Nyheter om Rosenborg


Rosenborg låner ut keepertalent: – Det er en tillitserklæring

Rosenborgs unge keeper Julian Faye Lund lånes ut til Mjøndalen.
Les mer om:

Mener Rosenborg har lagt vekk 4-3-3: Slik svarer sjefen

RBKs motstandere mener laget har skiftet formasjon etter at Eirik Horneland overtok. Rosenborg-profil Pål André Helland er delvis enig.
Les mer om:

Forren: – Merkelig at ikke RBK er interessert i å spille fotball

Rosenborg har tapt sine tre siste treningskamper. Molde-stopper Vegard Forren (31) mener trønderne ikke er til å kjenne igjen.
Les mer om:

Fossum takket nei til Rosenborg

Han sliter med spilletiden i Hannover, men etter det TV 2 kjenner til takket landslagets midtbanespiller Iver Fossum nei til en overgang til Rosenborg i vinter.
Les mer om:

Bare i sportens verden: Så tett at det blir kleint

Det er noe svett over at Kåre Ingebrigtsen, som nettopp møtte Rosenborg i retten, nå står og intervjuer mannen som har overtatt treneransvaret. Kunne tilsvarende skjedd utenfor sportens andedam?
Les mer om:

Reagerer på at RBK presenterer laget i 4-3-3: – Veldig spesielt når det ikke stemmer

TRONDHEIM (VG) (Rosenborg – Molde 0-1) Gjennom lagoppstillingen på hjemmesiden insisterer Rosenborg at de fortsatt spiller varemerkesystemet 4–3–3. Fotballtrøndere som har møtt og sett årets RBK er helt uenige i at de gjør det.
Les mer om:

Ingebrigtsen om tiden etter RBK: – Ikke mye kontakt

NYDALEN (VG) Kåre Ingebrigtsen (53) lover at han ikke skal legge bånd på seg når han skal mene noe om Rosenborg i sin nye jobb. Men han har minimal kontakt med RBK-miljøet og blir aldri å se på Brakka eller ved treningsfeltet.

Forsvarstabbe ga Molde-seier

Molde trakk det lengste strået i treningskampen mot Rosenborg i Abrahallen. En skikkelig glipp av Even Hovland påførte Eirik Hornelands menn nok et tap.

Helland etter Molde-tap: - Rosenborg er gullfavoritt uansett

MALVIK/OSLO (VG) (Rosenborg - Molde 0–1) Én seier og fem tap i 2019 er fasit for trønderne to uker før seriestart. Likevel mener Pål André Helland (29) at trønderne fortsatt er favoritter, selv etter tap for erkerival Molde.

Molde-treneren slakter NFF etter kampavlysning: – Elendig planlegging

Fredag kom meldingen om at den såkalte Mesterfinalen mellom Molde og Rosenborg måtte avlyses på to dagers varsel. Molde-trener Erling Moe kaller det elendig planlegging fra Norges Fotballforbund.
Les mer om:

Molde-treneren kritiserer avlysninga: – Elendig planlegging av Fotballforbundet

Erling Moe er ikke nådig i kritikken av Norges Fotballforbund etter at Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde ble avlyst. Nå møtes klubbene til treningskamp i Trondheim søndag.

Mesterfinalen i fotball er avlyst

Mesterfinalen i fotball mellom Rosenborg og Molde, som skulle spilles på Ullevaal stadion søndag, er avlyst på grunn av store ventede nedbørsmengder.
Les mer om:

Supporterleder om avlyst Mesterfinale: – Hele helgen er ødelagt

Søndagens Mesterfinale mellom Rosenborg og Molde på Ullevaal er avlyst på grunn av nedbørsmengdene som er varslet natt til kampdagen. Lederen i Tornekrattet Øst er forbannet.
Les mer om:

Mesterfinalen avlyst

I en pressemelding fredag bekrefter NFF at Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde søndag er avlyst. Kampen avlyses fordi det er varslet store nedbørsmengder natt til søndag.
Les mer om:

Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde er avlyst

Søndag skulle fotballsesongen sparkes i gang. Nå er mesterfinalen avlyst.
Les mer om:

Mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde er avlyst – NFF fryktet å ødelegge gresset

NFF vurderte å flytte mesterfinalen til en annen stadion, men ønsker å ha en ramme rundt kampen og ha den på Ullevål. Derfor ble mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde avlyst, og lagene møtes til treningskamp.
Les mer om:

Foss Solevåg mista staven i finalen

NFF vurderte å flytte mesterfinalen til en annen stadion, men ønsker å ha en ramme rundt kampen og ha den på Ullevål. Derfor ble mesterfinalen mellom Rosenborg og Molde avlyst, og lagene møtes til treningskamp.

Discovery ville ha mikrofon på spiller eller trener i Mesterfinalen – fikk nei

Rettighetshaver Discovery foreslo å ha mikrofon på trenerne og dommeren under Mesterfinalen søndag, men fikk nei fra både Molde, Rosenborg og Norges Fotballforbund.
Les mer om:

Gir opp i Rosenborg – velger Stjørdals-Blink

Det høres kanskje noe dramatisk ut, men for Robert Williams er det et naturlig valg. Det 19-årigen forlot Stjørdals-Blink sommeren 2016 for å spille med Rosenborg. Etter å ha spilt fast for reservelaget til Rosenborg, som til daglig spiller i 3. divisjon,  tar venstrebacken nå steget tilbake og opp til Stjørdals-Blink i PostNord-ligaen. Det ble riktignok én kamp for seniorlaget til Rosenborg i NM, men groforholdene virker nå bedre i gamleklubben. Trenger å komme videre. (foto. rbk) – Å få spille 2.
Les mer om:

Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige

Tirsdag tok landslagssjef Lars Lagerbäck ut troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Spania 23. mars og Sverige 26. mars. Vi har dessverre noen skader og noen med lite spilletid, men totalt sett synes jeg det ser ganske bra ut. Vi skal sørge for å gjøre to gode kamper med denne gjengen, sier Lagerbäck. Les: Dette er EM byene – Sander Berge er dessverre skadet igjen og ikke aktuell nå, mens Mats Møller Dæhli kommer inn igjen.

Verken Ranheim eller Rosenborg vil gi slipp på grasrotpenger

Lotteritilsynet har ikke klart å fastslå om eliteserieklubber har brukt grasrotmidler i strid med regelverket. Samtidig er det kommet nye retningslinjer for hvordan toppklubbene kan bruke pengene.
Les mer om:

Rosenborg-talent reiser hjem

Den 19 år gamle venstrebacken Robert Williams har 13 aldersbestemte landskamper bak seg og var inntil nå en fast del av Rosenborg 2 som etter å ha rykket nedi fra andredivisjon i 2016 ikke klarte å rykke opp hverken i 2017 eller i fjor.  For å få et bedre sportslig tilbud har Robert Williams bestemt seg for å signere for Post Nord klubben Stjørdals-Blink som han mener har mer å tilby. Les: «Nå har vi to gode keepere» Forsvarsspilleren kom til Rosenborg sommeren 2016 og spilte to og et halvt år i RBK. Han fikk én kamp for A-laget – et innhopp på Steinkjer i cupens andre runde i fjor vår.

RBK-talent drar hjem til Stjørdals-Blink

Han har 13 aldersbestemte landskamper, var på prøvespill i HamKam og ble norgesmester med Rosenborg i fjor. Nå er han klar for 2.-divisjon.
Les mer om:

Ingebrigtsen tilbake: – Jeg tror Rosenborg vinner

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm-Molde 1–1) Åtte måneder etter at han fikk sparken i Rosenborg, er Kåre Ingebrigtsen (53) tilbake i fotballen – som ekspert for Eurosport.

Bråtveit nøyer seg ikke med heltestatus hos Djurgården

Norge gjør seg klar til EM-kvalifisering. Troppen som skal møte Spania og Sverige er nå klar. For en 23-åring hos Djurgården ble uttaket en overraskelse. Per Kristian Bråtveit skal ikke anklages for ikke å ha fokus på arbeidsoppgavene. På telefon med Haugesund Avis fikk han for noen dager siden spørsmålet om landslagsuttaket. Da visste han ikke engang når dette skulle være. Nå står han på listen over de utvalgte. På søndag ble han helt hos Djurgården-supporterne etter at han reddet straffe i byderbyet mot Hammarby.