Nyheter om Redaktør


Facebook trer fram som redaktør

«Sørlandsnyhetene» og Facebook-siden “Kunstsiloen – Kristiansand” er nede. Einar Øgrey Brandsdal var utestengt i sommer. Facebook trer fram som redaktør.
Les mer om:

Facebook trer frem som redaktør

«Sørlandsnyhetene» og Facebook-siden “Kunstsiloen - Kristiansand” er nede. Einar Øgrey Brandsdal var utestengt i sommer. Facebook trer frem som redaktør.
Les mer om:

Når byen blir bygda og bygda blir usynleg

Haustens valkamp er for alvor i gang, og det nasjonale startskotet går med ein tv-happening der partileiarane er hovudpersonane. Den som fekk med seg NRK sin partileiardebatt måndag kveld, fekk sjå eit panel og ein debatt som formeleg ropte etter ein myndig barnehagelærar. Her var det roping og gneldring, og vaksne folk som slett ikkje sjenerte seg for å avbryta kvarandre og å snakka, for ikkje å seia, ropa i munnen på kvarandre. Og i rettferds namn; det er på ingen måte politikarane sin feil åleine.

Svar til nr 25 Nilsen

Ærede Nils Nilsen ! Tusen takk for at du tok deg tid til å svare på spørsmålene i en travel tid for deg, med valgkamp og et stort ansvar som ansvarlig redaktør hos Sørlandsnyhetene.
Les mer om:

– Er bilen snart historie? Svaret er utvilsomt ja

– Bil og bilisme er i ferd med å spise opp seg selv. Det er først nå vi begynner å lure på om det er en selvfølge å bruke gatearealet på bil, sier redaktør i Bilforlaget, Jon Winding-Sørensen.
Les mer om:

Ubehaget i kristiansandspolitikken

Fædrelandsvennens redaktør ber samfunnsengasjerte sørlendinger skjerpe seg i den offentlige debatten.
Les mer om:

Tidligere RB-redaktør død

Tidligere redaktør og statssekretær Oluf Fuglerud, Lørenskog, er død. Han skulle ha fylt 95 år denne måned.

Steinhoggerfestivalen 2019, lørdag: Årets festival er i gang

Med lyden av hammer mot stein og Groruddalen Arbeiderkors steinhoggertablå i bakgrunn kunne redaktør Hjalmar Kielland åpne årets internasjonale steinhoggerfestival på Grorud.

Vil nekte turister å ta med seg fisk hjem: – Ingen vits for oss å komme hit da

Redaktør i Fiskeribladet, Øystein Hage, mener turister bør nektes å ta med seg fisk ut av landet. Turistfiskebedrift frykter at et slikt forbud betyr kroken på døra.
Les mer om:

Solberg stakk av med seieren i jevn treningskamp

– En treningskamp der Erna Solberg kom såvidt best ut, oppsummerer VGs politiske redaktør Hanne Skartveit etter årets første partilederduell mellom Høyre-lederen og Ap-leder Jonas Gahr Støre.

Kommentar: Mye å glede seg over i Fredriksstad Blad – og slik skal vi bli enda bedre

Denne kommentaren skrives med en porsjon ærefrykt: I dag har jeg min første dag på jobb som redaktør i Fredriksstad Blad – en av landets aller beste lokalaviser. Ambisjonen må være å gjøre den enda bedre.
Les mer om:

Tvedestrandsposten inviterer: Politisk debatt med Stein Kåre Kristiansen

Tvedestrands ordførerkandidater blir «grillet» av Stein Kåre Kristiansen, når Tvedestrandsposten inviterer til politisk debattkveld på rådhuset onsdag 28. august. Årets valg blir en skikkelig thriller, og redaktør Marianne Drivdal legger opp til en grundig og gratis debatt. Dette vil du ikke gå glipp av!

– Når du først har prøvd å sitte i business på langdistanse, er veien bak gardinet ganske tung

Da Erling Stausland ble oppgradert til businessklasse på en flytur fra Memphis til Amsterdam, var det gjort. De siste årene har kristiansanderen delt sine beste flyreisetips som redaktør for bransjenettstedet Final Call.
Les mer om:

– Hylende ironisk at Amundsen hevder seg sensurert

Redaktør i avisa iTromsø mener det er ironisk at Frps Per-Willy Amundsen roper høyt om sensurering på Facebook når han selv lenge nektet å snakke med avisa. – Overhodet ikke sammenlignbart, sier Amundsen.

Gir seg som redaktør - blir daglig leder i Randaberg Fotball

Edd Meby (60) er ferdig som redaktør i Øyposten etter drøyt halvannet år i jobben.

Går i strupen på redaktør

Tidligere Folk er folk-medarbeider Tormod Fjeld Lie går hardt ut mot redaktør Bjønnulv Evenrud. – Det er stygt at romfolk blir ansiktet for redaktørens politiske syn, sier han.
Les mer om:

Truls Berg

Dagens gjest er Truls Berg som er IT-gründer, redaktør, forfatter og foredragsholder. I denne episoden er vi innom ukens gründer, megatrender og norsk IT-historie.
Les mer om:

Kristin Monstad slutter som ansvarlig redaktør i Drammens Tidende

Redaktøren skal over i ny bransje.
Les mer om:

Bekymret for konkurskamp: - Ekstremt trist

Redaktør Jon Henrik Larsen i Salangen-Nyheter er redd avisa vil gå konkurs. Nå får han støtte fra komikerduoen Atle Antonsen og Johan Golden.

Kommunekrangel kan senke lokalavis. Redaktør raser

- Jeg har aldri hatt behov for hjelp med å pusse tennene, dusje eller stå opp, sier ansvarlig redaktør Jon Henrik Larsen.
Les mer om:

– Eg får sikkert ein bratt læringskurve, men eg gler meg

I denne veka har Kari Aakra sine siste arbeidsdagar som redaktør av nettsida for og om næringslivet i Vindafjord, Medvind24.no.
Les mer om: