Nyheter om Ryan


Pornhub saksøkes av døv mann grunnet manglende tekster

Et nettsted som kaller seg Pornhub saksøkes grunnet manglende teksting for personer med hørselshemming. Ifølge ABC News går den døve New York-mannen Yaroslav Suris til sak mot Pornhub etter å ha sett kortfilmene Hot Step Aunt Babysits Disobedient Nephew med Sofi Ryan og Sexy Cop Gets Witness To Talk med Kimberly Kane uten at nettstedet hadde aktivert closed caption-funksjonen. Yaroslav fikk derfor ikke med seg hva som ble sagt. Pornhubs visepresident Corey Pric sier til ABC at nettstedet tilbyr en lenke til en seksjon med tekstede videoer. Mannen mener nettstedet likevel ikke følger vedtaket A
Les mer om:

Keeper ga kjempesum til kampen mot skogbrannene

Brighton-keeper Mat Ryan gir rundt 170.000 kroner til kampen mot de katastrofale skogbrannene i hjemlandet Australia. Premier League-kollegene bidro indirekte.
Les mer om:

Krever 60.000 kroner i erstatning for hærverk og sabotasje etter Manchester United-arrangement

En mann fra Fredrikstad nekter å betale det han mener er et urimelig erstatningskrav etter Ryan Giggs-showet i Tønsberg. Nå blir han hengt ut i sosiale medier.

Krever 60.000 kroner i erstatning for hærverk og sabotasje etter Manchester United-arrangement: Henger ut Fredrikstad-mann med navn og bilde på sosiale medier

En mann fra Fredrikstad nekter å betale det han mener er et urimelig erstatningskrav etter Ryan Giggs-showet i Tønsberg. Nå blir han hengt ut i sosiale medier.

HBO-serie: Blir Avenue 5 årets beste rom-kom?

HBO tar komediesjangeren til nye høyder i 2020. I nykommeren Avenue 5 følger vi nemlig romturisme som går skikkelig skeis. Den futuristiske science fiction-serien handler om en måned lang cruisetur til verdensrommet. En gedigen feil i systemet sender skipet ut av kurs, slik at det vil ta flere år å returnere til jorden.

Ryan (8) tjener millioner på YouTube

Ryan Kaji har tjent 229 millioner kroner i 2019 - på å anmelde barneleker.
Les mer om:

Ny Zuccarello-scoring

Borteoppgjøret for Minnesota Wild mot Colorado Avalanche ble målrikt og endte med seier for gjestene. Mats Zuccarello smalt inn sitt niende mål for sesongen. Den norske stjernen utlignet til 4-4 i tredje periode. I løpet av de neste minuttene ble Zuccarellos mål fulgt opp av to nye, fra Victor Rask (5-4) og fra Ryan Suter som gjorde det siste 6-4-målet for Wild. Med fredagens kamp har Mats Zuccarello scoret ni mål så langt for Minnesota Wild denne sesongen. (NTB)
Les mer om:

Giggs om Martial: – Det ser ikke ut som han bryr seg

Mason Greenwood lukter på en startplass i Manchester United. Ut med Anthony Martial, som ikke ser ut til å bry seg, mener klubblegende Ryan Giggs.

Giggs om Martial: – Det ser ikke ut som han bryr seg

Mason Greenwood lukter på en startplass i Manchester United. Ut med Anthony Martial, som ikke ser ut til å bry seg, mener klubblegende Ryan Giggs.

Giggs om Martial: – Det ser ikke ut som han bryr seg

Mason Greenwood lukter på en startplass i Manchester United. Ut med Anthony Martial, som ikke ser ut til å bry seg, mener klubblegende Ryan Giggs.

Ryan (8) topper YouTube-liste

Ryan Kaji (8) tjente 233 millioner kroner på videoer der han tester leketøy. Han topper dermed Forbes' liste over de best betalte YouTuberne i 2019, melder CNN.
Les mer om:

Åtteåring dro inn flest millioner på YouTube i år

Åtte år gamle Ryan Kaji tjente 234 millioner kroner på sin YouTube-kanal i 2019, noe som gjør han til den best betalte på videoplattformen, ifølge Forbes.
Les mer om:

Slakter Solskjærs spiller

Manchester United-legende og Wales-trener Ryan Giggs ut mot Anthony Martial: - Han ser sløv ut hele tida. Det virker som han ikke bryr seg.
Les mer om:

Mourinhos Tottenham rundspilt av Bayern München

(Bayern München – Tottenham 3–1) Ryan Sessegnon scoret for Tottenham, men José Mourinhos menn var aldri i nærheten av å stoppe Bayern München, som fort kunne vunnet med mer enn to mål.

Harry Styles gjenforent med eksen Kendall Jenner – se video!

I disse dager er det jaggu godt å være fan av Harry Styles. Førstkommende fredag slipper 25-åringen sitt andre album som soloartist.

Kilde nest raskast på trening

Aleksander Aamodt Kilde var nest raskast på fyrste gjennomkøyring i utforløypa i Beaver Creek. Han var 24 hundredelar bak heimehåpet Ryan Cochran-Siegel som var best. Adrian Sejersted og Kjetil Jansrud var 72 og 78 hundredelar bak.
Les mer om:

Gareth Bale får golfforbud under EM

Alle vet at en skikkelig sving med kølla kan føre til strekkskader, spesielt hvis du kommer litt opp i åra.

Hvorfor er Baby Yoda plutselig over hele internettet?

Søteste i space og cyperspace. Nettet flommer over av memes med en miniversjon av den ikoniske Star Wars-karakteren Yoda. Men de fleste nordmenn har ennå ikke fått med seg babyen i sitt opprinnelige element. Ettersom Disney+ ennå ikke har startet i Norge. (Spoiler-alarm!) Lille Yoda er fra The Mandalorian; Star Wars‘ første live-action-serie, som hadde premiere 12.

Thriller og politisk brannbombe: Queen & Slim

Etter en middels vellykket date i Ohio, blir det svarte paret Slim og Queen stoppet av politiet grunnet en liten trafikkovertredelse. Situasjonen sklir ut og ender fatalt, og plutselig er de på flukt som politimordere. Se traileren til Queen & Slim nedenfor. Hovedrolleinnehaveren Daniel Kaluuya har tatt lure valg i kjølvannet av Oscar-vinneren Get Out, som ga 30-åringen Oscar-nominasjon. Etter den globale blockbusteren Black Panther, spilte London-gutten i den kritikerroste thrilleren Widows. Det ser ut som om Daniel treffer spikeren på hodet igjen. De første anmeldelsene til Slim & Queen love

Han skal spille Bill Clinton i den kommende sesongen av «American Crime Story»

Det er Deadline som melder om rolleplanene for Owen, som dukker opp i en ny sesong av TV-serien der det ikke bare skal handle om politikk. Det er nemlig Monica Lewinsky-affæren som skal under lupen, og sesongen har fått tittelen «Impeachment».
Les mer om:

Lørdag kommer superstjernen til Tønsberg: – Timingen kunne ikke vært bedre

Fire dager etter at han ledet hjemlandet Wales til EM står Manchester United-legenden Ryan Giggs (45) på scenen i Hotel Klubben i Tønsberg.

Meldingen Sir Alex sender til Giggs før hver kamp

Ryan Giggs skal tirsdag ut i sin viktigste kamp som Wales-sjef til nå. De må vinne over Ungarn for å sikre EM-spill til sommeren. Giggs har Sir Alex Ferguson i ryggen.

Nå har Liverpool kastet seg inn i kampen om Arsenal mål

Vår egen Joshua King kan måtte se seg om etter en ny angreps makker ettersom Ryan Fraser ikke har ønsket å forlenge sin kontrakt med  Bournemouth.  – Fraser kom til Cherries fra Aberdeen i januar 2013 og er den fjerde lengst spillende i klubben. På tide å dra videre 25-åringen har stoppet samtaler om forlengelse av kontrakten Bournemouth som går ut i juni.
Les mer om:

Talksport: Liverpool i samtaler om overgang i januar

Ryan Fraser har tidligere vært linket til de største klubbene i England, noe som satte forventningene om overgang før kontrakten hos Bournemouth løper ut. Liverpool skal nå ha sikret seg pole position. Det er Talksport som hevder Liverpool og Bournemouth allerede er i advanced talks om en overgang for Ryan Fraser. Les: Pogba kan rekke første luke i julekalenderen Vingen har ikke helt fått det til så langt i sesongen med sin enslige scoring og to assist på 11 kamper, men dette skremmer visst ikke Klopp. 25-åringen har spilt for Bournemouth i seks år og har fått med seg 170 kamper.

Skuffede fans forventet Frank Ocean, men fikk Drake

Oppdatert 2: Drake håndterer fadesen suverent. På sin Instagram, hvor han poserer Drizzy med Taco fra Odd Future, skriver at han skal spille på Camp Flog Gnaw Carnival i 10 år fremover.