Nyheter om Rosenborg


Erik Hoftun om sjokkbeskjeden: - Jeg trodde han køddet

TRONDHEIM (VG) Assistenttrener Erik Hoftun (49) ble overrasket da Kåre Ingebrigtsen (52) ringte selv med beskjeden om at han var sparket som hovedtrener i Rosenborg. Ikke lenge etter led Hoftun samme skjebne.

Hevder Tromsø-trener er en av toppkandidatene til RBK-jobben

Tromsøs trener Simo Valakari (45) skal være en av de heteste kandidatene til å overta Rosenborg.
Les mer om:

Sparkingen av RBK-treneren: Timingen er håpløs

Det er ikke nødvendigvis galt at Rosenborg og Kåre Ingebrigtsen skiller lag. Men det fremstår uforståelig at det skjer akkurat nå.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen om avgangen: Rosenborg finner ikke en bedre trener enn meg

Kåre Ingebrigtsen (52) mener det «uansett bare var et spørsmål om tid før de ønsket en annen trener i Rosenborg». Det sier den sparkede RBK-treneren i dette eksklusive intervjuet med VG.
Les mer om:

Nederlender tar over Rosenborg: – Spillestilen er problemet

Rini Coolen blir ny hovedtrener i Rosenborg, bare et halvt år etter at han ble ansatt som sjef for juniorakademiet. – Det er ikke resultatene som er årsaken, sier han.
Les mer om:

Eggen støtter sparkingen av Ingebrigtsen

– Dette er en grundig evaluering av et fantastisk styre i Rosenborg, sier trenerlegenden Nils Arne Eggen om exiten til Kåre Ingebrigtsen.

Nederlender blir Rosenborg-vikar

Rini Coolen (51) skal lede Rosenborg på midlertidig basis etter at Kåre Ingebrigtsen fikk sparken. Nederlenderen får med seg Trond Henriksen.

Rini Coolen tar over treneransvaret i Rosenborg

Nederlenderen Rini Coolen (51) tar over hovedansvaret midlertidig og får med seg Trond Henriksen (54) som hjelpetrener i Rosenborg.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som RBK-trener

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som trener i Rosenborg, melder klubben på sitt nettsted. Det er innkalt til pressekonferanse på Brakka 18.45.
Les mer om:

Valur høres ut som et norsk lag som akkurat har tapt i Champions League

Det var mange som ikke så det den bulgarske dommeren Stefan Apostolov tydeligvis så og dømte på i gårsdagens returkamp mellom islandske Valur og Rosenborg.  Rosenborg tok seg videre til neste runde i Champions League kvalifiseringen etter en rekke merkelige dommeravgjørelser de fleste i favør Rosenborg. Les: Slutt! Trener Valuru Reykjavík – Ólafur Jóhannesson bardzo odważnie dzisiaj pokazał, co sądzi o sędziowaniu @UEFAcom / @EuropaLeague. . Z kolei islandzki Twitter określa najczęściej Stefana Apostolova amatorem, złodziejem lub zarzuca mu brak elementarnych umiejętności.

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som RBK-trener

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som trener i Rosenborg. – Vi vil løfte Rosenborg til neste trinn, og da havnet vi på at Kåre måtte gå, sier styreleder Ivar Koteng.
Les mer om:

- Har ikke hørt noe fra Rosenborg

Les mer om:

SLUTT !

Når det er sagt har Rosenborg under prestert i hele 2018, med noen få unntak, nå kommer svaret som mange har etterspurt en stund. – Laget har virket litt for mette. Rosenborg Ballklub har besluttet at Kåre Ingebrigtsen fratrer som hovedtrener i Rosenborg med umiddelbar virkning. Rosenborg Ballklub inviterer til pressekonferanse på Brakka klokka 18.45. Dette må ene og alene være RBK sin avgjørelse, for jeg kan ikke i min villeste fantasi se for meg at dette er noe annet enn sparken. De er med i kampen om gullet, gode muligheter i cupen og videre i CL-kvaliken.

Kåre Ingebrigtsen sparket som RBK-trener; - Overrasket og uenig

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som trener i Rosenborg. Styreleder Ivar Koteng sier klubben er misfornøyd med utviklingen denne sesongen. – Den har vært for dårlig, sier han.
Les mer om:

Styrelederen om sparkingen av Ingebrigtsen: – Ubehagelig og tøft

Kåre Ingebrigtsen er ferdig som trener i Rosenborg. Styreleder Ivar Koteng sier klubben er misfornøyd med utviklingen denne sesongen. – Den har vært for dårlig, sier han.
Les mer om:

Kåre Ingebrigtsen sparket i Rosenborg

Klubben kaller inn til pressekonferanse.
Les mer om:

Ingebrigtsen fikk sparken

Rosenborg har bestemt seg for å sparke hovedtrener Kåre Ingebrigtsen. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Ferien skaper hodebry for Celtic før Rosenborg-kampen

Celtic-manager Brendan Rodgers ser fram til en reprise i mesterligakvalifiseringen mot Rosenborg. Nordiren mener eget lag må være tålmodige.
Les mer om:

Rodgers forventer tøff kamp mot Rosenborg

Celtic-manager Brendan Rodgers ser fram til en reprise i mesterligakvalifiseringen mot Rosenborg. Nordiren mener eget lag må være tålmodig.
Les mer om:

Forsvarskrise for Celtic før møtet med Rosenborg

Fire forsvarsspillere er usikre før kampen mot Rosenborg på Celtic Park. Jozo Simunovic er også utestengt etter at han ble utvist mot Alashkert FC i går.
Les mer om:

Bendtner: – Vi fortjener litt dommerhjelp

Nicklas Bendtner er uenig i at Rosenborg fikk dommerhjelp i mesterligakvalifiseringen mot islandske Valur. Litt hjelp hadde de uansett fortjent, mener han.
Les mer om:

Situasjonen som holdt på å ødelegge for Rosenborg:- Jeg ble ganske forbanna

Tok seg videre etter utrolig dramatikk. TV 2-ekspert kaller dømmingen «skremmende».
Les mer om:

Rosenborg slapp med skrekken, videre i mesterligakvalifiseringen på overtid

Nicklas Bendtner scoret to ganger fra straffemerket da Rosenborg tok seg videre i mesterligakvalifiseringen med 3-2 sammenlagt på overtid mot islandske Valur.
Les mer om:

Kraftige reaksjoner etter hands-drama på Lerkendal

(Rosenborg - Valur 3–1, 3–2 sammenlagt) Det ble til slutt en komisk affære da Rosenborg tok seg videre til neste runde i Champions League-kvalifiseringen onsdag. Den bulgarske dommeren Stefan Apostolov tok flere avgjørelser få skjønte noe som helst av.
Les mer om:

Fikk straffe imot da han klarerte med hodet: – En skrekkelig avgjørelse

Rosenborg holdt på å ryke etter utrolig dommertabbe. Men trønderne sikret avansement i mesterligaen fire minutter på overtid.
Les mer om: