Nyheter om Runde


Marca: James Rodriguez vil ikke bli i Bayern München

Zinedine Zidane var i forrige runde som Real Madrid manager ikke spesielt imponert over innsatsen til den colombianske VM-stjernen James Rodriguez.

Ny runde med Fridahl-rettsaken starter på mandag

Åtte dager er satt av til behandling i Hålogaland lagmannsrett.
Les mer om:

Valdres klarte ikke følge opp fjoråret i cupen – ble slått 4–1 i 1. kvalikrunde

Valdres FK besøkte lørdag Kolbu/KK i første kvalifiserende runde til NM i fotball. Det endte med et 4-1-tap.
Les mer om:

Sparker manageren etter Europaliga fiasko

Det ble for tungt for Sevilla ledelsen å ryke ut av Europaligaen mot Slava Praha. Etter å ha spilt uavgjort 2 – 2 hjemme ble det tap 4 – 3 da de på torsdag var på besøk i Praha. Med mål på overtid forsvant Sevilla ut av Europa League til fordel for Slavia Prague som møter Chelsea i neste runde. Les: Chelsea får det lett, Arsenal mye vanskeligere Sevilla kunngjør at de har sparket manager Pablo Machin. We can confirm that the Club has parted company with Pablo Machín. He will be replaced as First Team coach by Joaquín Caparrós until the end of the season.

Store snømengder på vei mot Vestfold – har sendt ut to farevarsel

Vi må regne med ny runde med møkkavær i helgen. Meteorologisk institutt melder at det er snø og slaps på vei.
Les mer om:

Ruud tapte mot toppspiller

Casper Ruud ga 21.-seedede David Goffin tøff kamp i 3. runde i Challenger-turneringen i Phoenix, men måtte se seg slått etter to tie breaks. Ruud ga hard kamp, men tapte til slutt 6-7 (4-7), 6-7 (4-7) mot belgieren som er førsteseedet i turneringen.
Les mer om:

Casper Ruud tapte jevn duell

Casper Ruud ga 21.-seedede David Goffin tøff kamp i 3. runde i Challenger-turneringen i Phoenix natt til fredag, men måtte se seg slått etter to tie breaks.
Les mer om:

Fantasy-tips runde 31: Redaktøren for populær Fantasy-side har et råd som kan være avgjørende i innspurten

Vi har bedt redaktøren for en svært populær Fantasy-side om hjelp før den 31.-runden.
Les mer om:

Viktig seier for ungt Flekkefjord-lag

Ungt Flekkefjord-lag slo tilbake etter tap i forrige runde.
Les mer om:

Fortsetter kampen om å slå sammen Hamar og Stange

Knut Fangberget (H) vil ha ny runde med sammenslåing av Stange og Hamar
Les mer om:

Vil ha fem dagars skuleveke for alle

Om kommunestyret førstkommande tysdag delegerer avgjerda til levekårsutvalet, betyr det at alle skulane i Suldal vil ha fem dagars-veke allereie frå skulestart i august. I dag har Sand og Vinjar skule fem dagars skuleveke, og Marvik skule har vedtatt å gå frå fire til fem dagar frå hausten. – Tanken var god Sand (SV) vil ha denne vanskelege saka avgjort før dei nye kommunestyrepolitikarane tar over. – Tanken var god, men det er ikkje alltid me ser konsekvensane av vedtaka me gjer.

Ruud vant nordisk duell

Casper Ruud (20) slo natt til torsdag svenske Elias Ymer (22), og er dermed klar for tredje runde i ATP Challenger-turneringen i Phoenix i USA.
Les mer om:

Spiller du Fantasy Eliteserien? Her er Viking-spillerne du bør ha på laget.

Vi har fått en Fantasy-ekspert og Viking-supporter til å plukke ut de spillerne du bør vurdere til laget ditt før første runde.
Les mer om:

Spilte ut verdensener Djokovic

Tyske Philipp Kohlschreiber spilte ut verdenseneren Novak Djokovic i Indian Wells-turneringen i tennis tirsdag. Han vant 6-4 og 6-4 i tredje runde. Det var Philipp Kohlschreibers andre seier på de ti siste møtene med Djokovic.
Les mer om:

Stephanie Pratt: – Var knust etter «The Hills»

Nyinnspillingen av «The Hills» er i full gang – på tross av Pratt-familiens svært dårlige erfaringer fra første runde.
Les mer om:

Rosenborg-talent reiser hjem

Den 19 år gamle venstrebacken Robert Williams har 13 aldersbestemte landskamper bak seg og var inntil nå en fast del av Rosenborg 2 som etter å ha rykket nedi fra andredivisjon i 2016 ikke klarte å rykke opp hverken i 2017 eller i fjor.  For å få et bedre sportslig tilbud har Robert Williams bestemt seg for å signere for Post Nord klubben Stjørdals-Blink som han mener har mer å tilby. Les: «Nå har vi to gode keepere» Forsvarsspilleren kom til Rosenborg sommeren 2016 og spilte to og et halvt år i RBK. Han fikk én kamp for A-laget – et innhopp på Steinkjer i cupens andre runde i fjor vår.

Stig har skapt en gasellebedrift med 25 ansatte og ni avdelinger rundt om i hele landet. Hans motto er: Vi jobber for å leve, ikke omvendt!

Bufar Kompetanse har vunnet anbud innen arbeidsrettede tiltak over hele landet. Valdresbedriften endte i fjor høyt oppe på gasellelista over økonomisk solide selskaper i Oppland. Daglig leder Stig Jemterud Solberg jobber nå natt og dag for å dra i havn en ny runde med anbud som skal sikre selskapets eksistens framover.
Les mer om:

Sharina scoret fire. Se bildene fra helgas runde(pluss)

Ørlands damer i 4.divisjon klemte til med en fartsfylt og god håndballkamp da Sverresborg 3 ble sendt hjem til byen med tap 19-38.
Les mer om:

Frykter for spillernes sikkerhet: - Vil være i fare

Det er sikkerhet som står i fokus etter helgens runde i engelsk fotball. Nå går Ashley Young i bresjen for endringer. Han frykter nemlig hva som kan skje neste gang.
Les mer om:

Ståle Solbakken: «Han er historiens beste»

Solbakken har oppnåd mye med enkeltspillere og lag i København siden han kom inn som manager i 2013. På søndag markerte en av nordmannens spillere seg for en imponerende rekord. 73 scoringer i Superligaen. Med dette skrev FC København-spilleren Dame N´Doye seg inn i historien som den mestscorende utenlandske spilleren. Gull! (foto: fck, twitter) Les: Nesten dobler lønna for å stoppe overivrige Real Madrid Senegaleseren begynte på sin andre runde i København i 2018.

Finsnekkeren Colin lager sin egen elgitar(pluss)

Snekkeren Colin O'leary (51) tar en runde med luftgitar på det som skal bli hans nye elgitar.
Les mer om:

Klar for en ny runde med buss for tog?

Det blir buss for tog i påsken på grunn av vedlikeholdsarbeid.
Les mer om:

Tør du se Us? Premieren møtt med skrik – og stående applaus

– Det er en familie i oppkjørselen vår… Gleder du deg til Us? Nå kan du glede deg noen ekstra hakk etter helgens respons på premieren under SXSW-festivalen i Austin, Texas. Grøsseren ble møtt med skrik, gråt – og stående applaus. Samt trolig litt refleksjon i etterkant. Jordan Peele følger altså opp sin over snitt smarte, Oscar-vinnende skrekkfilm Get Out med en grøsser som skal være like rå. Bare mye mer skummel. Angivelig mer skummel enn trailerne. Det skal en del til å for å gjette «the sunken place»-plottet i Get Out, men skal vi tro Variety er handlingen i Us enda mer original. Det start