Nyheter om Rui


Wolverhampton: 2 ut og 1 med videre

Nuno Santo har tatt en innledende vareopptelling før neste sesong. I første runde ble det klart at keeper John Ruddy får nye muligheter på benken, mens to spillere slippes løs. Ruddy må være en av spillerne i Premier League med flest utlånsopphold (ni på rad hos Everton!), men har siden 2017 holdt seg på Molineux Stadium.

Ett ord som beskriver boligen? Woow!

SKIEN: Det er som å komme inn i en annen tid når du kommer inn til Rui Hong. Her er er tusentalls antikviteter som aller har sin helt unike historie.
Les mer om:

Michael Carrick er gull for United

I fjor høst begynte det å sile ut rykter fra Old Trafford om at spillere stilte spørsmål til kvaliteten på trenerteamet til Solskjær. De røde hadde nettopp tapt mot West Ham i en seig periode, og jakten på syndebukker var godt i gang. Navnet som hyppig ble trukket frem, var den tidligere United-sliter og nå Solskjærs høyre hånd, Michael Carrick. Etter at Mourinhos våpendrager Rui Faria var historie, ble Kieran McKenna og Michael Carrick hentet inn til førstelagsbenken. Så sikret Solskjær seg sin tidligere trenerpartner og Sir Alex-assistent, Mike Phelan.

Det løser seg for Karius – får ny sjanse i Premier League

Det er ikke mange som tror Loris Karius setter sine ben igjen på Anfield.

Professor: – Ansettelsen av Tangen bør granskes

BERGEN (VG) Professor Jon Petter Rui mener ansettelsen av Nicolai Tangen som ny Oljefond-sjef bør granskes. Det stiller Tangen selv seg positiv til.
Les mer om:

Mourinhos skygge gir seg på toppen av tabellen – nå venter noe større

Se opp! Etter at Mikel Arteta beveget seg ut av skyggen til Pep Guardiola og fikk ansvaret for Arsenal, har vi blitt mer oppmerksomme på de geniale assistentene som er bak de geniale managerne. I 17 år var Rui Faria assistent under José Mourinho. Portugiseren fulgte sin mester gjennom opp -og nedturer (noen hevder at han var hjernen bak Mourinho), selv om han hoppet av før det siste fallet til Mourinho i United. Les: Vi ser for oss Kylian Mbappé i Liverpool-drakt de neste ti årene For sommeren 2018 bestemte Faria seg for å klippe snoren til sin Mourinho.

Hege vil gjerne ha deg med på fest. Men du må hjelpe henne litt

Kultursjef i Færder kommune, Hege Rui, ønsker hjelp til å lage folkefest.
Les mer om:

Mannen bak Football Leaks: – Fotballen er umulig å røre

Rui Pinto (31) er frustrert over manglende handlekraft i etterkant av avsløringene rundt dokumentlekkasjen Football Leaks.
Les mer om:

Dette må være Champions League historiens villeste avslutning

Dinamo Zagreb ledet 3-1 to minutter på overtid mot Shakhtar Donetsk, men da begynte noe å skje. – På tribunen til Stadion Maksimir kunne folk ikke tro sine egne øyne.  Hjemmelaget, Dinamo Zagreb,satte inn 3-1 målet i det 89. minutt mot Shakhtar Donetsk. Det var vakkert og akkurat de tre poengene kroatene hadde håpet på før Champions League-kampen – De lå under tidlig, men hadde blitt utlignet allerede i midten av første omgang. Da hadde de blitt redusert til ti mann da Nikola Moro kom for sent i en takling og fortjent fikk sitt andre gule kort. Da var 74 minutter spilt.

Trøbbel i Napoli-leiren kan gi Liverpool en mulighet

Carlo Ancelotti har fått en rakettstart i Champions League. På topp i Gruppe E og med seier over de regjerende mesterne Liverpool på samvittigheten. Mot RB Salzburg kan det bli tøffere. Selv om østerrikerne og vår egen Haaland sparket godt fra seg, senest mot Liverpool, reiser Napoli til Salzburg med et stooort hull i forsvaret. Fire (!) forsvarsspillere holdes ute med skade. Les: «Det er amatører som spiller bedre enn Maguire» Nikola Maksimovic, Mario Rui, Elseid Hysaj og Faouzi Ghoulam blir alle igjen i Napoli før onsdagens oppgjør.

Eva Joly: – Hva gjør Portugal for å bekjempe korrupsjon i fotballen?

Football Leaks-varsleren Rui Pinto har gravd frem svært viktig informasjon av offentlig interesse, og tilbyr portugisiske myndigheter en unik mulighet til effektiv å bekjempe korrupsjon i fotballen.
Les mer om:

Krangler om mangler: Dette er brua som gjorde at entreprenøren gikk konkurs

VEST-TELEMARK: Arbeidet til Eik entreprenør ble ikke som forventet på Rui bru. Etter det TA kjenner til førte det til at Morgedal entreprenører tilbakeholdt et beløp mellom 6–8 millioner kroner.
Les mer om:

Stein Rui avsluttet med 5. plass i feltskytingen: – Det gikk over all forventning

Stein Rui (65) avsluttet med en flott 5. plass i V55 på feltskytingen i Landsskytterstevnet i Evje.
Les mer om:

Hvem mener du bør få stipend og pris?

Hege Rui vil ha innspill fra deg! Anledningen er at kommunen nå søker kandidater til årets Færderstipend, kulturpris og samfunnspris.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo avhørt av portugisisk politi om Football Leaks

Portugisisk politi har avhørt Cristiano Ronaldo som vitne i en del av etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo avhørt av portugisisk politi om Football Leaks

Superstjernen ble avhørt som vitne i etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo avhørt av portugisisk politi om Football Leaks

Superstjernen ble avhørt som vitne i etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Avhørt: - Vitne og offer

Portugisisk politi har avhørt Cristiano Ronaldo som vitne i en del av etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Manchester United og Real Madrid taper kampen om Joao Felix

Benfica-diamant Joao Felix (19) har en utkjøpsklausul på 106 millioner pund, ca 1,2 milliarder kroner som både Manchester United og Real Madrid har snust på, men de har håpet på forhandlinger med Benfica som absolutt ikke vil selge med utgangspunkt i et noe lavere beløp.  – Manchester City og Pep Guardiola har en helt annen og mer fremoverlent strategi.  The Sun skriver at Manchester City kliner til å har utløst vidunderbarnet utkjøpsklausul i et trekk for å startet forhandlinger med 19 åringen. Les: Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp Benfica-president Luis Filipe har ifølge Th

Rui (31) ble drept på bryllupsreise

Portugiseren Rui Lucas (31), og kona Silvia, var på bryllupsreise på Sri Lanka da bombene gikk av. Rui ble drept av en bombe på hotellet de bodde på.

Boksalg på skolen finansierer tur til Polen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvite Busser-turen er ikke før i 10. klasse, men elevene i 8. klasse har allerede nå begynt å tjene inn penger for å finansiere turen. Kameratene William Bostadløkken (13), Preben Jensen (13) og Mats Rui (13) går alle i 8a, og sier det er bedre å være tidlig ute, enn å risikere at noen ikke får vært med. Men, allerede før jul var det kake- og lyssalg på Årvoll.

Vil vinne Premier League girer opp med milliard-bud på Benfica «playmaker»

Wolverhampton som er en av Englands eldste klubber (stiftet i 1877)  imponerer med sin retur til Premier League i motsetning til de andre to lagene som rykket opp fra Championship sist sesong, Cardiff ligger på 18.

Football Leaks-kilde: – Redd jeg ikke kommer ut i live

Football Leaks-kilden Rui Pinto (30) sitter med fotlenke i en leilighet i Budapest. Han frykter for sin egen sikkerhet dersom ungarske myndigheter utleverer ham til hjemlandet Portugal.
Les mer om:

Stein (63) ble Viken 1-mester etter pause i 40 år

Stein Rui (63) fra Sem skytterlag vant i helgen V55-klassen i Viken 1-stevnet i innendørs skyting i Sigdal.
Les mer om:

Arrestert for Football Leaks - nekter for utpressing

Advokaten til portugisiske Rui Pinto (30), som ble pågrepet i forbindelse med Football Leaks, mener hans klient må defineres som en viktig varsler. Han benekter at Pinto var ute etter å gjennomføre noen form for pengeutpressing.
Les mer om: