Nyheter om Riise


– Det hadde kanskje vært for drastisk å kutte fire lag med en gang

Hege Riise tror det bare er positivt at Toppserien blir mindre. LSK Kvinner-treneren regner med at det vil heve kvaliteten på klubbene.
Les mer om:

Inter ikke enig med kaptein, krangler med agent og kone Wanda Nara

Mange gjør lurt i å overlate det praktiske og økonomien til sin bedre halvdel. Mål maskin og kaptein på Inter Milan Mauro Icardi har gått enda lenger og ansatt sin kone Wanda Nara som agent.  Det er mulig Nara har presset litt for hardt for etter lange forhandlinger har de ikke blitt enige og nå er inter skikkelig lei.

Mohamed Salah og 2 milliarder kroner nevnes i samme setning

Nå skal vi egentlig puste ut litt etter at skoddene igjen er plassert foran overgangsvinduet. Men så er er det tydeligvis på tide å tenke på de kommende vinduene.   For de fleste er det full fokus på innspurten i de største ligaene, med Champions League-runder på løpende bånd. Men når et eventuelt fremstøt mot Mohamed Salah varsles av Sky, må det bare med. (foto: west ham, twitter) Les: Bjørn Helge Riise føler John Arne så godt han kan Ifølge Sky Arabia har Juventus begynt å regne på hva som må til for å hente Liverpool-stjerna tilbake til Serie A.

Landslagssjef fikk sparken etter svake resultater

Mircea Lucescu har en lang trenerkarrière og en av verdens mest opplagte parykker. Han har trent lag som Zenit, Beșiktaș, Galatasaray, inter og Romania som han i sin tid var en fryktet angrepsspiller for.  Den nå 73 år gamle trenerveteranen har ikke lykkes som Tyrkias landslagssjef. Han fikk jobben i 2017, hvor målet var å «redde» VM kvalifiseringen. – Det lykkes han ikke med, ei etter nasjonsligaen som alle er så glade i gikk dårlig.

Bjørn Helge Riise følger etter John Arne så godt han kan

Lillebror Bjørn Helge Riise benyttet julen til å fundere på om det var noe igjen av hans fotballkarrière og svaret ble nei. – Nå gjør han som storebror John Arne Riise og velger fjerdedivisjonsklubben Rollon.  – Brødrene har begge spilt for Aalesund og Fulham og nå skal Bjørn Helge bli trener og kanskje spiller for Rollon. Lillebror Riise hadde en svært innholdsrik karriere som spiller. I Norge har han spilt for Lillestrøm, Viking, Aalesund og Sogndal.

Tredobler lønna, vil demme opp for Premier League interesse

Roma har ikke tenkt til å gi ved dørene og har ifølge CalcioMercato satt en foreløpig stopper for interessen for tyrkiske kantspilleren Cengiz Ünder (21) fra Tottenham og Arsenal. Flekser muskler Roma manager Eusebio Di Francesco har fortalt sine sjefer at de ikke kan selge de beste spillerne hvis de skal ha mulighet for Champions League.

«Riise-kopi» skapte storm

Dukket opp på engelsk TV. Seere trodde det var John Arne Riise. Sosiale medier eksploderte.

– Hun har en ekstrem kompetanse

Som én av fire i Europa er Hege Riise plukket ut i pilotprosjekt for kvinnelige fotballtrenere. Mentor Hans Backe er imponert over kompetansen til suksesstreneren.
Les mer om:

Simen (28) flyttet firmaet sitt fra Narvik til Vestfold: Økte omsetningen med mange mill.

Simen Riise Sælnes (28) angrer ikke på at han tok med seg firmaet sitt, Rallarservice AS, fra Narvik til Sandefjord. Fra 2017 til 2018 økte omsetningen til firmaet med rundt 130 prosent. Nå er planene å vokse videre, og flere ansettelser er i vente i år.

Gründeren Simen (28) gjør knallsuksess, men det kommer ikke gratis: – Jeg er på kontoret opptil 18–20 timer om dagen

Gründeren Simen Riise Sælnes (28) angrer ikke på at han tok med seg firmaet sitt fra Narvik til Sandefjord. Fra 2017 til 2018 økte omsetningen til firmaet med rundt 130 prosent. Nå er planene å vokse videre, og flere ansettelser er i vente i år.

Joshua King tar igjen Solskjær!

Bournemouth knuste Chelsea 4-0 på onsdag. Og hovedpersonen: Joshua King. Nå kan Ole Gunnars Solskjærs rekord ryke. Joshua King senket Chelsea  med to deilige scoringer. Dette betyr at han nå kan toppe suksessen fra 2016-17-sesongen. Da ble det 16 Premier League-scoringer. Det er fortsatt litt i tidligste laget å hevde at han kommer til å tangere eller passere Solskjærs 96/97-sesong med 18 scoringer, men som lykkelig «ruset» etter gårsdagens oppvisning, finnes det ingen ende på scoringsrekken. Nådeløs mot Chelsea.

Sogndal lekker som en sil

Sogndal ser frem mot nok en sesong i OBOS-Ligaen og har startet oppkjøringen. Det er mange spillere som har forsvunnet ut døra siden sesongslutt. Det ble bare «nesten» eliteseriespill og noen av de som var med i fjord har kvaliteter og ønske om å spille øverst, mens andre passer ikke inn eller har blitt for gamle.  Disse har forlatt klubben siden sesongslutt: Landslagsspiller Kjetil Wæhler har rukket å bli 42 år og det var en overraskelse da han sist sesong gjorde et lite comeback for Sogndal.

Se LSK Kvinner i årets første treningskamp: Gir flere nykommere sjansen fra start

– De får kjenne på hvordan vi spiller mot en god internasjonalt motstander, sier trener Hege Riise.
Les mer om:

– Vi må tenke framover og bygge eit nytt lag(pluss)

Stig Harald Myklebust vert hovudtrenar for Sæbø denne sesongen. I trenarteamet får han med seg Bjørnar Holen og Marius Riise.
Les mer om:

Ordførarane skal lese for borna

Ordførarane Anders Riise og Knut Erik Engh vil førstkomande laurdag lese for born på dei lokale folkebiblioteka.
Les mer om:

John Arne Riise blir far igjen

Det avslører Riise selv til VG.
Les mer om:

John Arne Riise og Louise Angelica blir foreldre

Duoen venter sitt første barn i august. - Betyr endeløst mye, sier paret.
Les mer om:

Prøv deg på vår PL-quiz

Klarer du alle rett? Har du det som skal til for å kalle deg en ekte fotballidiot?   Hva vet du egentlig om verdens beste liga, med de største stjernene? Premier League startet opp som den engelske øverste divisjonens nye format i 92-93 sesongen. Siden oppstarten er det kun seks lag som har klart å vunnet tittelen pr dags dato. Norge har hatt mange helter innom PL, de største er kanskje Ole Gunnar Solskjær, John Arne Riise og John Carew. Pr i dag er det ikke veldig mange nordmenn i PL, den største stjernen er trolig Josh King som spiller for Bournmouth.

Kritiserer sin egen regjerings oppfølging av ulvevedtak

Det er noe litt snodig i det at en folkemengde på mange tusen demonstrerer for et Stortingsvedtak de mener ikke blir fulgt opp, sier Christian Tonning Riise (H) som deltok i markeringen utenfor Stortinget tirsdag kveld.
Les mer om:

Da er det bare å kaste hatten i støvet for Sportsdirektør John Arne Riise

Det er ikke overraskende for noen av John Arne Riise annonserer sin nye jobb på Twitter. – Det er der der skjer.. Det som overrasker er at han bare for noen dager siden fortalte kulørt presse han skulle slå seg til ro på Østlandet etter at han og kona hadde solgt huset i Molde, jobben er nemlig på Malta . Vi stiller oss i rekken av gratulanter som ønsker lykke til i jobben som sportsdirektør for fotballklubben  Birkirkara. Alle lurer selvsagt hvordan det nå skal gå med Jon Arne Riise sin lovende karriere som langrennsløper?

Riise blir sportsdirektør for Birkirkara på Malta

John Arne Riise er ansatt som sportsdirektør for fotballklubben Birkirkara, som er eliteserieklubb fra Malta.

Riise blir sportsdirektør

John Arne Riise er ansatt som sportsdirektør i den maltesiske klubben Birkirkara. Les mer på TV2.no.
Les mer om:

Ny jobb for Riise - blir sportsdirektør på Malta

John Arne Riiise tar steget fra å være fotballspiller til å bli sportsdirektør for klubben Birkirkara på Malta.
Les mer om:

Riise blir sportsdirektør i maltesisk klubb

Skal jobbe for Birkinkara FC.
Les mer om:

John Arne Riise blir sportsdirektør i maltesisk Premier League-klubb

Birkirkara ble nummer fire i Maltas øverste divisjon forrige sesong. Nå får klubben John Arne Riise (38) som sportsdirektør.
Les mer om: