Nyheter om Runde


Først Neymar og Kylian Mbappe, så Premier League toppscorer

Det er en ting på agendaen til Paris Saint-Germain, sikre en forlengelse med sine superstjerner Neymar og Kylian Mbappe. – Det er plankekjøring for Neymar som gjerne blir, mens Mbappe er litt mer usikker. L’Equipe, melder at Neymar allerede er i sluttforhandlinger med PSG-hierarkiet. Så nære en signatuur at klubben håper å kunne kunngjøre kontraktsforlengelsen – satt til å løpe frem til 2027 – før Champions League-kampen mot Manchester City 28.

Tung start for Karoline i proffturnering

Det ble en tung første runde for Karoline Stormo (24) under proffturneringen på Sewailo Golf Club i Tucson i Arizona torsdag.
Les mer om:

Stine Sofies storebror: Synd at det blir en ny runde rundt denne saken nå

Kristoffer Sørstrønen mistet lillesøsteren i Baneheia for 21 år siden. – Nå er det nesten blitt underholdning, sier han om mediedekningen av saken.
Les mer om:

- Tenk på det! Og så synes de det er rart at folk ikke vil være fosterforeldre(pluss)

Inger Lande og John Herland har vært fosterforeldre i åtte år. De startet som fosterhjem i kommunal regi, men tok i neste runde et aktivt valg om å gå over til å bli et statlig fosterhjem. Forskjellen er stor, mener de.
Les mer om:

Utbyggere på Seut fikk 7,5 mill. i erstatning, etterpå tapte de alt: – Akkurat nå føles det veldig urettferdig

Først fikk aktørene bak leilighetsbygget Seut Brygge 7,5 millioner kroner i erstatning. Men Statens vegvesen anket. Etter en ny runde i retten ble erstatningen satt til null. – Jeg er rystet, sier Terje Holmskau, som er en av aktørene bak eiendomsprosjektet på Seut.

Ruud tok storskalp

Casper Ruud (22) tok en kjempeskalp ved å slå verdensnieren Diego Schwartzman. Snarøya-gutten vant med settsifrene 6-3, 6-3, og er videre til tredje runde i Monte Carlo Masters.
Les mer om:

Informerte politikerne i kveld: Kommunen vil få dekket hele eller deler av advokatregningen

På kommunestyremøtet i Vegårshei i kveld, informerte kommunedirektør Ole Petter Skjævestad om andre runde i arbeidsrettssaken.
Les mer om:

Casper Ruud greit videre

Danske Holger Rune ble ingen målestokk for Casper Ruud i 1. runde av tennisturneringen Monte-Carlo Masters. Ruud, som spiller sin annen grusturnering for året, vant greit 6-2, 6-1.
Les mer om:

West Bromwich er ferdig med oppvarmingen

Tidligere i sesongen var det englene til Ralph Hasenhüttl som rystet flere av gigantene i Premier League. Så gikk futten ut, og en kamp om spill i Europa neste sesong ble erstattet av sulling ti poeng over nedrykksstreken. Men der Southampton har gått av toget, har West Bromwich betalt billett for en heidundranes sesongavslutning. 5-2 mot Chelsea, på mandag ble det en like overbevisende 3-0 seier over The Saints. Les: Ole Selnæs bytter klubb etter tre spillerkjøp Scoringer av Pereira, Phillips, Robinson gjorde at West Brom nå ser ryggen til Newcastle, 8 poeng over nedrykksstreken.

Trenger magi i skjebnekamp mot storlag

Klubben Dignitas, med den norske spilleren Håkon "hallzerk" Fjærli og norske treneren Halvor "vEndetta" Gulestøl, klarte å kvalifisere seg til BLAST Premier Showdown. Der møter de i dag giganten Team Liquid i utslagskamp i første runde.
Les mer om:

Nå skal snøen lave ned

Mandag våkner Østlandet til en ny runde med vinter, og snøen skal lave ned flere steder. Meteorologene har sendt ut farevarsel og ber bilistene med sommerdekk om å la bilen stå.
Les mer om:

Ny runde om trillestigen på Valdresflye. Kommunen vil byggje ut, medan grunneigarane ved Rjupetjedn seier nei

Saka om trillestigen på Valdresflye er ikkje over. No kjem den opp att i formannskapet til behandling. Grunneigarane i ved Rjupetjedn krev at trillestigen blir reversert og terrenget ført tilbake. Rådmannen tilrår å gjere den ferdig.
Les mer om:

Siste valgrunde i kriserammet Ecuador

Ecuadors skadeskutte økonomi er i sentrum når venstrekandidaten Andrés Arauz møter den konservative bankmannen Guillermo Lasso i siste runde av presidentvalget.
Les mer om:

Satser på Kylian Mbappé og dropper både Haaland og Alaba!

At Paris Saint-Germain har styrket seg etter Mauricio Pochettino overtok managerstolen er det liten tvil om, vi så det tydelig da de slo Bayern München i første runde av kvartfinalene i Champions League.

Enkelt for Ruud i comebacket

Casper Ruud fikk en enkel vei til tredje runde i ATP-250-turneringen i Marbella. Han slo italieneren Gianluca Mager 6-3 og 6-2. Seieren var nordmannens start på grussesongen.
Les mer om:

Kulingvarsel, snø, regn og sludd

Gjør deg klar for en frisk runde igjen fra klokken 16.00..
Les mer om:

– Jeg hadde akkurat hentet barna og satt meg i sofaen. Jeg gråt og tenkte «orker jeg en runde til?»

Intensivsykepleier Helga Fure Pjaaka jobber 74 timer på én uke. Hun er sliten og har null fritid, men to personer gir henne den energien hun trenger på jobb - for å behandle de sykeste koronapasientene.
Les mer om:

Ny runde med eggkasting på E18: – Det kunne gått skikkelig galt

Marie Helene Moland var siste kjente offer for eggkasterne på E18 mot Kragerø. Nå oppfordrer politiet foreldre i området om å ta en prat med barna sine.

Dårlig dag for Ventura i Texas Open

Kristoffer Ventura er på delt sisteplass av dem som greide cuten i Texas Open i golf etter at han gikk lørdagens runde fem slag over par.
Les mer om:

Hele fem fotballtimer siden Haaland fant målet sist

Borussia Dortmund håpet å ta innpå tabellnabo Eintracht Frankfurt lørdag, men tapte i stedet 1-2 etter å ha misbrukt flere gode muligheter, flere av nesten målene stod Erlend Braut Haaland bak. Nederlaget gjør at Erling Braut Haalands lag er hele sju poeng bak Frankfurt på Bundesliga-tabellen. Rivalen er nummer fire og fører dermed klart an i jakten på en Champions League-plass neste sesong. Les på F7: Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder! Totalt har Haaland spilt 315 minutter siden han scoret sist på overtid mot Köln i 2–2-kampen før landslagspausen.

Flytter på oppstart av fotballen

Norges Fotballforbund (NFF) har i dialog med Toppfotball Kvinner, Divisjonsforeningen og Norsk Toppfotball utarbeidet en plan for oppstarten av toppfotballen. Det melder NFF i en pressemelding. Dette blir seriestart: Eliteserien: 8. – 9. maiObos-ligaen: 15. maiToppserien og 1. divisjon kvinner: 22. – 23. maiPostNord-ligaen: 5. – 6. juni Les: Manchester United har levert gigantbud til Ole Gunnar Solskjær Dette er spilleplanen for de 10 første rundene i Eliteserien. Resterende runder offentliggjøres etter påske. Runde 1 – 8./9.

Slaget om Nord-Norge i første runde – slik spilles Eliteseriens første kamper

Bodø/Glimt møter nyopprykkede TIL til dyst i første runde.

Patrik Sjöberg fra sykesengen: – Jeg klarer nok ikke en sånn runde til

Høydelegenden Patrik Sjöberg (56) har vært alvorlig syk og har nå våknet opp etter to uker.
Les mer om:

Lurer du på hvor de gigantiske solstolene i Bibliotekparken har blitt av? Matheo (7) og søsknene har funnet én av dem!

Denne uken dukket det opp en gigantisk, gul solstol ved Glommastien på Selbak. Tar du deg en runde i Fredrikstad, er det godt mulig du finner to andre, fargerike sittemøbler også.
Les mer om: