Nyheter om Rooney


«Manchester United prøver fortsatt å reise seg – gi Mourinho tid»

Sir Alex Ferguson trente Manchester United i perioden 1986 – 2013. Etter en sånn æra, tar det tid å finne seg selv når en av tidenes beste trenere gir seg. Og det er nettopp dette United har jobbet med siden 2013. David Moyes, Ryan Giggs (midlertidig) Louis van Gaal og nå Jose Mourinho.

Tottenham skaper overskrifter for alt annet enn fotball

Tottenham har hatt en god start på sesongen, uten å spille gnistrende fotball. Det er stadion-trøbbel og online-spill som skaper overskriftene. De har 27 poeng og ligger på fjerdeplass i den øverste divisjonen i engelsk fotball, men allikevel er det få som har latt seg overbevise av Tottenham.

Wayne Rooney om slutten på Manchester United-karrieren: – Jeg var flau

Han er tidenes mestscorende Manchester United-spiller, har vunnet det som vinnes kan med klubben og tilbrakte 13 sesonger på Old Trafford. Men siste sesong på «Drømmenes Teater» var alt annet enn en drøm. Da var Wayne Rooney (33) flau.
Les mer om:

Rooney takket av med engelsk storseier

Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA.
Les mer om:

Rooney takket av med storseier

Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA. Den mangeårige England-kapteinen har vært ute av landslaget en stund, men fikk ta avskjed med sin 120. kamp for «Three Lions».
Les mer om:

Rooney var på alles lepper i avskjeden for England

I 3-0-seieren over USA.
Les mer om:

To scoret sine første mål for Three Lions i kveld

Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i privatlandskampen mot USA. Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i sin femte A-landskamp. I en alder av 20 år og 39 dager, ble han den nest yngste målscoreren i Gareth Southgates tid som engelsk landslagssjef, kun bak Marcus Rashford som scoret i en alder av 19 år og 308 dager mot Slovakia i september 2017. Han ble også den nest yngste Liverpool-spilleren å score England. Trent Alexander-Arnold scores his first ever England goal pic.twitter.com/EE5ZG11aqV — LFC Globe (@LFCGlobeUK) 15.

Lingard med drømmescoring i Rooneys avskjed

Wayne Rooney fikk stående applaus og ble hedret på Wembley, men det var en tidligere lagkamerat i Manchester United som sto for fotballmagien mot USA.

Rooney drømte om å avslutte i United

Tordag tar en æra i englesk fotball slutt når Wayne Rooney spiller sin siste landskamp, 15 år etter sin debut.
Les mer om:

Rooneys drøm. Ville avslutte i United

Tordag tar en æra i englesk fotball slutt når Wayne Rooney spiller sin siste landskamp, 15 år etter sin debut.
Les mer om:

Rooney gir Klopp og Guardiola mye av æren

Wayne Rooney har reist til England for å markere en lang landslagskarriere. Selv er han takknemlig for utlendinger som Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Rooney har mange minner fra mesterskapene. Kanskje flest om straffespark-konkurranser? 32-åringen har vært med England til de store mesterskapene. Der engelskmenn ventet på at footballs coming home,  tapte de tre løvene på straffekonk i EM 2004 og 2006, gikk på en ydmykelse mot Tyskland i VM 2010 og forsvant ut etter gruppespillet i VM 2014. Nå varsles det en ny tid for det engelske landslaget. Mr. England.

Rooney får kapteinsbindet i sin England-avskjed

Wayne Rooney er tilbake i England-troppen for å ta et endelig landslagsfarvel, men hvordan det skal skje har skapt diskusjoner.
Les mer om:

Hodeløs Chelsea-takling sendte Everton-spiller rett til røntgen

Det ble en litt søvndyssende kamp på Stamford Bridge på søndag. Dette gjorde Everton ikke noe. Ett poeng borte mot Chelsea blir sett på som seier. For en islending, ble avslutningen ikke like lystig. Chelseas Jorginho tok løpefart og dundret inn Evertons Gylfi Sigurdsson. Islandsk granitt måtte denne gangen gi tapt, og 29-åringen ble senere sett forlate Stamford Bridge med ankelstøtte. Au da. (foto: sigurdsson, twitter) Ifølge Sky Sports bar det rett til røntgen på mandag for å kartlegge skadeomfanget.

Monaco: Skulle vi ha slått PSG hadde vi valgt en annen trener

Han ville så gjerne. Thierry Henry fikk besøk av PSG på søndag, men kunne ikke gi Monaco noen glede på kort sikt. Arsenal-legenden ble kastet inn i Ligue 1 racet forrige måned etter at Leonardo Jardim hadde ledet Monaco ned til nedrykksstreken. Henry får nå støtte av sine egne etter fotball-leksjonen på søndag. -Thierry kom her for det lange løp, ikke for det korte. Han er ingen brannslukker. Da hadde vi valgt en annen type trener, sier klubbens visepresident Vadim Vasilyev ifølge ESPN. Er ingen brannslukker. (foto: monaco, twitter) Godt sagt.

Zlatan og Rooney blant de 11 utvalgte

Både svensken og engelskmannen har hatt en knallbra sesong i MLS. Da overrasker det få at de blir hyllet som seriens store spillere.  Wayne Rooney kom først i sommer, men har med sine 12 mål og 6 assist, vist at han holder topp nivå i MLS. Ingen tvil om Rooney-effekten. (foto: dc united, twitter) Zlatan bidro også sterkt med 22 mål på 25 kamper.

Sir Alex Ferguson flopp på vei tilbake til Premier League

Selv den legendariske skotske Manchester United manageren Sir Alex Ferguson kan ta feil fra tid til annen.   Da Shinji Kagawa i 2012 ble hentet fra den tyske storklubben Borussia Dortmund var det til trampeklapp fra Manchester United fans. – Den japanske midtbanespilleren var kjent for å ha en nesten magisk passningsfot og han ble sett på som en ekstremt kreativ spiller.  Shinji Kagawa fikk sin offisielle debut for Manchester United i seriepremieren borte mot Everton 21. august 2012, i en kamp Everton vant 1–0.

Tidenes største toppscorerne i Manchester-derbyet

Manchester-klubbene har kommet seg gjennom Champons League-runden, og kan nå konsentere seg om søndagens og årets høydepunkt. Da er det på tide å bringe frem alle statistikk godbitene. Én spiller som er mer enn tent på å score på søndag, er selvfølgelig Sergio Aguero.
Les mer om:

Sarri: «Jeg vet ikke om de to har noen fremtid hos Chelsea»

Hos Chelsea har trener Sarri gjort opp status noen måneder ut i sesongen. Italieneren er befriende åpen om hvordan han tenker. Brutalt for to spillere, men samtidig dønn ærlig.  -For meg er ikke Danny Drinkwater passende på midtbanen med bare to midtbanespillere. Jeg fortalte ham dette for to måneder siden. Victor Moses egner seg mer for å spille vingback enn ving eller midtstopper. Jeg vet ikke om de to har noen fremtid i Chelsea, sier en åpen Maurizio Sarri ifølge ESPN. Drinkwater får klar beskjed.
Les mer om:

Leeds tre poeng nærmere Premier League

Vi må innrømme at Leeds bringer mange gode minner og at vi ønsker den tidligere storklubben tilbake i det gode selskap. Derfor var det stormende jubel da de hvite tok med seg tre sterke poeng i søndagens bortekamp, samtidig som vi noen måneder ut i sesongen allerede har planlagt opprykk. Wigan kunne ikke hindre at Leeds gikk helt til topps i Championship. Selv om det var hjemmelaget som startet knallsterkt med scoring av Reece James etter bare seks minutter, vekket målet Leeds, som utlignet tre minutter senere ved Pablo Hernández. Fosser frem mot opprykk.

Mats Møller Dæhli matchvinner!

Er det én spiller ute i Europa som vi unner dette, er det denne mannen. På søndag spilte han hovedrollen for St. Pauli. Mats Møller Dæhlis klubb slo Arminia Bielefeld 2-1 i søndagens kamp på bortebane, og brøytet seg vei til tabelltoppen i 2. Bundesliga. Det var hjemmelaget som startet best, og sto med 1-0 ledelse til pause etter en tidlig scoring. Les: Stabæk er toast Så våknet St. Pauli. Marvin Knoll utlignet på straffespark i det 50. minutt, og bare seks minutter senere fikk Dæhli sin sjanse. Fremspilt av Henk Veerman, satte nordmannen ballen i mål i lengste hjørne. Jada! (foto: st.

Wayne Rooney tilbake på landslaget

Rooney har gjort seg bemerket i MLS. Dette har gjort 32-åringen landslagsaktuell, om enn for én enkeltstående begivenhet. Gareth Southgate har ifølge Sky Sports valgt å ta med Rooney i troppen som skal møte USA i vennskapskamp 15. november. -Jeg er virkelig ydmyk for muligheten til å spille for England på Wembley igjen, og gleder meg stort, sier Rooney ifølge Sky Sports. Den tidligere landslagskapteinen er spilleren med flest landskamper for England, bare slått av Peter Shilton. I løpet av landslagskarrieren har Rooney gitt England imponerende 53 scoringer. Skal hylles av sine egne.

Rooney får avskjedskamp med England

Wayne Rooney gjør comeback på Englands landslag i kampen mot USA 15. november, melder BBC. Kampen på Wembley blir hans avskjedskamp.
Les mer om:

Rooney tilbake for England. Får avskjedskamp

Wayne Rooney gjør comeback på Englands landslag i kampen mot USA 15. november, melder BBC. Kampen på Wembley blir hans avskjedskamp.
Les mer om:

Rooney tilbake på landslaget

Wayne Rooney (33) gjør comeback på Englands landslag i kampen mot USA 15. november, melder BBC. Kampen på Wembley blir hans avskjedskamp.
Les mer om:

Manchester United-profil til TV 2: – Disse er mine idoler

Marcus Rashford sier at han har lært utenomsportslig adferd av Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney. Unggutten skryter også av Joshua King forut for helgens møte med eks-klubbkameratens Bournemouth.