Nyheter om Rooney


Nå smiler Rooney igjen

Wayne Rooney (35) oppnådde det meste som spiller. Nå gjør han det bra også som manager.
Les mer om:

Tilgitt? Daniel Sturridge på vei tilbake til Premier League

Spissen Daniel Sturridge som også kan spille ving hvis det kniper gjorde en stor tabbe da han ikke kunne holde kjeft om overganger ovenfor sine venner, de på sin side var ikke spesielt lojale ovenfor den tidligere Liverpool spilleren og løp så fort de kunne til sin lokale bookmaker. Fallhøyden var enorm, fra å være en integrert del av Liverpool og det Engelske landslaget til å bli utestengt fra den tyrkiske klubben Trabzonspor. 29 år gamle Daniel Sturridge har vært klubbløs siden mars i fjor på det som aldersmessig burde være høydepunktet i hans karriere.

Solskjærs største suksesshistorie har signert for mer

Forrige sesong åpnet Solskjær døra på vid gap for Mason Greenwood. United-manageren ble godt betalt for tilliten han ga tenåringen. 18 scoringer og en av spillerne som virkelig tok ansvar i United-angrepet i noen seige perioder. For oss blir Solskjær/Greenwood selve symbolet på dynamikken som skal løfte United tilbake til toppen. Etter den ekstreme sesongen til Greenwood skulle vi tro at et tungt ansvar ville legges på 19-åringen for å kopiere og øke, men Solskjær er bevisst på at gode ting tar tid.

Dag-Eilev Fagermo frister en av sine gamle spillere

TA skriver at Vålerenga jobber på høygir for å hente inn Odd midtbanespiller Vebjørn Hoff. 25 åringen kom til Odd i 2018 fra Aalesund. Han rakk å utvikle et godt forhold til Dag-Eilev Fagermo før han dro for å trene Vålerenga . Hoff har reist over flere kommunegrenser og vært inne i Oslo og diskutert en overgang. – Det skal ikke foreligge et konkret bud, først skal Vebjørn Hoff overbevises om at Vålerenga er rette klubb.

Bekreftet: Midstopperen som kunne bli den neste store hos Liverpool – takket nei

Hva har egentlig skjedd det siste halve året? Etter Champions League -og Premier League-titlene virket det som «alle» ville spille for Jürgen Klopp og Liverpool. I vinter da de røde trengte det som mest, begynte potensielle forsterkninger å takke nei. Selv om Liverpool fikk inn Ben Davies og Ozan Kabak fra Schalke, er det vel ingen tvil om at Klopp siktet høyere.

Rooney mener noe av det viktigste i Premier League forsvinner

For Wayne Rooney er fotball passion. I det minste, da det var rom for passion. Blame VAR. Det er ikke mange kampene i Premier League der VAR ikke har spilt en av hovedrollene. For old school Rooney blir det uansett helt feil å bryte opp kampen med å tusle rundt å vente noen minutter på at Herr (eller Fru?) VAR «skal bestemme seg». Les: Kan sikre seg mål-mitraljøsen Luis Suarez på free transfer! -Når man ser Premier League, så er noen av dommerne gjennom VAR meget frustrerende, og man forstår ikke hvordan de har kommet frem til den avgjørelsen.

Manchester City har kommet opp med en kreativ løsning for Fernandinho

Fernandinho er en smart midtbanespiller som kompenserer mindre fart de siste årene med å være på riktig sted til riktig tid og lese spillet på en slik måte han finner sine medspillere i overraskende og dermed også farlige gjennomspill. Manchester City manager Pep Guardiola har i flere sesonger benyttet Fernandinho i din dialog med resten av laget både på og utenfor banen. – Det var naturlig å benytte den brasilianske superstjernen som kom til Etihad stadion tilbake i 2013 som kaptein.

Joshua King klar for Southampton helt til Carlo Ancelotti satte inn en sluttspurt

Selv 10 ville hester kunne ikke få Joshua King til å bli i Bournemouth etter de ikke bare rykket ned til Championship, de ser ikke ut til å komme seg tilbake til Premier League med det første heller. – Mange av den norske spissens lagkamerater hadde funnet grønnere gress andre steder. Southampton var på banen og ønsket seg en avtale, det gikk i vasken tidlig på deadline day ifølge et samlet mediekorps på grunn av Joshua King sitt krav om en fet lønningspose.

Alle 33 spillerkjøpene hos Manchester United etter Alex Ferguson

Ved hvert eneste overgangsmarked blir det liv og røre når Manchester United foretar seg – eller ikke foretar seg noe. Ettermælet til Alex Ferguson er så massivt positivt hos United at den adlede skottens feiltrinn på overgangsmarkedet er glemt. Verre er det for Moyes, Van Gaal, Mourinho og Solskjær. I stedet for å dømme managerne som tok stolen til Sir Alex, velger vi å nøye oss med å ramse opp spillerkjøpene som har blitt gjennomført i post Ferguson-perioden. Så er det opp til deg å felle dommen.

Rooney tok en telefon til Manchester United

Remember me, lads? Selvfølgelig. Vi tipper Rooney har sin egen hotline inn til Old Trafford og skal utnytte linken som Derby-manager.

Derby fortsetter på Rooney-bølgen

I debuten som fotballpensjonist og permanent manager for Derby sendte Rooney Joshua King og gjengen hjem med 1-0 tap. På lørdag var det gode gamle QPR som skulle teste seg mot the Rams. Og hva er mer naturlig for en som har fått til alt på fotballbanen, enn å fortsette med suksess langs sidelinjen. For de som syntes vi er i overkant Rooney-fiksert, så stemmer nok det.
Les mer om:

Wolverhampton har løst det

Vi har fortsatt vondt når vi ser for oss head clash´en Raul Jimenez hadde med David Luiz. Det var derfor en herlig dag da portugiseren ikke lang tid etter viste seg smilende på sidelinjen under en Wolfes-trening. Gode nyheter at det gikk bra, men det hjelper dessverre ikke Nuno Santo på kampdag. Nå er Ulvene tett på en brasiliansk overgang for å fylle noe av tomrommet etter fortsatt skadede Jimenez. Wolverhampton har funnet den rette hos Real Sociedad.

Manchester United har nå tre spillere som avgjør

Liverpool har nettopp gått på en skikkelig 0-1 smell på Anfield. Det betyr at de regjerende mesterne har to scoringer og 3 poeng på de siste 5 Premier League-kampene. Dette var kamper der forrige sesongs Liverpool sendte sin offensive horde og nådeløst knuste all motstand. Kikker vi på ligatabellen i dag, er det en annen klubb som har tatt over dette drivet. Her ser vi et Manchester United som heller ikke er til å kjenne igjen, men med positivt fortegn. Vi har rådført oss med United-ikon, fotballpensjonist og Derby-manager, Wayne Rooney, om hva i huleste som har skjedd på Old Trafford.

Bekreftet: Bayern München har en plan for Upamecano

Karl Heinz Rummenigge og Bayern München har alltid hatt som mål å plukke de beste spillerne og de største talentene – fra de største rivalene i Bundesliga. Sommeren foran oss blir det tydeligvis inget unntak. Denne gangen er det ikke Borussia Dortmund som skal tappes for nok en spiller på Lewandowski-nivå, men brysomme RB Leipzig. Les: Skikkelig Fight Club på Anfield Tyske Sport Bild har hengt seg på Dayot Upamecano det siste året etter at 22-åringen forlenget med RB Leipzig, samtidig som han ikke skjulte at han gjerne så for seg en overgang.

Rooney visste om United-mirakelet allerede for seks uker siden

Fotballpensjonist og manager, Wayne Rooney, uttaler seg ikke lenger bare som United-legende. Da blir nok dette interjvuet enda kulere for United-supporterne. Rooney hadde nettopp nedlagt sitt første bytte i debuten som permanent Derby-manager og fikk spørsmål om ditt, datt og hvem som vinner Premier League denne sesongen. Les: Beckham har Neville i boks, nekter å gi etter for illsinte italienere -Over de siste årene har ikke Manchester United vært i stand til å kjempe om tittelen, men nå er troppen sterk nok.

Rooney tror United vinner ligaen: – De har manglet nettopp dette de siste årene

Manchester United-legenden Wayne Rooney mener to signeringer sørger for at rødtrøyene er favoritter til å vinne Premier League.
Les mer om:

Rooney spratt champagnen på første forsøk!

Forrige uke la Wayne Rooney opp etter en ekstrem fotballkarriere der hyllester fra stjernespillere verden over tikket inn på sosiale medier. På tirsdag feiret han første Championship-kamp som permanent manager med å sprette champagnen. Derby sliter under nedrykkssteken og er ukentlig på jakt etter nok oksygen til å slippe nedverdigelsen med å ende opp i League One. På tirsdag kom seriersvante Bournemouth (med King startende på benken) for å ta med seg tre poeng og ødelegge festen til Rooney. Les: Zinedine Zidane har høyt forbruk av spillere!

Litj-Brattbakk: «Det blir tross alt et steg opp fra i høst»

Pappa Harald Martin Brattbakk både startet og stoppet sin karriere i Rosenborg og har lagt igjen en arv som det sikkert er krevende å følge opp. – Han hadde en unik evne til å dukke opp på riktig sted og tid og sørge for mål. 20 år gamle Filip Brattbakk er også en angrepsspiller og slik det ser ut har han arvet mye av sin fars målfarlige egenskaper. Les: Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag Brattbakk er sønn av Rosenborgs mangeårige storscorer Harald Martin Brattbakk.

Nå avgjøres fremtiden til Odion Ighalo

Det begynner å bli lenge siden Manchester United spissen Odiol Ighalo har fått vist frem sine ferdigheter i kamp, det nærmeste han har kommet var cupkampen mot Watford forrige lørdag hvor han var benkepryd. – Det er lite som tyder på at Manchester United utvider låneavtalen de har med den kinesiske klubben Shanghai Greenland Shenhua. I slutten av måneden er planen en retur til Kina. Odion Ighalo håper på at sjefene på Old Trafford skal bestemme seg for å bla opp 15 millioner euro som er salgsprisen, men kan skal ifølge ESPN skjønne at det trolig ikke kommer til å skje.

Mourinho er tvunget til å tvile, men kan gå glipp av noe virkelig stort

José Mourinho er befriende ærlig når det fyres av mer eller mindre intelligente spørsmål for engelsk presse. Så når han drar frem «har ikke bestemt meg ennå-kortet», da aner vi at noe kan være på gang. Gareth Bale har en enorm symbolsk verdi for Tottenham. Selv om waliseren har trengt tid på å blåse ut stagnasjonen i kroppen etter å ha sloss med Zidane, Real Madrid-supporterne og spansk presse de siste sesongene, tillater vi oss å gi klubbens største sønn litt av æren for at Tottenham dundret på med en ekstrem optimisme de første månedene i Premier League.

Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag

Phillip Cocu er allerede glemt på Pride Park Stadium. Nå skal Wayne Rooney gjøre jobben Frank Lampard begynte på og nesten lyktes med i 2018/19-sesongen. Permanent. Rooney har hatt en hybridrolle etter at han returnerte til balløya fra make USA great again (særlig) i i 2020.

Wayne Rooney hylles etter karriereslutt: – Får ikke den respekten han fortjener

Wayne Rooney (35) har lagt opp som fotballspiller for å bli fulltidsmanager for Derby og lovordene har ikke latt vente på seg.
Les mer om:

Legger opp og blir manager

Den tidligere Manchester United-stjernen Wayne Rooney (35) er ansatt som Derby-manager på permanent basis. Samtidig legger han også opp som fotballspiller. Det melder Championship-klubben selv på sine nettsider. Rooney kom til Derby som spillende trener i starten av 2020, men har ledet klubben siden slutten av november. Han har nå signert en kontrakt på 2,5 år for klubben som ligger tredje sist i mesterskapsserien i England.
Les mer om:

Rooney ble Derby-manager

Den tidligere Manchester United-stjernen Wayne Rooney (35) er ansatt som Derby-manager på permanent basis.
Les mer om:

Solskjær har vekket Monsteret i United-troppen

Med Burnley-kampen foran seg på onsdag og med seier muligheten til å sitte gå balløyas Game of Thrones, visste Solskjær at han måtte sende et reservepreget lag ut mot Watford i FA-Cupen.