Nyheter om Ruud


8-åringen er nå nummer 8

Casper Ruud har flere gode opplevelser i Roland-Garros. Nå ønsker han å skape den beste opplevelsen hittil i sin karriere med minst en kvartfinaleplass.
Les mer om:

Ruud etter tøff førstekamp: – Jeg må slippe meg fri

PARIS (VG) (Ruud – Tsonga 6–7, 7–6, 6–2, 7–6) Jo-Wilfried Tsonga (37) var i tårer foran hjemmefansen i sitt karrierepunktum. Casper Ruud (23) ble hans overmann. I neste kamp må Ruud senke skuldrene - og passe på at han ikke blir spist levende.
Les mer om:

Ruud videre i French Open

Casper Ruud fikk en svak start på åpningskampen sin i French Open med mye frustrasjon. Han klarte likevel å holde ord og pensjonere en fransk tennislegende.
Les mer om:

Ruud ønsker å pensjonere spiller

Casper Ruud spiller tirsdag sin første kamp i årets French Open. Der er han i posisjon til å ende tenniskarrieren til en fransk tennislegende.
Les mer om:

Dårlige minner for Ruud: – Den største skuffelsen

PARIS (VG) Casper Ruud (23) innrømmer at han er litt stresset foran French Open.
Les mer om:

Jon-Åge ble bonde som 50-åring: — Det er aldri for sent

Det er ikke tilfeldig at Jon-Åge Ruud tok agronom-utdanning i en alder av 50 år. Han har en plan.
Les mer om:

Casper Ruud forsvarte tittelen i Genève i dramatisk finale

Norges tennisstjerne Casper Ruud (23) vant ATP250-turneringen i Genève og viser god form før sesongens høydepunkt Roland-Garros. Men det kostet.
Les mer om:

Finale-drama for Ruud: – En av de villeste kampene jeg har spilt

(Sousa–Ruud 6–7, 6–4, 6–7) Få dager før han skal på grusen i French Open vant Casper Ruud etter et spinnvilt finaledrama over tre timer i Genève.
Les mer om:

Finalethriller da Ruud vant

Casper Ruud var storfavoritt mot portugisiske Joao Sousa, men måtte kjempe hardt for å sikre seg sin åttende ATP-tittel. Til slutt vant nordmannen 2-1 i sett i Genève.
Les mer om:

Ruud vant i Genève – forsvarte tittelen fra i fjor

Casper Ruud gikk seirende ut av finalen mot portugisiske João Sousa og vant ATP 250-turneringen i Genève for andre år på rad. Nordmannen vant med sifrene 7-6, 4-6, 7-6. 23-åringen vant turneringen i fjor da han slo Denis Shapovalov i finalen. Seieren kommer bare dager før Ruud skal i aksjon i Grand Slam-turneringen French Open i Paris. – Det er en av de villeste kampene jeg har spilt. Det var mye opp og ned.
Les mer om:

Ruud mottok drømmebeskjed – så tok han seg til finale

Casper Ruud (23) er klar for finalen i Genève kun to dager før sesongens store mål starter. Nyheten han mottok torsdag kunne knapt vært bedre.
Les mer om:

Ruud klar for finale – reagerte på «umulig» serve

(Opelka–Ruud 6–7, 5–7) Casper Ruud er klar for finale i Genève Open etter å ha slått kjempen Reilly Opelka. Serven til amerikaneren skapte likevel problemer for nordmannen.
Les mer om:

Ruud klar for semifinale etter sliteseier

Etter en parademarsj så langt i grusturneringen i Sveits, slet Casper Ruud mot Thanasi Kokkinakis torsdag. Nordmannen vant til slutt 6-4, 7-6 (7-3). Ruud har hatt en ujevn start på sesongen, men i ATP 250-turneringen i Genève har nordmannen gjort sakene godt. I forrige runde feide 23-åringen franske Benoît Paire av grusen. Fredagens motstander Kokkinakis har møtt Ruud én gang tidligere, tilbake i 2018. Da vant australieren, som nå er på 85.-plass på ATP-rankingen. Ruud er nummer åtte. Nordmannen er regjerende mester i Genève, og er den høyeste rangerte spilleren som er igjen i turneringen.
Les mer om:

Ruud med supertilbud i kvartfinalen: Motstanderen takket nei

(Kokkinakis–Ruud 4–6, 6–7) Fire dager før French Open starter er Casper Ruud (23) klar for semifinale i Genève Open. Og han viste seg som en spiller med solid sportsånd.
Les mer om:

Ruud feide Paire av grusen i Genève

Casper Ruud slo Benoît Paire effektivt 6-3, 6-1 og avanserte til kvartfinalen i ATP 250-turneringen i Genève. Der skal han møte den useedede australieren Thanasi Kokkinakis. Ruud fikk en småtung start onsdag, men vendte kampbildet og dominerte etter hvert fullstendig på rødgrusen i Sveits. Paire er en motstander han har hatt godt tak på med seier i de fire tidligere oppgjørene mellom dem.
Les mer om:

Ruud imponerte: – Ganske prikkfri tenniskamp

(Casper Ruud – Benoît Paire 6–3, 6–1) Casper Ruud tok seg enkelt videre til kvartfinalen i Geneva Open.
Les mer om:

Skal drive her i sommer: - Jeg kom bare skliende inn på et bananskall

Jon-Åge Ruud er hyret inn av Maria og Svein-Erik Damsgaard for å drive Pærehaven Kafé i Tvedestrand i sommer. Nå trenger han folk. Både der og i Badeparken.

Pappa Ruud slår tilbake: – Syns ikke det er veldig formsvikt

Trenerpappa Christian Ruud kaller den siste måneden til Caper Ruud (23) litt trøblete.
Les mer om:

Medvedev aksepterer Wimbledon-utestengelse

Den russiske tennisstjernen Daniil Medvedev, som en kort periode var rangert som nummer én i 2022, uttalte seg mandag om utestengelsen fra Wimbledon. – På den ene siden kan jeg forstå det. På den andre syns jeg det er urettferdig, sa Medvedev til Tribune de Geneve. Storbritannias Grand Slam-turnering har bestemt at ingen russiske eller hviterussiske spillere får delta. Medvedev, som lader opp til neste ukes French Open i Genève, mener samtidig det er problematisk. – Hvor går grensen?
Les mer om:

Ruud møter franske Paire i 2. runde i Genève-turneringen

Casper Ruud møter franske Benoît Paire i andre runde av ATP-turneringen i tennis i Genève. Ruud hadde walkover i første runde. Han er andreseedet i Genève bak Daniil Medvedev. Nordmannen gikk helt til topps i Sveits i fjor. Nordmannen, som kommer rett fra tap i semifinalen i Roma, har møtt franske Paire fire ganger tidligere. Han har vunnet alle møtene på grus og sist gang i Gstaad i fjor. Benoît Paire tok det første settet 7-5 i 1. rundeoppgjøret mot finske Emil Ruusuvuori mandag. Deretter slo finnen tilbake med samme sifre i sett nummer to, før Paire vant det tredje med 6-4. (NTB)
Les mer om:

Endelig 16. mai-kamp igjen: De har tallene på sin side

SKIEN: Odds superveteraner Espen Ruud (38) og Steffen Hagen (36) vet ikke hva det vil si å tape på 16. mai - for det har de knapt gjort. Det vil de heller ikke når "fotballens nasjonaldag" gjør comeback mandag.
Les mer om:

Rankinghopp for Ruud

Casper Ruud går opp to hakk på verdensrankingen i tennis og er rangert som verdens 8. beste spiller kort tid før sesongens store mål. Ruud måtte gi tapt for verdensener Novak Djokovic i semifinalen i Masters-turneringen i Roma i helgen. Djokovic blir værende på toppen av mandagens ferske ranking. Bak ham følger Daniil Medvedev og Alexander Zverev. Ruud har 7.-plass som sin høyeste plassering på rankingen. Nordmannen har vært blant de ti beste spillerne i verden siden september i fjor. (NTB)
Les mer om:

Djokovic til topps i Roma

Novak Djokovic vann tennistruenringa i Roma med 6-0, 7-6 (7/5) over Stefanos Tsitsipas. Djokovic slo Casper Ruud i semifinalen laurdag. Trass i at han toppar verdsrankingen, var dette Dokovics første siger i 2022. Masters-turneringa i Roma var den siste store før Roland Garros-turneringa i Paris seinare denne månaden.
Les mer om:

Ruud tapte for verds-einaren

Casper Ruud kjempa godt, men tapte for verds-einar Novak Djokovic i semifinalen i tennisturneringa i Roma. Djokovic vann 6-4, 6-3. Djokovic braut Ruuds to første servar i første sett, og nordmannen låg under med 0-4. Men så greidde Ruud å pynte på resultatet til 4-6. I andre sett heldt dei følgje til 3-3. Så braut Djokovic til 4-3, og han braut også Ruuds siste serve. Det var tredje møtet mellom Ruud og Djokovic, og tredje tapet for Ruud. Sigeren var også nummer 1000 i Djokovics karriere. Djokovic møter Stefanos Tsitsipas i finalen søndag.
Les mer om:

Casper Ruud slått ut av overmakten Djokovic etter marerittstart

Frykter ny barnehagelov: – Vil bli norgeshistoriens største tvangsoppsplitting
Les mer om:

Mest lest siste uke