Nyheter om Riiser


– Jeg hadde tålt alt for mye, over alt for lang tid

I 2016 forsøkte Maria Carolina Riiser å ta sitt eget liv. Nå håper hun at historien hennes kan hjelpe andre som har det vanskelig.
Les mer om:

Kameratene Anders Månum (43) og Jørgen Riiser (42) har flyttet til storbyen, men nå vil de hjelpe nystarta selskaper – gjerne i distrikter som Valdres

Anders Månum (43) vokste opp på Leira og Jørgen Riiser (42) i Vestre Slidre, men utdanning og jobber lokket de ut av Valdres. De har ikke planer om å flytte tilbake til dalføret nå, men de vil gjerne hjelpe nystarta bedrifter. Gjennom selskapet Ymir Labs, der Ymir kommer fra den norrøne mytologien, skal de få gründere og selskaper godt i gang.

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

Tidligere kommunetopp har fått ny lederjobb

Tarjei Riiser (52), som frem til i fjor høst var konstituert kommunaldirektør i Fredrikstad kommune, er ansatt som daglig leder i Fredrikstad Fjernvarme.
Les mer om:

Sjefen for «superseksjonen» har sluttet i kommunen

Tarjei Riiser har gått tilbake til det private næringsliv etter seks år i Fredrikstad kommune. Atle Holten, rådmannens stedfortreder, har overtatt som kommunaldirektør for den nye seksjonen for innovasjon og styring.
Les mer om:

Hundebutikkeier: – Hvis det fortsetter sånn her, må jeg ta nye grep for å overleve

Den dødelige hundesykdommen som begynte å spre seg i slutten av august gjør at hundeiere tar flere forhåndsregler. Det går også merkbart utover butikksalget til hundebutikkeier Tobias Riiser Berge på Grünerløkka.
Les mer om:

Voldens makt i debatten

Terror fra ytre høyre har påvirket hvordan svenskene snakker om innvandring. – Sveriges historie med høyreekstrem vold har preget landet mer enn vi tror, sier Bjarne Riiser Gundersen.

En depressiv fortelling om Sverige

Idéhistoriker og journalist Bjarne Riiser Gundersen ser tilstanden i Sverige i lys av innvandring og Sverigedemokrater. Det blir i tristeste laget.

Han leder rådmannens nye «super-seksjon»

Tarjei Riiser er konstituert som kommunaldirektør i den nye seksjonen for innovasjon og styring i Fredrikstad kommune.
Les mer om:

Arbeidet med leskur i Gamlebyen er startet, kontrakt på snaut to mill.

Virksomhetsleder Tarjei Riiser forklarer at 2,5 millioner kroner var anslått pris da kommunen søkte om belønningsmidler til å bygge leskur i Gamlebyen.
Les mer om:

Far og sønn får skinne i nye Knerten

Regissør Andreas J. Riiser lar en far og sønn-historie få skinne når den berømte kvisten Knerten går til filmen igjen. 
Les mer om:

OnklP vil øke fokus på helse blant barn

OnklP vil bli med å forebygge sosial ulikhet i helse blant barn. Beate Riiser Wengen som står bak "Jonny Jern"-prosjektet håper han kan hjelpe med å nå ut til flere.
Les mer om:

Kulturmedienes knefall

Forlagsredaktør Trygve Riiser Gundersen mener kulturjournalistikken har kapitulert for klikkøkonomien. – Den offentlige samtalen om bøker er i fullt forfall.
Les mer om:

Høgskulelektor nominert til Brageprisen

Bjarne Riiser Gundersen, høgskulelektor ved Høgskulen i Volda, er nominert til Brageprisen i kategorien sakprosa med boka «Da postmodernismen kom til Norge».

Her er den nye biblioteksjefen

Christine Riiser Wist (39) fra Årnes blir ny biblioteksjef i Nes.
Les mer om:

Et intellektuelt våpen

Postmoderne tankegods ble brukt til å ta et oppgjør med den norske venstresida på 1980- og 90-tallet, mener Bjarne Riiser Gundersen.