Nyheter om Rooney


Lampard har lansert sin kandidat til Derby-jobben

Da Phillip Cocu ble hentet inn til Derby var planen klar: Bygge opp Derby og dekke bordet for Wayne Rooney den dagen han er trenertørr nok bak øra. Men da den stolte klubben, som under Lampard lå og snuste på opprykk til Premier League, gikk ned til bunnen av tabellen – og ble der, var borddekkingen over for den tidligere Barcelona-spilleren. Spillende trener Rooney fikk over natten totalansvaret (sammen med Steve McCLaren) for å finne veien ut av uføret. Denne helgen var det klart for første kamp med Rooney som boss.

Manchester City og Mahrez on fire!

Snakk om forløsning! En ting er at Manchester City ruller 5-0 over Burnley, men når Riyad Mahrez drar til med et hattrick, blir det dobbelt helmaks, Egon. Guardiola ventet på City, vi har ventet algireren. Før lørdagens kamp hadde City dundret på med 40 skudd i de to siste kampene. Resultat? Én stusslig scoring. Les: Derby kan sette det endelige punktumet for Wayne Rooney For fire dager siden lovet Guardiola at «en dag kommer det, og da vil vi knuse alt». På lørdag ble Burnley dette alt. Så til Mahrez.

Angrepet som kan koste United 170 millioner kroner

Det var før West Bromwich-kampen meldingen kom fra Manchester United om at klubben var utsatt for et kriminelt cyperangrep. United skal ha klart å stå imot, men har vært lite lystne på å svare hva som skjedde. Ifølge Goal kom ryktene på fredag om at United hadde blitt truet til å betale millioner av pund for å hindre at sensitiv informasjon fra klubben skulle bli lagt ut for allmenheten. Høres ut som et vanlig kriminelt opplegg.

15 United-spillere fikk fyken av Mourinho – her spiller de nå

José Mourinho hadde planene om å gjøre United great again da portugiseren entret Old Trafford i 2016. To og et halvt år senere hadde United vært gjennom en periode med nesten-suksess og kaos i skjønn forening. Ingen skal kunne si at det var kjedelig med Mourinho ved roret. Selv om portugiseren selv hevder han ikke fikk spillere han trengte, var aktiviteten på salgssiden hvertfall høy under Mourinho. Hele 15 spiller ble solgt i perioden (pluss de som gikk på free transfer). Teamtalk har tatt jobben med å sjekke hvor det har blitt av spillerne Mourinho kvittet seg med.

Derby kan sette det endelige punktumet for Wayne Rooney

Forrige sesong ble det 6 scoringer på 24 kamper i hvitt. Denne sesongen har det blitt 1 på 11 kamper. Spillende trener Rooney skjønner at han ikke lenger har den avgjørende Zlatan-touchen for klubben sin. Etter at Phililip Cocu fikk sparken, kan siste spark på ballen for United-legenden komme kjappere enn planlagt. For nå er det opp til Derby.

Jobben Marcel Brands gjør for Everton har fått Manchester United og Roma til å våkne

Direktør Ed Woodward er lei av kritikk for hans manglende suksess på overgangsmarkedet, antallet ganger Manchester United har overbetalt, mistet, eller kjøpt katta i sekken kan ikke lenger telles på et par hender. At Manchester United trenger en sportsdirektør er hevet over enhver tvil, den siste som har skjønt det er Ed selv. – Den erkjennelsen skal ha kommet etter en middag med Glazer familien etter Jose Mourinho fikk sparken for to år siden.

Det spinnville selskapet

Messi. Agüero. Mbappé. Pogba. Rooney. Og en 20-åring fra Jæren.
Les mer om:

Manchester United kommer med et tilbud Dortmund vil like

Ole Gunnar Solskjær trengte Jadon Sancho, Ed Woodward bragte United-manageren Facundo Pellistrio og Amad Diallo. Betyr dette at løpet er kjørt for en Sancho-overgang? Chelsea skjønte hvilken knapp man skulle trykke på hos Dortmund, noe som kan vise vei for United.

Messi blir helt feil – det er N´Golo Kanté som trengs

Da ryktene kom om at PSG rigger seg for forhandlinger med Lione Messi, kom senior ut fra forhandlingshullet og avslo ryktene. For en tidligere PSG-spiller er dette den beste løsningen for Paris-klubben. For er det noen PSG trenger for å heve klubben de siste klikkene til Champions League-trofeet, er det midtbanespilleren på Stamford Bridge, kommer det fra en tidligere PSG-spiller. Les: Den argentinske kongen på Anfield trer av Eric Rabesandratana sto i rundt hundre kamper for PSG på slutten av 1990-tallet, og har selvfølgelig fulgt gamleklubben tett.

Den argentinske kongen på Anfield trer av

Javier Mascherano har hatt et omflakkende fotballliv. Det startet i hjemlandet Argentina, gikk over grensen til Brasil, så til balløya, videre til Katalonia, en runde innom Kina og retur til hjemlandet. Selv om reisene har vært lange, har hele karriereløpet vært strukket over imponerende 17 år. Nå takker 36-åringen for seg. Fire spanske mesterskap, to Champions League-titler, fem spanske cuptriumfer og 147 landskamper for Argentina.

Pep Guardiola gjør som lovet

Manchester City manager Pep Guardiola har vunnet Champions League to ganger med Barcelona, men det begynner å bli lenge siden han kunne løfte trofeet over hodet. – Da Manchester City fikk straff og ikke kunne spille i Europa i to år, lovte han som er en av verdens aller beste managere å bli og ta trofeer når det igjen var mulig. Sommeren 2016 signerte Pep Guardiola som ny trener for Premier League-klubben Manchester City. Da Barcelona var ute etter en ny trener, var Guardiola sterkt ønsket for et comeback i klubben.

Solskjær må ta valget om Eric Bailly

Forrige sesong ble det 780 spilleminutter på banen for United. Eric Bailly ‘s agent har nå begynt å rasle med overgangssablene. Der er jobben til Graziaon Battistini å forsvare sin klients interesser. Når AC Milan har begynt å jobbe med muligheten for å hente Bailly fra Old Trafford, er det på tide å sette et mini-ultimatum til Solskjær og gjengen. Les: Wayne Rooney får mer å gjøre etter sparkingen av Phillip Cocu Midtstopperen ble hentet fra Villareal i 2016, og har vært med på en av de mest voldsomme berg-og-dalbane periodene (mest dal) i Uniteds historie.

FIFA erstatter Liverpool med 23 millioner kroner

Joe Gomez er siste spiller ut som gjør skademarerittet til Liverpool såpass stort at bookingselskaper har begynt å gi høyere odds for at Jürgen Klopps mannskap igjen skal hente Premier League pokalen. Men, nå får de i det miste litt cash som plaster på såret, Daily Mirror skriver at siden Joe Gomez skadet seg i tjeneste for det engelske landslaget vil FIFA betale 2 millioner pund i erstatning.

Wayne Rooney får mer å gjøre etter sparkingen av Phillip Cocu

Nederst i Championship finner du Derby, uten penger og nesten uten poeng. – Det var ingen overraskelse at klubben, som nå får rike eiere, med bare seks poeng etter elleve kamper velger å sparke sin manager Phillip Cocu Wayne Rooney spillende hjelpetrener har takket ja til bli midlertidig leder noe han bekrefter til Sky Sports: «Jeg beklager at Phillip og hans stab har forlatt klubben, og jeg vil takke ham for all hans hjelp og engasjement i å være en del av hans trenerteam,» Det viktigste nå er å stabilisere klubben og komme lenger opp på tabellen.

Nå er det gjort: Ingen er bedre enn Harry Kane

Når du er Englands aller råeste avslutter, sørger du selvfølgelig for å gjøre den 150. scoringen til noe spesielt. Målet til Harry Kane kom tre minutter før slutt mot West Bromwich. Da hadde Slaven Bilic nesten klart å forlenge arbeidsoppholdet i klubben med å tvinge en av toppklubbene til poengdeling. Les: Rooney rister på hodet: Manchester United satser alt på feil spiller Kane nektet å la dette skje, og stussen innlegget fra Matt Doyerty elegant i mål.

Knottemerkene fra Merseyside-derbyet preger fortsatt Thiago

Når vi tenker på Thiago Alcantara etter Merseyside-derbyet, forestiller vi oss hvordan merker etter knottene til Richarlison fortsatt lyser rødt på beina til den tidligere Bayern München-stjernen. Uansett, vi må fortsette å smøre oss med tålmodighet når det gjelder spansjolens skikkelige gjennombrudd i Premier League. Beskjeden kom fra Klopp på fredag. Kampen Liverpool-manageren beskriver som den aller tøffeste i Premier League må spilles uten Thiago. Les: Liverpool får tilbud fra Bundesliga som blir vanskelig å takke nei til -Med Thiago er det som det er.

Liverpool får tilbud fra Bundesliga som blir vanskelig å takke nei til

Jürgen Klopp er ikke mannen som avslører mye om Liverpools aktivitet på overgangsmarkedet. Men med Virgil van Dijk ute blir dette overgangsvinduet litt mer forutsigbart. Derfor kan tilbudet som har kommet fra Bundesliga plasseres i kategorien vanskelig-å-si-nei-til. Ozan Kabak har den siste måneden vært sterkt linket til Liverpool.

Bekreftet oppkjøp: Gikk for Liverpool – endte med Wayne Rooney

Da Frank Lampard ledet Derby ble det gøy å være supporter igjen. Lampard ble fristet bort av tilbudet han ikke si nei til, nå er det Derby sin tur til å vokse ut av Championship. Vel, kanskje ikke med en gang. Nestsist i Championship under Phillip Cucu er ikke akkurat straka vägen til Premier League, men mye av det økonomiske grunnlaget kan være lagt for reisen. Les: Liverpool-supporterne sender et smellkyss til Watford-ledelsen For på torsdag fikk Derby grønt lys av EFL for å få inn Sheikh Khaled som eier.

De råeste toppscorere under 20 år hos Manchester United

Manchester United har en solid historie med å tiltrekke seg de største angrepstalentene og gi dem muligheter så fort de er klare – uavhengig av alder. Her er et tilbakeblikk på de 30 siste årene med topp 8 angrepsspillere under 20 som har vært med å prege sesongen: 8. Cristiano Ronaldo – 6 scoringer (2003-04), alder 18/19 7. Ryan Giggs – 7 scoringer (1991/92), alder 17/18 6. Marcus Rashford – 8 scoringer (2015/16), alder 17/18 5. Lee Sharpe – 9 scoringer (1990/91), alder 19 4. Marcus Rashford – 11 scoringer (2016/17), alder 18/19 3.

Oppgitt Rooney isoleres

Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering. Årsaken er at han hadde besøk av en kamerat som hadde blitt instruert til å teste seg og som senere testet positivt på koronaviruset. Vennen til Rooney kom på besøk for å gi ham en klokke forrige torsdag.
Les mer om:

Rooney må i isolasjon: – Jeg er sint og skuffet

Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering.
Les mer om:

Rooney må i isolasjon: – Jeg er sint og skuffet

Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering.
Les mer om:

Sint Rooney må i isolasjon

Wayne Rooney har testet negativt på koronaviruset, men er ikke blid for at han må i karantene og selvisolering.
Les mer om:

Tyske Bild anbefaler United å legge om planene

Solskjær og United klarte ikke å «overliste» Dortmund i forhandlingene. Bundesliga-klubben har vært for komfortable i forhold til egen økonomisk situasjon. Ifølge tyske Bild slipper United å gjøre flere fremstøt med det første. I januar vaskes og åpnes overgangsvinduet på nytt, bare tre måneder etter forrige gang. Manchester United skal ikke ha gitt opp sin neste superstjerne på høyrevingen, men det er kjent at overgangsmarkedet på vinterstid sjelden bringer de største overgangene.

ESPN: Det murres i garderoben til Manchester United

Ta det med ro, inget opprør mot Solskjær på gang. Men behandlingen av Sergio Romero er det fler enn fotballfruen som reagerer på. Da Everton-overgangen var i ferd med å gå i vasken for Sergio Romero på Deadline Day, fyrte fruen av en insta-melding hvor hun med store bokstaver ba United om RESPECT FOR ONCE! Les: Skjelte ut Manchester United da overgangen gikk i vasken United hadde tydeligvis ingen interesse av å bistå Everton i å dundre på i Premier League, og priset Romero ut med å kreve rundt 10 millioner euro.