Nyheter om Roen


- Roen vi får her er helt fantastisk

Sisse Krukhaug og Arild Vestervik delte feriehjemmet sitt opp i tre deler og fikk fraktet det fra Sigridnes Camping til Ufsvatn Naturcamp. Det har de ikke angret på.
Les mer om:

Lovpriser campingplassen: - Man kan ikke ha det bedre

Sven Tønnesen (57) soler seg på verandaen rett på utsiden av spikerteltet sitt. Her finner han roen. - Jeg gørrkoser meg, rett og slett, sier han.
Les mer om:

Haaland med mål på overtid

Det norske stortalent Erling Haaland reddet Dortmund fra poengtap på lørdag da han scoret langt på overtid og sørget for en 1-0 i seier over Düsseldorf . Seieren betyr at Dortmund har 66 poeng på andreplass, mens Bayern München har 73 poeng på førsteplass og er i praksis mestre. Düsseldorf rangerer fortsatt på tredjeplass på 16. plass i Bundesliga. Julian Brandt inntok rollen som spiss, mens Erling Haaland, som har vært ute med skade de siste to kampene startet på benken.

Mattias (43) og Bernt (42) fant sin perle i Salten: – Vi har valgt et liv uten barn

De har reist i 60 land og bodd og jobbet i flere av dem. Nå har Mattias og Bernt overrasket seg selv med å finne den store roen i Huset på Hoset.
Les mer om:

Et dramatisk døgn sendte Emil (27) til Bærum - nå har han funnet roen i ny leilighet

BÆRUM: Etter noen stressende måneder har ting roet seg for Emil Jonassen (27). Nå kan han igjen konsentrere seg fullt og helt om det han liker aller best.
Les mer om:

Par fra Spania har kjøpt fritidsbolig på Liland: – Det er et fantastisk landskap her(pluss)

Drømmen om å finne roen og nærheten til naturen var for sterk. Carlos og Magdalena Somoza slo til med hyttekjøp på Liland.
Les mer om:

Bekreftet: Southampton viser at 9-0 tap gir verdifull læring

Østerrikeren ble hentet til Southampton i 2018 for å ta over etter Mark Hughes. Nå har klubben tatt en oppsummering av Ralph Hasenhüttls bedrifter på St. Marys og har valgt å se bort fra 0-9 slakten mot Leicester. For sesongen begynte katastrofalt dårlig for Southampton. Men klubben har beholdt roen og manageren, noe som har gitt resultater. 14. plass, fem poeng foran Brighton på 15. og bare seks poeng opp til Arsenal på 9..

Roy (32) hadde solgt huset utenfor Amsterdam, sagt opp jobben, og pakket for en ny framtid med familien. Så stengte grensene

VESTFOLD OG TELEMARK: – Det jeg liker best her er roen og naturen, sier Roy Balvert.
Les mer om:

Spilte for å finne roen:- Så kommer helvetet

Espen Bjarkholm sleit med spillavhengighet i 20 år. Han er overbevist om at mange avhengige sliter ekstra mye under coronaepidemien.
Les mer om:

En musikkinteressert vandrer

Olaf Kristian Saggau Holm (56) får tak i alt han trenger og har funnet roen på Svalbard.
Les mer om:

Marte om utsikten fra boligen: – Det er alltid noe å hvile øynene sine på

For ett år siden flyttet musiker Marte Eberson til Åneby for å finne roen. Nå er det blitt litt ekstra stille. Så stille at hun ikke lenger kan sitte å se på flyene som blir borte bak Romeriksåsen.
Les mer om:

Birgit Skarstein finner roen i naturen: – Fint å ha med dette nå når roingen starter igjen

Da Birgit Skarstein mistet sitt faste holdepunkt, dro hun til skogs. Det var tid for å gjøre noe annet.
Les mer om:

Birgit Skarstein finner roen i naturen: – Fint å ha med dette nå når roingen starter igjen

Da Birgit Skarstein mistet sitt faste holdepunkt, dro hun til skogs. Det var tid for å gjøre noe annet.
Les mer om:

Jon Dagsland på jakt etter roen

«Kvart på åtta» kommer til å treffe publikummet med en forkjærlighet for god gammeldags rock på dialekt.
Les mer om:

Mesut Özil har funnet roen

Helt siden Mesut Özil kom som en reddende engel fra Real Madrid til Arsenal tilbake i 2013 har det vært spekulasjoner om at snart er det slutt. Spesielt den siste perioden før Mikel Artetas overtok var preget av stor usikkersikkerhet, sterk varierende prestasjoner på banen og rykter om klubber som skulle kjøpe. Les: Stephan El Shaarawy savner Italia Roen har senket seg for Mesut Özil som nå er veldig glad for å være i Arsenal.

Slik bevarer du freden under korona-krisen

Barn og voksne må holde seg hjemme. Hvordan skal man klare å bevare roen og ikke gå lei av hverandre i hjemmet når alle er samlet over lang tid?
Les mer om:

Kommunen har sluppet unna så langt: – Viktig å beholde roen

Det er så langt ingen påvist smitte av koronavirus i Steigen.
Les mer om:

– Glad befolkningen beholdt roen etter "Debatten" på NRK

Kommuneoverlege Tor Inge Kristianslund i Etnedal var redd innbyggerne i kommunen skulle være oppskremt og på telefonen onsdag, etter "Debatten" på NRK tirsdag kveld. Men nei!
Les mer om:

Småsparere og corona-børsraset: – Behold roen

Virusfrykten preger verdens børser. Nordeas rådgivere maner småsparere til å holde hodet kaldt.
Les mer om:

Venjaa (69) på Tenerife: - Temmelig skremt

Nordmenn i Tenerife er bekymret, men holder roen, etter fire smittetilfeller av coronaviruset på øya.
Les mer om:

Hun har hele verden som arbeidsplass, men finner roen på Fosen(pluss)

Hun har fått kunstnerstipend fra staten, konsertene hennes er støttet av kulturrådet, og nå har hun også fått kommunens egen kulturpris.
Les mer om:

Derfor kommer hun tilbake

Elise Thorsnes gleder seg veldig til å komme «hjem» til Avaldsnes. Hun har savnet roen, miljøet og alle menneskene som bryr seg. Og hun kommer for å vinne ...
Les mer om:

Spansk media: Forhandling om Rakitic-overgang allerede igang

Ja, vi vet også at overgangsvinduet er lukket, men når det gjelder de tunge overgangene i fotballsirkuset skjer de fleste først til sommeren. Barcelona-spilleren Ivan Rakitic er nå kalt inn til Madrid. Det er spanske Cadena Ser som hevder at forhandlingene mellom Barcelona og Atletico Madrid er åpnet.