Nyheter om Ringen


Da gifteringen havnet i søpla ... brettet Andrea opp ermene

Andrea Gunset Hansen mistet gifteringen i restavfallet på jobben. Da hun ikke fikk tak i avfallsposen ringte hun Norsk Gjenvinning – hennes siste håp for å redde ringen.
Les mer om:

Tidligere FKH-spiller spanderte Italia-tur på Ludvig (11)

FKH-supporter Ludvig Ringen Mæland ble lei seg da favorittspilleren forsvant fra klubben. Men nå har han vært på besøk hos William Troost-Ekong i Italia.
Les mer om:

Norske proff­boksere fikk ikke gå i ringen etter sikker­hets­tabbe

Proffbokserne Kevin Melhus, Alexander Hagen og Ingrid Egner skulle i ringen i England lørdag. På vei til arenaen fikk de vite at arrangementet var avlyst.
Les mer om:

Melhus ble nektet å gå i ringen

LONDON: Proffbokseren Kevin Melhus skulle lørdag kveld i ringen mot britiske Ossie Jervier, men kampen ble avlyst i siste sekund.
Les mer om:

Norske proffboksere fikk ikke gå i ringen etter sikkerhetstabbe

Proffbokserne Kevin Melhus, Alexander Hagen og Ingrid Egner skulle i ringen i England lørdag. På vei til arenaen fikk de vite at arrangementet var avlyst.
Les mer om:

Trond Dahle går tilbake til Nordic etter 23 år med De 4 Roser: – Ringen er sluttet(pluss)

– Vi er glade for å ha fått Trond tilbake i «moderhuset», sier administrerende direktør Sverre Utvåg i Nordic Gruppen.

Maurizio Sarri rett inn i kamp om Tottenham-spiller

En manager hos Juventus har ikke «de første 100 dagene» på å tilpasse seg. Her er det full gass fra første tråkk på italiensk jord for den tidligere Chelsea-manageren.

Ringen gjør de norske VM-spillerne sterkere

Alle Norges VM-spillere må være forberedt på å si noe når troppen samles i ring før hver trening. Det Martin Sjögren sa lørdag kan ha løftet laget videre.
Les mer om:

Ringen hjalp Norge videre

Alle Norges VM-spillere må være forberedt på å si noe når troppen samles i ring før hver trening.
Les mer om:

Petr Cech reiser tilbake til Chelsea – uten hjelm

Den tsjekkiske keeperen opparbeidet seg legendestatus hos Chelsea for lang og tro tjeneste i perioden 2004-15. Nå betaler klubben tilbake for lojaliteten han viste i denne perioden. Av alle pensjonerte toppspillere er det ikke mange som får tilbud om en stilling i klubben. Så når dette først skjer, vitner det om en ressurs som sitter på mer mellom øra enn ren fotballkompetanse. Petr Cech er en av disse. Nå melder Chelsea  at han returnerer til Stamford Bridge som utvikler og teknisk rådgiver. .@PetrCech is our new Technical and Performance Advisor! Welcome back, Big Pete!

Eneste som nå gjenstår er jobben i ringen

Hadi Srour er nå på plass i Minsk, Hviterussland. Det handler om gigantiske European Games. – Eneste som gjenstår er å gjøre jobben i ringen, fastslår TK-bokseren.
Les mer om:

– Jeg er veldig glad for at festivalen fortsetter

– Vi gleder oss og er glade for at Haugaland Prog & Rock Festival fortsetter, sier Arnstein Heggen og Svein Ringen jr.
Les mer om:

Arne (28) fra Tromsø har ikke vært i ringen på fire år: Dette sier han om framtiden som proffbokser

Han vant og vant som proffbokser. Så sa det plutselig stopp for Arne Ernstsen.
Les mer om:

Arne (28) fra Tromsø har ikke vært i ringen på fire år: Dette sier han om framtiden som proffbokser

Han vant og vant som proffbokser. Så sa det plutselig stopp for Arne Ernstsen.
Les mer om:

Andreas Vilberg vil lede 15 hoppere i neste sesong

15 hoppere i Toppidrettssatsingen i 19/20-sesongen – Vilberg ny hovedtrener Seks nye hoppere blir en del av Toppidrettssatsingen i hopp i 19/20-sesongen. Andreas Varsi Brevik, Eirik Fystro, Rishi Sæther, Sander Vossan Eriksen, Christan Røste Solberg og Anders Håre blir en del av Toppidrettssatsingen. Andreas Vilberg blir ny hovedtrener. Les: Bale kommer med advarsel til unge fotballspillere: «Du mister livet ditt» – Alle de nye er spennende utøvere som har vist både gode prestasjoner og et bra potensial.

Seier for Krognes på Ringen

Christian Krognes (29) kjørte søndag det siste løpet før det braker løs med det årlige 24‐timersløpet på Nürburgring i slutten av juni.
Les mer om:

Slik fungerer det nye bompengesystemet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Du har helt sikkert sett de nye bomarmene som er montert rundt i byen de siste månedene. Fra 1. juni, et halvt år forsinket, vil det nye bomsystemet være i drift. Da vil det være tre "bomringer" i og rundt hovedstaden - den eksisterende Osloringen (22 passeringspunkt), og de nye Indre ring (38) og Bygrensen (23). Til sammen blir det 53 nye passeringessteder.

Strålende 17. mai-start

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Grorud holdt rektor Jenny Sundquist tale mens flagget ble heist. Korpset var på plass, og siden gikk man over i kirkeparken der det ble lagt ned blomster på minnesteinen over de falne fra 2. verdenskrig. Trine Ringen Korneliussen talte, mens sangkoret Gropus bidro - som de alltid gjør.Grorud skole går ikke på Karl Johan i år, og det lokale borgertoget som startet 09.30 valgte en annerledes rute denne gang.

Byrådet får sin tunnel - pluss noen svinger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Forrige uke ble det klart at Rødt var forberedt på å støtte byrådets forslag om den såkalte «sentrumstunnellen», som innebærer nye stasjoner på Bislett og Legevakta. Da miljø- og samferdselskomiteen møttes for å komme fram til en innstilling å presentere for bystyret holdt Rødt sitt ord, men fremmet også sitt eget forslag. Nærmere bestemt at man skal bygge Volvatsvingen og Ensjøsvingen.

Gianluigi Buffon har ingen planer om å legge keeperhanskene på hylla

Hvis Paris Saint-Germain ikke fornyer kontrakten, er Gianluigi Buffon villig til å spille andre steder, så lenge de er kvalifisert for Champions League. Målvakten som ble 41 år i januar og har imponert i sin debut sesong i Ligue 1. – (Som han har gjort i hele sin karriere i Juventus). Paris Saint-Germain manager Thomas Tuchel uttrykt frustrasjon over at han har to førstekeepere og den usikkerheten det medfører, både Gianluigi Buffon og Alphonse Areola er selvskrevne på ethvert lag.

Wrestling-stjerne døde i ringen

Den 51 år gamle meksikanske bryteren som kalte seg «Silver King» døde etter å ha deltatt på et arrangement i London på lørdag.  Bryteren med det borgerlige navnet Cesar Barron var en stor stjerne i sitt hjemland og ble internasjonalt kjent etter han i 2006 fikk en rolle i bryterkomedien «Nacho Libre». Filmens hovedperson ble spilt av den amerikanske komikeren Jack Black, Cesar Barron tok rollen som skurken Ramses. Les: Krever 180 millioner kroner i året for å forlate Tottenham R.I.P. Silver King, also known as Ramses from Nacho Libre.

Wrestlingstjerne døde i ringen

Wrestleren og skuespilleren Cesar Barron, eller Silver King som han ble kalt, er død.
Les mer om:

Savner du ringen fra Din Siri? - I så fall har du kanskje sølvbryllup i år

I år har kansje Siri og Mr X sølvbryllup. I hvert fall hvis alt har gått etter planen. Men kanskje ble ringen kastet med vilje?
Les mer om:

Arild Haugen blir trener for ambisiøs sørlending

Tidligere strongman og proffbokser Arild Haugen skal trene Stanley Hofstædter til suksess i ringen.
Les mer om:

Feiret påsken i Ny-Ålesund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Backer (83) har vært flittig bruker av kunstnerhytta i Ny-Ålesund som er eid av Kings Bay og utleid til Norske Billedkunstnere (NBK).Backer har besøkt Ny-Ålesund jevnlig i 30 år. Hun fikk nylig kunstnerstipend på 125.000 kroner for å forberede en ny mosaikkutstilling.- Jeg er allerede godt i gang og har mange ideer. Nå har jeg også fått penger så jeg kan reise til Venezia og kjøpe smalto (Red anm.