Nyheter om Risa


Her skal det bygges 180 boliger

Utbyggingen av Litla Risa er i gang, og her kommer både kontor/forretning og leiligheter.
Les mer om:

Permitteringar både hjå Risa AS og Bjelland AS

Sidan nyttår har ti av dei 130 tilsette hjå entreprenøren Bjelland AS vore permitterte. Også ved Risa AS er det gjennomført permitteringar.
Les mer om:

- Trur ikkje Jæren kommune er heilt daud

Sverre Risa trur kanskje ei samanslåing med Klepp kan være aktuell.
Les mer om:

Norges tropp til samlingen på La Manga

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut de 23 spillerne til den første samlingen i 2019 I januar går startskuddet for VM-året 2019 for fotballjentene med samling på La Manga, med kamp mot Skottland og en annen motstander som ennå ikke er endelig bekreftet. Torsdag tok landslagssjef Martin Sjögren ut 23 spillere i troppen. Les: Nicklas Bendtner starter soningen 3 januar – Troppen er mange av de samme som tidligere. Siden det er et mesterskapsår, så tar vi med 23 spillere hver gang nå. Dette er starten på VM-året, så det blir en viktig samling.

Vilde Bøe Risa klar for Göteborg

Vilde Bøe Risa, norsk landslagsspiller i fotball, forlater Arna-Bjørnar til fordel for den svenske toppklubben Göteborg. Risa kom i år sterkt tilbake etter fjorårets korsbåndskade og bidro til Arna-Bjørnars seriebronse denne sesongen.
Les mer om:

Massiv permitteringsvarsling blant lokale entreprenører

Risa, Stangeland maskin, Velde, Bjelland og Rygg maskin har alle sendt ut permitteringsvarsler. Nordbø maskin vurderer det fortløpende. – Vi står oppi et bransjeproblem, sier Tommy Stangeland, daglig leder i Stangeland maskin.

Massive permitteringsvarsler hos lokale entreprenører

Risa, Stangeland Maskin, Velde, Bjelland og Rygg Maskin har alle sendt ut permitteringsvarsler. Nordbø maskin vurderer det fortløpende. – Vi står oppi et bransjeproblem, sier Tommy Stangeland, daglig leder i Stangeland maskin.

Klepp mek avslutter jubelår med kjempeavtale

Klepp mek har inngått avtale med Risa Service om å levere cirka 100 hurtigkoblinger og 200 skuffer, på tampen av et historisk godt år.
Les mer om:

Risa kjøper 100 nye maskiner - største avtalen til Volvo noen sinne

Risa Service AS og Volvo Maskin inngår tre-årig avtale om kjøp av om lag 100 maskiner. Det er den største Volvo Maskin noen sinne har inngått.
Les mer om:

Risa styrer unna flere av de største veiprosjektene

Risa frykter at kun store konsern fra utlandet vil kunne ta de største norske infrastrukturprosjektene i fremtiden.
Les mer om:

Risa kjøper 11 kjøretøy fra Volvo - med samlet vekt på 635 tonn

- Vi tok en strategisk beslutning om å samle oss om én maskinleverandør for fem år siden, sier Bjørn Risa. Nå har konsernet hans kjøpt 11 nye Volvo-maskiner, alle over 35 tonn.
Les mer om:

Vraket favorittklubben og valgte Arsenal: – Det var stort å spise frokost med Özil og de andre

SKIEN: Birk Risa (20) har vært Manchester United-supporter hele livet, men valgte bort favorittklubben i tenårene - for Arsenal.
Les mer om:

Kvinnelandslagets tropp mot Japan

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut troppen som skal spille mot Japan 11. november. 11. november spiller fotballjentene sin siste kamp for året når Japan venter på motsatt banehalvdel. Nå er Norges tropp tatt ut. Kaptein Maren Mjelde er ute på grunn av skade, mens Stine Hovland fra Sandviken er tatt ut for første gang. – Hovland har holdt et høyt, jevnt nivå i hele år. Hun har også vært med i vurderingen tidligere. Jeg synes hun er en interessant spiller. Bra duellkraft, god pasningsfot og ganske rask.

U21 tapte mot Tyskland, kommer ikke til EM

Det er ikke bare de vokse som ikke klarer å kvalifisere seg til store mesterskap, etter at de norske U21 gutta tapte 1 – 2 mot Tyskland på fredag kan de se langt etter deltagelse i EM neste år.  Det var en fortjent seier til Tyskland, de var ikke fullstendig overlegne, men det var egentlig aldri tvil.

EM-drømmen knust for U21

Norges U21-landslag måtte vinne mot Tyskland på bortebane for å holde liv i EM-drømmen, men tapte 1-2. Birk Risa scoret Norges mål.
Les mer om:

Den store bomfrie sone

- Ein kan køyra frå Ålgård til Bergen utan å måtte betala bompengar. Men dei som bur i den store bomfrie sonen får og glede av gang- og sykkelstiar og busstilbud, men dei slepp å betala i bommane. Bomsystemet er urettvist, meiner Kjell Risa.
Les mer om:

Her er Risa-familien på Syden-tur

De ansatte er en del av Risa-familien, mener Bjørn Risa. Dermed ble 530 personer med følge med på familieturen til Spania for å feire jubileum.
Les mer om:

Bjørn Risa har ikke spart på ett eneste øre på jubileumstur for 550 ansatte til Spania

Tre chartrede fly lettet fra Sola torsdag ettermiddag, fylt opp med Risa-ansatte på vei til sol og varme for å feire at konsernet er 70 år i 2018.
Les mer om:

To jærbuar er blant dei 200 rikaste i Norge

Bjørn Risa og Ståle Kyllingstad står på lista over dei 200 med mest pengar i landet.

Kortreiste grønnsaker på Ørnaberget

I generasjoner har familien Risa drevet med grønnsaksdyrking på Ørnaberget, men Kenneth er først ut med å starte et eget gårdsutsalg.
Les mer om:

Birk Risa scoret da U21-landslaget slo Aserbajdsjan

EM-håpet lever videre, blant annet takket være Birk Risa fra Tjora.
Les mer om:

Scoret da Norge vant

BAKU: Odds Birk Risa scoret det første målet da Norges U21-landslag vant 3-1 i Aserbajdsjan. Odd-kameratene Sondre Rossbach og Vebjørn Hoff startet også EM-kvalifiseringskampen.
Les mer om:

Norge holdt liv i EM-håpet

Norge vant 3-1 borte i Baku og drømmen om EM i Italia leverer fremdeles for U21-guttene. Morten Thorsby og Birk Risa scoret målene for Norge. Les mer om kampen på TV2.no.
Les mer om:

– Risa-konsernet er som pizza, ikke biff

Vi visste at Bjørn Risa kan lage veier, men vi visste ikke at han kan bake ekte, italiensk pizza. Nå inviterer han og kona Kjersti lærlingene hjem til seg på Heskestad for at de skal forstå at Risa konsernet er som en pizza.
Les mer om:

Risa: - Solvik-Olsen er den beste statsråden vi har hatt

Bjørn Risa fikk sjokk da han hørte at Ketil Solvik-Olsen går av. På veien ut får samferdselsministeren med seg store ord fra entreprenøren på Jæren.
Les mer om: