Nyheter om Robert Stoltenberg


Det beste fra FREDAGSFJAS 2019 ✨

Vi mobiliserer til mer fjas i 2020 med et tilbakeblikk på favorittene fra 2019. I spalten Fredagsfjas tar vi en prat med kjente fjes vi liker godt, og de gir oss innblikk i alt fra sitt mørkeste partyminne til sine beste helgetips. Før inngangen til årets første helg, har vi samlet en rekke favoritter blant favorittene. Greia er relativt enkel: (semi)faste spørsmål som genererer vidt forskjellige svar. Her er våre favorittsvar fra 2019. Hva er ditt favorittantrekk?  Stian Blipp med et Stian-Blippete svar: – Et som jeg må forsvare.

FREDAGSFJAS med Vita og Wanda: – Merker at et champagneglass kommer mot ansiktet mitt

Det er fredag, og det betyr FREDAGSFJAS Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas. Denne uken er det ikke bare ett, men to favorittfjes som gir oss innblikk i mørke partyminner og helge(u)vaner: tvillingparet/blidfisene/godsnutene Vita og Wanda Mashadi. NRK beskriver Vita og Wanda som Norges Kardashians Etter tre sesonger om sitt eget liv har tvillingene flere ben å stå på.

Wenche Foss' ærespris til Robert Stoltenberg

Komiker og skuespiller Robert Stoltenberg ble tildelt Wenche Foss' ærespris under Se og Hørs kjendisgalla. Kreftsyke Christine Koht (52) ble årets forbilde.
Les mer om:

Wenche Foss' ærespris til Robert Stoltenberg

Komiker og skuespiller Robert Stoltenberg ble tildelt Wenche Foss' ærespris under Se og Hørs kjendisgalla. Kreftsyke Christine Koht (52) ble årets forbilde.
Les mer om:

Mikkel fra Greåker skal lede årets tv-aksjon

Mikkel Niva skal lede årets tv-aksjon, sammen med Robert Stoltenberg og Ingrid Gjessing Linhave.

– Humor er kjempeviktig, men det er faktisk deilig å ikke skulle få folk til å le

Trioen Robert Stoltenberg fra Fetsund, Ingrid Gjessing Linhave og Mikkel Niva skal lede sendingen for årets TV-aksjon på NRK.

Niva, Stoltenberg og Linhave skal lede TV-aksjonen

Trioen Robert Stoltenberg, Ingrid Gjessing Linhave og Mikkel Niva skal lede sendingen for årets TV-aksjon på NRK. Pengene går til fattige kvinners rettigheter.

Prestehumoren har blitt snillere: – Viktig å gjøre figurene litt varme

I takt med at prestene har blitt mer folkelige, har prestehumoren endret seg. Komiker Robert Stoltenberg er opptatt av å ikke lage slemme karakterer.
Les mer om:

- Jeg har savnet det

Det er inspirerende å jobbe med unge folk, sier Robert Stoltenberg om humorsamarbeidet med Herman Flesvig.
Les mer om:

Mari Boine hylles med pris

Prisen deles ut til norske artister som viser evne til å fremme kulturelt mangfold på en positiv måte. Den er oppkalt etter den amerikanske atleten, sangeren, skuespilleren og borgerrettsforkjemperen Paul Robeson. I begrunnelsen fra juryen heter det at Boine har «stilt opp, gitt sitt navn og sin stemme til den antirasistiske bevegelsen og kampen». LES OGSÅ: Følger i sin berømte fars fotspor. Blant de tidligere vinnerne av prisen finner man Erik Bye, Anne-Cath. Vestly og Robert Stoltenberg. The post Mari Boine hylles med pris appeared first on GAFFA.no.

Fra Vidda til Vegas lager show i kinoen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Showet spilles i Fauske kino torsdag 2. mai. Etter Fauske er showet satt opp to dager på Chat Noir i Oslo den 3. og 4.

Narvestad kommer tilbake!

Robert Stoltenberg tilbake i ny serie.