Nyheter om Roma


Everton skal ut og kjøpe seg Barcelona-spiller

Jean-Clair Todibo er i full gang med kontaktidrett og Bundesliga-kamp på utlån til Schalke 04.

Chelsea spiller Emerson Palmieri ser mot Serie A

Chelsea-backen Emerson Palmieri åpner for å dra tilbake til Serie A. Samtidig erklærer han også at han er glad for å være i Chelsea. 25 år gamle Emerson Palmieri er på ønskelisten til flere italienske toppklubber. Til Sky Sports Italia sier han: «Jeg var veldig glad for å være i Serie A – inkludert kulturen, og det er grunnen til at jeg valgte å spille for Italia også». «Jeg kan godt komme tilbake til Serie A, men jeg har Chelsea-kontrakt og har ikke noe travelt med å komme videre.

Arsenal tilbyr Henrikh Mkhitaryan og cash for sønn av angrepslegende

Roma angriper Justin Kluivert har sikkert ikke bare hatt fordel av å være sønn av en av Nederlands store angripere Patrick Kluivert som i tillegg til å ha en imponerende karrière på flere av verdens største klubblag med Barcelona som høydepunkt ble toppscorer i EM i 2000. Arsenal jobber for en å signere Justin Kluivert i løpet av sommerens vindu med Henrikh Mkhitaryan i motsatt retning. Les: Selv Rune Bratseth vil sparke Werder Bremen treneren Mkhitaryan som har rukket å bli 31 år, har tilbrakt hele sesongen på lån med Roma, han har det som plommen i egget og vil gjerne fortsette.

Turistattraksjonene i Europa åpner gradvis

Akropolis i Aten har åpnet igjen etter å ha vært stengt i nesten to måneder. Også Peterskirken i den italienske hovedstaden Roma åpner nå dørene for turister igjen.

Liverpool har muligheten til nok et Salah-varp

Mohamed Salah var god i Roma, ble hentet til Liverpool, der Klopp forvandlet egypteren til en verdensstjerne. Nå har det dukket opp nok en mulighet fra den italienske hovedstaden. Roma er i en skikkelig skvis om dagen. Forsinkelser i forhandlingene med Friedkin Group om eierskifte, enorm gjeld, fare for å stå utenfor Champions League neste sesong – og en ødeleggende viruskrise som har lammet det italienske samfunnet.

Liverpool får gylden mulighet til å sikre seg brasiliansk supertalent

Klubber verden over kan se seg nødt til å selge sine største talenter for å komme seg gjennom viruskrisen. For Liverpool er situasjonen en helt annen. De regjerende Champions League-vinnerne tåler en storm eller fem, og kan utnytte situasjonen til å handle. Selv om Liverpool selvfølgelig også rammes hardt økonomisk på inntektssiden, åpnes det opp for flere overgangsmuligheter som ikke ligger i 500 millioners–klassen. Talles Magno er en av disse. Den brasilianske Vasco da Gama-spilleren har vist seg som en kreativ kraft da Brasil vant U17- VM i 2019.

Carlo Ancelotti lar Everton-keeper gå

Det er en lang og imponerende karrière som nå går mot slutten. Everton sin 37 år gamle veteran-keeper nederlandske Maarten Stekelenburg hadde håpet på en sesong til, men slik blir det trolig ikke. Stekelenburg er andrekeeper bak den selvsagte førstekeeperen Jordan Pickford som også vokter buret for England. Les: Manchester United har landet 800 millioner kroners spiss Den nederlandske landslagssjefen Ronald Koeman hentet sin landsmann til Everton i 2016 i håp om at keeperen som fikk alle til å måpe av beundring som keeper for nettopp Nederland i VM i 2010.

Javier Pastore i samtaler med David Beckham

Da midtbanespiller Javier Pastore kom til Roma for to år siden var det etter en rekke meget gode år i den franske storklubben Paris Saint-Germain. Fra å være i den indre kjernen i Paris har oppholdet i Roma vært slappere.

Planla å bruke alt på Neymar, henter likevel «The brain of Juventus»

Kan tenkes at dagens nyhet som at Juventus sin midtbanestjerne Miralem Pjanic er enig om en overgang til Barcelona betyr at den spanske storklubben har omgjort på sin plan om å bruke absolutt alt på å hente inn Neymar fra Paris Saint-Germain. Spansk og Italiensk media flommer over at nyheten i dag, det overrasker at Juventus skal godta å kvitte seg med en så viktig spiller.

Keepertrener sier Liverpool henter imponerende utfordrer til Alisson Becker

Den tidligere treneren til Trabzonspor-målvakt Ugurcan Cakir har avslørt at den tyrkiske landslagsspilleren i prinsippet er klar for en overgang til Liverpool. Cakir, som har foretatt en «klassereise» i tyrkiske klubben etter at han kom i 2013. Han har etablert seg som klubbens selvsagte førstekeeper de siste sesongene. Les: Kan signere spiss i verdensklasse i Aubameyang deal 24-åringens «reise» har vekket oppmerksomheten til Liverpool, som angivelig kom med et bud i fjor sommer før de valgte å signere Adrian fra West Ham . – Det budet skal ha vært på 24 millioner euro.

Chris Smalling skal hjelpe United

Situasjonen er katiosk for samtlige klubber, men én dag tar neste sesong fatt, og da gjelder det å være så klar som de økonomiske forholdene tillater det.

– Om man ikke får tatt den planlagte langhelga i Roma, så hvorfor ikke legge den til Romerike?

Duket for hjemmeferie – her er 10 gode tips på Romerike.
Les mer om:

Tilbyr Alex Sandro

Juventus er fortsatt opptatt av å signere Emerson Palmieri fra Chelsea og vil angivelig tilby Alex Sandro som en del av avtalen. Emerson har gjentatte ganger blitt knyttet til en retur til Serie A, spesielt nå etter Frank Lampard overtok ansvaret på Stamford Bridge. Les: Klarer seg godt uten Paul Pogba Blues-sjefen er i markedet for en venstreback, han har Leicesters Ben Chilwell og den allsidige Real Madrid-stjernen Achraf Hakimi i kikkerten, men Juventus jobber nå for å vende blikket i retning Serie A i stedet. Tuttosport hevder at Juve er trygg på å sikre signaturen til Emerso

Fikk sparken og drømmer om comeback

Rudy Carcia ledet Roma til suksess mellom 2013 og 2016. Det vil si, suksess frem til den siste sesongen. Da led han samme skjebne som så mange suksesstrenere som viser seg for menneskelige: Your´re fired! Les: Jakter gratis stjernespillere Garcia gikk videre, og er nå inne i en god steam som manager for Lyon, ett poeng fra 5. plassen i Ligue 1. Sky Sports Italia ville gjerne vite om franskmannen er bitter etter behandlingen fra Roma.

Manchester United må utnytte tidenes største mulighet

Mens de fleste klubbene har mer enn nok med å finne ut hvordan ting skal gå rundt de neste månedene, er United og noen få andre i den særstilling at de kan tenke langsiktige investeringer.

Solskjær vil ha spissen som sendte Manchester United ut av Champions League

Man kan godt si at spissen Wissam Ben Yedder ved å sette to tette mål i Champions Leagues åttendedelsfinaler i sesongen 2017-18 indirekte skaffet Ole Gunnar Solskjær jobben som manager. Manchester United ble sendt ut av Champions League på hjemmebane av Sevilla, en klubb de absolutt burde slått. Det er lett å hevde at det ble begynnelsen på slutten for manager Jose Mourinho som noen få måneder senere fikk sparken og med det åpnet opp for Ole Gunnar Solskjær.

«I morgen koster Kylian Mbappé 450 millioner kroner»

Det er ikke Real Madrid som sender ut sine ønsketenkninger, men en spådom om overgangsmarkedet i kjølevannet av viruskaoset. Det er politikeren Daniel Cohn-Bendit i EU-Parlamentet som beskriver en total omveltning av et «sykt» nivå på overgangssummer og spillerlønninger. Les: Roma har knust Totti -Krisen vil rense opp det irrasjonelle i profesjonell idrett. Det blir som etter et atomangrep der alt må bygges opp på nytt, men totalt ulikt.
Les mer om:

Boikotter AS Roma

Superlegenden Francesco Totti (43) nekter å gå inn på treningsanlegget til AS Roma så lenge James Pallotta er president. Bitre følelser 27 år etter at han debuterte for klubben.
Les mer om:

Romas spillere og trenere jobber gratis resten av sesongen

Spillerne i den italienske fotballstorheten Roma frasier seg lønn ut sesongen for å hjelpe klubben under den pågående viruskrisen.
Les mer om:

Liverpool i kontakt med midtbanespilleren som senket England

Overgangsryktene florerer som vanlig, og med alt annet stengt blir det ikke noen færre spekulasjoner om fremtidige bevegelser på transfermarkedet.

Roma har knust Totti

Den evige stad glemmer ikke sin Franscesco Totti. Roma-ikonet la inn tredve år av livet sitt i klubben og gav seg først etter 307 scoringer og 786 kamper. Vel, ga seg gjorde han definitivt ikke. Juni i fjor ble veteranen dyttet ut av banen og inn i en direktørstilling. Der ble han ikke lenge. Nå orker Totti ikke engang å gå inn på treningsfeltet når sønnen Christian kjøres til Roma U15-treninger.

Prøver å lokke AC Milan kaptein til Premier League

Etter den nå 25 år gamle midtstopperen Alessio Romagnoli kom til AC Milan for fem år siden fra Roma har han vært en imponerende skikkelse. – Storspillet og hans naturlige lederegenskaper har sørget for at han har fått kapteinsbindet og at flere klubber har forsøkt å hente han de siste årene. Calciomercato skriver at Chelsea er meget interessert i å hente Alessio Romagnoli. Les: Loris Karius har aldri vært ute av Liverpool Chelsea manager Frank Lampard som i mange år regjerte Chelsea sin midtbane ser store likhetstrekk med en annen legende for blåtrøyene.

Ønsker å bli et år til

Spanske medier har vært overbevist om at utleide Martin Ødegaard kommer til å forkorte låneoppholdet i Real Sociedad og etter en nomadetilværelse over flere år «vende tilbake» Real Madrid allerede i sommer. Lokalavisen Noticias De Gipuzkoa skriver at Martin Ødegaard vil å bli og har gitt beskjed til Real Madrid at de ikke henter han hjem i sommer, noe som vil være et år før avtalt lånetid. Ødegaard har ifølge lokalavisen alltid hatt som intensjon å være på San Sebastian i to år uavhengig av egen utvikling. Les: Vil ha mer enn Roma er villig til å betale

Gianluigi Buffon tar en sesong til minst

Gianluigi Buffon kom tilbake til Juventus i fjor sommer etter en sesong i PSG. – I Torino signerte han en ettårig avtale, og det ser nå ut til å bli forlenget med ytterligere ett år, så det går til 2021, da Buffon er 43 år gammel. Corriere della Sera skriver at Buffon er fornøyd med reserverollen han har hatt denne sesongen. Juventus han ingen planer om å bytte ut den polske førstekeeperen Wojciech Szczesny med det første. Les: Vil ha mer enn Roma er villig til å betale Buffon har spilt 11 kamper for Juventus denne sesongen.
Les mer om:

Vil ha mer enn Roma er villig til å betale

Den 31 år gamle offensive midtbanespilleren Henrikh Mkhitaryan som har fortid i Manchester United og Borussia Dortmund har den siste sesongen vært på utlån hos Roma fra Arsenal. Utlånet har ikke vært som forventet for noen av partene, Mkhitaryan har slitt med skader gjennom store deler av sitt opphold i den italienske hovedstaden. Les: Møtet som avgjør Zlatans fremtid Roma ønsker likevel å gjøre oppholdet permanent, men klubben ikke klar for å møte Arsenals prisforlangende på 22 millioner pund.