Nyheter om Roma


To United problemer på vei til Serie A

Det største problemet til Manchester United er ikke som mange synes å hevde Ole Gunnar Solskjær, men at laget har noen ekstremt godt betalte stjerner som ikke gidder å levere.

Pavelig påskeegg til Romas hjemløse

Pave Frans har gitt et 20 kilos påskeegg av sjokolade til et suppekjøkken i Roma, opplyser Vatikanet.
Les mer om:

Pave Frans holdt påskemesse i Peterskirken

Under messen i Roma påskeaften ba pave Frans folk om å kjempe mot kynisme og unngå å lete etter meningen med livet i materialismen.
Les mer om:

NLF føler seg misforståtte

Sigurd Bjorli (27) og samboeren hadde lite penger og ingen hundeforsikring. Likevel nektet de å laden tidligere gatehunden Roma dø.
Les mer om:

Lånte 50.000 for å redde tidligere gatehund

Sigurd Bjorli (27) og samboeren hadde lite penger og ingen hundeforsikring. Likevel nektet de å laden tidligere gatehunden Roma dø.
Les mer om:

Langfredag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Langfredag er en spesiell dag i kirkeåret. Ved korsfestelsen oppfylte Jesus blant annet profetien i Jesaja 53,3.5; «Men han ble såret for våre overtredelser og knust for våre misgjerninger. Straffen lå på ham for at vi skulle ha fred, ved hans sår har vi fått legedom.»Jesu lengste dag Langfredag markerer i kristen tradisjon dagen da Jesus Kristus døde på korset. Den markeres fredag før påske.

Var med på å gruse PSG – nå venter Premier League

Eden Hazard forsvinner til Real Madrid. End of story. Nå skal Chelsea ha funnet en ving som skal erstatte det belgiske lyntoget. Men de er ikke alene. Hadde det ikke vært for at Chelsea er utestengt fra overgangsmarkedet de neste to vinduene, hadde alt vært greit for London-klubben. Chelseas advokater har likevel ikke gitt seg, og jobber innbitt for å «løse opp» på karantenen. Lykkes Chelsea, er det ifølge Daily Mirror en ivoriansk spiller som står på toppen av listen.

Steven Gerrard sender et smellkyss i retning Liverpool – men bare et halvt

På lørdag dro Liverpool til med 2-0 mot Chelsea. Ett stort skritt nærmere Premier League-trofeet og et gigantsteg for legenden Gerrard.  På slutten av april 2014 var Liverpool på vei mot Premier League-trofeet, men snublet mot Chelsea som kunne reise fra Anfield med 2-0-seier.

Pave Frans advarer mot selvopptatthet

Pave Frans advarte mot fordommer og selvopptatthet da han talte til tilhengere på Petersplassen i Roma palmesøndag.
Les mer om:

Rådmannen vil ikke selge bryggene. - Rognan vil miste noe av sin sjel om bryggene blir revet.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Mourinho ryktes til italienske storklubber

José Mourinho skal ha vært i kontakt med både Inter og Roma, skriver Sky Sport Italia.
Les mer om:

Fra Roma til Avaldsnes

Avaldsnes fikk napp før overgangsvinduet stengte. Den islandske midtbanespilleren Kristrún Rut Hassing Antonsdottir er klar for klubben.
Les mer om:

Jürgen Klopp har det travelt med å hente «playmaker»

Det har helt siden Philippe Coutinho forlot Liverpool på en kjip måte vært en gnagende følelse hos manager Jürgen Klopp at de trenger å gjøre noe seriøst med midtbanen. – Liverpool har en meget sterk angrepsrekke med mange klassespillere å velge imellom, det samme er tilfelle i forsvar.

«Jeg angrer på at Conte ikke fikk pengene han krevde»

Det har vært stille rundt Antonio Conte en lang stund. Hva er det den tidligere Chelsea-manageren pønsker på? Nå hevder Contes tidligere sjef at han vender hjem. Conte har brukt store deler av sesongen på å krangle med Chelsea om kompensasjonen for at han ble sparket. I Italia er det en helt annen oppfatning av Conte.

Romas viseborgermester pågrepet for korrupsjon

Viseborgermesteren i Roma, Marcello De Vito, som tilhører regjeringspartiet Femstjernersbevegelsen (M5S), er pågrepet, mistenkt for korrupsjon.
Les mer om:

Kjemper om samme Roma spiller

Den greske midtstopperen Kostas Manolas er i ferd med å gjøre et navn for seg selv, så langt blir han omtalt som nevøen til fotballlegende Stelios Manolas, som spilte hele sin karriere for Athen og var sentral i forsvaret til grekerne i en årrekke.  Kostas Manolas startet sin internasjonale karriere da han i 2014 gikk fra Olympiakos til Roma. Både Manchester United og Arsenal har håp om å lande den greske midtstopperen Kostas Manolas fra Roma i sommer.

Slår Norge lett, selv med de spillerne som er vraket fra laget

Det er bare noen få dager igjen til EM kvalifiseringen starter, Norge møter Spania og Sverige. Mens våre naboer virker stadig enklere å vinne over med stadige forfall ser Spania fryktelig sterke ut.  Sverige gir 19-åringen Alexander Isak sjansen i EM-kvalifiseringstroppen som møter Norge 26. mars i Oslo. Les: Norges tropp til kampene mot Spania og Sverige John Guidetti og Isaac Kiese Thelin er vraket av landslagssjef Janne Andersson. Vrakingen av Guidetti ble en stor nyhetssak da Sveriges store spiller Victor Nilsson Lindelöf som til daglig spiller for Manchester United meldte avbud.

Dette er EM byene

Jeg har sittet på Føyka og drømt om hvor mange vafler vi ville solgt om også vi kunne fått en del av Europamesterskapet i Fotball neste år.  UEFA har gjort en vri denne gangen for i 2020 er det 60 år siden fotball EM ble arrangert for første kan. – Det skal være fotball-fest i 12 forskjellige byer i 12 forskjellige land. – Hverken Norge, Sverige, Finland eller Island får arrangere, enste land i Norden er Danmark som har kamper i Parken. Denne gangen tror vi Norge har en sjanse, så kanskje vi er med å arrangere EM neste gang det er jubileum.

Håper Ranieri skal gi Roma «Solskjær-effekt»

Sist uke var det slutt. AS Roma sparket treneren. I Claudio Ranieri får de en ekte hovedstadsmann. Kan han ta «en Solskjær»?
Les mer om:

Premier League-klubben Crystal Palace til salgs

Det er bare tre år siden amerikanske Josh Harris and David Blitzer kjøpte Crystal Palace.
Les mer om:

Liverpool kaster seg inn i kampen om fremtidens Neymar

Det ser ikke lyst ut for Real Madrid om dagen, klubben har giret opp søken etter verdens største talenter og nå legger Liverpool hindringer i veien. Liverpool manager Jürgen Klopp er mer fristende for Reinier Jesus enn kaoset på Santiago Bernabéu. Det hjelper ikke La Liga-gigantene at de røk ut av Champions League på tirsdag kveld med sjokktap 4-1 hjemme mot Eredivisie laget Ajax. Les: UEFA har gransket Uniteds seier over PSG Real Madrid er i praksis ute av gullkampen, mye skal til for at ikke Barcelona henter hjem den.

Roma fortsetter å rydde

Det er lite trolig at Claudio Ranieri har rukket å pakke sakene sine i London leiligheten etter å ha blitt sparket av Fulham på grunn av elendige resultater i Premier League. Fredag ble han hentet tilbake til Roma på en kontrakt ut sesongen. 67-åringen er dermed klar for sin andre periode i Serie A-klubben. Han trente Roma mellom september 2009 og februar 2011.

Ranieri gjør Roma-comeback

Claudio Ranieri trengte ikke vente lenge på en ny trenerjobb etter Fulham-sparkingen. Fredag ble han hentet tilbake til Roma på en kontrakt ut sesongen.
Les mer om:

Tull at Ole Gunnar Solskjær bare skal få halvparten

Jose Mourinho er en managerlegende som går fra den ene vanvittig godt betalte jobben til den neste. Som manager for Manchester United fikk han 15 millioner pund, ca 170 millioner kroner Det britiske avisen Daily Mirror erfarer at Ole Gunnar Solskjær vil få en årslønn på 86 millioner kroner dersom han blir fast manager i Manchester United.