Nyheter om Rise


Permitteringer og arbeidsrettssak stopper ikke dette hotellet. Nå satser de på noe nytt

Hotellet har de fleste ansatte i permisjon men har likevel unngått å måtte stenge hotellet. Eier og daglig leder på Langesund Bad, Lars Rise, ser lyst på framtiden der de blant annet skal satse på krimferie for familier.
Les mer om:

Troppen til Ulricehamn

Skiforbundet har teke ut desse 12 løparane til verdscuprenn i Ulricehamn i Sverige komande helg: Kvinner: Kristin Austgulen Fosnæs, Elena Rise Johnsen, Julie Myhre, Mathilde Myhrvold, Kristine Stavås Skistad, Magni Smedås. Menn: Pål Trøan Aune, Finn Hågen Krogh,, Thomas Helland Larsen, Even Northug, Sindre Bjørnestad Skar, Sivert Wiig. Dei skal gå skøytesprint laurdag og lagsprint søndag.

Charlotte (29) er senterleder når Sky Fitness åpner sitt fjerde treningssenter i Fredrikstad: – Jeg ville ha nye utfordringer

Nå står Sky Fitness sitt nye treningssenter på Lisleby klart til å åpne. – Vi har en stille åpning på onsdag, sier administrerende direktør i Sky Fitness, Erlend By Rise.

Svenske forskere vil sklimerke vintersko

Svenske forskere ved instituttet Rise jobber med å utvikle et system som skal la forbrukere finne ut allerede i butikken hvor gode vintersko er på glatt føre.
Les mer om:

No-code and the future of coding skills

IDGNS: With the rise of no-code and low-code technologies, do you really need to learn to code?
Les mer om:

Hele gjengen blir med videre

Etter å ha faktisk reddet HamKam sitt videre liv i OBOS-Ligaen var det knyttet litt spenning til om Kjetil Rekdal ville bli værende eller gå tilbake til en tilværelse som ekspertkommentator på TV.

HamKam forlenger med Rekdal

Sportssjef Espen Olsen, Kjetil Redal og assistent Geir Frigård forlenger med HamKam, melder klubben selv. Rekdal kom til klubben da de lå desisdert sist i 1. divisjon med flere knepne overtids-tap. Han tok dem opp til 9.-plass til slutt, og laget er blant de som har plukket flest poeng etter han tok over. – I 2020 var oppgaven å berge plassen i divisjonen etter en meget tøff sesongstart, noe spillerne og det styrkede sportslige apparatet klarte på imponerende vis. I 2021 er målet etablere oss blant de seks beste, sier daglig leder John Anders Rise. Alle tre har signert toårsavtaler.

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

OBOS-liga-klubb tar grep rundt økende smitte

De to neste hjemmekampene til OBOS-liga-klubben HamKam blir ikke spilt med normal antall tilskuere, maks antall er redusert. Til søndagens kamp mot Åsane, samt hjemmekampen mot Ull/Kisa 7.

Kjendisvennene gjøner med Kylie Jenner sin nye sangvideo

Kylie Jenner har sluppet oppfølgeren til «Rise and Shine». I den seneste episoden av Keeping Up With The Kardashians får vi nemlig høre realitystjernen synge minst like vakre strofer. 23-åringen er tilsynelatende på en liten snurr da hun forteller storesøster Kourtney – via sang – at hun skal bli drita. Se snutten via E! på TikTok: @e_entertainment Kylie had to drop a new single after rise and shine #KUWTK #fyp #KeepingupwiththeKardashians ♬ Kylie Singing From KUWTK – E!
Les mer om:

Benedict Cumberbatch tilbake som Doctor Strange i Spider-Man 3

Benedict Cumberbatch med mer Marvel. London-stjernen blir med i den neste Spider-Man-filmen som Doctor Strange, ifølge The Hollywood Reporter. Dette er den femte gangen Benedict Cumberbatch spiller Dr. Stephen Strange. Han debuterte som den magiske karakteren i Doctor Strange i 2016, fulgt av Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War og nå sist Avengers: Endgame. Strange og Spidey, som begge er basert i New York, teamet opp mot Thanos i Avengers: Infinity War. Benedict Cumberbatch som Dr.

Chris Evans postet dickpic på Instagram? Se respektløse reaksjoner hos Twitter

OPPDATERT 15. september: Chris Evans har en kort kommentar i kjølvannet av balubaen.

9 nostalgiske filmer og serier vi vil se på Disney+!

Den norske lanseringen av Disney+ nærmer seg med stormskritt, men hva kan man egentlig finne hos streamingtjenesten? Disney+ byr på nye produksjoner som Star Wars-serien The Mandalorian, men mesteparten av katalogen består naturlig nok av gammelt innhold. Så hvorfor ikke starte med noen favoritter fra barndommen? Nedenfor lister vi opp 9 nostalgiske favoritter vi regner med å finne hos Disney+.  Den norske versjonen av tjenesten skal, med noen få unntak, inneholde alt fra den amerikanske utgaven. Det vil si at vi får mer enn 7300 episoder og 500 filmer fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Fox

Rapport: – Parke­rings­huset på Sola var ikke bygget etter brann­reglene

Parkeringsbygget var ikke prosjektert i tråd med regelverket, og skulle hatt bedre brannsikkerhet, ifølge en evaluering fra RISE Fire Research etter brannen på Stavanger lufthavn i januar.
Les mer om:

Rapport: – Parkeringshuset på Sola var ikke bygget etter brannreglene

Parkeringsbygget var ikke prosjektert i tråd med regelverket, og skulle hatt bedre brannsikkerhet, ifølge en evaluering fra RISE Fire Research etter brannen på Stavanger lufthavn i januar.
Les mer om:

Kanye West drøfter emojier på Twitter og skriver til Kamala Harris

Kanye West funderer over ideogram som benyttes i elektroniske meldinger eller på nettsider. Han undrer seg blant annet over hvorfor noen emojier blir sjelden brukt. «Det er så mange enslige emojier», skriver Ye. Han lurer på hvorfor folk aldri bruker emojien som Apple kaller for «mannlig vakt», samt spør seg når frakke-emojien sømmer seg å benytte. Kanye West ser ut til å forveksle østers-emojien med en bruskork, og hevder at han er den første til å bruke en viss emoji. (En emojo som vi ikke vet hva er… Tips oss gjerne via post@730.no.) OPPDATERT: Vi fikk mange mail. Christina T.

Kjetil Rekdal er tilbake!: Det ble hverken Brann eller Barcelona

Absolutt helt nederst i OBOS-ligaen finner du HamKam, en klubb i tydelig krise med bare tre poeng på ni kamper. – Vi i Sporten mente Kjetil Rekdal var mannen som kunne redde Brann og etter gårsdagens fadese hvor Barcelona ble kastet ut av Champions League funderte vi over at 51 åringen fra Molde var rette man til å overta tømmene på Camp Nou. Briskeby Stadion er ikke like spennende, men her vil Kjetil Rekdal være perfekt.

Kjetil Rekdal blir HamKam-trener

HamKam har hatt en grusom start på sesongen og ligger helt sist i 1. divisjon. Nå har klubben ansatt Kjetil Rekdal for å få klubben på rett kjøl, melder Eurosport. – Vi har hatt en ekstremt krevende sesongstart og har erkjent at vi har behov for å styrke trenerteamet. Derfor er vi veldig godt fornøyd med å ha fått på plass en kapasitet som Kjetil. Vi mener han er rett mann til å lede spillergruppa og trenerteamet oppover både på tabellen og fotballmessig, sier daglig leder Jon Anders Rise.

Bekreftet: Inter Miami har hentet Blaise Matuidi

La oss si det med en eneste gang den nye MLS klubben Inter Miami har intrudusert seg for verden i sin debut helt uten å imponere noen, selv hovedeier Manchester United legende David Beckham ville syv år etter han la fotballskoene på hylla prestert bedre enn de aller fleste på laget. Proppfull av cash har de mulighet til å gjøre noe med det før alle mister trua på prosjektet. Blaise Matuidi har akkurat avsluttet med Juventus,hvor han blant annet har med seg tre Serie A mesterskap.

Gratis svømmekurs på Romsås bad: – Livsnødvendig å kunne svømme

Maren Rismyhr (Rødt) og Mari Rise Knutsen (Rødt) er glade for at barn og unge i Groruddalen får gratis svømmekurs i hele sommer.
Les mer om:

– Ein stor dag for oss og for Ulsteinvik(pluss)

HS Rise Bygg signerte onsdag kontrakt med Ulstein kommune – og er no offisielt tildelt barneskule-prosjektet i Ulsteinvik.
Les mer om:

- Strenge beviskrav i straffesaker(pluss)

Førstestatsadvokat Katharine Rise mener at tallene over antall voldtektssaker som blir henlagt i Troms ikke er unaturlig høye. Likevel håper hun at fornærmerede i voldtektssaker likevel fortsetter å anmelde.
Les mer om:

Disney+ i Norge: Annonserer dato og norske priser

Disney+ blir tilgjengelig i Norge 15. september. I en e-post til 730.no bekrefter The Walt Disney Company den norske datoen for streamingtjenesten. Samme dag åpner de i syv andre land i Europa: Danmark, Sverige, Finland, Island, Portugal, Belgia og Luxemburg. Den norske prisen blir 69 kroner i måneden. Man kan også betale 689 kroner for et år, som vil si 57 kroner per måned. Prisene er lavere enn konkurrentene, som for eksempel Netflix og HBO.

Intervju: Kygo-aktuelle Kim Petras er fremtiden

Kim Petras: – Woo-Ah!  For den gjennomsnittlige nordmann betyr utropet over sannsynligvis lite.  Men, innenfor popmusikkens mest dedikerte fansamfunn er tyske Kim Petras’ «Woo-Ah»-motto som uling er for ulver, som brøling for løver eller som «bank-bank» er for Jehovas vitner.  Den skamsøte signaturen – som er Kims «producer tag» –  blir for skamløse popentusiaster et kall på likesinnede, ikke langt unna kult-tilstander. Dette blir svært tydelig når 730 drar til Danmark for å se 27-åringen fremføre et særdeles brennheit klubbshow på sin Clarity Tour i januar.   Den tyske popsensasjonen lar ikke

Kjetil (52) om børstraktoren: – Alt over én liter per mil er hobby

– Det er en fin bil der du sitter høyt og av og til parkerer du i snøhaugen fordi du kan, sier Kjetil By Rise om sitt kjøretøy.
Les mer om: