Nyheter om Roen


Spilte for å finne roen:- Så kommer helvetet

Espen Bjarkholm sleit med spillavhengighet i 20 år. Han er overbevist om at mange avhengige sliter ekstra mye under coronaepidemien.
Les mer om:

En musikkinteressert vandrer

Olaf Kristian Saggau Holm (56) får tak i alt han trenger og har funnet roen på Svalbard.
Les mer om:

Marte om utsikten fra boligen: – Det er alltid noe å hvile øynene sine på

For ett år siden flyttet musiker Marte Eberson til Åneby for å finne roen. Nå er det blitt litt ekstra stille. Så stille at hun ikke lenger kan sitte å se på flyene som blir borte bak Romeriksåsen.
Les mer om:

Birgit Skarstein finner roen i naturen: – Fint å ha med dette nå når roingen starter igjen

Da Birgit Skarstein mistet sitt faste holdepunkt, dro hun til skogs. Det var tid for å gjøre noe annet.
Les mer om:

Birgit Skarstein finner roen i naturen: – Fint å ha med dette nå når roingen starter igjen

Da Birgit Skarstein mistet sitt faste holdepunkt, dro hun til skogs. Det var tid for å gjøre noe annet.
Les mer om:

Jon Dagsland på jakt etter roen

«Kvart på åtta» kommer til å treffe publikummet med en forkjærlighet for god gammeldags rock på dialekt.
Les mer om:

Mesut Özil har funnet roen

Helt siden Mesut Özil kom som en reddende engel fra Real Madrid til Arsenal tilbake i 2013 har det vært spekulasjoner om at snart er det slutt. Spesielt den siste perioden før Mikel Artetas overtok var preget av stor usikkersikkerhet, sterk varierende prestasjoner på banen og rykter om klubber som skulle kjøpe. Les: Stephan El Shaarawy savner Italia Roen har senket seg for Mesut Özil som nå er veldig glad for å være i Arsenal.

Slik bevarer du freden under korona-krisen

Barn og voksne må holde seg hjemme. Hvordan skal man klare å bevare roen og ikke gå lei av hverandre i hjemmet når alle er samlet over lang tid?
Les mer om:

Kommunen har sluppet unna så langt: – Viktig å beholde roen

Det er så langt ingen påvist smitte av koronavirus i Steigen.
Les mer om:

– Glad befolkningen beholdt roen etter "Debatten" på NRK

Kommuneoverlege Tor Inge Kristianslund i Etnedal var redd innbyggerne i kommunen skulle være oppskremt og på telefonen onsdag, etter "Debatten" på NRK tirsdag kveld. Men nei!
Les mer om:

Småsparere og corona-børsraset: – Behold roen

Virusfrykten preger verdens børser. Nordeas rådgivere maner småsparere til å holde hodet kaldt.
Les mer om:

Venjaa (69) på Tenerife: - Temmelig skremt

Nordmenn i Tenerife er bekymret, men holder roen, etter fire smittetilfeller av coronaviruset på øya.
Les mer om:

Hun har hele verden som arbeidsplass, men finner roen på Fosen(pluss)

Hun har fått kunstnerstipend fra staten, konsertene hennes er støttet av kulturrådet, og nå har hun også fått kommunens egen kulturpris.
Les mer om:

Derfor kommer hun tilbake

Elise Thorsnes gleder seg veldig til å komme «hjem» til Avaldsnes. Hun har savnet roen, miljøet og alle menneskene som bryr seg. Og hun kommer for å vinne ...
Les mer om:

Spansk media: Forhandling om Rakitic-overgang allerede igang

Ja, vi vet også at overgangsvinduet er lukket, men når det gjelder de tunge overgangene i fotballsirkuset skjer de fleste først til sommeren. Barcelona-spilleren Ivan Rakitic er nå kalt inn til Madrid. Det er spanske Cadena Ser som hevder at forhandlingene mellom Barcelona og Atletico Madrid er åpnet.

Isak (20) beholdt roen mot Sparta Prahas stjerner: – Jeg er trygg på meg selv og var ikke nervøs

I fjor spilte han i 3. divisjon for Glimt 2. Fredag ble han kastet på dypt vann av trener Kjetil Knutsen.
Les mer om:

Hayley Williams fra Paramore debuterer alene kliss naken via metaforisk mareritt

Musikkvideoen til «Simmer» fra Paramore-frontfigur Hayley Williams ser ut som en skrekkfilm. Som vi har lyst til å se. 31-åringen løper fortvilet gjennom skogen om natten, med noe som ser ut som en rød sky i hælene. Som om ikke det er stress nok, er hun kliss naken. Klassisk mareritt! Når Hayley kommer frem til et hus hvor hun søker dekning, ser vi at det er en maskert skapning som er etter henne. Og ja, det kommer et plot-twist. Metaforisk?

Salah nekter å la denne muligheten gå fra seg

Liverpool er etter litt over halvspilt sesong like dominerende som Manchester City var for to sesonger siden.

– Jeg har grublet mye over hvorfor jeg har prestert så ræva i FFK

På hjemmebane leker livet for Nicolay Solberg (28). Sammen med lille Sonja (sju måneder) har FFK-spilleren funnet roen. - I fjor ble det rett og slett for mye. Jeg taklet ikke hverdagen.
Les mer om:

Bekreftet: Chicharito i forhandlinger med ny klubb

For oss er Chicharito Hernandez for ever and ever Manchester United-spilleren. Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler. Nå er det på tide å skifte kontinent. 31-åringen fant aldri roen etter tiden hos United.

Se video fra alpakkavandring: Finner roen på rusletur med alpakka

- Jeg har stor glede av å dele dyrene med folk, sier Inger Ellen E. Orvin. Siden i sommer har de hatt tre alpakkaer på gården på Leivset, og tar gjerne folk med på tur med dem.
Les mer om:

Dette var de meste leste plateanmeldelsene på GAFFA.no i 2019

Julemiddagen(e) ligger godt i magen, fyrverkeriet venter og et massivt år både på musikk-, film- og seriefronten nærmer seg ubønnhørlig slutten. I 2019 har GAFFA.no nådd ut til flere lesere enn noensinne tidligere, og listen over mest leste plateanmeldelsene hos oss viser at både norske og internasjonale artister er i vinden om dagen. Flere av de største norske artistprofilene, inkludert Karpe og Highasakite, har gitt ut nye album i år.

Lei av å høre kun Sissel og Kurt i julen? Her er løsningen du har ventet på!

Joda, vi har hørt George Michaels Last Christmas, The Pogues’ og Kirsty MacColls Fairytale of New York og Kurt Nilsens juleplate fra 2010, som fortsatt dominerer spillelistene her på bjerget, i år også. Og ikke et vondt ord om Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstogas Strålande jul, men det er kanskje på tide med noe annet på anlegget? HER KAN DU LASTE NED RQST MUSIC TIL iOS. Enten du sverger til tradisjonell amerikansk jul med Phil Spectors «Wall of Sound» som bakgrunnsmusikk til julebordet, eller ønsker å finne roen med Bugge Wesseltoft dagen derpå, kan du nå være med på å bestemme når musikken skal