Nyheter om Rise


Se flere rykende ferske klipp fra den kommende «Star Wars»-filmen

Det er snakk om en såkalt «sizzle reel», melder Consequence of Sound: En to minutter lang video som blander sammen klassiske bilder fra de åtte filmene som til nå har kommet ut i «Star Wars»-sagaen med klipp fra den kommende, niende episoden «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker». LES OGSÅ: Eventyrlige kinotall for «Askeladden». I videoklippet får «Star Wars»-fansen blant annet de første levende bildene av Keri Russells karakter i filmen, samt en aldri så liten kampscene mellom Rey (spilt av Daisy Ridley) og Kylo Ren (spilt av Adam Driver). Se klippet nedenfor. The post Se flere rykend
Les mer om:

- Vi synest det er flott at folk engasjerer seg

Hans-Olav Rise sin aviskommentar om vindkraft fekk Øyvind Grimstad Gryt, nestleiar i Vindturbinar i Nordvest, til å skrive dette lesarinnlegget.
Les mer om:

Derfor nektet hun å utspille deler av manuset til «Terminator: Dark Fate»

Det er ikke mange år siden vi sist så Sarah Connor bekjempe roboter fra fremtiden, men det er 28 år siden Linda Hamilton var den som holdt geværet. Uansett hvor gode Lena Heady og Emilia Clarke var på å portrettere heltinnen, er det i mange fans øyne ingen som kan slå originalen. LES OGSÅ: Rutger Hauer er død. Det samme følte Hamilton som nylig fortalte The Hollywood Reporter at hun opptil flere ganger måtte sette ned foten for å ivareta karakteren sin i «Terminator: Dark Fate». Den kommende filmen er en direkte oppfølger til 1991-filmen «Terminator 2: Judgement Day», som ignorerer handlingen
Les mer om:

Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid

Som 15-åring ble Mendy fortalt at han aldri kom til å spille fotball igjen. Etter en hofteoperasjon ventet tilværelsen i rullestol. På onsdag beviste den franske landslagsspilleren en gang for alle at mye er mulig. Rundt 470 millioner kroner betaler nå Real Madrid for Lyon-spilleren. Når Real i tillegg gir 24-åringen seksårs-kontrakt, da jobbes det langsiktig. Ferland Mendy – Press resistance and the ability to go past players. Some rare clips in there, there's a reason why Real considers him to be M12's heir. pic.twitter.com/QJLK0ixxzs — A.

Målras i toppkampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Før kampen var serieleder Rana FK fire poeng foran Fauske/Sprint på andreplass. For å henge med i toppkampen, var Sprint avhengig av et resultat for å kunne henge på helgelendingene. Første målI starten av kampen var det mye fram og tilbake før Rana kontret inn 0-1 ved Sarfaraz Ali Rizai etter ti minutter. Ikke lenge etter hamret Sprint-spiss Petter Setså inn 1-1 etter forarbeid av Jonas Melvik.

Rise kan ende opp med byggeforbud ved Langesund bad: - Dette er å holde folk for narr!

BAMBLE: Med åpning for boligbygging i arealplanen har Lars Rise kjempet i årevis for boligutbygging ved Langesund bad, men det er høyst kontroversielt. Posisjonen mener nå et alternativ om byggeforbud på eiendommen også bør vurderes.
Les mer om:

Sergio Ramos er i spill

Han har rukket å vinne alt av trofeer i Spania og Europa. Nå, etter 14 år som den kompromissløse forsvarskjempen og «Salah-dödaren» hos Real Madrid, kan det faktisk gå mot en slutt. Det har naturligvis blitt litt mindre fart på 33-åringen de siste årene, men når du har en rutine, råskap og vinnervilje som få andre, har du fortsatt flere gode år igjen på banen. Hørte ikke pipingen, jeg.

Tikamp: Nå er Sander beste utøver i U18-klassen - i Europa

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Koll IL melder om fantastisk innsats på NM i Mangekamp i helga. «Sander (journ. anm. Aae Skotheim) satte aldersrekord i Norge (G17), og er nå best i Europa i U18. Han oppnådde hele 7543 poeng og perset i åtte av de ti øvelsene. Abraham seiret i G16 med flotte resultater og i en sterk J17 klasse imponerte Vilde og Hedda med 2. og 3.plass.

Robert Pattinson blir nye Batman og folk er skuffet – se reaksjoner

Ordet på bransjegatene i Hollywood er at vi har fått en ny Batman. Ifølge Variety er Robert Pattinson i avsluttende forhandlinger med DC Comics og Warner Bros om hovedrollen i kommende The Batman. Det er forventet at den 33 år gamle London-gutten snart blir bekreftet som flaggermusmannen. Filmen regisseres, skrives og produseres av Matt Reeves, som står bak de to seneste, kritikerroste Planet of the Apes. Ben Affleck skulle opprinnelig gjenta rollen som Batman, samt stå for filmens regi og manus. I fjor fullførte 46-åringen sin tredje runde med rehab. Ben Affleck fortsetter ikke som Batman (DC

RBK-heltene fortviler over situasjonen: – Hele Trondheim blør

(Rosenborg – FK Haugesund 0-2) Nils Arne Eggen, Roar Strand, Ola By Rise og Bent Skammelsrud nekter imidlertid alle å rette pekefingeren mot trener Eirik Horneland.

Skaperne av Game of Thrones lager neste Star Wars

Fra de syv kongerikene til stjernekrig. I kveld ble det bekreftet at neste Star Wars blir laget av David Benioff og D.B. Weiss, ifølge filmsagaens nettsted. Det har tidligere vært snakk om at duoen skulle gjøre en ny filmserie på siden av den originale fortellingen som startet i 1977. Disney-direktøren Bob Iger forteller nå at det blir en Star Wars-trilogi i kjølvannet av årets Star Wars: The Rise of Skywalker (regissert av J. J. Abrams). Trilogiens første film, som lages av Game of Thrones’ to serieskapere, får premiere 16. desember 2022.

Langrennsløpere fra Fossum og Asker på juniorlandslaget

Kristin Austgulen Fosnæs fra Fossum og Elena Rise Johnsen fra Asker er tatt ut på juniorlandslaget i langrenn.
Les mer om:

Gratulerer med uttak til juniorlandslaget!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Norges Skiforbund har i dag tatt ut 17 løpere som skal representere Norge på Morgendagens helter - rekruttlandslag, og Morgendagens helter - juniorlandslag, for den kommende 2019 - 2020-sesongen.Fra pressemelding fra forbundet av 3.

Ingen zombie-film har hatt flere stjerner enn denne?

Altså stjerner som i berømte personer. Anmeldelsene blir kanskje ikke stjerne/terningkast-fest, men The Dead Don’t Die bør bli festlig. En slags ny vri på Shaun of the Dead? Utenom levende døde får vi se blant andre Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, RZA, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Austin Butler, Luka Sabbat, Tom Waits og Selena Gomez. Ikke Kill Bill, kill zombies!

Forsvarte fan som ble latterliggjort etter å ha delt sin reaksjon på den nye «Star Wars»-traileren

Når «Star Wars»-skuespiller Mark Hamill ikke er opptatt med å dele pappavitser med sine mange følgere i sosiale medier, kan han også fremvise oppriktig hjertevarme overfor sine fans. Etter at superfan Eric Butts hadde delt en video med sin ektefølte reaksjon på den nye teaser-traileren til «Star Wars Episode IX: The Rise of Skywalker» på YouTube fikk han raskt negativ oppmerksomhet blant nettrollene. Overfor BBC forklarte Butts at han fikk mange «forferdelige» meldinger etter videopubliseringen. LES OGSÅ: Tittelen på den kommende «Star Wars»-filmen er avslørt. Mark Hamill tok tak i saken på Tw
Les mer om:

Første titt på nye Star Wars: The Rise of Skywalker er TØFF

– Hver generasjon har en legende… Nå avsluttes sagaen. Du trenger ikke å ha sett de åtte første filmene for å like denne smakesnutten. Med London-jenta Daisy Ridley i spissen som skrapsamleren Rey, serverer regissør J. J. Abrams to minutter som lover godt. Blir Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker årets største jule-blockbuster? I Star Wars: The Last Jedi fikk motstandskjemperne kjørt seg i kampen mot First Order.

Ungdomskonferansen 2019: Når ungdommen setter dagsorden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg blir virkelig utrolig stolt når jeg ser hvordan vi ungdommer brenner for saker, og at det er så mange som griper muligheten til å ytre meningene sine. Stephen Ravi er leder for Grorud ungdomsråd, og er i strålende humør etter å ha avsluttet Ungdomskonferansen 2019.

Penger å spare

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Listerrådet var mandag samlet på Tonstadli til nærmere informasjon om det nye i dataverden som mer og mer preger hverdagen. Nå snakkes det ikke lenger om når, men hvordan digitaliseringsredskapet skal brukes mest effektivt.Det ble ikke lagt skjul på at digital utbygging avhenger av folketetthet og infrastruktur.

Samlet om digitalisering

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I de siste årene har det skjedd en vesentlig endring i synet på hvordan offentlig tjenesteproduksjon bør skje. Digitaliseringen tar nå mer og mer utgangspunkt i å løse helhetlige og sammensatte brukerbehov på tvers av etater, og på tvers av offentlig og privat sektor.- Dette skjer ved økt fokus, ikke på teknologi, men på utnyttelse av data. Teknologi er flyktig, data er konstant.

– Godt å vite at dei tilsette er sikra i overskodeleg framtid(pluss)

Måndag blei det klart at Stryn-baserte HS Entreprenør AS blir største eigar i Hareids-verksemda Rise Bygg AS. Med det er brorparten av familieverksemda på andre hender for første gong sidan oppstarten i 1977.
Les mer om:

Da Hollywood skulle fortelle om mord og kirkebranner

Det var jaggu på tide. Det var det første som slo meg da jeg fikk vite om Jonas Åkerlunds filmatisering. Det neste som slo meg var: Men det blir garantert ræva. Fascinasjonen for temaet er fullt forståelig, og det er den perfekte historien, spesielt siden true crime alltid har vært populært, og dens popularitet er stadig stigende. Med tanke på at de tok tittelen fra boken, «Lords of Chaos: The Bloody Rise of the Satanic Metal Underground», regnet jeg med at de ville gå i samme felle som tabloidene.

Ny Michael Jackson-dokumentar på vei

Det er temmelig nøyaktig motsatt av valget til «Leaving Neverland»-regissør Dan Reed, som ikke lot familien komme til orde. – Gjennom å snakke med dem som formet ham og var nær ham, og ta for oss nøkkeløyeblikk i karrieren som hadde en dyp innvirkning på ham, vil filmen prøve å plukke fra hverandre omstendighetene, kontroversene og beskyldningene som fortsetter å omgi ham, i et forsøk på bedre å forstå superstjernens vekst og fall, het det i uttalelsen fra BBC. LES OGSÅ: «Leaving Neverland» er HBOs tredje mest sette dokumentar Dokumentaren har arbeidstittelen «Michael Jackson: The Rise and Fal

Tonning Rise tar ikke gjenvalg i 2021

Tidligere leder i Unge Høyre og nåværende stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise gir opp sin politiske karriere etter at denne stortingsperioden er over.
Les mer om:

Forlenger med førstekeeper som ikke var aktuell i november

Den danske keeperen Marco Priis Jørgensen har vært i Norge siden han i 2015 meldte overgang fra  FC Midtjylland til Mjøndalen. Etter å ha blitt utleid til Arendal ble han for litt over et år siden HamKam sin førstekeeper. – Nå har de forlenget med et år, det er overraskende for de fleste.  I november ga HamKam beskjed om at de ikke så på Jørgensen som en del av A-Laget fremover. samme beskjed ga klubben til alle sin store overraskelse til sin toppscorer Ivar Sollie Rønning som hadde små problemer med å rykke rett opp til Eliteserien.

Norsk videopremiere: – Fuck deg, betal meg!

Til tross for over 20 års fartstid som Stavangers mest breiale rapper (i presseskrivet heter det at han har bachelorgrad i bråkjekk), så er det første de siste årene at Bvis fra Kriminell Kunst har fått riksdekkende oppmerksomhet via de P3-listede låtene «Måden du ser på meg» (som en del av Kriminell Kunst) og «Når eg e dø». Sist uke kom debutalbumet Stavangers finaste, og i dag gir han oss musikkvideoen til singelen «F.D.B.M.» Grattis med etterlengtet skive og fet singel. Hva handler «F.D.B.M.» om? – Takk! Låta er en beinhard gateballade om business.