Nyheter om Rinde


Startet nasjonaldagen med å hedre krigens helter: – En sterk personlig, emosjonell sak

På nasjonaldagen hedret kaptein Nils Bernt Rinde i Heimevernet krigsseilere med tale og krans ved det nye regionale minnesmerket i Mandal.
Les mer om:

Roboter og ansatte side om side

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi automatiserer mye, og nå er vi i ferd med å lage en helt ny linje hvor roboter gjør alt. I tillegg holder vi på å lage to nye produkter, forklarer personalsjef Monika Schopmeier i Chassix Norway AS, entusiastisk.

Karrieren til Oskar (26) ble stoppet av utallige skader. I dag gjorde han comeback

Oskar Rinde fikk sitt endelige comeback etter et treårig skademareritt. I comebacket fikk han og BK Tromsø kamp til siste slutt mot unggutter fra Rogaland.
Les mer om:

Fikk stående applaus på «Olsenbanden»-premiere

Etter 12 år i BærmudaMini, sto Oskar Due Rinde (18) på scenen sammen med teatergruppen for siste gang. 
Les mer om:

Ryfylke-prosten på radiogudstenesta

Fire søndagar blir det radiogudsteneste frå Hjelmeland kyrkje. Møt opp Det er prosten i Ryfylke, Sigrid Sigmundstad, som skal leia gudstenestene, med god hjelp av kantor Anne-Berit Rinde Bjelland og lokale kor. Den første kjem nå søndag, deretter blir det ein i juni og to til hausten. Førstkommande søndag deltar Hjelmeland kyrkjekor. Sigmundstad oppmodar alle til å møta mannsterke opp for å gi kraft til salmesongen. – Det blir tamt om alle i staden sit heime og høyrer radio, seier ho til avisa Strandbuen.

Håpar på folkefest og opprykk

No håpar trenar Øystein Lindesteg Rinde på folkefest og masse folk på tribunen når damelaget Kaupanger inviterer til seriefinale på heimebane neste søndag. I dag synte sogningane seg fram og slo Haugar 2–1 på bortebane.
Les mer om:

– Sauesankingen var en opplevelse som gikk sterkt inn på meg

Sauesanking og Sirdalsdagene har aldri samlet så mange folk. En av dem var 88 år gamle Lilly Rinde som dro ens ærend fra Stavanger.
Les mer om:

Vil endre navn på Heimevernet

Områdesjef i Mandalen heimevernsområde, kaptein Nils Bernt Rinde, vil skifte navn på organisasjonen, et navn han mener er blitt en belastning.
Les mer om:

Var døden nær: Klar for Landsskytterstevnet

Etter ett år med alvorlig sykdom er skytestjernen Nils Bernt Rinde klar for comeback på årets Landsskytterstevne.
Les mer om:

– Vil lage bærekraftige klær som varer

Anne Cecilie Rinde, kvinna bak motemerket Vera & William, flyttet til Skjevika og fikk øynene opp for de sterke tekstiltradisjonene i Molde. – Mitt hårete mål er å flytte noe av produksjonen hit.
Les mer om:

–Vil ha dronefolket med

Jonny Rinde Johansen og Stein Lihall sier klubbmedlemsskap er enkleste måten å få krav til sertifikat og forsikring for droneførere oppfylt.

– Vi skal ikke frede oss til fraflytting

Samtlige partier, bortsett fra SV, stemte tirsdag for å godkjenne den omdiskuterte detaljreguleringen og boligutbyggingen på Kjærlighetshaugen på Myre, med én forutsetning: Byggestart utsettes til ny adkomstvei i området står klar. – Vi skal ikke frede oss til fraflytting, sa Høyres Johnny Rinde Johansen.
Les mer om:

– Vi trenger et nærværende politi med tjenestested i Øksnes

Lensmannskontoret i Øksnes er ett av tre som er foreslått nedlagt som følge av nærpolitireformen. I sin høringsuttalelse skriver varaordfører Johnny Rinde Johansen og kommunalsjef Elise Gustavsen at dette oppfattes som et tilbakesteg i forhold til målsetningen om å bli et operativt, synlig og tilgjengelig politi i kommunen. Les hele uttalelsen her.

- Tarvelig at man ikke forsikrer seg om dyret lider eller ikke

Nils Bernt Rinde satt 30 meter unna da familiens katt ble påkjørt i Mandal forrige uke. Sjåføren selv kjørte fra stedet uten å sjekke skadene som førte til at "Petrus" måtte avlives.
Les mer om:

– Billegare å la det stå tomt

Det er ugreitt dersom kommunen blir torpedo for Skistar, seier Peder Rinde.
Les mer om:

- Vi har sendt to nordsjøprester til Gullfaks

Sissel Rinde, kommunikasjonsdirektør i Statoil orienterer om pårørendesenteret på Kokstad.
Les mer om:

Premiere: Oliver med premierenerver

– Jeg er ikke redd for at noe kommer til å gå galt, jeg er bare veldig nervøs, sier Henrik Rinde Sunde (11) før han går på scenen under en prøve på «Oliver!» i helgen.
Les mer om:

– Jeg håper han tar turen, så han ser problemene

Varaordfører Jonny Rinde Johansen (H) i Øksnes har ikke gitt opp kampen for å å en bedre vei over Frøskelandsfjellet.
Les mer om: