Nyheter om Riise


Avsløringer i ny bok om Hareide: – Riise blottet seg i spillerbussen

Åge Hareide avslører at det mer og mer glamour og mindre fotball også på det norske landslaget i ny bok om trenerens fotballiv.
Les mer om:

Duetten med Silya brakte frem tårene

Ella Marie mistet stemmen etter lørdagens opptreden – men overbeviste likevel stort i begge sjangrene. I duetten måtte dommer Mona B. Riise på nytt felle noen tårer.
Les mer om:

Støtter forslaget om færre lag

LSK Kvinner-trener Hege Riise støtter Espelund-utvalgets konklusjon om at antall lag i eliteserien for kvinner bør reduseres i framtiden.
Les mer om:

Stiller ut Rise-samlinga si på Ishavsmuseet Aarvak(pluss)

Petter Liavåg sit på ei stor samling bilete etter kunstnarbrørne Hermod Rise og John Riise. Frå torsdag og ut veka blir bileta utstilte i Ishavsmuseet Aarvak i Brandal.
Les mer om:

Riise ønsker seg mesterligareprise

Hege Riise mener forutsetningene ligger til rette for at LSK Kvinner tar et viktig skritt mot en historisk mesterligakvartfinale i fotball onsdag.
Les mer om:

LSK Kvinner vil flytte cupfinalen

RØA (VG) (Røa – LSK Kvinner 3-3, 1-3 etter straffer) Før cupfinalen må LSK Kvinner gå fire uker uten kamp. Det vil LSK-profilene Hege Riise og Guro Reiten endre til de neste sesongene. Og trolig blir de hørt.
Les mer om:

Ønsker seg en «junior-Riise»

John Arne og Louise Angelica Riise har bestemt seg for å flytte nærmere Oslo. Nå skal de ta tiden til takke og håper på barn.
Les mer om:

Hyller treneren etter vanvittig snuoperasjon

LSK-trener Hege Riise valgte å ikke gi spillerne sine den såkalte hårføneren i pausen. Det tror spillerne var med på å snu cupdramaet mot Røa.
Les mer om:

Med kjøpmannsblod i årene(pluss)

Johs. Riise har lagt bak seg ei travel veke med oppussing av butikken og nyopning for å feire at det er 20 år sidan T. Riise flytta inn i «nyhuset».
Les mer om:

Christine er Hareids første kulturkonsulent

Christine Riise Øvrelid har flytta inn på kulturkontoret i Hareid kommune. No frir ho til ungdommen.
Les mer om:

Planlegger å vie åtte par på en gang: - Kall det gjerne drop-in

Sokneprest Kjell Yngve Riise søker gifteklare par.
Les mer om:

HUSK NEDTELLING Disse gjør gulltreneren bedre

Hege Riise har bygd et støtteapparat med mange motpoler til henne selv. Det har bare gjort seiersmaskinen enda sterkere.
Les mer om:

Riise ber NFF sørge for at det kommer mer penger til klubbene

Obos sin kompensasjon til kvinnefotballen er en fantastisk nyhet for norske toppklubber, men Hege Riise (49) vil ha Norges Fotballforbund på banen.
Les mer om:

Også sjef i 2019

Hege Riise skrev en ny ettårskontrakt med LSK Kvinner.
Les mer om:

Vi hyller Livepool og The Running Man!

Liverpool gjorde jobben sin mot et stjernespekket PSG-lag. Anfield viste seg igjen som stedet der sola ikke skinner for motstanderen. For John Arne Riise skinner den der for evig og alltid. Nå er boka ute som skal bringe oss inn i kulissene på Anfield. I kjølevannet av seiersrusen etter Liverpools 3-2-kamp mot PSG, måtte vi bare ta med det siste om John Arne Riise. The Running Man er nå ute for salg. Woke up with a smile after last nights great game by @LFC Then my publisher sent me picture of my book all done and I freaked out and got nervous….

Salah avslører favorittspillerne sine på Liverpools 2005-lag

På tirsdag kveld er det duket for gigantmøte i Champions League mellom Liverpool og PSG. Oppi alt alvoret tar vi med en noe helt trivielt og unyttig. Likevel, litt kult er det å finne ut hvem en yngre utgave av Mohamed Salah valgte av Liverpool-spillere på FIFA. Anfield er bedre live. (foto: salah, twitter) Salah har ikke blitt Liverpool-fan over natten. Interessen for de røde strekker seg langt tilbake i tid. Les: F7: Fotball uten regler – nytt av året Som alle fotballspillere med respekt for seg selv, har Salah underholdt seg foran TV´en med FIFA.

– Har fått tilbud om å komme til Newcastle og lære av Benítez

John Arne Riise reiser til England for å hente inspirasjon.

LSK har tatt grep etter mesterligasmell i fjor: - Bedre rustet nå

JESSHEIM (VG) (LSK Kvinner-Zvezda 3–0) Trener Hege Riise mener LSK-kvinnene aldri har vært bedre forberedt på hva som venter i Champions League enn denne sesongen.
Les mer om:

I kveld må LSK overbevise: - En eksamen

Torsdag skal Norges klart beste kvinnelag ut i 16-delsfinale i mesterligaen mot russiske Zvezda. – Vi må opp mot vårt aller beste, sier LSK-trener Heidi Riise.
Les mer om:

Dette er straffen for dommerutbruddet

Det er alltid forbundet med følelser når Vålerenga og Lillestrøm møtes, spillerne går på banen med litt ekstra engasjement.  Lillestrøm-spilleren Thomas Lehne Olsen må trolig stå over den kommende seriekampen mot Start etter utbruddet mot dommeren i lokalderbyet mot Vålerenga nylig. – En kamp Vålerenga vant 1 – 0. Les: Sportsproblemer bare krokodiller har Det ble klart da disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund mandag kom med sin avgjørelse. Olsen kan anke straffen. Vi vil bruke litt tid på å ta stilling til om vi ønske rå anke eller ikke.

LSK-kvinnene vil kopiere 20 år gammel bragd

LSK Kvinner har feid all motstand til side hittil i år, men helst skulle trener Hege Riise sett at de fikk langt tøffere motstand i Toppserien.
Les mer om:

Riise om stjerneskuddet: – Hun har uante muligheter

I løpet av en drøy uke kan Ingrid Syrstad Engen (20) få oppleve mer på fotballbanen enn hun knapt hadde drømt om for ett år siden.
Les mer om:

– Her er jo kremen av kulturfolket!

Mona B. Riise ble imponert over synet som møtte henne i trappa utenfor Plassen.
Les mer om:

Trygghet for Norge

(LSK Kvinner – Kolbotn 5-1). Den tredje kampen på en uke var også LSK Kvinners beste. Hege Riise mener det er en god trygghet for Norge i VM-kvalifiseringen.
Les mer om:

Vil bruke mer av spillerstallen

Men Hege Riise grubler fortsatt på hvordan hun skal få flest mulig i kampform.
Les mer om: