Nyheter om Roma


«Svennis» fikk årets hederspris

I går kveld var det svensk fotballs festkveld i Stockholm.  – På fotballgallaen ble Zlatan Ibrahimovic kåret årets spiss på herresiden, mens Kosovare Asllani vant for kvinnene. Sven-Göran “Svennis” Eriksson ble tildelt “Årets hederspris”, når man ser på hva han har fått til så langt er ikke det veldig rart. Svennis har vært landslagssjef for både England og Mexico, men aldri Sverge, han har etter han forlot IFK Göteborg i 1982 kun trent lag utenfor Sveriges grenser. 71-åringen passet på å takke kollega Tord Grip under prisutdelingen. «Det var Tord Grip som kom hjem til meg da jeg var 27 år.

Pellegrini gleder seg over muligheten for Premier League

Tottenham Hotspur har vist interesse for å signere Roma-midtbanespiller Lorenzo Pellegrini, noe spilleren selv skal være svært interessert i av en spesiell grunn, men han er ikke helt klar enda.  Tottenham forbereder seg på livet etter Christian Eriksen, nå skriver 90min.com og Calciomercato.it Pellegrini er på listen over mulige erstattere for Eriksen. Les: Arsene Wenger: «Han er for tykk» CM går et skritt videre, og legger til Champions League-finalistene planlegger et bud på mellom 50 og 60 millioner euro i januar, men de fleste tror Roma bil holde på han minst frem til sommeren.

Å fryse ut Elyounoussi: Et eksempel hvorfor Southampton gjør det dårlig

Det var uforståelig før Southampton lånte ut Mohamed Elyounoussi til Celtic og det virker enda mer idiotisk nå at en så bra spiller ble sendt ut i kulden.

Arsene Wenger: Barcelona har mistet det

Det er enkelt å sparke noen som ligger nede. I Barcelonas tilfelle betyr det en plasseringer på toppen, men med enkeltkamper som taler om at noe ikke er helt på stell.

John Arne Riise har endelig fått trenerjobb

Den tidligere Liverpool, Monaco og Roma stjernen John Arne Riise har vært på tilbuds-sia en stund som trener.  – Han har i flere omganger tilbudt sine tjenester til Strømsgodset og i en kort tid vært sportsdirektør på gambingøya Malta. – Hans rolle som ambassadør i Betsson har vært til hinder for trenerjobb i Norge. Nå er det samarbeidet avsluttet. Nå blir Riise som drømmer om å bli Premier League trener trener for tredjedivisjonsklubben Flint Tønsberg Vi i Flint har målsetning om å etablere oss i 2. divisjon, og John Arne gir oss et løft som breddeklubb.

Italiensk avis: Manchester United har avslått bud på 150 millioner kroner

Chris Smalling trengte spilletid og en ny kickstart i karrieren. Dette kunne ikke Solskjær love United-«veteranen». Da endte det med utlån til Roma, som i løpet av noen uker forstod hva de hadde fått til klubben. En rotekte forsvarsgeneral! Etter storspill og en sentral rolle på laget, har Roma nå fortet seg med å sette sammen tilbud om en permanent avtale for 29-åringen. Les: Schweinsteiger tror Mourinho lar seg friste Ifølge Gazzetta dello Sport har Serie A klubben allerede sendt et bud på rundt 150 millioner kroner til Old Trafford. Uten hell.

Derfor forlot han Solskjær og United

Chris Smalling gjorde et uvanlig valg da han dro fra Manchester United til Italia og Roma.

Roma nekter å gi tilbake Manchester United-spiller

Han fikk beskjed av Solskjær om at det ikke kunne forventes særlig med spilletid denne sesong. Derfor virket muligheten med utlån til Roma som en god deal. Og det ble virkelig en god deal.

Det blir ikke Roma for Sunderlands hat-objekt Nr.1 likevel

Man kunne i forrige uke høre et samlet engelsk pressekorps riste på hodet over nyheten om at Jack Rodwell, som hvis vi skal være snille oppførte seg som en drittsekk som godt betalt Sunderland spiller.

Da skrives et nytt kapittel i historien om Zlatan den Store

Supersvensken har kontrakt i MLS frem til nyttår, men natt til fredag sørget Los Angeles FC for at Zlatan trolig er historie i den amerikanske ligaen. For med 3-5 tap gikk LA Galaxy på hodet ut av MLS-sluttspillet, noe som betyr at Zlatan heller ikke denne gangen kan lede klubben til trofé. Les: Inter Milan tror de kan bringe Thomas Müller tilbake i toppform Med Napoli i åpen flørt med Zlatan, kan veien til Europa nå stå åpen. -Jeg har to måneder til å ta beslutningen om fremtiden. Det handler ikke om penger fra Galaxy eller om MLS.

Skadeskutte og upopulære Jack Rodwell på vei til Roma

Stemmer det at Roma er neste stopp for Jack Rodwell er det meget hyggelige nyheter for en som både har vært skadet og slitt med mentale problemer og som har vært yndet (og fortsatt er) hat-objekt for en rekke Sunderland fans.  Når man ser nær historikk er det meget overraskende at en storklubb som Roma nå tydeligvis satser på en så skadeskutt spiller. Les: Inter Milan tror de kan bringe Thomas Müller tilbake i toppform Jack Rodwell skal ifølge den italienske journalisten Fabrizio Romano være på vei til AS Roma i Serie A. Jack Rodwell will undergo his medicals tomorrow with AS Roma.

Kyrgios med nye verbale angrep mot Casper Ruud

Den australske urokråka Nick Kyrgios fortsetter ordkrigen mot Casper Ruud etter skandalekampen i Roma i sommer.
Les mer om:

Tennisprofil til angrep på Ruud: – Jeg vil heller se maling tørke enn å se deg spille

Den australske urokråka Nick Kyrgios fortsetter ordkrigen mot Casper Ruud etter skandalekampen i Roma i sommer.
Les mer om:

Tennisprofil til angrep på Ruud: – Jeg vil heller se maling tørke enn å se deg spille

Den australske urokråka Nick Kyrgios fortsetter ordkrigen mot Casper Ruud etter skandalekampen i Roma i sommer.
Les mer om:

Alex Oxlade-Chamberlain er tilbake!

Liverpool kunne endelig vise at en regjerende mester også mestrer bortekamper. Men da den befriende seieren mot Genk kom på onsdag, var det spesielt én spiller vi tenkte mest på. Alex Oxlade-Chamberlain kom til Anfield i 2017. Under året sende bar det rett ut med kneskade i en Champions League-kamp mot Roma. Les: Haaland: «Akkurat nå er jeg sur» Siden det har det vært stille fra den kanten. Mot Genk kom muligheten til midtbanespilleren.

Vil ha slutt på hest og vogn for turister i Roma

En video av en hest som kollapser i Romas gater får dyrevernsorganisasjoner til å reagere. – Få slutt på hest og vogn for turister, sier en talsperson.
Les mer om:

Erling Haaland er nå en av de 20 største

Den italienske avisen Tuttosport startet det hele, og har senere involvert de største sportsavisene til å delta i jobben med å kåre årets unge fotballspiller i Europa. Det sier mye om hvor lenge de har holdt på med utdelingen, da 32-åringen Lionel Messi står som tidligere vinner.

Svennis: «Jeg rådet han til å kjøpe Chelsea fremfor Tottenham»

Tidligere England sjef Sven-Göran Eriksson avslører i et intervju at han rådet Roman Abramovich til å kjøpe Chelsea i stedet for Tottenham. Den søkkrike russeren kjøpte Chelsea i 2003 og har siden vunnet fem mesterskap og en Champions League-tittel som klubbeier. Tottenham var også i spill da Abramovic skulle bestemte seg, avslører daværende Englands lagslagssjef Sven-Göran Eriksson til The Times. Les: Managerpausen over for Claudio Ranieri Eriksson hadde vært med Abramovich i Russland for å gi råd om et mulig kjøp av en Moskva-klubb. «Jeg dro på ferie, og hans høyre hånd ringte; ‘Roman har om

Managerpausen over for Claudio Ranieri

Eusebio Di Francesco fikk nettopp sparken som manager for Sampdoria, inn som ny sjef den tidligere Atlético Madrid-, Juventus-, Chelsea- ,Parma-, Monaco-, og Leicester-treneren Claudio Ranieri som også tok over i Roma da Di Francesco fikk sparken der.  Det blir ingen pensjonisttilværelse for Ranieri, Sampdoria ligger sist i Serie A med tre poeng etter sju kamper. Les: Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen Det er ikke hvem som helst som norske Morten Thorsby nå får som ny sjef i Sampdoria, vant Premier League med Leicester i 2015/16 og har et par mannsaldre med erfaring som leder for d

Greta Thunberg-dukke hengt i Roma

– Skammelig, skriver Romas ordfører Virginia Raggi og fordømmer stuntet.
Les mer om:

Søppelkaos i Roma – skuldar på mafiaen

Søppelkrisa i Roma er så alvorleg at det er stor fare for helsa til innbyggjarane, meiner legeforeininga i byen. Borgarmeisteren skuldar på mafiaen.
Les mer om:

Solskjær: – Ingen «quick-fix»

Manchester United har kun vunnet to ligakamper denne sesongen og vaklet seg videre i ligacupen. Likevel mener Ole Gunnar Solskjær at laget er på rett vei. – Akkurat nå handler det om å bygge en ny kultur, et nytt lag, å få alle til å jobbe sammen. Var det dette jeg trodde da jeg takket ja til jobben? Ja. Jeg sa aldri at dette kom til å bli en «quick-fix», sier han i et intervju med Sky Sports før kampen mot Arsenal mandag. Kun to seirer i Premier League gjør at United allerede ligger 13 poeng bak Liverpool, med én kamp mindre spilt.

Hun har gjenoppdaget Roma

Mary Beards bok om Roma er et verk vi ikke kommer utenom.
Les mer om:

Hegerberg scoret sitt første for Roma

Andrine Hegerberg fastsatte sluttresultatet til 2-0 i oppgjøret mot Fiorentina søndag formiddag. Det var Hegerbergs første scoring for Roma i kvinnenes serie A.
Les mer om:

Hegerberg scoret sitt første for Roma

Andrine Hegerberg fastsatte sluttresultatet til 2-0 i oppgjøret mot Fiorentina søndag formiddag.
Les mer om: