Nyheter om Reisemål


Flyr hadde over 50.000 passasjerer i desember

Flyr hadde totalt 51.551 reisende fordelt på 13 reisemål i desember. Flyene var i gjennomsnitt under halvfulle.
Les mer om:

Verdens høyeste nattski-løype åpnet i Kasakhstan

Kasakhstan er et yndet reisemål for skientusiaster som alltid er på utkikk etter nye attraktive desitansjoner før de blir allemannseie. En av de mest populære destinasjonene er Shymbulak Mountain Resport – det største vintersportsstedet i hele Sentral-Asia.
Les mer om:

– 70 kroner ekstra utgjør ikke den store forskjellen

Grunnet stigende priser mener flere at Hovden har blitt et reisemål for dem med god råd. – Det er jo trist, men lokalt næringsliv står i en krevende situasjon, sier ordfører i Bykle, Jon Rolf Næss.

Beitostølen setter seg høge mål – skal bli Norges best tilrettelagte reisemål

Beitostølen og Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) har ambisjoner, sammen med Øystre Slidre kommune, om å ta en tydelig posisjon som Norges best tilrettelagte og mest helseskapende region for alle.

Levy graver dypt i Tottenhams lommer for å kunne levere et enormt lønnstilbud for en «game-changing» midtstopper

Det er definitivt nye takter for Tottenhams styreleder Daniel Levy som er kjent for å være gnien. Han viste trolig hva det innebar å hente inn Antonio Conte, Italieneren er en av verdens aller beste managere, samtidig er han en drittunge som vil ha alt han peker på. Styrelederen er villig til å bla opp «store» lønninger i et forsøk på å overbevise Chelsea stjerne Antonio Rudiger om å bytte ut vest-London med Nord-London.

Rauma tildelt merket for bærekraftig reisemål

- Vi er stolte over å kunne fortelle at Rauma nå har fått tildelt merket som bærekraftig reismål, etter en stor og omfattende prosess mellom kommunen og næringslivet.
Les mer om:

Norwegian: Få julestemning i Europas storbyer

Stemningsfylte julemarkeder er populære reisemål i november og desember. Kombinasjonen av en storbys kulturliv, kulinariske opplevelser og muligheten til å kose seg med shopping i Europas julepyntede storbyer er forlokkende, skriver flyselskapet Norwegian i en pressmelding.
Les mer om:

Gjestene strømmer til Monicas unike hotell

BARCELONA(TV 2): Overturisme, forurensning og klimautslipp. Et av verdens mest populære reisemål, Barcelona, forsøker å gjøre byen klimavennlig. Opp popper miljøvennlige hoteller, økologisk mat og bærekraftig shopping. Men blir storbyferie etter hvert kun for de som har mye penger?

Nord-Troms fortsatt et bærekraftig reisemål: - Jobben mot å bli et bærekraftig reisemål slutter aldri(pluss)

Nord-Troms som reisedestinasjon har igjen blitt merket som bærekraftig: – Utrolig flott å se at vi som region jobber i riktig retning, sier Marie Angelsen i Visit Lyngenfjord.

Ving lanserer pakketur til Svalbard

Du trodde kanskje Ving solgte bare sydenturer? Da må du tro om igjen! Nå utvider reisearrangøren programmet med eventyrlige pakkereiser til et av verdens mest unike reisemål – Svalbard.
Les mer om:

Reisemål 2022: Lonely Planet anbefaler Norge

Norge er et av 10 land Lonely Planet anbefaler å reise til i 2022. - Vi har vunnet hjertene til Lonely Planet-familien mye takket være vårt arbeid med å utvikle et bærekraftig reiseliv, sier Innovasjon Norge.

Skottevik Camping – perfekt for sport

Skottevik Camping er en vakker campingplass ved Kristiansand. Med det sydlandske klimaet kan campingturister glede seg over de gode temperaturene til langt ut på senhøsten og vinteren. Selv da fins det mange grunner for å velge nettopp Skottevik Camping. Liker man vannsport eller løping så fungerer campingen som utgangspunkt for disse idrettene. Men syns du det er langt til Sørlandet? Ikke fortvil, det hurtiggående toget går nå direkte fra de aller største byene i landet. Snart vil det også være mulig å ta campingvogna på skinnegangen.

Kirkenes tildelt merket for bærekraftig reisemål

Med sterk vekst fra asiatiske nordlysturister hadde Kirkenes behov for å styre utviklingen til gode for lokalbeboere og næringslivet. – Merkeordningen ble et effektivt verktøy for attraktiv vekst, sier Dag Norum, prosjektleder i Visit Kirkenes.
Les mer om:

Nå åpner disse populære rutene fra Torp igjen: – Det gleder oss veldig

Ryanair starter snart å fly fra Torp til to populære reisemål i England.

Vil gjøre Øystre Slidre til Norges fremste helsebringende reisemål

Øystre Slidre er den eneste kommunen i Valdres med en positiv befolkningsutvikling. Det vil si at det er den eneste kommunen i Valdres hvor befolkningstallet går oppover. Men hva kan være grunnen til at Øystre Slidre skiller seg ut sammenlignet med resten av Valdres?

Startet reiseblogg tolv dager før landet stengte ned – så oppdaget de perler i eget nabolag: – Ikke som jeg husket det i det hele tatt

Bernt Roald og Torill har blitt ranet i London, spist verdens beste pizza i Italia og opplevd soukene i Marokko. De mener likevel at en by på Romerike er et like spennende reisemål som mye annet.

Norefjell får utmerkelse som bærekraftig reisemål

Innovasjon Norge har tildelt Norefjell Merket for bærekraftig reisemål. Et sømløst mobilitetsprosjekt med varetransport til fjell og bygd, selvdrevne busser og sensordreven brøyteinformasjon skal gi Norefjell grønn mobilitet i verdensklasse.
Les mer om:

- Nå kan vi reise igjen

Infeksjonslege Gunnar Hasle ser ingen grunn til å videreføre reiserestriksjonene til eksotiske reisemål.
Les mer om:

Portugal for viderekomne: Syv utvalgte steder for deg som ikke vil være typisk turist

Landet ble kåret til Europas ledende reisemål under World Travel Awards – reisebransjens Oscar-utdeling i fjor.
Les mer om:

Hit reiser dansken, svensken og nordmannen på høstferie

Topp 5 reisemål i høstferien for skandinavene, og tips til deg som skal på reise i høst.
Les mer om:

Berusende reisemål i Bordeaux

Vin, vin, vin og atter vin. Det er hva det handler om i La Cité du Vin.
Les mer om:

– Utanlandsk eigarskap er fordelaktig for eit reisemål i Noreg

Dei siste vekene har debatten om formuesskatten gått for fullt. No har også Atle Hovi, eigar av Beitostølen Resort, kasta seg ut i debatten. Han får støtte frå NHO, men motbør frå Ap.
Les mer om:

Ticket om årets sommertrafikk: – Vi merker at det tar seg opp nå(pluss)

Fremdeles reiser de fleste innenlands, men Spania er også et populært reisemål, tross pandemien.
Les mer om:

Topp 10 ting å gjøre i Oslo

Oslo har med god grunn gjort seg internasjonalt bemerket som et spennende reisemål der du i løpet av en enkelt dag kan oppleve museer, musikk og mat i toppsjiktet.
Les mer om:

Sunnhordland får utmerkelse som bærekraftig reisemål

Innovasjon Norge har tildelt Sunnhordland Merket for bærekraftig reisemål. Alle regionens åtte kommuner har stått samlet om å ta ansvar for en bærekraftig utvikling.
Les mer om: