Nyheter om Russland


Jürgen Klopp på gråten når han oppdaterer om Mohamed Salah

Nå som støvet har lagt seg etter gårsdagens Champions League finalen er det lurt å gå over «inventaret» man teller opp hvor mange fingre og tær man har igjen. Denne sesongen har vært en eneste lang fest for Liverpool og vi må huske at i fjor var de ikke med engang og i år ble det finale. – Det gjør alle inkludert manager Jürgen Klopp stolt og varm i hjertet. Ser man hendelsen i sakte film ser det ut som Sergio Ramos kynisk gikk inn for å skade Mohamed Salah. Se og døm selv. Sergio Ramos cynically took out Liverpool’s best player, Mo Salah.

Russland og Japan vil styrke samarbeidet

Russlands president Vladimir Putin og Japans statsminister Shinzo Abe lover å styrke samarbeidet seg imellom, blant annet på den omstridte øygruppa Kurilene.

VM-stjerner kan få telefonen som gjør at de reiser rett hjem

VM-spillere venter barn like før og under mesterskapet i Russland.
Les mer om:

Russland medgir systematisk dopingprogram: – Håper dette er et vendepunkt

Russlands fremste idrettsledere medgir i et brev til WADA uakseptabel manipulasjon av antidopingsystemet og et systematisk dopingprogram.
Les mer om:

Russland innrømmer dopingprogram

Russlands fremste idrettsledere medgir «uakseptabel manipulasjon av antidopingsystemet» og «et systematisk dopingprogram».
Les mer om:

Russland mener Nederland ikke har kommet med beviser for MH17-påstander

Russlands utenriksminister sier Nederland ikke har presentert bevis for sine påstander om at Russland sto bak nedskytingen av et fly over Ukraina.

Russland avviser ansvar for nedskyting

Nato og EU, sammen med Nederland og Australia, ber Russland erkjenne at landet har et ansvar for at passasjerflyet MH17 fra Malaysia Airlines ble skutt ned over Ukraina i 2014. Den russiske utenriksministeren mener det ikke finnes bevis for beskyldningene.

Nederland vil stille Russland til ansvar for MH17-nedskyting

Russland anklager ukrainske regjeringsstyrker for å ha stått bak.
Les mer om:

Nederland vil stille Russland til ansvar for MH17-nedskyting

Nederland og Australia kommer til å stille Russland til ansvar for nedskytingen av Malaysia Airlines-flygning MH17 over Ukraina, opplyser Nederlands regjering.

Macron på besøk hos Putin: Advarer mot atomavtale-kollaps

Den franske presidentens forsøk på å overtale Donald Trump til å beholde atomavtalen førte ikke fram. Dermed reiste han til Russland for å gjøre et forsøk på å redde den.

«Trenger ikke seks eller syv, men to skikkelig gode»

Manager Pep Guardiola har naturlig nok etter sin rekordferd i Premier League ikke tenkt til å gjennomføre noen revolusjon i Manchester City denne sommeren. Han tenker ikke å hente inn en hel haug, men et par meget sterke spillere og han vet godt hvem det er. Les: Jorginho sin agent plaprer i vei på Radio Kiss Kiss Napoli Manageren ønsker å blir fort ferdig slik at de alle kan slappe av i sommer og få en USA reise som bare er fylt med glede.

Russland raser mot norsk VM-bok om dødsfall og korrupsjon

Sjokkerende at norske myndigheter lukker øynene, mener russisk UD.
Les mer om:

Skikkelig sinna på Manchester United

Anthony Martial syntes han fikk litt lite spilletid i høst på Manchester United, og tro ikke at det ble bedre etter Alexis Sánchez meldte overgang fra Arsenal i januar.  Han ble signert i sin tid da Luis Van Gaal var manager og levert i sin første sesong 17 mål, etter det har leveransen ikke vært på samme høye nivå. Manchester United manager Jose Mourinho har strukket seg ved å si at Anthony Martial er det eneste som Luis Van Gal etterlot seg som var positivt.

Brasiliansk overgang til Premier League

Spilleren med artistnavnet Fred skal nå har gått over terskelen som bringer ham til Premier League.

Russland har prøveavfyrt en salve av ballistiske atomraketter

Det har aldri tidligere skjedd at fire Bulava-raketter har blitt avfyrt samtidig fra en enkelt ubåt i Borei-klassen.
Les mer om:

Julia Skripal håper å vende hjem til Russland

Eksspionen Sergej Skripals datter overlevde et attentat som Storbritannia mener Russland sto bak. Julia Skripal håper likevel å vende hjem på sikt.
Les mer om:

Komplett program for Fotball-VM

Komplett program og kampoppsett for Fotball-VM i Russland. Dag for dag med start 14. juni 2018.
Les mer om:

Neymar viste seg endelig fram – på banen!

Nå går det skikkelig raskt mot VM-start i Russland. En liten høydare i Kiev først, så er vi i gang med moroa. I Brasil var gleden stor da de så sin store sønn på treningsfeltet. Brasilianerne elsker fotball.

Kane tror på VM-gull til England

England-kaptein Harry Kane mener han og lagkameratene bør sikte høyt i sommerens fotball-VM i Russland. – Vi kan gå hele veien, sier Tottenham-spissen.
Les mer om:

Kane tror England kan ta VM-gull

England-kaptein Harry Kane mener han og lagkameratene bør sikte høyt i sommerens fotball-VM i Russland. – Vi kan gå hele veien, sier Tottenham-spissen.
Les mer om:

Norge i gruppe med Sverige i neste VM

Norge møter både regjerende verdensmester Sverige og tapende finalist Sveits i ishockey-VM neste år. I tillegg havnet de norske hockeygutta i gruppe med Russland, Tsjekkia, Latvia, Østerrike og Italia. Landslagssjef Petter Thoresen sier til NTB at sett med norske øyne blir dette tøft.

Norge møter verdensmesteren

Norge møter verdensmester Sverige i neste ishockey-VM. Norge spiller i gruppe B i Bratislava og skal også møte Russland, Tsjekkia, Sveits, Latvia, Østerrike og Italia.

Harry Kane blir England-kaptein i VM

Tottenham-spiss Harry Kane har fått i oppgave å lede det engelske fotballandslaget som kaptein under sommerens VM i Russland.
Les mer om:

Harry Kane blir England-kaptein i VM

Tottenham-spiss Harry Kane har fått i oppgave å lede det engelske fotballandslaget som kaptein under sommerens VM i Russland.
Les mer om:

England sender rike russere hjem

Stemningen mellom England og Russland er heller dårlig om dagen og det betyr trøbbel for rike russere. Når VM i nettopp Russland blåses igang er det uten det offisielle England tilstede.  – Det var på nippet at ikke hele landslaget ble trukket på grunn av forgiftning av far og sønn på engelsk jord.  Chelsea eier og Roman Abramovitsj har søkt om fornyet visum og fått avslag, det betyr at han må reise et annet sted.  – Om han nå er på hemmelig adresse er det ingen som vet, han valgte å ikke være tilstede da Chelsea slo Manchester United i FA Cupen på lørdag.