Nyheter om Rui


Dette må være Champions League historiens villeste avslutning

Dinamo Zagreb ledet 3-1 to minutter på overtid mot Shakhtar Donetsk, men da begynte noe å skje. – På tribunen til Stadion Maksimir kunne folk ikke tro sine egne øyne.  Hjemmelaget, Dinamo Zagreb,satte inn 3-1 målet i det 89. minutt mot Shakhtar Donetsk. Det var vakkert og akkurat de tre poengene kroatene hadde håpet på før Champions League-kampen – De lå under tidlig, men hadde blitt utlignet allerede i midten av første omgang. Da hadde de blitt redusert til ti mann da Nikola Moro kom for sent i en takling og fortjent fikk sitt andre gule kort. Da var 74 minutter spilt.

Trøbbel i Napoli-leiren kan gi Liverpool en mulighet

Carlo Ancelotti har fått en rakettstart i Champions League. På topp i Gruppe E og med seier over de regjerende mesterne Liverpool på samvittigheten. Mot RB Salzburg kan det bli tøffere. Selv om østerrikerne og vår egen Haaland sparket godt fra seg, senest mot Liverpool, reiser Napoli til Salzburg med et stooort hull i forsvaret. Fire (!) forsvarsspillere holdes ute med skade. Les: «Det er amatører som spiller bedre enn Maguire» Nikola Maksimovic, Mario Rui, Elseid Hysaj og Faouzi Ghoulam blir alle igjen i Napoli før onsdagens oppgjør.

Eva Joly: – Hva gjør Portugal for å bekjempe korrupsjon i fotballen?

Football Leaks-varsleren Rui Pinto har gravd frem svært viktig informasjon av offentlig interesse, og tilbyr portugisiske myndigheter en unik mulighet til effektiv å bekjempe korrupsjon i fotballen.
Les mer om:

Krangler om mangler: Dette er brua som gjorde at entreprenøren gikk konkurs

VEST-TELEMARK: Arbeidet til Eik entreprenør ble ikke som forventet på Rui bru. Etter det TA kjenner til førte det til at Morgedal entreprenører tilbakeholdt et beløp mellom 6–8 millioner kroner.
Les mer om:

Stein Rui avsluttet med 5. plass i feltskytingen: – Det gikk over all forventning

Stein Rui (65) avsluttet med en flott 5. plass i V55 på feltskytingen i Landsskytterstevnet i Evje.
Les mer om:

Hvem mener du bør få stipend og pris?

Hege Rui vil ha innspill fra deg! Anledningen er at kommunen nå søker kandidater til årets Færderstipend, kulturpris og samfunnspris.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo avhørt av portugisisk politi om Football Leaks

Portugisisk politi har avhørt Cristiano Ronaldo som vitne i en del av etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo avhørt av portugisisk politi om Football Leaks

Superstjernen ble avhørt som vitne i etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Cristiano Ronaldo avhørt av portugisisk politi om Football Leaks

Superstjernen ble avhørt som vitne i etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Avhørt: - Vitne og offer

Portugisisk politi har avhørt Cristiano Ronaldo som vitne i en del av etterforskningen av Football Leaks-hackeren Rui Pinto.
Les mer om:

Manchester United og Real Madrid taper kampen om Joao Felix

Benfica-diamant Joao Felix (19) har en utkjøpsklausul på 106 millioner pund, ca 1,2 milliarder kroner som både Manchester United og Real Madrid har snust på, men de har håpet på forhandlinger med Benfica som absolutt ikke vil selge med utgangspunkt i et noe lavere beløp.  – Manchester City og Pep Guardiola har en helt annen og mer fremoverlent strategi.  The Sun skriver at Manchester City kliner til å har utløst vidunderbarnet utkjøpsklausul i et trekk for å startet forhandlinger med 19 åringen. Les: Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp Benfica-president Luis Filipe har ifølge Th

Rui (31) ble drept på bryllupsreise

Portugiseren Rui Lucas (31), og kona Silvia, var på bryllupsreise på Sri Lanka da bombene gikk av. Rui ble drept av en bombe på hotellet de bodde på.

Boksalg på skolen finansierer tur til Polen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvite Busser-turen er ikke før i 10. klasse, men elevene i 8. klasse har allerede nå begynt å tjene inn penger for å finansiere turen. Kameratene William Bostadløkken (13), Preben Jensen (13) og Mats Rui (13) går alle i 8a, og sier det er bedre å være tidlig ute, enn å risikere at noen ikke får vært med. Men, allerede før jul var det kake- og lyssalg på Årvoll.

Vil vinne Premier League girer opp med milliard-bud på Benfica «playmaker»

Wolverhampton som er en av Englands eldste klubber (stiftet i 1877)  imponerer med sin retur til Premier League i motsetning til de andre to lagene som rykket opp fra Championship sist sesong, Cardiff ligger på 18.

Football Leaks-kilde: – Redd jeg ikke kommer ut i live

Football Leaks-kilden Rui Pinto (30) sitter med fotlenke i en leilighet i Budapest. Han frykter for sin egen sikkerhet dersom ungarske myndigheter utleverer ham til hjemlandet Portugal.
Les mer om:

Stein (63) ble Viken 1-mester etter pause i 40 år

Stein Rui (63) fra Sem skytterlag vant i helgen V55-klassen i Viken 1-stevnet i innendørs skyting i Sigdal.
Les mer om:

Arrestert for Football Leaks - nekter for utpressing

Advokaten til portugisiske Rui Pinto (30), som ble pågrepet i forbindelse med Football Leaks, mener hans klient må defineres som en viktig varsler. Han benekter at Pinto var ute etter å gjennomføre noen form for pengeutpressing.
Les mer om:

Jose Mourinho sa nei takk til Benfica, venter på noe bedre

Det er ikke mange dagene siden Ole Gunnar Solskjær midlertidig overtok managerjobben til Jose Mourinho i Manchester United. – Fansen, klubben, Norge og trolig resten av verden er i himmelen etter en fantastisk start med fem seiere på rad og inspirerende spill. Lenge har, spesielt norsk presse pekt på alt Ole Gunnar Solskjær har gjort riktig som «sure» Jose Mourinho ikke har fått til.

Spilleklare, usikre og skadede – status før tirsdagens Champions League

På tirsdag sitter vi igjen benket foran skjermen for Champions League-spenning. Hvilke klubber er best forberedt? Hvilke klubber ser sterkest ut? Spørsmålene er mange. Her er noen svar på hvilke profiler som ikke kan spille, eller står i fare for å ikke bli klar til tirsdagens kamper. UEFA har tatt seg bryet med å sette opp en liste med antatt lagoppstilling og skadefravær, så vi henger oss på her. Bettson tilbyr deg forøvrig et gratis livespill verdt 200 kr som kan brukes på kampene. Meld deg på og sett et kvalifiserende pre-matchspill for 200 kr (min.

Blar opp etter sommerens mest spesielle overgang

Vi skjønner det godt, Wolverhampton trengte en keeper og så muligheten til å få en klassekeeper gratis fra den portugisiske klubben Sporting.  – litt over 50 frustrerte supportere stormet i mai treningsfeltet til Sporting og banket opp flere av spillerne.. Fansen hadde lenge vært irriterte over at det hadde gått dårlig i serien, etter kvartfinaleexiten i europaligaen kokte det over for flere. Les: Neymar kan bli satt ute fra fotballen i flere år Som resultat for fansen i tillegg til utestengelse og i noen tilfeller fengselsstraff, flere av spillerne var ikke lenger interessert i å spille for k

Mourinhos høyre hånd toppkandidat til ny trenerjobb

Han har brukt hele trenerkarrieren sin under og med Jose Mourinho.

Klar for FNs eldredag

- Det er kjekt å bruke dagen på å rette oppmerksomheten mot eldre, mener kulturkonsulent Kjersti Rui Nygard.
Les mer om:

Nostalgi: 10 av de beste «playmakerne» på 90 tallet

Det er ingen andre grunner for denne listen over de 10 av de beste playmakerne fra 90 tallet enn nostalgi.  Et kjent jungelord er: «Spisser vinner kamper, forsvarere vinner titler og playmakes vinner hjerter» Det kan godt tenkes du har noen andre, men ihvertfall disse 10 har vunnet mitt hjerte. Les: Champions League-finalen i FIFA 19 er utrolig 10: Dejan Savicevic Han spilte fotball mens det fortsatt var et Jugoslavia, han spilte 56 landskamper i løpet av 13 år.

App skal hjelpe mot morgenkvalme

Gravide som sliter med kvalme kan snart få hjelp av en app. Den skulle gjerne de nybakte mødrene Charlotte og Marthe Moland Rui hatt tilgang på i sine svangerskap.
Les mer om:

Wolverhamptons muligheter i Premier League 2018/19

Som vanlig har det vært stor aktivitet i overgangsvinduet før det sparkes i gang med Premier League. Her er analysen om Wolverhamtons muligheter i årets Premier League-sirkus. De fleste klubbene har kjøpt, solgt, lånt og byttet spillere i stor stil, mens noen har valgt å sitte stille i båten, og satser på at fjorårets mannskap kan kopiere gode prestasjoner. Managere har også forsvunnet inn i klubbens glemsel, mens nye kostene skaper fornyet håp hos supporterne.