Nyheter om Sørum


Kjærastepar fekk to Michelin-stjerner i Trondheim

Even Strandbråten Sørum (20) fra Bagn i Sør-Aurdal ropa så stemma svikta då det blei kjent at Fagn fekk Michelin-stjerne. Like etter kom beskjeden om at Credo også fekk, der kjærasten hans jobbar.

Kjærastepar i Trondheim jobbar på kvar sin Michelin-stjernerestaurant

Even Strandbråten Sørum (20) ropa så stemma svikta då det blei kjent at Fagn fekk Michelin-stjerne. Like etter kom beskjeden om at Credo også fekk, der kjærasten hans jobbar.
Les mer om:

Kjærastepar i Trondheim jobbar på kvar sin Michelin-stjernerestaurant

Even Strandbråten Sørum (20) ropa så stemma svikta då det blei kjent at Fagn fekk Michelin-stjerne. Like etter kom beskjeden om at Credo også fekk, der kjærasten hans jobbar.
Les mer om:

Stjerner i sanden

Fire av verdas beste sandvolley-spelarar imponerte publikum i Sandhallen på Sand fredag. Robert Meeuwsen, Hendrik Mol, Christian Sørum og Alexander Brouwer møttest til kamp, og den nederlandske duoen vann treningskampen 1-2. Les meir kampen i avisa i morgon.
Les mer om:

Anette (45) vil bli ordfører i Lillestrøm: – Det blir tøft å være spydspiss, for klimaet har hardnet til

Tirsdag kveld ble Anette Carnarius Elseth (45) fra Sørum klappet inn som Lillestrøm Frps ordførerkandidat.

– Mitt bidrag til fellesskapet

I nærmere 40 år har Leif Hestvik (72) preparert skiløyper i Sørum. Timene på snøscooteren føyer seg inn i rekken av en årelang innsats for det lokale idrettslaget.
Les mer om:

Her brenner brannvesenet huset ned til grunnen

Nedre Romerike brann- og redningsvesen hadde øvelse ved Sørum fritidsgård mandag. Der brant de ned et helt hus. Se bildene fra den spektakulære øvelsen her!

Brenner ned et hus med vilje

Brannvesenet holder mandag kveld en øvelse like ved Sørum fritidsgård.

Norsk gull i skiskytter-VM

Vebjørn Sørum leverte til de grader og gikk inn til gull under junior-VM i skiskyting. Det er Norges tiende gull i et junior-VM i skiskyting. Det ble også en norsk bronsemedaljør. Sivert Bakken tok tredjeplassen i Slovakia.
Les mer om:

Tieto digitaliserer ny storkommune

Når Lillestrøm, Fet, Skedsmo og Sørum kommuner slår seg sammen den første januar 2020, skal digitale verktøy stå klar for å støtte Norges niende største kommune.

Storkommunen får sin egen pølse: – Jeg tror vi er de eneste i Norge som putter dette oppi pølsa

Lillestrømpølsa skal forene Skedsmo, Sørum og Fet. Og ingrediensene er en smule spesielle.
Les mer om:

Aktor ba om 14 års forvaring – nå er MC-lederen frikjent for drapsforsøk

Metkel Betew og Lars Harnes fra Sørum er for andre gang frifunnet for tiltalen om drapsforsøk på Imran Saber. Parhestene ble også frifunnet i Oslo tingrett i mars i fjor.

Slik vil idretten ha det i storkommunen

I en fersk rapport er idrettsrådene i Fet, Skedsmo og Sørum klare på hva som bør prioriteres ved kommunesammenslåingen.
Les mer om:

Vraker Sørum som småflyplass

Oslo Economics anbefaler Eggemoen ved Hønefoss som permanent tilholdssted for småfly – eller delt løsning. Sørum-alternativet er vraket.
Les mer om:

Gruppeseier for Mol og Sørum

Anders Mol og Christian Sørum starter den nye sandvolleyballsesongen der de slapp i fjor. De vant sin gruppe i verdensserieturneringen i Den Haag fredag. Det betyr at Mol/Sørum tar seg direkte til åttedelsfinalen lørdag.
Les mer om:

– Det har vært et eventyr

Å vinne tre- av de fire største turneringene i verdensserien var nok til å vinne en av de tetteste kåringene RB-sporten har hatt. Christian Sandlie Sørum (23) er Årets idrettsutøver på Romerike.
Les mer om:

Ordføreren etter nominasjonssjokket: – Jeg lå på sofaen i tre dager

Om ett år starter et helt nytt liv for Marianne Grimstad Hansen. Men før det skal hun sørge for at Sørum skal stå best mulig rustet i en ny storkommune. Hun retter dessuten en takk til eksmannen for muligheten til å følge den politiske drømmen.

– Jo da, jeg er stolt av å tegne Stomperud

91 Stomperud er egentlig svensk. Men for de fleste er han norsk, fra Sørum, ekte romeriking. Akkurat som tegneren Håkon Aasnes. Ideligen!
Les mer om:

– Gikk sammen for å drepe «Onkel Skrue»

Metkel Betew og Lars Harnes fra Sørum gikk sammen om å drepe Imran Saber og prøvde å gjennomføre drapet, mener aktor, som ba retten dømme dem til 18 og 14 års forvaring.
Les mer om:

Nydelige blåtoner i Tingnes

Knut Anders Sørum og Lewi Bergrud er musikk. Duoen leverte fantastiske blå-toner til en fullsatt Tingnes kirke.
Les mer om:

Tre personer mistet livet – politiet henlegger dødsskredet

Politiet konkluderer med at årsaken til skredet i Sørum – som kostet tre mennesker livet – skyldes oppfyllingsarbeidet og planeringen i området. Nå henlegges saken.
Les mer om:

Sykehjemsmaten skapte drama: – Vi har visst knust mange drømmer i dag

Den mye omstridte sykehjemsmaten i Sørum skapte dramatikk i Sørums siste budsjettbehandling.
Les mer om: