Nyheter om Rosenborg


Henter ny hovedtrener hos Norges Fotballforbund

I begynnelsen av februar sluttet Grorud sin hovedtrener Eirik Kjønø etter syv år i klubben. – Han gikk inn som en del av trenerteamet til Jan Jönsson i Stabæk etter å ha først ledet den «lille» hovedstadsklubben opp til OBOS-Ligaen og så mot alle odds overlevde. Stabæk og Grorud har inngått et omfattende samarbeide om spillerutvikling og resurser, litt som vi har sett i Trøndelag mellom Rosenborg og Ranheim. – Nå har de funnet en erstatter for Eirik Kjønø i Norges Fotballforbund. Les: Schalke 04 i krise!

Reginiussen: - Håper RBK oppfordrer NFF til å boikotte VM i Qatar

Tidligere RBK-kaptein Tore Reginiussen har en tydelig oppfordring til Rosenborg før klubbens årsmøte.
Les mer om:

Tre klubbar vil boikotte VM

Tre norske klubbar vil ha boikott av fotball-VM i Qatar neste år, viser ei rundspørjing NTB har gjort. Minst fire andre vurderer saka. Fotballpresident Terje Svendsen seier at NFF har prøvd å betre forholdet til arbeidarane i Qatar gjennom dialog. – Haldninga vår så langt har vore å følgje Amnesty Internationals tilråding om å påverke i staden for å boikotte. Så vil vi lytte til fotballfamilien, seier Svendsen til NTB. Tromsø kravde fredag at Noreg boikottar VM i Qatar.

De dyreste norske spillerne gjennom tidene

Til tross for at det man skulle tro så har det faktisk blitt betalt store overgangssummer for norske spillere. Kanskje ikke helt på nivå med Neymar eller Mbappe, men fortsatt spinnville summer når det er snakk om norsk fotball. Og det er definitivt noen store profiler på listen, og vi innbiller oss at navn som Erling Braut Haaland og Martin Ødegård kommer til ende på toppen snart, det får du nok ikke høye odds om hos bonuskode-sports! En av dem er der allerede faktisk.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

På ett år mistet Rosenborg inntekter på 136 mill.

Slutter som Bate-direktør etter 11 år
Les mer om:

Bakke-skryt av Åsen overrasker ikke Helland: – Han var en av de beste på hver trening i Rosenborg også

Lykkelig gjenforent i LSK skjulte ikke Pål-André Helland (31) og Gjermund Åsen (29) sin begeistring for hverandre. Treneren bruker allerede store ord om Åsens inntreden. Nå håper han Helland vil bidra med sine kvaliteter og erfaring.
Les mer om:

Savner sultne spillere

Åge Hareide (67) stiller høye krav. Nå ønsker han å bygge et nytt og «sultent» Rosenborg. Det har gått på bekostning av klubbens tidligere profiler.

Pål André Helland kunne valgt en utenlandsk klubb og tjent mye mer

De aller fleste var fullstendig klar over hva som skulle skje da Lillestrøm kalte inn til pressekonferanse i dag. De har signert med en spiller som faktisk har flest titler av alle som er aktive. Pål André Helland forlater sin barndoms-klubb Rosenborg. Lenge var vi i Sporten overbevist at høyrevingen ville følge etter sin gamle sjef Kåre Ingebrigtsen til Brann, men etter hvert kom det frem at den døren var lukket. Les: Ancelotti avkrefter nesten hele ryktet om James Rodriguez «Det føles veldig godt og veldig riktig.

Pål André Helland klar for Lillestrøm: – Jeg følte meg ønsket

ÅRÅSEN (VG) Pål André Helland er bekreftet klar for Lillestrøm, slik Adressa og VG meldte fredag. Han vil «dyrke frustrasjonen» som har bygget seg opp gjennom de siste årene i Rosenborg.

Helland klar for Lillestrøm

Lillestrøm har sikret seg Pål André Helland fra Rosenborg. 31-åringen forlater klubben han har spilt for siden 2013. Han følger dermed Gjermund Åsen fra Trondheim til Lillestrøm. I motsetning til Åsen er Helland blitt LSK-spiller på permanent basis. Det bekrefter klubben på sitt nettsted lørdag. Adressa og flere andre medier meldte fredag at Helland var på vei til Lillestrøm for å signere en toårsavtale. Kantspilleren forlater Rosenborg selv om han så sent som i februar 2020 signerte ny kontrakt med trønderne. Den skulle vare ut 2022-sesongen.

Helland klar for Lillestrøm

Pål André Helland (31) forlater Rosenborg etter åtte strake sesonger i Trondheim. Nå er vingen klar for Lillestrøm. Les mer på tv2.no/sport.

VG: Tidligere assistentrener stevner RBK

Karl Oskar Emberland (52) vil ta Rosenborg til retten. Det skriver VG.
Les mer om:

Tidligere assistenttrener Emberland stevner RBK – krever over én million

Karl Oskar Emberland (52) vil ta Rosenborg til retten. Han mener han har krav på 1–1,4 millioner kroner.
Les mer om:

RBKs treningskamp avlyst

Stjørdals-Blink skulle spille mot Rosenborg i en treningskamp fredag. Slik blir det ikke bekrefter RBK-lege Reidar Due overfor Adresseavisen.

LSK kvinner - Rosenborg

Se treningskampen direkte lørdag fra 18.00.
Les mer om:

Frigitt av Rosenborg: – Trengte en klubb som virkelig vil satse på meg

Onsdag ble Erik Botheim klar for Bodø/Glimt. 21-åringen sier han ikke forventer å gå rett inn på laget hos seriemesteren, men er veldig motivert til å hjelpe laget å videreføre fjorårets suksess.

Knutsen om nysigneringen: – Noen ganger må man ta en liten omvei

Mandag ble Erik Botheim (21) fristilt av Rosenborg. To dager senere signerte han for forrige sesongs suverene seriemestere.
Les mer om:

Gaustad-gutten bytter klubb

Gaustad-gutten og den tidligere Lyn-spilleren Erik Botheim (21) har skrevet under for Bodø/Glimt etter å ha blitt fristilt fra kontrakten med Rosenborg tidligere i uken.

Botheim frå RBK til Glimt

Spissen Erik Botheim (21) har skrevet under for Bodø/Glimt etter å ha blitt fristilt fra kontrakten med Rosenborg tidligere i uken. Det bekrefter fjorårets seriemester på sitt nettsted. Spisstalentet har signert en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen. Han er strålende fornøyd med å ha skrevet under for Glimt.

Åpner for å bli Kotengs arvtaker i Rosenborg

Dyrevelferdsplanen sendes i retur
Les mer om:

Åpner for å bli Kotengs arvtaker i Rosenborg

Svein Tore Samdal er innstilt som nestleder i RBK-styret. Han er åpen for å bli leder den dagen Ivar Koteng gir seg.
Les mer om:

Glimt-trenden som bør skremme Rosenborg: – Ser veldig merkelig ut

Erik Botheim (21) ble aldri en Rosenborg-suksess. Men Bodø/Glimt har vist gang på gang at de kan lage gull av gråstein med spisser.

Vil at Rosenborg skal be NFF boikotte VM i Qatar

«Denne ser jeg veldig alvorlig på», skrev banemesteren da han varslet om setningsskader for flere år siden.
Les mer om: