Nyheter om Runde


Slår alltid Klepp i cupen ...

Avaldsnes får tøff motstand i 3. runde i NM for kvinner. De møter Klepp hjemme.
Les mer om:

Grorud IL nærmer seg toppformen: Lekte seg i byderbyet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- En utrolig deilig seier. Ikke bare med tanke på poengene, men også på måten den kom. Det var en veldig solid kamp fra vår side som vi hadde kontroll på fra start til slutt. Jeg er veldig fornøyd med prestasjonen vår, sier Eirik Kjønø.Grorud-treneren smilte fra øre til øre etter at Oppsal ble slått 3-0 hjemme på Grorud søndag kveld.- Leverer vi slik i hver kamp framover, kan det bli riktig så moro.

Ny runde i retten: Krever 137 mill. etter krangel om Drengsrud-leiligheter

Ellen Drengsrud godkjente ikke planene om å bygge 150 luksusleiligheter på Drengsrud gård. Da ble det bråk.
Les mer om:

Reagerer på fart og farlege situasjonar midt i byggjefeltet

Det seier Jostein Granli på Sand som er ein av fleire i byggjefeltet i Prestaåsen på Sand som reagerer på at høg fart har skapt mange farlege trafikksituasjonar. Nære på – Sist var 1. mai. Eg skulle ut med bilen, og då eg svinga ut av krysset her, kom det ein motorsykkel i stor fart.

Koepka til topps

Med tidenes ledelse på sju slag før siste runde i USAs PGA-mesterskap i golf klarte Brooks Koepka (29) å rote det ned til ett slag før han vant, for andre år på rad.
Les mer om:

Fra Malmö til Langmyrgrenda: Publikumsrekord, fartsrekord og kjendisrace

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LANGMYRGRENDA: Med rekordantall publikummere lå alt til rette for en fantastisk reprise av 17. mai på Nordberg, som det har blitt. Etter å ha holdt seg på hjulene gjennom Mors skrekk og nedover Pål Andres-sletta ble det også ny fartsrekord i årets utgave av Norges største olabilløp, som i fjor.I Formel 1-løypa på Nordberg ble det også et spennende oppgjør mellom motorsykkelverdensmesteren og eleven hans på landslaget.

Rankingrekord for Ruud

Casper Ruud klatret til 63.-plass og karrierebeste på verdensrankingen i tennis mandag. I den stjernetunge Masters-turneringen i Roma sist uke vant 20-åringen 2.runde mot Nick Kyrgios og tapte etter en gjevn kamp mot Juan Martin del Potro som er ranket ni.
Les mer om:

Sterk borteseier førte Fløya-damene opp til andreplass

Kun ett lag er foran Fløya etter helgens runde.
Les mer om:

Sterk borteseier førte Fløya-damene opp til andreplass

Kun ett lag er foran Fløya etter helgens runde.
Les mer om:

Leder: Beslutningsvegring i steinbrudd-saken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politikerne i Saltdal valgte nok en gang å utsette avgjørelsen om de skal gå inn for å åpne for et steinbrudd på Drageid. Noe som åpenbart er et utslag av beslutningsvegring.I tirsdagens formannskap var det bare Ronny Sortland i Fremskrittspartiet som var klar til å fatte en avgjørelse. Han ville stemme for steinbruddet.De andre partiene fant en unnskyldning for å slippe å bestemme seg.

Se Bryne - Byåsen direkte fra kl. 16.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne trenger tre poeng for å henge med helt der oppe på tabellen i 2. divisjon avd. 1. Det er også viktig å komme på vinnersporet igjen etter tapet for Kvik Halden for en uke siden.Byåsen har tapt sine fire siste seriekamper, og røk i tillegg ut av cupen i første runde. Bryne må finne seg i å være storfavoritt. Rogvi Baldvinsson og Bryne får besøk av Byåsen søndag ettermiddag. Foto: Tarjei Sel

Idrettsadvokater mener store feil ble begått i Kristoffersen-dommen: – Han bør anke

Den tyske advokaten Mark-E. Orth har fulgt Kristoffersen-saken med argusøyne. Han mener flere ting ved dommen taler for en ny runde i retten.
Les mer om:

Idrettsadvokater mener store feil ble begått i Kristoffersen-dommen: – Han bør anke

Den tyske advokaten Mark-E. Orth har fulgt Kristoffersen-saken med argusøyne. Han mener flere ting ved dommen taler for en ny runde i retten.
Les mer om:

Anders visste ikke hvem han skulle bokse mot – endte med knockout i første runde

Til tross for fire seiere på like mange kamper som proffbokser, er Anders Eggan fortsatt avhengig av økonomisk støtte fra mamma og pappa.
Les mer om:

Anders visste ikke hvem han skulle bokse mot – endte med knockout i første runde

Til tross for fire seiere på like mange kamper som proffbokser, er Anders Eggan fortsatt avhengig av økonomisk støtte fra mamma og pappa.
Les mer om:

Sky Sports: Manchester United i forhandlinger om ettertraktet 19-årig

Når du har vekket interesse hos Tottenham, Juventus og United fortjener du merkelappen ettertraktet. Nå går United fra fasen interessert over til denne-spilleren-skal-vi-ha. Ryan Sessegnon er en av de største talentene i England. 19-åringen har gått gradene i Fulham, og har allerede rukket å runde hundre kamper på seniornivå. Har full speed på venstrekanten.

«Tjukkasgjengen» inviterte ordføreren med på tur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGNSVANN: Sognsvann bader i sol torsdag 16. mai. Kvikksølvet viser 20 røde, og mange er ute for å nyte været. Nordre Aker Budstikke har blitt invitert med «Tjukkasgjengen», som de selv kaller seg, på tur rundt Sognsvann dagen før nasjonaldagen.- Klart ny rekord! Så flott at dere er her i dag!

Robert Pattinson blir nye Batman og folk er skuffet – se reaksjoner

Ordet på bransjegatene i Hollywood er at vi har fått en ny Batman. Ifølge Variety er Robert Pattinson i avsluttende forhandlinger med DC Comics og Warner Bros om hovedrollen i kommende The Batman. Det er forventet at den 33 år gamle London-gutten snart blir bekreftet som flaggermusmannen. Filmen regisseres, skrives og produseres av Matt Reeves, som står bak de to seneste, kritikerroste Planet of the Apes. Ben Affleck skulle opprinnelig gjenta rollen som Batman, samt stå for filmens regi og manus. I fjor fullførte 46-åringen sin tredje runde med rehab. Ben Affleck fortsetter ikke som Batman (DC

Sjå bilete frå feiringa på Hognestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Hognestad er ikkje tilskodarane i fleirtal. Her går dei aller fleste i toget, eller triller. Her var mange leiketraktorar og ein stor ein, som sørgde for at ungane Haugland gardsbarnehage kjørde standsmessig i toget. Etter ein god runde i toget, marsjerte alle inn i Hognestadhallen, med korps, faner, stort og smått. Talen for dagen vart halden av fire sjuandeklassingar og skulekoret sørgde for den rette stemninga.

Frøyland feira 17. mai med leikar i strålande vêr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I bordhockey er det ikkje lov å skåra før det er gått to sekund frå pucken er droppa på isflata. Det første målet til Sverige og Sindre Efteland Johansen (19), vinnar av NM i B-klassen i 2017, er gyldig, men berre så vidt det er.

De minste sjarmerte i tog

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter at første og kanskje andre runde med is, pølser og brus var unnagjort, var det på tide med barnetoget. I lang rekke fulgte barnehagene ordfører Per Sverre Kvinlaug og komitéleder Jan Rob. Det var et sjarmerende syn med de små barna - som på mange måter er hovedpersonene på denne dagen.17. mai handler både om fortid og fremtid, og det er barna som er nasjonens fremtid.Se direktesendingen fra skoletoget i Kvinesdal her.

Pollestad fekk ein pangstart på 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Idet klokka nærmar seg kvart på åtte, rullar Sofie (7) og Johnny Rosland ut på gata, i ein liten grøn militærjeep. På slep har far og dotter ein tilhengar med kanon på, for å starta grunnlovsdagen med eit smell.Sofie synest det er kjekt med kanon, men at lyden kan vera høg og litt skræmande.Johnny Rosland seier at kanonen vart kjøpt på Finn.no, for å markera 75-årsdagen til faren.

Revelje i byens gater

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tradisjon tro var det salutt og revelje som startet 17. mai i Flekkefjord.Klokken seks var Flekkefjord Borgerlige Artillerie Corps på plass på Olsbys utsikt for å saluttere nasjonaldagen.Flekkefjord Musikkorps startet sin runde i byens gater med Flekkefjord Sangforening marsjerende bak. Den tidlige runden med musikk for å vekke opp byens borgere til nasjonaldag, endte ved minnestøtten der Elise Refvem holder appell.

Se video: Skikkelig salutt for 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord Borgerlige Artillerie Corps var på plass på Olsbys utsikt med tre mann for å gi folk i Flekkefjord en pangstart på dagen. - Vi har forberedt seks svart-krutt-pakker for skyting nå og 9 til barnetogets start klokken halv ti, forteller de salutterende til Agder. - Pakkene inneholder 250 gr. krutt og 150 gr hvetemel. Melet har vi i for å få skikkelig smell.

Forslag til løysing i bomsaka: Klepp-rådmannen har ikkje gitt opp å få bomstasjonar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BOM: Medan fleire politikarar ser på bomringen Utbyggingspakke Jæren som død, har ikkje Klepp-rådmannen gitt opp. Nå ligg det nye forslag på bordet.Tre løysingar Etter at Time kommunestyre valde å gjera endringar som kan svekka økonomien i Utbyggingspakke Jæren, kalla Klepp-ordførar Ane Mari Braut Nese inn til ekstraordinært kommunestyremøte. Ho lanserte samtidig overraskande at ho sjølv hadde snudd og nå ville stemma nei.