Nyheter om Rettssak


Rumensk Bring-sjåfør krever etterbetalt millionbeløp i lønn

En rumensk sjåfør ansatt i Bring krever 1,8 millioner kroner i en rettssak i Danmark. Sjåføren jobbet hovedsakelig i Norden, men fikk slovakisk fastlønn.
Les mer om:

Har signert ny brannavtale: Unngår rettssak

Haugesund kommune og Haugaland Brann og Redning IKS har inngått forliksavtale – drøye to år etter at samarbeidet ble brutt.
Les mer om:

Går til rettssak for å stanse bygging av vindkraft på Haramsøya

Alt er prøvd for å hindre at åtte vindturbinar blir plassert på Haramsøya. Siste halmstrået er domstolen. I dag startar rettssaka.
Les mer om:

Norgeshistoriens største erstatningskrav: – Det blir et plaster på såret for alt de har påført oss

SKIEN: Norgeshistoriens største erstatningskrav av sitt slag kan ende med rettssak.
Les mer om:

Fredrikstad-mann skal ha avlyttet eks-kone og svigerforeldre – nå må han møte i retten

Politiadvokat Hege Finsveen har skrevet ut et forelegg på 6.000 kroner til en Fredrikstad-mann som skal ha montert avlyttingsutstyr i boligen for å avlytte ekskona. Mannen godtar ikke boten, og det er berammet rettssak.
Les mer om:

Belgias konge møtte halvsøsteren for første gang

Belgias kong Philippe (60) har for første gang møtt sin åtte år yngre halvsøster Delphine, som nylig vant retten til prinsessetittelen i en rettssak.
Les mer om:

Gresk nazileder dømt til 13 års fengsel

Lederen av det greske nynazistiske partiet Gyllent Daggry er dømt til 13 års fengsel i en rettssak der også en rekke andre partimedlemmer ble dømt.
Les mer om:

Kardashian-lege skal ha befruktet pasient med egen sperm

Dr. Phillip Milgram er en fertilitetslege som nylig dukket opp i Keeping Up With The Kardashians, men rent mel i posen kan han angivelig ikke skryte på seg. Phillip har et kontor i Carlsbad, California og jobber på Scripps Memorial Hospital i La Jolla. Der praktiserer han med sin ekspertise innenfor avhengighetsmedisin, laparoskopisk kirurgi, fødselshjelp & gynekologi. Nå står Dr.

Oscar Pistorius har sluttet å løpe, skaffet seg skjegg og begynt å røyke

Retten trodde ikke på Oscar Pistorius sin historie at han trodde det var en innbruddstyv inne i huset deres da han skjøt og drepte sin kjæreste Reeva Steenkamp på selveste valentinsdagen. Nå fra innsiden av fengselet håper han på nåde! Les: En milliard mindre verdt Sørafrikaneren ble i september 2014 ble han dømt til fem års prøvetid for å ha forårsaket en annen persons død. Etter å ha sonet ti måneder i fengsel ble han løslatt for å sone resten av straffen under husarrest. Aktor anket dommen – og i desember 2015 ble straffeklassifiseringen for drap strammet inn.

Rettssak innledet mot fire personer etter at 39 vietnamesere ble kvalt i konteiner

39 vietnamesere ble i fjor kvalt til døde mens de ble smuglet over Den engelske kanal i en lastebilkonteiner. Onsdag startet rettssaken mot fire av de tiltalte.
Les mer om:

Madrid går til sak mot staten etter at de innførte ny «lockdown»

Madrids over seks millioner innbyggere har siden fredag blitt pålagt strenge smitteverntiltak som eneste by i Spania. Lokale myndigheter har gått til rettssak mot staten og søndag tok flere til gatene i hovedstaden.
Les mer om:

Stensrud mener det ikke blir rettssak likevel - men det vil ikke Straume bekrefte

Stensrud hevder å ha fått bekreftet av Straume at konflikten mellom de to ikke tas videre til tingretten. Straume vil verken bekrefte eller avkrefte dette.

Har jobbet på hotell i til sammen 118 år – nå er de oppsagt

HAUGESUND (NRK): Etter nesten 40 år som servitør ble Wencke Lundal Kleiven oppsagt som følge av korona. Samtidig får ansatte med langt kortere fartstid beholde jobben. Nå kan det gå mot rettssak.

Europris-arving tapte rettssak mot eiendomsmegler

Dag Høili saksøkte eiendomsmegleren etter et mislykket salg av landstedet i Lillesand.
Les mer om:

Truende mann fortsetter å true: Pågrepet i egen rettssak

Han er bortvist fra Karmøy og påsatt omvendt voldsalarm på grunn av trusler mot ekssamboer og hennes kjæreste. Mandag ble han arrestert under rettssak mot ham for brudd på kontaktforbud. Tirsdag ble han varetektsfengslet for fire uker.
Les mer om:

Stavanger-selskap saksøker Idar Vollvik for 3,9 millioner

Idar Vollvik kjøpte hånddesinfeksjonsmiddel for over 5 millioner av selskapet Verktøy & Vern AS. 3,9 millioner av disse er ikke betalt. Nå blir det rettssak.
Les mer om:

Datoen for første rettssak er klar

Ledelsen i Vegårshei kommune går travle tider i møte. På nyåret starter den første av fire arbeidsrettssaken.
Les mer om:

Kylie Jenner finansierer heftig rettssak mellom Rob og Chyna?

Kylie Jenner åpner angivelig lommeboka for storebror Robert «Rob» Kardashian. Kardashian-sønnen har skygget banen fra rampelyset i mange år, og lever en mindre eksponert hverdag – i hvert fall i forhold til søstrene Kylie, Kendall, Khloé, Kim og Kourtney. Nå skal regningene visstnok hope seg opp, og ettersom Hallgeir Kvadsheim ikke har ekspandert Luksusfellen til USA, må Robert spørre om hjelp fra sin yngste søster. Throwback med unge Kylie som klemmer sin ti år eldre halvbror:  Ky og Rob <3 (Instagram/kylieswrlddd) Familien går sammen for å hjelpe Rob Dette røpes av en kilde nær familien. – H
Les mer om:

Politibetjent fulgte fornærmet til rettssak - senere påvist smittet av covid-19

Ble påvist smittet onsdag. Først fredag fikk aktørene vite om det.
Les mer om:

Politibetjent fulgte fornærmet til rettssak - senere påvist smittet av covid-19

Ble påvist smittet onsdag. Først fredag fikk aktørene vite om det.
Les mer om:

Tillitsvalgt reagerer kraftig på utsagn fra klinikksjef i sykepleier-striden

Anita Talåsen Granli i Norsk Sykepleierforbund (NSF) avviser klinikksjefens utsagn om at sykepleierstillingen Sykehuset Østfold nå står i rettssak om, ble drøftet. Tillitsvalgte kan ikke bli brukt som alibi ved at noe er nevnt i et møte, sier Granli.

Nok en pinlig dag i retten for Sykehuset Østfold

Det som skulle bli en prinsipielt viktig rettssak for arbeidslivet i hele landet, og som har vært en stor belastning for de fire saksøkte sykepleierne, ble avvist på grunn av feilbehandling fra ledelsen i Sykehuset Østfold.

Rettssak mot britisk-iransk kvinne utsatt på ubestemt tid

Rettssaken mot britisk-iranske Nazanin Zaghari-Ratcliffe, som skulle ha startet i Iran søndag, er utsatt på ubestemt tid, opplyser hennes britiske ektemann.
Les mer om: