Nyheter om Rygg


Fikk ja til 800 boliger – nå skal saken opp igjen: – Skrinlegging vil være katastrofe for oss

Filip Rygg og selskapet fikk ja i Sørum – i Lillestrøm kan det bli nei. I første omgang er han likevel lettet over at prosjektet kun er utsatt på ubestemt tid.

Mange sliter nå med plager etter hjemmekontor

Den nye stillesittende tilværelsen på hjemmekontor har ført til at mange har fått hodepine, eller smerter i rygg, skuldre og nakke.
Les mer om:

Morten har mistet 99 prosent av omsetningen: – Men jeg har et håp

Morten Buvik har jobbet med festivaler 36 år på rad. I år blir det helt stille. En hel kulturbransje ligger med brukket rygg.
Les mer om:

Hjemmekontor på helsa løs: – Nå er det stor pågang av pasienter, sier Fredrikstad-lege (28)

Sliter du med verkende rygg, vond nakke og ømme håndledd? I så fall er du ikke alene. Etter to måneder med hjemmekontor må mange av oss ha legehjelp.
Les mer om:

Tiltalt i svært grov voldssak: Satte fyr på kameratens nakne rygg

Med lighter og hårspray skal 20-åringen ha påført kameraten andregradsforbrenning. Den grove voldshandlingen skjedde to måneder etter at han skadet den samme mannen i ansiktet.
Les mer om:

I det stille har Terje (66) bygget opp en millionbutikk fra låven

Siden april har Terje Rygg solgt like mange flaggstenger som i hele fjor.
Les mer om:

Et paradoks for fastlege-ordningen

Håndteringen av pandemien understreker på ny at fastlegeordningen ikke har rygg til å bære tyngre dager.
Les mer om:

Våryre KFUM/Oslo møtte Grorud i fotballtennis: -Vi savner fotball, men dette er bedre enn ingenting

Fotball-Norge ligger nede med brukket rygg, men lørdag var det et lite lys i tunnelen da KFUM/Oslo tok i mot Grorud til fotballtennis på KFUM Arena.
Les mer om:

Sjokkpris på Pierre-Emerick Aubameyang

Arsenal virket en stund rimelig sikre på at de skulle klare å forlenge med deres aller største stjerne, den unike angriperen Pierre-Emerick Aubameyang. – Men så har samtalene om en forlengelse av avtalen som går ut neste sommer fullstendig stanset opp. Arsenal har satt en pris på den 30 år gamle gabonsk spissen som er milevis unna hans egentlige markedspris. – Det har fått en rekke andre klubber enn Chelesa og Barcelona til å våkne og delta i skjønnhetskonkurransen som har oppstått.

Golfspillere strømmer til Grønmo: - Vi er stort sett fullbooket hele tiden

Idretts-Norge ligger nede med brukket rygg etter koronavirusets herjinger. Men på golfbanen er det fullt kjør, og så godt som normale tilstander.
Les mer om:

Munkerud-rektor om utfordringer når småskolen åpner: – Trenger ikke være matematikklærer for å skjønne at det ikke går opp

Oslo kommune planlegger å åpne 1. til 4. klasse og aktivitetsskolen 27. april. Rektor Anton Rygg ved Munkerud skole er glad for normalisering, men ser flere utfordringer knyttet til oppstarten.
Les mer om:

– Dette kan gå bra

Regjeringen kommer med penger. Det jobbes iherdig for unngå at Haugesund lufthavn skal ende med brukket rygg.
Les mer om:

Koronafrisk Roy Steffensen ønsker gjenvalg til Stortinget

Dundrende hodeverk i åtte-ni dager. Ømme muskler, nakke, skuldre og rygg. Nå trekker Roy Steffensen (Frp) frisk luft igjen og går for fire nye år på Stortinget.
Les mer om:

Åtte råd fra eksperten: Slik unngår du rygg- og nakkeproblemer på hjemmekontoret

Hjemmekontoret kan faktisk være godt nytt for rygg og nakke, mener forsker. Så lenge du følger noen viktige råd.
Les mer om:

Tror næringen kan blø i måneder og år framover: – Dette er det mest dramatiske bransjen noensinne har opplevd

– Vi snakker om en hel næring som ligger nede med brukket rygg, sier Sivert Olaisen i Lovund hotell. Han tror næringen kan måtte blø i måneder og år framover.
Les mer om:

Trimvideo frå sauefjoset

Videoen der Mari og Camilla Hebnes Tobekk viser korleis det kan gjerast, er nå sett over 2600 gonger. Bøy og tøy Mellom sauegardane får sete og lår sitt med djupe knebøy og armehevingar, og alt skjer med nyfikne sauer som publikum. Med ei bøtte på strak arm, får slappe grevinneheng hjelp, og sidehev og bøtteløft gjer sitt til å styrkja mage, armar og rygg.
Les mer om:

Det er i hovedsak to grunner til at hjemmekontoret gir deg smerter i nakke og rygg: Her er måten å bli kvitt plagene

De nye sittestillingene er ikke alltid ideelle for ryggen. Slik unngår du å pådra deg smerter på hjemmekontoret.
Les mer om:

Det er i hovedsak to grunner til at hjemmekontoret gir deg smerter i nakke og rygg: Her er måten å bli kvitt plagene

De nye sittestillingene er ikke alltid ideelle for ryggen. Slik unngår du å pådra deg smerter på hjemmekontoret.
Les mer om:

Industrigründer Bjørn Rygg: - Nå handler det om å overleve

Han har 1000 ansatte i sving i 29 selskaper - og har selv over 140 roller i næringslivet. Bjørn Rygg er kjent for å være en offensiv og frisk gründer, men nå kommer selv ikke han utenom permitteringer.
Les mer om:

Ariana Grande i karantene med ny kjæreste?

Det er vel lov å kose seg litt selv om man er i karantene? Koronaviruset gir travle artister som Ariana Grande et pust i bakken. Men det er ikke bare kjæledyrene hennes som får kos om dagen, skal vi tro TMZ. De siste par dagene har fans skimtet en mystisk fyr på Arianas Instagram-stories.  Vi får ikke se ikke ansiktet hans, men rygg og hender. Spennende? (Instagram.com/ArianaGrande) I dag melder TMZ at den mystiske mannen heter Dalton Gomez.  Ifølge nettstedet skal det ha vært Dalton hun klinte med på bar i februar. Hvem?

Avbestillinger for 2,2 millioner: Nå har hotellsjefen også permittert seg selv

– Vi ligger nede med brukket rygg.
Les mer om:

Reiselivet i knestående - fortsatt stramme statlige frister

– Mens vi ligger med knekt rygg og forsøker å berge det vi kan, fortsetter forvaltningen med sitt løp, sier Frigg Jørgensen i Aeco.
Les mer om:

Odion Ighalo et produkt av Uniteds inkompetanse – Vi elsker det

Vi husker alle kommentarene på slutten av overgangvinduet i vinter. Manchester United fikk ikke de spissene de prøvde seg på, selv Joshua King som har vært en del av akademiet på Old Trafford fikk de ikke på plass. Manchester United signerte Odion Ighalo fordi de rotet alt annet. Heldigvis trenger spissen å tenke på det lenger og manager Ole Gunnar Solskjær er overbevist han bare blir bedre og bedre. Les: Eldgamle Roy Hodgson fortsetter Det er ingen som ler av Manchester United sin store januar overraskelse lenger.

George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise

Hva er man egentlig uten å eie en fotballklubb når pengene svir i lomma? Det har blitt popis å investere i det neste store håpet, filmstjernen Clooney er ikke unntaket. Nå ser det ut til at «Danny Ocean» ser på fotball som et ledd i transformeringen av spanske Malaga til Europas Hollywood. Byen huser en haug med grupperinger av film og TV-producere som lager serier for Amazon, Clooney inkludert. Fotballklubben Malaga har ligget med brukket rygg siden de forsvant ut av La Liga i 2018.