Nyheter om Roma


Kvalitetene til Stefan Johansen passer perfekt til Claudio Ranieri

Hvis man skal driste seg til å summere opp den norske landslagskapteinen i et ord er det passingstyrke. Det er ikke uten grunn av landslagssjef Lars Lagerbäck ser at rollen han spiller på midtbanen og (sosialt) passer meget godt sammen med rollen som kaptein.  Snuoperasjon som ikke holdt helt i Premier League. – Ga fansen noe å smile av. Les: Gir det frem til jul, slutter hvis ikke formen kommer Fulham ligger på bunnen av Premier League tabellen og sparket på onsdag manager Slavisa Jokanovic som har vært sparsom med å gi Stefan Johansen spilletid.

Real Madrid må (nesten) klare seg uten forsvarsrekke

Så ille er det selvfølgelig ikke, for en av verdens største klubber går ikke tom for spillere. Men når fem sentrale defensive spillere er ute, påvirker dette selvfølgelig også Real. Raphael Varane, Dani Carvajal, Jesus Vallejo og Nacho Fernandez er alle utilgjengelig for kamp. Denne helgen pådro Sergio Reguilon seg også en skade i 4-2-seieren over Celta Vigo. Den fordømte hamstringen.

BBC: Real Madrid har bestemt seg for fast trener

Zinedine Zidane, Julen Lopetegui, Santiago Solari. Det er ikke mange månedene som har gått med de to skiftene. Nå har Real Madrid bestemt seg for veien videre. Og veien videre blir den midlertidige treneren Solari. Ifølge BBC har Real Madrid sendt papirene som kreves til det Spanske Fotballforbundet for å legge inn Solari som permanent hovedtrener. Les: Mourinho tviler på nøkkelspilleren sin 42-åringen har hatt en fin seiersrekke på 4 kamper etter at han ble kastet inn i manesjen.

Roma-spiss nevnes i byttehandel med Premier League-klubb

Historien om Aaron Ramsey kan nærme seg en slutt, skal vi tro italienske Corriere dello Sport. For Arsenal blir det viktig så raskt som mulig å se fremover og tenke offensiv forsterkning. Løsningen kan ligge i Roma. Bildene av en Danny Welbeck som lå og vred seg i smerte i Europaliga-kampen denne uken, er ikke lett å glemme.

Arsenal-legende vil ha Liverpool-spiller

Nice er interessert i Liverpools andrekeeper Simon Mignolet, ifølge en rapport i Belgia. Avisen Het Belang van Limburg hevder Nice er klar til å signere belgiske Mignolet i januar. Sjef for Nice er tidligere Arsenal midtbanespiller Patrick Vieira, og han sies å ikke være tilfreds med klubbens keeper-situasjon for øyeblikket.

Store forventninger for førerløse biler

Hos Huawei i Roma fikk vi høre at førerløse biler blir vanlig på motorveiene i 2026 og på Kongsberg fikk vi torsdag vite at Telenor har store forventninger for førerløse biler.
Les mer om:

Store forventninger for førerløse biler

Hos Huawei i Roma fikk vi høre at førerløse biler blir vanlig på motorveiene i 2026 og på Kongsberg fikk vi torsdag vite at Telenor har store forventninger for førerløse biler.
Les mer om:

Real Madrid lekte seg borte mot Plzen

Regjerende mester Real Madrid og Roma tok begge et langt steg mot cupspillet i mesterligaen med 5-0 og 2-1 over Viktoria Plzen og CSKA Moskva i gruppe G onsdag.
Les mer om:

Barcelona-spiller kastes ut på overgangsmarkedet i januar?

Fotballspillere er også mennesker. Derfor skal man få lov til å ha en dårlig periode i ny og ne. Men når en verdens beste fotballklubber har svidd av en halv milliard kroner på en spiller, er det vanskeligere å akseptere mørke perioder. Brasilianeren Malcom ble hentet til Camp Nou fra Bordeaux denne sommeren. Overgangen ble betegnet som litt pussig og kontroversiell, da Roma allerede hadde vært ute og annonsert Malcom som deres spiller. Har ikke gitt opp. Ifølge El Mundo Deportivo har Barcelona bestemt seg for å sende 21-åringen ut på overgangsmarkedet allerede i januar.

Funn av beinrester på Vatikanets eiendom kan løse over 30 år gammelt mysterium

I 1983 forsvant to tenåringer på mystisk vis i Roma. Familien til den ene jenta mener Vatikanet har dysset ned saken.
Les mer om:

Mathilde Grooss Viddal får internasjonal pris

Jazzmusikeren er en av 10 vinnere som skal fremføre og motta pris i Roma under Global Women In Music For Human Rights 5. november.
Les mer om:

Mystisk benfunn i Vatikanets ambassade knyttes til savnede Emanuela (15)

Selv om navnet hennes ikke ble nevnt var det bare én person hele Italia tenkte på da det tirsdag ble kjent at det var funnet menneskeben under oppussingen av Vatikanets ambassade i Roma.
Les mer om:

Napoli berget poeng, men tapte terreng

Dries Mertens utlignet i siste minutt og ga Napoli 1-1 i hjemmekampen mot Roma søndag, men laget er nå seks poeng bak serieleder Juventus i Serie A.
Les mer om:

Stor glede: «Svennis» er landslagssjef igjen

Sven-Göran Eriksson som jeg har drukket under bordet på byen i London for noen år siden har drevet og vaset rundt som manager for asiatiske klubber, mens han egentlig, i hodet har vært pensjonist.  «Svennis» er superstjerne i England etter å ha vært manager for Manchester City og sjef for landslaget i tillegg til en imponerende evne til å tiltrekke seg kvinner som er langt vakrere enn han selv.

Tirsdagens resultater i Champions League

I går var det «nesten» stille i gatene på grunn av mange kamper i Champions League. Størst oppmerksomhet var knyttet til møtet mellom Manchester United og Juventus på Old Trafford. – Presset øker mot Manchester United manager Jose Mourinho etter tapet.  «Det er skuffende, men å sparke José Mourinho er ikke noen løsning. Hva vil de oppnå, at noen andre kommer inn og må jobbe med de same spillerne. United har fortsatt kvalitet nok til å bli blant de fire beste i Premier League», sier Neville til BBC. United er på 10. plass i Premier League.

Derfor er Italias budsjett et dårlig regnstykke for EU

Roma taler Brussel midt imot. De heies frem av noen italienere, mens andre frykter for sparepengene sine.
Les mer om:

Rulletrapp kollapset i Roma

Minst 20 skal være skadd, ifølge italienske medier, etter at en rulletrapp på en t-banestasjon i Roma kollapset tirsdag.
Les mer om:

Vitne om rulletrappulykke i Roma: – Jeg var nettopp vitne til en scene fra en apokalypse

24 personer er sendt til sykehus etter en rulletrapp kollapset på en T-banestasjon i Roma.
Les mer om:

Synnøve gikk 2.800 kilometer fra Bærum til Roma – nå har hun skrevet bok for å inspirere andre

– Jeg vil med boken inspirere folk til å følge drømmene sine og tørre å gi slipp på det faste, trygge, sier Synnøve Skåksrud (66).
Les mer om:

Knallstart for ny pizzeria på Bryn

- Nå går alle veiene til Milano i stedet for Roma, sier innehaveren av den nye restauranten og pizzeriaen på Bryn.
Les mer om:

Forlenger etter å ha tatt skrittet opp på landslaget under VM i sommer

Det er mange som oppdaget Tin Jedvaj det siste året i Tyskland og de mener den 22 år gamle forsvareren fra Kroatia vil bli en kjent figur for oss alle fremover. – Bayer Leverkusen er meget godt fornøyd med utviklingen hans og har signert en kontrakt frem til sommeren 2023.  Tin Jedvaj ble i ung alder oppdaget av Roma, men gikk videre til Bundesliga høsten 2014, det var en leieavtale, som de omgjorde til et kjøp kort tid etter for 7 millioner euro. Les: Gunnar Wilhelmsen vil bli ordfører, fører til usikkerhet i TIL BIG NEWS Tin Jedvaj has extended his contract until 2023!

Årets spiller i Premier League «lider i stillhet»

Det kan være tøft å være en av verdens beste fotballspillere, Liverpool rakett Mohamed Salah skal visstnok lide i stillhet fordi han ikke ser ut til å kunne gjennomføre en overgang til Real Madrid.  Han skal ønske å forlate Premier League til fordel for La Liga, Liverpool vil selvsagt ikke sitte igjen uten noe.

Nainggolan: Roma lurte meg!

Etter fire år hos Roma og med mer enn hundre kamper for klubben, skulle vi tro at forholdet mellom klubb og spiller skulle være godt etablert. Nå fyrer belgieren løs mot sin tidligere arbeidsgiver. Radja Nainggolan er fargerik både på og utenfor banen. Etter tro tjeneste for den romerske klubben siden 2014, hadde belgieren forventet en helt annen avskjed. Ifølge ham selv, spilte klubben et skittent spill. -Jeg er skuffet over flere av deres handlinger som jeg ikke kan akseptere. De gjorde ting uten å si det til meg, slik ekte menn ville ha gjort det.

Chelsea i bikkjeslagsmål om den neste Pirlo

Det er en liten pustepause om dagen i verdens største ligaer. Dette betyr ikke at det ikke jobbes på høygir før vinterens overgangsvindu. Flere jobber med å friste til seg et helt spesielt talent. I Italia kretser flere klubber rundt det nye supertalentet Sandro Tonali, som allerede omtales som den nye Pirlo. Vi kan selv ikke fordra sånne merkelapper, men det forteller noe om potensialet (og hårklippen). 18-åringen oppholder seg i Serie B-klubben Brescia, hvor midtbanespilleren siden debuten i fjor har fått med seg 26 kamper. Sandro Tonali. Chelsea target.

Helge Sandvik løper Fredrikstadmarka Rundt for 38. gang: – I hodet er jeg fremdeles ung og god

– Interessen for idrett ble vekket i 1960, da var det OL i Roma og OL i Squaw Valley. Jeg var seks år, satt med øret inntil radioen og leste resultatlister i avisene. Det har jeg fortsatt med, sier FIF-leder og løper Helge Sandvik (64). I morgen stiller han til start i Fredrikstadmarka Rundt for 38. gang.
Les mer om: