Nyheter om Sørlie


Julie Sørlie Paus-Knudsen

Biene er våre venner og nå kan de også delta i digitaliseringsprosjekter. Vi har møtt bie-forsker Julie Sørlie Paus-Knudsen som bruker teknologi for å utføre sine bie-studier.
Les mer om:

West Sørlie fikk plass i bystyret

PORSGRUNN: Høyre vil egentlig ikke ha noe med han å gjøre. Men velgerne vil ha Gunnar West Sørlie. Han tar plass i bystyret i Porsgrunn innvalgt fra Høyre. I alle fall foreløpig.
Les mer om:

Markant nedgang for Høyre - her er West Sørlie alene på "valgvake"

PORSGRUNN: Gunnar West Sørlie er ikke overrasket over Høyres nedgang i Porsgrunn, slik valgdagsmålingen viser. - Jeg tror mange av prosentene skyldes uroen som har vært i partiet, sier han.
Les mer om:

Jentegjengen fortviler: – Vi får bare nei, nei, nei fordi vi er russ

– Vi har forsøkt alle aktuelle utleielokaler mellom Stavern og Svarstad, men det er absolutt ingen som vil leie til oss. Folk rygger når vi nevner at vi er russ, sier Mathilde Sogn Sørlie.

Rektor i Lillestrøm: - Målet er å verne om demokratiet, men det oppfattes som en trussel

– Mange av dem som kom på banen tidlig i debatten bedriver en massiv undervurdering av våre elevenes evne til refleksjon og kritisk tenkning, sier Lillestrøm-rektor Øivind Sørlie. Han vil ikke svare på om han blir sittende i jobben.
Les mer om:

Føler seg mobbet: Klager på utestengelse

PORSGRUNN: Politiker Gunnar West Sørlie er suspendert av Porsgrunn Høyre, men er ikke enig i begrunnelsen. Nå ønsker han omkamp, etter det han mener er «feil på feil» i behandling av saken.
Les mer om:

West Sørlie suspendert i 12 måneder

PORSGRUNN: Styret i Vestfold og Telemark Høyre tok ikke anken fra Gunnar West Sørlie til følge.
Les mer om:

Henrik (19) gikk ut av videregående med 18 seksere: — Jeg har måttet ofre en del

Henrik Nestor Sørlie (19) ble uteksaminert fra videregående med 18 seksere.
Les mer om:

Sprint hadde Ronaldo - nå har de Lionel Messi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Lionel, sier 16-åringen, strekker fram hånda og hilser pent.Ja, han heter Lionel Messi, og det ble offisielt 12. juni.- Jeg kan endre tilbake, men har ingen planer om det, sier han.Stort forbilde Da han skulle bytte navn, var det ingen tvil om hva han ville ha.- Messi har vært et stort idol for meg lenge, og jeg ville se om det ble godkjent.

Bråk i Høyre: Politiker suspenderes i 12 måneder

PORSGRUNN: Den frittalende lokalpolitikeren Gunnar West Sørlie er suspendert fra Høyre i ett år. Partiledelsen ønsker ikke å kommentere årsaken.
Les mer om:

Ingunn og ungene ble møtt av et trist syn på rusleturen

Familien Sørlie fant fugl kvelt av plast langs Folehavna i Sandefjord søndag formiddag.
Les mer om:

Eliten, en 80-åring, en barbent (!) og flere hundre andre løp Grefsenkollen Opp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Skiløpere, o-løpere og rene motbakkespesialister på toppen av listene da den 12. utgaven av Grefsenkollen Opp - med start i Muselunden - gikk av stabelen på søndag i regi Nydalens Skiklub.Gløersen og Kyte Raskest av alle motbakkeløperne var Rustads Anders Gløersen med bronsje fra 15-km i langrenns-VM i Falun 2015 i bagasjen. 32-åringen hadde dog ingen parademarsj fram til seieren.

Seks år på sykehjem kan gå mot slutten for Terje (37)

Kommunen har funnet konkrete alternativer til bolig for hjerneslagrammede Terje Sørlie Skaug. Familien tør likevel ikke håpe på en løsning.
Les mer om:

Lars fikk heder og godord i sitt siste møte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: Politikeren fra Sørfold går som kjent tilbake til læreryrke når han trer ut av politikken i høst.

Vil halde fram med forslaget om å utsette samanslåinga av fødeavdelingane

HERNES (NRK): Vinterføret kom overraskende på for mange mandag morgen. Thomas Sørlie var en av dem som kjørte av på mai-snøen.
Les mer om:

Bilene lå strødd i grøfta: – Det var bare å holde seg fast

HERNES (NRK): Vinterføret kom overraskende på for mange mandag morgen. Thomas Sørlie var en av dem som kjørte av på mai-snøen.
Les mer om:

– Mitt mål er å gjøre Oslo til Europas jazzhovedstad

Et enstemmig styre i den tradisjonsrike jazzfestivalen besluttet å tilsette sunnmøringen i åremålsstillingen som ny festivalsjef. Han tiltrer høsten 2019 og er ansatt frem til 2025. Nåværende festivalsjef, Edvard Askeland, avslutter sitt åremål etter å ha gjennomført årets utgave 11. til 17. august. LES OGSÅ: Ms.

Brann slo KBK 2-1

I Eliteseriens tredje runde tok Brann ledelsen mot Kristiansund etter knappe fire minutter i Bergen ved Daouda Bamba. I andre omgang doblet Christian Rismark ledelsen. Ti minutter før slutt reduserer Sondre Sørlie og kampen ender 2-1 til Brann.

Raser mot Finnmarksløpet: – Jeg hadde følelsen av at de bare ville at jeg skulle vekk derfra

Petter Karlsson mener han ble urettferdig diskvalifisert fra Finnmarksløpet. Og får støtte fra Robert Sørlie.
Les mer om:

Jeg har ikke noe imot dialekter. Nei, det beriker det norske språk. Bare ikke hos nyhetsoppleserne i NRK.

NRK og norske dialekter er tema for dette innlegget fra Trond Sørlie.
Les mer om:

Åge (56): – Helt ubeskrivelig å være tilbake i jobb!

Han har sendt inn 109 jobbsøknader, og vært arbeidsledig i over ett år. Nå er Åge Sørlie (56) tilbake for fullt i en lokal bedrift.
Les mer om:

Samfunnet trenger monogamiet

Ole Martin Moen og Aleksander Sørlie mener monogamiet er umoralsk. Men argumentene som benyttes holder ikke vann og bygger på premisser som det er lett å utfordre.
Les mer om:

Åge (56) sto fram i lokalavisa – ti minutter etter kom tekstmeldingen som forandret alt

Ti minutter etter at Åge Sørlie hadde lest om seg selv på indre.no, kom det en tekstmelding. I januar er han tilbake i full jobb!
Les mer om:

Jobbsøker Åge (56) sto fram i lokalavisa – ti minutter etter kom tekstmeldingen som forandret alt

Ti minutter etter at Åge Sørlie hadde lest om seg selv og mangel på jobb på nettsida til Indre Akershus Blad, kom det en tekstmelding. I januar er han tilbake i full jobb!
Les mer om:

Åge (56) sto fram i lokalavisa – ti minutter etter kom tekstmeldingen som forandret alt

Ti minutter etter at Åge Sørlie hadde lest om seg selv, kom det en tekstmelding. I januar er han tilbake i full jobb!
Les mer om: