Nyheter om Rekdal


– En rotete kamp

Start-trener Kjetil Rekdal synes kampen totalt sett endte med et rettferdig resultat, men han er klar på at det holder ikke å få for lange perioder uten seire skal Start holde plassen i Eliteserien. – Det var lite målsjanser her,…

Tror «ringreven» Rekdal redder Start: – De ser mer solide ut

(Start – Ranheim 0–0) I en tam forestilling endte det målløst på Sør Arena. Men Ranheims Kristoffer Løkberg tror Start kan holde plassen i Eliteserien.

Disse starter mot Ranheim

Kjetil Rekdal har en tilnærmet skadefri tropp foran kampen mot Ranheim. Det betyr et luksusproblem i forhold til hvilke spillere som skulle starte oppgjøret. I startoppstillingen finner vi blant andre en spiller som fikk noen minutter mot Brann på mandag.…

Kjetil Rekdal avslører nerver i bunnkampen: – Har panikk for å tape

KRISTIANSAND (VG) Med vinnervilje, erfaring og disiplin er han i ferd med å gjenskape optimisme på Sørlandet. Men Start-trener Kjetil Rekdal (49) innrømmer at hans ekstreme konkurranseinstinkt kan sørge for en emosjonell berg-og-dal-bane.

Status på Rekdal og Anas: – Håper og tror begge blir i FFK

Sannsynligheten for at FFK-talentene Thomas Rekdal (17) og Anas Farah (18) blir i klubben er store.
Les mer om:

Tror ikke de møter et svekket Brann

Starts trener Kjetil Rekdal er klar på at det å reise til Brann Stadion i tro om at det bare er å ta med seg tre poeng hjem igjen, er ikke sant. Det til tross for at de røde ikke…
Les mer om:

Bytter Eliteserieklubb, men først i januar

Overskriften stemmer hvis og bare hvis Kjetil Rekdal klarer å berge Eliteserieplassen til Start. Klokken syv i kveld besøker de Brann i Bergen og vil hvis de vinner klatre fra nest siste plass til tolvteplassen over Bodø/Glimt. 29 år gamle Joackim Jørgensen vil spille ut sesongen for Sarpsborg 08, men vil flytte enda litt lenger sør og bli Start-spiller.

Offensiv midtbanespiller klar for Start

Siden Espen Børufsen er satt på sidelinjen etter en operasjon i foten, måtte Kjetil Rekdal finne en erstatter som kunne spille venstre kant i tillegg til indreløper og en typisk tierrolle. Det fant han i en spiller med fartstid i…
Les mer om:

Herolind Shala klar for Start

Kjetil Rekdal har gjort sin første signering som Start-trener.
Les mer om:

Kjetil Rekdal har funnet en midtbanespiller han liker

Start befinner seg fortsatt på utsatt plass i Eliteserien, men etter Kjetil Rekdal overtok ansvaret har ting begynt å gå riktig vei. – Ingen av de vi snakket med tror sørlandsklubben rykker ned lenger, til tross for at de ligger nest sist.  Nå ser det ut til at Kjetil Rekdal har fått på plass sin første signering som Start manager.

Det er stort hull i taket på Hatlelitunellen(pluss)

Et stort kjøretøy forårsaket stor skade i Hatleli-tunellen i løpet av jazzuka. – Løs betong kunne falt ned og skadd andre kjøretøy, sier Roger Rekdal i Molde Bydrift.
Les mer om:

Kjøpt for millioner, leies ut til svenskene

Det var mye som ikke gikk på skinner for Start etter de fikk nye investorer og penger til en satsing tilbake til toppen av norsk fotball.. Det skulle satses og pengene satt løst, blant annet ble islandske Kristjan Floki Finnbogason hentet i fjor sommer. Kjetil Rekdal som er i ferd med å dra Start ut av nedrykkssumpen leier i følge Fotbolltransfers ut den den islandske spissen til Brommapojkarna i Allsvenskan.

Har bare to kamper i Eliteserien så langt i år

På grunn av lite spilletid tar Benjamin Boujar reisen fra nesten nederst i Eliteserien til toppen av andredivisjon.  – Resten av 2018-sesongen er Benjamin Hødd-spiller. Boujar har spilt to kamper i Eliteserien i år. Med Håkon Opdal tilbake fra skade og Jonas Deumeland som har imponert etter at han ankom i vår, så ville mulighetene for spilletid for A-laget vært mindre utover høsten. Derfor har klubben valgt å la ham få matching i 2. divisjon fremover. Hødd topper andre divisjon etter 12 kamper med 25 poeng.

Lånes ut til klubb i krise

Sandefjord sliter alvorlig helt i bunnen av tabellen, etter Ketil Rekdal overtok Start har de begynt å vinne, mens Sandefjord har en uavgjort og fire tap på de fem siste kampene. Nå låner de Stian Ringstad som ikke har fått spille så mye som han ønsker på Strømsgodset i år.

FFK forhandler med klubber i Premier League og Serie A

Thomas Rekdal (17) kan være på vei bort fra FFK allerede i sommer. FFK er i reelle forhandlinger med en klubb i Premier League og en klubb i Serie A.

FFK-juvelene avventer – ikke nær ny kontrakt med det første

FFKs daglige leder Joacim Heier forteller at FFK er i dialog med Anas Farah (18) og Thomas Rekdal (17) om ny FFK-kontrakt, men forstår godt at de avventer situasjonen.
Les mer om:

Tandberg gjenforenes med Rekdal i Start

Tidligere Bærum-trener Morten Tandberg skal igjen jobbe med Kjetil Rekdal.

Rekdal gjenforenes med sin gamle assistent

Morten Tandberg er igjen under Kjetil Rekdals vinger. Mandag ble han en del av trenerstaben i Start.
Les mer om:

Start-kapteinen roser Rekdals grep

Start har plukket 7 av 12 mulige poeng under Kjetil Rekdal. Klubbkaptein Espen Børufsen liker det som skjer på Sørlandet.

Start-kapteinen roser Rekdals grep

Start har plukket 7 av 12 mulige poeng under Kjetil Rekdal. Klubbkaptein Espen Børufsen liker det som skjer på Sørlandet.

– Vi skulle ta sju poeng på fire

Dette var et mål som Start-trener Kjetil Rekdal hadde satt seg for de første kampene etter han overtok som trener, i tillegg til avansement i cupen. Så langt ligger Start helt på skjema. – Det er en god følelse selvsagt…
Les mer om:

Rekdal ødela Berg-debuten på to minutter

SØR ARENA (VG) (IK Start - Stabæk 2–1) I sommervarmen på Sør Arena trengte begge lag tre poeng i bunnstriden. Etter at Stabæk tok ledelsen, trengte Start kun to minutter på å snu kampen.
Les mer om:

Disse spiller mot Stabæk

Simon Larsen er skadefri og er tilbake i startoppstillingen når Start tar imot Stabæk på Sparebanken Sør Arena. Dette er de spillerne Kjetil Rekdal har tatt ut. Jonas Deumeland står i mål. I forsvar spiller Simon Larsen, Damion Lowe, Henrik…

Denne effekten har trenersparkingene i Eliteserien gitt

Alle utenom Sandefjord har fått en positiv effekt av å kvitte seg med treneren. Søndag er det Henning Bergs første kamp som Stabæk-trener, mot mannen som har fått fart på Start, Kjetil Rekdal.

Sendt på dør, men kommer ikke tilbake til sin gamle klubb Vålerenga

«Lille Mohammed», «Good Fellah» var virkelig på vei opp og frem da han i 2013 tok spranget ut i den store verden fra Vålerenga til den danske klubben Esbjerg.