Nyheter om Ring


Venstre vil slå ring om elbilfordelene(pluss)

Vi må ikke vingle om elbilfordelene, mener Venstres Jon Gunnes, som frykter «elbilbølgen» vil stoppe før den når distriktene.
Les mer om:

Skjebnedag for Skjerstadfjorden: - Lukkede merder kan bli kraftig forsinket

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: Kommunestyrene i Bodø og Fauske har allerede vedtatt forslaget til ny arealplan for Skjerstadfjorden, der det totale arealet til akvakultur er betydelig redusert.I morgen, torsdag, er det Saltdal sin tur. Et knapt flertall i formannskapet stemte imot forslaget forrige uke.- Det bes om en tilstrekkelig utredning og konsekvensutredning på blant annet hvordan dette vil påvirke anadrom laksefiske.

Tunnelen ble stengt tirsdag ettermiddag på grunn av trafikkulykke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Tirsdag ettermiddag meldte politiet følgende: Oslo: En bil og en lastebil har kollidert i Tåsentunnelen vestgående retning. Venstre felt er sperret inntil videre. Ikke meldt om alvorlige skader. Nødetatene er på vei.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 18. juni 2019 Noen minutter senere meldte politiet videre at Tåsentunnelen vestgående ville bli helt sperret inntil lastebilen ble berget.

Christel Alsos er forlovet: - Håper jeg aldri lander

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Alsos delte nyheten med resten av verden på Instagram tirsdag formiddag.Hun har lagt ut to bilder på tjenesten, med ring på fingeren. Den heldige partneren er Finn-Erik Rognan fra Mo i Rana, som Alsos har vært sammen med siden de møttes på settet av innspillingen til serien "Hver gang vi møtes" på TV2, LYKKELIG. Christel Alsos er forlovet.

KS tror vannet i springen blir dyrere

Framover må folk regne med å måtte betale høyere avgifter for vann og kloakk, mener KS – som slår ring om selvkostprinsippet.
Les mer om:

Robin van Persie har bedt agenten om å slutte med alle disse tilbudene

Noen forrykende sesonger i Premier League for Arsenal og Manchester United har gjort at van Persie-navnet fortsatt ligger langt fremme i bevisstheten. Når han i tillegg har vett til å gi seg før det er for sent, øker respekten. 35-åringen tok avgjørelsen om å åpne dobbeltknuten på fotballstøvlene og pensjonere seg foran Feyenoord-supporterne, der det hele startet i 2001. Dette betyr ikke at fotballverden har trodd det var en realitet. -Jeg har mottatt tilbud fra mange land, men jeg har avslått dem umiddelbart.

Båt sank i Telemark - mann villedet politiet

En båt har gått i ring og sunket ved Brevik i Telemark. Ingen flere er savnet etter at politiet først fikk opplyst om to til i båten i tillegg til båtfører.
Les mer om:

Helomvending om forkjørsregulering i Tåsenveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN/NYDALEN: Bymiljøetaten mener det er behov for å forkjørsregulere strekning mellom Ring 2 og Ring 3 som består av Uelands gate, Tåsenveien og Nordbergveien.

Hånd i hånd rundt Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Ei hand å holde i, sang Nordberg-bosatte Hoel på hagefesten rett over Kirkeveien, etter at aksjonen som trolig samlet noen tusen mennesker rundt sykehuset var avsluttet. Jørn Hoel, som bor på Nordberg, stilte opp gratis til hagekonsert. Foto: Karl Andreas Kjelstrup - Det ble en kjempesuksess, sier en sliten, rørt og veldig fornøyd initiativtaker Lene Haug til Nordre Aker Budstikke.

– Vi er i mål, ring ambulanse!

Du må tåle mye vann, søvnmangel, hard vind og ingen vind, hvis du skal ha noe å gjøre i Færderseilasen. Alle er ikke like godt rustet. En gang seilte jeg sammen med en som holdt på å dø.
Les mer om:

«Vi må prioritere smartere mellom sykkel og kollektiv»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter den siste utbyggingen av sykkelfelt i krysset mellom Sognsveien og Ring 2 kan vi ikke lenger stole på 25-bussen frem til Majorstuen. Bussen står ofte i kø. I Grefsenveien vil vi trolig oppleve det samme etter oppgraderingen. Da vil bil og trikk måtte dele trasé for å gjøre plass til sykkel. Resultatet er en trikk som ikke vil komme frem i tide.Dette er to eksempler fra vår egen bydel, men noe som skjer over hele byen.

Båt seilte i ring i havn

Fører virket ruset, og ble tatt hånd om av helsevesenet.
Les mer om:

- Ring Åge, Norge

Dagbladets kommentator: - Vil være en tjenesteforsømmelse ikke å sjekke muligheten for en Åge Hareide-retur.
Les mer om:

Portrett: Ser de store mulighetene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hvem er Jørgen Kaasen Engen, sagt med tre ord?Eklektisk, dypsindig og uatletiskHvordan ser yrkeshistorien din ut?Jeg har jobbet store deler av min karriere innenfor skole- og oppvekstsektoren, både som vikar og fagarbeider. Dette til jeg ble ferdig utdannet innen økonomi og senere music management i 2017. Etter det har jeg hatt mange hatter på kort tid.

Et lite skritt for miljøet på en veldig stor byggeplass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTADBEKKDALEN/BLINDERN: Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har ikledd seg blå hjelm, gul vest og vernesko, og klatrer ombord i en 25 tonn tung gravemaskin med grønne striper på den gule malingen - og bilde av et elektrisk støpsel. Og så utbryter hun: - Denne ser jo ut som en helt vanlig gravemaskin! Foto: Karl Andreas Kjelstrup Men det er den ikke.

Nærings-dalen er i endring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå kommer Groruddalen! Alt nedenfor Ring 3 er egentlig kontorisert nå. Da skyves gradvis alt oppover i dalen, og veldig mange av lagerbedriftene må ut av Oslo.  STEINAR FRØLAND (Foto: DnB) Steinar Frøland er seniormegler i DNB Næringsmegling, og han beskriver de siste årene nærmest som en ketchup-effekt. - Ser man på oversiktsbilder fra '86, '96 og 2006 ser det ganske likt ut.

Venstre sier nei til forkjørsvei på Tåsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: Det er Bymiljøetaten som mener det er behov for å forkjørsregulere strekning mellom Ring 2 og Ring 3 som består av Uelands gate, Tåsenveien og Nordbergveien.

To 8-åringer ble borte ved Sognsvann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SOGNSVANN: Like etter klokken 16 fredag 31. mai meldte politiet at de hadde en leteaksjon etter to unge gutter ved Sognsvann.- Politiet er i området ifm at vi leter etter to saknede 8 år gamle gutter, skrev politiet på Twitter.De ga følgende beskrivelse av de to 8-åringene:Gutt nummer 1 har brunt hår, brune øyne, shorts og t-skjorte. Gutt nummer 2 har lyst hår, blå øyne, mørkeblå bukser og lyseblå genser.

Politiet: Kjedekollisjon på Ring3

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)STORO: #Oslo Ring 3 vest mellom Sinsen og Storo. Kjedekollisjon mellom trolig tre biler. Alle nødetater på vei.— OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) 31. mai 2019Nordre Aker Budstikke oppdaterer saken.

Et dilemma fra helvete

Det vil nesten være uutholdelig for statsminister Erna Solberg og Siv Jensen å kvitte seg med enda en justisminister. Men det blir heller ikke lett å slå ring om en statsråd med svekket tillit og autoritet.

Lørdag slukkes skiltene. Nå blir det altfor mange priskombinasjoner

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Fra 1. juni vil det ikke lenger være skilt med priser ved bomstasjonene i Oslo.

United-legendene slår ring om Solskjær: – Alle elsker ham

MANCHESTER (VG) Til tross for en turbulent avslutning på sin første sesong som manager, beholder Ole Gunnar Solskjær (46) støtten fra gamle lagkamerater i Manchester United.

Så heldige vi er som har Märtha!

Kan vi ikke bare kutte ut småligheten og slå ring om prinsesse Märtha? Det lille landet her, vi er jo kjent for å stå samlet og å være rause.
Les mer om:

Fansen vil ha denne stjerna som den nye Wolverine

Wolverine er en av Marvels mest kjente karakterer. Hugh Jackman har hatt rollen helt siden «X-Men» kom ut i 2000 og frem til hans siste opptreden med klør i «Logan» fra 2017. Selv om Hugh Jackman har trukket inn klørne og stumpet sigaren er det neppe siste gang vi har sett Wolverine på lerretet. Meningene om hvem som skal ta over ikoniske roller som denne er alltid mange.
Les mer om:

River gangbru: Ring 3 blir helt stengt her

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Årsaken er at siste rest av den gamle, røde gangbrua skal fjernes. Den nye store og moderne arvtakeren har gradvis åpnet for gang- og sykkeltrafikk i løpet av våren.Fjerningen krever at kjørefeltene stenges mens brua løftes ned, demonteres og lastes på lastebil. Slik så den gamle gangbrua ut, som betjente fotgjengere og syklister i noen tiår.