Nyheter om Reiersen


Flere biler har kjørt utenfor her: - Umulig å se kanten

SKIEN: Da Vetle Reiersen skulle parkere utenfor Pizzabakeren ved Gråtenmoen sto bilen plutselig i grøften.
Les mer om:

Nå får Karoline (11) hjelp likevel

Karoline Reiersen Tangen (11) har rett til å få hjelp med brukerstyrt personlig assistent. Etter halvannet år med avslag, snur Fredrikstad kommune.

Kommunens nei til Karoline (10) er ugyldig, behandler saken på nytt

Karoline Reiersen Tangen (10) fikk avslag på å få BPA. Nå må kommunen behandle saken på nytt, sier Fylkesmannen, og kritiserer kommunens saksbehandling,
Les mer om:

Norsk videopremiere: Larsiveli tar det tilbake til Horten

– Neste år så vil jeg være på tv og ha en Spellemann / den bransjen her er fake så vi får se, jeg vil ikke nevne navn Larsiveli synes det er på tide å gi gatene en skikkelig freestyle igjen. Den fortsatt unge Vestfold-veteranen har rappet i over et tiår, og pangstartet 2019 med å opptre å by:Larm og gi ut EP-en Tvilling. Etter dette, låste han seg inne i studio for å sørge for at 2020 blir en varm affære. Nå er det duket for overskuddsmateriale.

Karoline-saken: – En hån mot foreldrene. – Jeg blir trist og forbannet

Jens Olav Simensen reagerer kraftig på artikkelen om Karoline Reiersen Tangen (10), og at hun til nå ikke har fått brukerstyrt personlig assistent. – Dette er hårreisende, men dessverre ikke enestående, sier han. Også Høyres Njål Gustavsen og Anita Vik (Frp) reagerer.

Fra Forsvaret til «altmulig-mann»: – Ikke mer stress enn jeg lager selv(pluss)

Etter 40 år i Forsvaret starter Ulf Reiersen opp bedriften «Sjøvegan Ingeniør & Konsulenttjenester».
Les mer om:

Viktig KIL-seier mot Våg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En tett og jevn kamp så lenge ut til å ende målløs, men KILs superreserve Marcus Reiersen hadde andre planer og sikret 1-0 og tre etterlengtede poeng minutter før full tid.Stolpeskudd Både KIL og Våg sto med 4 poeng på de fem første kampene og var begge avhengige av poeng for å ikke havne under streken på tabellen. Det var imidlertid lite som tydet på akkurat dette i åpningsminuttene på naturgresset på Kvinesdal Stadion.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

De kjøpte over 2.000 flasker på Ikea uten å vite hva de skulle med dem. Så fikk de en idé.

Første gangen Janice Reiersen (43) smakte kombucha var da de brygget den selv. Nå selger hun og samboeren trenddrikken på lokale markedsplasser.
Les mer om:

Folket koste seg på Åmot

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lørdag inviterte Handelshuset Kvinesdal til det som er blitt en svært populær dag i Kvinesdal. Vårsleppet på Åmot samlet store og små - og her kunne både mor og far handle godbiter, mens ungene hadde underholdning hele dagen.Mange koste seg med årets olabil-løp, der nærmere ti unge deltagere kjørte ned Åmot-bakken med hjemmesnekra biler.

KIL-poeng glapp på overtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter den overbevisende borteforestillingen mot Fløy 2 på mandag var det en KIL-gjeng full av selvtillit som gjestet Fevik og serieleder Express torsdag kveld. De blåhvite måtte imidlertid reise tomhendt hjem tross KIL-ledelse og heroisk innsats. Serielederen sikret tre poeng etter måldrama og 3-2-scoring på overtid.Express tok kommandoen fra start og hadde flere store sjanser de første ti minuttene.

KIL-poeng i bortedrama

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vertene Fløy 2 kom klart best i gang på Arkicon Arena. De var tydelig bestemt på å ta kommandoen fra start og tok ledelsen allerede etter 9 min da en godt slått corner ble stanget kontant i mål bak KIL keeper Atle Vinningland.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

KIL-tap i Grimstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var et godt organisert og fokusert KIL-lag som entret banen mandag kveld vel vitende om at halve Jerv 2-laget også hadde vært i OBOS-kamptroppen mot Strømmen kvelden før. Jerv 2 hadde mest ball de første 45, men de store sjansene delte lagene broderlig på.Vertene fikk mest lønn for innsatsen i 1 omgang da laget satte en corner i mål minuttet før hvilen.

Snudde til seier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var en rekordtidlig start årets seriespill i 4. divisjon. Da er det godt å ha en solid og god kunstgressbane å spille på. I tillegg skulle det være et klassisk nabo-oppgjøre mot Lyngdal. Det spørs om folk har ikke våknet opp fra vinterdvalen, og kanskje ikke forberedt på seriefotball.Men det kom 200 tilskuere til kampen. De fikk se en kamp, som åpnet ganske så rolig.

- Jeg har flaks som lever

I fjor sjekket rapperen Lars «Larsiveli» Reiersen (26) inn på rusbehandling, etter å ha begynt med kokain som 15-åring. Nå er han et av de store musikkhåpene foran bransjefestivalen Bylarm, men erkjenner at han har flaks som i det hele tatt er i live.
Les mer om:

De trenger lyttevenner

Ståle Kro og Sølvi Reiersen håper å kunne tilby «lyttevenn» for 2. og 3. klassinger fra våren av. Til det trenger de frivillige lyttere.
Les mer om:

Risikofylt dag i Den Lille Dyrehage: – Biter den, knuser den alt av sener og bein

Nils Harald Reiersen og Terje Jensen innrømmer at de hadde litt høyere puls enn vanlig mandag formiddag...
Les mer om:

Simpelt tyveri på frivilligsentralen

Onsdag hjalp Sølvi Reiersen en kvinne med å se på klær på Lund Frivilligsentral. I mellomtiden nappet en mann med seg 1500 kroner.
Les mer om:

Hjelper folk til en meningsfull fritid

- Vi ønsker oss alltid flere, men vi er heldige som får ha 110 fritidskontakter til våre brukere, sier fritidsveilederne Heidi Reiersen og Dagrun Sylten.
Les mer om:

Nå kommer kenguruene snart

Nils Harald Reiersen og Terje Jensen i Den Lille Dyrehage er i full gang med forberedelsen til kenguruene kommer.
Les mer om:

Fryktet for boligene

Hallgeir Reiersen var en av flere beboere som lenge fryktet at gårdsbrukene skulle gå med i brannen.
Les mer om:

Løten Høyre-topp trekker seg i protest

Nestleder Erik Reiersen trekker seg fra Løten Høyre. Bakgrunnen er regjeringens omstridte ulvepolitikk.
Les mer om:

– Ta spørsmålene på alvor!

Robert Reiersen, Christine Aamodt, Ahmed Lindov og Alf Eilertsen var bare noen av de mange som kom med sine meninger og spørsmål på gårsdagens folkemøte i Kvinesdal.

– De har noen skikkelige personligheter

To babyalligatorer har flyttet inn i Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia i Aust-Agder. – Det har gått over all forventning, sier eier Nils Harald Reiersen.
Les mer om: