Nyheter om Rekdal


Rekdal oppgitt over Glimt: – Rart at de reagerer

(Bodø/Glimt – Tromsø 0-1) Det kom nesten ut av intet, men med en herlig demping og en nonchalant avslutning sørget Runar Espejord for Tromsø-jubel i «Slaget om Nord-Norge».

Ny VIF-jubel, men Rekdal er skremt

Vålerenga holder følge med tetlagene etter 1-0 over Stabæk. Men Oslo-klubben klarer ikke å fylle Intility Arena. Kjetil Rekdal beskriver tallene som «skremmende».

Rekdal og Farah tilbake - men Høgmo er usikker på hvor mye de to ungguttene tåler

Thomas Rekdal (17) er tilbake etter å ha vært strålende i G17-EM. Også Anas Farah (18) er tilgjengelig for spill igjen, men Per-Mathias Høgmo (58) er usikker på om de ungguttene tåler 90 tøffe minutter mot Hønefoss.

Thomas Rekdal: - Nå er det kun FFK som gjelder!

- Alt jeg vil nå er å bidra til at FFK klatrer på tabellen. Hva som skjer i fremtiden bruker jeg minimalt med energi på.
Les mer om:

Skjermer VIF-profil i tre kamper til - Rekdal reagerer

Felipe Carvalho (24) herjer på banen, men får ikke snakke med pressen utenfor. Slik fortsetter det i tre kamper til - frem til etter derbyet mot Lillestrøm.
Les mer om:

Kapteinens forklaring på EM-suksessen: – Ikke ofte sånn på et landslag

Norges G17-landslagskaptein Thomas Rekdal er klar for å skape skandaleoverskrifter mot vertnasjonen England.
Les mer om:

Rekdal er brennhet blant agenter og speidere - FFK lar seg ikke stresse

– Vi er naturligvis klar over at mange klubber følger Thomas (Rekdal) tett. Vi har en god dialog med Thomas og skal helt sikkert prate sammen igjen om ikke lenge, men akkurat nå ønsker vi bare han og resten av landslaget lykke til.
Les mer om:

Nevøen herjer i EM. Sønnen irriterte Solskjær og vil ryste RBK i kveld

I U17-EM står Thomas Rekdal fram som et talent av den sjeldne sorten. I kveld vil Niklas Rekdal forsøke å stjele overskriftene når RBK står på motsatt banehalvdel. Kjetil Rekdal tviler.

Ble omtalt som «Thomas Kristus» etter seieren – Rekdal stresser ikke med klubbskifte

Thomas Rekdal (17) herjet mot Sverige, da han snudde EM-oppgjøret med sine to scoringer. Etter kampen hevdet kapteinen at han ikke har hastverk med å bytte klubb fra FFK.
Les mer om:

G17-landslaget: Rekdal snudde til seier mot Sverige

Thomas Rekdal scoret begge målene da Norges U17-landslag i fotball vant 2–1 i EM-kampen mot Sverige mandag.

Rekdal-magi da Norge slo Sverige: - Briljant

(Norge - Sverige 2-1) Det norske G17-landslaget fikk en marerittstart mot Sverige, men slo tilbake. Kaptein Thomas Rekdal (17) skal ha mye av æren for nettopp det.
Les mer om:

Rekdal-dobbel snudde kampen

Thomas Rekdal scoret begge målene da Norges U17-landslag i fotball vant 2–1 i EM-kampen mot Sverige mandag.

Ble nedringt av agenter i vinter. Men Høgmo-løfte fikk Rekdal til å bli i FFK

Thomas Rekdal (17) måtte forsikre seg om én ting før han valgte å spille 2. divisjon denne sesongen.
Les mer om:

Rekdal og Norge rystet Portugal

(Norge - Portugal 0-0) FFKs Thomas Rekdal og G17-landslaget innledet EM-mesterskapet med å ta poeng mot Portugal, som vant U17-EM så sent som i 2016.
Les mer om:

Klokken 14.00 er det EM-start for FFK-Thomas

FFK-kometen Thomas Rekdal (17) er uaktuell mot Mjølner på grunn av landslagsoppdrag. Nå håper han å bidra til et stolt mesterskapsøyeblikk, slik onkel Kjetil (49) gjorde for 20 år siden.
Les mer om:

Rekdal mener dommerne har gjort for mange feil – se de omdiskuterte situasjonene her

Dommersjef Terje Hauge gir egen stab terningkast 5. «For mange opplagte situasjoner som ikke blir tatt», mener imidlertid Kjetil Rekdal.
Les mer om:

Her er summene FFK kan sitte igjen med for Farah og Rekdal

Det finnes kun én ting som bør bekymre daglig leder Joacim Heier: Kontraktssituasjonen til Thomas Rekdal og Anas Farah. Det skriver Joacim Jonsson i denne ukens Fotballblogg.
Les mer om:

Rekdal advarer etter brøler: - Spar oss

Mener trønder ikke bør dømme Molde og omvendt: - Dukker opp konspirasjonsteorier.
Les mer om:

FFKs Thomas Rekdal til England

Etter søndagens serieåpning ble Thomas Rekdal skrytt opp i skyene av Askers Patrik Karoliussen. Nå er FFK-juvelen tatt ut i landslagets G17-tropp som skal spille EM i ENgland.

Reagerer på VIF-ambisjon: - Veldig defensivt

Vålerenga vil komme høyere opp på tabellen enn i fjor og «håper på topp seks». - Passivt, mener Kjetil Rekdal.

Rekdal langer ut mot VIF-fansen: - Sjikane

- Hold det innenfor en ramme som er litt morsom, sier fotballeksperten.
Les mer om:

Slik blir Derbylørdag og Supersøndag på Eurosport og TVNorge

Seks ganger i løpet av 2018-sesongen vil det bli avholdt Derbylørdag og Supersøndag på Eurosport og TVNorge. Premieren skjer kommende helg. Lørdag 7. april starter Eurosport Norge sendingen fra Intility Arena allerede klokka 17.00, altså én time før avspark av rivaloppgjøret mellom Vålerenga og Strømsgodset i Oslo. Det er første smakebit av Derbylørdag i sesongen 2018. Seks lørdager gjennom sesongen vil rundens første kamp bestå av to lag som har helt spesielle bånd. Når Vålerenga og Strømsgodset tar avspark kl.

Først Odd, så Serie A og nå tilbake i Eliteserien

20 år gamle Rafik Zekhnini er en fantastisk teknikker som ikke helt passet inn i Odd sin trauste spillerstil. Derfor var det oppløftende da han i fjor sommer fikk kontrakt med det mer tekniske rettede Serie A klubben Fiorentina.  Den ferske Fiorentina manageren Stefano Pioli var imponert over Zekhnini sine tekniske ferdigheter, men han har ikke benyttet han i særlig grad.  Unggutten har fått ett innhopp for Serie A-klubben mot Internazionale 20. august 2017, og har flere ganger vært ubenyttet reserve.

Her er FFKs G16-tropp

Troppen teller 17 spillere. Troppen skal forsøke å forsvare fjorårets sterke 5. plass i Interkretsserien. I tillegg skal de delta i Adidas cup og i NM. I sommer skal de møte engelsk motstand under en treningsleir i og rundt Liverpool. Trenere og veiledere er Magnus Pettersen og Sindre Rekdal.

Kaptein Rekdal ledet Norge til EM-sluttspill

Thomas Rekdal (17) var kaptein da det norske U17-landslaget kvalifiserte seg til EM-sluttspillet som går av stabelen i England senere i våres.
Les mer om: