Nyheter om Ryan


Kilde nest raskast på trening

Aleksander Aamodt Kilde var nest raskast på fyrste gjennomkøyring i utforløypa i Beaver Creek. Han var 24 hundredelar bak heimehåpet Ryan Cochran-Siegel som var best. Adrian Sejersted og Kjetil Jansrud var 72 og 78 hundredelar bak.
Les mer om:

Gareth Bale får golfforbud under EM

Alle vet at en skikkelig sving med kølla kan føre til strekkskader, spesielt hvis du kommer litt opp i åra.

Hvorfor er Baby Yoda plutselig over hele internettet?

Søteste i space og cyperspace. Nettet flommer over av memes med en miniversjon av den ikoniske Star Wars-karakteren Yoda. Men de fleste nordmenn har ennå ikke fått med seg babyen i sitt opprinnelige element. Ettersom Disney+ ennå ikke har startet i Norge. (Spoiler-alarm!) Lille Yoda er fra The Mandalorian; Star Wars‘ første live-action-serie, som hadde premiere 12.

Thriller og politisk brannbombe: Queen & Slim

Etter en middels vellykket date i Ohio, blir det svarte paret Slim og Queen stoppet av politiet grunnet en liten trafikkovertredelse. Situasjonen sklir ut og ender fatalt, og plutselig er de på flukt som politimordere. Se traileren til Queen & Slim nedenfor. Hovedrolleinnehaveren Daniel Kaluuya har tatt lure valg i kjølvannet av Oscar-vinneren Get Out, som ga 30-åringen Oscar-nominasjon. Etter den globale blockbusteren Black Panther, spilte London-gutten i den kritikerroste thrilleren Widows. Det ser ut som om Daniel treffer spikeren på hodet igjen. De første anmeldelsene til Slim & Queen love

Han skal spille Bill Clinton i den kommende sesongen av «American Crime Story»

Det er Deadline som melder om rolleplanene for Owen, som dukker opp i en ny sesong av TV-serien der det ikke bare skal handle om politikk. Det er nemlig Monica Lewinsky-affæren som skal under lupen, og sesongen har fått tittelen «Impeachment».
Les mer om:

Lørdag kommer superstjernen til Tønsberg: – Timingen kunne ikke vært bedre

Fire dager etter at han ledet hjemlandet Wales til EM står Manchester United-legenden Ryan Giggs (45) på scenen i Hotel Klubben i Tønsberg.

Meldingen Sir Alex sender til Giggs før hver kamp

Ryan Giggs skal tirsdag ut i sin viktigste kamp som Wales-sjef til nå. De må vinne over Ungarn for å sikre EM-spill til sommeren. Giggs har Sir Alex Ferguson i ryggen.

Nå har Liverpool kastet seg inn i kampen om Arsenal mål

Vår egen Joshua King kan måtte se seg om etter en ny angreps makker ettersom Ryan Fraser ikke har ønsket å forlenge sin kontrakt med  Bournemouth.  – Fraser kom til Cherries fra Aberdeen i januar 2013 og er den fjerde lengst spillende i klubben. På tide å dra videre 25-åringen har stoppet samtaler om forlengelse av kontrakten Bournemouth som går ut i juni.
Les mer om:

Talksport: Liverpool i samtaler om overgang i januar

Ryan Fraser har tidligere vært linket til de største klubbene i England, noe som satte forventningene om overgang før kontrakten hos Bournemouth løper ut. Liverpool skal nå ha sikret seg pole position. Det er Talksport som hevder Liverpool og Bournemouth allerede er i advanced talks om en overgang for Ryan Fraser. Les: Pogba kan rekke første luke i julekalenderen Vingen har ikke helt fått det til så langt i sesongen med sin enslige scoring og to assist på 11 kamper, men dette skremmer visst ikke Klopp. 25-åringen har spilt for Bournemouth i seks år og har fått med seg 170 kamper.

Skuffede fans forventet Frank Ocean, men fikk Drake

Oppdatert 2: Drake håndterer fadesen suverent. På sin Instagram, hvor han poserer Drizzy med Taco fra Odd Future, skriver at han skal spille på Camp Flog Gnaw Carnival i 10 år fremover.

Manchester United varter opp med festfotball og flyr oppover tabellen

Det var et nervøst hjemmepublikum som tok imot Brighton & Hove Albion på Old Trafford, men Manchester United gikk i angrep fra første minutt og viste med en gang at det bare var å slappe av og kose seg. Det kom en bølge av angrep, men det var først etter 17 minutter det skulle sitte. Manchester United kommer tre mot tre, men Andreas Pereira ser ut til å skusle bort det hele idet han tar tre-fire overstegsfinter for mye og blir løpt opp.

Er det King som skal «sørge» for at Solskjær får sparken?

Bournemouth gjorde ett bytte på laget som spilte uavgjort 0-0 mot Watford forrige uke, med Liverpool-lånevingeren Harry Wilson som erstatter Arnaut Groeneveld.

– Psykiske lidelser blant unge vil skylle inn som en tsunami(pluss)

Pasient- og brukerombud Odd Arvid Ryan i Troms slår alarm om omfanget av psykiske lidelser blant barn og unge.
Les mer om:

HBO tar en 180: Games of Thrones fortsetter med forløperen House of the Dragon

Tirsdag kveld kom det rapporter om at den mye omtalte, kommende spinoff-serien til Game of Thrones med Naomi Watts brått er lagt på is. Les saken her: HBO dropper den nye Game of Thrones-serien? Nå er det klart at dette stemmer. Men HBO lager en annen serie fra GoT-universet. Ifølge Independent har giganten gitt grønt lys til House of the Dragon, basert på George R. R.

Flere kjendiser evakuert etter brannene i Los Angeles

LeBron James, Ryan Phillippe, Kristin Davis og Arnold Schwarzenegger var blant dem som ble evakuert som følge av brannen som herjer i Los Angeles.

Hasenhuttl i sjokk: «Ikke sikker på hva jeg kan gjøre med Southampton»

Ralph Hasenhuttl har akseptert «100 prosent ansvar» for det verste resultatet i Southamptons historie, men han er usikker på hvordan det ydmykende 9-0 tapet for Leicester vil påvirke spillerne hans. Saints-sjef Hasenhuttl har en stor jobb å gjøre etter at Brendan Rodgers ’Foxes kjørte over dem på St Mary’s. Les: Nådeløs Brendan Rodgers efter 9-0: Vi ville straffe dem Hat-trick fra Ayoze Perez og Jamie Vardy hjalp Leicester å tangere den største Premier League seieren gjennom tidene, samtidig tok de rekorden for den største borteseieren i den øverste engelske divisjonen. Southamptons tap var de

Nådeløs Brendan Rodgers efter 9-0: Vi ville straffe dem

Det kan gå mot en ny mirakelsesong for Leicester etter de hentet Brendan Rodgers fra Celtic i sommer. – Managerveteranen har fått ting til å virke nesten helt perfekt og for øyeblikket henter de flere poeng i Premier League enn Manchester City. Southampton derimot sliter enda mer og er nå for alvor i faresonen på en 18 plass.  Det var et nesten absurd kamp i går mellom Leicester og Southampton. – Det så ikke ut som det var to lag i samme serie som spilte mot hverandre.

Historisk Premier League-avgjørelse: – Det kan være et taktskifte fra VAR

VAR grep inn for å gi Ryan Bertrand rødt kort.
Les mer om:

Manchester United-legende i retten, skal ha banket kona

Den tidligere Manchester United-stjernen Nicky Butt, som er et av de seks kjente medlemmene i Class of ’92 i United, som også inkluderer brødrene Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes og David Beckham er ifølge Manchester Evening News i retten for overgrep og for å ha knust en iPhone fra 7. Den nå 44 år gamle Butt i Manchester Magistrates ‘Court siktet for overgrep og for å ha knust en iPhone fra 7 til 800 pund. – Butt påberopte seg ikke skyldig i overgrepet som skal ha skjedd 16.

Deler første bilde som trebarnsforeldre

Skuespillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively deler det første bildet av sitt ferske familiemedlem.
Les mer om:

Deler første bilde som trebarnsforeldre

Skusepillerparet Ryan Reynolds og Blake Lively deler det første bildet av sitt ferske familiemedlem.
Les mer om:

NFF-lege hardt ut mot Ryan Giggs i hodeskade-saken

Ryan Giggs hevder Daniel James «latet som» han var bevisstløs etter hodesmell. Tull, mener medisinsk leder i NFF.
Les mer om:

Manchester Uniteds Daniel James avslørt

At fotballspillere filmer, diver, eller vrir seg teatralsk i smerte er ikke noe nytt. Men når de simulerer bevisstløs – og så fortsetter å spille – blir det avslørt. For det var Wales-trener Ryan Giggs som ble sett på som «umenneskelig» der han lot James fortsette å spille etter et hardt sammenstøt med Domagoj Vida hos Kroatia med påfølgende ligge-bevistløs-på-bakken seanse. Jeg bare ligger her litt, jeg. Les: Balotelli tar 2 millioner kroner per scoring Det var ingen tvil om at smellen var reell og at James virket bevistløs for oss utenfor sidelinjen.

Valtteri Bottas vinner «Japanese Grand Prix»

Valtteri Bottas vant det japanske Grand Prix løpet med Lewis Hamilton som tredje bak Ferraris Sebastian Vettel og sikret med det en ny Formel 1-rekord for med et sjette verdensmesterskap dobbel for Mercedes. Resultatet sikret konstruktørenes tittel for Mercedes med fire løp igjen, og mens Hamilton ikke helt har vunnet førermesterskapet enda er det ingen andre enn Bottas som kan ta han igjen, noe som garanterer at en Mercedes-sjåfør blir verdensmester. Les: Har fått forlenget tillit og milliarder å shoppe for Bottas wins Mercedes clinch a sixth constructors’ crown Ferrari lock out the front

Anmeldelse: Marriage Story er altfor bra for Netflix

Sjarmerende og hjerteskjærende Oscar-kandidat om skilsmisse. – Skilsmisse er som et dødsfall, bare uten et lik, forteller en advokat i Noah Baumbachs nye film Marriage Story. Det som er sannhet for nesten halvparten av alle ekteskap, et fenomen så vanlig at det er blitt en selvfølge i mange liv, blir ofte nedgradert til en formalitet. Men denne dypt empatiske filmen viser den ofte oversette smerten, sorgen og utmattende logistikken som finner sted når to mennesker må gjøre et felles liv om til to separate. Vi møter Charlie, split av Adam Driver, og Nicole, spilt av Scarlett Johanson.