Nyheter om Ryan


Utestengt i 3 kamper for albuebruk

Millwall lå godt an og hadde Premier League innen rekkevidde, men de må avslutter de top 6 i Championship og gå ut i kvalifisering. – De ligger fortsatt på 6.plass med to kamper igjen, de blir uten deres veteran og største stjerne Tim Cahil. Dommeren la ikke merke til Tim Cahil sin bruk av albue mot Fulham-spiller Ryan Fredericks i fredagens byderby, en kamp de forøvrig tapte 3 – 0. Den 38-årige australieren mister dermed de to siste seriekampene i Championship, mot Middlesbrough og Aston Villa.

Christina Aguilera er RÅ i Carpool Karaoke

– Ryan Gosling var forelsket i Britney Spears!

Stortalentet etter historisk nominasjon: – Galskap

Om du ikke allerede har gjort det, så merk deg navnet Ryan Sessegnon.
Les mer om:

Landslagskapteinens lagkamerat ble årets spiller

Stefan Johansens hyller Fulham-lagkompis Ryan Sessegnon. Søndag fikk 17-åringen prisen som årets spiller i den engelske mesterskapsserien.
Les mer om:

Lederen for Representantenes hus tar ikke gjenvalg

Paul Ryan, den republikanske lederen for Representantenes hus i USA, stiller ikke til gjenvalg og forlater Kongressen neste år.
Les mer om:

Medier: Paul Ryan tar ikke gjenvalg

Paul Ryan tar ikke gjenvalg. Det bekrefter i dag en talsmann for den republikanske lederen for Representantenes hus.
Les mer om:

Vil du vinne serien, ansett denne 21 åringen

Det er bare å gi seg ende over Kingsley Coman har vunnet seks ligatitler i en rad og han er bare 21 år gammel. Seks er forøvrig samme antall ligatitler som Ole Gunnar Solskjær fikk med Manchester United. (ikke på rad).

Elsket av Pochettino, sentral i Spurs' revolusjon og solgt for rekordsum – så kom kraniebruddet

Ryan Mason fikk endelig gjennombruddet i barndomsklubben og var sentral da Mauricio Pochettino fornyet Tottenham. Deretter ble han solgt til ny klubb for rekordsum.Så skjedde det grusomme.
Les mer om:

Har flest Premier League kamper av alle, men det blir en stund til neste

Gareth Barry har spilt sin siste kamp West Bromwich denne sesongen, nå venter en kneoperasjon. West Bromwich har nettopp sparket sin manager Alan Pardew, ikke så rart egentlig, de befinner seg på siste plass i Premier League med syv poeng opp til nittendeplasssen og 10 poeng opp til Crystal Palace på trygg grunn. Som om det ikke var nok dårlige nyheter, klubben nå på sin egen nettside at veteranen Gareth Barry står foran en operasjon i kneet og er ute resten av sesongen. Barry som er 37 år har sagt han har lyst til å spille også neste sesong.

Serbere som raidet huset til Inge Ryan og Bjørg Tørresdal ble tatt med gullvarer for 870.000 kroner(pluss)

- Godt politiarbeid, sier tidligere fylkesmann Inge Ryan.
Les mer om:

Er du en sleip jævel uten moral blir du agent

Mye av det som skaper konflikter og pengeproblemer for sportsklubber og mediebedrifter over hele verden er grådige agenter. Her hjemme har vi friskt i minne hvordan agent Rune Hauge fikk 100 millioner kroner for å få Norges Fotballforbund og TV2 til å forhandle om tv rettigheter.

3 mål av spillere som skal selges til sommeren

Gareth Bale og Karim Benzema sikret Real Madrid en 3-0-seier i La Liga-kampen mot Las Palmas Real Madrid besøkte lørdag kveld Las Palmas. Real Madrid har snudd en meget dårlig periode og befinner seg på 3.plass i La Liga, mens Las Palmas  var uten seier på sine siste syv kamper,.

Ryan Reynolds tvitrer om «knute på tråden» med kona

Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (41) kommenterer ryktene om at han og Blake Lively (30) sliter i ekteskapet.
Les mer om:

Ryan Reynolds tvitrer om «knute på tråden» med kona

Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (41) kommenterer ryktene om at han og Blake Lively (30) sliter i ekteskapet.
Les mer om:

Ryan Reynolds tvitrer om «knute på tråden» med kona

Hollywood-stjernen Ryan Reynolds (41) kommenterer ryktene om at han og Blake Lively (30) sliter i ekteskapet.
Les mer om:

- Trenger mer alenetid i ekteskapet

Ryan Reynolds svarer på rykter om problemer i ekteskapet.
Les mer om:

Giggs med sitt første tap

Ryan Giggs gikk på sitt første tap som ny Wales-manager da Uruguay ble for sterke å vant 1-0 i en treningskamp i ettermiddag. PSG-stjernen Edinson Cavani scoret kampens eneste mål.
Les mer om:

Cavani senket Gareth Bale og gjengen

På torsdag banket Wales inn seks mål mot Kina med Gareth Bale tilbake i scoringsform. Mot Uruguay ville det seg annet. Wales møtte sør-amerikanerne i Kina Cup-finalen, hvor begge lagene holdt et høyt tempo med mange sjanser i første omgang uten å treffe der det telles. Wales slapp her billig unna etter at Barcelona-spilleren Luis Suarez traff stanga to ganger. I andre omgang klarte Uruguay å sette inn et ekstra gir, hvor PSG-spilleren Edinson Cavani sørget for 1-0 i det 49. minutt, som ble sluttresultatet. Dette var Wales´andre kamp med Ryan Giggs som trener.

Cavani senket Giggs' Wales

Ryan Giggs gikk på et knepent 0-1-tap i kamp nummer to som Wales-trener. I sin 100. landskamp ble Edinson Cavani matchvinner for Uruguay.
Les mer om:

Gareth Bale med hat trick i Ryan Giggs debut

Det er lenge siden sist Gareth Bale har vært så glad som han var idag, etter en elendig sesong for Real Madrid har endelig pilene begynt å peke riktig vei på klubblaget og han klasker til med hat trick på landslaget. I dag møtte Kina og Wales til privatlandskamp i debuten som landslagssjef til Manchester United legende Ryan Giggs. Det gikk ekstremt bra, Wales kjørte over Kina og vant 6  – 0. Unbelievable reception here in China and to see so many Welsh Fans make the trip.

Giggs med knallstart som Wales-sjef

Ryan Giggs fikk en knallsnart som ny Wales-manager da han vant 6-0 over Kina i sin første kamp i sjefsstolen i dag. Gareth Bale scoret tre av målene, og gikk dermed forbi legenden Ian Rush som den mestscorende for Wales gjennom tidene med 29 mål.
Les mer om:

Politiet hadde drapsmannens DNA, men ingen mistenkt – så fikk de dette bildet publisert

Ryan Riggs meldte seg selv for politiet etter en DNA-basert animasjon av ansiktet hans ble publisert i forbindelse med et drap.
Les mer om:

Amerikanske politikere frykter tollslag og velgernes vrede

De republikanske lederne Paul Ryan og Mitch McConnell er sterkt imot president Donald Trumps nye metalltoll. Ikke uten grunn. Mottollen fra EU kan ramme motorsykler fra Harley-Davidson og amerikansk whisky – som igjen kan ramme på Ryan og McConnell.
Les mer om:

Det Gareth Bale gjorde etter kampen mot PSG forteller mye

Det Gareth Bale gjorde rett etter PSG 1-2 tap mot Real Madrid var veldig fortellende Gareth Bale glad for at han ikke var en del av startoppstillingen til Real Madrids største kamp i sesongen så langt mot Paris Saint-Germain sist måned. – Hans kroppspråk var tydelig, Wales sin nye landslagssjef Ryan Giggs kastet lys over det hele i samtale med journalister. Les: Ryan Giggs beroliger supporterne “Jeg gikk for å se ham i forrige uke, og han var glad.

– Flere kvinner bør tørre å satse i mannsdominerte yrker

Når det kommer til likestilling har vi kommet langt i Norge, men vi er fortsatt ikke helt i mål. Fabrikkdirektør på Nortura i Tønsberg, Therese Ryan, mener flere kvinner må tørre å satse i yrker som tidligere har vært mannsdominerte.
Les mer om: