Nyheter om Ryan


The Boys in the Band: Ryan Murphy bringer banebrytende Broadway-favoritt til Netflix

The Boys in the Band kan bli høstens store favoritt. Netflix-originalen tar for seg en gruppe menn som samler seg for en bursdag i New York City.  Det blir en fuktig kveld hvor de deler undertrykte følelser og bortgjemte sannheter. Filmen er regissert av Broadway-favoritten Joe Mantello (Wicked, Netflix’ Hollywood) og baserer seg på et teaterstykke med samme navn fra 1968 av Mart Crowley. Teaterstykket beskrives som et banebrytende portrett av homofil livsstil, og tok tidlig for seg det tabubelagte stigmaet rundt seksuelle legning. The Boys in the Band sjokkerte mange, men ble også kalt en gam

TV-anmeldelse «Ratched»: Stilig tøv

Mer veldesignet ingenting fra seriemaskinen Ryan Murphy.
Les mer om:

Serieanmeldelse: Ratched er bekmørk og avhengighetsskapende

American Horror Story-fan? Da bør du skrinlegge helgeplanene. På fredag slipper Netflix nemlig første sesong av det psykologiske thrillerdramaet Ratched. Navnet høres kanskje kjent ut? Seriens hovedkarakter, Mildred Ratched, er for mange en gammel kjenning. Ratched er nemlig inspirert av den ikoniske søster Ratched fra romanen Gjøkeredet fra 1962, skrevet av Ken Kesey.

The Mandalorian feat. Baby Yoda til Norge i neste uke

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian er en ganske grei oppsummering for vår nye Star Wars-helt, som 15. september kommer til norske skjermer sammen med Disney+. Den Boba Fett-inspirerte karakteren, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. Baby Yoda alias The Child (Disney Plus) I motsetning til blockbuster-filmene er serien mer nedstrippet – eller om du vil; lowkey. Men ikke på en billig måte.

Ny trailer: Ratched kan bli høstens beste serie

Netflix-serien om Mildred Ratched nærmer seg med stormskritt. Sykepleieren fra helvete ble først introdusert i Ken Kesey-romanen One Flew Over the Cuckoo’s Nest (aka Gjøkeredet) i 1962, kanskje mest kjent fra filmen ved samme navn fra 1975. Der ser vi Jack Nicholson i hovedrollen som psykiatri-pasienten Randle McMurphy, Mildred Ratched spilles av Louise Fletcher. Netflix’ Ratched forteller bakhistorien til den fiktive sykepleieren som gradvis utviklet seg til et monster.  Nykommeren Evan Romansky er serieskaper, men med på laget har han også veteranen Ryan Murphy som produsent og regissør. Rya

Keeping Up with the Kardashians legges ned

Keeping Up with the Kardashians avsluttes. Det bekrefter Kim Kardashian sent tirsdag kveld. Firebarnsmoren forteller at det var en avgjørelse som familien ikke har tatt lett på. Sesong 20 (!) av KUWTK blir – angivelig – den siste. Premieredatoen er ikke satt, men det blir i starten av 2021. Kylie Jenner (E!) Kim Kardashian annonserer Keeping Up with the Kardashians-nyheten slik: Til våre fantastiske fans Det er med tunge hjerter vi som familie har tatt den vanskelige avgjørelsen om å ta farvel med Keeping Up with the Kardashians.   Etter snart 14 år, 20 sesonger, hundrevis av episoder og mange

Byr 200 millioner for Joshua King

Det er egentlig bare et spørsmål om hvilken klubb og til hvilken pris Joshua King blir solgt fra det synkende skipet Bournemouth. – Når Bounremouth starter opp i Championship om noen dager er det med en velfylt bankkonto, men uten stjernespillere. Aston Villa jobber ifølge The Telegraph med et bud på 16 millioner pund, ca 200 millioner kroner for Joshua King, de vet konkurransen om King er hard, selv om en retur til Manchester United virker lite sannsynlig.

Både Ryan Fraser og Callum Wilson skal besøke legen imorgen

Det ser ut til at det blir god plass i garderoben til Bournemouth neste sesong, ihvertfall hvis «tømmingen fortsetter i samme tempe. Newcastle har høygir på å få igjennom avtalene for både Ryan Fraser og Callum Wilson så fort som mulig og de har dem begge inne til medisinsk test i morgen. To Bournemouth-stjerner på samme dag. En av Premier League mest konsistente målscorere siden Bournemouths opprykk i 2015 møtte de la gå billigere enn «normalt», det ville være umulig for Wilson å fortsette nede i Championship.

Robert Pattinson skal ha fått COVID-19, The Batman utsatt igjen

Robert Pattinson skal ha bli smittet av koronaviruset. Innspillingen av The Batman har igjen blitt satt på pause grunnet pandemien. Warner Bros.

Marvel Studios hyller Chadwick Boseman: – Du vil alltid være vår konge

Chadwick Boseman minnes av Marvel Studios. Filmselskapet til Marvel Comics minnes skuespilleren, som laget filmhistorie med Black Panther alias kong T’Challa , via en snutt på nesten fem minutter. Chadwick Boseman, som i hemmelighet slet med kreft under innspillingen, får rørende omtale fra kolleger. Blant andre Robert Downey Jr., Michael B. Jordan, Letitia Wright, Angela Bassett, Chris Evans, Scarlett Johansson og Lupita Nyong’o. Sistnevnte sier at Chad bar kronen med verdighet.

Chadwick Boseman minnes av Black Panther-regissør Ryan Coogler

Chadwick Boseman var et unikt menneske. Dette kommer tydelig frem via Black Panther-regissør Ryan Coogler, som i kveld minnes sin venn via en hjerteskjærende vakker tekst. Ryan Coogler hadde lite eller ingen kjennskap til Chadwicks kreftdiagnose, som han fikk to år før innspillingen av den ikoniske superheltfilmen. Regissøren, som sammen med Chad hadde begynt å jobbe med Black Panther 2, skriver at skuespilleren ville skjerme andre mot sin lidelse. Ryan Coogler minnes Chadwick Boseman: Før jeg deler tankene mine om bortgangen til den store Chadwick Boseman, vil jeg si kondolerer til familien h

Chadwick Boseman er død

OPPDATERT: Michael B. Jordan, som i Black Panther spiller Erik Stevens alias Killmonger, minnes Chadwick Boseman. «Du er min storebror, men jeg fikk aldri en ordentlig sjanse til å fortelle deg det. Heller ikke å virkelig gi deg dine blomster mens du var her», skriver 33-åringen. «Jeg skal vie resten av mine dager til å leve på den måten du gjorde.» Les innlegget nedenfor – og se hva andre kolleger skriver nederst på denne siden.» View this post on Instagram I’ve been trying to find the words, but nothing comes close to how I feel.

Alle fullførte overganger i Premier League så langt i sommer

Det er bare å holde seg fast for her kommer info tett som hagl. Les: Bekreftet: Matic takker nei, har nå bare ett fokus ArsenalInn: Pablo Mari (Flamengo 8 millioner euro), Cedric Soares (gratis, Southampton).

Ryan Kent ser ut til å glippe for Steven Gerrard

Steven Gerrard er rimelig rikker på at Ryan Kent vil «sannsynligvis» signere for Leeds hvis Premier Leagues nye gutter øker budet. Rangers manageren fortalte for et par dager siden ​​at klubben hans avviste et bud på 10 millioner pund for den tidligere Liverpool-spissen. Les: ESPN: Skal manøvrere Messi forbi Financial Fair Play-reglene Gerrard sa at budet var «ikke i nærheten av» Kents verdsettelse og advarte Leeds om å «virkelig tenke hardt» før de tar kontakt igjen. I følge The Scottish Sun på søndag har Leeds ikke gitt opp og er villige til å trykke på. De hvite vil øke tilb

Bekreftet: Leeds har lagt inn bud på tidligere Liverpool-spiller

Marcelo Bielsa har bevist hva han kan få ut av unge spillere med den rette innstillingen, guts´et, lagfølelsen og talentet. På vei inn i Premier League var målet å få med seg vingen som aldri ble god nok for Liverpool. Ryan Kent har vokst opp i Liverpool og har gått gradene fra akademiet til førstelaget i 2015. Tre år senere hadde han fortsatt tilgode å få sjansen i den røde kampdrakten. Så kom det store idolet Steven Gerrard og strakte frem hånden først på ulån, så permanent overgang i 2019.

Solgt for 6 milliarder kroner

James Pallotta har vært i forhandlinger en stund med The Friedkin Group for å selge fotballklubben Roma. Underholderne nok for de som er opptatt av dannelsen av byen Roma heter selskapet brukt som instrument for investeringen Romulus and Remus Investments LLC. – The Friedkin Group kjøper 86,6% av klubben for 591 millioner euro som er ca 6 milliarder kroner.

Netflix: Adam Pålsson som Young Wallander – se traileren!

Adam Pålsson er neste mann ut til å portrettere Kurt Wallander. Politietterforskeren, gjort kjent via krimbøkene til Henning Mankell, har tidligere blitt spilt av Rolf Lassgård, Krister Henriksson, Kenneth Branagh, Gustaf Skarsgård og Lennart Jähkel. Nå møter vi den kjekkeste yngste utgaven hittil Adam Pålsson er for mange kjent via serier som Tørk aldri tårer uten hansker, Boys, Broen og Før vi dør. Mange nordmenn har nok også sett Adam på Instagram-kontoen til kompisen Sondre Justad:   Se dette innlegget på Instagram   Broren min ble kåret til Sveriges beste ma

Bekreftet: Martin Ødegaard tilbake i Real Madrid

Et år før tiden og til stor tristhet både for Real Sociedad og Martin Ødegaard velger Real Madrid å hente nordmannen tilbake. Utlånet var tenkt å vare i to år, men to ting har skjedd. Martin Ødegaard har bevist han ikke står tilbake for noen i Real Madrid og corona-pandemien har fått alle til å tenke seg om en gang til før de bruker penger. Real Madrid betaler Real Sociedad 45 millioner kroner for å ha brutt den muntlige låneavtalen.

Alle de tre «nye» Premier League klubbene meldt på i kappløpet om Ryan Fraser

Etter Ryan Fraser valgte å la sin kontrakt med Bournemouth gå ut nå i sommer, mye på grunn av Tottenham og Arsenals interesse. – Nå kan det imidlertid se ut om om de begge har mistet interessen for 26 åringen. Dog i en litt «merkelig» sammentreff er alle de tre lagene som i år rykket opp til Premier League interessert. 90min melder at West Bromwich, Leeds og Fulham kaster seg med full tynge inn i kampen om å sikre seg en kvalitets ving.

Away: Mamma drar til Mars i storslagen Netflix-serie

Hilary Swank blir snart å se som modig astronaut i Netflix’ Away. Hvor lenge hadde du klart deg uten dine kjære? De fryktløse folkene vi følger i den kommende science fiction-serien forlater familiene sine i hele tre år.

Gjør alt for å slippe unna Chelsea

Tiemoue Bakayoko ble hentet av Antonio Conte fra Monaco i 2017. 40 millioner pund i overgangssum fortalte om skyhøye forventninger til hva den franske midtbanespilleren skulle levere på Stamford Bridge. Bakayoko fomlet bort muligheten, og da Conte ble skjøvet ut døra, ble franskmannen sendt på utlån til AC Milan og Monaco. Nå er spilleren desperat etter å komme seg bort fra London-klubben. Når du ikke har levert og har en skyhøy lønnsforpliktelse hengende rundt deg, blir valgmulighetene færre (spør Sanchez, Bale og Coutinho).

Roma salget gjennomført

Thomas Daniel Friedkin som har blitt mangemilliardær på salg av Toyota i midtøsten digger å eie ting som har med sport å gjøre. – I går kveld ble hans Friedkin Group enig om betingelse for kjøp av Serie A klubben Roma. Selve overtagelsen er planlagt gjennomført i slutten av måneden, men allerede i dag er dokumenter gitt til CONSOB, myndighetene som har ansvaret for å regulere det italienske verdipapirmarkedet.

Ratched fra Netflix: Sarah Paulson som sykepleieren fra helvete

Kjenner du til sykepleieren Mildred Ratched? Til tross for riktig yrke: Det er nok ikke henne El Papi hyller på sin norske superhit. Den fiktive helsearbeideren, først introdusert i Ken Kesey-romanen One Flew Over the Cuckoo’s Nest (aka Gjøkeredet) i 1962, er nemlig av det særs utrivelige slaget. Mange kjenner karakteren fra den fem ganger Oscar-vinnende filmen med samme navn fra 1975.

Paret ringte hverandre dagen barnas lik ble funnet: – Jeg elsker deg

Samme dag som likene til Joshua Vallow og Tylee Ryan ble funnet, ringte stefaren deres til moren - og svarte at det ikke gikk bra med ham, fordi politiet gjorde søk på tomta.
Les mer om:

WHO: Ikkje fulle tribuner i år

Verdsorganisasjonen for helse (WHO) meiner det er urealistisk å rekne med at ein kan avvikle idrettskonkurransar med mange tilskodarar i år, skriv NTB. Det er WHO sin krisesjef, Michael Ryan, som seier dette, og det gjeld for alle land med lokal smittespreiing. Han seier at ein må tenkje på smitterisikoen inne på stadion og når ein skal reise til og frå kamp. – Vi vil alle ha idretten tilbake, men vi må vere forsiktige ein god stund lenger.
Les mer om: