Nyheter om Rogstad


Luba (21) har mange forslag til hva du kan gjøre i karantene

Etter å ha vært fullstendig isolert fra samfunnet i rundt en ukes tid, har Luba Rogstad (21) en rekke tips til hva du kan finne på mens du er «fanget» hjemme.
Les mer om:

Var avskiltet som advokat – jobbet for rik enke

Steingrim Wolland jobbet under advokat Olav Braatens navn. I dag er han styreleder i Advokatfirmaet Rogstad.
Les mer om:

Tilsynsrådet aksjonerer mot Advokatfirmaet Rogstad

Tilsynsrådet for advokatvirksomhet varsler i dag at de vil gjennomføre et bokettersyn mot Advokatfirmaet Rogstad. «Vi har stålkontroll», svarer Rogstad-styreleder Steingrim Wolland.
Les mer om:

Ber om at rettssak utsettes etter VG-avsløring

Forsvarer Patrick Lundevall-Unger ber om at Lime-saken stoppes midlertidig, fordi Advokatfirmaet Rogstad representerer fire av klientene.
Les mer om:

Advokat-leder reagerer på VG-avsløring: – Dette er helt forferdelig. Sånn kan vi ikke ha det

En som nylig er dømt for alvorlig økonomisk kriminalitet bør ikke kunne lede et advokatfirma, mener Advokatforeningen, i kjølvannet av VGs avsløring om Advokatfirmaet Rogstad.

Andrzej Grochowskis bilde pryder årets Sommervandring-krus

Alle som har levert registreringsskjema for Sommervandring 2019 kan nå hente årets krus i Servicetorget på rådhuset. I år er det 130 turglade personer har klart kruskravet, opplyser Nord-Aurdal kommune. Andrzej Grochowski ble vinner av årets fotokonkurranse, og hans flotte bilde fra Bjørgovarden pryder årets krus. Mange barn har vært med i årets sommervandring, og vinneren her er: Tiril Aurora Semeleng. Kommunen slår fast at Sommervandringen ikke kunne blitt gjennomført uten hjelp fra ivrige ildsjeler.

Terje (51) fra Søgne etter debuten: – En gang i livet, og aldri mer

Terje Rogstad trodde aldri han kom til å sykle Kristiansand-Hovden, men i år lot han seg «lure» med av venner på arbeidsplassen.
Les mer om:

Terje (51) fra Søgne etter debuten: – En gang i livet, og aldri mer

Terje Rogstad trodde aldri han kom til å sykle Kristiansand-Hovden, men i år lot han seg «lure» med av venner på arbeidsplassen.
Les mer om:

Speil skaper frustrasjon: – Hver gang døra åpnes, så kan de i treningsrommet se jentene i garderoben

Lubisney Rogstad (32) er lite fornøyd med speilplasseringen i damegarderoben ved Sporty24 i Sandefjord. Enda mindre fornøyd er hun med tiden det har tatt før noen tar grep.
Les mer om:

– Hver gang døra åpnes, så kan de i treningsrommet se jentene i garderoben

Lubisney Rogstad (32) er lite fornøyd med speilplasseringen i damegarderoben ved treningssentet. Hver gang døren går opp kan gutta se rett inn til jentene som skifter.
Les mer om:

Ville trekke rivetillatelsen, men da var huset allerede revet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- De ringte meg fra kommunen for å si at det hadde kommet en stoppordre på rivingen, sier Kolbjørn Rogstad.- Men da var huset allerede revet.Det har vært en slalåmløype for Rogstad og eiendommen han kjøpte i Ystebrødveien på Eigerøy. Han ønsket å rive det gamle huset som sto på tomta. Administrasjonen i Eigersund kommune ville ikke gi en slik tillatelse.- Planteknisk utvalg var her på befaring før de skulle bestemme seg.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Sterk og gripende sangkveld i Fjotland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det helt spesielle var at nesten bare Bjerkreims og Lina Sandells sanger ble fremført. Lokale krefter overbeviste at de er på høyt nivå.Sangkvelden ble litt gjennomgang av repertoaret til to av de beste og mest brukte sangforfatterne i norsk kirke- og bedehusliv i 100 år. SVENSKER: Irene og Roberth Johansson. Foto: AGNAR KLUNGLANDKJØP BILDE Både Lina Sandell og Trygve Bjerkreim har sanger som virker udødelige.

Spurte om tilbakemeldinger

#Kvinesdal KrF-politiker Judith Kvelland Rogstad utfordret ordfører til å svare på hva slags rutiner det er mellom kommune og innbyggere ved henvendel...

Hun blir Hedmarks første mobbeombud

Anni Rogstad (51) fra Hamar er ansatt som fylkets første mobbeombud.
Les mer om:

Tett på Kaja Gjertsen Rogstad: Turen til og frå skulen går leikande lett

Kaja Gjertsen Rogstad synest el-sykkelen er eit glimrande framkomstmiddel. Ho har lurt på kvifor ikkje alle er like begeistra som ho sjølv.
Les mer om:

Unge krefter tar over saksbehandlinga

Frode Hovi (35) fra Rogne gleder seg til å ta fatt på oppgavene etter Rolf Rogstad, som blir pensjonist neste fredag.
Les mer om:

Advarer mot forhåndsbetaling av håndverkere

Kari Rogstad betalte forskudd for håndverkerarbeid som aldri ble utført. Nå advarer hun andre mot å gå i samme fella.
Les mer om:

Rogstad ny juniortrener i Søgne

Jacob Rogstad (22) blir ny trener for Søgne FK junior 1.
Les mer om:

Bjørn Rogstad ny sjef for Universal Norge

Forfremmes fra stillingen som A&R direktør i samme selskap.

Mer gravplass enn forventet

Kirkeverge Per Øistein Rogstad presenterte kirkebudsjett og rapport for formannskapet.
Les mer om:

Maren fant kjemien på jobb

Maren Ringnes Rogstad trosset vitenskapen og fulgte hjertet i finalen av realityserien «Når kjemien stemmer». Det endte i bomtur, men nå har jenta fra Hamar funnet kjærligheten med en kollega.
Les mer om:

Kremasjon en straff?

Kirkeverge Per Øystein Rogstad ber politikerne i Kvinesdal vurdere om de skal gi økonomisk tilskudd for at flere pårørende skal velge kremasjon som koster 6500 kroner.
Les mer om:

Lidenskapelig kyss knuste vitenskapen

Maren Ringnes Rogstad trosset vitenskapen og fulgte hjertet i finalen av realityserien «Når kjemien stemmer». NB! Denne saken inneholder spoilere.
Les mer om: