Nyheter om Ring


Førjulsdrøs med Elisabeth Steine

Kor er du i løypa med juleførebuingar? – Eg bur heime, så det er mamma som tar seg av det meste. Eg har ikkje starta med julegåveinnkjøpa, men eg har sett litt på det. Pynta har eg heller ikkje gjort endå. Har du adventskalender? – Eg har alltid vore så heldig å få pakkekalender av mamma. Då eg budde i Oslo, vart kalenderen ei slags nedteljing til eg skulle reisa heim. Til dømes viss eg reiste heimover den 17.

Fotball-England slår ring rundt Afobe etter familietragedie

Benik Afobe og konen mistet sin to år gamle datter.
Les mer om:

Rundt 10.000 personer i fakkeltog protesterte mot sykehusforslag

Ranværingene slo ring rundt sykehuset sitt, etter at Helgelandssykehuset foreslo å legge ned sykehuset i Rana til fordel for ett stort sykehus i Sandnessjøen og omegn.
Les mer om:

10.000 slo ring rundt sykehuset: – Hvis sykehuset legges ned må familien flytte

Budskapet fra de rundt 10.000 som trosset tett snøvær og kuldegrader for å si tydelig fra, er ikke til å misforstå: – Dette finner vi oss ikke i. Leve sykehuset i Rana!
Les mer om:

Kommunen sendte ut masse-SMS for å markedsføre protestaksjon: – Møt opp og slå ring rundt sykehuset

Rana-ordfører Geir Waage (Ap) har startet kampen for å redde sykehuset i kommunen. I dag sendte han ut 17.000 tekstmeldinger og inviterte til fakkeltog. – Sykehusforslaget vil skape sår i mange, mange år.
Les mer om:

Trafikkulykke ved Brynstunnelen

Fredag ettermiddag meldte 110-sentralen på Twitter om trafikkulykke på Ring 3 østgående før Brynstunnelen.
Les mer om:

Rødgrønne innstramminger

Det er ganske spesielt at Arbeiderpartiets politikk ligger et stykke til høyre for regjeringen sin. De slår ring rundt den strenge asylpolitikken, og i tillegg lanserer de tre nye innstramninger.
Les mer om:

LESARBREV: Bygdeuro

Det gjorde sterkt inntrykk på meg å lesa oppslaget i Suldalsposten for to veker sidan om bygdeuro over rusmiljøet – på Sand. Eg blei etter kvart nøydd til å innsjå at situasjonen er heilt annleis, og mykje verre enn eg hadde aning om. Trist og alvorleg for alle partar. Vi er mange som bur her i bygda nettopp fordi vi trivest på små stader. Nærleik til offentlege tenester er nå ein ting, men ikkje minst nærleik til dei som bur i lokalsamfunnet. Kjensla av å høyra til.

Per Åge Laugaland er Årets eldsjel

Han stiller alltid opp, krev ikkje betaling og yt langt over det som er forventa, står det i grunngjevinga. Overraska Prisvinnaren sjølv er overraska over prisen. – Eg blei veldig overraska, men det er vel nokon som meiner det då, seier han og legg til at han trivst nå best i bakgrunnen. Sjølv om han som eit unntak, ein gong, har gått med på å stilla på scenen i ein revy. Og for ordens skuld; han er ikkje tilsett på samfunnshuset, men jobbar for Statnett. Per Åge Laugaland får utmerkinga Årets eldsjel.

– Hold alt snakket om en ny ring rundt Oslo unna diskusjonen om Glomma-kryssing

– Vi må alle stå på for å få Glomma-kryssingen på plass til 2027, sier Sverre Myrli (Ap) og advarer mot å koble saken til ny ring rundt Oslo.

Ap slår ring om hestenæringa

Hesten er en viktig kamerat, terapeut, læremester og næringspartner for mange mennesker. Den er med på å gi gode opplevelser og livskvalitet til mange, i tillegg til å sikre arbeidsplasser rundt om i landet.
Les mer om:

Trafikkaos etter kollisjon mellom buss og lastebil

Rutebuss med flere passasjerer skal ha kjørt inn i hekken på lastebil på Ring 3 i Oslo. Ingen alvorlig skadd.
Les mer om:

Bussforsinkelser etter trafikkulykke på Ring 3

En trafikkulykke mellom buss og lastebil mandag morgen skaper bussforsinkelser i østlig retning på Ring 3. Klokken 10.30 er veien åpen igjen.

Ulykke med buss og lastebil

En lastebil og en buss har kollidert på Ring 3 østgående i Oslo. Politiet melder om at det er personskade etter ulykken, og det er full stans i trafikken.
Les mer om:

Gedminas vant gull i King of the Ring

Mindaugas Gedminas fra AIK Lund vant i helga sin vektklasse i den svenske gigaturneringen.
Les mer om:

Frister det med en hvil langs Ring 3?: - Benkene kommer ikke til å bli slitt ut!

Dominic Hoff løper daglig på gang- og sykkelveien, han forteller at han aldri har sett noen bruke benkene. Men billige er de ikke.
Les mer om:

Frister det med en hvil langs Ring 3?: – Benkene kommer ikke til å bli slitt ut!

Dominic Hoff løper daglig på gang- og sykkelveien, han forteller at han aldri har sett noen bruke benkene. Men billige er de ikke.
Les mer om:

Inves­terer millioner i gutte­drømmen

Han startet med å kjøre i ring rundt lyktestolper i en gammel Volvo 940. Nå har han hentet ut en flunkende ny Toyota Supra som skal bygges om for millionbeløp på veien mot å innfri guttedrømmen.
Les mer om:

– Du kjerring som gikk med 2 hunder utafor Skaug i ettermiddag.

Åpen linje er en av Avisa Nordlands mest leste spalter. Hver dag, på side tre i papiravisen, får folk ytre seg om stort og smått de er opptatt av. Her er en oppsummering fra de siste dagene. For å kontakte Åpen linje - ring: 75 50 50 50 - eller send epost til: apen@an.no
Les mer om:

Ap slår ring om hestenæringa

– Å styrke satsingen på hest er både god helsepolitikk, god næringspolitikk og god distriktspolitikk. Derfor slår Arbeiderpartiet ring om hestenæringa, skriver Stein Erik Lauvås, Ap.

Syklisten Kristijan Durasek utestengt for doping

Det internasjonale sykkelforbundet UCI har utestengt syklisten Kristijan Durasek i fire år for medvirkning til en tysk-østerisk doping ring. – Dette kommer som en naturlig oppfølging av den midlertidige utestengelsen tidligere i år. Les: Frank Lampard endret Hudson-Odois planer Det er en omfattende sak som startet etter en politiaksjon med navn Operation Aderlass som startet under ski-VM i Seefeld i Austerrike i vinter, skrev cyclingweekly.com. Den kroatiske 32-åringen er lagkamerat med Alexander Kristoff i UAE Team Emirates. Hans største triumf var seieren i Tour of Turkey i 2017.
Les mer om:

- Noen burde faktisk hatt med seg verge når dem er ute og handler!

Åpen linje er en av Avisa Nordlands mest leste spalter. Hver dag, på side tre i papiravisen, får folk ytre seg om stort og smått de er opptatt av. Her er en oppsummering fra de siste dagene. For å kontakte Åpen linje - ring: 75 50 50 50 - eller send epost til: apen@an.no
Les mer om:

I dag er det 10 år siden norgespremieren på Jennifer’s Body – og du bør se den igjen

Saken inneholder spoilers, men dgb. Filmen er gammel. 6. november 2009 får norske kinoer servert kalkunen som i dag er en slags kultklassiker. På denne tiden er Megan Fox i ferd med å bli et internasjonalt husholdsnavn. Transformers: Revenge of the Fallen er hennes andre runde som den smarte megababen Mikaela Banes, og blockbusteren topper alle kinolister. 22-åringen er en av Hollywoods største nye stjerner. Men oppsvingen snur. Megan sier ja til å spille i Jennifer’s Body, hvor hun er skolens største, ikke så sympatiske babe.

Nå senkes farten på Ring 3

Ring 3 fra Ryen til Lilleaker er blant de fire veistrekningene som får miljøfartsgrense fra 1. november.
Les mer om: