Nyheter om Ryan Giggs


Spøkefull Giggs: – Derfor gruer jeg meg til å jobbe med Gary Neville i VM

Ryan Giggs skal jobbe som fotballekspert sammen med tidligere lagkamerat Gary Neville under VM. Det er noe Giggs ikke bare gleder seg til.

United-legenden ber for gamlesjefen:– Han er en fighter

Ryan Giggs håper i det lengste at Alex Ferguson skal bli helt frisk. Skotten ble lørdag hasteoperert etter å ha blitt rammet av en hjerneblødning.

Vil du vinne serien, ansett denne 21 åringen

Det er bare å gi seg ende over Kingsley Coman har vunnet seks ligatitler i en rad og han er bare 21 år gammel. Seks er forøvrig samme antall ligatitler som Ole Gunnar Solskjær fikk med Manchester United. (ikke på rad).

Har flest Premier League kamper av alle, men det blir en stund til neste

Gareth Barry har spilt sin siste kamp West Bromwich denne sesongen, nå venter en kneoperasjon. West Bromwich har nettopp sparket sin manager Alan Pardew, ikke så rart egentlig, de befinner seg på siste plass i Premier League med syv poeng opp til nittendeplasssen og 10 poeng opp til Crystal Palace på trygg grunn. Som om det ikke var nok dårlige nyheter, klubben nå på sin egen nettside at veteranen Gareth Barry står foran en operasjon i kneet og er ute resten av sesongen. Barry som er 37 år har sagt han har lyst til å spille også neste sesong.

3 mål av spillere som skal selges til sommeren

Gareth Bale og Karim Benzema sikret Real Madrid en 3-0-seier i La Liga-kampen mot Las Palmas Real Madrid besøkte lørdag kveld Las Palmas. Real Madrid har snudd en meget dårlig periode og befinner seg på 3.plass i La Liga, mens Las Palmas  var uten seier på sine siste syv kamper,.

Giggs med sitt første tap

Ryan Giggs gikk på sitt første tap som ny Wales-manager da Uruguay ble for sterke å vant 1-0 i en treningskamp i ettermiddag. PSG-stjernen Edinson Cavani scoret kampens eneste mål.
Les mer om:

Cavani senket Giggs' Wales

Ryan Giggs gikk på et knepent 0-1-tap i kamp nummer to som Wales-trener. I sin 100. landskamp ble Edinson Cavani matchvinner for Uruguay.
Les mer om:

Gareth Bale med hat trick i Ryan Giggs debut

Det er lenge siden sist Gareth Bale har vært så glad som han var idag, etter en elendig sesong for Real Madrid har endelig pilene begynt å peke riktig vei på klubblaget og han klasker til med hat trick på landslaget. I dag møtte Kina og Wales til privatlandskamp i debuten som landslagssjef til Manchester United legende Ryan Giggs. Det gikk ekstremt bra, Wales kjørte over Kina og vant 6  – 0. Unbelievable reception here in China and to see so many Welsh Fans make the trip.

Giggs med knallstart som Wales-sjef

Ryan Giggs fikk en knallsnart som ny Wales-manager da han vant 6-0 over Kina i sin første kamp i sjefsstolen i dag. Gareth Bale scoret tre av målene, og gikk dermed forbi legenden Ian Rush som den mestscorende for Wales gjennom tidene med 29 mål.
Les mer om:

Det Gareth Bale gjorde etter kampen mot PSG forteller mye

Det Gareth Bale gjorde rett etter PSG 1-2 tap mot Real Madrid var veldig fortellende Gareth Bale glad for at han ikke var en del av startoppstillingen til Real Madrids største kamp i sesongen så langt mot Paris Saint-Germain sist måned. – Hans kroppspråk var tydelig, Wales sin nye landslagssjef Ryan Giggs kastet lys over det hele i samtale med journalister. Les: Ryan Giggs beroliger supporterne “Jeg gikk for å se ham i forrige uke, og han var glad.

Ryan Giggs beroliger supporterne

Gareth Bale har vært ut og inn på laget til Real Madrid siden han returnerte etter leggskaden i desember. Forrige uke bekreftet klubben at de er åpne for å selge waliseren på slutten av sesongen. Ryan Giggs mener Bale har det alt annet enn vondt i Real. Den walisiske landslagstreneren Ryan Giggs reiste til Madrid for å oppleve sin landsmann mot PSG. Da var det litt kjedelig at Bale ikke stod på banen fra start. Allikevel mener Giggs at 28-åringen har fint i den spanske hovedstaden. Fremtiden hans bekymrer meg ikke, han er i en brilliant klubb.

“Gareth Bales tid hos Real Madrid er alt annet enn over”

Vi har allerede begynt å se for oss Gareth Bale i Premier League neste sesong. Ifølge en tidligere lagkamerat, bør Real Madrid gjøre alt for å hindre en overgang. Alvaro Arbeloa spilte for Real Madrid frem til 2016. Nå hevder han at det er galskap å gi slipp på den walisiske stjernespilleren. -Jeg håper virkelig ikke at Madrid selger Gareth Bale. Jeg tror ikke på at hans tid hos Real er over og at han har mistet formen. Jeg tror han fortsatt har mye å gi klubben. Hvis jeg var Zidane, ville jeg ha stolt på Gareth. Når han er på topp i en kamp er han så god som noen andre.

Liverpool-spilleren har fått en helt spesiell rolle av Klopp

30 mål på 36 kamper. Mohamed Salah gir Liverpool-treneren mye av æren for prestasjonen så langt. Jürgen Klopp har nemlig gitt egypteren en helt spesiell rolle på banen. Det hersker ingen tvil om at Salah stortrives med sin retur til Premier League etter et mindre vellykket opphold hos Chelsea 2013-2015. Nå har karrieren fått ny fart under Jürgen Klopps ledelse. -Han endrer systemet hver kamp, så noen ganger spiller jeg andre-spiss, noen ganger på høyre -siden og noen ganger på venstresiden.

Rashford er bare et menneske og ikke en Ryan Giggs

Denne sesongen har Marcus Rashford blitt hevet opp og frem som en allerede ferdigutviklet stjernespiller. Så kom Alexis Sánchez. 20-åringen har spilt en rolle på United så å si hele denne sesongen – helt til Alexis Sánchez dro på seg United-drakta. Etter dette har det blitt kun én av seks kamper på Rashford. Der noen hevder unggutten har tapt seg, ser tidligere United-spiller Gary Neville det som helt normalt. -Når du er en ung spiller og kommer inn på laget, er det ikke en selvfølge at du skal spille hver kamp resten av karrieren din. Ryan Giggs gjorde det, men han var et unntak.

– Jeg burde vært den stolteste faren i verden, men jeg klarer ikke engang å si navnet hans

Familien tar et knallhardt oppgjør med Ryan Giggs. Faren mener fotballegenden ikke er skikket til å være manager for Wales.
Les mer om:

Giggs ny Wales-manager

Ryan Giggs er i dag ansatt som ny manager for Wales. Manchester United-legenden har så langt i trenerkarrieren for det meste fungert som assistent, men har nå fått jobben med å lede Wales til EM i 2020.
Les mer om:

Giggs ny Wales-sjef

Manchester United-legenden Ryan Giggs har fått jobben som ny Wales-manager. Giggs erstatter Chris Coleman, og har skrevet under på en fireårskontrakt.
Les mer om:

Giggs avslører: – Disse stjernene kunne havnet i Manchester United

Ryan Giggs avslører at han speidet Gabriel Jesus og Kylian Mbappé i lang tid.

Mata vil være i United til han er 40

Juan Mata drømmer om å spille for Manchester United til han er 40. I et intervju med ESPN sier den 29 år gamle spanjolen at han kunne tenke seg å avslutte karrieren i United, og at det ville vært fantastisk å holde på like lenge som klubblegenden Ryan Giggs.

I kveld slår han Ryan Giggs' gamle PL-rekord

Dersom Gareth Barry (36) får spille for West Bromwich i kveld passerer han Ryan Giggs fantastiske rekord på 632 Premier League-kamper.
Les mer om:

Skal Wayne Rooney juble hvis han scorer mot United? Ja, mener Ryan Giggs.

Den evige diskusjonen har blusset opp igjen: Skal Wayne Rooney (31) juble om han scorer mot Manchester United på Old Trafford søndag?

Giggs: – De kunne vært favoritter om klubben hadde kjøpt Bale

Ryan Giggs tror gamleklubben Manchester United ikke har de store sjansene til å vinne Mesterligaen denne sesongen.

Everton solgte Barry

Gareth Barry (36) forlater Everton og har signert en ettårskontrakt med West Brom. Barry er bare fem kamper unna å passere Ryan Giggs som den med flest PL-kamper i historien.
Les mer om:

FourFourTwo kårer tidenes 100 beste spillere: Her er plassene 90-81

Gabriel Batistuta og Ryan Giggs har fått plass på lista.
Les mer om:

– Giggs linket til ledig trenerjobb i England

Ryan Giggs er en av favorittene til å ta over den ledige stillingen som manager i Wigan.