Nyheter om Sørensen


Netflix’ norske juleserie er full av stjerner

Hvor mange norske Netflix-serier kan du ramse opp? Det finnes en håndfull, men flere er på vei. Den neste har premiere allerede om noen uker. Den amerikanske (men globale) streamingtjenesten ringer nemlig julen inn med en helnorsk produksjon. Home for Christmas, eller Hjem til jul, må ikke forveksles med Bent Hamer-filmen med samme tittel fra 2010. Den nye serien følger Johanne (Ida Elise Broch), en 30 år gammel kvinne som innser at hun er den eneste i familien og vennegjengen uten fast følge.

Vålerenga-leder: – Vi måler oss mot de beste utenlandske klubbene

Daglig leder i Vålerenga Fotball, Morten Grødahl, og Lillestrøm-sjef Emma Helena Sørensen forklarer hvordan klubbene målrettet har satset på sine kvinnelag. Men de frykter konkurransen fra de utenlandske storklubbene.

Gir opp å leie ut

I sju år har Arne Erga Haukås og Anne Margrethe Sørensen drevet utleievirksomhet av Oslogata 7 i Haugesund. Det blir det stopp på.

Næringsforeningsleder: – Det burde finnes muligheter(pluss)

Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo og leder av Salangen næringsforening, Cato Sørensen har uansett tro på videreføring av merkenavnet Sjøveganhytta.

Vant for avdød «reservemamma»

Arendal-hesten Ubuntu første seier siden juli 2018 var en stor triumf for medeier og travtrenerstudent Kristine Tveit Sørensen, som nylig mistet sin gode venninne Laila Olsen.
Les mer om:

Mortens arbeidsdag er ikke som alle andres: – Jeg har verdens beste jobb

En arbeidsdag for Morten Sørensen kan inneholde alt fra ballongdyr til ønskelister. Nå har han flyttet firmaet sitt til Tønsberg.
Les mer om:

21 ansatte mister jobben(pluss)

Sjøveganhytta AS med 21 ansatte har meldt oppbud til Ofoten tingrett. – Dette er veldig trist, sier daglig leder for bedriften, Tor Sørensen.
Les mer om:

Krever at det ryddes opp i arbeidsmiljøbruddene

SKIEN: – Dette må vi rydde opp i og få en oversikt over. Det sier Ørnulf Hjort Sørensen i partiet Rødt om bruddene på arbeidsmiljøloven i Skien kommune. Nå vil partiet ha rådmannen til kontrollutvalget i kommunen.
Les mer om:

Portrettet: Seks stemmer fra å bestemme

Embla Sofie K. Sørensen håpet trodde på fire år i kommunestyret, men seks personstemmer knuste drømmen. Likevel vil hun jobbe for å inspirere flere unge til å kjempe politisk.
Les mer om:

Toppsjefene får 80 prosent av statsrådslønn: Fylkesråd Camilla tjener 874.000 i året

Fylkesråd Camilla Sørensen Eidsvold (SV) får en årslønn på 874.000 kroner i året, mens Aps gruppeleder Rune Fredriksen tjener 764.000. Fylkestinget i Viken har vedtatt politikerlønninger, og lagt seg godt under statsrådsnivå.

Mener video viser at naboen skyter skremmeskudd: - Må vel være ulovlig?

Naboene Adam Tadel og Sverre Sørensen i Hvarnes har kranglet om mye. Nå har krangelen eskalert, og kan ende opp som en sak hos politiet.
Les mer om:

SV-Camilla får sentral rolle i nye Viken: Åtte fra Fredrikstad får plass i det nye fylkestinget

Camilla Sørensen Eidsvold blir fylkesråd for kultur og integrering og Johan Edvard Grimstad fylkesråd for næring. Åtte i Viken fylkesting bor i Fredrikstad. Ida Julsen rykket opp fra varaplass og blir nestleder i en sentral komité.  

«Hva vil vi med Fosen?»

Alf Sørensen har sendt inn dette leserinnlegget om Fosens fremtid.
Les mer om:

Var rådmann, er pensjonist og blir styreleder(pluss)

Steinar Sørensen ble i fjor vår pensjonist etter å ha vært rådmann i Evenes i 14 år.
Les mer om:

Traktorsjåføren (22) anker ikke Ørebekk-dommen: – Belastningen ble for stor

Traktorsjåføren (22) som tidligere denne måneden ble dømt for uaktsomt drap etter ulykken der 79 år gamle Kåre Sørensen omkom på Ørebekk i januar i år, er uenig i dommen. Likevel orker han ikke en ny rettsrunde.
Les mer om:

– Mange som kommer for å tømme bankboksene sine husker ikke hva som er inni

I september sendte banksjef Nina Sørensen brev til alle som har en bankboks i Sparebanken Sør Kristiansand om at de må tømmes. Nå kutter banken ut bankbokser.
Les mer om:

Så mye vin handler nordmenn for ved svenskegrensa: – Hadde jeg visst hvorfor, hadde jeg vært millionær

Nordmenn kjøper stadig mer og mer alkohol ved Systembolagene i Strømstad. Det viser ferske tall. Espen Sørensen ved Vinmonopolet i Sandefjord, ber folk og politikere ta ansvar for å stanse handelslekkasjen.

Dagens fangst for Odd: - Det er på tide at flere engasjerer seg

- Det er begrenset hvor mye søppel det er plass til i en båt på 21 fot. Skal vi klare å rydde opp i Fredrikstad-skjærgården må vi ha hjelp fra flere, sier Odd Sørensen.
Les mer om:

Bringer ballett inn i kirken

(FAUSKE) Søndag vil danseinstruktørene Michelle Godwin og Embla Sørensen fremføre liturgisk dans i kirken sammen med sine elever.
Les mer om:

Pernille Sørensen kommer med standup i helgen

Pernille Sørensen slår seg løs med forestilling "Kultur" i Festiviteten. Mye annet skjer i helgen.

Derfor er han ikke politiker(pluss)

Han har et sterkt samfunnsengasjement og er opptatt av mange ting. Alf Sørensen (74) er dagens fosning.
Les mer om:

«Hva vil vi med Fosen?»

Alf Sørensen mener det har blitt en «Mæ-mæ» - mentalitet i Fosen, og et hysteri rundt el-biler.
Les mer om:

Lei av massiv feilparkering - ber om bøter for å bli kvitt problemet

PORSGRUNN: Kristian Leerstang Sørensen reagerer på massiv og farlig feilparkering ved skole, og ber nå Porsgrunn kommune komme på banen med bøtelegging av bilistene.

Dyrevelferd i flystøyen: - Om Forsvarsbygg ikke har verktøyene de trenger, må de skaffe seg dem(pluss)

Støygruppa mener rapporten om flystøy og husdyr må følges opp. - Om Forsvarsbygg ikke har verktøy til å gjøre det, må de skaffe seg dem, sier Karl Erik Sørensen i Støygruppa.
Les mer om: