Nyheter om Roen


Hayley Williams fra Paramore debuterer alene kliss naken via metaforisk mareritt

Musikkvideoen til «Simmer» fra Paramore-frontfigur Hayley Williams ser ut som en skrekkfilm. Som vi har lyst til å se. 31-åringen løper fortvilet gjennom skogen om natten, med noe som ser ut som en rød sky i hælene. Som om ikke det er stress nok, er hun kliss naken. Klassisk mareritt! Når Hayley kommer frem til et hus hvor hun søker dekning, ser vi at det er en maskert skapning som er etter henne. Og ja, det kommer et plot-twist. Metaforisk?

Salah nekter å la denne muligheten gå fra seg

Liverpool er etter litt over halvspilt sesong like dominerende som Manchester City var for to sesonger siden.

– Jeg har grublet mye over hvorfor jeg har prestert så ræva i FFK

På hjemmebane leker livet for Nicolay Solberg (28). Sammen med lille Sonja (sju måneder) har FFK-spilleren funnet roen. - I fjor ble det rett og slett for mye. Jeg taklet ikke hverdagen.
Les mer om:

Bekreftet: Chicharito i forhandlinger med ny klubb

For oss er Chicharito Hernandez for ever and ever Manchester United-spilleren. Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler. Nå er det på tide å skifte kontinent. 31-åringen fant aldri roen etter tiden hos United.

Se video fra alpakkavandring: Finner roen på rusletur med alpakka

- Jeg har stor glede av å dele dyrene med folk, sier Inger Ellen E. Orvin. Siden i sommer har de hatt tre alpakkaer på gården på Leivset, og tar gjerne folk med på tur med dem.
Les mer om:

Dette var de meste leste plateanmeldelsene på GAFFA.no i 2019

Julemiddagen(e) ligger godt i magen, fyrverkeriet venter og et massivt år både på musikk-, film- og seriefronten nærmer seg ubønnhørlig slutten. I 2019 har GAFFA.no nådd ut til flere lesere enn noensinne tidligere, og listen over mest leste plateanmeldelsene hos oss viser at både norske og internasjonale artister er i vinden om dagen. Flere av de største norske artistprofilene, inkludert Karpe og Highasakite, har gitt ut nye album i år.

Lei av å høre kun Sissel og Kurt i julen? Her er løsningen du har ventet på!

Joda, vi har hørt George Michaels Last Christmas, The Pogues’ og Kirsty MacColls Fairytale of New York og Kurt Nilsens juleplate fra 2010, som fortsatt dominerer spillelistene her på bjerget, i år også. Og ikke et vondt ord om Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstogas Strålande jul, men det er kanskje på tide med noe annet på anlegget? HER KAN DU LASTE NED RQST MUSIC TIL iOS. Enten du sverger til tradisjonell amerikansk jul med Phil Spectors «Wall of Sound» som bakgrunnsmusikk til julebordet, eller ønsker å finne roen med Bugge Wesseltoft dagen derpå, kan du nå være med på å bestemme når musikken skal

Sjefens nye ro vekker oppsikt: – Kanskje han skulle flippa ut

KUMAMOTO (NRK): Det både imponerer og forundrer hvordan Thorir Hergeirsson nå klarer å beholde roen i timeoutene når Norge sliter som mest. Men han har en god grunn.
Les mer om:

Forsvarer Brynjulf Risnes er sliten, men klager ikke. Frode Berg har sittet i russisk fengsel i to år.(pluss)

Den siste uka har vært ekstrem for advokat Brynjulf Risnes (58), forsvareren til tidligere grenseinspektør Frode Berg. Han bruker meditasjon for å finne roen.

Liverpools trend hylles: – Har en utrolig evne til å beholde roen

Genk utlignet på Anfield, men nok en gang viste Liverpool evnen til å slå tilbake.
Les mer om:

Traff blink på kjærligheten

Jon Kristian Bø (54) har bodd på Svalbard i ni år. Mannen fra Lier så etter forandring fra stresset på fastlandet, og har nå funnet roen og kjærlighet i den arktiske villmarken.
Les mer om:

Etter nok et turbulent år har Therese Johaug endelig funnet roen: – Godt å ha et stabilt liv

Comebacksesongen endte med tre individuelle VM-gull. Etterpå syntes Therese Johaug (31) det var tungt å motivere seg for en ny sesong.
Les mer om:

Etter nok et turbulent år har Therese Johaug endelig funnet roen: – Godt å ha et stabilt liv

Comebacksesongen endte med tre individuelle VM-gull. Etterpå syntes Therese Johaug (31) det var tungt å motivere seg for en ny sesong.
Les mer om:

Ulrik ser ingen grunn til at utviklingen skal stoppe

Overgangsvinduet er stengt. Roen har senket seg på Aspmyra. Ulrik Saltnes (26) ser ingen grunn til at utviklingen skal stoppe for de helgule.
Les mer om:

Videopremiere: Lars Vaular løper på giftig strand i Estland

Det er bare Lars Vaular som kan lage Lars Vaular-videoer. Hvem andre ville løpt rundt på en strand i Estland – vel vitende om at området er forlatt etter funn av radioaktivt avfall – for å så bli overrasket over at det kanskje fortsatt er et giftig område? Lars holder heldigvis roen og tenker at det ordner seg. Se premiere på den Erik Treimann-regisserte videoen til «Våken» nedenfor! Hei Lars! Hva opptar deg mest om dagen? – Ganske mye egentlig, gleder meg til å vise fram albumet mitt «flere steder alltid», samtidig som jeg gjør meg klar til turne igjen.

Sæthre har hatt elleve klubber så langt i karrieren. Først nå begynner han å finne roen.

Ståle Stålinho Sæthre har for andre gang i tiden i AaFK starta to seriekamper på rad som midtstopper. Nå håper han på flere sjanser i framtiden.
Les mer om:

Topp 14 norske sanger som kom ut i dag

Norske artister har jaggu laget mye musikk i sommer. Nå er de klare til å vise den frem. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske singelslipp – innen flere sjangere. Isah «Rose» Kaleb Isaac Ghebreiesus har definitivt forstått hvordan man kan lage ekte R&B på norsk. Uten at det blir svett – kun fett Den lekre låten, produsert av Pluto, kommer sammen med del 2 av debut-EP-en sukkerspinn & hodepine.   Philip Emilio «Venezia synker» Denne unge veteranen håndterer også norsk R&B. Endelig er albumet Iris ute. Grattis, Emilio!

Kim Kardashian om første tur til gården i Wyoming: – Kanye sovnet, jeg tisset i en flaske

Skal familien Kardashian-West flytte til Wyoming? Forrige uke kjøpte Kanye en gigantisk gård til 125 millioner kroner, men på besøk hos The Tonight Show avkrefter Kim at de skal bo der på heltid. – Jeg er altfor glad i LA, sier hun ærlig til programleder Jimmy Fallon. Men familien liker roen de får på ranchen, og kommer til å tilbringe helger og somre der. Kim er selvsagt på besøk for å prate om sitt nye shapewear-merke Skims, men det får de unnagjort kjapt. Først prater hun litt om første tur til gården i Wyoming, som hun fikk titte på før Kanye kjøpte den.  Firebarnsmoren forteller at det fø

Feirer høsten med nytt album

Det ferske albumet med tittelen i,i har fått meget gode mottagelser i både norsk og internasjonale medier. Dette er Bon Ivers fjerde plate, og den siste i en syklus som tar for seg de fire årstidene. Vi fikk vinter med For Emma, Forever Ago, våren med Bon Iver, Bon Iver og deretter sommeren med 22, A Million. Når i,i nå slippes passer det perfekt at høsten står for døren. Bon Ivers Justin Vernon beskriver albumet og prosessen rundt det slik: – Det føles veldig som den mest voksne plata, den mest komplette.
Les mer om:

LESARBREV: Gode lesar av Suldalsposten

Me er komne til august og ferien er for dei fleste avvikla. Pulsen er på det normale nivået, og roen senkar seg over dei fleste. Ikkje ganske alle. Dei siste vekene har vore så hektiske at eg veit knapt kor gamal eg. Ein nær foreståande hofteoperasjon gjorde at der var mange ting som måtte vera i boks før eg for. Eg var det nesten og, då telefonen frå sjukehuset kom med besked om at operasjonen var utsett to veker. Legane hadde fått spysjuka. Eg fekk gjort mange ting på dei ekstra dagane.
Les mer om:

Topp 9 norske sanger som kom i dag

Hurra for fredager! Og hurra for masse kliss ny musikk. I dag ble det gitt ut sanger fra mer enn 40 norske artister. Her velger vi ut noen av disse singlene – innen flere sjangere. Lars Vaular & Röyksopp «To minutter» Lars har roen på elektroniske stjerner. Først lager han mat med Kygo, nå med Norges elektroniske konger Svein Berge og Torbjørn Brundtland. Låten lyder slik man forventer at Lars Vaular & Röyksopp skal lyde? Altså jæla stilig!   Gabrielle «Tenker på deg» Apropos bergenske helter. Vi har tenkt på Gabby siden i fjor sommer, da vi hørte fra henne sist.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Hver fredag bugner det av kliss ny musikk. Inkludert masse norsk. 730.no tråler gjennom slippene og luker ut noen lekre låter innen flere sjangere. Amara «Halvveis love» Oslo-gutten fra Adamstuen har ikke tid til halvveis love fra jenter som lever falske Instagram-liv. Låten har Adrian Amara skrevet og produsert selv, og rett før han flipper beaten sampler han «Adamstuen» fra Ruter. Du vet, trikken.

Operasjonslederen om storbrannen: – Når slike ting skjer, er det viktig å holde roen

Det var politiets operasjonsleder Morten Augensen som bestemte at det skulle sendes ut røykalarm til «hele» Tromsø da det brøt ut storbrann. For ham ble fredag sommerens travleste arbeidsdag.
Les mer om: