Nyheter om Sørfold


Hvordan ta imot besøkende i Rago?

(SØRFOLD) I Rago er det lite som er tilrettelagt. Her kan besøkende få kjenne på ekte villmarksfølelse i natur som har fått være seg selv tusenvis av år.
Les mer om:

Storslått avslutning på Kjelvikspillet

(SØRFOLD) Husmannsplassen lå badet i solskinn da Kjelvikspillet søndag hadde sin tredje og siste forestilling.
Les mer om:

Nye generasjoner ved Mørsvikbotn camping

(SØRFOLD) Det er nye drivere ved Mørsvikbotn camping. De har planer og ønsker for campingen.
Les mer om:

Mistanke om ILA i Sørfold

Les mer om:

Turist skadd da stein gikk gjennom bussrute i Sørfold

Stolt mamma følgjer sonen i sandvolleyball-VM
Les mer om:

Turist skadd da stein gikk gjennom bussrute i Nordland

En person ble lettere skadd da en turistbuss ble truffet av en stein i en tunnel på E6 i Kobbelv i Sørfold kommune i Nordland lørdag.
Les mer om:

Det nytter å klage og klage. Etter tre år så får endellig beboerne på nordsiden pakkene i butikk

(SØRFOLD:) Per Reffhaug hadde nesten gitt opp, men nå kan han hente ut pakker hos Lira Johansen på butikken i Mørsvikbotn.
Les mer om:

Se video: Slik blir omsorgsboligene i Sørfold som straks er ferdig

Sørfold kommune har fått produsert en video som viser hvordan de nye omsorgsboligene på Straumen blir seende ut.
Les mer om:

Én ble tatt i kontroll

Tirsdag kveld hadde politiet kontroll i Sørfold.
Les mer om:

Kjelvikspillet: June (26) tilbake i Kjelvika som proff og på lag med nykommer Nikolai (9)

(SØRFOLD) June Mari Brochs Kristiansen fra Kvarv er utdannet skuespiller. Dette er åttende gangen hun er med på Kjelvikspillet.
Les mer om:

Ny kommuneoverlege i Sørfold: - Jeg er takknemlig for at jeg fikk denne sjansen

Ingar Strand (28) er på plass i Sørfold og klar for oppgaven som kommuneoverlege.
Les mer om:

Måtte tråkke ekstra på gasspedalen på E6 - nå må han i fengsel

En mann i 50-årene ble i juni i år stoppet i en fartskontroll på E6 i Sørfold.
Les mer om:

Rektor har sagt opp stillingen

SØRFOLD: Rektor ved Straumen skole har sagt opp sin stilling. Dette bekrefter rådmann Stig Arne Holtedal til Saltenposten mandag.
Les mer om:

På lørdag kommer Elias-båten til Sørfold

Lørdag 6. juli arrangeres Havnedagen i Megården.
Les mer om:

Aktiviteter for hele familien i Kjelvik

(SØRFOLD) Søndag 30. juni er det familiedag på husmannsplassen i Kjelvik. Fra klokken 12 til 15 er det aktiviteter for store og små, med blant annet ansiktsma...
Les mer om:

Engasjerte lærere fikk Norges Vels medalje

(SØRFOLD) Etter 41 og 36 år som ansatte i Sørfold kommune, har Karin Hilde Heian og Ann Katrin Sætrevik fått vel fortjente medaljer.
Les mer om:

Varsler om støy ved Kobbvatn

(SØRFOLD) I starten og slutten av sommeren må man påregne en del støy på grunn av byggevirksomhet.
Les mer om:

Skal hjem til Polen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag hadde Piotr Repnik sin siste oppgave som organist i Sørfold menighet.

Betaler mer enn vanlig i kommunale avgifter i Saltdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Statistisk sentralbyrå har nå publisert de endelige tallene som viser hvor mye penger en «vanlig» husstand skal ut med i kommunale avgifter nå i 2019.Avgifter i SaltdalHer kommer det fram at totalsummen for Saltdal kommune er 17.179 kroner.Beløpet er inkludert moms, som innbyggerne også må betale.

Stiller som minister

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/SØRFOLD: På Egertorget mandag ettermiddag er det flere forbipasserende som kikker litt ekstra på Mads Sjøgård Pettersen fra Straumen i Sørfold.Han har en button det står «SP» på blazer-kragen, og står utenfor en valg-trailer dekket med reklame for Samlingspartiet.Statsminister Det er i sesong 3 av «Okkupert» Pettersen trer inn som en av hovedrivalene til Henrik Mestads rollefigur Jesper Berg, lederen for Norges Fremtid.

Tatt etter mistanke om ruskjøring med ATV

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: Det er en mann i 40-årene som er anholdt etter mistanke for promillekjøring med ATV. Sak opprettes, skriver politiet på Twitter.

I mål med større bredbåndsdekning i kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: - Det er veldig bra at vi har fått til dette. Mye arbeid ligger bak, blant annet ble det sendt en god søknad til Nkom (Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) som utløste et tilskudd på 3 millioner kroner til Sørfold kommune. Bredbåndsutbygging er ikke definert som en kommunes ansvar, men å styrke samfunnsutviklingen er uten tvil en kommunal oppgave, sa ordfører Lars Evjenth da han tok i mot sluttrapporten fra NK-Nett.

Mistet førerkortet i Sørfold

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Verst gikk det utover en mann i 50-årene som ble tatt for å kjøre i 136 km/t i 80-sonen. Han fikk førerkortet beslaglagt. Det var under en forbikjøring mannen satte farten opp.Men laserkontrollen langs E6 førte også til at fem bilførere fikk forenklede forelegg. Den høyeste farten som ble målt var på 105 km/t, bortsett fra han som kjørte i 136 km/t.

Stor stemning på årets Opptur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE:Det var sang og godt humør helt fra start, da 8.klassinger i Fauske og Sørfold deltok i årets Opptur og vandret i vei klassevis.

Starter venneforening for Rørstad kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er tidligere kirkeverge i Sørfold, Mariann Strømdal, som har tatt initiativ til å stifte venneforeningen, og hun har fått både menighetsrådet og den nye kirkevergens velsignelse til dette.I løpet av pinsehelga skal styret i stiftelsen formelt være på plass, og på årets første kirkesøndag, 23.