Nyheter om Ryan


Ryan Giggs skylder på Rashford

Ulvene fra Wolverhampton «fikk» ett poeng fra Paul Pogba. Ryan Giggs mener det var Marcus Rashford som skulle vært mann nok til å kreve å ta straffen. Det er som vanlig enkelt å være etterpåklok for oss som sitter på tribunen eller foran en skjerm. For Pogba som valgte å ta straffen –  etter at han selv var blitt felt – handlet det om en der og da avgjørelse. Les: Frank Ribery til legesjekk Ryan Giggs er av den oppfatningen at Marcus Rashford, som er den andre straffeskyteren hos United, skulle ha krevd å ta den. – Marcus Rashford er angriper, han scoret på straffe i den første ligakampen.

Giggs ut mot Rashford: – Han burde krevd det

Ryan Giggs er skuffet over at Marcus Rashford ikke krevde å få ta straffesparket mot Wolves.
Les mer om:

Tottenham oppførte seg som den store bølla i gata

Tottenham fikk det som de ville. På overgangsvinduets siste dag tømte Pochettino Fulham for deres største talent. Ikke noe uvanlig med dette, men måten det ble gjort på har fått noen til å bli fly forbanna. Nestleder hos Fulham, Tony Khan føler seg skikkelig lurt. Fulham fikk riktignok sine rundt 270 millioner kroner, men mistet mulighet til å fylle opp i egen tropp. Les: United ser naturlig nok i retning av Norge for sine talenter -Vi kunne ikke kjøpe noen spillere for avtalen ble forsinket.

United-legendens klare melding: – Han må sparkes ned på trening

Manchester United-legenden Ryan Giggs har en gammeldags løsning på problemet med Paul Pogba.
Les mer om:

Ryan Giggs kommer til Tønsberg: – Han er den største legenden gjennom tidene

Mannen med desidert flest kamper for Manchester United, Ryan Giggs, kommer til Tønsberg i november. Men de dyreste billettene vil koste deg skjorta.

Solskjærs sammenligninger tar av: – God humor

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærs sammenlignet talentet Mason Greenwood med den gamle storspilleren Ryan Giggs nylig. Solskjærs evne til å trekke paralleller er noe flere har hengt seg opp i.
Les mer om:

Odd hjelper pasienter med å søke skadeerstatning(pluss)

Pasient- og brukerombud Odd Arvid Ryan får mellom 60 og 70 henvendelser i året fra pasienter som trenger informasjon om erstatningsordningen.
Les mer om:

– Det er et stort tap, både menneskelig og faglig(pluss)

Rådmann Inge Ryan beskriver Eivind Olav Kjelbotn Evensen som en meget dyktig og godt likt kommunepsykolog.
Les mer om:

– En tragisk hendelse som gjør inntrykk(pluss)

Rådmann i Namsos kommune, Inge Ryan, opplyser at en av de involverte i ulykka er ansatt i kommunen.
Les mer om:

Ansatt i Namsos kommune involvert i båtulykka: – En tragisk hendelse som gjør inntrykk

Rådmann Inge Ryan opplyser at en av de involverte i ulykka er ansatt i Namsos kommune.
Les mer om:

Skal fortelle «alt» om Michael Jackson

Lisa Marie Presley, rockekongen Elvis’ datter, var gift med den skandaliserte popkongen Michael Jackson fra 1994 til 1996. Ifølge artikkelen har hun sikret seg en memoarbokavtale verdt et sted mellom 3 og 4 millioner dollar, tilsvarende 25-35 millioner kroner. LES OGSÅ: Nå kan du fritt bruke strømmetjenester utenlands. En kilde hevder at manuset vil inneholde «sjokkerende avsløringer» om Lisa Marie Presleys liv med avdøde Michael Jackson.

16 år etter sin død er Johnny Cash igjen albumaktuell – sammen med Sheryl Crow

Seksten somrer er gått siden countryhøvdingen Johnny Cash utåndet i Nashville, Tennesse, 71 år gammel. Det forhindrer ham ikke fra å medvirke på sørstatskollega Sheryl Crows kommende duettplate, Threads. Albumet slippes 30. august. LES OGSÅ: Ryan Adams bryter tausheten. – Jeg strippet ned vokalen hans fra demoen, forteller Crow (57) under en eksklusiv forhåndslytt i London. – Så la jeg på piano og sendte det til familien hans og spurte om det var greit.

Ryan Adams bryter tausheten etter overgrepsanklagene

Ryan Adams har ligget lavt i terrenget i sosiale medier siden en rekke kvinner i februar sto frem i en artikkel i New York Times og beskyldte ham for seksuelle overtramp og følelsesmessig misbruk. Den gang avviste Adams alle anklager i sosiale medier og utsatte de tre albumene han skulle utgi i 2019 på ubestemt tid. Han avlyste også en planlagt turné i Storbritannia. LES OGSÅ: KOMMENTAR: Burde vi skille kunsten fra kunstneren? Nå er Adams tilbake på Instagram og Twitter og har kommet med flere oppdateringer der de siste dagene.

Solskjær roser 17-åring: - Minner meg om Giggs

(Manchester United - Inter 1–0) Mason Greenwood (17) sammenlignes med Ryan Giggs av Ole Gunnar Solskjær etter å ha blitt matchvinner mot Inter.

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

Mats Zuccarello lei av hockey i tropevarme, kliner til med gigantkontrakt i ny klubb

Som «free agent» kan Mats Zuccarello signere for hvem han vil. Dallas Stars som han byttet til på tampen av sist sesong fra New York Rangers ville gjerne at han fortsatte, men hockey i Texas må føles litt feil så valget falt på en klubb lenger nordover  Femårskontrakten med Minnesota Wild skal være verdt seks millioner dollar i året, totalt 30 millioner dollar.

Bekreftet: Glem Pogba, Solskjær har nå fått på plass det viktigste

Sorry, Pogba, men så enkelt er det. Marcus Rashford er en United-gutt som har potensiale til å kjempe og levere for klubben á la Ryan Giggs. Det vil si uavhengig av om noen dager er mindre morsomme på jobb enn andre og beilerne vifter med sine euros. Derfor blir bekreftelsen fra United om at Rashford er fornøyd med betingelsene og skriblet ned navnetrekket sitt, noe av det viktigste som skjer denne sommeren på Old Trafford. Marcus Rashford's goal, as seen from the stands.

Adrien Rabiot på legebesøk imorgen

Midtbanespiller Adrien Rabiot har sin siste dag på jobb for Paris Saint-Germain i dag og ifølge journalisten Gianluca Di Marzio sløser han ikke med tiden og vil gjennomføre medisinsk test hos Juventus allerede i morgen. Adrien Raboit har klart å fremforhandle en meget fordelaktig avtale med Juventus i og med at de slipper å betale Paris Saint-Germain en krone fordi han er på utgående kontrakt.

Slik reagerte TV-stjernen da han tettet Kris Jenners toalett

Ryan Seacrest fikk panikk da han så vannet øke i doskålen.
Les mer om:

Anti-serietips: 7 serier du ikke vil kaste bort tid på

Har du noen gang kastet bort timesvis på en dårlig TV-serie? Det har vi. Internett bugner over av strømmetjenester som tilbyr et stort utvalg av filmer og serier. Det kjedeligste vi vet er å oppdage midt i en sesong at handlingen går ingensteds. Vi har derfor samlet opp en liten liste over tv-serier du ikke burde kaste bort tid på. Nesten voksen Kjersti Tveterås, Jenny Skavlan og Renate Reinsve spiller tre av hovedrollene i Nesten voksen.(Julia Marie Naglestad/NRK) Første på lista er NRK-serien Nesten voksen.

Nederlandske Ryan Babel med klubbbytte som Besiktas-fansen hater

Nederlandske Ryan Babel var siste halvdel av sesongen på utlån til Fulham, det var ikke aktuelt å bli med ned i Championship og dermed sto Babel der uten en klubb han ville spille for. – Besiktas var ikke aktuelt, hverken for Babel eller klubben, nå er erkefienden Galatasaray hans nye arbeidsgiver.  Den tidligere Liverpool-spilleren har skrevet under på en treårskontrakt med norske Martin Linnes sitt lag. Mange tror at det var Liverpool som inspirerte til den røde frisyren som ble kjennemerket i mange får for Ryan Babel, men det skjedde første gang allerede da han spilte for Ajax.

Han skal lede nytt reindriftstyre(pluss)

Etter at Sametinget har boikottet Reindiftstyret de siste fire årene, er det nå kommet på plass et nytt fullstendig styre med Inge Ryan fra Namsos som leder.
Les mer om:

Denne United-legenden kommer på besøk til Tromsø

Wes Brown tar turen til Tromsø i slutten av august. Det jobbes også med å få Ryan Giggs til byen.