Nyheter om Ree


Viggo fra Stokke har laget «verdens vakreste frimerke»: – Det kom litt overraskende på

– Jeg fikk beskjed torsdag morgen, da visste jeg ikke om at det var en pågående konkurranse en gang, sier Viggo Ree.
Les mer om:

Til topps i frimerkekåring

Kunstner Viggo Ree har malt bildet på frimerket «Snøugla», som er kåret til verdens vakreste i en internasjonal konkurranse.
Les mer om:

Norsk kunstner har lagd verdens vakreste frimerke

Kunstner Viggo Ree fra Åmot i Østerdalen har malt bildet på frimerket som er kåret til verdens vakreste.
Les mer om:

Verdens vakreste frimerke er norsk

Dette norske frimerket er kåret til verdens vakreste. Motivet er malt av billedkunstneren Viggo Ree (69).
Les mer om:

Nekter å tro at nytt forslag til E6-trasé kan bli realitet(pluss)

Gårdbruker Erik Ree vil få dyrkajorda si delt på midten dersom Statens vegvesens siste forslag til ny E6-trase blir trumfet gjennom.
Les mer om:

Aksjeeier og grunneier: – Kan godt tenke meg at dere kommer i gang snart

ULEFOSS: Det kan hentes ut store verdier på Fensfeltet av REE (sjeldne jordarter). – Jeg kan godt tenke meg at dere kommer i gang snart, sier Tor Einar Hem med et glimt i øyet.
Les mer om:

Slik formerer biene seg: – Idet han penetrerer dronningen, eksploderer penisen hans

Birøkter og birøktforfatter Roar Ree Kirkevold lærer deg alt du ikke visste om bier.
Les mer om:

Tor Ole gledet seg til utsikten. Ble rystet over forsøplingen

Ekteparet fra Verdal i Trøndelag fant et lass med søppel da de tok en pause på Valdresflye. – Dette går bare ikke an. Det er rett og slett fælt, sier Tor Ole Ree som anmeldte forsøplingen.
Les mer om:

– Det foregår daglig drabelige kriger i insektsverdenen rett utenfor hjemmene våre

Denne uken fortalte Inger Elisabeth Rydland om monstervepsene hun hadde i peisen. – Den har nok vært på utkikk etter et sted å etablere seg, sier birøkter Roar Ree Kirkevold.
Les mer om:

Forskere ber folk slutte å mate Hvaldimir. Og nå har hvalen fått sår på munnen - fra havbunnen

Hvithvalen Hvaldimir i Hammerfest har fått sår på munnen. – Vi tror ikke det er noe den har fått i seg som er grunnen, sier forsker Jørgen Ree Wiig. Større er bekymringen over at dyret ikke tar til seg mat på egen hånd.
Les mer om:

Hallsaka på Bryne blei utsett

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Har fortsatt tro på at politikerne skal se Columbiegget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vi var tilstede i formannskapsmøtet 30. april for å høre på behandlingen av rådmannens innstilling i hallsaken på Bryne stadion. Som kjent gikk formannskapet inn for rådmannens innstilling om å ikke inngå leieavtale med Jærhallen AS (Bryne FK) med syv mot to stemmer.

Time formannskap gjorde som i Klepp, og vedtok bompengar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Prinsippavklaringane for Utbyggingspakke Jæren vart klare i fjor, fekk stor merksemd og skapte mykje støy. Hå kommune trekte seg frå «bompakka», men både i Klepp og Time valde politikarane å gå vidare. I Klepp har det kome eit eige bompengeparti, elles har det vore roleg.

Formannskapet seier nei til Bryne FK sin sambrukshall

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Storhallen i tre etasjar, med mellom anna to fleirbrukshallar, klatresal og fotballhall på toppen, hang i ein tynn tråd, etter at rådmannen hadde innstilt på å seia nei til klubbens førebels siste forslag til kommunen. Spørsmålet i kampens 89. minutt, var om politikarane ville sjå forbi rådmannens økonomiske og juridiske bekymringar, og hjelpa Bryne FK med å tryggja ein real slitesiger.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Kleppelunden er det rette namnet

- Kvifor skapa meir forvirring enn naudsynt, skriv Tron Ree i dette lesarbrevet.
Les mer om:

Direkte: Guro Reiten og Norge mot Kina

NOME/SKIEN (NRK): Verken iphone, pc, elbil, eller moderne tv-er fungerer uten sjeldne jordartsmetaller (REE). Nå er det omsider bevist at det finnes store mengder i Telemark.

Tok sin første siger i Skandinavisk cup

NOME/SKIEN (NRK): Verken smarttelefonen, PC, elbil eller moderne TV-er fungerer uten sjeldne jordartsmetaller (REE). Nå er det omsider bevist at det finnes store mengder i Telemark.
Les mer om:

Verden er avhengig av disse metallene – nå er de funnet i Norge

NOME/SKIEN (NRK): Verken smarttelefonen, PC, elbil eller moderne TV-er fungerer uten sjeldne jordartsmetaller (REE). Nå er det omsider bevist at det finnes store mengder i Telemark.
Les mer om:

Til topps i duekåring

Det er ei fjær i hatten, sier Terje Ree.
Les mer om:

Lakkeringsbedrifta vender heim etter to brannar på under eitt år

Ikkje éin gong, men to gongar, brann det i lokala til ES Billakk og skade. Etter eit år i eksil er heile bedrifta tilbake på Ree. Nå går dei berre og ventar på vinter og holkeføre.
Les mer om:

Fritidsbilen til Konrad Ree køyrer 500 km/t

Fritidssysselen til Konrad Ree (50) har 10.000 hestekrefter og køyrer på flytande sprengstoff.
Les mer om:

Tor Ole var redaktør i Svalbardposten da company town ble det moderne Longyearbyen

Fra 1991 til1995 opplevde redaktør Tor Ole Ree at Longyearbyen-samfunnet for alvor begynte å forandre seg.
Les mer om:

Klepp Mek har historisk ordrereserve og tilset fleire folk

- I tøff konkurranse mot utanlandske aktørar, klarer me framleis å halda stand, seier Tove Ree, sals - og marknadssjef ved Klepp Mek AS.
Les mer om:

Arnt (40) bestemte seg for å starte for seg selv allerede som student – nå vil han ansette flere

Arnt Ree driver konsulentfirmaet Innowin, som denne våren flyttet inn i nytt bygg på Fokserød i Sandefjord. Her opplever de en sterk vekst.
Les mer om: