Nyheter om Rue


Euphoria-spesialen setter nettet i fyr og flammer

Euphoria-spesialen er snodig, men gjør susen. SPOILER-ALARM (Selv om episoden neppe vil bli veldig ødelagt hvis du leser dette før du ser den.) I natt slapp HBO Max såkalte Euphoria Special Episode Part 1: Rue – Trouble Don’t Last Always. Dette er den første av to nye Euphoria-episoder som vises fra og med mandag hos HBO Nordic. Spesialen ble laget da innspillingen av sesong 2 brått måtte stanse grunnet COVID-19, og man ser at den ble til i karantene. Vi fortsetter der sesong 1 sluttet. Men hele episoden er en samtale mellom Rue Bennett og hennes sponsor Ali. Vel, utenom åpningen… Episoden b

Euphoria med teaser for episode Part One: Rue med Zendaya

Euphoria er endelig tilbake. Vi må dog smøre oss med enda mer tålmodighet når det kommer til Euphoria sesong 2. Men som en tidlig julepresang får vi to bonusepisoder som oppvarming. Delene er ekstra episoder lagt til sesong 1 som en bro til den kommende fortsettelsen. I kveld kom teaser for episoden døpt Part 1: Rue. Vi får se karakteren til Emmy-vinneren Zendaya sitte på en diner mens Otis Redding-slageren «Cigarettes and Coffee» spilles og flashback fra slutten på sesong 1 ruller i hodet hennes. Hun valgte å ikke reise bort med Jules (Hunter Schafer), noe som trolig gjør at hun igjen kan spr

Bildrapet på Snartemo: Krever fengsel i tre år og tre måneder for tiltalt 22-åring

Aktor Hellek Rue mener den tiltalte 22-åringen bør dømmes til fengsel i tre år og tre måneder for påkjørselen på Snartemo i fjor sommer. Daisy Mai Tran døde og en annen kvinne ble hardt skadet i ulykken.
Les mer om:

Euphoria er tilbake – men Zendaya minner om at det ikke er sesong 2

Euphoria fortsetter i neste måned. Endelig! Mange fans tror at det er sesong 2 som starter i desember. Noe som ikke er så rart. Men Zendaya minner når om det er kun to episoder på gang. Denne spesialen vil fungere som en bro mellom sesong 1 og sesong 2. 24-åringen, som via sin karakter i år ble den yngste kvinnelige Emmy-vinneren noensinne, kommuniserer dette via et bilde hun postet natt til torsdag. «DETTE ER IKKE SESONG 2», står det på innlegget hun deler. På det uklare bildet ligger Rue i sengen og ser ikke ut til å være i god form. 17 år gamle Rue Bennett ble avhengig av oksykodon-piller

Euphoria nærmer seg sesong 2 – Zendaya og HBO annonserer premiere på ny episode

Euphoria forsetter i desember. Det annonserer Zendaya mandag natt. Detaljene rundt fortsettelsen på den A24-produserte HBO-serien er vage, utenom at det blir premiere på «to spesielle episoder» i desember. Den første slippes 6. desember. Zendaya poster et nærbilde av øyet til Jules (Hunter Schafer), hvor man ser Rue (Zendaya) i pupillen. «Vi har virkelig savnet dem», skriver Daya. «To spesielle episoder av Euphoria kommer snart. Første 6.

Montreal-gutter går med skjørt på skolen i protest

Montreal-gutter slår et slag for jentene. Elever verden over må bruke skoleuniform. Draktene har ulikt materiale, mønster og forskjellige farger, men den største ulikheten finner vi mellom kjønnene. På de aller fleste skoler med skoleuniform får gutter bruke bukser eller shorts, mens jenter fortsatt må gå med skjørt.

Zendaya klar som sangstjerne i film om Ronnie Spector?

Zendaya kommer trolig til å huskes som et av de aller største talentene fra sin generasjon. For halvannen uke siden vant hun en Emmy for rollen som Rue i Euphoria – som den yngste kvinnen noensinne. Nå er 24-åringen også aktuell med Malcolm & Marie – en Netflix-film hun spilte inn i skjul midt i pandemien. Malcolm & Marie er produsert av A24, studioet som står bak Euphoria. Det samme er multitalentets kommende prosjekt. I dag ble det kjent at Zendaya ligger an til å spille hovedrollen i en film om Ronnie Spector. Det melder blant andre Variety. Ronnie var superstjerne på 60-tallet sammen med t
Les mer om:

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.

God nok i forhold til hva?

Verdens første offentlige kinovisning fant sted i kjelleren på Grand Hotell, rue de Capucine, i Paris i 1895. Filmene var korte scener uten farger, lyd og klipp.
Les mer om:

Zendaya og John David Washington i Netflix’ Malcolm & Marie fra Euphoria-skaperen

Zendaya som kjæresten til John David Washington – filmet i karantene. Netflix bekrefter at de har sikret seg filmen Malcolm & Marie med stjerneparet. John David Washington spiller en filmskaper, mens Zendaya Maree Stoermer Coleman har rollen som kjæresten. Når de kommer hjem etter en filmpremiere, begynner de å snakke om sin fortid – før diskusjonen tar en uventet vri som tester deres forhold. Vi kan takke COVID-19 for filmen. I sommer ble shooten til Euphoria sesong 2 avbrutt av pandemien, og Zendayas usedvanlig trange timeplan ble brått åpen. Hun spurte derfor Sam Levinson om han kunne skriv

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk på tampen av sommeren kommer godt med. Vi satt oppe i natt og valgte ut disse nye slippene. For kulturen Kos deg med kliss ny norsk musikk nedenfor. girl in red «rue» Marie Ulven alias girl in red fortsetter ta over verdenen – akkurat slik hun ønsker – med sin bedroom-indie-pop. Her tar den globale Horten-stjernen det til et nytt nivå sammen med produsent Matias Tellez. Mørkt, men fengende.

Emmy 2020 nominasjoner – se listen

Emmy-nominasjonene for 2020 er her! Nedenfor kan du se hvem som kan vinne under utdelingen 20. september. HBO-serien Watchmen kan smykke seg med hele 26 nominasjoner. (Kommer HBO nå til å gjøre Watchman sesong 2 likevel?) Amazon Prime Video-suksessen The Marvelous Mrs.

Zendaya er takknemlig for rollen som Rue i Euphoria

Zendaya Maree Stoermer Coleman gikk fra å være ung Disney-stjerne til å stjele showet i tung, kritikerrost HBO-serie. I Euphoria, som til høsten kommer med sesong 2, spiller Zendaya 17 år gamle Rue Bennett, som ble avhengig av oksykodon-piller (et opioid i slekt med morfin og heroin) som 13-åring da faren døde. Den 23 år gamle skuespilleren forteller The Hollywood Reporter at hun følte mye press i forkant av rollen. Både fra seg selv og omverdenen.

Thomas (45) krasjet på MC: – Jeg fikk så vidt sagt et banneord, så smalt det

Mandag kveld skjedde det nok en motorsykkelulykke. På motorsykkelen satt Thomas Rue fra Kongsberg.

Kelvin Harrison Jr. til Euphoria sesong 2?

Ordet på bransjegatene er at Kelvin Harrison Jr. har fått tilbudt en rolle i Euphoria sesong 2. HBO-serien, som lages av A24, og skuespilleren selv har ennå ikke bekreftet castingen, ifølge Collider. 25-åringen er kjent fra fjorårets drama Waves og skrekkfilmen It Comes at Night; begge produsert av A24. I førstnevnte spiller Kelvin Harrison Jr. mot Alexa Demie alias Maddy Perez i Euphoria. Så ja: Det utgjør mening av Kelvin har fått en rolle. HBO har ennå ikke annonsert en premieredato for sesong 2, hvis innspilling har blitt utsatt grunnet koronaviruset.

Døra har vært et mysterium, men så spurte Anders om hjelp på Facebook

HEDDAL: Kurator Anders Kvåle Rue fikk god hjelp via Facebook da han skulle få oversatt en tekst funnet inne i kirkedørens lås.
Les mer om:

Anette (37) alene med tre sønner mens Tron (41) reiser verden rundt: – Det hender vi har familieråd der vi bestemmer at det ikke er lov å bite hverandre

Anette Kristiansen Rue er mor til tre gutter i alderen tre til sju år. Halve året har hun ansvaret for de tre aktive barna mens mannen er ute på reise.
Les mer om:

Euphoria sesong 2 har åpen casting for tre nye roller

2019s kanskje beste nye serie utvider rollebesetningen. Midt i sesong 1 av Euphoria ga HBO grønt lys til sesong 2. Ikke så rart… Livene til Zendaya Maree Stoermer Coleman, som den narkomane tenåringen Rue Bennett, Hunter Schafer som transjenta Jules Vaughn, Sydney Sweeney som frisinnete Cassie Howard og resten av folkene fra East Highland High School ble en umiddelbar suksess. BTS fra Euphoria med Alexa Demie, Hunter Schafer og Zendaya (HBO) Den samme gjengen vender tilbake i den nye sesongen, men HBO ser ut til å legge til minst tre nye karakterer: Darian, Ray og Ami. Ifølge Project Casting

Streamingtips: Topp 6 serier fra 2019

Hvor mange av disse har du rukket å se? Det blir sjeldent manko på serietips. Men hvilke er virkelig verdt tiden din? Etter å ha tittet på et hundretalls serier fra inn- og utland har vi valgt ut serienyhetene fra 2019 som gjorde aller størst inntrykk. Vi har kun listet opp nye favoritter, altså de som startet med første episode/sesong i året som gikk. Tre av dem er korte og avsluttende, tre er lengre og har allerede bekreftet en ny sesong. Til slutt endte vi på én norsk, én svensk og fire engelskspråklige.

Da islendingene skulle lage nytt pass fikk Anders en viktig jobb

SKIEN: Etter over sju års arbeid har Anders Kvåle Rue fra Svartdal i Seljord fullført oppdraget med å illustrere den norske versjonen av Flatøybok. – Jeg får neppe et givende oppdrag som dette igjen, sier han.

The Invisible Man 2020: Første titt på den usynlige mannen er usannsynlig spennende

Nei, vi er ikke sarkastiske. Den nye versjonen av klassikeren The Invisible Man fra 1993 ser ut til å bli en forrykende, psykologisk thriller. Se filmens første – veldig rause – trailer nedenfor. Handlingen følger Cecilia etter at hennes voldelige ekskjæreste har begått selvmord. Mens hun jobber med å få på plass sitt nye liv, mistenker hun at eksen egentlig ikke er død. Men… Ja, usynlig. Stress? Herregud (Universal Pictures) I 2016 ble det annonsert at en reboot var planlagt med Johnny Depp i den usynlige hovedrollen.

Etter Emmy-utdelingen vil mange ha Zendaya som superskurken Poison Ivy fra Batman

Ønsketenkning er en tankefeil som er et spesialtilfelle av appell til følelser, der man tror eller ikke tror noe fordi man ønsker at det var sant, eller ville like det hvis det var sant. Okay, dette er kanskje ikke SÅ dypt. Men akkurat nå mobiliseres sterke fangirl/boy-krefter for å få Zendaya Maree Stoermer Coleman i rollen som Batman-fienden Poison Ivy. Hvorfor nå? Først og fremst fordi 23-åringen valgte å hylle DC Comics-superskurken på den røde (lilla) løperen til Emmy 2019-utdelingen natt til mandag. Daya stilte i en grønn Vera Wang-kjole inspirert av to forskjellige versjoner av DC-ka

Hva skjedde egentlig på slutten av Euphoria?

Rue: – I fuckin’ hate this town… 

Jules: – If I could, I’d burn it to the fucking ground.

- Er ikke hun død?

En ny teori om karakteren Rue kan snu opp ned på hele handlingen i HBO-serien «Euphoria».
Les mer om:

Vill fanteori om «Euphoria»-karakter

Kan serieskaperne ha spart et supersjokk til slutten av HBO-serien? En ny teori om karakteren Rue kan snu opp ned på hele handlingen i «Euphoria».
Les mer om: