Nyheter om Rooney


Rooney vraker Solskjær

Mener Manchester United bør gå for Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Prøv deg på vår PL-quiz

Klarer du alle rett? Har du det som skal til for å kalle deg en ekte fotballidiot?   Hva vet du egentlig om verdens beste liga, med de største stjernene? Premier League startet opp som den engelske øverste divisjonens nye format i 92-93 sesongen. Siden oppstarten er det kun seks lag som har klart å vunnet tittelen pr dags dato. Norge har hatt mange helter innom PL, de største er kanskje Ole Gunnar Solskjær, John Arne Riise og John Carew. Pr i dag er det ikke veldig mange nordmenn i PL, den største stjernen er trolig Josh King som spiller for Bournmouth.

Dette er årsaken til hvorfor Wayne Rooney ble arrestert

Fotballspilleren skal ha blandet sovetabletter og alkohol.
Les mer om:

Britiske medier: Rooney ble arrestert før jul

Tidligere Manchester United- og England-kaptein Wayne Rooney ble 16. desember pågrepet i Washington for å ha vært beruset på offentlig sted.
Les mer om:

Britiske medier: Rooney ble arrestert før jul

Tidligere Manchester United- og England-kaptein Wayne Rooney ble 16. desember pågrepet i Washington for å ha vært beruset på offentlig sted.
Les mer om:

Rooney ble arrestert før jul

Tidligere Manchester United- og England-kaptein Wayne Rooney ble 16. desember pågrepet i Washington for å ha vært beruset på offentlig sted.
Les mer om:

Wayne Rooney drita igjen, arrestert i Washington D.C

Tidens mestscorende spiller for Manchester United Wayne Rooney har alltid vært «white trash» uansett hvor mye penger han har på konto. Det gir seg utslag innimellom, hvis ingen passer på, i form av drikking, roping og ubehagelig oppførsel. Den tidligere Manchester United- og England-kapteinen skal ha blitt arrestert for offentlig beruselse og banning i USAs hovedstad, Washington D.C.

Oppsiktsvekkende nyhet om Rooney: Ble arrestert for en måned siden

Fotballstjerna skal ha opptrådt overstadig beruset på offentlig sted.
Les mer om:

Wayne Rooney arrestert i USA

Den tidligere Manchester United- og England-kapteinen skal ha blitt arrestert for offentlig beruselse og banning i USAs hovedstad, Washington D.C.
Les mer om:

Rooney ble arrestert

Manchester United-legende Wayne Rooney ble arrestert i desember for å ha vært beruset på offentlig sted, samt å banne.
Les mer om:

Toppscoreren ble tatt for råkjøring: – Jeg hadde bilen full av TIL-spillere, jeg tror jeg slapp unna bot på grunn av det

Zdenek Ondrasek (30) mener han hadde sluttet med fotball for lenge siden om han ikke hadde havnet i TIL. Nå skal han spille mot legender som Zlatan Ibrahimovic og Wayne Rooney.

Rooney ber Manchester United gjøre som Liverpool

Tidligere Manchester United-angriper Wayne Rooney (33) erkjenner at han ser med misunnelse bort på hvordan Jürgen Klopp (51) styrer Liverpool.

Rooney om Solskjærs inntog: – Du kan se at spillerne koser seg

Wayne Rooney var en av dem Ole Gunnar Solskjær rådførte seg med før Cardiff-kampen. England-legenden mener nordmannen har funnet igjen gleden hos spillerne.

«Manchester United prøver fortsatt å reise seg – gi Mourinho tid»

Sir Alex Ferguson trente Manchester United i perioden 1986 – 2013. Etter en sånn æra, tar det tid å finne seg selv når en av tidenes beste trenere gir seg. Og det er nettopp dette United har jobbet med siden 2013. David Moyes, Ryan Giggs (midlertidig) Louis van Gaal og nå Jose Mourinho.

Tottenham skaper overskrifter for alt annet enn fotball

Tottenham har hatt en god start på sesongen, uten å spille gnistrende fotball. Det er stadion-trøbbel og online-spill som skaper overskriftene. De har 27 poeng og ligger på fjerdeplass i den øverste divisjonen i engelsk fotball, men allikevel er det få som har latt seg overbevise av Tottenham.

Wayne Rooney om slutten på Manchester United-karrieren: – Jeg var flau

Han er tidenes mestscorende Manchester United-spiller, har vunnet det som vinnes kan med klubben og tilbrakte 13 sesonger på Old Trafford. Men siste sesong på «Drømmenes Teater» var alt annet enn en drøm. Da var Wayne Rooney (33) flau.
Les mer om:

Rooney takket av med engelsk storseier

Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA.
Les mer om:

Rooney takket av med storseier

Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA. Den mangeårige England-kapteinen har vært ute av landslaget en stund, men fikk ta avskjed med sin 120. kamp for «Three Lions».
Les mer om:

Rooney var på alles lepper i avskjeden for England

I 3-0-seieren over USA.
Les mer om:

To scoret sine første mål for Three Lions i kveld

Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i privatlandskampen mot USA. Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i sin femte A-landskamp. I en alder av 20 år og 39 dager, ble han den nest yngste målscoreren i Gareth Southgates tid som engelsk landslagssjef, kun bak Marcus Rashford som scoret i en alder av 19 år og 308 dager mot Slovakia i september 2017. Han ble også den nest yngste Liverpool-spilleren å score England. Trent Alexander-Arnold scores his first ever England goal pic.twitter.com/EE5ZG11aqV — LFC Globe (@LFCGlobeUK) 15.

Lingard med drømmescoring i Rooneys avskjed

Wayne Rooney fikk stående applaus og ble hedret på Wembley, men det var en tidligere lagkamerat i Manchester United som sto for fotballmagien mot USA.

Rooney drømte om å avslutte i United

Tordag tar en æra i englesk fotball slutt når Wayne Rooney spiller sin siste landskamp, 15 år etter sin debut.
Les mer om:

Rooneys drøm. Ville avslutte i United

Tordag tar en æra i englesk fotball slutt når Wayne Rooney spiller sin siste landskamp, 15 år etter sin debut.
Les mer om:

Rooney gir Klopp og Guardiola mye av æren

Wayne Rooney har reist til England for å markere en lang landslagskarriere. Selv er han takknemlig for utlendinger som Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Rooney har mange minner fra mesterskapene. Kanskje flest om straffespark-konkurranser? 32-åringen har vært med England til de store mesterskapene. Der engelskmenn ventet på at footballs coming home,  tapte de tre løvene på straffekonk i EM 2004 og 2006, gikk på en ydmykelse mot Tyskland i VM 2010 og forsvant ut etter gruppespillet i VM 2014. Nå varsles det en ny tid for det engelske landslaget. Mr. England.

Rooney får kapteinsbindet i sin England-avskjed

Wayne Rooney er tilbake i England-troppen for å ta et endelig landslagsfarvel, men hvordan det skal skje har skapt diskusjoner.
Les mer om: