Nyheter om Rognlien


Sponsorer er ikke julenisser

Tidligere idrettspresident Børre Rognlien har frekkhetens nådegave når han jamrer seg over press på idrettens «autonomi». Skal de som spytter inn penger bare smile pent mens de plukker opp regningen?
Les mer om:

Ønsker seg en rettssak

Kritiker Jon Rognlien ønsker en rettslig prøving av «To søstre» vel­kommen. Det vil kunne avklare viktige spørsmål rundt sakprosa og etikk, mener han.
Les mer om:

Ingen vei tilbake... Lørdag skrus bommene på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Er det mye trykk nå rett før innføringen?- Ja, det har vært mange henvendelser i det siste. De aller fleste lurer på hvordan bompengene vil påvirke akkurat deres kjøreturer.

Lørdag slukkes skiltene. Nå blir det altfor mange priskombinasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Fra 1. juni vil det ikke lenger være skilt med priser ved bomstasjonene i Oslo.

Skarstein tildelt ærespris

Birgit Skarstein (30) mottok lørdag den prestisjetunge Egebergs Ærespris. Skarstein får prisen som følge av sine prestasjoner i både paralangrenn og pararoing. Idrettsprofilens rolle som forbilde nevnes i begrunnelsen fra komitéleder Børre Rognlien.
Les mer om:

Slik fungerer det nye bompengesystemet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Du har helt sikkert sett de nye bomarmene som er montert rundt i byen de siste månedene. Fra 1. juni, et halvt år forsinket, vil det nye bomsystemet være i drift. Da vil det være tre "bomringer" i og rundt hovedstaden - den eksisterende Osloringen (22 passeringspunkt), og de nye Indre ring (38) og Bygrensen (23). Til sammen blir det 53 nye passeringessteder.

Italias neste Nobelprisvinner?

Jeg skriver med hånden, ikke med hodet, sier forfatter Claudio Magris som er intervjuet av Jon Rognlien.
Les mer om:

Har vært på Osebro i 35 år: – Nå flytter jeg butikken

PORSGRUNN: I 35 år har Bitta vært på Osebro. Nå flytter Larissa Rognlien klesbutikken. – Jeg håper å få til et samarbeid med andre butikker på Hammondgården og skape mer liv i sentrum.
Les mer om:

Spørsmålet ingen våget å stille ham på Lillehammer

Jon Rognlien finner åpenbare paralleller til Elena Ferrante i Domenico Starnones bøker, men tror han og kona må ha fått hjelp fra en tredjepart.
Les mer om:

Tidligere styremedlem mener Rognlien burde tatt grep: – En ukultur knyttet til alkohol

Astrid Waaler Kaas mente det var vanskelig å ta et oppgjør med alkoholbruken i NIF. Hun etterlyser et system der hun kunne ha sagt ifra.
Les mer om:

Her er idrettstoppenes OL-regninger

- Vi har vært mistenkeliggjort i to år, sier tidligere idrettspresident, Børre Rognlien.
Les mer om:

Rognlien er lei maset - her legger han fram reiseregningen sin fra Sotsji-OL

Børre Rognlien var idrettspresident mellom 2011 og 2015 og har sett seg lei av at perioden han var øverste leder for norsk idrett mistenkeliggjøres for høyt privat forbruk. Derfor legger han fram reiseregninga si fra Sotsji.
Les mer om:

Ekspresident Rognlien om Andersens avgang: – Dette er bare trist

Tidligere idrettspresident Børre Rognlien (72) roser Inge Andersen (52) for innsatsen for norsk idrett de siste 13 årene.
Les mer om:

Lagde julemarsipan med Mette-Marit

For Sander Rognlien Pettersen (13), hans medelever og de ansatte på Haug skole var det trivelig med et førjulsbesøk av kronprinsparet.

- Ambjørnsen vet at landet ble bygget av tause slitere, ikke skrytepaver i BMW

Ingvar Ambjørnsen runder 60 og Jon Rognlien tar et syredykk i hans store forfatterskap.
Les mer om:

Rognlien om Brækhus-saken: – Tom Tvedt har ikke noe valg

Tidligere idrettspresident Børre Rognlien (71) er en varm boksetilhenger – men forsvarer etterfølger Tom Tvedt (48) i den pågående «Brækhus-saken».
Les mer om: