Nyheter om Rooney


Robben i samtaler med ny klubb

Han begynner å ligne på en «gammel» storhet. Med bare 15 kamper denne sesongen for Bayern München og 5 scoringer, er Arjen Robben i ferd med å spille seg inn som en liten fotnote i årets klubbhistorie. Nå vurderer noen å skvise den siste måljuicen ut av den tidligere målmaskinen. For det skjer ikke i München. Etter denne sesongen er det over for Robben etter 10 år i klubben. Selv om nederlenderen har slitt med skader, betyr dette ikke at han kan gjøre nytte for seg andre steder i verden. Har det fortsatt.

Årets spiller i Championship kommer fra Finland

Norwich fosser frem i Championship og hvis ikke noe veldig uventet skjer er de en del av Premier League neste sesong. Nå som sesongen begynner å nærme seg slutten og ute-pilsen lokker ikke så er det klart for prise. Norwich stikker av med både årets spiller og årets unge spiller. Finske Teemu Pukki har blitt kåret til årets spiller i Championship. Norwich-spissen er toppscorer i ligaen med 26 mål, og har også levert ni assist denne sesongen.

Martin Ødegaard viser det igjen!

Det har kommet flere perlescoringer fra Martin Ødegaard etter at han byttet til Vitesse-trøye. Treneren bestemte seg for å behandle Real Madrid-spilleren som en hvilken som helst annen gutt, noe som tydeligvis har hjulpet 20 åringen. Mot PSV tok det 59 minutter før det smalt. Martin Ødegaard back to Real Madrid after this? Amazing goal from the Norwegian against PSV.

Zidane velger å ikke bekrefte om Gareth Bale

Gareth Bale har vært usikker i Real Madrid-trøya i over ett år nå. Derfor kommer det ikke som noen bombe at Zinedine Zidane ikke freder waliseren denne gangen heller. Eller er det Bale som nå har fått nok? 29-åringen har riktignok spilt samtlige kamper etter Zidanes retur, men ble igjen pepet ut av sitt eget publikum da han kom på banen i 2-1-seieren mot Eibar på lørdag Mye skal avgjøres i Madrid etter denne sesongen. (foto: bale, twitter) Les: Få 210 gratissnurr på 21.com Etter kampen fikk Zidane spørsmålet om Bales fremtid på San Bernabeu. -Vi må vente og se på slutten av denne sesongen.

Wayne Rooney med en god gammeldags engelsk grisetakling

Når vi tar med alle de briljante scoringene til Rooney i MLS, føler vi oss forpliktet til å ta med det mindre briljante også. Les: Glem Beckham – ingen skrur som Rooney! Og denne passer fint inn i kategorien: litt sliten, litt irritert, veldig sen. Awful tackle by Wayne Rooney. How in God’s name did the ref need VAR to realise this was a red card? #MLS pic.twitter.com/238PEpPDry — Pat Nugent (@patnugent7) April 6, 2019 Og ja, det ble rødt kort på Mr. Rooney. Les på Popidol: I Tottenhams nye storstue tappes selvfølgelig ølen GJENNOM glasset
Les mer om:

Wayne Rooney herjer i USA

Wayne Rooney og DC United er bunnsolide på hjemmebane. Derfor tror vi de slår os Angeles FC lørdag.
Les mer om:

Wayne Rooney herjer i USA

Wayne Rooney og DC United er bunnsolide på hjemmebane. Derfor tror vi de slår os Angeles FC lørdag.
Les mer om:

Wayne Rooney herjer i USA

Wayne Rooney og DC United er bunnsolide på hjemmebane. Derfor tror vi de slår os Angeles FC lørdag.
Les mer om:

Wayne Rooney herjer i USA

Wayne Rooney og DC United er bunnsolide på hjemmebane. Derfor tror vi de slår os Angeles FC lørdag.
Les mer om:

Wayne Rooney herjer i USA

Wayne Rooney og DC United er bunnsolide på hjemmebane. Derfor tror vi de slår os Angeles FC lørdag.
Les mer om:

Wayne Rooney herjer i USA

Wayne Rooney og DC United er bunnsolide på hjemmebane. Derfor tror vi de slår os Angeles FC lørdag.
Les mer om:

7 Liverpool-spillere har helt spesielle opplevelser med Southampton

På fredag reiser Liverpool til St. Marys for å kopiere resultatet forrige gang de møtte Southampton. Da ble det 3 kjappe scoringer i første omgang, noe som gjorde det til den andre 3-0-sieren over the Saints på rad.  Det blir uansett noe veldig spesielt når de to klubbene møtes. Ikke mindre enn 7 Liverpool-spillere har spesielle opplevelser i forbindelse med Southampton. Dette blir nesten for sært.

Da er enda en Premier League klubb klar for nedrykk

Det ble rett opp og rett ned igjen på første mulighet for Fulham. – Etter 4 – 1 tapet i går mot Watford er de klare for Championship etter bare 33 spilte kamper. Det ligger nok en rekke dårlige avgjørelser og muligens også mangel på resurser som gjør at de rykker rett ned igjen, en merkelig avgjørelse sett med norske øyne er utlånet av Stefan Johansen til WBA.

Manchester United får gavepakke fra «grinete» manager

Manchester United har ligget i buskene og vurder å hente Inter Milan sin store stjerne Mauro Icardi, prislappen forventes å likke rundt 86 millioner pund.

Leeds jakter seriegull – mister viktig forsvarsspiller

Vi nærmer oss slutten på en lang og tøff sesong. Fotballbeina har fått kjørt seg gjennom vinteren, samtidig som det spisser seg til i topp og bunn av ligaen.  Leeds jakter topp-plasseringen i Championship og har syv kamper på å ta igjen 5-poengs forspranget til ledende Norwich. Les på Popidol:Glem Beckham – ingen skrur som Rooney! Da svir det når beskjeden kom om at venstrebacken Barry Douglas blir ute resten av sesongen på grunn av en lei kneskade. Douglas må bruke de neste tre månedene til opptrening, og kan dermed ikke bidra i racet om topp-plasseringen. Kan ikke være der for gutta.

På tirsdag kan Solskjær viske ut nok en United-svakhet

Forrige gang ble det tap mot Wolverhampton i FA Cupen. Denne gangen dreier det seg om Premier League. Solskjær har vært med på å tape to kamper. Den ene mot PSG, som senere ble visket ut. Nå gjenstår én motstander som har stått imot Solskjærs United. På tirsdag blir det derfor eksamenstid – igjen. Etter 2-1-seieren mot Watford i en sliteseier, er det duket for bortekamp mot Wolverhampton på tirsdag. Luring. (foto: wolves, twitter) Les: Selv Steven Gerrard fikk seg ikke til å forsvare spilleren Nettopp ulvene har vært en vanskelig motstander for United denne sesongen.

Selv Steven Gerrard fikk seg ikke til å forsvare spilleren

Gule kort er en del av fotballen, rødt kan komme i spesielle tilfeller, men fem røde kort i samme sesong taler om noe helt annet. Vi vet ikke hva manager Steven Gerrard sa på bakrommet etter søndagens Old Firm, der Rangers  barket sammen med Celtic, men spesielt happy kan han ikke ha vært. Det ble 2-1-tap mot erkerivalen, mye takket være Alfredo Morelos. Kolumbianeren ble vist ut etter 31 minutter, og overlot lagkameratene til å kjempe i undertall store deler av kampen. Alfredo Morelos red card #CELRAN #OldFirmDerby pic.twitter.com/6fcWqWbbpS — Farhaan (@Farhaan_bwfc3) March 31, 2019 Les på

Christian Eriksen tangerte selveste David Beckhams rekord

Spilleren er dansk og rekorden dreier seg om nestsiste mann på ballen. Tottenham tapte storkampen mot Liverpool, men Eriksen fikk et lite donald-plaster på såret. Etter å ha servert ballen til Lucas Moura, som satte inn Tottenhams eneste mål, kom Eriksen opp i ti assist denne sesongen. Christian Eriksen peker på noe langt langt borte.

Queens Park Rangers sparker Steve McClaren

Det er en av Englands absolutte managerveteraner som idag har fått sparken av Queens Park Rangers. – Steve McClaren som blant annet har vært landslagssjef for England kom til QPR etter å ha trent Newcastle som et bevis på at klubben igjen hadde ambisjoner til tross for store økonomiske problemer. Ambisjonene er der fortsatt, men etter en meget dårlig periode er QPR nå nede på 17.

Virgil van Dijk beroliger Liverpool-manageren

På søndag vant Liverpool det Klopp beskrev som en lite pen seier. Lite pent var heller ikke synet av Man of the Match på gående rundt med en stor ispose. Liverpool vant 2-1 over Tottenham, men kunne ha mistet en av sin viktigste garantister for at veien går i retning Premier League-trofé: Virgil van Dijk. Etter kampen sa Klopp litt usikker: -Jeg vet ikke om han har vrikket eller om det var et støt. Vi får se. Fotball skal gjør litt vondt.

Orker ikke Liverpool-tanke: - Ville vært et mareritt

Wayne Rooney om tittelkampen i Premier League.
Les mer om:

Tre engelske aviser: Dette bør United gjøre med Solskjær

Ole Gunnar Solskjær gikk på sin første skikkelige skrell mot Wolverhampton i cupen. Selv ellers så positive Solskjær måtte innrømme at det var en drittkamp. I kjølevannet av dette tok Sky Sports runden til ulike aviser for å lodde stemningen om Solskjær som permanent manager. Siden dette er engelske mediers syn på «vår» Solskjær, tillater vi å henge oss på. Oliver Kay – Chief football correspondent – The Times -If you look at the last three months, he has done a fantastic job – nobody can dispute that.

Wayne Rooney fikk endelig sin trippel i MLS!

Wayne Rooney er ikke glemt. 33-åringen har fortsatt evnen til å gjøre seg aktuell. Denne gangen var det storscoreren Rooney som viste seg frem i MLS. På lørdag kom klubben fra Salt Lake City på besøk for ligaspill. Sesongen har nettopp begynt og Rooney ventet ikke med å vise hvorfor han ble toppscorer hos Manchester United. Med tre scoringer i 5-0-kampen, dro Rooney til med sitt første hattrick siden han fikk debuten i MLS forrige sommer. Les på Popidol: Nå kan du redigere ut eksen Da endte det med 15 scoringer – alle på hjemmebane (!). 35' | @WayneRooney steps up and buries the PK!

Tror ikke på White Hart Lane denne sesongen

Premier League har kontaktet Tottenham og ytret et ønske om at klubben spiller minst de fem siste kampene på deres nye White Hart Lane, alternativt blir værende på Wembley frem til neste sesong. De ser for seg at en kamp eller to før sommerferien ikke er det lureste. Enten eller Det er liten tvil om at laget og fansen drømmer om å komme tilbake til sin egen arena, alle utsettelser og at det forsåvidt går bra på den nasjonale arenaen har gjort at mange nesten har glemt White Hart Lane. Håpet om å spille på nye White Hart Lane denne sesongen ser enda mer tynnslitt ut for Tottenham.

Guardiola: Manchester United er inne i kampen om tittelen!

Er det noe Pep Guardiola ikke hadde tålt denne sesongen der City virkelig får konkurranse om Premier League-tittelen, så hadde det vært at United står igjen på toppen. Men mulig er det, mener spanjolen. Har det rablet for Guardiola; United med i tittelkampen? Elleve poeng bak City og fjorten bak Liverpool. Dette er status for Solskjær og United etter 25 kamper. For Guardiola er ikke Manchester United avskrevet. Det er ikke bare oss og Liverpool.