Nyheter om Rekdal


Thomas Rekdal signerte for Mainz

G17-landslagskapteinen har fått kontrakt på fire og et halvt år.
Les mer om:

Norsk talent signerte for Mainz

Thomas Rekdal (17) er klar for den tyske bundesligaklubben Mainz, skriver Fredriksstad Blad. G17-landslagskapteinen har fått kontrakt på fire og et halvt år.
Les mer om:

Her starter et tysk eventyr for Rekdal – skrev under for bundesligaklubb

Så er Thomas Rekdal (17) endelig offisielt klar for sin nye klubb Mainz. Han har skrevet en 4 1/2-årsavtale med bundesligaklubben.
Les mer om:

Rekdal om Leeds-spionasje: – Ikke bra

Leeds-trener Marcelo Bielsa innrømmet denne uken å ha spionert på hvert eneste lag han har møtt denne sesongen. Det er ikke noe Start-trener og Leeds-supporter Kjetil Rekdal ville gjort.
Les mer om:

Kjetil Rekdal og Start har hentet keeper Alexander Pedersen

Kjetil Rekdal og Start har hentet inn en ny sisteskanse fra en av de klubbene som har rykket raskest ned i fotballhistorien, Hønefoss. Hønefoss rykket ned fra andredivisjon og det er klart at helt «der nede» er ikke noe sted for en keeper med ambisjoner. Les: Kinderegg: Pappa, ny jobb i DNB og stoppe nedturen i Hønefoss Start har hentet den 23 år gamle keeperen Alexander Pedersen. «Jeg har trent ham tidligere, fra da jeg jobbet som keepertrener i Hønefoss. Jeg har fulgt ham siden, og da situasjonen ble som den ble her, så synes vi Alexander passer veldig bra inn her.

Slik får FFK millionbeløp for kontraktsløse Rekdal og Farah Ali

Alt tyder på at Thomas Rekdal (17) havner i tyske Mainz. Selv om han ikke har kontrakt med FFK, kan det bety millionbeløp til klubben.
Les mer om:

Rekdal nær overgang til bundesliga-klubb

Mye tyder på at Thomas Rekdal (17) er på vei til den tyske klubben Mainz, som ligger på 12. plass i Bundesliga for øyeblikket.
Les mer om:

Det begynner å bli tydelig HamKam mener alvor

Årets OBOS-Liga sesong var den tøffeste vi har sett på veldig lenge, hvor Mjøndalen og Viking sikret seg Eliteseriebillett. – HamKam som var nykommere etter sitt opprykk de har ambisjoner om å klatre videre.  HamKam havnet på 9.plass i år og vil neste år være med å kjempe om opprykk. Trolig får de tøffest konkurranse fra Aalesund og Sogndal som begge nesten klarte det i år.

Thomas Rekdal på vei til Tyskland. Farah og Chaib også trolig ferdige

Thomas Rekdal er tapt for FFK. Fredag fikk unggutten et konkret tilbud av en tysk klubb. Også Anas Farah og Youssef Chaib er etter alle solemerker ferdig i klubben.
Les mer om:

Politiets Fellesforbund hardt ut mot statsadvokatenes tilsyn: - Har ingen troverdighet

Flere statsadvokatembeter har åpnet tilsyn med voldtektsetterforskningen etter VGs avsløringer. – Det er ingen vits å føre tilsyn med egen virksomhet, mener fagforeningsleder Kjetil Rekdal.
Les mer om:

Når Adressa foreslår Kjetil Rekdal er Rosenborg på tannkjøttet. Da bør Eggen-kopien Svein Maalen vurderes på det sterkeste

Gjennom å spørre Geir Bakke har Rosenborg kvalitetsstemplet årets trenerprestasjon i norsk fotball. Spør de han som ble årets trener er sjansene større.

Rekdal lanseres som RBK-kandidat: – Vil være kontroversielt

Adresseavisens kommentator lanserer Kjetil Rekdal (50) som mulig Rosenborg-trener etter at Geir Bakke (49) sa nei. «Null prosent sjanse», svarer TV 2s Jesper Mathisen.

Supertrekning: Norge kommer lett til EM

Heldigvis trakk vi ikke Tyskland i EM kvalifiseringen slik vi gjorde før VM i Russland. Vi har trukket et Spania som ikke har fått ting på stell etter sparkingen av Landslagssjef Julen Lopetegui to dager før VM i sommer, et Sverige som er ujevne og tre land som vi burde vinne lett over, Romania, Færøyene og Malta.  Norge som er i en positiv trend kommer lett til EM. Les: William Nylander fikk innfridd kravet om gigantlønn «Dommen er at det er en tøff trekning, men også en attraktiv trekning. Både Sverige og Spania er garantert fulle hus på Ullevaal.

Rekdal om EM-kvaliken: – Tøff, men attraktiv trekning

Landslaget unngikk Tyskland i EM-kvaliken, men havnet i gruppe med Spania og Sverige. Det blir en kamp om 2.-plassen, mener tidligere landslagsspillere VG har snakket med.

Kilder til FB: – Thomas Rekdal på klubbesøk i Liverpool – skal videre til Italia

Flere engelske klubber har vist interesse for Thomas Rekdal (17). Etter hva FB erfarer skal en av dem være den storklubben Liverpool.

Feier all tvil til side. Nå har Rekdal fokus på opprykk

Kjetil Rekdal skal riste av seg Start-nedturen fortest mulig. Nå starter jobben for opprykk i 2019 og Eliteseriespill i 2020.
Les mer om:

Rekdal varsler tøffere krav til spillerne

► Se intervju med Start-treneren etter nedrykket.
Les mer om:

Herolind Shala passer ikke i OBOS-ligaen og det vet Kjetil Rekdal

Helt til det var fire kamper igjen av årets Eliteseriesesong så det ut som om Kjetil Rekdal hadde klart oppgaven med å sikre plassen for Start. – Men så, i en kombinasjon av vanskelige kamper, uflaks og svake prestasjoner ble det fire strake tap og direkte nedrykk.  En av Starts nøkkelspillere Herolind Shala er rett og slett for god for OBOS-Ligaen og det er noe Kjetil Rekdal vet. Les: Blir definitivt ikke med klubben ned Kjetil Rekdal sier til Eurosport det er usannsynlig at den allsidige 26-åringen blir i Kristiansand.

Reiten stakk av med tre priser under fotballgallaen

LSKs Guro Reiten gjorde storeslem under fotballgallaen søndag og ble årets spiller, toppscorer og vant årets mål. Kjetil Rekdal ble tildelt Kniksen-prisen.

Rekdal tildelt Kniksen-prisen

– Eg er overraska og sjokkert, for dette hadde eg ikkje sett for meg, sa Rekdal under prisutdelinga Fotballfesten. Start-trenaren kan sjå tilbake på ei lang karriere både som proffspelar og på det norske landslaget, samt serie- og cupgull med Vålerenga og Aalesund som trenar.
Les mer om:

Kjetil Rekdal fikk Kniksenprisen

Dagen etter nedrykket med Start ble Kjetil Rekdal (50) hedret med Kniksens hederspris av Norsk Toppfotball, for sin innsats for norsk fotball over flere tiår.

Han som alltid var «fus i alt»

ULLEVAAL STADION (VG) Rett fra nedrykk til hederspris. Det ble en noe absurd helg for Kjetil Rekdal (50). Men prisen fortjener han, for alt han har bidratt med for norsk fotball gjennom mer enn 30 år.

Kjetil Rekdal er den viktigste landslagsspilleren som noen gang har spilt i rødt, hvitt og blått

Trengte Norge et mål så fikk vi det av Kjetil Rekdal (50). Nå har en av Drillos beste menn endelig fått den prisen han fortjener.
Les mer om:

- Jeg er målløs. Og det skal litt til å få meg dit

Lørdag rykket Kjetil Rekdal ned med Start. Søndag fikk han Kniksens hederspris på da norsk fotball feiret seg selv på Ullevaal Stadion.

Kippe kåret til «Årets forbilde» – hattrick for Reiten

En tidligere LSK-spiller ble kåret til Årets spiller i Eliteserien 2018. I Toppserien gikk prisen ikke overraskende til Guro Reiten. Kniksens hederspris ble tildelt Kjetil Rekdal.