Nyheter om Roen


Småsparere og corona-børsraset: – Behold roen

Virusfrykten preger verdens børser. Nordeas rådgivere maner småsparere til å holde hodet kaldt.
Les mer om:

Venjaa (69) på Tenerife: - Temmelig skremt

Nordmenn i Tenerife er bekymret, men holder roen, etter fire smittetilfeller av coronaviruset på øya.
Les mer om:

Hun har hele verden som arbeidsplass, men finner roen på Fosen(pluss)

Hun har fått kunstnerstipend fra staten, konsertene hennes er støttet av kulturrådet, og nå har hun også fått kommunens egen kulturpris.
Les mer om:

Derfor kommer hun tilbake

Elise Thorsnes gleder seg veldig til å komme «hjem» til Avaldsnes. Hun har savnet roen, miljøet og alle menneskene som bryr seg. Og hun kommer for å vinne ...
Les mer om:

Spansk media: Forhandling om Rakitic-overgang allerede igang

Ja, vi vet også at overgangsvinduet er lukket, men når det gjelder de tunge overgangene i fotballsirkuset skjer de fleste først til sommeren. Barcelona-spilleren Ivan Rakitic er nå kalt inn til Madrid. Det er spanske Cadena Ser som hevder at forhandlingene mellom Barcelona og Atletico Madrid er åpnet.

Isak (20) beholdt roen mot Sparta Prahas stjerner: – Jeg er trygg på meg selv og var ikke nervøs

I fjor spilte han i 3. divisjon for Glimt 2. Fredag ble han kastet på dypt vann av trener Kjetil Knutsen.
Les mer om:

Hayley Williams fra Paramore debuterer alene kliss naken via metaforisk mareritt

Musikkvideoen til «Simmer» fra Paramore-frontfigur Hayley Williams ser ut som en skrekkfilm. Som vi har lyst til å se. 31-åringen løper fortvilet gjennom skogen om natten, med noe som ser ut som en rød sky i hælene. Som om ikke det er stress nok, er hun kliss naken. Klassisk mareritt! Når Hayley kommer frem til et hus hvor hun søker dekning, ser vi at det er en maskert skapning som er etter henne. Og ja, det kommer et plot-twist. Metaforisk?

Salah nekter å la denne muligheten gå fra seg

Liverpool er etter litt over halvspilt sesong like dominerende som Manchester City var for to sesonger siden.

– Jeg har grublet mye over hvorfor jeg har prestert så ræva i FFK

På hjemmebane leker livet for Nicolay Solberg (28). Sammen med lille Sonja (sju måneder) har FFK-spilleren funnet roen. - I fjor ble det rett og slett for mye. Jeg taklet ikke hverdagen.
Les mer om:

Bekreftet: Chicharito i forhandlinger med ny klubb

For oss er Chicharito Hernandez for ever and ever Manchester United-spilleren. Meksikaneren gjorde et uutslettelig inntrykk da han fosset lekent frem på Old Trafford fra 2010 og fikk med seg to Premier League-titler. Nå er det på tide å skifte kontinent. 31-åringen fant aldri roen etter tiden hos United.

Se video fra alpakkavandring: Finner roen på rusletur med alpakka

- Jeg har stor glede av å dele dyrene med folk, sier Inger Ellen E. Orvin. Siden i sommer har de hatt tre alpakkaer på gården på Leivset, og tar gjerne folk med på tur med dem.
Les mer om:

Dette var de meste leste plateanmeldelsene på GAFFA.no i 2019

Julemiddagen(e) ligger godt i magen, fyrverkeriet venter og et massivt år både på musikk-, film- og seriefronten nærmer seg ubønnhørlig slutten. I 2019 har GAFFA.no nådd ut til flere lesere enn noensinne tidligere, og listen over mest leste plateanmeldelsene hos oss viser at både norske og internasjonale artister er i vinden om dagen. Flere av de største norske artistprofilene, inkludert Karpe og Highasakite, har gitt ut nye album i år.

Lei av å høre kun Sissel og Kurt i julen? Her er løsningen du har ventet på!

Joda, vi har hørt George Michaels Last Christmas, The Pogues’ og Kirsty MacColls Fairytale of New York og Kurt Nilsens juleplate fra 2010, som fortsatt dominerer spillelistene her på bjerget, i år også. Og ikke et vondt ord om Sissel Kyrkjebø og Odd Nordstogas Strålande jul, men det er kanskje på tide med noe annet på anlegget? HER KAN DU LASTE NED RQST MUSIC TIL iOS. Enten du sverger til tradisjonell amerikansk jul med Phil Spectors «Wall of Sound» som bakgrunnsmusikk til julebordet, eller ønsker å finne roen med Bugge Wesseltoft dagen derpå, kan du nå være med på å bestemme når musikken skal

Sjefens nye ro vekker oppsikt: – Kanskje han skulle flippa ut

KUMAMOTO (NRK): Det både imponerer og forundrer hvordan Thorir Hergeirsson nå klarer å beholde roen i timeoutene når Norge sliter som mest. Men han har en god grunn.
Les mer om:

Forsvarer Brynjulf Risnes er sliten, men klager ikke. Frode Berg har sittet i russisk fengsel i to år.(pluss)

Den siste uka har vært ekstrem for advokat Brynjulf Risnes (58), forsvareren til tidligere grenseinspektør Frode Berg. Han bruker meditasjon for å finne roen.

Liverpools trend hylles: – Har en utrolig evne til å beholde roen

Genk utlignet på Anfield, men nok en gang viste Liverpool evnen til å slå tilbake.
Les mer om:

Traff blink på kjærligheten

Jon Kristian Bø (54) har bodd på Svalbard i ni år. Mannen fra Lier så etter forandring fra stresset på fastlandet, og har nå funnet roen og kjærlighet i den arktiske villmarken.
Les mer om:

Etter nok et turbulent år har Therese Johaug endelig funnet roen: – Godt å ha et stabilt liv

Comebacksesongen endte med tre individuelle VM-gull. Etterpå syntes Therese Johaug (31) det var tungt å motivere seg for en ny sesong.
Les mer om:

Etter nok et turbulent år har Therese Johaug endelig funnet roen: – Godt å ha et stabilt liv

Comebacksesongen endte med tre individuelle VM-gull. Etterpå syntes Therese Johaug (31) det var tungt å motivere seg for en ny sesong.
Les mer om:

Ulrik ser ingen grunn til at utviklingen skal stoppe

Overgangsvinduet er stengt. Roen har senket seg på Aspmyra. Ulrik Saltnes (26) ser ingen grunn til at utviklingen skal stoppe for de helgule.
Les mer om:

Videopremiere: Lars Vaular løper på giftig strand i Estland

Det er bare Lars Vaular som kan lage Lars Vaular-videoer. Hvem andre ville løpt rundt på en strand i Estland – vel vitende om at området er forlatt etter funn av radioaktivt avfall – for å så bli overrasket over at det kanskje fortsatt er et giftig område? Lars holder heldigvis roen og tenker at det ordner seg. Se premiere på den Erik Treimann-regisserte videoen til «Våken» nedenfor! Hei Lars! Hva opptar deg mest om dagen? – Ganske mye egentlig, gleder meg til å vise fram albumet mitt «flere steder alltid», samtidig som jeg gjør meg klar til turne igjen.

Sæthre har hatt elleve klubber så langt i karrieren. Først nå begynner han å finne roen.

Ståle Stålinho Sæthre har for andre gang i tiden i AaFK starta to seriekamper på rad som midtstopper. Nå håper han på flere sjanser i framtiden.
Les mer om:

Topp 14 norske sanger som kom ut i dag

Norske artister har jaggu laget mye musikk i sommer. Nå er de klare til å vise den frem. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske singelslipp – innen flere sjangere. Isah «Rose» Kaleb Isaac Ghebreiesus har definitivt forstått hvordan man kan lage ekte R&B på norsk. Uten at det blir svett – kun fett Den lekre låten, produsert av Pluto, kommer sammen med del 2 av debut-EP-en sukkerspinn & hodepine.   Philip Emilio «Venezia synker» Denne unge veteranen håndterer også norsk R&B. Endelig er albumet Iris ute. Grattis, Emilio!