Nyheter om Rye


Her kan kampen mot FFK ryke for Filip - dommeren legger seg flat

(Kvik Halden-Byåsen 3-1) Filip Westgaards ankel fikk mildt sagt hard medfart i taklingen fra Byåsens Andreas Rye i første omgang. Kampen mot FFK og et eventuelt kvalspill står nå i fare, og etterpå beklaget både motspiller og dommer.
Les mer om:

Sensasjonell UM-medalje til lokal 17-åring

Andre dag av Ungdomsmesterskapet (UM) i friidrett ga sølvmedalje i høgde til Andreas Sponneck Rye (17), i hans aller første norske mesterskap.
Les mer om:

Dilla på vekkerklokker

Samlinger. Noe samler der aller fleste av oss på, i større eller mindre grad. Alf Edvind Rye samler også. På vekkerklokker.
Les mer om:

Første titt på Kristine Frøseth som Alaska Young

Drøbak-jenta Kristine Frøseth har en av hovedrollene i det som kan bli høstens største nye, amerikanske ungdomsserie. Looking for Alaska er basert på den bestselgende debutromanen til John Green, inspirert av hans egne erfaringer fra vgs. Den norske tittelen er Hvem er du, Alaska?. Handlingen finner sted i starten av 00-tallet og følger Miles Halter alias Pudge som starter på kostskole og forelsker seg i vakre, ustabile, mystiske Alaska Young. Når en tragedie inntreffer, forsøker Pudge og vennene hans å finne ut hva som skjedde.

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

– Det er et rush med folk som «får allergi» rett før ferien

Dyrebeskyttelsen i Tromsø har aldri fått inn så mange katter som i år: – Vi presser grensene våres hele tiden, sier styreleder Therese Rye.
Les mer om:

200 katter trenger et sted å bo - etterlyser fosterhjem

– Folk, og særlig de på bygda, må skjerpe seg, sier Therese Rye, som er leder for Dyrebeskyttelsens hjelpesenter.
Les mer om:

- Å samle sterke fagmiljø er bra

Olaf Nils Diserud fra Oppland Fremskrittsparti er uenige i bekymringa til Edvin Rye. Både Diserud og Torstein Lerhol sitter i Fellesnemnda for den nye Innlandet fylkeskommune.
Les mer om:

Får støtte av Sp, men ikke av Frp

Torstein Lerhol fra Oppland Senterparti og Olaf Nils Diserud fra Oppland Fremskrittsparti er uenige i bekymringa til Edvin Rye. Lerhol er helt enig med at det drives en sentraliseringspolitikk og er bekymret. Diserud mener at Valdres klarer seg greit.
Les mer om:

Opprettelsen av Innlandet fylkeskommune: – En sentraliseringsprosess til Hamar

Hedmark og Oppland fylkeskommuner blir Innlandet fylkeskommune fra 1. januar 2020, men nå roper byggeleder i Statens vegvesen på Fagernes, Edvin Rye, et varsku. Han mener at samlinga av stillinger på Hamar er den verste sentraliseringsprosessen noen gang og ber fylkespolitikerne i Oppland komme på banen.

Snart klart for sykkelfestival: - En deilig idrett!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS:- Kom på Langsetløkka, kjenn på stemningen, idrettsgleden og se hvor populært terrengsykling har blitt!Er den klare oppfordringen fra Mathias Seiersnes, Lukas Martinez Ellingsen og Axel Larsen - trioen som trener 9 og 10-åringene i Rye Terreng, og om forestående Rye-festivalen til helgen.

Solabladet tror Sola ender foran Bryne på tabellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TABELLTIPS: I en divisjon hvor forskjellene på historie, ressurser og erfaring er store har Solabladet forsøkt å tippe utfallet. Med fire lag som har vunnet cup eller seriemesterskap, flere lag som har forsøkt seg på høyere nivå, og flere lag som satser på opprykk blir det tøft for Sola å konkurrere. Likevel tror Solabladet at Sola FK får en strålende sesong, og ender opp foran både Vidar og Bryne på tabellen.Tabelltips 1.

Juleverksted på Lo og Rye grendahus

Lørdag 8. Desember var det juleverksted på Lo og Rye grendahus.
Les mer om:

Støtte til Rye Invest AS

Formannskapet i Vestre Slidre vedtok nyleg å gje eit tilskot på 87.000 kroner til Bjørn Einar Rye/Rye Invest AS til flytting og nedgraving av høgspentledningen som går over eigedomen Skogbu.

Juel H. Rye ny styreleder i Kongsberg Jazzfestival

Rye ble valgt på generalforsamlingen lørdag, og overtar etter Jan-Olav Styrvold.
Les mer om:

Brannen på Byneset slokket

Det var et bål ved et skogsområde i nærheten av Rye som førte til full utrykning.
Les mer om:

Skogbrann på Byneset

Det brenner i et skogsområde i nærheten av Rye.
Les mer om:

NFL-klubber blir bøtelagt om spillere kneler under nasjonalsangen

Omdiskutert regel innført i NFL, til jubel for USAs visepresident Mike Pence. Det er foreløpig usikkert hvordan den rye regelen møtes av spillerne.
Les mer om:

Bønder dropper rundballer for å sikre miljøet

Torkjell Rye har plukket plastavfall rundt gården sin i hele vår. Likevel klarer han ikke unngå å forsøple naturen. Nå ser han ingen annen råd enn å lagre dyrefôret annerledes.
Les mer om:

Uforglemmelig VM-debut

Anette Kvale Rye (30) tilbakela 160 kilometer med seks hundene sine, under årets verdensmesterskap for renrasede polarhunder. - Det var helt fantastisk, og fullstendig grusomt!
Les mer om:

Uforglemmelig VM-debut

Omtrent klokken halv tolv 7. mars står Anette Kvale Rye (30) på startstreken for årets Polardistans, verdensmesterskapet for renrasede polarhunder. Foran seg har hun seks malamuter, ivrige etter å gjøre det de er skapt for.
Les mer om:

Det begynte med en liten føflekk

Tone Skajaa Rye hadde akkurat dusjet da hun så det som skulle endre hele livet.
Les mer om:

Kan bli ny sykkelpresident

Stig Fjærli er SK Ryes kandidat til å ta over etter Harald Tiedemann Hansen, forteller SK Rye til TV 2. Lørdag er det ekstraordinært ting i Norges Cykleforbund.
Les mer om:

Beskyldninger om heksejakt på presidenten Forvirring rundt hvem som kan stemme Ingen motkandidater klare Beskyldninger om «udemokratisk» forbund

– Det er fullt kaos. Og jeg tror det er det SK Rye ville oppnå, sier regionsleder.– Kaoset er det styret som har skapt, sier SK Rye.
Les mer om:

– Forbundet hadde ikke mandat til å sende pengene til Sveits

Norges Cykleforbund hadde ikke fullmakt fra forbundstinget til å sende 4,5 millioner kroner til Det internasjonale sykkelforbundet (UCI), mener leder i Norges største sykkelklubb, Sportsklubben Rye.
Les mer om: