Nyheter om Rosseland


Unge Vindbjart-talenter skinte i Tyrvinglekene

Tyrvinglekene er Norges største innendørs friidrettsstevne med 1500–2000 deltakere hvert år. I helga stilte Emilia Widerøe Hodne (J10), Bjørnar Rosseland (G10), Sondre Rosseland (G11) og Tobias Knobel (G11) fra Vindbjart friidrett.
Les mer om:

Klara (80) jobber fortsatt: – Jeg er så heldig

Klara Rosseland (80) er glad for hver eneste dag hun får gå på jobb. Hun er en av stadig flere yrkesaktive pensjonister.
Les mer om:

Aziz fikk ja i Toscana: – Han har ingen dårlige egenskaper, bortsett fra at han er hyperaktiv

SKIEN: Han er som regel høyt og lavt, men på hjemmebane klarer Marlen Rosseland (29) å senke tempoet til Aziz Chaer (29).
Les mer om:

Derfor kan du trolig finne blåskjell (!) ved Sognsvann

- Rundt Oslofjorden er det vanlig å lete etter blåskjell, men det er få som leter oppe ved Sognsvann. Det kan være verdt å ta en tur, skriver masterstudent Renate Rosseland Johansen.
Les mer om:

Motebutikken på Tjøme: – Vi skal vise at vi har livets rett

Motebutikken Ioánna på Tjøme endte med over en million i underskudd i fjor. Medeier Svein Rosseland forteller at det bak tallene står et pågangsmot og en vilje til å satse som de er stolte av.
Les mer om:

Politiet er ferdige å etterforske brannene på Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En 21 år gammel mann er siktet for en rekke branner på Bryne i sommer. I desember fortalte politiadvokat Lene Tesdal Tonstad at politiet var i sluttfasen av etterforskningen.Nå opplyser Tesdal Tonstad at saken er ferdig etterforsket og klar til påtaleavgjørelse.- Vi håper å få påtalebehandlet den i løpet av nærmeste fremtid.

Oops! Utenfor skolen-opplevelse

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fredag har de vært på tur med Kvinesdal-ordfører Per Sverre Kvinlaug til Vitensenteret i Arendal. - Vi har laget lommelykt, og det er gøy, morsomt og lærerikt, forteller Sara Madsen Rosseland (13) til Agder. Hun er en av de 12 elevene fra 7. klasse på Vesterdalen, Austerdalen og Liknes skoler som har vunnet tur til Vitensenteret gjennom Nysgjerrigperprosjektet.

Overraska over hasj-tal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg trudde ærleg talt at det var snakk om så få at det kunne teljast på to hender, seier Rosseland om funna i Ungdata-undersøkinga, der fem prosent av ungdomsskuleelevane i Hå oppgav at dei hadde røykt hasj det siste året.

De kom til Norge med samme drøm. Så tok livene deres helt forskjellige retninger.

Han ene har vunnet de største turneringene i Europa og tjent flere hundre millioner kroner. Han andre gjør seg klar til sesongens første kamp med Rosseland i 5. divisjon.

De kom til Norge med samme drøm. Så tok livene deres helt forskjellige retninger

Han ene har vunnet de største turneringene i Europa og tjent flere hundre millioner kroner. Han andre gjør seg klar til sesongens første kamp med Rosseland i 5. divisjon.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

Jo Laland kjempa med Bryne i toppen, men valde læraryrket framfor fotballen.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Eg la opp som 26-åring. Det er jo ganske ungt, fortel den tidlegare fotballproffen.Tre gonger kom laget hans på kvalik-plass. Like mange gonger rykka dei ikkje opp. Då plasseringa begynte å dale nedover tabellen, dalte også motivasjonen til Jo.- I den tida var løna på A-laget symbolsk. Det var ikkje noko å leva av for å sei det sånn.

Skal byggja store einebustader i byen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rogalandshus skal byggja sju, store einebustader på Rosseland på Bryne. Det er sjeldan i ein by der stadig meir av utbygginga går i høgda. Pågangen har vore stor allereie før prosjekta er lagde ut for sal.På Rosseland For Trond Tveit i Rogalandshus blir det litt ekstra spesielt.

Her kan det koma ein ny daglegvarebutikk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Administrasjonen i Time kommune jobbar med regulering av kommunal eigedom mellom Rosseland skule og Hetlandsgata på Bryne, samt Trallfavegen 7 - der bilverkstaden Bavaria held til i dag.Torsdag behandla utval for lokal utvikling ei prinsippavklaring om kva type næring som kan halda til på Bavaria-tomta.

Kurth Gausland (56) går på sin 18. sesong på sidelinja med «Heimalaget»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er tomt på de to gressmattene på Bryne stadion, og de ansatte har gått hjem for dagen. I en av garderobene på klubbhuset spilles det musikk på full guffe. Det er klubbens juniorlag som lader opp til trening. Ingen a-lagsspillere er i sikte. Ikke denne dagen. Tirsdager har nylig blitt treningsfrie. Litt lengre innover i gangen, går det plutselig ei dør opp. Kurth Gausland kommer ut fra utstyrsrommet.

Farga slummen i Nairobi oransje

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Endre Urstad og Arne Birkeland reiste til Nairobi i Kenya som Rosseland ballklubb sine representantar. Med seg hadde dei 12 koffertar med rundt 800 fotballdrakter og anna utstyr.Draktskifte Rosseland Ballklubb skiftar drakter i år og klubben bestemte at dei gjerne ville la dei gamle draktene gå vidare til nokon som verkeleg treng dei.Urstad og Birkeland har tidlegare vore tre månadar i Kenya på privaten.

Damene er i fleirtal i Klepp MDG

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Medan andre parti slit med kvinneandelen, har miljøpartiet i Klepp hatt motsatt utfordring. På dei sju øverste plassene er det ein mann og seks damer.- Me var tre kvinner som stifta laget og har stort sett vore damer i styret, seier listetopp Thorbjørg I. Kristjansdottir.På andreplass på lista denne gong står Willy Miljeteig og på tredje står Dina Friestad.

Hovedmistenkt nekter fortsatt å la seg avhøre om Bryne-branner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En 21 år gammel mann er siktet for en rekke branner på Bryne i sommer. I desember fortalte politiadvokat Lene Tesdal Tonstad at politiet var i sluttfasen av etterforskningen.Nå opplyser Tesdal Tonstad at de fortsatt ikke er helt ferdige.- Det har ikke blitt tatt noen påtaleavgjørelse ennå, sier hun til Jærbladet.Tre er siktet 21-åringen ble pågrepet etter brann i ei brakke i Trallfavegen på Bryne 10. august.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Rosseland BK får ikkje fotballhallen - sender stikk til Bryne FK

Rosseland Ballklubb erklærer Jærhallen for tapt. Samstundes sender styret eit stikk til Bryne FK, som dei meiner ser bort frå eit skrikande behov for ballflate på Bryne.
Les mer om:

Sjuendeklassinger vil #jærenforskjell

120 elever fra 7. trinn på Bryne og Rosseland skule var onsdag ute og plukka søppel over hele Bryne.
Les mer om:

Kvifor Jærhallen bør plasserast på Rosseland

Tenk på kor mange barn og unge som vil få glede av å leggja hallen på Rosseland, skriv Andreas Vollsund i dette debattinnlegget.
Les mer om:

Undheim IL skal ha Jærhallen

Hans Dahl Ørstavik i Undheim IL ber Rosseland Ballklubb halda fingrane frå hall-fatet i dette debattinnlegget.
Les mer om:

Rosseland Ballklubb vil kuppa Jærhallen

Rosseland Ballklubb er på alerten, og vil hindra at Undheim IL flyttar rubbhallen bort frå Bryne.
Les mer om:

Se selen på Bystranda

Vidar Rosseland kom nært på en sel på Bystranda. – Veldig artig å se, sier han.
Les mer om: