Nyheter om Runde


Verstappen vant kvalik-drama

VM-leder Max Verstappen vant kvalifiseringen til USAs Grand Prix i Formel 1 foran tittelrival Lewis Hamilton og duket for en ny spennende duell mellom de to. Red Bull-bilene dominerte kvalifiseringen, men Hamilton i Mercedes utfordret dem da han overtok ledertiden rett før slutt i den siste og avgjørende kvalifiseringsomgangen. Verstappen hadde ett siste forsøk og slo tilbake med bestetid akkurat idet regn begynte å falle i Austin. – Det var spennende. Det begynte å regne litt mot slutten av runden min, men det holdt, sa Verstappen. Han slo Hamiltons bestetid med 0,209 sekund.
Les mer om:

Hofstad første kvinnelige EM-vinner

17 år gamle Sunniva Hofstad hadde full kontroll og vant et overlegent EM-gull i 75-kilosklassen i amatørboksing. Hun møtte greske Vasilik Stavridou i finalen, og ledet klart inn til siste runde. Da måtte grekeren ta telling, og med 40 sekunder igjen på klokka stoppet dommerne kampen. Hofstad er tidenes første norske kvinnelige europamester i amatørboksing på juniornivå.
Les mer om:

Berisha ble tremålshelt

Skåra sigersmålet i siste sekund: Nærbø vidare til tredje runde i europacupen
Les mer om:

Viking serverte ellevill fest - opp på bronseplass

Skåra sigersmålet i siste sekund: Nærbø vidare til tredje runde i europacupen
Les mer om:

Gjett hvem som får en nier

Skåra sigersmålet i siste sekund: Nærbø vidare til tredje runde i europacupen
Les mer om:

King scoret hat trick mot gamleklubben: – Jeg hadde noe å bevise

Skåra sigersmålet i siste sekund: Nærbø vidare til tredje runde i europacupen
Les mer om:

Lura senket av Nahimana

Skåra sigersmålet i siste sekund: Nærbø vidare til tredje runde i europacupen
Les mer om:

Ruud møter sørafrikaner på nytt i Østerrike

Casper Ruud får et snarlig gjensyn med Lloyd Harris i 1. runde av neste ukes ATP-turnering i Wien. Tidligere i måneden slo han ut sørafrikaneren i California.

Uvisshet for 11.607 Viken-ansatte: – Mange redde for en frem-og-tilbake-situasjon

11.607 ansatte i Viken fylkeskommune lever nå i uvisshet om hvilken organisasjon de tilhører i fremtiden. Verken tillitsvalgte og hovedverneombud er i tvil om at en ny runde med omorganisering i gigantklassen vil kreve sitt av mange av dem.
Les mer om:

Ruud møter sørafrikaner

Casper Ruud får et snarlig gjensyn med Lloyd Harris i 1. runde av neste ukes ATP-turnering i Wien. Tidligere i måneden slo han ut sørafrikaneren i California. Trekningen til den østerrikske ATP 250-konkurransen ble klar lørdag. Den viste at Ruud igjen skal opp mot Harris. Sist gang de møttes, gikk han seirende ut etter en slitekamp i Indian Wells. Ruud styrte mot tap, men med sin typiske stayerevne slo han tilbake.

Nærbø-seier i europacupdebuten

Nærbøs håndballherrer lyktes på direkten i sin første kamp på den internasjonale scenen. Laget slo italienske Raimond Sassari 35-28 i europacupen fredag. Resultatet gir Nærbø et flott utgangspunkt før lørdagens returoppgjør. Sammenlagtvinneren går videre til 3. runde i europacupen, som er på nivå tre blant EHFs klubbturneringer.
Les mer om:

Kronprinsen la ned grunnstein: – Studentersamfundet er kjempeviktig

I 1927 la kronprins Olav ned grunnsteinen til det runde, røde huset i hjertet av Trondheim. 94 år senere er det barnebarnet Haakon som markerer starten på en etterlengtet utvidelse.
Les mer om:

Derfor er det ny runde om Glommakryssing: – Et kompromiss

En nedskalert løsning på ny Glommakryssing er det beste for Fetsund og kan føre til lavere bompengeutgifter for Lillestrøm kommunes innbyggere, mener det politiske flertallet.
Les mer om:

Sky Sports: Paulo Fonseca gjør seg også klar for Premier League

I våres år hadde den sparkede Roma-manageren begynt å planlegge preseason for Tottenham. Så kom Fabio Paratici inn fra høyre som ny sportsdirektør for Spurs, og portugiseren var historie før historien begynte. Nå kommer runde to på balløya. Det er Sky Sports som hevder Fonseca står høyt oppe på listen over realistisk gjennomførbare signeringer av Newcastle-manager. Steve Bruce har forlatt St. James´Park på onsdag og etterlater et lag på stø kurs mot nedrykk. Les: Bekreftet: Steve Bruce har stemplet ut Situasjonen med tre poeng på åtte kamper i Premier League må reddes.

City-målfest

Manchester City vant meget komfortabelt 5-1 over Club Brugge i mesterligaen tirsdag kveld. João Cancelo, Riyad Mahrez (straffe), Kyle Walker og Cole Palmer scoret for City, før Hans Vanaken satte inn et trøstemål for hjemmelaget. Det var for øvrig Vanankens tredje mål på like mange kamper i mesterligaen denne sesongen. Men like etterpå satte Riyad Mahrez inn nok et mål for Manchester City, som dermed er tilbake på vinnersporet etter tapet mot Paris St. Germain i forrige runde.

Kjerra ble klar, på tross av ublidt møte med betongmur helga før

Tredje og siste runde av Grassroots drifting cup gikk av stabelen på Gardermoen Raceway forrige helg. Valdrisene beit godt fra seg, med første- og andreplass sammenlagt.
Les mer om:

Melder Gareth Bale hinker tilbake til Premier League i en midt på treet sjokkerende overgang

Gareth Bale er fantastisk god når han gidder og når han ikke er skadet. – Da han kom tilbake til Real Madrid etter utlånet til Tottenham var mottagelsen og engasjementet overraskende stort. Manager Carlo Ancelotti var strålende fornøyd med å få tilbake sin stjernespiller fra første runde på Santiago Bernabéu, men så skjedde det som måtte skje, Bale ble skadet.

Tilskuerne vender tilbake til Eliteserien: – Utrolig gledelig

Foruten om 16. mai-rundene, må man nesten tre og et halvt år tilbake i tid for å finne en runde med like mange tilskuere i Eliteserien.
Les mer om:

Storklubbene har samme problem – og samme løsning

ELITESERIEN, RUNDE 22: Ungguttene stjal showet i Rosenborg-Vålerenga. Kan de også motkjempe norsk fotballs uvanlige trend?
Les mer om:

West ham plastret såret etter Brentford-tapet

Everton kom fra 2-0 seier over Norwich og en tilfredsstillende poengdeling med United. David Moyes og West Ham hadde et bittert 1-2 tap på hjemmebane mot jyplingen Brentford som skulle revansjeres. Kampen mellom Toffees og Hammers startet i et forrykende høyt tempo som endte med én fattig scoring. Ikke spesiell uttelling, men spenningen, trøkket og intensiteten når to av Englands beste klubber møtes, kompenserer for manglende scoringer.

Bayer Leverkusen ikke i nærheten av å kopiere Jens Petter Hauge og Eintracht-gjengen

Det skulle ikke kunne skje, men likefullt skjedde det. Før landslagspausen sendte Eintracht Frankfurt sjokkbølger inn i styrerommet til Bayern München. Innbytter Jens Petter Hauge fikk med seg 29 minutter på hjemmebanen til Bayern og var med på å gi Eintracht første seier i München på 21 år. Bayer Leverkusen luktet blod, og skulle kopiere Eintrachts suksess mot Nagelsmanns utvalgte. Istedet ble søndagens kamp en forestilling som ikke kan beskrives på en annen måte: Ydmykende for Leverkusen.
Les mer om:

Stjernekamp-Alexandra fikk hjernerystelse: – For ei kløne jeg er

Alexandra Rotan (25) må lørdag opptre med hjernerystelse på NRK-programmet Stjernekamp, etter en voldsom runde squash.
Les mer om:

Disse var på byen i Tromsø fredag kveld

Nordlys har tatt en runde ut på byen i Tromsø fredags kveld, og stemninga var på topp.
Les mer om:

Hovland faller på lista

Viktor Hovland faller noen hakk på resultatlista etter fredagens runde i PGA-turneringen i golf i Las Vegas. Han er sju slag bak teten, melder NTB. Igjen spilte Hovland solid, men 2.-runden var ikke fullt så god som den han leverte på åpningsdagen. Da fikk han sju birdier og unngikk å spille kostbare bogeyer. Fredag gikk han i alt fire slag under par.
Les mer om:

Klopp med klar Newcastle-spådom: – Blir en supermakt

Newcastle-oppkjøpet ble et tema for en rekke Premier League-managere før helgens runde. Jürgen Klopp tviler ikke på at klubbens nye eiere vil lykkes.
Les mer om: