Nyheter om Roma


Fotballryktene: – Andrine Hegerberg til Roma

Og Manchester United skal være i ferd med å sette en verdensrekord på overgangsmarkedet. Les søndagens rykter!
Les mer om:

Kylian Mbappé topper mest verdifulle under 21 lista igjen.

Det overrasker absolutt ingen at Paris Saint-Germain angriper Kylian Mbappé også i år topper lista over de mest verdifulle under 21 år, den den franske superstjernen fyller 21 år i desember så snart får andre sjansen.  VM-vinneren er verdsatt til hele 261,6 millioner euro. Det tilsvarer ca. 2,5 milliarder kroner. Det er engelske spillere som dominerer Soccerex-oversikten (du ser det hele i PDF versjon på linken).

ESPN har fått bekreftelsen: Arsenal har ny fransk midtstopper

Skal vi stole på ESPNs kilder, er Arsenal i ferd med å gjøre sommerens første signering. Og det første de skal gjøre, er å sende ham tilbake til klubben han kommer fra. Forvirret? Vel, når spilleren fortsatt bare er 18 år og trolig vil slite med å få nok spilletid i London, er det hele logisk. ESPN har fått bekreftet at William Saliba kjøpes for rundt 300 millioner kroner fra St- Etienne og kan se frem til fem år som Arsenal-spiller. Arsenal are set to make Saint-Etienne defender William Saliba their first signing of the summer transfer window, reports ESPN.

Alexis Sanchez forteller La Liga gigant han godtar massivt lønnskutt

Alexis Sanchez har etter et vellykket Copa America skjønt han trenger å bygge opp igjen sin karriere og image og han ser at Ramon Sanchez-Pizjuan Stadion er stedet å gjøre det.  Alexis Sanchez’s agent har gjennomført samtaler med Sevillas direktør for fotball Monchi, ifølge rapporter i Spania. (Den tidligere keeperen som stod hele sin karriere mellom stengene for Sevilla, kom «hjem» i april.

Frustrert Malcom ser i retning av Premier League

Den brasilianske vingen Malcom fikk sitt definitive gjennombrudd for den franske Ligue 1 klubben Bordeaux og han ble naturlig nok en attraktiv spiller. I fjor sommer så alt ut til å ligge tilrette for en overgang til Roma, men så i siste liten meldte Malcom sin drømmeklubb Barcelona sin interesse.  Gleden med å så spille for Barcelona ble kortvarig, Malcom ble stort sett henvist til benken.

Hugh Grant i bråk med Romas renovasjonssjef

Hugh Grant (58) sier han beskyttet sin svenske kone Anna Eberstein (40) da han tok mobilen fra en kvinne som viste seg å være sjef for renovasjonsvesenet i Roma.
Les mer om:

Hugh Grant i bråk med Romas renovasjonssjef

Hugh Grant (58) sier han beskyttet sin svenske kone Anna Eberstein (40) da han tok mobilen fra en kvinne som viste seg å være sjef for renovasjonsvesenet i Roma.
Les mer om:

Hugh Grant i bråk med Romas renovasjonssjef

Hugh Grant (58) sier han beskyttet sin svenske kone Anna Eberstein (40) da han tok mobilen fra en kvinne som viste seg å være sjef for renovasjonsvesenet i Roma.
Les mer om:

Kultduo til Norge for første gang

Konserten innendørs på Verket Scene i Moss blir duoens første sammen her til lands. Konserten skulle egentlig vært en del av programmet til Lyse Netter i forrige måned, men grunnet omstendigheter festivalen ikke kunne styre blir Bargeld og Teardos norgesdebut på Møllebyen Litteraturfestival 24. august. LES OGSÅ: Anmeldelse av norske brenn. på Roskilde. Blixa Bargeld ble født i Vest-Berlin i 1959. Han har en imponerende karriære. Som autodidakt er han virksom både som sanger, gitarist, låtskriver, komponist og regissør.

Slår alarm om turistperler: - Det er krise

Venezia synker, Roma forfaller og en islandsk dal stenger etter at hordene av hensynsløse turister har gjort sitt. Nå har lokalbefolkningen i flere europeiske storbyer fått nok.
Les mer om:

Putin møter regjeringen i Italia

Russlands president ankommer Roma torsdag for å møte både paven i Vatikanet og regjeringen i Italia.

Dennis Johnsen har også vært på lån hos Heerenveen, nå går ferden videre

Den norske U21 landslagsspilleren Dennis Johnsen ble «oppdaget» av samme bakgårdsklubb som Martin Ødegaard spilte for i to sesonger; Heerenveen. Den 21 år gamle vingen fra Tiller var bare Rosenborg-spiller i en sesong før han så tidlig som i 2015 flyttet til Nederland.   Etter to sesonger ble Dennis Johnsen solgt til Alax som stor sett benyttet han i Jong Ajax for så ved nyttårstid låne han tilbake til Heerenveen.

Antonio Conte utkonkurrert av Roma

Vi drar sikkert litt kjapp slutning, men når Cagliaris President forteller om Inters «absoluta tystnad» i budkampen om en italiensk landslagsspiller, ble dette tittelen. Etter at vi har fulgt Antonio Conte så tett i Premier League disse årene, er det i tillegg lett å identifisere den italienske hissigproppen med den tradisjonsrike klubben. Nok om det. Midtbanespiller Nicolo Barella er i spill, der både Inter og Roma har fulgt hverandre og tydeligvis kommet med sine bud på den fremadstormede 22-åring. Nicolo #Barella's one goal and three assists last season don't do him justice.

Italiensk fotballstorhet bidrar i søket etter savnede barn

Den italienske fotballklubben Roma vil i sommer bruke sin posisjon på innovativt vis til å bidra i søket etter savnede barn i USA og Italia.
Les mer om:

Bekreftet: Aston Villa sikrer seg Premier League-spilleren Matt Targett

Vi kjenner gåsehuden komme når vi tenker på at den gamle storklubben Aston Villa er tilbake der de tilhører.

Bekreftet: Amadou Diawara er nok et bevis på at Napoli og Roma er «bestiser»

Roma kvittet med seg spiller og Napoli plukket ham opp på søndag. Etter at Carlo Ancelotti hentet den greske stopperen Kostas Manolas på søndag, settes en Napoli-spiller på toget i motsatt retning. Høres ut som rivalene har et pragmatisk forhold til hverandre. Les: Roma har solgt Manolas Denne gangen er det 21-åringen Amadou Diawara, som aldri klarte å spille seg inn hos Napoli.

Roma har solgt Kostas Manolas

Napoli har etter de sikret seg den greske stopperen Kostas Manolas fra Roma en av verdens desidert beste forsvar. – Han vil blant annet spille ved siden av en annen klassespiller Kalidou Koulibaly Den greske stopperen scoret det avgjørende 3-0-målet mot Barcelona i fjorårets Champions League-kvartfinale.

Leeds fortsetter å komme med fantastiske forslag, denne gangen til Francesco Totti

Leeds manager Marcelo Bielsa har gitt både inspirasjon og selvtillit nok til klubben som befinner seg i Championship at de føler seg som en del av de store gutta, de kastet seg over telefonen og ringte keeperlegende Gianluigi Buffon da han avsluttet sin tid i Paris Saint-Germain.

Bill Murray hedres i Roma

Han skal nemlig få en hederspris for sin livslange innsats i filmindustrien.

Sky Sports: Ranieri er klar for retur til Premier League

Vi må innrømme at vi går litt surr i karrieren til den tidligere magikeren hos Leicester. Tre klubber på to år – og nå arbeidsledig gjør oss litt svimle.

Roma lander en helt spesiell bytte-deal

Roma tenker absolutt utenfor boksen da de tilbød 18 år gamle midtbanespiller Jean Freddi Greco til Torino for å frigjøre sportsdirektør Gianluca Petrachi fra sin kontrakt. Tror ikke jeg har sett en deal, talent, mot sportsdirektør før. Les: Dani Alves vet hvor han vil dra nå I følge Corriere dello Sport har Roma allerede landet en avtale med Toríno om å slippe Petrachi fra sin kontrakt med Torino, og han kan begynne sitt arbeid i hovedstaden i neste uke. Den 50 år gamle Petrachi har lenge vært påtenkt å være Monchis etterfølger som sportsdirektør i Roma, men forhandlingene har nylig stoppet. A
Les mer om:

Vi feirer 22. juni – dagen da et av Liverpools aller, aller beste kjøp entret Anfield

Jürgen Klopp husker det selvfølgelig godt. Han var visst selv litt lunken til å hente den lille egypteren for rundt 370 millioner kroner, men takker nok sine fotball-guder at det var Liverpool som så Mohamed Salah for det han kunne bli. Vi tar oss derfor noen minutter for å mimre. ON THIS DAY: In 2017, Liverpool signed Mohamed Salah from Roma for £34m. The Egyptian King made Premier League history in his first season.

Tennisstjernen fikk heftig bot

Nick Kyrgios er tildelt en bot på om lag 150 000 norske kroner, etter flere utbrudd i en tennisturnering i London. Urokråka som ble diskvalifisert og marsjerte av banen i kampen mot Casper Ruud i Roma i mai, skal blant annet ha beskyldt én av dommerne for kampfiksing.
Les mer om:

Frederic Massara – Maldini fortsetter å forsterke grunnmuren til AC Milan

Når Paolo Maldini skal gjøre noe, da gjør han det skikkelig. AC Milan nådde ikke opp i Serie A med en intentsigende 5. plass, og jobber nå for å få på plass den riktige kombinasjonen av mørtel og murstein. BREAKING: AC Milan appoint club legend Paolo Maldini as Technical Director pic.twitter.com/baIgTxaY5B — B/R Football (@brfootball) June 14, 2019 Les på Popidol: Video får Jesse Lingard til å grue seg til første United-trening For det skal bygges fra bunn.

Spania må ut å lete etter ny landslagssjef

Vi husker alle dramaet som utspant seg i dagene før VM i Russland i sommer hvor Spanias landslagssjef Julen Lopetegui fortalte på en pressekonferanse at han etter VM hadde akseptert å overta Real Madrid etter Zinedine Zidane.