Nyheter om Ruud


Kneskadet Birk Ruud reiser hjem fra USA – ingen fare for OL

Norges gullhåp Birk Ruud (21) understreker at han ikke risikerer å miste OL etter at han pådro seg en vridning i kneet foran Big Air-finalen USA sist helg og nå reiser hjem til Norge for å ta det med ro sammen med familien til over jul.
Les mer om:

Birk Ruud: - Pappa er alltid med oss i hjertene våre

Birk Ruud (21) imponerte alle i 71 grader nord kjendis. Pappa Øivind hjalp til med forberedelsene, men kun én måned før TV-innspillingen startet, døde han.
Les mer om:

Solid Sandefjord-seier

Sandefjord varmet hjemmepublikummet med målfest og 3-2-seier over Kristiansund i Eliteserien søndag. Dermed ble det nok et tap for Kristiansund, som har opplevd en heftig formsvikt de siste månedene. Siden laget slo Rosenborg 3. oktober, og det ble snakk om medaljer på Nordmøre, har laget kun tatt fem poeng på åtte kamper. Vidar Ari Jónsson, Alexander Ruud Tveter og Erik Brenden scoret for Sandefjord, mens det var Torgil Gjertsen og Jesper Isaksen som scoret for KBK.

Ny presentasjon av «Ekra Park Hotel» ved golfbanen: - Har fått masse respons

Jon-Åge Ruud jobber fortsatt med å få investorer til å bli med på byggingen av et landskapshotell med mikrohytter på eiendommen Ekra ved golfbanen på Nes Verk.
Les mer om:

Tre nominasjoner til Ruud

Far og sønn Christian og Casper Ruud er nominert til totalt tre priser under den årlige prisutdelingen til herrens tennisforbund ATP. Casper Ruud er nominert til prisene «Spiller med mest fremgang» og «Stefan Edberg sportsåndspris». Far og trener Christian Ruud er nominert til prisen som årets trener. Det er henholdsvis spillerne og treneren selv som stemmer fram vinneren.
Les mer om:

Finalethriller i «71 grader nord»: – Helt rått!

Petter Schjerven (54) er Norges tøffeste kjendis etter å ha slått Birk Ruud (21) i en svært nervepirrende innspurt.
Les mer om:

Ariana (43) henter inspirasjon fra hjemlandet i boligen på Nordstrand: – Det er mye stæsj

Farger, lamper, gardiner, kunst og tepper preger rekkehuset til Ariana Ruud og familien i Ole Moes vei. Alle tingene vekker gode minner fra barndommen i Kosovo.
Les mer om:

Ruud sikret avansement

Casper Ruud fikk større problemer enn det som var spådd da han slo Sergej Stakhovskij og sikret Norge muligheten til å gå til finaleturneringen i Davis Cup. Les mer på tv2.no.
Les mer om:

Ruud-comeback avgjorde

Serhij Stakhovskyj tok med seg selvtillit fra Ukrainas double-triumf og kjempet Casper Ruud ut av fatningen. Men fra ett sett under, slo den norske verdensåtteren tilbake. Ukraineren ga Ruud tøff kamp i det tredje settet og til slutt vant Ruud i tiebreak 7–4. Ruuds triumf avgjorde landskampen i Davis Cup til Norges fordel med 3–1 i kamper. – Det er utrolig stort selv om hele året har vært fantastisk, var dette en perfekt måte å avslutte det på, sier Ruud til Eurosport etter kampslutt. Seieren sender Norge videre til playoff om en plass i neste års Davis Cup-sluttspill.
Les mer om:

Tap i double for Ruud og Durasovic

Casper Ruud og Viktor Durasovic tapte i doublekampen mot ukrainsk motstand i Davis Cup i Oslo lørdag, men Norge leder likevel 2-1. Dermed trengs det en seier i single for avansement. Doublespesialistene Serhij Stakhovskyj og Denys Moltsjanov ga Ruud og Durasovic mer enn nok å hanskes med hjemme i Oslo Tennis Arena. Norges to beste tennisspillere måtte gi tapt med settsifrene 6-7 (4-7), 6-3.
Les mer om:

– Ruud viser at vi kan klare det selv en dag

STAVANGER (TV 2): Tennis er den vanskeligste idretten å nå verdenstoppen i dersom du er fra Norge, viser ny statistikk. Fremtidshåpene som deltar i storturneringen Stavanger Tennis Week mener imidlertid Casper Ruud har vist at alt er mulig.
Les mer om:

Én seier unna play-off

Casper Ruud feide over Vitalij Satsjko i Norges andre kamp mot Ukraina i Davis Cup. Verdensåtteren vant kampen 6–3, 6–2. Nå står det 2–0 til Norge. Viktor Durasovic vant åpningskampen mot Illja Martsjenko tidligere på kvelden. Det laget som først når tre seire vinner landskampen. Durasovic og Ruud møter Denys Moltasjanov og Serhij Stakhovskyj i potensielt avgjørende double-kamp lørdag, klokken 12. – Vi har aldri hatt noe bedre lag. Det er ungt lag og det lover veldig bra for fremtiden, sier lagkaptein Anders Håseth. Ved norsk tap vil det avgjøres i single-kamper.
Les mer om:

Durasovic med drømmestart

Viktor Durasovic pangåpnet for Norge i Davis Cup-oppgjøret mot Ukraina. Nordmannen er rangert som nummer 340 i verden, men herjet likevel matchen mot ukrainernes beste spiller Illja Martsjenko (163). Kampen ble vunnet i strake sett 6-3, 6-0. Dermed står det 1-0 til Norge. – Jeg forventet at han skulle spille veldig bra.

Casper Ruud: Gjør ikke som verdens fire beste

OSLO TENNISARENA (VG) Verdens fire beste tennisspillere bor i Monte Carlo. Casper Ruud (22) har vurdert flere alternativer for bosted.
Les mer om:

Stjernen refset for dobesøkene – nå ryddes det opp i reglene

HASLE (NRK): Stefanos Tsitsipas ble anklaget for skittent spill etter lange dobesøk. Nå innfører ATP restriksjoner på tidsbruken. Casper Ruud tror det kan bidra til mindre drittkasting.
Les mer om:

Mikael (11) har Magnus Carlsen som sitt store forbilde

Når Magnus Carlsen møter Jan Nepomnjasjtsjij til VM match i Dubai 24. november kommer Mikael Ruud fra Etnedal til å sitte spikret foran TV.

Ruud klar for landskamp

Casper Ruud avslutter 2021-sesongen på norsk jord til helgen. I potten ligger en avgjørende kvalifiseringskamp til Davis Cup-sluttspillet.
Les mer om:

Ruuds drømmeår

Casper Ruud har hatt en eventyrlig sesong i 2021. Fem titler på ATP-touren, semifinale i ATP-sluttspillet og ranket som nummer 8 i verden er fasiten etter endt ATP-tour.
Les mer om:

Uendret for Ruud på rankingen

Den norske tennisprofilen Casper Ruud (22) blir værende på 8.-plass på verdensrankingen etter å ha nådd semifinalen i ATP-sluttspillet sist uke. Ruud tok med seg 400 poeng fra den gjeve turneringen i Torino, men har fortsatt et stykke opp til spillerne foran seg. Det er 400 poeng opp til Matteo Berrettini på 7.-plass, mens til Rafael Nadal (6) er det 700 poeng.
Les mer om:

Zverev til finale

Novak Djokovic måtte gi tapt for tyske Alexander Zverev i semifinalen i ATP-sluttspillet i Torino. Det er første gang på seks år at serbiske Djokovic ikke når finalen i ATP-sluttspillet, der Casper Ruud tidligere lørdag måte gi tapt for Daniil Medvedev. Tyskeren vant 7-6.4-6, 6-3. Zverev og Medvedev møtes til finalen søndag. (NTB)
Les mer om:

Ruud bekymret for Peng Shuai

Casper Ruud sitt eventyrlige ATP-sluttspill endte i semifinalen mot verdenstoer Daniil Medvedev. På pressekonferansen etter kampen valgte nordmannen å sende sine tanker i retning Peng Shuai, den kinesiske tennisspilleren som har forduftet. – Vi er alle bekymret og tankene er med henne. Jeg har vært fokusert på denne turneringen, men det er en av de mest alvorlige sakene i sportsverdenen nå, sier Ruud til NRK. Peng Shuai beskyldte visestatsminister i Kina, Zhang Gaoli (75), for seksuelle overgrep. Det skrev hun på sosiale medier.
Les mer om:

Ruud kom til kort i semifinalen: Fikk skryt av verdenstoeren

– Regjeringen rir prinsipper som slår helt feil ut
Les mer om:

Ruud kom til kort i semifinalen: Fikk skryt av verdenstoeren

(Casper Ruud – Daniil Medvedev 4–6, 2–6) Casper Ruud (22) kjempet tappert, men måtte til slutt gi tapt mot Daniil Medvedev (25) i semifinalen i ATP-sluttspillet.
Les mer om:

Ruuds sluttspilleventyr er over: – Jeg ønsker revansje

TORINO (NRK): Casper Ruud (22) ble til slutt ett nummer for liten mot russiske Daniil Medvedev (25) i semifinalen av ATP-sluttspillet. Men russeren røper at han har fulgt med på nordmannen.
Les mer om:

Ruuds sluttspilleventyr er over: – Jeg ønsker revansje

TORINO (NRK): Casper Ruud (22) ble til slutt ett nummer for liten mot russiske Daniil Medvedev (25) i semifinalen av ATP-sluttspillet. Men russeren røper at han har fulgt med på nordmannen.
Les mer om: