Nyheter om Rosenborg


LSK: Et lag i godt driv

Marbella, Spania: 11 dager før mesterfinalen mot Rosenborg vurderes LSK-spillerne ut fra formen de er i. Det spillerne har prestert på trening i 10 dager på Marbella, i kampen mot Rubin Kazan og status i forhold til plass på laget, danner grunnlaget for karakteren. (Se poengene og les bedømmelsen til hver enkelt spiller i bildeserien øverst i saken)
Les mer om:

Har penger å bruke etter suksess og salg av Krépin Diatta og Sigurd Rosted

Det er en kraftig fremoverlent klubb som nå går inn i årets sesong. Resultatene i år skal bli enda bedre for Sarpsborg 08 med et budsjett doblet fra 46 til 96 millioner. – Fortsatt et godt stykke opp til Rosenborg sitt utgiftsbudsjett for 2018 som er på 200 millioner. Styreleder i Sarpsborg 08 Cato Haug forteller om situasjonen til Sarpsborg Arbeiderblad:  “Vi legger fram et budsjett for 2018 på 96 millioner kroner på årsmøtet. Det er mer enn en dobling fra 2017. Salgene av Krépin Diatta og Sigurd Rosted vil komme på 2018-regnskapet, og da må vi ta med det i omsetningen.

Tøft for et talent å konkurrere om plassen med Bendtner og Søderlund

Det 19 år gamle angrepstalentet Andreas Helmersen som har vært i Rosenborg siden han var en liten gutt (2012) lånes ut til Eliteseriekollega Ranheim frem til sommeren. Ranheim har helt klart et behov fremover på, mens Rosenborg har en angrepsrekke som er sterkere enn på lenge, de topper med både Lord Nicklas Bendtner og hjemkomne Alexander Søderlund. Les: Kåre Ingebrigtsen: “Han kommer til å bli en fantastisk fotballspiller” (c) Foto: RBK:Andreas Helmersen Andreas Helmersen lånes for at ikke hans talent skal slå rot på benken.

“Leo” hvor har du vært de siste 10 årene?

Nå hovedtrener for Aalesund Lars Bohinen (155 kamper i Premier League) måtte i sin tid rykke ut og farsvare sin gode venn og en av Norges mest suksessrike fotballspillere Øyvind Leonhardsen for begrepet “best uten ball”.

Stoppertalent på utlån ut sesongen

Vålerenga Fotball og Viking Fotball er enig om en utlånsavtale som strekker seg ut 2018 sesongen for Markus Nakkim. Den unge lovende stopperen som Viking spiller ut sesongen, etter at Nakkim i dag gjennomgikk den medisinske testen på Viking Stadion. Bjarne Berntsen har følgende å si om det siste medlemmet i Vikings A-lags tropp. Les: Tidligere Vålerenga og Rosenborg spiller endelig på plass i ny klubb (c) Foto: Viking Fotball: Markus Nakkim   Klar for å tette hullene i den synkende Viking-skuta “Vi er utrolig glade for å få på plass en viktig brikke foran årets sesong.

Kåre Ingebrigtsen: “Han kommer til å bli en fantastisk fotballspiller”

Det har tatt tid og flere treningsopphold i Trondheim, men nå er det glemt, Igoh Ogbu som akkurat har blitt 18 år er klar for Rosenborg.    Igoh Ogbu: Akkurat nå er jeg bare veldig glad. Den nigerianske midtstopperen har imponert under flere treningsopphold i Trondheim, og har nå signert en fireårs-kontrakt med RBK. RBK-trener Kåre Ingebrigtsen: “Vi har lært Igoh å kjenne gjennom et års tid nå, og han kommer til å bli en fantastisk fotballspiller”. Ogbu er først og fremst aktuell som midtstopper og sentral midtbanespiller, men har også fått prøve seg som høyre back i vinterens treningskamper.

I går var det årsmøte i Rosenborg

Etter å ha lagt bak seg et rekordbra år er det naturlig å ikke gjøre noen store endringer.  Det er første gang Rosenborg har 300 millioner kroner i inntekter.  Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug kunne for noen dager siden fortelle de fikk overskudd med et resultat før skatt på 48,5 millioner kroner. Torsdag kveld ble årsmøtet avholdt på Scandic Lerkendal, og medlemmene fulgte valgkomiteens innstilling.

Molde og Rosenborg reagerer på NFF-valg: – Skuffet og overrasket

Norges Fotballforbund omorganiserer og deler seg i to: Elitefotball og breddefotball. Sterke krefter i norsk fotball har jobbet for et felles eliteselskap med Norsk Toppfotball, men det har forbundet nå sagt nei til.
Les mer om:

Basel bør gi Rosenborg håp

BASEL (VG) (Basel - Manchester City 0–4) Det gikk som det måtte gå, Manchester City holder på med noe annet enn Basel. Men dette var en kveld for å hylle taperne.

Dansk U19 landslagskaptein trener med Eliteserieklubb

Det som er noe dritt for noen kan være skikkelig bra for andre, den danske Superligaklubben Lyngby har seriøse økonomiske problemer og de måtte la den 19 år gamle midtbanespilleren gå.  Flaks for Tromsø Oliver Kjærgaard ble forlot Lyngby i forrige uke. Nå trener han i Norge Tromsø. Lyngbys situasjon var uløst i forrige uke og fem spillere sa opp kontraktene sine. En av dem var 19 år gammle Oliver Kjærgaard. Les: Reddet på fredag, men trenger fortsatt mer penger Han trener nå i Norge Tromsø, skriver klubben på sin hjemmeside. Dette er en spiller, vi trenger noen dager for å sjekke ut.

Tidligere Vålerenga og Rosenborg spiller endelig på plass i ny klubb

Den 30 år gamle forsvarsspilleren Andreas Nordvik har stort pendlet mellom norske og danske klubber. Etter den tragiske sesongen i Viking drakt ble han klubbløs til jul. Andreas Nordvik vender tilbake til Danmark. Den 30 år gamle midtstopperen har skrevet under for FC Fredericia på nivå to. Det bekrefter klubben på eget nettsted tirsdag. Andreas Nordvik – Vi har sikret oss en klassespiller i Andreas Nordvik. Det er vi glad for. Han kommer inn for å styrke forsvaret vårt, sier klubbdirektør Stig Pedersen. Tidligere Rosenborg- og Vålerenga-spiller Nordvik spilte for Viking i høstsesongen.

Fosning fintet ut landslagsstjernene(pluss)

Staværingen Håkon Hammer (17) spilte treningskamp mot Rosenborg for sin nye klubb Byåsen - og vant!
Les mer om:

Fosning fintet ut landslagsstjernene(pluss)

Staværingen Håkon Hammer (17) spilte treningskamp mot Rosenborg for sin nye klubb Byåsen - og vant!
Les mer om:

Søderlund gjenåpnet målkontoen

Alexander Søderlund scoret sitt første mål for Rosenborg etter overgangen fra Saint-Étienne.
Les mer om:

RBK håvet inn 138 millioner mer enn budsjettert

Rosenborg var en gedigen pengemaskin i 2017. Da tjente seriemesteren over 300 millioner kroner og hadde inntekter himmelhøyt over budsjett.
Les mer om:

Nå returnerer han til Rosenborg

Alexander Toft Søderlund signerte en treårskontrakt for Rosenborg, bekrefter klubben.
Les mer om:

Søderlund tilbake i Rosenborg

Alexander Toft Søderlund signerte en treårskontrakt for Rosenborg, bekrefter klubben.
Les mer om:

Søderlund tilbake i Rosenborg

Alexander Toft Søderlund signerte en treårskontrakt for Rosenborg, bekrefter klubben.
Les mer om:

Søderlund tilbake til RBK

Alexander Søderlund er klar for sin andre periode i Rosenborg. Spissen har skrevet under en treårskontrakt på Lerkendal. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Bendtner vil bli i Rosenborg

Nicklas Bendtner har ingen planer om å forlate Rosenborg denne vinteren. Overgangsryktene har svirret etter at dansken ble toppscorer i Eliteserien i fjor, men til VG sier Bendtner han forventer å bli værende hos trønderne.
Les mer om:

Rosenborg med dobbeltsignering

De to 19-åringene Besim Serbecic og Malte Amundsen er Rosenborg-klare. Mer på TV2.no.
Les mer om:

– Portugisisk EM-stjerne var nær overgang til Rosenborg

Premier League-spilleren Renato Sanches skal ifølge Adresseavisen ha vært på vei til norsk fotball.

Supercup på Åråsen i mars

Supercupen i fotball mellom Rosenborg og Lillestrøm skal spilles på Åråsen mandag 5.mars. Det opplyser Norges fotballforbund tirsdag. Kampen er mellom fjorårets seriemester og fjorårets cupmester, og vil markere starten på 2018-sesongen.

Tror på tre-fire nye, gode fotballår

- Det var riktig med et klubbskifte nå. Jeg ønsker å spille for en klubb hvor jeg får en mer sentral rolle enn jeg hadde i Rosenborg, sier Johan Lædre Bjørdal.
Les mer om:

Tror på tre-fire nye, gode fotballår

- Det var riktig med et klubbskifte nå. Jeg ønsker å spille for en klubb hvor jeg får en mer sentral rolle enn jeg hadde i Rosenborg, sier Johan Lædre Bjørdal.
Les mer om: