Nyheter om Roman Abramovich


River kontrakten i to etter bare en måned

Oppholdet i Norge ble kortere enn alle hadde tenkt seg for den tidligere Hobro-spilleren.I oktober signerte midtbanespiller Rasmus Minor Petersen med Odd BK nå er kontrakten som i utgangspunktet bare varte ut sesongen revet i to. «Det er noen personlige ting jeg må prioritere. Familien betyr alt for meg, så derfor er dette også en no brainer», sier Rasmus Minor Petersen til tipsbladet.dk Les: Real Madrid kaster Isco inn i en usannsynlig byttehandel Nå forlater dansken Norge uten et eneste minutt på banen, dog fikk han gleden av å følge fem kamper fra benken.

Zlatan får muligheten til et usannsynlig comeback

Det er fire år siden Løvenes herre dro på seg den gule drakta, men rett før landslagstrener Janne Andersson hadde tatt ut den svenske troppen til forrige landslagssamling hadde 39-åringen et eget show på instagram. Media hengte seg villig på stuntet til Zlatan, der det virket som et comeback til blågult var rett rundt hjørnet. Landslagssjefen åpner nå opp for den fiktive døraåpningen til Zlatan, for skal vi tro Andersson, står og faller det på Zlatan sjøl. -Hva han poster, eller hva det heter, det må han selv stå for.

United tvinges til å «kvitte seg» med to fremtidige storstjerner på Old Trafford

Det er ikke noe nederlag å bli sendt på utlån, men når du endelig har fått plass i troppen til Manchester United før sesongen, er det surt å ikke få gjort nytte for seg. Dean Henderson ble hentet hjem i hui og hast i sommer da David de Gea viste fomle-tendenser, men spanjolen har reetablert seg som numero Uno på Old Trafford. Dette har sendt keeperen, som hos Sheffield United forrige sesong gjorde seg fortjent til merkelappen «en av Premier Leagues beste ballstoppere», ut av Premier League så langt.

Marca: Joda, Isco skifter klubb i januar

Ryktene begynte så vidt å sive ut fra Madrid for to uker siden. Nå dundrer spanske Marca til: Ikke noen tvil, Isco forlater Real i januar. Ifølge Marca har papppa og agent Francisco fortalt klubben at han sønnen er klar for exit i januar, noe Zidane skal ha gitt klarsignal for.

Manchester United under angrep – truer lørdagens Premier League-kamp

Det høres så harmsløst ut, men når du er en organisasjon som omsetter for milliarder, kan et cyberangrep påføre mye smerte. Kriminelle har nå fyrt av et angrep mot klubbens systemer før hjemmekampen mot West Bromwich på lørdag. Heldigvis er United rigget mot angrep også utenfor gressmatta, og skal ha begrenset skadene. Les: David Moyes har reist seg – slutt å undervurdere skotten! -Manchester United kan bekrefte at klubben har opplevd et cyberangrep på våre systemer.

United slipper å vente: Premier Leagues neste store midtstopper kommer i januar

RB Leipzig vet at Dayot Upamecano er på lån. Selv om 22-åringen ble lekt med på Old Trafford i 5-0 tapet mot United, er det flere som rigger seg for å hente franskmannen. Da Upamecano signerte ny kontrakt med RB Leipzig i sommer, passet agenten på at den inkluderte en overkommelig utkjøpsklausul på 40 millioner pund som aktiveres til sommeren. Under 450 millioner kroner for en spiller som har karrieren foran seg – samtidig som han allerede leverer prestasjoner på øverste nivå.

Den rikeste Premier League eieren er over dobbelt så rik som Nr.2

Det at Premier League-eiere er verdt vanvittig mye penger bør ikke komme som noen overraskelse på noen. – Man skjønner de har dype lommer når de til tross for en global pandemi handler spillere for over en milliard pund i sommer.

Darren Bent: «Det er en spiller som kan koste Frank Lampard jobben»

Først, for de som ikke vet hvem Darren Bent er, han er en engelsk landslagsspiss som blant annet har spilt for Tottenham, Aston Villa og Ipswich, men ikke Chelsea som ha nå uttaler seg om i sikre ordelag. Chelsea manager Frank Lampard kan ende opp med å miste jobben på grunn av en spiller kjøpt for 72 millioner pund han ikke engang signerte.

Koeman har bedt Barcelona om å ringe banken og banken til banken for å hente Liverpool-stjerne

De som fikk med seg kampen mellom Liverpool og Leeds i går fikk ikke bare se en fantastisk underholdende og målrik kamp, man kom etterhvert til den erkjennelsen av forskjellen mellom Leeds, som var knallsterke og Liverpool var Mohamed Salah. Han er ubegripelig god og det er et mirakel han ikke for lenge siden er tildelt Ballon d’or. – Det sier seg selv at Liverpool er avhengig av en spiller som i en tett og jevn kamp setter inn tre av lagets fire mål og som en virvelvind er over alt hele tiden og skaper trøbbel for Leeds forsvaret.

The Times: Kylian Mbappé drømmer om Manchester United

I 2018 takket Kylian Mbappé nei til tilbud fra Real Madrid og Manchester City for å fortsette sin utvikling i fransk fotball.

Goal: Manchester United får nå servert høyrevingen de har jaktet

United har ikke gitt seg på Jadon Sancho, men har hele veien jobbet med alternativer. Douglas Costa har vært et av disse. Nå legges brasilianeren ut for salg – til redusert pris. For godt til å være sant? Selvfølgelig. Juventus-spilleren mistet 21 kamper forrige sesong på grunn av skade, 16 kamper sesongen før det. Nå starter han 2020/21-sesongen – også med skade.

Chelsea-eier Roman Abramovich har sanksjonert nok en gigantdeal

Chelsea-eier Roman Abramovich har sanksjonert et en overgang til en verdi av 70 millioner pund for Declan Rice, inkludert midtbanespilleren Ross Barkley. Blues har allerede brukt 2,5 milliarder denne sommeren på seks store signeringer. Kai Havertz, som kostet 72 millioner pund pluss bonuser, var den dyreste i gjengen av nykommere. Det vil faktisk være syv som går gjennom porten på Stamford Brigde når Chelsea om kort tid bekrefter en avtale med Rennes-keeper Edouard Mendy. Les: Solskjær overbevist!

Enda et bud avvist: Gnisninger mellom Lampard og Abramovich

Chelsea har fått avvist sitt siste bud på Bayer Leverkusen midtbanespiller Kai Havertz, manager Frank Lampard var de skulle lande en overgang med 21 åringen og har allerede avtalt de personlige betingelsene med det som er en av Europas mest spennende spillere. Leverkusenes sportsdirektør Rudi Voller har faktisk insistert på at det ikke blir noen rabatt på hans exit.

Chelsea erklærte sin kjærlighet til den engelske landslagsspilleren og så ble det stille

Det er lett å lure på hva som skjer, Chelsea har gått kraftig ut på hoppkanten og erklært at de er ute etter den meget allsidige engelske landslagsspilleren Declan Rice, men så ble plutselig helt stille. Declan Rice var en del av Chelsea sitt akademi før ferden gikk videre til West Ham hvor han har vært de siste seks årene.

Planlegger sjokkbud på Cristiano Ronaldo

Chelsea posisjonerer seg for et oppsiktsvekkende bud på fem ganger Ballon d’Or vinner og superstjerne Cristiano Ronaldo, ifølge den beryktede spanske sportsavisen Don Balon. De skriver at Chelsea-eier Roman Abramovich bruker det gode forholdet han har til superagent Jorge Mendes for å fullføre en avtale med Juventus stjernen.

Nedtur for Newcastle

Lilles sportsdirektør Luis Campos går får å være en av de beste i bransjen til å identifisere og rekruttere talenter. Mannen sto bak Monacos store triumf i 2017 med Ligue 1-trofé og Champions League-finale.

Listen over de rikeste Premier League eiere endrer seg etter Newcastle salg

Newcastle vil plutselig ha den rikeste eieren i Premier League dersom Saudi-Arabia kronprins Mohammed bin Salman fullfører sin kontroversielle overtakelse. Mike Ashley-epoken på Magpies kommer etter hvert til slutt da det offentlige investeringsfondet i Saudi-Arabia ligger nærmer avtale på 300 millioner pund. Les på F7: Sheik med blod på hendene kjøper Premier League klubb De rike eierne av alle 20 Premier League-klubber Det offentlige investeringsfondets 260 milliarder pund verdi er milievis over Manchester City-eier Sheikh Mansour, som er nummer to i rangeringen med 23,3 millia

Mourinho gikk fra den ultimate friheten, til bedrag til ærlig nøkternhet

Det siste (halve) sesongen hos Manchester United hørte vi ikke noe annet fra Mourinhos kant enn syting over alle spillerne han ikke hadde fått.

Du vil ikke tro hva det kostet å sparke Antonio Conte

Vi vet at det kan være en dyr affære å kvitte seg med en manager mens de er under kontrakt, men Chelsea har betalt noe helt vanvittig for å kvitte seg med deres italienske suksesstrener Antonio Conte. Sommeren 2018 bestemte den engelske klubben Chelsea å sparke Antonio Conte og hans assistenter, på det tidspunktet ville ingen fortelle hva det kostet, men nå har regnskapet blitt lagt frem. I følge The Guardian viser Chelseas kontoer at klubben betalte totalt 26,6 millioner pund i erstatning og advokatsalær for å bli kvitt trenerstaben. Dette tilsvarer 309 millioner kroner. Antonio

Svennis: «Jeg rådet han til å kjøpe Chelsea fremfor Tottenham»

Tidligere England sjef Sven-Göran Eriksson avslører i et intervju at han rådet Roman Abramovich til å kjøpe Chelsea i stedet for Tottenham. Den søkkrike russeren kjøpte Chelsea i 2003 og har siden vunnet fem mesterskap og en Champions League-tittel som klubbeier. Tottenham var også i spill da Abramovic skulle bestemte seg, avslører daværende Englands lagslagssjef Sven-Göran Eriksson til The Times. Les: Managerpausen over for Claudio Ranieri Eriksson hadde vært med Abramovich i Russland for å gi råd om et mulig kjøp av en Moskva-klubb. «Jeg dro på ferie, og hans høyre hånd ringte; ‘Roman har om

Frank Lampard skapte en historisk begivenhet på Stamford Bridge

Vi er vant til at Chelsea-eier Roman Abramovich står knedypt inne i alle de største avgjørelsene på Stamford Bridge. Og sikkert også flere av de mindre. Når det gjelder Frank Lampard var situasjonen en helt annet. Vi kaller det derfor historisk. Hvordan skal vi egentlig tolke dette? -Jeg har ikke snakket med ham et minutt. Jeg har pratet mye med Marina. Vi to har jobbet gjennom detaljene, for det er sånn jeg  ønsker å jobbe i denne klubben og hvordan de ønsker at jeg skal jobbe med dem, sier Lampard ifølge ESPN. Betyr dette at vi aner en viss kulde mellom eier og ny manager?

Englands rikeste mann har lyst til å kjøpe Manchester United

Helt siden Glazers-familien kjøpte Manchester United for 790 millioner pund tilbake i 2005 har skepsisen mot de amerikanske eierne i arbeiderklassebyen Manchester vært stor. – Hovedkritikken som kom da og som fortsatt er levende i høyeste grad er at sjelen er solgt og at det eneste som står igjen er penger.  Jim Ratcliffe som er Storbritannias rikeste mann skal ha kontaktet eierne med forespørsel om å kjøpe Manchester United.

Her er de 50 beste Jose Mourinho sitatene

Jose Mourinho sin turbulente tid på Old Trafford er over, vi sitter igjen med en uvanlig stor mengde med siterebare uttalelser.

Chelsea-spillerne står samlet uten helt å lykkes med å skjule misnøyet

Å gå på et tap mot Manchester City burde ikke overraske klubbene i Premier League denne sesongen. Men når du har Roman Abramovich som eier og har tapt fire av de fem siste kampene, da har du et problem. De regjerende ligamesterne har dessverre mistet mye av glansen. 1-0-tapet mot Manchester City førte Chelsea fem poeng bak Tottenham på den viktige 4. plassen. Nykommeren Olivier Giroud insisterer på at moralen og tiltroen til Conte fortsatt er høy. -Jeg spør meg det ikke engang – det er ingen krise. Vi har spilt borte mot United og City.

Van Gaal observert i London – lukter vi et comeback?

Luis Van Gaal ble kastet ut fra Manchester United og Premier League, noe som må ha gitt den ellers så selvgode treneren et skikkelig knekk. Flere venter nå på at han returnerer til England for å “hevne seg”. Da er det ikke rart ryktene svirrer når han lander i London. Chelseas eier Roman Abramovich og trener Antonio Conte har visstnok et noe anstrengt forhold denne sesongen.