Nyheter om Rogaland


Enda en person siktet for misbruk av hunder

En mann i 30-årene fra Rogaland og siktet for seksuelle overgrep mot hunder. Han er den tiende som blir siktet i sakskomplekset.
Les mer om:

Overgrepssak i Time: Politiet ber om tips om ung mann

Politiet ber om tips om en mann i 15-20-årsalderen etter at en jente ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i Time i Rogaland tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Aftenbladet øker mest i Rogaland

Stavanger Aftenblad øker opplaget med 728, og er det desidert største mediehuset i regionen.
Les mer om:

Politiet ber om tips om ung mann

Politiet ønsker tips om en ung mann i 15-20-årsalderen etter at en ung jente i barneskolealder ble utsatt for et overgrep i Rogaland tirsdag.
Les mer om:

Skattevesenet godtar ikke gavekort som julebord

Skatteetaten vil skattlegge ansatte som får julebordet servert som et gavekort fra arbeidsgiver. – Firkantet, mener daglig leder Trond Randeberg i Rogaland Elektro.

Coronautbrudd i Rogaland: 31 smittet etter busstur

31 av 41 personer har testet positivt på coronaviruset etter en busstur med pensjonister i Sør-Norge.
Les mer om:

Barneskoleelev i Time i Rogaland utsatt for overgrep tirsdag ettermiddag, melder politiet

Ei jente i barneskolealder ble tirsdag ettermiddag utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skole i Time kommune i Rogaland, ifølge politiet.
Les mer om:

Politiet etterforsker overgrep mot jente på skole på Jæren – ønsker kontakt med vitner

Tirsdag klokken 13.41 fikk politiet melding om at en jente i barneskolealder var blitt utsatt for et overgrep på vei hjem fra en skole i Time kommune i Rogaland.

Mann (18) kjørte i 230 km/t i Ryfast

– Jeg blir sint og opprørt, uttaler Frances Hess i Trygg Trafikk Rogaland.
Les mer om:

Sykehjem innførte spesielle tiltak – da dalte medisinbruken kraftig

LUND/ROGALAND (TV 2): Før tiltakene ble innført, lå medisinbruken på 580.000 kroner. I dag er den vesentlig redusert, ved hjelp av helt spesielle tiltak.
Les mer om:

Ni finalister fra Rogaland i Det Norske Måltid

Rogaland er blant fylkene som utmerker seg blant finalistene i årets «Det norske måltid». Ni av 40 finalister er fra Rogaland.
Les mer om:

Rogaland Elektro sponser ansattes restaurantbesøk

Rogaland Elektro er den første bedriften som tar utfordringen fra NHO om å hjelpe restaurantbransjen i en tid da mange reiselivsbedrifter befinner seg på konkursens rand.
Les mer om:

– Rogaland ligger mye dårligere an enn resten av landet

Mandag la regjeringen frem forslag til nye økonomiske ordninger for reiselivsnæringen. – Vi er veldig glade for at bransjen blir møtt og forstått på denne måten, sier regiondirektør i NHO Rogaland, Tone Grindland.
Les mer om:

Frp nekter å la Knut Arild Hareide kutte en eneste krone

Rogfast er ute av faresonen, men samferdselsministeren er klar på at Norges nye transportplan vil skuffe folk også i Rogaland.

Over 4.500 nye bussjåfører går ut i streik – nå blir Rogaland også rammet

Ytterligere over 4.500 bussjåfører slutter seg til de 3.800 sjåførene som allerede har lagt ned arbeidet. Busstreiken rammer kollektivtrafikken hardt.
Les mer om:

Busstreik utvides til Rogaland fra lørdag

Fra arbeidstidens start lørdag 26. september tas alle bussjåfører i Rogaland ut i streik. Yrkestrafikkforbundet, Fellesforbundet, Jernbaneforbundet og Fagforbundet krever at arbeidsgiverne innfrir avtale om industriarbeiderlønn.
Les mer om:

Elferja «MF» Nesvik har kommet til Rogaland fra Tyrkia

I 2021 skal flere elektriske og hydrogendrevne ferjer i drift på samband i Rogaland. Søndag kom elferja MF «Nesvik» til Rogaland.
Les mer om:

Ingen Hedda-priser til Rogaland Teater

Laila Goody fra Stavanger vant prisen for beste kvinnelige medspiller for sin rolle i «Måken» på Torshovteatret. Men til tross for tre nominasjoner, ble det stang ut for Rogaland Teater i år.
Les mer om:

City Bistro legger ned etter 33 år

42 prosent av reiselivsbedriftene i Rogaland opplever reell risiko for å gå konkurs. City Bistro på Madlaveien går til skifteretten på mandag.
Les mer om:

Fjellklatrere hentet ut fra fjellhylle i Rogaland

De fire fjellklatrerne som lørdag kveld satt fast på en fjellhylle i Maudal i Gjesdal i Rogaland, er hentet ut av området av et redningshelikopter.

No opnar historisk vandre­rute gjennom Viglesdalen

Fylkesordførar Marianne Chesak opnar den aller første historiske vandreruta i Rogaland: Driftavegen gjennom Viglesdalen.
Les mer om:

Time har tatt imot én flyktning i år. Mange lokale kommuner har tatt imot langt færre enn de har kapasitet til

Få dager før flyktningleiren i Moria brant, fikk norske kommuner beskjed om at behovet for bosetting av flyktninger er langt mindre enn først antatt. Første halvår i år har Rogaland bosatt 62 flyktninger.
Les mer om:

Leirskole må være lovpålagt!

LEIRSKOLE: Opplæringslovutvalget, som leverte forslag til ny opplæringslov i desember i fjor, mener at det ikke er nødvendig å regulere leirskole i loven. Det er Rogaland Arbeiderparti ikke enige i.
Les mer om:

Fiskaa på topp i Rogaland SV

Ingrid Fiskaa er foreslått på topp av en enstemmig nominasjonskomite i Rogaland SV.
Les mer om: