Nyheter om Ruud


Ruuds neste mål: Topp 20-ranking og fjerde runde i French Open

Casper Ruud (22) har aldri vært redd for å snakke høyt om målene han setter seg. Nå har han to konkrete ting å strekke seg etter for den neste halvannen måneden.
Les mer om:

Finaledrømmen brast for Casper Ruud

Nordmannen viste lovende takter, men måtte til slutt gi tapt for Andrej Rublev.
Les mer om:

- En fantastisk spiller

Casper Ruud (22) måtte se seg slått etter å ha møtt nok en topp 10-spiller. Motstanderen brukte intervjuet etter kampen til å skryte av nordmannen.
Les mer om:

Ruud røk mot Rublev i semifinalen i Monte Carlo – skjelte ut seg selv underveis

(Andrej Rublev – Casper Ruud 6–3, 7–5) Heller ikke på det fjerde skulle det skje for Casper Ruud (22) når Andrej Rublev er motstander.
Les mer om:

Nadal tror på Ruud i semifinalen: – På dette underlaget er han en av verdens beste

Sead var tidenes best betalte TIL-spiller: – Jeg var verdt hver krone
Les mer om:

Nadal tror på Ruud i semifinalen: – På dette underlaget er han en av verdens beste

Rafael Nadal (34) ble tidvis utspilt av Andrej Rublev (23), men tennisstjernen tror Casper Ruud (22) har muligheter i lørdagens semifinale i Monte Carlo.
Les mer om:

Fabelaktig Ruud vant strake sett – nå kan han møte barndomshelten Nadal

Smitte på Buggeland skole i Sandnes
Les mer om:

Fabelaktig Ruud vant strake sett – snytt for drømmemøte med Nadal

(Casper Ruud – Fabio Fognini 6–4, 6–3) Etter et drama av et andresett gikk Casper Ruud (22) til semifinale i ATP-turneringen i Monte Carlo.
Les mer om:

Ruud til semifinale

Casper Ruud fortsetter storspillet i Monte-Carlo Masters og er klar for semifinale. 22-åringen slo Fabio Fognini med settsifrene 6-4, 6-3. Neste motstander er Andrej Rublev.
Les mer om:

Raseri i ny Ruud-bragd

Casper Ruud (22) er klar for semifinale i ATP-1000-turneringen i Monte Carlo etter en thrillerkamp mot en temperamentsfull italiener. Men møtet med forbildet og gruskongen Rafael Nadal ryker.
Les mer om:

Avslører oppsiktsvekkende Ruud-resultat mot Nadal

Casper Ruud vartet opp med et oppsiktsvekkende treningsresultat mot verdensstjernen Rafael Nadal under Masters-oppladningen.
Les mer om:

Ruud én seier unna møte med læremester Nadal

Casper Ruud har en flott mulighet til å møte Rafael Nadal på grusen i Monte Carlo, men først må han slå italienske Fabio Fognini i kvartfinalen.
Les mer om:

Ruud videre til kvartfinalen i Monte Carlo: – Det føles litt uvirkelig

(Casper Ruud – Pablo Carreño Busta 7–6, 5−7, 7–5) Casper Ruud (22) startet godt mot Pablo Carreño Busta, fikk det tøft i andre og tredje settet, før han snudde kampen og vant de fem siste gamene i kvartfinalen i storturneringen i Monte Carlo.
Les mer om:

Ruud til kvartfinale

Casper Ruud fortsetter å storspille i Monte-Carlo Masters. 22-åringen snudde kampen mot Pablo Carreño Busta, og er klar for kvartfinale. Der venter italienske Fabio Fognini.
Les mer om:

Kan få stjernemøte: - Fantastisk

Casper Ruud (22) er en kamp unna et drømmemøte med Rafael Nadal i Monte Carlo, etter en mektig opphenting og en ny bragd mot Pablo Carreno Busta er han klar for kvartfinale i Masters 1000-turneringen.
Les mer om:

Ruud tok storskalp

Casper Ruud (22) tok en kjempeskalp ved å slå verdensnieren Diego Schwartzman. Snarøya-gutten vant med settsifrene 6-3, 6-3, og er videre til tredje runde i Monte Carlo Masters.
Les mer om:

Ruuds hemmelighet før onsdagens bragd: Slo nesten Nadal

(Schwartzman – Ruud 3–6, 3–6) Casper Ruud var stinn av selvtillit da han slo Diego Schwartzman, ranket som nummer ni i verden, ut av Monte Carlo Masters. Årsak: For to uker siden slo han nesten Rafael Nadal på trening.
Les mer om:

Casper Ruud greit videre

Danske Holger Rune ble ingen målestokk for Casper Ruud i 1. runde av tennisturneringen Monte-Carlo Masters. Ruud, som spiller sin annen grusturnering for året, vant greit 6-2, 6-1.
Les mer om:

Knallsamling fra Skien

Bokanmeldelse: Tenk på Espen Ruud, så kommer du ikke for tidlig. Det er rådet han får, han som har fått en ny dame, som er i meste laget deilig for hans sædavgang. Om Espen Ruud setter pris på gesten, vet jeg ikke. Men alle vil jo helst være til nytte.
Les mer om:

Ruud tapte mot 17-åring

Casper Ruud (22) kom aldri opp på nivået som skulle til for å slå det spanske stortalentet Carlos Alcaraz (17) i ATP 250-turneringen i Marbella og røk 0-2 i sett.
Les mer om:

17-åring gjorde kort prosess med Casper Ruud

(Carlos Alcaraz-Casper Ruud 6–2, 6–4) Spanias nye tennisyndling må ha overrasket flere enn Casper Ruud (22) fredag kveld.
Les mer om:

Casper Ruud mot «nye Nadal» (17): – Tøff mentalt

Casper Ruud (22) møter Spanias «nye Rafael Nadal» i kvartfinalen i Marbella i ettermiddag. Nordmannens analyseekspert mener 17 år gamle Carlos Alcaraz er tøff mentalt og at Ruud må passe seg for ikke å bli satt under press.
Les mer om:

Enkelt for Ruud i comebacket

Casper Ruud fikk en enkel vei til tredje runde i ATP-250-turneringen i Marbella. Han slo italieneren Gianluca Mager 6-3 og 6-2. Seieren var nordmannens start på grussesongen.
Les mer om:

Ruud spilte med Nadal: – Han ser på meg som en konkurrent

Casper Ruud har fått flere treninger med tennisstjernen før årets grussesong.
Les mer om: