Nyheter om Reed


Dødsdømt får henrettelse utsatt etter nye beviser

Rodney Reed (51) skulle henrettes neste uke for voldtekt og drap på 19-årige Stacey Stites for over 20 år siden. Nå er henrettelsen utsatt på ubestemt tid, etter at flere kjendiser og politikere har engasjert seg i saken.
Les mer om:

Beyoncé kjemper for dødsdømt

En rekke svarte stjerner, med Beyoncé og Rihanna i spissen, kommer nå med sterke appeller for at dødsdømte Rodney Reed (51) skal benådes.
Les mer om:

Beyoncé kjemper for dødsdømt

En rekke svarte stjerner, med Beyoncé og Rihanna i spissen, kommer nå med sterke appeller for at dødsdømte Rodney Reed (51) skal benådes.
Les mer om:

Beyoncé kjemper for dødsdømt

En rekke svarte stjerner, med Beyoncé og Rihanna i spissen, kommer nå med sterke appeller for at dødsdømte Rodney Reed (51) skal benådes.
Les mer om:

Kjendiser krever at dødsdømte Rodney Reed (51) blir løslatt

I 1998 ble Rodney Reed dømt til døden for et brutalt drap. 21 år senere får han støtte fra uventet hold.
Les mer om:

Ukjente låter fra rockeikonet funnet på gammel kassett

Oppdagelsen ble gjort av den amerikanske musikkprofessoren Judith Peraino, som fant kassettbåndet i Andy Warhol-museets arkiv, i Pittsburgh. Peraino forteller til Variety at hun ikke forsto hva hun fant før en kollega påpekte at dette syntes å være et tidligere ukjent Lou Reed-album. – Da ble det spennende på ordentlig, sier Peraino til bransjebladet. LES OGSÅ: NRK fjerner humorinnslag etter reaksjoner. At opptaket ble funnet på et museum, tilegnet den legendariske popkunstneren, er ingen tilfeldighet.
Les mer om:

Dødsdømte Rodney får kjendisstøtte

Rodney Reed ble dømt for drapet på 19 år gamle Stacey Stites, men kjemper fremdeles en innbitt kamp for å unngå henrettelse.
Les mer om:

Pornostjernen Orion Starr fikk bank i sin MMA-debut

Orion Starr fikk definitivt ikke den debuten som profesjonell MMA-fighter som hun hadde tenkt seg.

#1 på Billboard: Ble kreditert som låtskriver etter én tweet

Når du skriver USAs største låt uten å vite det. «Truth Hurts» er nå inne i sin syvende uke på rad på førsteplassen til Billboard Hot 100.
Les mer om:

INVITASJON: Milsluker'n Skisamling 2019 – Aketun, Bergan, Stenvold og Reed er instruktører

Det nærmer seg tid for de første samlinger på snø, blant tidligsamlingene finner vi Milsluker'n Sport sin årlige samling.
Les mer om:

Leonard Cohen med nytt album – hør første smakebit her

Selv om det er nesten tre år siden Leonard Cohen gikk ut av tiden, 82 år gammel, og han ga ut et nytt album tre uker før sin bortgang, har vi ikke hørt det siste fra ham. Plateselskapet Sony Music har nettopp annonsert det posthume albumet Thanks for the Dance, som slippes 22. november. Utgivelsen inneholder låter Cohen jobbet med den siste tiden.
Les mer om:

Topp 14 norske sanger som kom ut i dag

Norske artister har jaggu laget mye musikk i sommer. Nå er de klare til å vise den frem. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske singelslipp – innen flere sjangere. Isah «Rose» Kaleb Isaac Ghebreiesus har definitivt forstått hvordan man kan lage ekte R&B på norsk. Uten at det blir svett – kun fett Den lekre låten, produsert av Pluto, kommer sammen med del 2 av debut-EP-en sukkerspinn & hodepine.   Philip Emilio «Venezia synker» Denne unge veteranen håndterer også norsk R&B. Endelig er albumet Iris ute. Grattis, Emilio!

Brann i båt på Reed – frykta propanflasker i båten skulle sprenge

Brannvesenet og politi rykte tysdag kveld ut etter melding om brann i ein båt på Reed i Gloppen. Brannen er no sløkt.

Start-investor byttes ut som konsernsjef

Gaming Innovation Group kvitter seg med Robin Reed som konsernsjef.
Les mer om:

Start-investor byttes ut som konsernsjef

Gaming Innovation Group kvitter seg med Robin Reed som konsernsjef.
Les mer om:

Legendens spesielle gitar solgt for millionsum

1,2 millioner dollar, nærmere 11 millioner kroner, gikk gitaren under hammeren for på Gotta Have Rock and Rolls nettauksjon, melder Rolling Stone. Det er snakk om en Gibson Les Paul fra 1957 som først ble brukt av Duane Allman under innspillingen av Allman Brothers Bands to første album i 1969 og 1970.
Les mer om:

Nuart-samarbeid med Google

– En ambisiøs blanding av eye candy og akademia, sier Nuart-sjef Martyn Reed om samarbeidet med Google Arts & Culture.
Les mer om:

Markeringen stilnet i kjølvannet av «Leaving Neverland»

Jackson-familien, som kjemper mot påstandene i filmen, sier til Variety: – Vi har aldri oppmuntret «feiringer» på årsdagene for Michaels død, og stiller ikke selv på arrangementer eller konserter. Når det kommer til store feiringer, gjøres de rundt positive øyeblikk som fødselsdagen hans. LES OGSÅ: Vitset om Michael Jackson under podcast-innspilling. Familien foreslår i stedet at fansen i år «hyller minnet om ham og hans filantropiske arbeid ved å utføre veldedige handlinger og dele det i sosiale medier».

Legendariske Mick Rock åpner ny festival i Larvik

På programmet finner man blant annet svenske ShitKid, amerikanske Big Sexy Noise med no wave-stjernen Lydia Lunch i spissen, og lokale Suicidal Ninja Monkeys. Med mange ulike musikksjangere er det et stort og variert spekter som presenteres. Festivalen har en god blanding av lokale og internasjonale aktører, men Mick Rock, som skal åpne festivalen, er kanskje god nok grunn i seg selv til å ta turen innom Larvik den helgen. LES OGSÅ: Hovefestivalen konkurs. Den legendariske rockefotografen har fotografert store stjerner gjennom rockehistorien, som Lou Reed, Queen, David Bowie, og Iggy Pop.
Les mer om:

DCs snodigste superhelt har fått skummel tv-serie

Etter at Superman, Batman, Wonder Woman og Aquaman har fått skinne, er det klart for en litt mer difus type fra DC-universet. Karakteren Swamp Thing, som debuterte i tegneseriene i 1971, har fått sin egen serie. Slik navnet indikerer er dette mer horror-aktig enn hva DC (og Marvel) vanligvis serverer. Med en dose romantikk. Det starter med at en ung forsker, Abby Arcane, vender tilbake til barndomsbyen i Louisana, hvor hun skal undersøke et dødelig virus som har dukket opp i områdets store sumper Samtidig får hun et nært forhold til sin kollega Alec Holland.

Mektig musikkvideo fra Game of Thrones med The Weeknd, Travis Scott & SZA

Ingen spoilers? HBO melker flaggskipet sitt før årene trekkes inn. The Weekend, norgesaktuelle Travis Scott og SZA teamer opp på «Power is Power», som i kveld fikk musikkvideo. Noen timer før slippet av episode 4. Snutten, regissert av Anthony Mandler, skal være delvis inspirert av Game of Thrones‘ siste sesong. Singelen er produsert av Abel selv, med hjelp fra sin Toronto-kompis DaHeala og Ricky Reed fra popgruppen Wallpaper. Tracket høres ut som det ble laget for soundtracket til Black Panther. Men teksten oser Winterfell.

Kan ligne Cohen, Dylan og Reed, men Kevin Morby er en spydspiss i dagens folkrock

En ugudelig manns anerkjennelse av religion.
Les mer om:

Her er årets konfirmanter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ræge kirke Søndag 28. april kl. 11:Adele Rostøl LammenesAleksander OlsenAune Tveit KlingsheimDavid NygårdEmma BybergErik Aleksander TimmKaren KjelbyKristine Vigdel SkalvikLina MaldeMarcus A. Mortveit SchefströmMari KlingsheimMatilde PaulsenNora HandelandThea Louise Hoch28. april kl.

– Av og til kan du høre at noe skal bli en hit

Denne dagen har musikkverden velsignet oss med en voldsom bråte god musikk fra både inn- og utland. Et flertall albumutgivelser av høy kvalitet er i sirkulasjon, og enda flere singler imponerer med kvalitet og variasjon. For å hjelpe i musikkjakten har noen av GAFFAs skribenter anbefalt noen låter de synes du bør ha med deg videre i musikkbiblioteket. LES OGSÅ: Current 93 til Norge – for aller første gang. Fra inn- og utland leveres det innenfor en rekke sjangre.

Regissør med oppsiktsvekkende innrømmelse om Michael Jackson-dokumentar

Regissør Dan Reed innrømmer at historien til en av de som hevder han ble misbrukt av Michael Jackson, har en logisk brist.
Les mer om: