Nyheter om Roma


«Ronaldo gir Juventus bare to skritts forsprang»

Juventus har vunnet Serie A de siste syv sesongene. Vi tar av oss hatten for dette. Betyr det at det med Cristiano Ronaldo blir uten dramatikk i toppen? Ifølge Roma-kapteinen blir ikke dette tilfelle. Roma-spilleren Daniele de Rossi beskriver Ronaldos overgang til Juventus som positivt for italiensk fotball. Men at det skal gjøre livet enkelt for Juventus, blir ikke de Rossi med på. Ronaldo gir dem to skritt forsprang… (foto: roma) -Juventus går nå inn i sesongen med to-tre skritt foran oss andre.

Topp 10 langdistanseturer på sykkel gjennom Europa

Enten du liker noen dagers kosetur langs Normandie-kysten eller en spektakulær 1800 km lang fjellrute fra Canterbury til Roma – blant lesernes kontinentale sykkelturer finner du inspirasjon til din neste tur på to hjul.
Les mer om:

20 sommarspørsmål

Karin Søndenaa Nessa er 59 år og bur på Jelsa. Når ho ikkje har sommarferie, er ho einingsleiar ved Jelsa oppvekstsenter. Ho ser fram til å få barnebarna på besøk. Elles blir det camping og stemne, i tillegg til turar til fjells. Nemn tre ting som får deg i sommarstemning – Sol, varme og ferie.

Tidligere Barcelona-trener skal gjenreise gammel storhet

Fotball er ferskvare. Derfor tillater vi oss å beskrive Spanias dominans for noen mesterskap siden som gammel storhet.

Luciano Spalletti har fått gullkortet

Inter Milan manager Luciano Spalletti har allerede stjerner som Radja Nainggolan (som akkurat kom fra Roma), Mauro Icardi og Ivan Perišić, men han ønsker ikke gi seg der. Tilbake i februar ble Inter enig med en av de beste stopperne i Serie A, nederlandske Stefan de Vrij om en Bosman-overgang fra Lazio. Les på F7: Hvis du er et miljøsvin kjører du trolig Tesla It’s official! @Stefandevrij is a Nerazzurri player!

Her er det like varmt som i Roma og Madrid

– På yr.no ser det i hvert fall helt rått ut de neste dagene!
Les mer om:

Premier League-klubb villig til å betale mer enn Liverpool og Real Madrid

Når Alisson-navnet nevnes tenker de fleste på overgang og ikke nødvendigvis VM i Russland. Ryktene før å under mesterskapet ser ikke ut til å ta noen ende. Denne gangen er det en Premier League-klubb som er villige til å nærme seg kravet til italienererne. Roma har tidligere uttalt at de forventer rundt 760 millioner kroner for den brasilianske keeperen. Både hos beilerne Liverpool og Real Madrid har dette beløpet vært langt over betalingsviljen. Nå stepper Chelsea opp. ifølge Sky Italia har klubben ikke latt seg stanse av avslag på budet på 570 millioner kroner.

Valon Berisha på vei til Lazio

Den tidligere EIK-spilleren er i Roma for å signere for storklubben.
Les mer om:

Premier League-klubb med rekordbud på Alisson

Roma-keeper Alisson Becker har lenge vært linket til både Liverpool og Real Madrid, men nå ser det ut som om brasilianeren kan være på vei til Stamford Bridge etter VM. Chelsea ser nå nemlig ut til å lede an i kampen om Brasils førstekeeper, siden London-klubben har lagt inn et bud på nærmere 70 millioner euro, som er Romas verdsetting av keeperen. Roma står klare til å selge Alisson om prisen er rett.

Har Liverpool og Real Madrid pratet sammen på bakrommet?

Alisson er for tiden opptatt med VM i Russland, men i Roma sitter en utålmodig direktør og lurer på om han har dummet seg ut. Etter at både Liverpool og Real Madrid skal ha vist sterk interesse for Roma-keeperen Alisson, ser det ut som dette har sendt Romas sportsdirektør Monchi bort fra bakkekontakten. Over 700 millioner kroner har Roma sett for seg å ta seg betalt for brasilianeren. Les: Salah-suksessen har gjort det trøblete for Liverpool Med både Liverpool og Real Madrid i keeper-trøbbel, virker dette kanskje som en riktig markedspris, men noe har skjedd. Verdens dyrest keeper vi ser her?

Sky Sports: avtale på plass for Berisha

Spilleren som scoret to mål mot Borussia Dortmund skal nå videre. I serie A venter klubben som kjempet seg til 5.

Pastore klar for Roma

Den argentinske midtbanespilleren Javier Pastore går fra PSG til Roma. Pastore skal koste rundt 25 millioner euro, altså omlag 240 millioner kroner.
Les mer om:

PSG-profil bekreftet klar for Roma

Den argentinske midtbanespilleren Javier Pastore gjennomgikk tirsdag den obligatoriske legesjekken og er klar for italienske Roma.
Les mer om:

Nainggolan klar for Inter

Den belgiske stjernespilleren Radja Nainggolan går fra Roma til Inter. 30-åringen skal koste rundt 225 millioner kroner, og i tillegg får Roma spillerne Davide Santon og Nicolo Zaniolo med på kjøpet.
Les mer om:

Barcelona-spilleren var skråsikker på overgang

Han er bror til Bayern München-spilleren Thiago.

Nainggolan

Radja Nainggolan (30) forlater Roma til fordel for Inter. Roma fårrundt 225 millioner kroner for Nainggolan, i tillegg til spillerne Davide Santon og Nicolò Zaniolo.
Les mer om:

Nå blir det 30 grader på Hedmarken

Det er nå varmere på Hedmarken enn i Roma og i Rio de Janeiro. Og i morgen blir det enda varmere.
Les mer om:

Roma samler på sønner av fotball-legender

Som far, så sønn, sies det. Men vi har ikke tall på hvor mange unge som har vokst opp med genene til sine berømte foreldre uten at dette har gitt noe positivt utslag sportslig sett. I Serie A har hovedstadsklubben samlet to juniorer som nå har klart å vokse litt ut av skyggen til sine berømte fotballfedre. Justin Kluivert går denne sommeren fra Ajax til Roma etter mye turbulens og uenighet.

Valgte ikke Barcelona som sin far

AS Roma har nettopp inngått en kontrakt med det nederlandske stortalentet Justin Kluivert på en overgang fra Ajax. Justin Kluivert er bare 19 år og alle forventer store ting fra han på grunn av sin far Patrick Kluivert som de fleste Barcelona fans fortsatt husker med en liten tåre i øyekroken. Les på F7: Tidligere Rosenborg-spiller får spille med Angelina Jolie Sønnen gjør nå et stort skritt i sin karriere etter å ha vært på spillerfabrikken Ajax.

Slik ble legendens sønn (19) presentert av sin nye klubb

Justin Kluiverts overgang fra Ajax til Roma er offisielt klar.
Les mer om:

«Jeg hadde satt Neymar på benken!»

Neymar er tilbake, men flere av oss satt igjen med en litt flau smak i munnen etter åpningskampen der superstjernen brukte det meste av energien på alt annet enn å vise oss briljant fotball.

Regner med å selge kunst for millionbeløp i sommer

New York, Paris, Roma, Syria, Jordan, Beijing, Stockholm, Dublin, Jerusalem, Krakow. Håkon Gullvåg har hatt utstillinger nesten overalt - snart også i Lillesand.

Aksen Berlin - Wien - Roma

En mellomeuropeisk akse mot innvandrere, mellom Berlin, Wien og Roma, vekker skremmende historiske minner før toppmøtet i EU i slutten av juni, skriver Einar Hagvaag.
Les mer om:

Aksen Berlin - Wien - Roma

En mellomeuropeisk akse mot innvandrere, mellom Berlin, Wien og Roma, vekker skremmende historiske minner før toppmøtet i EU i slutten av juni, skriver Einar Hagvaag.
Les mer om: