Nyheter om Runde


Solid Ventura-åpning i California

Golfproffen Kristoffer Ventura gikk 1. runde i PGA-turneringen i La Quinta på fire slag under par og ligger foreløpig på delt 17.-plass.
Les mer om:

Ekspert: Høie bør ta en runde til på skjenkeforbudet

Spillet rundt Hellands RBK-exit: – Fikk beskjed om at jeg var uønsket før jul
Les mer om:

Ekspert: Høie bør ta en runde til på skjenkeforbudet

Det nasjonale skjenkeforbudet bør gjeninnføres, men med rom for lokale tilpasninger der det er lite smitte, mener ekspert på helserett.
Les mer om:

Bravida: Ny runde kan utsette byggestart inntil 1,5 år(pluss)

«Dessverre fremstår prosessen på Hjelset som en parodi!» Det skriver sjefen i Bravida i en pressemelding.
Les mer om:

Slik spilles Toppserien

Toppserien sparkes i gang 20. mars med regjerende seriemester Vålerenga mot Avaldsnes. For første gang blir det nye serieformatet tatt i bruk. Den nye seriestrukturen består av et grunnspill med 18 serierunder og et sluttspill som vil være fra runde 19 til 25. De fire beste lagene danner et sluttspill med dobbel serie, der vinneren blir seriemester. Her er første runde 20. og 21.

Terminlisten er klar: Slik spilles Starts kamper

Start åpner mot Sandnes Ulf 6. april, og vi får et lokaloppgjør allerede i runde to.
Les mer om:

Bayern München i ferd med å miste sitt største talent til en av Premier League-gigantene

Forrige sesong gikk alt på skinner etter at Nico Kovac ble sendt på dør. The Treble ble et faktum for Hansi Flick og gjengen, og alt så ut til å fortsette opp i skyene. Så begynte spillere å føle seg lite elsket. Thiago Alcantara hadde det som plommen i egget, men fikk tydeligvis et anfall av prematur 30-års krise. Overgangen til Liverpool ble et faktum forrige høst. David Alaba syntes han fortjener lik betaling som Robert Lewandowski etter forrige jubelsesong der han spilte en av hovedrollene hos Bayern, noe som fikk Oliver Kahn og Karl-Heinz til å sette på bremsene.

Videre i FA-cupen

Southampton fikk det ikke lett i ruskeværet, men vant den utsatte FA-cupkampen mot Shrewsbury 2-0 og får besøk av tittelforsvarer Arsenal i 4. runde lørdag. Dan N'Lundulu scoret kampens første mål etter ett kvarter - og det var også 21-åringens første for klubben, i hans første kamp fra start. Først i det 89. minutt utløste James Ward-Prowse spenningen da han scoret på frispark fra distanse.
Les mer om:

Haaland målløs da 17-åring avgjorde

Etter uavgjort hjemme mot Mainz forrige runde, trengte Dortmund en seier mot Bayer Leverkusen for å henge med i toppkampen. Men sjansesløseri ødela for de gule og svarte. I første omgang tok Bayer Leverkusen ledelsen etter 14 minutter første omgang ved Moussa Diaby. Julian Brandt scoret mot gamleklubben, og utliknet etter 67 minutter. Både før og etter målet hadde Dortmund flere store muligheter, uten at de klarte å utnytte de. Istedenfor stjal 17 år gamle Florian Wirtz showet. 10 minutt før slutt satt han ballen i hjørrnet etter en kontring.
Les mer om:

«Jeg fikk beskjed på WhatsApp om at Diego Costa ville spille for oss»

I jula ble Costa enig med Atletico Madrid om at tiden var inne for å oppløse fotballekteskapet. Selv om 32-åringen hadde noen personlige ting og en skade han måtte fikse opp i, virker det ikke som spilleren ønsker seg et opphold borte fra toppfotballen. 58 scoringer for Chelsea og 83 scoringer for Atletico Madrid har gjort Diego Costa til en av de vasseste foran mål i Europa – da han var på topp.

Ole Gunnar Solskjær setter punktum ved Marcos Rojo og Sergio Romero

På dagens pressekonferanse i forkant av morgensdagens bortemøte mot Fulham som de trolig må vinne for å holde unna Manchester City som virkelig har fått opp dampen ble det snakket mye om hvilke spillere som måtte gå i vinter. Fokuset til pressen var hva som skulle skje med Jesse Lindgard som spiller alt for lite og som er ønsket av en rekke klubber, blant annet Sheffield United, bunnlaget som Manchester United møter i neste Premier League runde.

Ny runde med Start Opp Salten

Tirsdag 26. januar starter et nytt etablererkurs i Salten.
Les mer om:

PROGRAM: Verdenscup Lahti - Runde 6

Verdenscup langrenn i Lahti har dette programmet:
Les mer om:

Tøffe tider i bransjen. Slik holder hotelldirektøren motet oppe

Etter et år preget av permitteringer og oppsigelser, ble det en tung start på 2021 for lokale hoteller med en ny runde restriksjoner. Hotelldirektør May-Lise Holden prøver likevel å gjøre arbeidsdagene kjekke for de ansatte.
Les mer om:

Tennis-sensasjonen ble født med syv tær og åtte fingre

Britiske Francesca Jones (20) har kvalifisert seg for første runde av Grand Slam-turneringen Australian Open med et helt spesielt utgangspunkt.

Norsk andreplass i stafett

Noreg enda på andreplass i skiskyttarstafetten i Oberhof, 4,2 sekund etter Frankrike. Johannes Dale på andre etappe måtte ut i ein strafferunde etter liggande. På dei andre skytingane brukte Noreg eitt ekstraskot totalt.
Les mer om:

Schalke skal hente redningsmann som husker hvordan det var å score 126 mål for klubben

Ajax-spilleren Klaas Jan Huntelaar har gitt verden beskjed om at nok er nok. Atten-nitten år som profesjonell fotballspiller får holde. Ifølge tysk media har 37-åringen bare en liten stopp igjen på veien. «The Hunter» har sin andre runde for Ajax, den første i perioden 2006-08, den andre fra 2017. Mellom disse hadde Huntelaar to opphold han helst vil glemme og ett som fortsatt frembringer et stort smil.

Skien er i gang med andre runde vaksinering: – Du trenger ikke være engstelig for at du blir glemt

SKIEN: – Nå har jeg gjort mitt bidrag til at vi kan komme ut av covid-19, sa fastlege Casper Holmberg rett etter første sprøytestikk var satt. Nå må han vente i 21 dager på å få stikk nummer to.
Les mer om:

Tre hemmelige søkere til toppjobb på Utsira: – Vi skal ha en første runde neste uke

Næringsutvikler Tore Meinert (45) er en av tolv søkere til toppjobben på Utsira. Jobben krever at man flytter til øykommunen.
Les mer om:

Verdens beste klubb ble utsatt for fotballmirakelet

Alt vokser ikke inn i himmelen. Forrige sesong var ekstraordinær for Bayern München. Hansi Flick ryddet opp etter Nico Kovac med tysk grundighet og effektivitet og gikk ut av sin første sesong med de største trofeene. På onsdag forsvant muligheten til å kopiere den ekstreme bragden. Bundesliga 2-klubben Holstein Kiels sto i veien i andre runde av DFB-Pokal. Da kampen var over, løp forvirrede Kiel-spillere rundt og kunne knapt fatte hva de hadde fått til.

Sjokk-exit for Bayern München i cupen – slått ut av Holstein Kiel

(Holstein Kiel-Bayern München 2–2 eeo, 6–5 etter straffespark) Allerede i andre runde sa det stopp for den regjerende cupmesteren. Med hengende hoder tuslet tysk fotballs største stjerner av banen med ett mindre trofé å kjempe om.
Les mer om:

Ny runde i retten for deponibeboerne

Tirsdag startet ankesaken, der 14 beboere krever erstatning for skader de mener deponiet har påført eiendommene deres.
Les mer om:

Slakter ny runde med «Sex og singelliv»

Henrettelse av kvinne i USA er utsatt
Les mer om:

Tøff trekning for Solskjær i FA-cupen: Møter Liverpool

De to topplagene i Premier League møtes i 4. runde i FA-cupen: Manchester United mot Liverpool.