Nyheter om Rosenberg


Ingen boliger på Rosenberg

Leder for kommunalstyret for byutvikling (Kbu), Kari Raustein (H), gjorde det torsdag helt klart at Høyre ikke vil gå inn for å omdisponere områder ved Rosenberg Verft fra næring til bolig.
Les mer om:

Rosenberg ansetter flere folk etter storkontrakt med Lundin

Tirsdag var Lundin-direktør Kristin Færøvik tilbake på gamle trakter på Rosenberg og tildelte verftet en kontrakt på flere hundre millioner kroner.
Les mer om:

Rosenberg vinner storkontrakt i Nordsjøen

Rosenberg WorleyParsons offentliggjør tirsdag en storkontrakt som sikrer verftet mer arbeid fram mot 2020.

Rosenberg vinner storkontrakt i Nordsjøen for Lundin

Rosenberg WorleyParsons offentliggjør tirsdag en storkontrakt som sikrer verftet mer arbeid fram mot 2020.

Hevder at superstjernen ikke trekker seg tilbake fra musikken

I det som ble kalt «hans siste intervju» meldte Bublé at sønnens kreftsykdom hadde endret hans livsanskuelse, og at novemberalbumet Love skulle være hans siste. Nå rykker hans mangeårige talsperson Liz Rosenberg, som også har hatt Madonna og Cher blant sine klienter, ut og sier til bladet Insider, i et innlegg som nå går runden verden over: – Michael Bublé har absolutt ingen planer om å trekke seg tilbake.
Les mer om:

Rosenberg-sjefen klarte å overtale regjeringen i 2016. Nå vil Erna kutte ordningen igjen

Massivt press fra Rosenberg WorleyParsons og fagbevegelsen fikk regjeringen til å snu og utvide permitteringsreglene under oljekrisa. Nå advarer Solfrid Lerbrekk (SV) mot at regjeringen vil stramme inn igjen.
Les mer om:

Oljeministeren besøkte Rosenberg: – Fantastiske historier

Midt i diskusjonen om det skal åpnes for eksklusive boliger i vannkanten på deler av Rosenberg-tomta, besøkte olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg Rosenberg. Han er tydelig på at det i lang tid framover vil være bruk for Rosenbergs virksomhet.
Les mer om:

Stavanger-politikere vil ikke ha boliger på Rosenberg

Det er bred politisk enighet om å bevare Rosenberg-tomta til industri. Boligplanene til Buøy Invest får tommelen ned også fra rådmannen i Stavanger.
Les mer om:

Spillet om Rosenberg: – Politikere føler seg ført bak lyset av Buøy Invest

I møter med byens politikere hevdet Buøy Invest at Rosenberg var positive til planene om boligbygging på Rosenberg-tomta. Nå mener flere politikere at Buøy Invest feilinformerte om Rosenbergs holdning til planene.
Les mer om:

Stavanger-investorer nekter å gi opp Rosenberg-boliger

Et knippe av Stavangers mest formuende ønsker å bygge boliger ved Rosenberg Verft. Det skaper bråk.
Les mer om:

Rosenberg må ikke ofres for boliger

LEDER: Skjebnen til tradisjonsrike Rosenberg på Buøy i Stavanger er i spill igjen, men politikerne bør være ekstremt varsomme med å åpne for boligbygging på den tradisjonsrike industritomten.
Les mer om:

Equinors Martin Linge sprekker med 17,4 milliarder kroner - det betyr mer penger i kassen for Rosenberg

Bare siden i fjor har kostnaden på Martin Linge-utbyggingen økt med over 5 milliarder kroner. Dette nyter Han far og de på Rosenberg godt av.

Nå står slaget om Rosenberg: – Tusenvis av arbeidsplasser kan forsvinne

Etter at Rosenberg WorleyParsons opplevde at utbyggerne i Buøy Invest hevdet at Rosenberg var positive til boliger på deler av Rosenberg-tomta, måtte Rosenberg-direktøren sende et brev med klar melding til politikere.
Les mer om:

Vi ønsker å tilrettelegge for Rosenberg

DEBATT: Samfunnet utvikler seg, men det er ingen motsetninger mellom Rosenberg sin virksomhet og utvikling av Buøy.
Les mer om:

Landstrøm til cruiseskip et skritt nærmere

Samarbeid mellom Rosenberg WorleyParsons og Stavanger kommune kan gi byen et nytt landstrømanlegg for cruisebåter uten at man trenger å grave opp Strandkaien.
Les mer om:

Metoo har endret Rosenberg Verft: – Det har blitt legitimt å si ifra

I etterkant av metoo-kampanjen kalte ledelsen inn til allmøte. Blant arbeiderne på gulvet var det først og fremst den eldre garde som måtte se seg selv i speilet.
Les mer om:

Er det plass til «han far og de» i 2018?

DEBATT: Buøy Invest har søkt kommunen om å få omregulere området øst for Rosenberg til boligformål. Rosenberg ønsker å vokse, da må vi ikke bygge ned de små og få industriarealene vi har.
Les mer om:

– Ikke kast brevet! Når du får invitasjon til å sjekke deg for livmorhalskreft, så ring og avtal time

Helga Rosenberg fra Lillesand håper noen kan lære av hennes historie.

– Når vi blir bedt om å roe ned markedsføringen, vet vi at vi har gjort noe riktig

Ved flere anledninger har Benjamin Havre (29) og Edvard Rosenberg (22), i markedsføringsbyrået Myst Media AS, opplevd at bedrifter har bedt dem roe ned markedsføringskampanjer de har vært i gang med, fordi de har fått for mange nye kunder.
Les mer om:

Kabel fra Rosenberg kan gi cruiseskip landstrøm

En sjøkabel på fjordbunnen fra Buøy til Bjergsted kan bli løsningen for å skaffe til veie landstrøm til cruiseskip ved kai i Stavanger.
Les mer om:

Tvedt Solberg (Ap) fikk klar beskjed som «sommervikar» på Rosenberg

En god medisin mot Asia-syken er å bruke eierskapet aktivt i Equinor og ha mer statlig styring av de store oljeprosjektene for å få norske verft på rett kjøl igjen, mener Torstein Tvedt Solberg.
Les mer om:

Jobber døgnet rundt for å få Martin Linge klar

På Rosenberg jobbes det på spreng med å få Martin Linge seilingsklar i juli. Det er blitt mer arbeid enn forventet, og fortsatt kan ikke Equinor anslå noe tidspunkt for produksjonsstart for utbyggingsprosjektet som har over 12 milliarder kroner i overskridelser.

Se, nå seiler Sverdrups gangbru ut fjorden

Ut Byfjorden i dag seiler resultatet av en svært viktig kontrakt som Worley Parsons Rosenberg fikk i 2016. Kontrakten førte til at permitterte kunne komme tilbake i jobb.
Les mer om:

Rosenberg sikrer framtiden med Gjøa-kontrakt

Verftet Rosenberg på Buøy i Stavanger har signert en kontrakt med Neptune Energy som vil sikre arbeid for opptil 300 personer fram til 2021.
Les mer om:

Milliardkontrakt til Rosenberg

Rosenberg er virkelig i siget for tiden og har i vår passert flere ansatte enn før oljekrisen slo inn. Med signering av ny milliard-kontrakt slipper de ansatte å ha Nav-spøkelset hengende over seg.
Les mer om: