Nyheter om Reinertsen


Bibliotektipset: – Det er en morder iblant oss

– Jeg anbefaler «Six Wakes» av Mur Lafferty til alle som ønsker seg en litt annerledes sci-fi bok, skriver bibliotekar Elisabeth Reinertsen ved Fredrikstad bibliotek

Sinnene er i kok etter at drone skremte kuene på Hvaler: – Bruk hagle og skyt ned drona!

Onsdag ettermiddag var det noen som fløy med drone over Holte gård på Kirkøy og skremte opp kuene. – Dette er uvettig. Jeg fikk helt vondt i hjertet, og fryktet at dyra skulle stikke av, sier Kari Reinertsen på Holte gård.

Heidi (36) og Apotek 1 Helsehuset vant dobbelt opp

Apotek 1 Helsehuset ble mandag kåret til landets beste apotek i 2019. Og tror du ikke at apoteker Heidi Skjønhaug Reinertsen (36) ble kåret til årets sjef i kjeden også.

Planlegger påskegudstjenester på nett

Alt tyder på at kirken må holde stengt i påsken. Biskop Stein Reinertsen må planlegge for en annerledes feiring. - Det er en underlig følelse, sier biskopen.

Rastløs fotballtrener: Leverte treningsprogrammet i postkassen til spillerne

– Når hele verden klarer det, så må jeg også klare det, sier Eli Reinertsen. Rastløs fotballtrener fra Torvastad. Som nå strikker og leker postmann.
Les mer om:

Slik rammes begra­velser, vielser og gudstje­nester i Agder

Biskop Stein Reinertsen valgte torsdag å avlyse alle gudstjenester i Agder og Telemark bispedømme. I tillegg iverksettes det restriksjoner knyttet til begravelser og vielser.

Isolert i kjellaren med familien i karantene i etasjen over

Trygve Reinertsen (51) frå Klepp har vore i isolasjon i halvannan veke. Han blei smitta av koronaviruset etter ein skiferie i Nord-Italia.

To nye smittetilfelle av koronavirus i Ålesund

Trygve Reinertsen (51) frå Klepp har vore i isolasjon i halvannan veke. Han blei smitta av koronaviruset etter ein skiferie i Nord-Italia.

«Lav bemanning i barnehagen» Jeg skulle ønske at denne overskriften sjokkerte meg

Siri Reinertsen forteller om hektisk hverdag der bemanningsplanen i barnehagen har store hull. – Jeg kan ta en hvilken som helst dag i et vaktsystem i en tenkt barnehage.
Les mer om:

Han skulle bare erobre en portal i et mobilspill. Det endte med redningsaksjon.

Ronny Berglihn Reinertsen klarte ikke å motstå fristelsen til gjenerobre et objekt på Songvår fyr knyttet til et mobilspill. Erobringstokten endte med at han mandag måtte reddes.
Les mer om:

Børge Lund får støtte etter dobbeltrolle-protesten

TRONDHEIM/OSLO (VG) Håndballklubbene vil ikke ha Børge Lund (40) som både klubbtrener og assisterende landslagstrener. Det er ikke noe problem, mener styreleder i Norsk Topphockey, Dagfinn Reinertsen.

Oppdrag utført?

Fædrelandsvennens økonomiske journalist, Rune Øidne Reinertsen, beretter i en artikkel 27. desember om et spesielt oppdrag i året som gikk. Den tyske byggmesteren ansvarlig for byggeskandalen ved Øvre Slettheia barnehage skulle han få i tale.
Les mer om:

Til topps i kåring: – Jeg blir jo litt stolt

– Det kom som en stor overraskelse, sier Eli Reinertsen.
Les mer om:

Dette er Stjernens favoritthaller

Stjernen har studert og vurdert de sju innkomne forslagene til utforming av ny ishall. Klubbens klare favoritter er «Fra fortid til samtid» og "Samspill". – Begge fremstår svært godt gjennomtenkt og treffer våre behov nærmest fullt ut, sier Stjernen-duoen Dagfinn Reinertsen og Sverre Jarild.

Biskopen: – Du må aldri slutte å være et medmenneske

Kristiansand er en god by for mange, men vi må gjøre den til en god by for alle, sier biskop Stein Reinertsen. Da har alle et ansvar.

Ørjan (28) reddet foreldrenes motorhavari- og returnerte med en sykkeltur på 11 mil i over 30 plussgrader

På årets varmeste dag hittil gjorde Ørjan Reinertsen (28) en god gjerning for familien.
Les mer om:

Stadig færre kirkebryllup: Cathrine og Petter ble viet på Sjøsanden foran ordføreren

Borgerlig vigsel er snart like vanlig som kirkelig. Petter Søyland og Cathrine Kvitnes Øen byttet ut alter og prest med sandstrand og ordfører. Agder-biskop Stein Reinertsen mener giftermålet i seg selv er viktigst.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Ny grunnstein etter 60 år

60 år etter at den første grunnsteinen for Flekkerøy kirke ble lagt, la biskop Stein Reinertsen ned en ny.

– Finnes en smertegrense for hvor mye som kan brukes på et kirkebygg før det må stenge

Biskop Stein Reinertsen skjønner at politikerne har en smertegrense for hvor mye penger som kan brukes for å holde samtlige kirker på Sørlandet åpne.

Agder-biskop: Mener predikant Pedersen må rydde opp

Agder-biskop Stein Reinertsen reagerer etter VGs sak om hvordan mirakelpredikant Svein-Magne Pedersen fra Vennesla har samlet inn penger fra nordmenn til nødhjelpsprosjekter som ikke eksisterer.

Fregatt-mannskap snakker om kollisjonen for første gang

HAAKONSVERN (NRK): Knut Sander Blakkestad våknet av høye rop og vann som strømmet inn i lugaren. Nå forteller han og kollega Tora Seth Reinertsen om dramatiske minutter i nattemørket.

– Jeg oppfattet ikke at dette skjedde på ordentlig

HAAKONSVERN (NRK): Knut Sander Blakkestad våknet av høye rop og vann som strømmet inn i lugaren. Nå forteller han og kollega Tora Seth Reinertsen om dramatiske minutter i nattemørket.

Forsvarte KM-tittelen i bridge

Brødrene Helge og Roald Mæsel forsvarte i helga sin KM-tittel, sammen med Ronny Kolnes og Martin Reinertsen.

Stolt og rørt farmor

Olaug Reinertsen hadde tatt turen fra Egersund til Berlin for å følge sine tre barnebarn under EM. Det ble en fantastisk opplevelse da minstemann Jakob Ingebrigtsen tok gull på 1.500 meter og på 5.000 meter!