Nyheter om Rognan


Poli­tiet mener å ha funnet svar på Arjen-gåten

Arjen Kamphuis omkom trolig da han forsvant i havet ved Rognan i Nordland, konkluderer politiet. De mener også å ha svaret på hvorfor det kom signaler fra mobilen hans på Vikeså like etter.
Les mer om:

Politiet: Savnet nederlender omkom i padleulykke

Arjen Kamphuis omkom trolig da han forsvant i havet ved Rognan i Nordland, konkluderer politiet. Nederlenderen forsvant for ett år siden og er ikke funnet.
Les mer om:

Politiet: - Han omkom under kanopadling

For ett år siden forsvant nederlenderen Arjen Kamphuis i Rognan. Politiet konkluderer nå med at han druknet.
Les mer om:

Kamphuis omkom i ulykke

Arjen Kamphuis omkom da han forsvant i havet ved Rognan i Nordland, konkluderer politiet. Nederlenderen forsvant for ett år siden og er ikke funnet.
Les mer om:

- Ny skilting vil å gi flere besøkende

(SALTDAL) Saltdal Frp ønsker å jobbe for ny skilting ved innkjøringene til Rognan fra E6. Partiet mener dagens skilting "lurer" folk til å kjøre forbi, og det har Saltdalspolitikere ment i 20 år uten at noe har skjedd.
Les mer om:

Snart åpningsklar med nytt treningstilbud

Om en ukes tid er det klart for at folk kan komme å se på det nye treningstilbudet i flerbrukshallen på Rognan.
Les mer om:

Klare for verdenspremiere på symfoni fra Saltdal

Flint Juventino Beppe (tidligere Fred Jonny Berg) fra Rognan står bak en verdenspremiere denne uka, og med på laget har han en svært merittert dirigent.
Les mer om:

Politiet fornøyd etter kontroll på Rognan

Av de 80 kontrollerte var det null som blåste rødt.
Les mer om:

Klar for møkkabingo

Med to hundre og femti stykker til gratis frokost i Rognan sentrum er Sverre Breivik forventningfull til salg av ruter til møkkabingoen.
Les mer om:

Klar for ny frokost og møkkabingo

(SALTDAL) Neste lørdag blir det gratis frokost og møkkabingo i Rognan sentrum. Sverre Breivik gleder seg og satser på godt vær.

Vandring ved Rognan bymuseum

Les mer om:

Portrettet: Jobber i politiet, men på scenen er han røver

Teaterinteressen startet på et loft på Rognan. Nå har Jan Wehrmann fått en serierolle på TV Norge.
Les mer om:

Fra språkkyndig adjunkt til turisme

Hanna Monsen er utdannet adjunkt og snakker flytende spansk og tysk. Det passet godt å være språkkyndig da hun i 1987 overtok driften av Rognan fjordcamp fra sine foreldre.
Les mer om:

Too Far Gone på Rognan: Trives veldig godt nordpå

Trøndergruppa er inne i sitt 26. leveår, og lover nesten å ta 25 nye år.
Les mer om:

Fornyet sponsoravtale med Rognan IL

(SALTDAL) Dragefossen AS og Rognan IL har nylig tegnet en treårig avtale.
Les mer om:

I høst kommer det nye postnumre i Saltdal

Det er postmottakerne på Rognan som får to nye numre.
Les mer om:

Nå blir det også 8252 Rognan

26.500 husstander får nytt postnummer. 19 byer og tettsteder deles inn i flere postnummer 1. oktober. En av grunnene er å gjøre jobben enklere for postbudene.
Les mer om:

40 fotballspillende barn i hallen på Rognan

Fotballskole var en populært start på sommeren i Saltdal.
Les mer om:

Stiller ut på Silvermuseet

(ARJEPLOG/SALTDAL) Kunsteren Wenche Harriet Johansen fra Rognan åpnet torsdag en utstilling på Silvermuseet i Arjeplog.
Les mer om:

Tok i bruk ny lekepark

(SALTDAL) Lekestativene fra den gamle lekeplassen i Rognan sentrum var utslitte. Nå er den nye lekeplassen ferdig montert og tatt i bruk.
Les mer om:

Cruiseturister til Saltdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lørdag kommer MS AIDAbella fra det tyske rederiet AIDA cruises på sitt andre sommeranløp til Bodø denne sommeren. Skipet blir liggende ved terminalkai sør fra kl. 08.30 til kl. 21.00.Skipet har med seg 2.000 tysktalende passasjerer og noen av disse skal på utflukt til Saltdal. Det er en pakke hvor de besøker Saltstraumen, Ljøsenhammeren og Rognan før de tar toget tilbake til Bodø. Blant annet besøker de Bygdetunet.

Seniorlag på sverigetur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En koselig og munter gjeng møtte sommeren i Norbotten. Det inkluderte en dagstur til Haparanda for å spise "kjøttbullar" på Ikea.- Ingen høydare da det var lagt opp til å besøke restauranten halvveis på kjøperunden. De av oss som gjorde unna handelen først ble det ny lang vandring tilbake til restauranten.

Debatt: Friluftslivet - en miljøversting?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med referanse til Vestlandsforskning utbasuneres at friluftsliv er det tredje verste du nå kan gjøre på fritiden, med tanke på miljøet.

Leserbrev: - PK Strøm må dokumentere at det er behov for et steinbrudd på Drageid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Gjennom høringsrundene har det kommet en rekke innspill fra innbyggere og offentlig forvaltning som peker på negative konsekvenser av et massetak/steinbrudd i utmarka på Drageid, samt manglende utredninger. I hovedsak er de negative konsekvensene konsentrert rundt forurensning (støy, støv, vassdrag/fisk) og trafikksikkerhet, manglende utredninger og vurderinger knyttet til disse, samt mangelfull beskrivelse av ressursen.