Nyheter om Ryan


Tiåringens tegning oppklarte «mystisk» besøk på barneskole

Nå er Ryan hedret med diplom og omvisning på politistasjonen.
Les mer om:

Manchester United har gitt beskjed til Real Madrid: Uaktuelt!

Når Daniel James, Nicolas Pepe, Moussa Dembele og Ryan Fraser alle blir foretrukket før Gareth Bale, forteller dette at Uniteds langvarige jakt på waliseren er over. United forsøkte i 2007 da Bale skulle forlate Southampton. Det ble Tottenham. De forsøkte igjen da han skulle forlate White Hart Lane i 2013.

«Jeg ville ikke vært i Manchester United uten Ryan Giggs hjelp»

Manchester United legende og landslagssjef for Wales Ryan Giggs får mye av æren for at nyinnkjøpte kantspiller Daniel James havnet på Old Trafford. Daniel James er presentert på en femårig kontrakt i Manchester United, etter en sesong for Championship-klubben Swansea. Les: Ole Gunnar Solskjær henter Swansea talent Daniel James When it comes to discussing Ole and our ambitions, @Daniel_James_97 nails it!

Solskjærs første United-kjøp advares

Wales-trener Ryan Giggs sier at Daniel James må bli vant til å bli sparket, nå som han skal spille for Manchester United i Premier League.

Biden er en svak kandidat

OPPGJØRET: Om Bernie Sanders og Elizabeth Warren ikke feller hverandre, kan de velte partitoppenes skrøpelige favoritt, sier Demokrat-ekspert Ryan Grim til Klassekampen.
Les mer om:

Jubilerende friidrettsstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rundt 200 utøvere satte hverandre på prøve på Stovnerbanen, hvor det ble konkurrert i løp, lengde, spyd og kule. Noen konkurranser med mål om å vinne, andre ganske enkelt med mål om å få være med og ha det gøy.Varshan, Phillip og Ryan tilhørte sistnevnte gruppe. De deltok i 40 meter sprint for 6-åringer. Selv om det bare var gøy var innsatsen stor. Det var om å gjøre å komme seg først i mål.
Les mer om:

Kjendisene hyller denne filmen

Hva har Natalie Portman, Ryan Reynolds og Chrissy Teigen til felles? Alle har sett den nye filmen «Booksmart», og alle digger den så mye at de anbefaler den til sine følgere. Filmen, som er regi-debuten til Olivia Wilde, hadde premiere på South by Southwest-festivalen 10. mars før den ble sluppet på amerikanske kinoer 24. mai i år. I Norge må vi vente til 21. juni før vi kan se filmen på kinoer landet over. LES OGSÅ: Tarantino kutter stjerner fra sin neste storfilm. Oslo Pix gir en mulighet til å se filmen tidlig også i Norge, med to visninger den kommende uken.

Kim Kardashian besøker dødsdømt fange: – Jeg er overbevist om at han er uskyldig

Kim Kardashian West fortsetter å kjempe for innsatte. Nylig ble det kjent at 38-åringen, som planlegger å bli advokat, har bidratt til at minst 17 fanger har blitt satt fri hittil i år. De innsatte skal ha sittet flere tiår for små lovbrudd som besittelse av narkotika.

«Game of Thrones»-stjerne får behandling

– Kit har bestemt seg for å bruke pausen i sin timeplan som en mulighet til å tilbringe tid på et behandlingssted for å jobbe med noen personlige problemer, sier en representant for den britiske skuespilleren i en uttalelse, melder Reuters. Uttalelsen sier ikke noe om hva slags problemer han har, men ifølge New York Posts nettside Page Six, ble Harington hardt rammet av at TV-serien er over, og han får behandling for stress, utmattelse og alkoholbruk. LES OGSÅ: Anmeldelse av Lenny Kravitz-konserten i Oslo. følge nettstedet skal 32-åringen, som spiller Jon Snow i serien, ha lagt seg inn på en k
Les mer om:

Derfor vil de trene sammen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For snart ni år siden hadde jeg såvidt begynt å trene etter mange fysisk inaktive og travle år, med små barn og mye jobb. Jeg leste at for å komme raskt i form, så må man trene intervaller - 4 x 4 minutter, faktisk.Men dette viste seg å være helt umulig for meg å få til alene.

Manchester United skal ha spikret 170 millioner kroners-overgangen

Daniel James har vært koblet til Manchester United i lengre tid. Nå hevdes det at Swansea har blitt enig med gjengen på Old Trafford. Både Everton og Newcastle skal ha vært med i racet om 21-åringen, men når United stiller til start mot disse to, får det stort sett ett utfall. Ifølge Daily Mail har United og Swansea blitt enige om at det blir overgang på vingen. Avisen hevder at overgangssummen kommer til å ligge på rundt 170 millioner kroner. Var en av Potters favoritter.

Sky Sports: Manchester United i forhandlinger om ettertraktet 19-årig

Når du har vekket interesse hos Tottenham, Juventus og United fortjener du merkelappen ettertraktet. Nå går United fra fasen interessert over til denne-spilleren-skal-vi-ha. Ryan Sessegnon er en av de største talentene i England. 19-åringen har gått gradene i Fulham, og har allerede rukket å runde hundre kamper på seniornivå. Har full speed på venstrekanten.

Brighton-stjerne advarer Manchester City før skjebnemøtet: – Et minne jeg vil verne om resten av livet

Matthew Ryan har ikke planer om å gjøre det enkelt for City. Tvert i mot.
Les mer om:

Ryan Reynolds lurte Pokémon-fansen

Både store og små gleder seg til fredag, 10. mai. Da premierer nemlig «Pokémon: Detective Pikachu», en spillefilm plassert i det berømte Pokémon-universet. Filmen følger Tim (Justice Smith) som møter en Pikachu (Ryan Reynolds) med hukommelsestap, og som prater menneskespråk. Sammen drar de på en reise gjennom byen Ryme for å finne Tims savnede far. På onsdag forsøkte Reynolds å varsle filmens produksjonsselskap, Warner Bros, gjennom en Twitter-melding med en link til et urovekkende YouTube-klipp.

Klopp, fortsett å sende Liverpool-talentene til Steven Gerrard

Ryan Kent ble hentet av Rangers-manager Steven Gerrard. Teften til Liverpool-legenden var upåklagelig. Celtic sikret sitt 50. ligamesterskap på søndag og etterlot Gerrards menn som «tapere» på den sure andreplassen. Et godt opphold i nord. Les: Liverpool kan nå bare glemme Barcelona-kampen Men én spiller som har vokst under Gerrards ledelse, er 22-åringen Ryan Kent. På utleie fra Liverpool denne sesongen har vingen spilt seg inn som årets unge spiller i Skotland. What a special goal from Ryan Kent in their biggest game of the season!

Har mest lyst til å bo i London, men følger ikke med Fulham ned

Det er Tottenham som står nærmest til å hanke inn Fulham sitt 18 år gamle stortalent Ryan Sessegnon i sommer, men det kan bli hard konkurranse, Manchester United, Paris Saint-Germain og Juventus skal alle være meget interesserte.  Daily Mail skriver at Ryan har mest lyst til å fortsette å bo i London og bli Tottenham spiller, Fulham eier Shahid Khan har ikke helt gitt opp å overtale han til å bli med å legge frem en plan for Fulham sin retur til Premier League, bedre lønnsvilkår og større frihet.

Blake Lively er gravid

Stjernen venter nummer tre sammen med skuespillermannen Ryan Reynolds (42).
Les mer om:

Blake Lively er gravid

Stjernen venter nummer tre sammen med skuespillermannen Ryan Reynolds (42).
Les mer om:

Blake Lively er gravid

Stjernen venter nummer tre sammen med skuespillermannen Ryan Reynolds (42).
Les mer om:

Avslørte graviditet på rød løper

Blake Lively og Ryan Reynolds blir trebarnsforeldre.
Les mer om:

Arsene Wenger forklarer hvorfor United tryner

Manchester United måtte avgi poeng til Chelsea denne helgen. Det bringer Solskjær og gjengen tre poeng bak i kampen om topp-fire plasseringen. For Arsene Wenger er dette en naturlig utvikling i denne klubben.  United har ikke vunnet på de siste fire kampene og har avdekket store mangler i troppen. Selv om klubben tjener penger som gress, og er forventet å hamstre spillere på overgangsmarkedet til sommeren, advarer tidligere Arsenal-manageren om at det likevel kan bli en stor utfordring for Solskjær før neste sesong. Mata gjorde jobben sin, han. Det holdt bare ikke.

Blir ikke med Fulham ned

Ryan Babel som du muligens husker fra Liverpool fra 2007 til 2010 var ferdig ved årsskiftet i den tyrkiske klubben Beşiktaş. – Fulham var allerede i trøbbel i Premier League da vi prøvde å leve opp til våre nyttårsforsetter og de skrev en kortsiktig avtale med vingen Ryan Babel. – Han forlater Fulham ved sesongslutt. 32-åringen håper å finne seg en ny Premier League-klubb slik at han fortsatt skal være aktuell for det nederlandske landslaget.

Leeds har blinket seg ut Liverpool angreps duo

Leeds spilte i går mot Wigan med en mann mer på banen i 75 minutter, men klarte likevel å tape 1 – 2 og dermed ga de fra seg tre poeng i kampen om opprykk til Premier League.

Kygo og Rita Ora teamer opp med detektiv Pikachu – se video!

Pika pika! Kygo holder som vanlig lav profil i sin egen musikkvideo, men hvis du legger godviljen til, så kan vi jo late som at den lodne pelsdotten med lupe er Kyrre. Bergenseren teamer nemlig opp med både Rita Ora og The Pokémon Company på sin nye singel. Dagsferske «Carry On» er en del av soundtracket til den kommende filmen Detective Pikachu. Den «realistiske» animasjonsfilmen har Ryan Reynolds i hovedrollen som Pikachu – se traileren og mer om filmen her. «Carry On» er produsert av Kygo og AFSHeeN, låten er skrevet av duoen + Ilan Kidron, Josh Cumbee, Natalie Dunn og Rita Ora. Musikkvideo
Les mer om:

Utleid Barcelona spiller «tråkket» seg til Premier League karantene

13 april i møte med Everton tok Fulham en av sesongens alt for få seire. – Om det var frustrasjon over å tape eller bare uoppmerksomhet så tråkket i det 95.