Nyheter om Rovik


Solgte nær 40 prosent av Rovik Brygge på noen timer

Fredag startet salget av de nye, planlagte leilighetene i Rovik Brygge. Prosjektleder Kjersti Alvik Kulleseid i Veidekke Eiendom som står bak det nye boligprosjektet innerst i Gandsfjorden, er strålende fornøyd med salget første dag.
Les mer om:

Viktig gjennombrudd i arbeidet med fylkesvegen(pluss)

Mandag beltet den første gravemaskinen seg forbi rasstedet. – Vi skal åpne vegen, men veit ikke hvor i adventskalenderen åpninga finner sted, sier byggeleder Olaf Rovik.
Les mer om:

Stenger vegen for ny smell

– Vi har satt av to timer til stenging for kollektivtrafikkens skyld, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.
Les mer om:

Populære boliger tar nattesøvnen fra naboene

Sandnes: 1000 personer har meldt interesse for leilighet med sjøutsikt og kveldssol på Rovik brygge, men bak lurer naboene som ikke har gitt opp kampen om å beholde litt utsikt.
Les mer om:

Sprenging, graving og nattestenging på fylkesvegen

Torsdag gikk første salve ved Gartnesodden. Hele denne uka blir det nattestenging ved Liankrysset på Stokksundvegen. – Progresjonen i arbeidet er god, og vi har perfekt arbeidsvær, sier byggeleder Olaf Rovik.
Les mer om:

Stenger veg to steder

– Nå går det mot vinter, så vi må bare klemme på, sier byggeleder Olaf Rovik.
Les mer om:

Tre smeller gir vegstengning

Det er tre smeller som kommer på rad i samband med arbeidet på fylkesveg 723 i Åfjord tirsdag. – Det blir korte stengninger, sier byggeleder Olaf Rovik.
Les mer om:

Hele vegen må flyttes(pluss)

Statens vegvesen har besluttet at vegen forbi Gartnesodden må sprenges inn slik at reguleringsgrensa på toppen blir liggende inntil 20 meter lengre østover. – Vi jobber nå med å gå inn i fjellet, sier byggeleder Olaf Rovik.
Les mer om:

Farlig arbeid gir nattestenging

På grunn av fjellarbeid over vegen blir det runde med nattestenging av fylkesveg 723 til Stokksund. – Det er noen knauser som skal sprenges ned, sier byggeleder Olaf Rovik i statens vegvesen.

Nødløsning fram til vinteren kommer(pluss)

– Vi håper å få vegen forbi Gartnesodden ferdig før jul, sier byggeleder Olaf Rovik.
Les mer om:

Slik blir omkjøringa på nødvegen

Byggeleder Olaf Rovik i Staten vegvesen har fått en del spørsmål om nødvegen forbi rasstedet på fylkesveg 723 til Stokksund. Her er noen svar. Vegen åpnet onsdag morgen 11. september klokka 07.15.
Les mer om:

I dag kan nødvegen kjøres(pluss)

– Det gjenstår rundt ti meter veg før nødvegen kan kjøres, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen. Åpninga blir likevel ikke før i morgen. Ordfører i Åfjord, Vibeke Stjern, er imponert.

Kjørbar tirsdag morgen (pluss)

– Det gjenstår rundt ti meter veg før nødvegen kan kjøres, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen. Åpninga blir likevel ikke før i morgen. Ordfører i Åfjord, Vibeke Stjern, er imponert.

Raset på fylkesvegen: – Vi er mer usikre enn vi var i går(pluss)

Byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen sier de var mer optimistiske i går når det gjelder å få åpnet vegen til Stoksund. – Vi satt til klokka to i natt og diskuterte geoteknikk, sier byggelederen. 
Les mer om:

Nå blir det nye runder med stengte veier(pluss)

Over helga begynner et nytt regime med helt stengt veg ved Gartnesodden på fylkesveg 723. – Det viser seg at vegen var bygd på dårligere masser enn først antatt, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.
Les mer om:

Avslutter arbeidet før ferien - dette betyr det for trafikken(pluss)

Byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen gir statusoppdatering på veiprosjektet på fylkesvei 723 i Åfjord for sommerferien og byggestans.

De utvider perioden vegen stenges

– Vi trenger mer tid for å sikre fjellet ved Gartnesodden, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.
Les mer om:

Stenger vegen midt på dagen

– Vi skal sprenge like ved skytterhuset i Herfjorden. Da kan vegen bli stengt i to timer, sier Olav Rovik i Statens vegvesen.
Les mer om:

Over 300 mennesker vandret den nye vegen(pluss)

Knut Sundet og Olaf Rovik fra Fosenvegene og Statens vegvesen lot flere hundre mennesker få en sniktitt på den nye fylkesvegen gjennom Ryssdalen.

Ber folk være oppmerksomme på stenging av veg i pinsa

Byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen minner om at det foregår arbeid på fylkesvegen til Stoksund også i pinsehelga. – Det er utfartshelg, og mange kan bli berørt, sier Rovik.

Råttent fjell forsinker vegprosjekt(pluss)

Sikringsarbeidet ved Gartnesodden på fylkesveg 723 tar lengre tid enn planlagt. – Vi må bestille noe mer utstyr, sier byggeleder Olav Rovik i Statens vegvesen.

Slik blir stengeregimet på fylkesvegen i helga

De som skal ferdes langs fylkesveg 723 mellom Stoksund og Åfjord i helga, kan bli berørt av vegarbeidene som foregår. – Vi har åpent på dagtid, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.

Stenger vegen hele natta

Om ei uke stenges fylkesveg 723 til Stoksund om kvelden og natta. – Under nattestengningene fra neste uke vil det bli gjort mer omfattende arbeider enn vi har utført tidligere, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.
Les mer om:

Om to uker blir det nattestengninger

– Vi er rimelig greit i rute med arbeidet. Etter 17. mai regner vi med det blir nattestengninger igjen, sier byggeleder Olaf Rovik i Statens vegvesen.
Les mer om:

Mener brannvesenet burde kommet tidligere til bråtebrann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi ringte natt til tirsdag og sa at nå måtte de komme ut. Da fikk vi beskjed om at grunneieren som sto for bråtebrenningen, selv hadde kontroll, sier Mette Karin Rovik.En bråtebrann i området mellom Nesvåg og Åvendal flammet opp mellom 15. og 16. april.