Nyheter om Real Madrid


Kaprer Brasils største talent

Mange storklubber i Europa og spesielt de spanske har rimelig konstant speidere tilstede for å følge med på alt det den brasilianske klubben Flamengo driver med og innimellom finner de gull. Brasilianerne vet godt hva som skjer og har som vane å skrive kontrakter med utkjøpsklausuler er er ganske heftige. – Slik de gjorde med stortalentet Reinier Jesus Carvalho Reinier da de i fjor skrev en avtale på fem år. Utkjøpsklausulen skal ha vært på ca 350 millioner. Les: Chelsea klar med oppsiktsvekkende bud Real Madrid har signert en avtale med Reinier fram til sommeren 2026.

Real Madrid sikret seg talent

Den brasilianske midtbanespilleren Reinier Jesus Carvalho går fra Flamengo til Real Madrid, det bekrefter Madrid på sine nettsider. 18-åringen rakk å vinne både den brasilianske ligaen og Copa Libertadores med Flamengo, før han nå har signert en kontrakt med den spanske giganten som strekker seg til sommeren 2026.
Les mer om:

Real Madrid sikret seg stortalent

18 år gamle Reinier er klar for den spanske storklubben Real Madrid. Stortalentet melder overgang fra brasilianske Flamengo.
Les mer om:

Brasiliansk stortalent klar for Real Madrid

18 år gamle Reinier er klar for den spanske storklubben Real Madrid. Stortalentet melder overgang fra brasilianske Flamengo.
Les mer om:

Brasiliansk stortalent klar for Real Madrid

18 år gamle Reinier er klar for den spanske storklubben Real Madrid. Stortalentet melder overgang fra brasilianske Flamengo.
Les mer om:

PSG vasker unna all konkurranse på knallsterk forsvarsspiller med mirakellønn

Paris Saint-Germain kommer med et enormt kontraktstilbud til Napoli-midtbacken Kalidou Koulibaly, bare noen dager etter at alle rapporter antydet at Manchester United hadde sagt ja til å signere ham. Koulibaly er en av de sterkeste forsvarsspillerne i verden, noe som fører til regelmessige forbindelser bort fra Napoli – Ryktene økte i omfang etter det ble klart at det italienske laget kommer til å gå glipp av Champions League-fotball neste sesong. Senegals landslagsstjerne har vært på Manchester Uniteds radar i flere år, og disse koblingene så ut til å nå et høydepunkt på tirsdag da en

Manchester United i sluttforhandlinger med genial sportsdirektør

Luis Campos var i samtaler med Manchester Uniteds sjef ED Woodward om å ta stillingen som sportsdirektør (teknisk sjef) allerede for et par år siden mens Jose Mourinho var manager, men det ble stoppet.

Casemiro tomålsscorer da Real Madrid slo Sevilla

Et skaderammet Real Madrid måtte slite mot Sevilla lørdag, men vant til slutt 2-1 etter to scoringer av midtbaneankeret Casemiro.
Les mer om:

Skadefri Ødegaard er kampklar

Martin Ødegaard trente for fullt med lagkameratene i Real Sociedad torsdag og ventes klar til søndagens bortekamp mot Real Betis, melder både lokalavisen El Diario Vasco og storavisen Mundo Deportivo. 21-åringen har slitt med en kneskade og stod over cupkampen mot Ceuta forrige helg. Real Sociedad er nummer fem etter 19 spilte serieomganger. Ni poeng skiller opp til Barcelona og Real Madrid på toppen av tabellen.

Midtbanekomet «vipper» mellom Manchester United og Chelsea

20 år gamle Boubakary Soumare har fått sitt store gjennombrudd denne sesongen i den franske serien. – Han har spilt seg inn til å bli en selvfølgelig del av startoppstillingen til Lille og generert interesse fra en rekke klubber. Midtbanespilleren har et meget bevist forhold til hvor han vil spille og i et intervju før jul ga han beskjed om at det ikke var aktuelt å spille for noen andre franske klubber, kanskje med unntak av Paris Saint-Germain som han spilte for som barn og ungdom.

Nå er det bare United og Chelsea igjen som kjemper om den franske midtbanespilleren

Vi må innrømme at en 20-årig Lille-spiller ikke har fått så mye fokus hos oss.

Henrik Gjesdal på plass for ny klubb

Det har ligget i kortene en god stund at Start var neste stoppested for forsvarsspiller Henrik Gjesdal. -Hans kontrakt med Kristiansund gikk ut på dato etter sesongslutt og med bare 10 kamper i 2019 var det ingen som forsøkte å forlenge. 26-åringen har signert en avtale med Start som er tilbake i Eliteserien etter de slo Lillestrøm i kvalifiseringen.

Endelig snus nedturen hos Liverpool

Det var flere Premier League-klubber som hadde sirklet rundt urugayaneren, men Liverpool trakk i de riktige trådene og hentet den fremadstormede midtstopperen til en langtidskontrakt i 2011. Debuten kom noen måneder etter ankomsten til Melwood. Det ble innhopp mot Tottenham, som ønsket sør-amerikaneren velkommen med 4-0 overkjøring av de røde. Les: Real Madrid snapper Midtbanestjerne foran Manchester United Tre dager senere kom Coates inn fra start i en cupkamp, og fortsatte med å tilpasse seg spillestilen. Det endte med seier i ligacupen for Liverpool og Coats.

Manchester United snart ikke lenger rikest England?

Manchester United er på tredje i 2020 Deloitte Football Money League bak Barcelona og Real Madrid. Men Manchester City og Liverpool kan ta igjen Manchester United allerede neste år. Tottenham er rikest i London foran Chelsea og Arsenal. West Ham og Everton også i topp 20. Manchester United har vært den høyest rangerte engelske klubben siden Deloitte først utarbeidet Money League-undersøkelsen basert på de økonomiske resultatene 1996-97.

Real Madrid snapper Midtbanestjerne foran Manchester United

Man Utd har blitt tatt innersvingen på av Real Madrid etter at et av toppmålene deres – Donny van de Beek – blir med de spanske tungvektere Real Madrid i sommer. Ole Gunnar Solskjærs søken etter forsterkninger på midtbanen har blitt rapportert mye, med den pågående forvirringen rundt Paul Pogbas langsiktige fremtid med klubben og Scott McTominays utidige skade som forlater de røde djevlene farlig mangel på muligheter i midten. Bruno Fernandes har blitt utpekt som Solskjærs prioriterte mål, med den siste rapporten som antydet at han er klar til å gjennomføre bytte ‘når som helst’. Den

Eden Hazard angrer ikke på ferie-gildet

Kroppspress er ikke et ukjent fenomen innen toppidretten. Eden Hazard er heldigvis trygg nok på seg selv til å akseptere at ferie krever sine kilo. Egentlig er det en ikke-sak, men når det gjelder Hazards overgang fra Chelsea til Real Madrid og forventningene om å briljere tilsvarende på San Bernabeu, blir alt som påvirker resultatet av betydning. Les: Haaland og Minamino historie hos RB Salzburg – nå jaktes tredjemann Den belgiske superstjernen fikk stempelet på seg at han veide altfor mye og var ute av form da ankom Madrid i sommer.

Liverpool nærmer seg tysk sensasjon

Liverpool har en god stund brukt alle triks i boka for å sikre seg den tyske sensasjonen Timo Werner, nå skal Red Bull Leipzig være på glid. – Den tyske storklubben bruker så mye tid på å forsvare seg mot en strøm av klubber som vil kjøpe han ut av utkjøpsklausulen på 50 millioner euro at de nå kryper til korset og godtar et fremtidig salg. Don Balon skriver at samtaler har avansert de siste dagene over et sommerbytte til Anfield. – Liverpool manager Jurgen Klopp har pekt på Timo Werner som erstatter for Sadio Mane.

Den neste klubben til Luka Modric blir trolig ikke Inter

Luka Modric begynner å bli for gammal for Real Madrid i en alder av 34 pr er det på tide å finne seg noen nytt uavhengig av om man har vunnet gullball eller ikke. Det er en og en halv sesong i igjen av avtalen til Modric og for hvert overgangsvindu som går blir den kroatiske midtbanespilleren litt eldre og billigere.

Nye rekorder i pengebruken

Barcelona omsatte for 840 millioner euro forrige sesong og går til topps på listen over fotballklubber med høyest omsetning i Europa. Det kommer fram av den årlige Football Money League-rapporten fra revisjonsfirmaet Deloitte, som måler klubbenes omsetning. Ifølge rapporten omsatte Barcelona for 840,8 millioner euro, cirka 9,4 milliarder kroner, i sesongen 2018/19. Dette er første gang noen klubb i Europa omsetter for mer enn 800 millioner euro. Barcelona overtar tronen fra erkerival Real Madrid, som i sesongen 2017/18 omsatte for 750,9 millioner euro.

Vil Mauricio Pochettino trene storklubb han lovte aldri trene?

Absolutt ingenting er avgjort enda, det til tross for en rekke bastante rykter fra folk som mener å vite. – Pr akkurat nå er Ernesto Valverde fortsatt manager i Barcelona. Han er ikke sexy nok for klubben som mener manageren skal være større en gud. Barcelona leder La Liga og er videre i Champions League, men de begeistrer ikke, derfor må ny manager på plass. Xavi, som for øyeblikket er i Qatar ble tidligere idag erklært at et samlet spansk mediekorps som den neste manageren i Barcelona, men så utpå kvelden har man fått høre at Xavi først er klar til sommeren.

Verdens største klubber har oppdaget Kylian Mbappé har en lillebror

Den franske storklubben Paris Saint-Germain har de to dyreste spillerne i verden, Neymar som var dyrest da han ble hentet i Barcelona og den 21 år gamle Kylian Mbappé vil vil bli tidenes dyreste hvis han blir solgt. Det storklubbene nå har oppdaget er at Kylian har en 13 år gammel lillebror Ethan som visstnok skal være et minst like stort talent. Daily Mail skriver at Real Madrid planlegger å hente lillebroren allerede nå, men reglene med så unge spillere er rimelig rigide. – Ethan Mbappé har ikke lov til å skrive proffkontrakt enda.

Real Madrid tok årets første tittel

Det måtte straffer til for å skille Atlético og Real Madrid i den spanske supercupfinalen. Da sikret Sergio Ramos og Thibaut Courtois seieren for hvittrøyene.
Les mer om:

Real Madrid tok årets første tittel

Det måtte straffer til for å skille Atlético og Real Madrid i den spanske supercupfinalen. Da sikret Sergio Ramos og Thibaut Courtois seieren for hvittrøyene.
Les mer om:

Real Madrid vant supercupen

Real Madrid slo byrival Atlético Madrid på straffesparkkonkurranse i den spanske supercupfinalen. Etter 120 målløse minutter skulle byderbyet avgjøres på straffer, og der fikk lillebror Atletico den verst tenkelig starten. Saúl Ñíguez og Thomas Partey bommet på lagets to første straffer, og da kunne Real-kaptein Sergio Ramos juble for seier da han satte inn de hvitkleddes fjerde straffe.
Les mer om:

Avgjorde høydramatisk finale

Det måtte straffer til for å skille Atlético og Real Madrid i den spanske supercupfinalen. Da sikret Sergio Ramos og Thibaut Courtois seieren for hvittrøyene.
Les mer om: