Nyheter om Runde


Første norske artist plukket ut i «Spotify Singles»

I dag annonserte Spotify en ny runde med «Spotify Singles», der de inviterer inn artister til sine studioer for å spille inn en ny versjon av egen låt i tillegg til en coverlåt. Slippet i dag inkluderer den første norske «Spotify Singles»-artisten noensinne: Duoen Lemaitre har blitt invitert inn i studioet på Stockholm-kontoret til strømmegiganten. LES OGSÅ: Demoartistene til Trondheim Calling er offentliggjort. Den elektroniske duoen bød i den anledning på en ny versjon av deres egen låt Big, med Timbuktu som gjest, og en coverlåt av Tame Impalas Feels Like We Only Go Backwards.

Spenning helt til slutt i nasjonsligaen

Hadde Norge tapt for Bulgaria tirsdag, ville bulgarerne allerede vært gruppevinner i nasjonsligaen. 1-0-seieren betyr at spenningen vil leve til siste runde.
Les mer om:

Spenning til siste slutt: Slik kan Norge sikre gruppeseier

Hadde Norge tapt for Bulgaria tirsdag, ville bulgarerne allerede vært gruppevinner i nasjonsligaen. 1-0-seieren betyr at spenningen vil leve til siste runde.
Les mer om:

Ekstra sjofel runde Mean Tweets

17 artister svarer Twitter-trollene.
Les mer om:

Ruud kjempet i land seieren mot lavere ranket colombianer

Casper Ruud (19) måtte virkelig slite for seireren over colombianske Alejandro Gonzales i 1. runde av challengerturneringen i Calgary tirsdag.
Les mer om:

Vareopptelling for Klopp

Liverpool har etter landskampene fått tre spillere tilbake til Anfield før tiden på grunn av skader. Etter nærmere undersøkelser på Liverpools treningsfelt, Melwood, viser det seg at skaldene til både Van Dijk og Salah ikke er alvorlige, og at begge rekker helgens kamp mot Huddersfield i Premier League. Nå er det bare usikkerhet rundt skaden til Sadio Mané, som skal undersøkes nærmere. Da James Milner gikk banen før pause mot Manchester City var det ventet at han ville være ute opptil en måned. Men Milner tåler en trøkk og er også ventet å rekke helgens runde i England.

Nå kommer det flere nye sedler fra Norges Bank

Norges Bank har jobbet lenge med å utvikle de nye norske pengesedlene som rulles ut i tre lanseringsrunder. Nå er det klart for runde to med nye 50- og 500-kronesedler.
Les mer om:

Riksdagens leder tar ny runde med partilederne

Riksdagens leder, talmann Andreas Norlén, vil mandag ha nye møter med de svenske partilederne for å stake ut en videre kurs for å skaffe landet en ny regjering.
Les mer om:

Nederlag for tsjekkisk regjeringskoalisjon

De to partiene som utgjør regjeringskoalisjonen i Tsjekkia, gikk på et kraftig nederlag i annen runde av senatsvalget lørdag.
Les mer om:

Gruer seg til ny runde i retten

Mandag starter Agder lagmannsrett ankebehandlingen av saken hvor en da 15-år gammel jente knivstakk og drepte 17 år gamle Marie Skuland, og påførte Christine Aaneland livstruende skader på Sørlandssenteret i juli 2017.
Les mer om:

Tom Nordlie er i ferd med å lykkes med operasjon OBOS-Ligaen

Øverst i PostNord-Ligaen avdeling 2 finner du Skeid med hovedtrener Tom Nordlie med 50 poeng, etter de slo Arendal 1 – 0 tidligere i dag er de klare for OBOS-Ligaen hvis Hødd taper på søndag.  Ayoub Aleesami ble matchvinner for Oslo-klubben Det er 8.poeng ned til serietoer Hødd som møter Flekkerøy borte på søndag. Etter denne runden er det bare 2 kamper igjen. -Møtet med Flekkerøy blir sikkert en tøff affære, de ligger farlig til på en 12.plass. Oppdatert søndag: Hødd klarte bare uavgjort mot Flekkerøy.

U21 tapte mot Tyskland, kommer ikke til EM

Det er ikke bare de vokse som ikke klarer å kvalifisere seg til store mesterskap, etter at de norske U21 gutta tapte 1 – 2 mot Tyskland på fredag kan de se langt etter deltagelse i EM neste år.  Det var en fortjent seier til Tyskland, de var ikke fullstendig overlegne, men det var egentlig aldri tvil.

Kjempet seg til en 9. plass i siste runde av RallyX Nordic

Helgen 6.-7. oktober deltok teamet Leirhol motorsport på siste og 6. runde av RallyX nordic i Tierp i Sverige.
Les mer om:

Ny runde om grustak

Formannskapet i Saltdal har bestemt seg for å ta saken om PK-strøm og grustaket på Drageid ut av skuffen igjen.
Les mer om:

Callum Johnson tilbudt retur!

Den britiske lett tungvekten Callum Johnson led et bittert tap mot Artur Beterbiev, som forøvrig også er IBF (International Boxing Federation) mester. Tapet var ensidig og forsåvidt greit nok sportslig sett. og Johnson stod med ryggen rak og hodet hevet også i tap. Selvom tapet på knockout i 4. runde kan virke tøft for de fleste, har det allikavel ikke gått nedover for Johnson.
Les mer om:

Ruud videre til 3. runde i Australia

Amerikaneren JC Aragone ble slått i tre strake sett.
Les mer om:

Wayne Rooney snudde fiasko til suksess

De aller fleste eksperter mente at Wayne Rooney, som faktisk bare er 32 år gammel hadde sett sine beste dager. Lite spilletid på sin barndoms klubb Everton og en MLS klubb i nød ble bakteppet for det som ble sommerens mest vellykkede overgang.  Vårsesongen var en tragedie for D.C United, de gikk inn i sommerpausen helt sist i MLS Eastern Conference.

5,7 millioner fra hele verden deltar - Teodor (23) fra Porsgrunn er best av alle

PORSGRUNN: Teodor Steen Luisa (23) fra Porsgrunn tok ledelsen i Premier League Fantasy etter forrige runde. – Det er nesten litt uvirkelig, smiler han.

Hva skjer med Lettvekt UFC nå?

Denne helgen var det ikke bare én toppkamp i lettvekt UFC men to, alle har selvfølgelig fått med seg at Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov møttes i buret for å kjempe om det gjeve lettvekt beltet. og de fleste har også fått med seg at Khabib vant, og nå møter store juridiske problemer etter kampen som nå kan  føre til at han mister beltet han så nylig vant. Den andre viktige lettvekt kampen forrige helg var Tony Fergusson mot Anthony Pettis, to absolutte Maskiner som begge to leverte en formidabel innsats som dessverre endte med at Pettis knakk hånden i 3.
Les mer om:

Et voldsomt tilbakefall for de som ønsker MMA i Norge!

Rundt om kring i Norges land er det mange som har plukket opp en interresse for den intense sporten MMA de siste årene, og av disse var det mange som gledet seg til helgens storkamp. De to kamphanene Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov møttes i det som blir omtalt som tidenes største MMA kamp. Problemet ligger ikke i kampen, men det som skjedde etterpå. Les mer om MMA: Khabib vant på en «submission» i 4. runde og hoppet over buret som holder fighterne i ringen så fort han vant, neste skritt var å angripe en i publikum.
Les mer om:

Ruud vant i USA

Casper Ruud (19) tok seg videre til andre runde i en Challenger-turnering i California.
Les mer om:

Casper Ruud greit videre i ATP-turnering i California

Nordmannen beseiret amerikanske Kevin King i første runde av ATP Challenger-turneringen i tennis i California i tirsdag.
Les mer om:

Ny runde med Oppsving

I morgen er det igjen tid for Oppsving-samling på Pøbben på Moi.
Les mer om:

Donn 3 jublet for seriemesterskapet

Donn 3 er seriemester i 6. divisjon før siste runde er spilt.
Les mer om:

Eliteserien åpner siste helgen i mars

Det blir senere sesongåpning i Eliteserien neste år. Styret i Norges Fotballforbund har vedtatt å flytte første runde til slutten av mars.
Les mer om: