Nyheter om Ree


Nekter å tro at nytt forslag til E6-trasé kan bli realitet(pluss)

Gårdbruker Erik Ree vil få dyrkajorda si delt på midten dersom Statens vegvesens siste forslag til ny E6-trase blir trumfet gjennom.
Les mer om:

Aksjeeier og grunneier: – Kan godt tenke meg at dere kommer i gang snart

ULEFOSS: Det kan hentes ut store verdier på Fensfeltet av REE (sjeldne jordarter). – Jeg kan godt tenke meg at dere kommer i gang snart, sier Tor Einar Hem med et glimt i øyet.
Les mer om:

Slik formerer biene seg: – Idet han penetrerer dronningen, eksploderer penisen hans

Birøkter og birøktforfatter Roar Ree Kirkevold lærer deg alt du ikke visste om bier.
Les mer om:

Tor Ole gledet seg til utsikten. Ble rystet over forsøplingen

Ekteparet fra Verdal i Trøndelag fant et lass med søppel da de tok en pause på Valdresflye. – Dette går bare ikke an. Det er rett og slett fælt, sier Tor Ole Ree som anmeldte forsøplingen.
Les mer om:

– Det foregår daglig drabelige kriger i insektsverdenen rett utenfor hjemmene våre

Denne uken fortalte Inger Elisabeth Rydland om monstervepsene hun hadde i peisen. – Den har nok vært på utkikk etter et sted å etablere seg, sier birøkter Roar Ree Kirkevold.
Les mer om:

Forskere ber folk slutte å mate Hvaldimir. Og nå har hvalen fått sår på munnen - fra havbunnen

Hvithvalen Hvaldimir i Hammerfest har fått sår på munnen. – Vi tror ikke det er noe den har fått i seg som er grunnen, sier forsker Jørgen Ree Wiig. Større er bekymringen over at dyret ikke tar til seg mat på egen hånd.
Les mer om:

Hallsaka på Bryne blei utsett

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Har fortsatt tro på at politikerne skal se Columbiegget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vi var tilstede i formannskapsmøtet 30. april for å høre på behandlingen av rådmannens innstilling i hallsaken på Bryne stadion. Som kjent gikk formannskapet inn for rådmannens innstilling om å ikke inngå leieavtale med Jærhallen AS (Bryne FK) med syv mot to stemmer.

Time formannskap gjorde som i Klepp, og vedtok bompengar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Prinsippavklaringane for Utbyggingspakke Jæren vart klare i fjor, fekk stor merksemd og skapte mykje støy. Hå kommune trekte seg frå «bompakka», men både i Klepp og Time valde politikarane å gå vidare. I Klepp har det kome eit eige bompengeparti, elles har det vore roleg.

Formannskapet seier nei til Bryne FK sin sambrukshall

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Storhallen i tre etasjar, med mellom anna to fleirbrukshallar, klatresal og fotballhall på toppen, hang i ein tynn tråd, etter at rådmannen hadde innstilt på å seia nei til klubbens førebels siste forslag til kommunen. Spørsmålet i kampens 89. minutt, var om politikarane ville sjå forbi rådmannens økonomiske og juridiske bekymringar, og hjelpa Bryne FK med å tryggja ein real slitesiger.

Disse eiendommene ble solgt i mars

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Omsetning av eiendommer 
i Bjerkreim kommune Gnr 35, bnr 20 er overdradd fra Dalane Energi as til Bjerkreimshallen (04.03.2019)Gnr 78, bnr 2 er solgt for kr 300.000 fra Svein Gunnar Hetland til Kai Inge Skjæveland (05.03.2019)Sportsveien 3 A (Gnr 73, bnr 233) i Aurskog-høland kommune er overdradd fra Bolig Partner as til Bolig Partner Prosjekt as (06.03.2019).

Kleppelunden er det rette namnet

- Kvifor skapa meir forvirring enn naudsynt, skriv Tron Ree i dette lesarbrevet.
Les mer om:

Direkte: Guro Reiten og Norge mot Kina

NOME/SKIEN (NRK): Verken iphone, pc, elbil, eller moderne tv-er fungerer uten sjeldne jordartsmetaller (REE). Nå er det omsider bevist at det finnes store mengder i Telemark.

Tok sin første siger i Skandinavisk cup

NOME/SKIEN (NRK): Verken smarttelefonen, PC, elbil eller moderne TV-er fungerer uten sjeldne jordartsmetaller (REE). Nå er det omsider bevist at det finnes store mengder i Telemark.
Les mer om:

Verden er avhengig av disse metallene – nå er de funnet i Norge

NOME/SKIEN (NRK): Verken smarttelefonen, PC, elbil eller moderne TV-er fungerer uten sjeldne jordartsmetaller (REE). Nå er det omsider bevist at det finnes store mengder i Telemark.
Les mer om:

Til topps i duekåring

Det er ei fjær i hatten, sier Terje Ree.
Les mer om:

Lakkeringsbedrifta vender heim etter to brannar på under eitt år

Ikkje éin gong, men to gongar, brann det i lokala til ES Billakk og skade. Etter eit år i eksil er heile bedrifta tilbake på Ree. Nå går dei berre og ventar på vinter og holkeføre.
Les mer om:

Fritidsbilen til Konrad Ree køyrer 500 km/t

Fritidssysselen til Konrad Ree (50) har 10.000 hestekrefter og køyrer på flytande sprengstoff.
Les mer om:

Tor Ole var redaktør i Svalbardposten da company town ble det moderne Longyearbyen

Fra 1991 til1995 opplevde redaktør Tor Ole Ree at Longyearbyen-samfunnet for alvor begynte å forandre seg.
Les mer om:

Klepp Mek har historisk ordrereserve og tilset fleire folk

- I tøff konkurranse mot utanlandske aktørar, klarer me framleis å halda stand, seier Tove Ree, sals - og marknadssjef ved Klepp Mek AS.
Les mer om:

Arnt (40) bestemte seg for å starte for seg selv allerede som student – nå vil han ansette flere

Arnt Ree driver konsulentfirmaet Innowin, som denne våren flyttet inn i nytt bygg på Fokserød i Sandefjord. Her opplever de en sterk vekst.
Les mer om:

Har aldri før selt fleire hus på Jæren

- Til no i år har me selt nesten 50 husvære på Jæren. For oss er dette rekord, seier Rune Ree.
Les mer om:

Da denne ble funnet i kjelleren av huset, fant Nina-Helen fram tykke hansker: - Den bare tittet på meg med store, skumle øyne

Ornitolog Morten Ree har aldri hørt om noe lignende før. Han forteller at synet av fjærtoppene vi ser her er et sjeldent syn.
Les mer om:

Geno på Store Ree

Les mer om:

Ornitolog: – Nå bør det legges en slagplan – og det fort

Morten Ree i Norsk ornitologisk forening mener eggene til andemor klekker når som helst. – Hvis fugleboka stemmer skal det skje nå, sier han.
Les mer om: