Nyheter om Roma


- Merkelig opplevelse

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er klare for Europa League-semifinale mot Roma. Det sender Solskjærs tanker tilbake til 2007, da lagene møttes. - Jeg har aldri sett sir Alex så glad etter et tap, sier han.

Solskjærs trofédrøm lever

Manchester United er videre til semifinalen av Europa League etter å ha vunnet 4-0 sammenlagt over spanske Granada. I semifinalen møter de italienske Roma.

Solskjær klar for sin femte semifinale: – Det er marginer i slike kamper

(Manchester United – Granada 2–0, 4–0 sammenlagt) Manchester United er klare for sin femte semifinale under Ole Gunnar Solskjærs ledelse. Nå venter semifinale mot Roma i nordmannens forsøk på å nå sin første finale som United-manager.

De største Europeiske fotball-ligaene

Selv om det finnes nærmere 40 ligaer i Europa, er det «the big five» de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. I denne artikkelen tar vi en nærmere titt på de fem mest populære ligaene i Europa. Premier League Med fans fra hele verden er det lite overraskende at Britiske Premier League er den fremste fotball-ligaen i Europa.

Olivier Giroud vasser i tilbud

Det er litt vanskelig å helt forstå forholdet mellom Chelsea og den franske 34 år gamle spissen Olivier Giroud. – Det har i vekslet mellom dårlige periode på benken og scoring av viktige mål og hyllest. Denne sesongen har det blitt elleve mål på 24 kamper. Kontrakten med Chelsea går ut i sommer og så langt ser det ikke ut til å komme en forlengelse. – Det har mange klubber fått med seg, spesielt i Italia hvor de ikke er så aldersfiendtlige som i Spania og England.

Pavens påskebudskap: Ikke mist håpet

Pave Frans ba de troende om å ikke miste håpet på grunn av koronakrisen da han holdt våkemesse i Peterskirken i Roma påskeaften.
Les mer om:

Solskjær møter Moldes overmenn

Kvartfinalene og semifinalene i europaligaen ble trukket i dag, der vi hadde spennede lag som Manchester United og Arsenal involvert. Slik ser kvartfinalene ut: Granada - Manchester United Arsenal - Slavia Praha Ajax - AS Roma GNK Dinamo - Villarreal Slik ser semifinalene ut: Granada/Manchester United - Ajax/AS Roma GNK Dinamo/Villarreal - Arsenal/Slavia Praha

Chelsea-direktøren har bestemt seg for å utnytte Antonio Contes interesse

I januar 2018 ble Emerson Palmieri hentet til Stamford Bridge fra Roma. Under fire Chelsea-managere har den italienske venstrebacken fortsatt til gode å etablere seg skikkelig hos London-klubben. Nå er det ingen drømmesituasjon for en spiller å få fire nye managere på tre år, alle med sin egen oppfatning av hvem som fortjener å spille for Chelsea. Spesielt da Frank Lampard re-entret scenen på Stamford Bridge og handlet inn Ben Chilwell, ble avstanden til spilletid ekstra stor for Palmieri.

De fleste drar til Roma eller på spa – Lena ble med Kåre på sjøen for å feire kjærligheten

Lena Kjelsli savnet kjæresten så mye at hun tok ferie fra jobben og ble med ham på vinterfiske i Nordland. – Det anbefales virkelig.
Les mer om:

Las seg til Roma(pluss)

Les mer om:

Ti ville hester kan ikke få Edin Dzeko til å bli

Roma kaptein og stjerne Edin Dzeko «Den bosniske diamanten» har kjempet en stillingskrig mot manager Paulo Fonseca.

Football Insider: Chelsea har en plan for Rudiger

Antonio Rudiger har stått i midtforsvaret til Chelsea i bare 12 Premier League-kamper. Likevel, når syv av disse har endt med seier til London-klubben, er Rudiger en solid støtte Chelsea trenger å ha med seg videre. Tyskeren ble hentet til Stamford Bridge fra Roma i 2017. Med kontraktsutløp i 2022 er det på tide å ta en avgjørelse om veien videre. Ifølge Football Insider er Rudiger allerede inn i varmen. Les: Dortmund-manageren har skjønt det: Tok Haaland av banen «uten grunn» 28-åringen skal videre.

Unge amerikanere risikerer livstid for politidrap i Roma

Påtalemyndigheten ber om livstidsdommer for to amerikanske turister som står tiltalt for å ha drept en politibetjent under et basketak i Roma i 2019.
Les mer om:

Vurderer å kutte tre EM-byar

UEFA ønskjer å kunne fylle halvparten av tribunene under fotball-EM i juni og juli. Derfor truar dei med å kutte ut tre av dei 12 planlagde vertsbyane, melder nyheitsbyrået AP. Det er Bilbao, Dublin og Glasgow som er i faresonen, fordi desse landa ikkje kan gi gode nok lovnader om at det kan la seg gjere. England derimot ønskjer fleire kampar etter at statsminister Boris Johnson meier det er gode sjansar for at restriksjonane kan lettast før EM. Men i Skottland er dei lokale styresmaktene mykje meir restriktive. I Irland er det forbod mot publikum på tribunene fram til 5.

Storbritannia vil arrangere hele EM

Storbritannias statsminister Boris Johnson har bekreftet at hvis det er nødvendig, så kan Storbritannia arrangere hele EM. Det skriver Sky Sports. Etter planen skal det spilles i 12 forskjellige land, men det har blitt sådd tvil rundt formatet ettersom koronaviruset fortsatt herjer i flere av landene. Det skal nå være samtaler mellom ministere og UEFA for å finne en god løsning for sommerens mesterskap. Det skal arrangeres fra 11. juni til 11.

Zlatan kan få lang pause

Zlatan Ibrahimovic har pådratt seg en lårskade og kan gå glipp av åttedelsfinalen i europaligaen mot Manchester United, melder en rekke medier. De italienske storavisene La Gazetta dello Sport og Corriere dello Sport hevder begge å ha kjennskap til Zlatans skadestatus. Det samme gjør Sky Italia. Ibrahimovic ble byttet ut etter 56 minutter i kampen mot Roma søndag. Nå meldes det om at svensken står foran et flere uker langt skadefravær. Rapportene tyder på at skaden skal undersøkes på nytt om ti dager.

Tuttosport: Bayern München skal ha verdens tøffeste midtstopperduo

Det er aldri godt å vite når begrensingene satt utenfor overgangsmarkedet gjelder. For oss virker det som det alltid er en eller annen gråsone som kan utnyttes av agentene for å bruke hele året på posisjonering og uformelle samtaler. Ifølge en italiensk avis ble det snakket høyt om Kalidou Koulibaly-overgang. Den senegalesiske midtstopperbautaen har de siste to sesongene vært sterkt linket til noen av de største gigantklubbene.
Les mer om:

Manchester United girer opp i kampen om Bayern München mål

Fra å være totalt ukjent og på «nåde» en del av Norwich er den 21 år gamle forsvarsspilleren Max Aarons en av Englands hotteste spillere. Han er en del av U21 landslaget og er i følge landslagssjef Gareth Southgate snart klar for å spille med de store gutta. Det er en rekke storklubber som har fått med seg gjennombruddet i år, 28 kamper har det blitt i Championship i år for Norwich som i prinsippet er klare for en retur til Premier League.

Spansk motstand for Molde

Molde tok seg videre på imponerende vis i 16-delsfinalen mot Hoffenheim torsdag kveld. Derfor var de i potten sammen med flere store lag da trekningen til 8-delsfinalene ble trukket fredag. Manchester United var også med i trekningen, og mange hadde nok håpet at Ole Gunnar Solskjær skulle få et gjensyn med gamleklubben. Slik ble det ikke. Molde fikk spansk motstand i Granada.

Skjelettene ramler ut av Barcelona-skapet

Det er menneskelig å gjøre feil, men når du dytter inn en unødvendig utgift på 100 millioner kroner på floppen, da har du mislykkes skikkelig. Barcelona er delvis i knestående før presidentvalget i mars. Selv om ny president ikke vil løse alt på kort sikt, vil den langsiktige planen være å holde seg unna de største bommertene på overgangsmarkedet. Les: Tirsdag scoret 17-åringen i Champions League, onsdag valgte han mellom England og Tyskland De siste sesongene har Barcelona vært alt annet enn heldig med prestisjekjøpene.

Signaler fra Solskjær om Juan Mata som vi digger

Det er ikke mange spillere som Juan Mata. Spanjolen har bygd seg opp en posisjon på Old Trafford som er knallsterk. Selv nå, når 32-åringen bare hentes inn i Premier League ved spesielle anledninger, er Matas tilstedeværelse på treningsfeltet, i garderoben og ute på gressmatta av stor verdi for Solskjær. Så hva betyr dette til sommeren? Mata står uten kontrakt etter 30. juni, og har derfor mulighet til å forhandle med andre klubber.

Ødegaard med lekkerbisken til Arsenal-mål – kåret til banens beste

(Benfica-Arsenal 1–1) Martin Ødegaard (22) åpnet Benfica-forsvaret med en lekker pasning da Arsenal utlignet til 1–1 i «bortekampen» på OL-stadion i Roma. Sky Sports kårer ham til banens bestemann.

Frontløperne blant de Europeiske fotball-ligaene

Med nesten 40 forskjellige fotball-ligaer på det Europeiske kontinentet er det alltid noe som fanger oppmerksomheten til fotballfansen. Selv om det finnes en rekke forskjellige ligaer med sine fordeler og ulemper er det «the big five» som de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. På lik linje med de største økonomiene i Europa er det også disse landene som har de mest fulgte fotball-ligaene.

Falcinelli: «Jeg håper Zlatan ikke spiller»

Red Star spiss Diego Falcinelli ser frem til å møte AC Milan i Europa League, men innrømmer at han håper Zlatan Ibrahimovic ikke spiller. Falcinelli, flyttet på lån til Red Star fra Bologna i september 2020. Den 29 år gamle spissen har scoret ni mål på 18 kamper for det serbiske laget. Han har raskt tilpasset seg sine nye omgivelser. Les: Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste «Jeg ble vant til det raskt,» sa han til Tuttomercatoweb.

Skaden som kan skape skikkelig trøbbel for Juventus

Pirlo kunne ikke ha formulert det bedre etter tapet mot Porto i Champions League-kampen på onsdag: «Vi serverte dem seieren på sølvfat». Men utfordringen for Juventus-manageren stanser ikke med CL-tapet. I Serie A fosser Milan-klubben fra med 6 og 7-poengs forsprang, mens tre poeng skiller Roma, Juventus og Napolio om de fotball-livsviktige to siste Champions League kvalikplassene.