Nyheter om Runde


Federer slått ut av 20-åring

Greske Stefanos Tsitsipas sto for en kjempeoverraskelse da han sendte tennislegenden Roger Federer ut av Australian Open i 4. runde.
Les mer om:

Federer slått ut av 20-åring

Greske Stefanos Tsitsipas sto for en kjempeoverraskelse da han sendte tennislegenden Roger Federer ut av Australian Open i 4. runde.
Les mer om:

Federer enkelt videre i Australia

Roger Federer brukte halvannen time på å gå videre i Australian Open. Mot Taylor Fritz fredag vant han tre strake sett (6-2, 7-5, 6-2). Federer er på jakt etter sin 21. Grand Slam-tittel. I fjerde runde møter Federer greske Stefanos Tsitsipas.

Datterens dukke stjeler showet

Torsdag tok Serena Williams seg enkelt videre til tredje runde i Australian Open. Likevel er det datterens dukke som stjeler showet i Australia.

Ingenting stemte for Casper Ruud - slått ut i Koblenz

Casper Ruud ble onsdag slått ut av challengerturneringen i Koblenz i Tyskland. I 3. runde tapte nordmannen 6-4, 1-6, 2-6 mot nederlandske Tallpon Griekspoor.
Les mer om:

Stillingen sammenlagt i Norgescup for menn

Etter første runde på Gålå, er dette stillingen i Norgescup for menn senior.
Les mer om:

Stillingen sammenlagt i Norgescup for kvinner

Etter første runde på Gålå, er dette stillingen i Norgescup for kvinner senior.
Les mer om:

Det vil vera rett å løfta debatten om Jæren kommune på ny om nokon år, meiner Mons Skrettingland i Hå Høgre

- Eg trur ikkje Jæren kommune er daud, men med det utfallet som kom ut av prosessen og folkerøystinga sist runde, trur eg det må gå ei tid før denne saka kjem på kartet igjen.
Les mer om:

Gjentar «En by for alle»: – Det skapte et veldig stort engasjement

Etter rørende tilbakemeldinger etter fjorårets mangfold- og likestillingsuke, gleder prosjektleder Toril Hogstad seg til historiens andre runde av «En by for alle».
Les mer om:

Ruud med seier i Tyskland

Casper Ruud er klar for 3. runde i challengerturneringen i Koblenz i Tyskland. Mot italienske Raul Brancaccio vant nordmannen 6-4, 4-6, 6–3. Ruud møter nederlandske Tallpon Griekspoor i den neste runden.
Les mer om:

Federer videre i Australian Open

Tittelforsvarer Roger Federer slo briten Dan Evans i tre strake sett i Grand Slam-turneringen Australian Open onsdag, men måtte slite for seieren. Federer tar seg videre til 3. runde, og jakter sin sjuende seier i Australian Open.
Les mer om:

Lokal godbit åpner cupåret

Teie møter Flint i 1. kvalifiserende runde i fotball-NM.
Les mer om:

Ny runde om Ringeriksbanen i Bærum

Formannskapet skal tirsdag på nytt uttale seg om Bane Nors plan for Ringeriksbanen.
Les mer om:

Unge Skålheim med gullfangst i Sørvestmesterskapet

I konkurranse mot dei andre fjortenåringane, var det sandbuen Skålheim, IL Sand, som sprang fortast, og kasta og hoppa lengst. Med dei fem gullgode resultata, legg Skålheim seg i toppen på landsbasis i sin klasse. Edelt metall og nye rekordar – Ja, det gjekk jo strålande. Det var ein god følelse, fortel Skålheim om å stå på pallen med medaljefangsten rundt halsen. Ikkje berre blei det fem gullmedaljar rundt halsen, men også fire nye personlege rekordar å kunna notera seg på 60-meter, 200-meter, 600-meter og i kule. Den fire kilo tunge kula fekk Skålheim fart på, den landa på 9,72.

Signert keeper etter han drev spissene til vannvidd i cupen

De som ikke er med i korttidsminneklubben fikk kanskje med seg at det var tent en lunte på cup bomba i første runde for Stabæk. – De var nære på å ryke ut mot PostNord laget Ullern.

Det er ikke bare ligaledere som Liverpool som tryner i cupen

Liga-leder Liverpool forsvant ut av FA-Cupen i 3. runde. Nå viser ligaleder Barcelona at det fort kan skje en glipp når hjemlig liga og Champions League krever sitt. Nå er ikke Barcelona ute av Copa Del Rey riktig ennå, men fra å ha banket Levante 5-0 i ligaen for bare tre uker siden, gikk den katalonske klubben på en smell i cupen mot samme lag. På torsdag tok Barcelona turen til Levante for den første kampen i 8-dels finalen i Copa Del Rey. Etter 45 minutter stod det 2-0 til hjemmelaget.

Alberto Moreno er nå historie i Liverpool

Den spanske midtstopperen kom til Merseyside sommeren 2014. Denne sesongen har det sagt stopp for 26-åringen. Nå vil han til et sted hvor han får gjøre jobben sin. Liverpool har hatt en glitrende sesong så langt, selv om det har blitt to humper i veien de siste ukene.

Norgescup Junior Konnerud 2019 - Alle resultater

Første runde av juniorenes Norgescup gjennomførste på Konnerud 11.-13. januar 2019. Alle resutlater:
Les mer om:

Startlister Norgescup Junior Konnerud 2019 - Alle dager

Første runde av juniorenes Norgescup gjennomførste på Konnerud 11.-13. januar 2019. Alle startlister:
Les mer om:

Komplett program for Norgescup Junior på Konnerud

Første runde i juniorenes Norgescup gjennomføres på Konnerud i Drammen og Buskerud 11.-13. januar 2019. Komplett program her.

Ruud plaget av utvekst i hoften

Etter å ha blitt slått ut i første runde av kvalifiseringen til Australian Open, forteller Casper Ruud til Eurosport Norge at hofteproblemene han tidvis har slitt med skyldes en utvekst i hoften. 20-åringen sier at operasjon er en mulighet, men at han vil holde seg unna det så lenge det lar seg gjøre.

Ny runde i retten for katolsk medlemskapsjuks

Oslo katolske bispedømme vil ha ny beregning av statsstøtten, basert på reelle medlemstall, ikke den kritiserte «telefonkatalogmetoden».
Les mer om:

Liverpool-treneren: Vi hadde ikke noe valg

Vi tar av oss topplua for Nuno Santo og Wolverhampton. Den ferske Premier League-klubben viser at de sikter seg ikke bare inn mot å skape et mini-jordskjelv i ligaen. Nå skal de hente hjem FA Cup-trofeet også. Etter å ha vunnet 2-1 mot Liverpool i 3. runde i cupen, er nok selvtilliten så høy på Molineux at cuptrofeet kan virke innenfor rekkevidde. Nå tar vi resten også!

Ruud gikk på sjokktap – ute av kvalifiseringen til Australian Open

Casper Ruud (20) fikk drømmen om Australian Open-deltagelse knust av finsk-sveitsiske Henri Laaksonen (26) i første runde av kvalifiseringen.
Les mer om:

Casper Ruud ute av Australian Open

Casper Ruud slet med det meste i 1. runde av kvalifiseringen til Australian Open. Mot sveitsiske Henri Laaksonen tapte nordmannen 2-6, 4-6.
Les mer om: