Nyheter om Ryan


Javicia Leslie tar over rollen som Batwoman fra Ruby Rose

Javicia Leslie blir nye Batwoman. Ruby Rose trakk seg brått som DC Comics-karakteren kort tid før sesong 2 av serien skulle begynne produksjonen. Hennes erstatter er begeistret over å få ta over. – Jeg er ekstremt stolt av å bli den første svarte skuespilleren til å spille den ikoniske rollen som Batwoman, sier Javicia Leslie i en pressemelding fra The CW. – Som en biseksuel kvinne er det en ære å få bli med i denne banebrytende serien som har vært så viktig for LHBTQ+-miljøet. 33-åringen skal spille karakteren Ryan Wilder, som blir nye Batwoman etter Rubys karakter Kate Kane. Ruby Rose på Syd

Naya Rivera savnet etter badeulykke

Naya Rivera ble i dag tidlig meldt savnet etter en badeulykke. Ulykken skal ha funnet sted på Lake Piru i California, en time utenfor Los Angeles. Politiet skriver at de etterforsker saken og frykter at skuespilleren kan ha druknet. Den 4 år gamle sønnen til Naya Rivera ble funnet alene i et båt som Naya har leid. The missing person at Lake Puru has been identified as Naya Rivera, 33, of Los Angeles. SAR operation will continue at first light. @VCAirUnit @fillmoresheriff @Cal_OES pic.twitter.com/bC3qaZS3Ra — Ventura Co.

Ryan Adams etter sex-anklagene: – Unnskyld

Den profilerte musikeren (45) legger seg langflat etter påstander om at han har fristet med karrieremuligheter for sex.
Les mer om:

Nye detaljer om Vallow-barna: Ble partert og brent

Nye dokumenter avslører grufull behandling av likene til Joshua Vallow (7) og Tylee Ryan (17).
Les mer om:

Matgigant satser i Tønsberg – trenger flere ansatte

Svinaktig gode nyheter for Tønsberg: Nortura satser stort, og fabrikksjef Therese Ryan skal lede en storsatsing.
Les mer om:

3 under par på Hovland

Viktor Hovland gikk lørdagens runde i PGA-turneringen i Hilton Head tre slag under par. Dermed falt han noe på lista før den siste runden søndag. Hovland måtte spille de to siste hullene fra fredagens runde lørdag morgen. Med par på begge greide han cuten med klar margin. Totalt spilte han 20 hull lørdag uten å måtte tåle en eneste bogey. Hovland greide birdie på 4., 5. og 11. hull, og det var det. Hovland (-9) deler 36.-plassen foran siste runde. En kvartett deler ledelsen på 15 slag under par: Abraham Ancer, Tyrrell Hatton, Ryan Palmer og Webb Simpson. Turneringen avsluttes søndag.
Les mer om:

Eddie Howe vraker årets spiller

Ryan Fraser som ble kåret til årets Bournemouth spiller foran vår egen Joshua King, nektet å skrive under på en kort forlengelse ut Premier League sesongen. – Han hadde tydeligvis fått nok og ville heller være tilgjengelig for en av hans nye beilere. Bournemouth-manager Eddie Howe har nå vraket Ryan Fraser og har ikke tenkt å bruke han ut kontaktsperioden som slutter 30 juni. Les: Ryan Fraser ser ingen grunn til å forlenge kontrakten Noe han fortalte til klubbens nettsider før morgendagens møte mot Crystal Palace: «Han har spilt sin siste kamp for denne fotballklubben.
Les mer om:

Nektar kontraktsforlenging

Bournemouths ving Ryan Fraser nektar å forlenge kontrakten sin, som går ut 30. juni, opplyser klubben. Dermed får han berre to kampar for den nedrykkstrua klubben etter korona-pausen. Det opplyser Bournemouth i et innlegg på sitt nettsted. Skotten blei årets spelar i klubben i fjor, og blir nok sakna i kampen for å overleve i Premier League. Derimot har fire andre spelarar på utgåande kontrakt gått med på forlenging til sesongen er ferdig. Det gjeld Simon Francis, Andrew Surman, Artur Boruc og Charlie Daniels.
Les mer om:

Bournemouth-profil sa nei til å fortsette i klubben ut sesongen

Bournemouth-vingen Ryan Fraser er på utgående kontrakt og vil ikke forlenge den slik at han kan spille ferdig Premier League-sesongen.
Les mer om:

Ryan Fraser ser ingen grunn til å forlenge kontrakten

Det er vanlig å skriver kontrakter som ender etter at serien er ferdig. – For Premier League sin del er sesongen ferdig innen utgangen av juni. – I år er alt snudd på hodet og serien spilles ferdig først i slutten av juli. Bournemouth har signert korte kontraktsforlengelser med flere av sine spillere på utgående avtaler slik at de kan spille ferdig sesongen, dette gjelder Simon Francis, Andrew Surman, Artur Boruc og Charlie Daniels.

Fraser vil ikke forlenge

Bournemouth-vingen Ryan Fraser er på utgående kontrakt og vil ikke forlenge den slik at han kan spille ferdig Premier League-sesongen. Dermed rekker han bare to kamper til.
Les mer om:

Vallow-barna bekreftet døde etter likfunn på stefarens tomt

Joshua Vallow (7) og Tylee Ryan (17) har vært savnet siden september. Nå er de bekreftet drept.
Les mer om:

Bekreftet: Ajax har sagt NEI! til gigantene

Juventus hentet de Ligt, Barcelona hentet de Jong, Real Madrid eller United henter van de Beek. Nå har Marc Overmars lukket døren til Eredivisies yngste debutant. Enn så lenge. Det en del av Ajax sin strategi å bygge opp de største talentene til å gjøre nytte for seg – og til slutt gi noen solide hundremillioners euro i klubbkassa ved salg. Les: Rafael har funnet en spiller Manchester United bare må ha Men det er grenser, selv for Ajax. Artistic run + a goal by Ryan Gravenberch (17) last night at Ajax U23. I don’t have to tell you guys who he reminds me off.

– Barna er døde

Familiemedlemmer bekrefter at likene som ble funnet på stefaren Chad Daybells eiendom er Joshua JJ Vallow (8) og Tylee Ryan (17).
Les mer om:

Savnet siden ifjor. Funnet døde

Pårørende bekrefter at det er levninger etter de to søsknene Joshua «JJ» Vallow (7) og Tylee Ryan (17), som nå er funnet på eiendommen til stefaren i Idaho. Både stefaren og barnas mor knyttes til en dommedagssekt.
Les mer om:

Manchester United legende Tony Dunne er død

Legendariske Tony Dunne, som vant både europacupen og titler i England med Manchester United, er død i en alder av 78 år. Irske Tony Dunne spilte 530 kamper for Manchester United og var på det berømte laget under Sir Matt Busby, som vant mesterskapet i 1965 og 1967. Dunne var også en del av United-laget som ble europacupmestrene i 1968 etter å ha vunnet 4-1 over Benfica. Les: Silvio Berlusconis nye klubb rykker opp I det hele tatt spilte venstrebacken en viktig rolle i gjenoppbyggingen av Manchester United etter München-katastrofen i 1958.

Ryan Gosling blir «Wolfman»

Filmselskapet Universal Pictures fortsetter sin filmserie med klassiske monstre, og neste ut er Ryan Gosling i varulvfilmen «Wolfman».
Les mer om:

Giftet seg i all hemmelighet

Debby Ryan og Josh Dun avslører nå at de ga hverandre sitt ja på nyttårsaften i fjor.
Les mer om:

Usikker Jose Mourinho åpner døra for Crystal Palace

I januar var Liverpool nær en avtale om å hente Ryan Fraser. Han hadde bare hadde et halvt år igjen av sin avtale, men Bournemouth ville ikke slippe taket. – Nå som vi nærmer oss sommer har praten mest gått om Tottenham sin interesse for Fraser, selv om Liverpool fortsatt skal være på ballen. Crystal Palace har entret racet om Ryan Fraser sin signatur etter de har fått med seg at Tottenham manager Jose Mourinho er usikker på om det er så lurt å fullføre forhandlingene som pågår nå.

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk er ekstra viktig denne helgen. Det er tross alt straks klart for grunnlovsdagen. Fornuftig nok blir det en forenklet variant i år, takket være krapylet SARS-CoV-2. Norsk musikk og fest blir det lell. Her har vi plukket ut to håndfuller med kliss nye låter fra norske artister som kan passe forskjellige varianter av sammenkomster. AURORA «Exist for Love» Hele verdens Aurora Aksnes teamer opp med komponisten Isobel Waller-Bridge, kjent for musikken til BBC-suksessen Fleabag. Definitivt en av fjorårets beste serier.

Manchester United har en «Plan B» i tilfelle Jadon Sancho glipper

Det har vært tilnærmet umulig å ikke få med seg at Manchester United er ute etter Borussia Dortmund sin gullgutt Jadon Sancho. – Til tross for ta sjefene på Old Trafford er villige til å ta frem det virkelig store sjekkheftet kan ting gå galt. Nå har de funnet en «Plan B» i Schalke 04 ving Rabbi Matondo. Klok av skade: Manchester United var sist sommer frempå med et gigantisk tilbud for å sikre seg Sancho, men det gikk som kjent i vasken og de hadde ikke et fullgodt alternativ på hånden.

Giggs' drømmelag: – Da han var 18-19 år, hørtes han ut som en 35-åring

Ryan Giggs har valgt ut sitt drømmelag basert på alle han spilte med i løpet av sine 24 sesonger i Manchester United. Se listen og begrunnelsene under!

Giggs tror Rashford kan kopiere ham

Ryan Giggs tror hyppig utskifting av trenere er en stor del av grunnen til at fotballspillere skifter klubb oftere nå enn før. Men én spiller tror United-legenden kan følge i hans fotspor.
Les mer om:

Fotballmillionærens skatte-tips fikk politiker til å se rødt

Men den tidligere Liverpool-spilleren Ryan Babel er ikke skuddredd.
Les mer om:

WHO har ikke sett bevis for Trumps påstander om coronaviruset

Det foreligger ikke bevis for påstandene som at coronaviruset startet på et laboratorium i Wuhan i Kina, fastslår WHOs akuttberedskapssjef Michael Ryan.
Les mer om: