Nyheter om Reiten


Mjelde bunnsolid i toppkampen

Maren Mjelde spilte hele kampen da serieleder Chelsea vant 3-0 over Arsenal onsdag kveld. Guro Reiten startet på benken, men slapp til ti minutter før slutt. Pernille Harder (x2) og Fran Kirby ble London-derbyets målscorere.

Fastlege Kåre Reiten kritiserer Stanley Wiraks pressekonferanse om massevaksinering. Wirak får støtte fra kommunelegen.

Først ble det utsatt. Så ble det utsatt igjen. Men nå er de klare for premiere
Les mer om:

Mjelde og Reiten til ligacupfinale

Chelsea slo enkelt bynabo West Ham 6-0 i onsdagens semifinale i den engelske ligacupen. Maren Mjelde og Guro Reiten bidro for tittelforsvareren. London-derbyet ble aldri spennende. Allerede etter 27 minutters spill ledet Chelsea 4-0 etter scoringer fra Pernille Harder (2), Sophie Ingle og Bethany England. Etter pause gjorde Francesca Kirby vertenes femte nettkjenning for kvelden, mens Harder på tampen fullførte hattricket. Mjelde spilte hele kampen i Chelsea-forsvaret. I det 77. minutt kom Reiten innpå som erstatter for Kirby. I finalen 14.

Bedriftsleder etterlyser mer respekt i kommentarfelt og debatter

– I 20 år så har de berget oss, men nå ser vi på dem som et problem, sier Kristofer Reiten. Han reagerer på all negativiteten rundt sesongarbeidere som i årevis har jobbet i fiskeribransjen i Norge.
Les mer om:

Reiten med to assist

Guro Reiten leverte to assist da Chelsea slo Aston Villa 4-0 borte og inntok tabelltoppen i engelsk superliga.
Les mer om:

Reiten sendte Chelsea til semifinale i ligacupen

Guro Reiten tok ansvar da Chelsea var på vei ut av ligacupen. Med ett mål og to assist senket hun Manchester City i kvartfinalen.

Sendte Chelsea til semifinale

Guro Reiten tok ansvar da Chelsea var på vei ut av ligacupen. Med ett mål og to assist senket hun Manchester City i kvartfinalen. Reiten startet på benken, men kom inn for Erin Cuthbert etter en drøy time. Hun la opp til utligningsmålet i det 90. minutt, scoret ledermålet i 1.

Kirby-show da Chelseas herjet

Fran Kirby scoret fire ganger da Chelseas kvinnelag i fotball tok seg opp i ryggen på serieleder Manchester United med 5-0-seier over Reading. Det var den eneste kampen i helgens serierunde i kvinnenes superliga som kunne avvikles, Guro Reiten noterte assist på en av Kirbys fire scoringer. Reiten var eneste norske spiller i Chelsea-laget etter at Maren Mjelde måtte kaste inn håndkleet rett før avspark. Hun vant den norske duellen med Reading-spillerne Kristine Leine og Amalie Eikeland.

Måtte avlyse gudstjenester julaften. Nå skal soknepresten reise rundt med kirkebil og holde utendørs samlinger(pluss)

Den opprinnelige planen var at det skulle holdes gudstjeneste klokken 11, 13 og 15, i kulturhuset i Bjugn. Nå avlyses de to første, mens den siste går som planlagt, opplyser sokneprest Ole Thomas Bientie Reiten.
Les mer om:

Stort koronautbrudd hos Chelsea

Flere av Chelseas kvinnelige fotballspillere har testet positivt for koronaviruset. Det bekrefter klubben på sine nettsider. Det betyr at søndagens kamp mot Tottenham er utsatt. I Chelsea befinner det seg flere norske spillere. Maria Thorirsdottir, Guro Reiten og Maren Mjelde spiller alle i den engelske storklubben. De vil nå holde seg hjemme fram til de møtes igjen etter nyttår.

Dobbel Reiten-assist for Chelsea

Guro Reiten hadde to målgivende da Chelsea tok seg lett videre til åttedelsfinale i mesterligaen med 3-0-seier hjemme mot Benfica og 8-0 sammenlagt.
Les mer om:

Flere norske på The Guardian-kåring

Den britiske storavisen The Guardian har kåret de 100 beste kvinnelige fotballspillerne i verden i 2020, og der er Norge representert med fire spillere blant topp 50. Barcelona-spiller Caroline Graham Hansen er inne på en 8.-plass, mens Maren Mjelde (Chelsea) følger på 39.-plass. Ingrid Syrstad Engen (Wolfsburg) er på 45.-plass mens Chelsea-spiller Guro Reiten følger på plassen bak. Avtroppende Vålerenga-spiller Sherida Spitse er for øvrig på 83.-plass i kåringen.

Bygda som berga butikken(pluss)

– Det er bra vi ikke visste hvor omfattende det var å starte opp butikk, sier Ingvild Brevik og Therese Reiten Antonsen. Da bygda sto i fare for å miste den viktige møteplassen, tok de – med flere - et viktig valg.
Les mer om:

LSK vant kampen om Lyn-profilen: – Hun er unorsk og kan minne litt om Reiten

Hege Riise har fulgt henne i flere år, men ikke ment hun var god nok, før nå. I tillegg har LSK kvinner forlenget med en av sine egne.
Les mer om:

Norge klar for fotball-EM

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret kampens eneste scoring da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.Wales prøvde knapt å angripe den første timen, men tettet igjen og slapp ikke Norge til mange sjanser. I det 61. minutt vant Maanum ballen fra spissen Kayleigh Green, som var på vei ut av eget forsvar. Hun førte den i høyt tempo og klemte til fra 20 meter. Ballen føk inn i hjørnet.

Englandsproffene spiller lite

Guro Reiten, Maria Thorisdottir og Cecilie Fiskerstrand har spilt lite i de første kampene av den engelske superligaen. Det bekymrer verken landslagstreneren eller trioen selv.
Les mer om:

Sjögren tar ut stjernespilleren i troppen til Wales og Hviterussland

Norge kan sikre EM-plassen i kampene mot Hviterussland og Wales. Se troppen til kampene her.Onsdag 21. oktober tar Norge imot Hviterussland hjemme på Ullevaal, før turen går til Wales og kamp 27. oktober. Med seier i en av kampene er Norge klare for EM. Mandag ble troppen tatt ut, en tropp som inneholdt blant annet to debutanter i Thea Bjelde og Olaug Tvedten. LES: Liverpool ønsker å danne verdensbeste stopperpar– Vi synes det er riktig å slippe til noen nye.

Reiten med to mål i Ligacupen

Den norske landslagsspissen Guro Reiten scoret to mål da Chelsea slo Arsenal med 4-1 i første runde av Ligacupen onsdag.
Les mer om:

Landslagsstjernene spår rekordjevn gullkamp - synes ikke synd på LSK

De har sett gamleklubben bli vippet av tronen i Toppserien, men verken Guro Reiten (26) eller Ingrid Syrstad Engen (22) synes synd på Lillestrøm.

Wold med målgivende og seier

Ingrid Moe Wold og Maren Mjelde markerte seg da Everton og Chelsea barket sammen i FA-cupen. Wold og Everton tok seg videre med 2-1. Chelsea tok ledelsen, men Wold var nest sist på ballen da Everton utlignet. Guro Reiten ble kastet innpå for Chelsea med et kvarter igjen, men klarte ikke berge ekstraomganger til tross for flere gode involveringer i Chelseas sluttspurt.

Norge-børsen: Graham Hansen Norges beste, da Norge tok et langt steg mot Fotball-EM

ULLEVAAL (Sporten) (Norge – Wales (0-1) De norsk fotballandslaget for kvinner var endelig tilbake. Hvor Norge ikke var på sitt beste i oppgjøret mot Wales på Ullevaal Stadion. Målsjanser: 3-3. Pause: 1-0, Tilskuere: 0 på Ullevaal Stadion. Mål: 0–1 (29) Guro Reitan ( Caroline Graham Hnasen) Gult kort: Kristine Minde (71), Ingrid Moe Wold (64), Kayleigh Green (81), Angharad James (75). Dommer: Gitte Holm, Danmark,– 3 poeng.Norge dominerte store deler av kampen, men var fryktelig slurvete og ga bort mange muligheter til Wales.

En svak forestilling av Norge

Ullevaal (Sporten) ( Norge – Wales 1-0) Norges fotballjenter var ikke på sitt beste, men tok en kneppen seier i kampen mot Wales. Og vil være klar med seier i neste kamp.Norge spilte på nasjonalarenaen uten tilskuere. Det tok litt tid for de norske fotballjentene , begynte å spille fotball. Det virket som om at dem var preget av at de ble spilt for ett tomt Ullevaal Stadion i EM-kvalifiseringskampen mot Waliserne. Det var to lag som helt klart hadde gjort hjemmeleksene godt i forkant av oppgjøret. Norge kom seg etterhvert og tok ledelsen i oppgjøret.

Norge måtte ha hjelp av keepertabbe

ULLEVAAL (VG) (Norge-Wales 1–0) I 29 minutter så det ut som Norge ikke hadde spilt en landskamp på 196 dager. Så prøvde Guro Reiten (26) seg med et innlegg.
Les mer om:

Reiten matchvinner for Norge

Norge er i praksis klare for EM etter 1-0-seier mot Wales på Ullevaal tirsdag. Guro Reiten scoret målet som sikret lagets femte seier i kvalikgruppen. Les mer på tv2.no/sport.
Les mer om:

Guro Reiten eneste målskårer

ULLEVAAL (NRK): Det norske landslaget står fortsatt med full pott i EM-kvalifiseringen, men fikk svært tøff motstand mot et tøftspillende Wales-lag.
Les mer om: