Nyheter om Runde


Spennende trekning for Avaldsnes og norsk fotball

Fredag trekkes innledende runde i kvinnenes mesterliga i fotball. Avaldsnes skal ut i gruppespill mot tre andre lag.
Les mer om:

Tyskland sto imot Chile-presset

Tysklands unge lag kom skjevt ut mot Chile, men hentet seg inn og berget 1-1 i prøve-VM i Russland. Begge lagene har kurs mot semifinale. Alexis Sánchez ga Chile en tidlig ledelse etter en tysk forsvarsbrøler, men Lars Stindl utlignet før pause. Hadde det blitt en vinner ville laget vært det første som løste semifinalebillett, men nå lever spenningen videre til siste runde. Av de åtte deltakerne er New Zealand det eneste laget uten sjanse til å gå videre.

Atle til topps i NM-cupens runde to

Cupen i undervannsjakt gikk av stabelen i helga ved Drageid leirskole i nærheten av Buholmråsa fyr i Osen kommune.
Les mer om:

Mexico vendte til seier

Mexico var på vei mot et katastrofalt tap mot New Zealand i FIFAs kontinentcup, men vendte til 2-1-seier etter to flotte raid av venstrekanten Javier Aquino. Med seieren leder laget sin gruppe på flere scorede mål enn Portugal, men mexicanerne må trolig ha poeng mot hjemmelaget Russland i siste runde for å gå til semifinale.

Overtidsmål sendte Jerv videre i cupen

Jerv møter tittelforsvarer Rosenborg i fjerde runde i fotball-NM. Det ble klart etter dramatikk og 2-1 over Åsane i går kveld. Seiersmålet kom fire minutter på overtid ved Jacob Toft. Fjerde runde blir dermed slik: Jerv – Rosenborg, Lillestrøm – Tromsø, Mjøndalen – Brann, Vålerenga – Elverum, Kristiansund – Florø, Stabæk – Aalesund, Haugesund – Molde, Sarpsborg – Odd.

Jerv videre i cupen etter overtidsdrama

Jerv møter tittelforsvarer Rosenborg i fjerde runde i fotball-NM. Det ble klart etter dramatikk og 2-1 over Åsane onsdag.
Les mer om:

Jerv møter RBK i cupen

Jerv møter tittelforsvarer Rosenborg i fjerde runde i fotball-NM. Det ble klart etter dramatikk og 2-1 over Åsane onsdag. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Overtidsscoring sende Åsane ut av NM

FK Jerv er klar for 4. runde i cupen etter å ha slått Åsane 2-1 i Grimstad.
Les mer om:

Overtidsscoring sende Jerv vidare i cupen

FK Jerv er klar for 4. runde i cupen etter å ha slått Åsane 2–1 på heimebane. No skal grimstadklubben møte Rosenborg.
Les mer om:

Overtidsscoring sende Jerv vidare i cupen

FK Jerv er klar for 4. runde i cupen etter å ha slått Åsane 2–1 på heimebane. No skal grimstadklubben møte Rosenborg.
Les mer om:

Ruud slet seg videre til 3.runde

Tenniskometen Casper Ruud måtte slite for å ta seg videre til 3. runde i Challenger-turneringen i Frankrike i dag. Ruud slo til slutt franske Jonathan Eysseric 2-1 i sett, men til NTB sier pappa Christian Ruud at sønnen gjorde flere dumme feil underveis - men det fordi han spilte i 40 graders varme.
Les mer om:

Åsane ute av cupen

I siste spilleminutt scoret Jerv 2–1-målet. Grimstadlaget møter Rosenborg i 4. runde i NM.
Les mer om:

Ny reiselivstjeneste søker lokalkjente i Lenvik

Den nye reiselivstjenesten «Pick Your Day» søker uavhengige opplevelsestilbydere i Lenvik til å tilby turister en fisketur, en gåtur eller en bar til bar runde.
Les mer om:

Ruud enkelt videre

Tenniskometen Casper Ruud tok seg greit videre til 2. runde i Challenger-turneringen på grus i franske Blois mandag. Samtidig klatret han til 108. plass på verdensrankingen.
Les mer om:

Ukens premierer

Pop- og rapstjerner, samt femte runde med eksplosiv robotaction!
Les mer om:

Maldini vekker oppsikt i sin nye idrett: - God nok til å vinne, sier Casper Ruud

Paolo Maldini (48) imponerer med sine mentale og fysiske egenskaper i tennis. Nå tror Casper Ruud at fotballegenden kan vinne første runde i ATP Challenger-touren i Milano.
Les mer om:

Opptelling bekrefter flertall til Macrons allianse

Med 92 prosent av stemmene telt opp i andre runde av det franske nasjonalforsamlingsvalget, har president Emmanuel Macrons allianse sikret seg 301 plasser.
Les mer om:

Svikt i valgdeltakelsen i Frankrike

Fram til klokken 17 søndag var frammøtet på 35,3 prosent i andre runde av valg til ny nasjonalforsamling i Frankrike. Det er svært lavt.
Les mer om:

Skapte golfhistorie

Justin Thomas ble historisk da han lørdag ble førstemann til å spille ni slag under par i løpet en runde i US Open. Brian Harman leder før alt skal avgjøres.
Les mer om:

Slo 44 år gammel rekord i US Open

Aldri før har noen gått en runde på så få slag i US Open som Justin Thomas gjorde lørdag. Amerikaneren gikk en utrolig 63 runde.
Les mer om:

Spektakulært stjernefall

US Open er over for verdens tre beste golfspillere. Dustin Johnson, Rory McIlroy og Jason Day røk i tur og orden ut etter 2. runde i årets annen majorturnering.
Les mer om:

Nå skal Schoder-byggene på verdensutstilling

Vi ser dem overalt i byen, husene med de runde hjørnene, tegnet av Thilo Schoder. Han var del av en verdensomspennende bevegelse som i 2019 har 100-årsjubileum.
Les mer om:

- Hvordan kan en innvendig hems forringe utsikten til naboene

Saken rundt tilbygget til Kolbjørn Hoseth Larssen og Trude Iversen fikk en ny runde i formannskapet i Hadsel torsdag. Hvordan en hems kunne forringe utsikten ble det store diskusjonstemaet.

Fransk ytre høyre og venstre kjøres i grøfta

I Marseille fikk både Marine Le Pen og venstrefløyen betydelig støtte, og over 45 prosent av velgerne stemte for systemkritiske kandidater i presidentvalgets første runde. Valgsystemet favoriserer det største partiet - det kun blir noen få mandater igjen til opposisjonspartier.
Les mer om:

Ruud videre til 3.runde

Tenniskometen Casper Ruud gikk i ettermiddag videre til kvartfinalen i ATP Challenger-turneringen i Lyon. Ruud slo tsjekkiske Jan Satral med sifrene 6-3, 6-2. Kvartfinalen spilles på fredag.
Les mer om: