Nyheter om Sørli


Sørli om det å erstatte Zinckernagel: – Jeg må løse rollen på min måte

Sondre Sørli vet at Glimt-fansen ble bortskjemt fra høyrevingen med Philip Zinckernagel i fjor.
Les mer om:

Motorsykler sperret sidespor og stengte Dovrebanen

Trafikken på Dovrebanen går igjen som normalt etter at mellom 20 og 30 crossmotorsykler kjørte i og rundt et sidespor ved Sørli i Innlandet tirsdag kveld.
Les mer om:

Her kommer Glimts nykommer til hotellet: – Det er kjekt å være på plass

Mandag ettermiddag ankom Sondre Sørli Glimts spillerhotell.
Les mer om:

Derfor henter Glimt Sondre (25): – Jeg tror han vil passe godt

Kjetil Knutsen har jobbet lenge for å sikre at Sondre Sørli (25) spiller i helgult framover.
Les mer om:

Eksperten er ikke i tvil: – Aller beste signeringen i Eliteserien

Eurosport-ekspert Joacim Jonsson har kun ros å gi til Bodø/Glimt etter at de kapret seg Sondre Sørli (25) fra KBK.

Sondre Sørli frå KBK til Glimt

Sondre Sørli er så godt som klar for Bodø/Glimt. Han kjem frå Kristiansund. Det opplyser klubbane tysdag. Klubbane er samde om vilkåra for overgangen, og Sørli er samd med Glimt om dei personlege vilkåra sine. Det er berre den medisinske testen som står att før overgangen er klar. Sørli har spela for KBK i ti år, fått 127 kampar og scora 16 mål.

KBK selger Sondre Sørli til Bodø/Glimt

Kristiansunderen klar for å spille i Champions League.

Dr. Dropin åpnet ny testklinikk på Lambertseter

En ny testklinikk har åpnet i Langbølgen 11. Daglig leder i Dr. Dropin, Daniel Sørli, forteller at det fortsatt er mulig å ta en koronatest på Sæter, men da i forbindelse med en legetime.
Les mer om:

– Eg kjende meg litt annleis enn dei andre, og hadde det ganske vanskeleg ein periode

Cecilie Sørli, Vestringsbygdé, fødd 1988
Les mer om:

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Klager på kommunens krav før de får bruke fabrikken(pluss)

Grøntvedt-konsernets arkitektfirma, Sørli arkitekter, har på vegne av Grøntvedt nutri klaget på betingelsene for hva som må på plass før den nye fabrikken kan tas i bruk.
Les mer om:

Karsten (71) klar for debuten: – Nå rives snart de gamle husene

I 2011 og 2012 ble de to eiendommene i Skåredalen solgt til et eiendomsselskap. I 2017 overtok Karsten Sørli eierskapet. Nå nærmer det seg riving og byggestart.
Les mer om:

Klager på avslag for disse ulovlige tankene: - Økonomiske konsekvenser av stans vil beløpe seg til flere hundre millioner kroner(pluss)

Sørli arkitekter har på vegne av Grøntvedt Nutri sendt inn en klage på Ørland kommunes avslag om tillatelse til oppføring av de tre fiskeoljetankene som er satt opp i Uthaug havn.

Sørli besøksgård i Østmarka åpner snart – Se hvordan det har blitt!

Det har lenge vært store planer for hvordan Sørli gård i Østmarka skal bli. Nå er besøksgården klar for åpning mandag 21. september. Bestyrer Ragna Kronstad sier de skal fortsette å utvikle gården.

Klinikker oversvømmes av corona-henvendelser

– Et av problemene er at pasienter som virkelig trenger å bli testet ikke når frem der de skal, advarer lege Daniel Sørli.
Les mer om:

Klinikker oversvømmes av corona-henvendelser

– Et av problemene er at pasienter som virkelig trenger å bli testet ikke når frem der de skal, advarer lege Daniel Sørli.
Les mer om:

Klinikker oversvømmes av corona-henvendelser

– Et av problemene er at pasienter som virkelig trenger å bli testet ikke når frem der de skal, advarer lege Daniel Sørli.
Les mer om:

Tatt på grensa med bilen full av varer som skulle distribueres videre i Norge(pluss)

En østeuropeisk mann med en norskregistrert bil ble stoppet på svenskegrensa ved Sørli da Tollvesenet holdt kontroll søndag ettermiddag.
Les mer om:

Brannvesenet ved Kastellet brannstasjon reddet lam ved Sørli Gård

Brannvesenet har de siste månedene rykket ut til flere hendelser med dyr som trenger hjelp: - Det er det som gjør jobben så fin
Les mer om:

Kristiansund scora sju

Amahl Pellegrino scora tre gonger i Kristiansunds 7-2-siger over Aalesund. Liridon Kalludra, Amin Askar, Sondre Sørli og Bendik Bye scora dei andre i KBK-målfesten. Første omgang var jamn, der AaFK scora først, men KBK leia 3-2 ved pause. Men i andre omgang var heimelaget klart best og scora fire gonger.

Sorg på skolen. Den avdøde var pappa til elev og mannen til en lærer: – Mange her er i sjokk og krise

I samråd med pårørende har Sørli skole sendt ut informasjon til elever og foresatte etter drapssaken i Nittedal.
Les mer om:

Hovdens spisesteder topper tilskuddsliste i Agder: – Dekker under en tredel av tapet

Hovden Alpin Servering AS topper Skatteetatens tilskuddsliste i Agder for mars. Eier og styreleder Roger Hagel Sørli anslår at konsernet som driver skisenter og flere restauranter vil tape over 15 millioner på koronakrisen.
Les mer om:

Kristi (93) bodde i omsorgsboligen i Ulnes: - Jeg flyttet heller ikke frivillig. Dette var tvang!

Kristi Sørli (93) fikk beskjed en lørdag at hun måtte flytte ut av omsorgsboligen sin påfølgende mandag. - Det er vel bare slike med fine jobber som kan bestemme noe slikt, sier Sørli. Også datteren reagerer sterk på måten beboerne i Ulnes ble behandlet på.
Les mer om:

Gammel fabrikk, ny besøksgård og Oppsals fremtid på bydelsutvalgets bord

Eterfabrikken, Sørli besøksgård og Oppsal-utbyggingen er blant sakene som Østensjø bydelsutvalg nå skal ta stilling til.
Les mer om: