Nyheter om Rihanna


- Brudd for Rihanna

Forholdet med den saudiarabiske forretningsmannen Hassan Jameel skal være over.
Les mer om:

Slutt mellom Rihanna og Hassan Jameel

Flere medier rapporterer i kveld at det er slutt mellom Rihanna og Hassan Jameel. Paret har bodd sammen i London siden 2017. Den saudiarabiske milliardæren er sjef for familiebedriften Abdul Latif Jameel, som har 15 000 ansatte i 30 land. Før Robyn Rihanna Fenty var Hassan sammen med Naomi Campbell, mens Ri var kjæreste med Drake, for så å date Leonardo DiCaprio i en kort periode. I sommer fortalte 31-åringen til Interview at hun elsket Hassan og at det hun ønsket seg aller mest var å få barn. Mens Rihannas niende album – foreløpig døpt R9 – har blitt satt på vent i lang tid, har stjernen i de

Surprise-album fra Eminem: Får kritikk for tekst om Ariana Grande

Eminem har sluppet sitt andre surprise-album på rad. I 2018 fikk vi Kamikaze, gjestet av Joyner Lucas, Jesse Reyez og Royce Da 5’9. Det ferske slippet Music to Be Murdered By har flere og større samarbeid. På albumet finner vi blant andre nylig avdøde Juice WRLD, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A, Don Toliver og Q-Tip. Både tittelen og albumcoveret er inspirert av Jeff Alexanders album Alfred Hitchcock Presents Music To Be Murdered By fra 1958. Inspired by the master, Uncle Alfred!

Shaggy takket nei til samarbeid med Rihanna

Og vi er skuffet. Det har vært fire lange år siden Riri sitt seneste album, og vi begynner å bli utålmodige. Popstjernas niende album R9, sies å være rett rundt hjørnet og er svært etterlengtet av fansen. Rihanna har inngått samarbeid med en rekke artister, men hvem passer vel bedre enn det Grammy-vinnende reggae-ikonet, Shaggy? Dessverre mistet entreprenøren den gylne muligheten til å få med reggae-artisten på laget.

♫ Mastercard debuterer som artist – hør her

Dette er ikke en reklame. Men det nye promostuntet til Mastercard er så pussig at vi må skrive om det. Kredittkortselskapet har altså debutert som artist via singelen «Merry Go Round». «Merry Go Round» er ingen gladsang om å leve livet uten begrensninger; snodig nok har Mastercard sluppet en break up-ballade med sårbar tekst.  I can see it clearly Almost lost me nearly He was such a mess […] I saw you yesterday You looked happier, I could see So let’s not be bitter about it Let us both be free Gåsehud? Verket synges av den svenske artisten Nadine Randle, som har 36 følgere på Spotify og 16 abo

Kjent svensk rapper mistenkt for mord

Fem personer har blitt pågrepet etter at en 20 år gammel mann ble skutt og drept i Rinkeby utenfor Stockholm i natt. En av de fem er en kjent rapper, ifølge Aftonbladet. 20-åringen skal ha blitt skutt i hodet i bydelen i Västerort mens han satt i en sølvfarget bil. Et bilde av bilen viser blod som renner ut fra førersetet. Personene som nå er mistenkt for mord er i alderen 20 – 30 år.

Lizzo slår tilbake mot kroppskritikk

Lizzo, den regjerende dronningen av clap-backs, slår til igjen. Med kjendisstatus kommer også kritikk, og «Good As Hell»-sangeren har fått merke suksessens bakside. Den amerikanske forfatteren og samfunnsdebattanten, Dr.

Teases det nye albumet til Rihanna?

Kan vi nå vente oss såkalte R9? Rihanna holder fortsatt fansen på pinebenken. Mens entreprenøren har blitt milliardær via skjønnhetsmerket Fenty Beauty og undertøysmerket Savage x Fenty, har fans av artisten tålmodig ventet på nytt album i fire år. Helt siden RiRi slapp Anti i januar 2016. Nå ser det kaaanskje ut til at fanbasen The Navys tålmodige venting snart er over? (Westbury Road/Roc Nation) Def Jam poster i alle fall et bilde av Ri som kaster opp Roc-tegnet til JAY-Z. Labelen signerte sangeren som 16-åring, men hun er nå på sin egen label Westbury Road via JAY-Z’ Roc Nation. Jay er tidl

Coachella 2020 skal ha booket Travis Scott, Frank Ocean og Rage Against the Machine

Nå ser det ut som om Coachella straks bekrefter Travis Scott, Frank Ocean og Rage Against the Machine som tre av headlinerne for 2020. Dette ifølge kildene til Us Weekly. Frank spilte på Coachella i 2012, mens Travis opptrådte på California-festivalen i 2017, men ingen av gutta var da på toppen av plakaten. Rage Against the Machine spilte på Coachella i 2007 etter syv års pause. 2020-showet og turnéen markerer avslutningen på veteranenes seneste pause, som har vart i ni år. RATM har ikke sluppet et album siden Renegades i 2000.

Camila Cabello beklager rasistiske innlegg på nettet

Påminnelser om rasisme fra fortiden passer dårlig for Camila Cabello. Spesielt rett før Grammy-utdelingen. Men igjen har Tumblr-poster fra 2012 og 2013, da hun var 15 og 16 år, begynt å spre seg. Fifth Harmony (Camila Cabello, Normani Kordei, Ally Brooke, Dinah Jane, Lauren Jauregui) startet i 2012 under navnet Lyla. Camila kaller blant annet de andre gruppemedlemmene for «ni**ers» og kommenterer «hahahaha» når noen andre kaller Normani n-ordet.

Derfor er ikke resten av familien med på Kim Kardashian sitt julekort

Gledelig Krismas? Denne uken delte Kim Kardashian West sin tradisjonelle julekort-post på Instagram. Men mange reagerer på at det kun er West-familien som fikk plass på Kims kort i år. Familien har en lang tradisjon for overdådige julekort, men i år ser det ut til at vi går glipp av denne juletradisjonen. En kilde forteller People at familien har hatt et stressende år, og at Kim – angivelig – ikke orker dramaet rundt den strabasiøse fotograferingen. – Det har vært vanskelig å få samlet [Kardashian-familien] til et julekort.

Rihanna får 228 millioner for TV-dokumentar

Amazon skal ha kjøpt verdensrettighetene for en dokumentarfilm om Rihanna i regi av Peter Berg.
Les mer om:

Rihanna får 228 millioner for tv-dokumentar

Amazon skal ha kjøpt verdensrettighetene for en dokumentarfilm om Rihanna i regi av Peter Berg.
Les mer om:

Rihanna får 228 millioner for TV-dokumentar

Amazon skal ha kjøpt verdensrettighetene for en dokumentarfilm om Rihanna i regi av Peter Berg.
Les mer om:

Amazon betaler 225 millioner for Rihanna-dokumentar

Musikkdokumentarer er hot vare om dagen. Kanskje ikke på kino, men i alle fall hos strømmetjenestene. Forrige uke ble det klart at Apple TV+ punget ut 25 millioner dollar for en dokumentar om Billie Eilish. Den R. J. Cutler-regisserte filmen følger 17-åringen i tiden etter debutalbumet WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?

Drake avslører albumplaner under overraskelseopptreden

Blir det mer Drake i 2020? Rapperen overrasket publikum under DaBabys konsert i hjembyen, Toronto. Vågalt valg med tanke på hvordan hans forrige overraskelseopptreden gikk. Heldigvis ble Champagne Papi bedre mottatt denne gangen. Drake fremførte singelen «Money In The Grave», men ikke nok med det.

A$AP Rocky stilte i fengsel på scenen i Stockholm – med Rihanna i salen

A$AP Rocky skulle angivelig aldri tilbake til Sverige, noe hans stjernevenner støttet. Men Harlem-gutten tok en brå 180 og spilte i Globen i Stockholm onsdag kveld. Det kom mange folk, men konserten ble ikke utsolgt. Fra scenen forklarte Rocky at ikke alle i Stockholm hadde råd til å kjøpe billett.

Forbes: Disse 40 artistene tjente mest i 2019

Gjetter du rett? Forbes har sluppet sin årlige oversikt over artistene som tjener aller mest. Tallene er ikke hentet fra skattelistene, men er et estimat basert på info magasinet har utarbeidet i samarbeid med Pollstar, Nielsen Music, offentlige dokumenter og intervjuer med artister, managere og andre bransjefolk. De fleste navnene på topp 10-listen bør ikke komme som en stor overraskelse. Artistene som selger ut de største arenaene omsetter for enorme summer, men de største tjener også grovt på kommersielle samarbeid (les: reklame), samt egne slipp av klær og sko, sminke og andre greier. Ja,

Baby­spekulasjoner etter dette

Ferske bilder av Rihanna kaster nytt vann på ryktemølla.
Les mer om:

Er Pete Davidsons vitser verdt 9 millioner?

Det får vi aldri vite. Pete Davidson får ifølge Vanity Fair publikumet sitt til å signere en ganske drøy taushetserklæring. Erklæringen skal være verdt over 1 million dollar, altså ca. 9 millioner norske kroner. Man lurer følgelig på hvilken informasjon SNL-kjekkasen deler som kan være verdt så mye penger. Erklæringen hindrer blant annet fans fra å dele detaljer fra showet på Instagram, Twitter, Facebook og blogger. Ikke nok med det.

LOL! Se Rihanna filme Paul McCartney på flyet

«I’m about to put you on blast, Mr. McCartney…» Rihanna treffer Paul McCartney på flyet og filmet snutten nedenfor. For en fin rihunion! Se videoen til Ri hvor hun gjøner med Paul: View this post on Instagram «I’m about to put you on blast, Mr. McCartney…» Rihanna treffer Paul McCartney på flyet og filmer denne snutten #rihunion #fourfiveseconds #thebeatles A post shared by 730.no (@730no) on Nov 30, 2019 at 9:43am PST The Beatles-superstjernen gjester «FourFiveSeconds» med Rihanna og Kanye West fra 2015. Ri synger ekstra flott på låten, som tok 4.
Les mer om:

Thriller og politisk brannbombe: Queen & Slim

Etter en middels vellykket date i Ohio, blir det svarte paret Slim og Queen stoppet av politiet grunnet en liten trafikkovertredelse. Situasjonen sklir ut og ender fatalt, og plutselig er de på flukt som politimordere. Se traileren til Queen & Slim nedenfor. Hovedrolleinnehaveren Daniel Kaluuya har tatt lure valg i kjølvannet av Oscar-vinneren Get Out, som ga 30-åringen Oscar-nominasjon. Etter den globale blockbusteren Black Panther, spilte London-gutten i den kritikerroste thrilleren Widows. Det ser ut som om Daniel treffer spikeren på hodet igjen. De første anmeldelsene til Slim & Queen love

Seth Meyers avslører Rihannas svakhet etter dagsfylla

Selv ikke Rihanna er perfekt. Da Seth Meyers dro på dagsfylla med Rihanna på TV, ble han bedre kjent med sangeren. Nå røper talkshow-verten mer om drikkerunden overfor sin NBC-kollega Jimmy Fallon. – Folk spør: Hvordan er det å drikke med Rihanna? Det er jo noen mennesker, hvor jo mer du drikker i løpet av kvelden, jo mer likner de på Rihanna. Tenk hvis man starter der, gjøner Seth. Rihanna er en ekte superstjerne – som er rå til å drikke – men det er én ting hun ikke er så god til.  – På et tidspunkt tok hun telefonen min og tok masse bilder – mens vi var på dagsfylla.
Les mer om:

Beyoncé kjemper for dødsdømt

En rekke svarte stjerner, med Beyoncé og Rihanna i spissen, kommer nå med sterke appeller for at dødsdømte Rodney Reed (51) skal benådes.
Les mer om:

Beyoncé kjemper for dødsdømt

En rekke svarte stjerner, med Beyoncé og Rihanna i spissen, kommer nå med sterke appeller for at dødsdømte Rodney Reed (51) skal benådes.
Les mer om: