Nyheter om Sørum


Fikk ja til 800 boliger – nå skal saken opp igjen: – Skrinlegging vil være katastrofe for oss

Filip Rygg og selskapet fikk ja i Sørum – i Lillestrøm kan det bli nei. I første omgang er han likevel lettet over at prosjektet kun er utsatt på ubestemt tid.

Christian Sørum på bortebane: – Jeg savner Anders

VOLDSLØKKA (VG) Sandvolleyballduoen Christian Sørum (24) og Anders Mol (22) er vant til å leve som et ektepar. Nå har de tatt ut ufrivillig separasjon.
Les mer om:

Ingvild (19): – Digital blotting er omtrent like vanlig som å puste

Ingvild Sørum (19) har flere ganger opplevd å få tilsendt nakenbilder av fremmede menn. – De sender masse bilder i håp om å få noe i retur, sier hun.
Les mer om:

Milliontap for stjerneduo

Christian Sørum (24) og Anders Mol (22) får sannsynligvis ikke spilt sandvolleyball i 2020. Det betyr et stort pengetap for duoen som vant 1,4 millioner kroner forrige sesong.
Les mer om:

Stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand har født en sønn, men i disse koronatider får ikke slekta komme på besøk med det aller første

Stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand og samboeren Anders Sørum Sveen koser seg heime på Raufoss med sønnen Tormod. Han ble født 25. mars, men i disse koronatider så har familien naturlig nok holdt seg for seg selv.
Les mer om:

Teller ned dagene til 7. april: – Jeg stoler på at sykehuset gjør alt for at dette skal gå bra

Stortingsrepresentant Marit Knutsdatter Strand og samboeren Anders Sørum Sveen har termin tidlig neste måned. Forleden ryddet hun pulten og gikk ut i permisjon. Og hun innrømmer at det er spesielle tider å gå en fødsel i møte.

Hemmeligheten bak suksessen

– Veldig uvanlig, sier OL-håpene Anders Mol og Christian Sørum.
Les mer om:

Nytt skred ikke langt fra dødsskredet i Sørum – område sperret av

I helga gikk det et nytt skred i Sørum, like ved det stedet der det raste i romjula. Området er nå sperret av.
Les mer om:

Må holde fritidsgården stengt

Sørum fritidsgård er stengt, men turområdene rundt er åpne. Likevel har folk opplevd å bli jaget vekk fra Oksefjellet.
Les mer om:

Mol og Sørum snur – dropper Mexico

Sandvolleyballspillerne Anders Mol og Christian Sørum reiser likevel ikke til Mexico for å konkurrere, bekrefter duoen overfor NRK lørdag. Laget har nå konkludert med at det ikke er hensiktsmessig å reise. Lørdag frarådet Utenriksdepartementet reiser til alle land.

Verdensenerne trosser reiseråd

Sandvolleyballduoen Anders Mol (22) og Christian Sørum (24) får ikke lov til å trene i Norge. Nå reiser de til Mexico.– Vi vet ikke hva som møter oss, sier de til TV 2.
Les mer om:

Karate-gull, sølv og bronse i helgens NM

Skedsmo Karateklubb og Sørum Karateklubb hentet hjem medaljer i alle valører i helgens NM.
Les mer om:

Sandvolley-Mol om farens dobbeltrolle: – Det er ikke alltid så heldig

TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Familien til Anders Mol (22) styrer alt han og makker Christian Sørum (24) gjør før de skal innfri favorittstempelet i Tokyo-OL. Sandvolleystjernen innrømmer at han må passe seg for ikke å miste forholdet til faren – treneren Kåre Mol.
Les mer om:

Får ulempe på trening på grunn av koronaviruset

Anders Mol og Christian Sørum skulle egentlig vært på treningsleir på Tenerife, men koronaviruset gjør at sandvolleyballgutta holder seg hjemme.
Les mer om:

Sandvolleystjernene dropper Tenerife-leir

Norges sandvolleyballstjerner Christian Sørum og Anders Mol dropper en planlagt treningsleir på Tenerife av frykt for å bli satt i coronavirus-karantene på øya.
Les mer om:

Mann pågrepet etter trusler med øks på Romerike

En mann i 40-årene skal torsdag kveld ha truet to personer med øks på en privatadresse i Sørum på Romerike. Mistenkte er pågrepet av politiet.
Les mer om:

Mann pågrepet etter øksetrusler

En mann i 40-årene skal torsdag kveld ha truet to personer med øks på en privatadresse i Sørum på Romerike. Mistenkte er pågrepet av politiet.
Les mer om:

Seier til Birkeland i IBU-cupen

Lars Helge Birkeland gikk til topps på jaktstarten i IBU-cupen søndag. Sørlendingen gikk ut som nummer tre, men gikk i tidlig i tet, hvor han fikk selskap av tyske Erik Lesser. Begge to måtte ut i strafferunden etter siste skyting, men Birkeland slo Lesser i spurten. Håvard Bogetveit endte som nummer åtte, Vegard Sørum nummer 13 og Fredrik Gjesbakk endte på en 16-plass.
Les mer om:

To menn tiltalt for oppbevaring av nær 40 kilo hasj

Oppbevarte 10 kilo i Sørum.
Les mer om:

OL-gullhåpene: Uforklarlig skade – dropper sesongstarten

TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Anders Mol (22) har ikke kunnet trene skikkelig den siste måneden på grunn av en skade i låret. Derfor må han og makker Christian Sørum (24) – et av Norges største OL-gullhåp – droppe sesongstarten om tre uker.
Les mer om:

Prisantydningen var 20 mill.: Nå er sykehjemmet solgt for en hemmelig pris

Eiendomsselskapet Fortuna Estate har kjøpt det tidligere sykehjemmet på Frogner i Sørum for en ukjent pris.
Les mer om:

Stor debatt og krass kritikk i saken om legevakta: – Skuffende. Fix it!

En lang debatt preget møtet der politikerne skulle ta stilling til saken om Sørum legevakt. Flertallet gikk imot rådmannens innstilling. Nå ventes en ny runde med «kampen om legevakta».
Les mer om:

Fikk solgt luksusboligen: Måtte senke prisen

XXL-gründer Øivind Tidemandsen fra Sørum har nå fått solgt luksusboligen, men han fikk ikke full pris.
Les mer om: