Nyheter om Ryan


Premier League giganter girer opp for Serie A spissen som er mer ettertraktet enn Haaland

Vi har en stund skrevet om den 21 år gamle Fiorentina spissen Dusan Vlahovic som bare blir bedre og bedre. En rekke klubber i Premier League har ønsket seg Vlahovic som regnes som en av de beste unge spillerne i Europa, akkurat som Erling Braut Haaland. For noen dager siden syntes løpet å være kjørt for en overgang til Premier League da en rekke medier i Italia meldte at Juventus var nær å få i stand en avtale.

Goal.com hevder de kan bekrefte hva som er Erling Haalands favorittklubb ved exit Dortmund

Selv om 21-åringen for tiden jobber seg gjennom en lei skade han pådro seg i oktober, stilner det ikke rundt hot shot Haaland med sine 79 scoringer på 69 kamper for Dortmund. Når vi har sett hvor stor betydning en skadefri Haaland har for Bundesliga-klubben skjønner vi hvorfor tyskerne er villig til å doble lønna for at han blir, når utkjøpsklausulen aktiveres i sommer. Men blir det exit, mener Goal.com at Haaland har en klar preferanse. Les: Seks måneder med Klopps læremester skal redde Manchester United Manchester United, Manchester City eller Chelsea? Ikke i følge Goal.

Ryan Sessegnon har endelig jobbet seg opp av fotballgjørma

Talentet fra Fulham ble hentet til Tottenham i 2019. Sessegnon ble sammenlignet med Gareth Bale som hadde fosset frem på venstekanten for Spurs, nå skulle Sessegnon være del av stammen til klubben som hadde posisjonert seg med finale i Champions League og klar for de neste stegene. Det viste seg at verken klubben eller Sessegnon var klar for dette. Sessegnon kom aldri i gang i Spurs-drakt, forrige sesong ble spilleren sendt på utleie til Hoffenheim for å samle spilletid og finne en vei forbi hindringene som hadde møtte ham.

Antonio Conte satser på «glemt» Tottenham talent

Det er ofte slik at en spiller som gjør det dårlig under en annen manager kan blomstre under en annen. -Antonio Conte har en helt egen evne til å hente frem det beste fra spillere han tror på. – Et eksempel fra Inter Milan, Romelu Lukaku blomstret opp nesten umiddelbart etter han forlot Old Trafford. Antonio Conte tror at bordet er dekket Ryan Sessegnon i Tottenham, den italienske manageren mener at spilleren har et «stort potensial». Conte ga 21-åringen sine første minutter for sesongen i 2 – 1 seieren mot Leeds.

Zuccarello back in business

Vår mann i NHL har vært satt ut av koronavirus og har gått glipp av fire kamper. Det var derfor stort i seg selv å se Zucca tilbake på isen mot nykommer Seattle Kraken. Zuccarello hadde comebacket sitt mot New York Islanders på mandag, natt til søndag ble det solide 16 minutter på isen for 34-åringen. Les: The Times: Verdens største klubb jobber med å overtale Zidane Zuccarello kom selv ikke i målprotokollen denne gangen, men Rem Pitlick dro til med hattrick for Wild, assistert av Ryan Hartmann på samtlige scoringer.
Les mer om:

Seier for Zuccarello

Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild har vært i god form denne NHL-sesongen og sikret en 4-2-seier over Seattle Kraken natt til søndag. Wilds tre første mål var alle signert Rem Pitlick, med henholdsvis ett i første og to i andre periode. Ryan Hartman var den som leverte de målgivende pasningene til alle tre målene. Nattens kamp ble spilt på hjemmebane i Saint Paul mot nyetablerte Seattle Kraken, som sluttet seg til NHL foran denne sesongen. Laget fra USAs vestkyst scoret først 9 minutter ut i tredje og siste periode.

Harry Kane har skjønt det ikke hjelper å sparke Tottenham-managerne

Da Tottenham tok imot Manchester United forrige helg var det snakk om at dette kunne bety slutten/nær slutten for enten Santo eller Solskjær. United forlot London med 0-3 seier og signerte samtidig oppsigelsen til Santo. Antonio Conte er nå den fjerde manageren (vi regner med vikar Ryan Mason) siden Champions League-finalist Pochettino ble definert som uegnet. Selv om Harry Kane gjorde sitt beste for å slippe ut av Spurs-troppen i sommer, har 28-åringen vært med klubben gjennom alle fasene.

Kan felles av Twitter-melding

En Twitter-melding kan være med på å felle Jenna Ryan etter stormingen av Kongressen.
Les mer om:

Bekreftet: Tottenham-ledelsen fortsetter å sparke managere

Mauricio Pochettino ble vurdert som en av de aller beste managerne i Premier League. Argentineren hadde bygd opp Tottenham til å bli en lagmaskin som spilte seg opp som tittelkandidat både i Premier League og Champions League. Tottenham-eierne ville ha mer. Seks måneder etter at Pochettino ledet Tottenham til CL-finale mot Liverpool ble han stemplet som feil for Spurs. Ja, det var en seig start på 2019/20-sesongen, men Pochettino hadde vist siden 2014 at han var rett byggmester for Spurs.

Se VM-kamp i ny vektklasse på VG+ Sport i natt

Colombianske Oscar Rivas (34) er favoritt til å sikre seg tidenes første VM-tittel i bridgervekt. Motstander er den ubeseirede kanadieren Ryan Rozicki (26). Den og fire andre kamper vises direkte på VG+ Sport i natt.
Les mer om:

Newcastle-trener ferdig med jobben etter to kamper

Steve Bruce visste godt hva som kom da Newcastle fikk nye eiere. Den tidligere United-kjempen er ikke sexy nok når det skal sprøytes inn godt med penger. «Gjensidig enighet» mellom manager og klubb ble nådd denne uken. Graeme Jones tok umiddelbart over som vikar, men vet også godt hva som kommer. Da José Mourinho ble robbet for ligacupfinale og sendt på dør hos Tottenham tidligere i år, ble klubbens egen Ryan Mason satt til å redde resten av sesongen. Mason gjorde en god jobb fra det gitte utgangspunktet, men ble veid for lett for den permanente stillingen.

Warholm mot Ingebrigtsen i kåring

Både Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen har fortsatt muligheten til å bli kåret til årets mannlige friidrettsutøver i verden i 2021.

Redpill Linpro starter nytt analyseselskap

Det nye analyseselskapet har fått navnet Redpill Linpro Analytics og skal ledes av Mia Ryan. 
Les mer om:

Solskjær minner Sir Alex på hva han selv gjorde

Etter Everton-kampen der Rafael Benitez hadde sørget for at Solskjær nok en gang fikk pes av engelsk media, ble en samtale filmet mellom Sir Alex Ferguson og UFC legenden Khabib Nurmagomedov. Da russeren fortalte han mente Ronaldo burde ha vært på banen fra start, kom det fra Solskjærs læremester: «Yeah I know… but you should always start with your best players.» Dette var en gavepakke til engelsk media, som fyrte løst om «uenigheten».

Braktap for Zuccarellos Wild

Mats Zuccarellos Minnesota Wild tapte 5–1 for Chicago Blackhawks i den siste oppkjøringskampen før NHL-sesongen. Ryan Hartman gjorde Wilds eneste mål på målgivende fra Jared Spurgeon. Zuccarello noterte seg for ett skudd på mål i løpet av sine drøye 17 minutter på isen. Tapet kom etter at Wild vant sine tre siste oppkjøringskamper, den siste mot nettopp Blackhawks torsdag kveld. Sesongen starter til uka. Første kamp for Wild er mot Anaheim Ducks fredag.
Les mer om:

Pasientombudet: Har fått flere alvorlige henvendelser(pluss)

Pasient- og brukerombud Odd Arvid Ryan i Troms er fornøyd med at kommunen nå har tatt grep.
Les mer om:

Leieoppholdet fra helvete er «avlyst» for Philip Zinckernagel

Manager Chris Hughton ble skviset ut i september etter en sesongstart som plasserte Forest nederst på Championship-tabellen. Inn kom waliseren Steve Cooper for å redde sesongen, på lørdag kom et gigantisk løft for klubben da Birmingham måtte se seg grundig slått på Wast Hills. For Watford-spiller på utleie, Philip Zinckernagel, må det ha vært vanvittig godt å være så sterkt involvert 3-0 seieren. Tre scoringer til Forest, der den tidligere Bodø/Glimt-spilleren sto bak to assist, én i hver omgang.

Utvalgsleder: – Gjerdrum-skredet kunne vært unngått

Leder Inge Ryan i Gjerdrum-utvalget mener skredet i kommunen i desember i fjor kunne vært unngått med grundige forundersøkelser.
Les mer om:

Skredgranskerne presenterer Gjerdrum-rapporten

Olje- og energiminister Tina Bru mottar første del av Gjerdrum-utvalgets rapport om årsakene til kvikkleireskredet i Gjerdrum. Det regjeringsoppnevnte Gjerdumutvalget har siden februar i år jobbet med å undersøke årsakene til kvikkleireskredet i Gjerdrum 30. desember. Utvalget ledes av tidligere stortingspolitiker og fylkesmann i Nord-Trøndelag, Inge Ryan.

Skredgranskerne presenterer Gjerdrum-rapporten

Klokka 12.00 presenterer utvalgsleder Inge Ryan hovedfunnene i rapporten til skredgranskerne. De har undersøkt årsaken til at drøyt én million kubikkmeter raste ut og ti mennesker omkom. Se sendingen direkte fra 11.55.
Les mer om:

Ekspertutvalg har funnet årsaken til skredet i Gjerdrum

29. september legges en rapport om kvikkleireskredet i Gjerdrum fram. Inge Ryan, som har ledet granskingen, sier at de har funnet årsaken til skredet.
Les mer om:

Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener

Konkurransen på strømmemarkedet på TV har aldri vært hardere, og innhold som tiltrekker oss sportsidioter er enten rettigheter til live sport eller gode sportsdokumentarer. Netflix har ledet an med strålende dokumentarer som Formula 1: Drive to Survive, The Last Dance som handler om Basket-legenden Michael Jordan og fotballdokumentaren Sunderland ‘Til I Die. Viaplay har nå meldt seg på i kampen om sportsdokumentarer, og har denne sommeren sluppet et stort antall titler.

Warholm troner øverst på rangering

Karsten Warholm topper verdensrankingen i friidrett igjen, uansett øvelse. Nordmannen er best med sine 1559 poeng, foran den amerikanske kulestøteren Ryan Crouser og den svenske stavhopperen Armand Duplantis. Hans argeste konkurrent Rai Benjamin er nummer 12 på listen.
Les mer om:

Amerikansk ekspert om Hovland: Her taper han slag til feltet

Ryan Lavner, skribent i Golf Channel, mener Viktor Hovland (23) kun har en svakhet i spillet sitt sammenlignet med de aller beste golfspillerne.
Les mer om:

Leeds har sikret seg enda et norsk talent

Da tidligere Rosenborg forsvarsspiller Jon Olav Hjelde på jobb for Nottingham Forrest for 18 år siden fikk en sønn var det rimelig opplagt neste generasjon spillere var på plass. Som sin far har Leo Fuhr Hjelde vært innom Rosenborg, men det er på fotballøya det skjer. Nå har drømmen blitt en realitet, Leo Fuhr Hjelde er Leeds spiller. Forsvarsspilleren går fra Celtic.