Nyheter om Russen


Lokalbefolkningen på Ios slår ring om russen

Grekerne sier russen er kjent for å drikke for mye og spiller høy musikk. Så hvorfor er de så godt likt av beboerne på den lille øya?
Les mer om:

Arrangør om russeturene: – Vi vet at ting kan skje

IOS (VG) Etter fjorårets voldshendelse på Ios, der flere nordmenn er tiltalt, har arrangøren Life is a Beachparty gjort flere endringer. Lokalbefolkningen reagerer fortsatt på russen.
Les mer om:

Brukte 1,3 millioner på å vaksinere russ: - Selv har jeg litt sprøyteskrekk, sier russepresidenten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Helt ferske tall fra Helseetaten i Oslo kommune viser at så mange som over 90 prosent av russen i Oslo kan ha vaksinert seg mot smittsom hjernehinnebetennelse i år. Dette er opp fra 85 prosent i fjor, og 62 prosent i 2017. 2018 var første året vaksinen var gratis.- Gratis vaksine virker!

Russen føler seg urettferdig behandlet og hevder de ble kastet ut av russecampen(pluss)

Svart- og blårussen ved Fosen videregående skole føler at de har mistet mye av russetida si på å prøve å etablere en skikkelig russecamp. De hevder at de ble kastet ut fra sin opprinnelige camp, og har fått kritikk for ikke Å ha ryddet opp etter seg ved Lerberen i Ørland kommune der de opprettet en provisorisk camp som nødløsning.
Les mer om:

Næring i Groruddalen: BAK FASADEN ... i Nedre Rommen 3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Akers Avis Groruddalen tar med jevne mellomrom en titt bak fasaden til velkjente forretnings- eller næringsbygg som man ofte kjører forbi, kanskje daglig, uten å vite hva som egentlig foregår bak veggene der. Det bringer alltid med seg spennende oppdagelser og store overraskelser, og gir til sammen et godt speilbilde på alt det utrolige som foregår innen næringsliv i dalen vår.

Slik så det ut etter russecampen før russen tok affære og ryddet opp(pluss)

Levanger-russen tok ansvar og fjernet skrot fra friområde.
Les mer om:

Politiet om russefeiringen i Fredrikstad: – De fortjener skryt nå

En rekke meldinger om høy musikk og støy fra russen til tross: Politiet er godt fornøyd med ungdommenes oppførsel gjennom flere uker med feiring.

Asker-ordføreren fikk med seg russ til søppeldugnad søndag kveld

Asker-ordfører Lene Conradi inviterte russen til ryddedugnad på Solli søndag kveld. Etter en effektiv halvtime var området rensket for søppel.
Les mer om:

Russens feiring gikk bedre for Anne på landet i år: – Hele Hvervenbukta var full av søppel, men inne hos oss var det nesten ikke noe tull

Bendik Romstad hos «Anne på landet» har tidligere fortalt at han gruet seg til russens festing i Hvervenbukta. 17. mai var han glad russen ikke hadde lagt igjen noe trøbbel hos dem.
Les mer om:

Siste krampetrekning fra russen

Klager på høy musikk fra russen preget også natt til 18. mai for politiet i Innlandet. Ellers har det vært ruskjøring og ordensforstyrrelser på byen.
Les mer om:

Forren tar selvkritikk etter å ha festet med russen

Molde-spiller Vegard Forren innrømmer at han var en av tre som ble kalt inn på teppet etter å ha deltatt på en russefest.
Les mer om:

Stein måtte rydde etter russefesten: - Det så helt jævlig ut

Russen fikk mye skryt på 17. mai-morgenen for rydde-jobben de hadde gjort i Telegrafbukta, men det viser seg at russen hadde fint lite med opprydningen å gjøre.
Les mer om:

Forren tar selvkritikk etter å ha festet med russen

Molde-spiller Vegard Forren innrømmer at han var en av tre som ble kalt inn på teppet etter å ha deltatt på en russefest.
Les mer om:

17. mai på Nordstrand 2019

Det er folksomt på Nordstrand på 17. mai. Her kan du se bilder fra morgenarrangementet på Agnes Thorsens plass og fellestoget på Sæter, som også russen tok turen innom.

Forren tar selvkritikk etter å ha festet med russen

Molde-spiller Vegard Forren innrømmer at han var en av tre som ble kalt inn på teppet etter å ha deltatt på en russefest.
Les mer om:

Russefest-bråket: - Kan ikke tillate oss dette

Overfor RBnett forteller Vegard Forren at han var en av Molde-spillerne som festet med russen.
Les mer om:

Forren tar selvkritikk etter russefest: – Kan ikke tillate oss dette

Vegard Forren (31) erkjenner at han var én av Molde-spillerne som ble kalt inn på teppet etter å ha festet med russen tidligere i mai. Men han mener saken er blåst litt ut av proporsjoner.
Les mer om:

Russen satt fokus på eldreomsorgen i borgertoget: – Vi vil vise at vi setter pris på de også.(pluss)

I noe av det siste de gjør som russ, valgte molderussen å rette søkelyset mot eldreomsorgen i sin opptreden i borgertoget. – Bestefar er mitt største forbilde, sier russepresidenten.
Les mer om:

Russetoget 2019 - Per Moen "endelig" pensjonist

Russetoget tok av fra Shell-stasjonen på Fagernes 17:00 fredag ettermiddag. Her kan du se bildene, og hvilke budskap russen hadde på hjertet i år.
Les mer om:

Russen avslutta med stil

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trenden med russebussar tok verkeleg av på Bryne vgs i år. I fjor var det to russebussar på Bryne. I år var det heile seks. Den eine brynebussen havarerte i løpet av russetida og var framleis ikkje kjørbar i russetoget. Derfor var det bare fem som fekk visa seg fram på 17. mai. Og bussrussen frå Jæren har gjort seg bemerka.

Se bilder fra årets 17. maitog

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Årets 17. maitog gikk litt lenger enn tidligere år, siden brua i Melkeveien er borte. Det la ingen demper på stemningen at man måtte gå litt lenger. Russen stilte også i toget. De Svalbardposten snakket med hadde sovet et par timer, men var likevel i topp humør. Det vindstille været var kanskje en av årsakene til at mange også valgte å bli med på markeringen ved bautaen på Skjæringa etter toget.

9. klasse vant over russen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var overraskende høy kvalitet på fotballkampene folk fikk se på Vollen i Flekkefjord 17. mai.Både russen og 9. klasse stilte med lag som bestod av mange svært gode fotballspillere.Det så ut som russen skulle dra det hele i land da de på en overbevisende måte tok seg til finalen, men da det gjaldt som mest var det 9.

Padlerne var klart best til å ro!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var tre heat i årets kapproing. I første heat var det russen I med Sebastian Versland og Maximillian Løseth som rodde mot russen II som bestod av Ashraf Zhahid og Andreas Vinningland. Russen I kom i mål på 7,25 mens russen II fikk tiden 7,46I heat nummer to var det Norsk Oppdrettsservice med Benedicte Glendrange og Lill Anita Hellestøl mot Flekkefjord Gutte og Pikekorps som var representert med Espen Loga og Eli Oma.