Nyheter om Ryan


Lady Gagas hundepasser: – Blodet rundt hennes lille kropp var mitt eget

Ryan Fischer ble skutt i brystet da ukjente gjerningsmenn stjal to av tre hunder han passet for popstjernen. Nå forteller han fra sykesengen hvordan han opplevde dramaet.
Les mer om:

Lady Gagas hundepasser: – Blodet rundt hennes lille kropp var mitt eget

Ryan Fischer ble skutt i brystet da ukjente gjerningsmenn stjal to av tre hunder han passet for popstjernen. Nå forteller han fra sykesengen hvordan han opplevde dramaet.
Les mer om:

Da Hajo møtte Ryan fikk han ny jobb: – Jeg vil ikke sitte hjemme og stirre i veggen

Som eneste Nav-kontor i landet, arrangerer Nav Lillestrøm nå digitale jobbsøkerkurs. Interessen har eksplodert.
Les mer om:

Gleder seg til å fly: - Mange i teamet sier til meg at de allerede har prøvd det som er av lokale restauranter(pluss)

Mandag landet fire amerikanske B1 lancer bombefly på norsk jord for første gang. Sjef for de rundt 200 amerikanske soldatene på Fosen, Ryan «Ollie» Stallsworth, sier soldatene trives godt.
Les mer om:

Zuccarello tilbake med poeng!

Det er altfor lenge siden vi kunne skrive om «vår mann» i NHL, men endelig tilbake etter skade har Mats Zuccarello igjen begynt å gjøre nytte for seg hos Minnesota Wild. Natt til fredag ble det en deilig 3-1 seier over Anaheim Ducks. Etter at Ryan Hartmann hadde sendt Minnesota i ledelsen i begynnelsen av kampen, var Zuccarello på med et skudd halvminuttet senere. Ducks-Keeperen sto i veien, men kunne ikke hindre at Kevin Fiala rotet inn pucken til 2-0 ledelse.
Les mer om:

West Ham inn topp fire

West Ham United klatret forbi Liverpool på tabellen og ligger inne topp fire etter seier mot Sheffield United mandag kveld. Sheffield fikk en marerittstart på kampen da dommer Simon Hooper pekte på straffemerket etter kun fem minutter. Men etter en VAR-sjekk ble avgjørelsen gjort om grunnet en offside. Declan Rice fikk likevel prøve seg fra straffemerket etter at Chris Basham felte Jesse Lingard 39 minutter inn i kampen.

Wolverhampton rettet opp torsdagens glipp

Southampton fikk seg en oppløftende kveld på Molineux da de overlistet ulvene til Nuno Santo i FA Cupens 5. runde. På søndag skulle klubbene møtes til Premier League-clinch med motstandernes svakheter og styrker friskt i minne. Så da Danny Ings sørget for 1-0 ledelse til The Saints, tenkte vi at det ble mer av det samme. Men Wolves-manageren hadde holdt seg oppe siden torsdag og gjort hjemmeleksa. Les: Bekreftet: Bayern München har robbet sin største rival Resultatet av hjemmeleksa kom først i andre omgang.

Hovland spela seg 19 plassar opp

Viktor Hovland starta grytidleg fredag, og gjekk runden i europatouren i Saudi-Arabia på fire under par. Han har dermed seks slag under etter to dagar, og er nummer 12. Ryan Fox og Stephen Gallacher leier med 10 slag under par. Fox er ferdig med sin andre runde, meda Gallacher er blant dei mange som ikkje blei ferdig i regnveret og vinden i dag. Dei skal fullføre runden laurdag, før tredje runde startar. Hovland spela seg opp 19 plassar etter sin første runde torsdag. Då var han blant dei som sleit i den sterke vinden.

Tidligere SV-topp skal finne årsaken til katastrofe-skredet

Mangeårig SV-topp Inge Ryan skal lede ekspertutvalget som skal finne årsakene til katastrofe-skredet på Ask i Gjerdrum. Regjeringen forventer at utvalget også foreslår tiltak for å hindre fremtidige kvikkleireskred.

Linnes-seier i norsk duell

Martin Linnes spilte i en uvant rolle som midtstopper og hjalp Galatasaray til 3-0-seier over seriemester Basaksehir med Fredrik Gulbrandsen i angrepet. Samtidig var Alexander Søderlund nær sin første seier med Rizespor, men han måtte nøye seg med det første poenget. Den norske spissen ble byttet ut i det 89. minutt, rett etter at Dogan Erdogan hadde scoret 1-0-målet mot Kasimpasa.

Koronasmitte hos Nortura – nå svarer Therese på det «alle» lurer på

Etter fem ansatte ved Nortura-anlegget i Tønsberg fikk påvist covid-19, ønsker fabrikksjef Therese Ryan å betrygge oss hjemme.
Les mer om:

Therese bekrefter at det er trygt å spise maten: – Det er ingen sammenheng

Etter fem ansatte ved Nortura-anlegget i Tønsberg fikk påvist covid-19, ønsker fabrikksjef Therese Ryan å betrygge oss hjemme.
Les mer om:

Slettet eldgammel verdensrekrod

OL-mester Ryan Crouser satte ny innendørs verdensrekord i kulestøt søndag med 22,82. Dermed slo han den 32 år gamle rekorden til Randy Barnes. Den 28-årige amerikaneren slettet Barnes' 22,66 med sitt første støt under et stevne i Fayetteville i Arkansas.
Les mer om:

Bekreftet: Keeper med over 100 Premier League-kamper på plass hos Arsenal

Det gikk rykter om at keeperen som skulle pushe og dekke opp for Bernd Leno befant seg hos Barcelona, men det ble ingen misfornøyd Neto. På fredag kom bekreftelsen på at Arteta prioriterte Premier League-erfaring. Australieren Mat Ryan hentes fra Brighton på leie for sesongen. Det sies ikke om det henger med en kjøpsopsjon på keeperen som så langt i sesongen har solide 11 Premier League-kamper.

Mindre nakkebrudd etter stygt fall

Det så dramatisk ut da amerikanske Ryan Cochran-Siegle ble slått ut av balanse etter et hopp og skle inn i sikkerhetsnettet. Amerikaneren ble flydd ut av bakken i helikopter til sykehus og har nå fått påvist et mindre brudd i nakken. Det er foreløpig uvisst hvor lenge bruddet vil holde amerikaneren ute, men han konkurrerer ikke mer denne helga, melder det amerikanske skiforbundet.
Les mer om:

Liverpool har lagt merke til Southampton back krever mer enn han kommer til å få

Southampton har som en del andre klubber som er «forsiktige» et lønnstak, det passer Danny Ings og Ryan Bertrand dårlig, de vil ha mer, en god del mer. Goal skriver at i hvert fall Ryan Bertrand ikke er villig til å skrive en forlengelse med mindre Southampton øker lønna og Southampton skal være villig til å la han gå.

Nå blir det skikkelig action hos David Beckham

Ryktene har gått de siste ukene om at David Beckham og Gary Neville har satt seg ned for å legge en felles plan for MLS-prosjektet Inter Miami. To ting har skjedd som nå rydder vei for at første del av planen blir realisert. Mål: Få inn Phil Neville som manager for klubben, som ikke skal samle på 10. plasser som den i debutsesongen. Først ble manager Diego Alonso høflig takket for bidraget og sendt på dør av Beckham, på mandag ble det klart at Neville trekker seg som landslagstener for Englands Lionesses.

Tok privatfly for å delta i stormingen – arrestert fredag

Jenna Ryan filmet video og postet bilder av sin deltakelse i Trump-tilhengeres angrep på Nasjonalforsamlingen.
Les mer om:

Hovland med i tetsjiktet

Noen timer etter at han vant årets mannlige sportsprestasjon på idrettsgallaen, spilte Viktor Hovland en ny runde i PGAs Tournament of Champions på Hawaii. Han spilte fem slag under par, som holder til en tiendeplass før den siste runden. Etter tre runder er han 14 slag under par. Lederne er amerikanske Harris English og Ryan Palmer. Begge er 21 slag under par. Turneringen avsluttes natt til mandag norsk tid.
Les mer om:

Alpinist om situasjonen i USA: – Avskyelig og flaut

Den amerikanske alpinisten Ryan Cochran-Siegle (28) synes det er tøft å reise rundt på verdenscuprenn i Europa samtidig som det foregår dramatiske ting i hjemlandet.
Les mer om:

ESPN: Beckham henter United-kompis for å lede Inter Miami

Inter Miami endte på en 10. plass i MLS Eastern Conference i deres debutsesong. Nå planlegger Beckham og de andre klubbeierne å hente inn en av kompisene til Beckham for å sikre en nødvendig stigning i prestasjonene. Paul Scholes? Nope. Gary Neville? Ryan Giggs? Nope. Ole Gunnar Solskjær? Nope, opptatt. Les: Solskjær rister oppgitt på hodet, men vet samtidig at han har lykkes Ifølge ESPNs kilde har Beckham satt seg ned med broder Neville for å ble enige om managerjobben hos Inter Miami.

Sejersted med ny pallplass

Adrian Smiseth Sejersted tok sesongens andre pallplass da han ble nummer tre i Super-G-rennet i Bormio. Aleksander Aamondt Kilde ble nummer fire, og Kjetil Jansrud sikret en sterk norsk dag med sin sjetteplass. – Han kjørte fantastisk, spesielt i øvre del. Han var ikke redd og holdt ingenting igjen, sier NRK-ekspert Bjarne Solbakken om Sejersted. Det var ingen som kunne gjøre noe med tirsdagens suverene vinner. Amerikanske Ryan Cochran-Siegle tok karrierens første seier, og var 79 hundredeler foran Vincent Kriechmayr og 94 hundredeler foran Sejersted.

De norske langt bak

Aleksander Aamodt Kilde kjørte ikke med toppfart i siste test før mandagens utforrenn i Italia. Han hadde kun den 12. raskeste tiden. For annen dag på rad var Ryan Cochran-Siegle suveren i Bormio. Amerikaneren slo Vincent Kriechmayr fra Østerrike med 30 hundredels sekund. Kilde la seg inn 1,68 sekunder bak bestetiden. 28-åringen havnet tidlig bakpå, og ved første fartsmåling hadde han tall som var blant feltets svakeste. Det tok seg litt opp mot slutten. Adrian Smiseth Sejersted var i mål hele 4,95 sekunder bak teten. Det holdt til en 51.-plass.

Kilde nest raskest

Aleksander Aamodt Kilde hadde kun en amerikaner foran seg på resultatlistene etter lørdagens utfortrening i Italia. Ryan Cochran-Siegle var klart raskest ned bakken i Bormio. USA-alpinisten var best ved alle mellomtider og slo Kilde med 58/100 sekund. Kilde tapte spesielt mye i midtpartiet. Ved tredje tidspassering var han bare feltets 12. raskeste, men nordmannen fikk opp farten og tok 2.-plassen tre hundredeler foran Matthias Mayer fra Østerrike. Sist helg vant Kilde begge rennene i super-G og utfor i Val Gardena.