Nyheter om Refsnes


Fylkesråd ber om folkets innspill til vannkraft

Aase Refsnes sier at de jobber med utvikling av vannkraft i et langsiktig perspektiv.
Les mer om:

Ingelin Noresjø: - Å få flere til å bo i sentrum handler både om å redusere bilbruk og å få mer liv i gata

Fylkesrådene Ingelin Noresjø og Aase Refsnes deltar på byromseminaret på Fauske tirsdag og onsdag denne uken.
Les mer om:

Gikk amok på Refsnes gods

Refsnes Gods-ansatte måtte tilkalle politiet da en mann ble i overkant utagerende på et av hotellrommene torsdag formiddag.
Les mer om:

Maria og barna fant våte og iskalde kattunger i grøfta: – Det kom en del tårer

Maria Refsnes var ute og syklet sammen med sine to yngste barn, da de hørte lyder fra skråningen.
Les mer om:

Ingunn (32) og Arnt Egil (34) fullfører boligdrømmen(pluss)

Snart vil den ærverdige boligen Bjørkly på Refsneshagen igjen fylles med liv og røre. Samboerparet Ingunn Rokseth (32) og Arnt Egil Refsnes (34) er i ferd med å fullføre boligdrøm-prosjektet sitt.
Les mer om:

Hjørnesteinsbedrift med 55 arbeidsplasser i faresonen

Kråkøy Slakteri as på Kråkøya i Roan mister fra nyttår sine to viktigste oppdragsgivere: oppdretterne Måsøval Fiskeoppdrett as og Refsnes Laks as.
Les mer om:

Mystisk fiskedød i Hå

Det flyter med døde fisker i Salteånå på Refsnes.
Les mer om:

Fylkeskommunen gir fem bygningsvernprosjekter en halv million kroner

- Dette er viktige midler som bidrar til at verneverdige bygninger i Nordland sikres, sier fylkesråd for kultur, miljø og folkehelse Aase Refsnes (SV).
Les mer om:

Oppdretter sponser villaksforvaltning(pluss)

Ivar Refsnes i Refsnes Laks AS har sponset et stort kartleggingsprosjekt i Norddalselva. – Dette gir oss et veldig godt utgangspunkt for forvaltninga av stammen i vassdraget, sier Hallgeir Stjern i Stordalselva og Norddalselva Lakseforvaltning.
Les mer om:

Folket ønsker tomter og infrastruktur(pluss)

Kommunens planleggere har holdt to åpne dager i samband med ny kommuneplan. En i Parken kjøpesenter og en på butikken på Refsnes i Stoksund. – Spesielt på Refsnes fikk vi mange innspill, sier arealplanlegger Kjell Vingen i Åfjord kommune.
Les mer om:

Landslagssjefen: Warholm har tatt nye steg

Spencer Tunicks kunstprosjekt med nakne mennesker i Bodø, skal bidra til at Bodø blir Europeisk Kulturhovedstad i 2024, mener fylkeskulturråd Aase Refsnes.
Les mer om:

Uten en rød tråd

Spencer Tunicks kunstprosjekt med nakne mennesker i Bodø, skal bidra til at Bodø blir Europeisk Kulturhovedstad i 2024, mener fylkeskulturråd Aase Refsnes.
Les mer om:

Kompost sikrer kraftig førsteslått på Refsnes

Utradisjonelle metoder har gitt gode resultater.
Les mer om:

– Jeg var aldri redd for livet(pluss)

Bård Svenning var den siste som kjørte ferga mellom Refsnes og Stokkøya. Hele livet har han levd i nærkontakt med sjøen, og han har opplevd mang en storm. – Men jeg har aldri trudd at det ikke skulle gå bra, sier den pensjonerte sjøulken.

Forsøker å heve båten(pluss)

Vraket av den gamle fiskebåten MS Varodden skal forhåpentlig ikke okkupere sjøareal ved den gamle fergekaia på Refsnes så mye lenger.
Les mer om:

Én million kroner til Klungset leir

Fylkesråd Aase Refsnes og spesialrådgiver Egil Murud hadde med seg én million kroner i støtte da de besøkte Klungset leir.
Les mer om:

Vil bli utstillingsvindu for havbruksnæringa

Refsnes Laks AS i Åfjord ønsker etablere visningssenter for formidling av kunnskap om havbruk. – Dette er noe som gagner hele næringa, sier administrerende direktør Jon Refsnes i bedriften.
Les mer om:

Planlegger å etablere et spektakulært opplevelsessenter

Refsnes Laks AS ønsker å etablere SeeSalmon, som skal bli et moderne og spektakulært opplevelsessenter for havbruk i det nye Powerhouse på Brattøra i Trondheim.
Les mer om:

Jubilant: Hele livet har Kirsten har jobbet med og for omsorg

I løpet av 55 år har Kirsten Refsnes vært vernepleier, lefsebaker, rekeplukker, miljøterapeut og politiker. Nå er hun endelig pensjonist.
Les mer om:

Får tildelt midler for å gjøre Saltdal mer attraktivt for innvandrerkvinner

VIKTIGE TILTAK. Aase Refsnes mener det er viktig å sørge for at innvandrere, særlig kvinner, blir integrert godt i samfunnet. Arkivfoto: Sylvia Bredal Saltdal Røde Kors har fått en pengegave fra fylkeskommunen for å styrke kommunens møtested for innvandrerkvinner.

93 løp til ære for Jan Refsnes

Jan Refsnes var ildsjelen som løftet friidretts-Jæren til nye høyder. I dag hedret deltakerne i Orremilå ham ved å løpe så fort de kunne.
Les mer om:

Bor du på Norges mest attraktive sted?

Da vil fylkesrådene Aase Refsnes og Ingelin Noresjø høre om det.
Les mer om:

Færre søkte seg til privatskoler i fjor

STAVANGER: Fra 2015 til 2017 var det en nedgang i søknader til private videregående skoler i Rogaland på 11,8 prosent. - Vi merket nok oljebommen her også, sier toppidrettssjef ved Wang videregående skole, Tor Einar Refsnes.

Brødboksen-gründer med angrep mot Schibsted

Brødboksen-gründer Arnulf Refsnes slaktet mulig oppkjøp av Morgenlevering-eier Schibsted – kort tid etter ble konkursboet kjøpt opp av nettopp Morgenlevering.
Les mer om:

Refsnes beklager Brødboksen-konkursen

Sultne kunder har strømmet til Brødboksen, men gründer Arnulf Refsnes har ikke klart å utnytte muligheten. – Jeg føler meg personlig ansvarlig og beklager.
Les mer om: