Nyheter om Riise


Hege (50) har innredet hele huset med brukte ting: Slik unngår hun storopprydding

På dagtid jobber Hege Riise (50) som butikksjef på Fretex Lillehammer, men også hjemme i den hvite eneboligen på Busmoen handler mye om gjenbruk.
Les mer om:

Riise plukker sine vanskeligste United-motstandere – ingen plass til Beckham

– Han var et av mine store idoler da jeg vokste opp, sier John Arne Riise om David Beckham. Allikevel blir han nødt til å utelate superstjernen når han velger seg karrierens vanskeligste Manchester United-motstandere.
Les mer om:

Gøy hvis Petter Northug hadde tatt en omvendt John Arne Riise

Av en eller annen grunn kom jeg til å tenke på John Arne Riise mens jeg så Petter Northug gråtkvalt fortelle at en fantastisk karriere nå er over. – Northug slo gjennom i 2006 og har vunnet tretten VM-gull, hvorav sju av dem er individuelle, og han har vunnet alle VM-distanser. I tillegg har han to OL-gull og 38 enkeltseire i verdenscupen, og han vant verdenscupen sammenlagt i 2009/2010 og i 2012/2013. Petter er bare 32 år gammel og topptrent, trolig bedre trent enn 99% av alle fotballspillere i landet. – og nå skjønner du sikkert sammenligningen.

Smeller til i år også(pluss)

Ordførar Anders Riise seier at dei vil gjenta suksessen frå i fjor med felles fyrverkeri i Hareid sentrum.
Les mer om:

Salah sørget for festaften på Anfield

Liverpool er klare for åttedelsfinale i Champions League etter å ha beseiret Napoli. – Det var en kamp som hadde alt, sier John Arne Riise.

– Jeg er sikker på at Liverpool kommer til å fosse i angrep fra start

John Arne Riise var med da Steven Gerrard sendte Liverpool videre i 2004.

– Ikke for mange i Molde(pluss)

– Jeg vil ikke bygge opp under en fogderistrid ved å si at det er for mange offentlige arbeidsplasser i Molde. Men når nye arbeidsplasser kommer, må de balanseres bedre, sier Anders Riise (H) til Romsdals Budstikke.
Les mer om:

Storklubbene sikler etter henne. Nå har LSK-kometen bestemt seg

Guro Reiten blir i Lillestrøm inntil videre. Det tror både trener Hege Riise og landslagssjef Martin Sjögren at hun gjør lurt i.

John Arne Riise og John Carew gambler med Kniksens Hederspris, Ada Hegerberg velger den bort

Kniksenprisens framtid har verdige kandidater som ekskluderer seg selv. Det er trist både for utmerkelsen og de det gjelder.
Les mer om:

Jubel i Høyre: – Ett av målene er nådd(pluss)

– Vi har to mål foran det kommende fylkestingsvalget: Høyre skal ha fylkesordføreren og vi skal bli det største partiet i fylket, sier Anders Riise, toppkandidaten for Høyre.
Les mer om:

I kø for å lete etter savnede Maja (25)

Over 300 personer har i helgen lett etter den savnede Maja Justyna Herner (25). I Ørsta har folk stått i kø for å delta i søket, forteller Røde Kors-leder Kristin Riise.
Les mer om:

50 millioner investorkroner skulle gjøre Start til en toppklubb. Nå lurer John Arne Riise på om Kjetil Rekdal fortsetter i klubben

Start er årets flopp i Eliteserien. Nå forteller meget informerte kilder at John Arne Riise snuser på jobben til Kjetil Rekdal.

– Landets beste duellspiller

Hege Riise sparer ikke på kruttet når hun skal beskrive LSK Kvinners siste nykommer. Det har ikke Ina Gausdal (27) for vane å gjøre heller.
Les mer om:

Usemje mellom politikarane kring Nordøyvegen(pluss)

Hareid-ordførar Anders Riise (H) er i utgangspunktet positiv til å byggje Nordøyvegen. Fylkesvaraordførar Gunn Berit Gjerde (V) og fylkestingrepresentant Hanne Notøy (Ap) støttar ikkje denne pengebruken.
Les mer om:

Anders Riise (H) kan bli den neste fylkesordføreren

I et av verdens mest populære krigsspill får du blant annet stå på ski i «Slaget om Narvik» og sabotere Rjukan-anlegget. Men spillbare kvinnelige karakterer får blodet til å koke hos spillere.
Les mer om:

Norges beste fotballtrener?

Like sikkert som det nærmer seg sesongslutt og starten på juleforberedelsene i Norge, skal det kåres trenere som har fått til mer enn de andre.  Forrige sesong var det Kåre Ingebrigtsen ble kåret til årets trener i Eliteserien, mens Aasmund Bjørkan fikk prisen i OBOS-ligaen for å ha dratt med seg Bodø/Glimt til opprykk. 25.

– Eg er det ein kan kalle politisk nerd(pluss)

Anders Riise har vore lokalpolitikar sidan 1991. Neste år vil han gjerne ta eit steg vidare i karrieren.
Les mer om:

Milliardkjøp gidder ikke trene, fester og spiser usunt

I fjor sommer hentet Barcelona Ousmane Dembélé fra Borussia Dortmund for 105 millioner euro pluss bonus som en erstatning for Neymar som forlot klubben til fordel for Paris Saint-Germain. – Kortversjonen, det har gått dårlig. På mandag gadd han ikke møte opp på trening og naturlig nok er han ikke med i troppen til Barcelona i morgendagens møte med Real Betis.

United-spilleren fikk valget mellom Guardiola og Mourinho

På søndag møtes City og United. Tidligere i år stod kampen mellom Guardiola og Mourinho. Da vant portugiseren. Det var høy temperatur i begge leire da brasilianske Fred skulle hentes ti Premier League. Ifølge Goal, hadde City-treneren satt midtbanespilleren øverst på ønskelisten, og var villig til å strekke seg langt for å sikre seg 25-åringen. Skal bli den offensive kraften på midtbanen. (foto: fred, twitter) Les: United tilbyr utskjelt spiller 2 millioner i ukelønn -Jeg fikk et tilbud fra City og pratet til og med med brasilianske lagkamerater som spilte der.

Arsenal-spilleren kan ha spilt sin siste kamp

Arsenal spilte uavgjort mot sporting i Europaligaen på torsdag, men mistet trolig spissen sin. Danny Welbeck gikk opp i en hodeduell inne i sekstenmeteren og landet på en unaturlig måte, etter å ha sendt headingen i retning mål. – Dette er de dårligste nyhetene vi har fått i kveld og vi frykter at det kan være alvorlig. Det gikk ut over mentaliteten til de andre spillerne. De skjønte fort at det var en alvorlig skade. Når du spiller fotball, og spiller slike kamper, kan dette skje.

Hva er det som skjer? Sander Berge klinte til med langskudd rett i mål

Vi bare sier det med en eneste gang, Sander Berge scorer aldri, han er en fantastisk forsvarsspiller, men noen målscorer er han ikke. Men aldri si aldri, i kveld kom Sander Berges andre mål som «voksen» og vi velger å kalle det en suser. Genk og Besiktas er i samme gruppe som Sarpsborg i Europa League. Tre minutter før full tid sendte Sander Berge et prosjektil inn i nettet fra drøyt 20 meter og reddet dermed uavgjort for Genk hjemme mot Besiktas. Les: Vi lar oss imponere av Sarpsborg Sander Berge, mate, that is a stunning goal. #S08 will be very happy with that, too.

Ny klubb på gang for Bjørn Helge Riise

Lillebror Riise og tidligere Fulham og Aalesund spiller Bjørn Helge begynner å bli såpass gammel at alle tatoveringene har mistet fargen. – 35 år gammel og nå Sogndal spiller etter å ha blitt solgt fra Aalesund i sommer.  35 år og på slutten av en lang karriere som aktiv spiller er det virke som trener som frister.

Dropper rettssak og feirer bursdag med eksen

- Godt å se fremover, sier John Arne Riise.

Riise på topp for Høgre

Les mer om: