Nyheter om Real Madrid


Gareth Bale med hat trick i Ryan Giggs debut

Det er lenge siden sist Gareth Bale har vært så glad som han var idag, etter en elendig sesong for Real Madrid har endelig pilene begynt å peke riktig vei på klubblaget og han klasker til med hat trick på landslaget. I dag møtte Kina og Wales til privatlandskamp i debuten som landslagssjef til Manchester United legende Ryan Giggs. Det gikk ekstremt bra, Wales kjørte over Kina og vant 6  – 0. Unbelievable reception here in China and to see so many Welsh Fans make the trip.

Mener Eriksen er minst like god som Modric og Kroos

Luka Modric og Toni Kroos har orkestrert Real Madrid til to strake Champions League-titler. Danmarks landslagssjef Åge Hareide mener Christian Eriksen ikke står tilbake for noen av dem.

Avis: Merkelig Kane-detalj har gitt Real Madrid kalde føtter

Harry Kanes overgang til Real Madrid ser mer og mer usannsynlig ut.
Les mer om:

Fem års fengsel eller OBOS-Ligaen

En av fotballens virkelig stor stjerner Xabi Alonso er anklaget for skatteunndragelser mens han var regjerte midtbanen til Real Madrid. Han var en av klubbens store stjerner og fikk betalt deretter.  Den spanske påtalemyndigheten krever fem års fengsel og tilbakebetaling av fire millioner euro, rundt 38 millioner kroner.

Mourinho skryter til De Gea om La Liga superstjerne med “man bun”

Leste en artikkel i Don Balon og var litt usikker på om jeg skjønte hva som hadde skjedd egentlig. Det de skriver er at Manchester United manager Jose Mourinho har fortalt stjernekeeper David de Gea at en avtale med Real Madrid spiller Gareth Bale er på plass.  Don Balon skriver videre at De Gea skal ha fortalt dette til Real Madrid sin kaptein Sergio Ramos på landslagssamling og der lurer Don i buskene og noterer. Les: Til og med Gareth Bale scoret i målorgie I kortform: Manchester United gjør avtale om Gareth Bale med Real Madrid, Jose Mourinho skryter om det til David De Gea.

Han ser ut som en som virkelig ikke har lyst til å være her

Noen overganger stemmer bare ikke. Det var tilfelle da Angel Di Maria ble hentet fra Real Madrid. Han var en fiasko i Manchester United, men perfekt både i Real Madrid og i Paris Saint-Germain som han spiller for nå.  – Mange mener et som skjer med Alexis Sanchez kan sammenlignes.  Daily Mail har vært undercover på Old Trafford og Carrington og snakket med sine kilder.

Frykter Salah blir solgt

Real Madrid har trappet opp jakten på Mohamed Salah. Både ekspert og supporterleder frykter at Liverpool vil slite med å beholde stjernen. Mer på TV2.no.

“Jeg foretrekker å vinne fremfor å spille bra”

Hver gang Atletico Madrid møter Barcelona eller Real Madrid er Antoine Greizmann sin mulige overgang et tema, hvem hilser han på, ser han blid ut, sparker han i gressmatta og i hvilken retning….

Martin Ødegaard reiser til Madrid etter sesongslutt

Norges fremtidshåp Martin Ødegaard er i ferd med å vokse ut av bakgårdsklubben Heerenveen, han er rimelig sikker på at låneoppholdet er over etter denne sesongen. Det er lett å glemme når du ser han spille med små røde hjerter på drakten at han faktisk er Real Madrid spiller.

Ødegaard ønsker seg ny klubb til høsten

Martin Ødegaard regner med at han forlater Heerenveen og spiller for en annen klubb til høsten. 19-åringen har vært utlånt til den nederlandske klubben fra Real Madrid i litt over ett år, men sier til VG at til sommeren er det høyst sannsynlig slutt - for han ønsker å spille på et høyere nivå. Ødegaard sier han foreløpig ikke har lagt noen spesiell plan, men er svært innstilt på å ta et nytt steg i karrieren.

Danmark landslagssjef Åge Hareide: “Han er klar for større oppgaver”

Tviler på at Tottenham fans er enige med Åge Hareide at klubben ikke har store nok oppgaver for den danske stjernespilleren Christian Eriksen.  Åge Hareide sier Christian Eriksen er klar for større oppgaver enn det som finnes i Tottenham og at han er klar for klubber som Real Madrid og Barcelona.  Tottenham fans er helt sikkert enige i at han har hatt en fantastisk sesong hvor han i noen kamper har vært vanvittig god, men de ønsker ikke å miste han.  Åge Hareide har selvsagt vært tett på Eriksen i VM-kvalifiseringen hvor han var sentral i danskenes vei til VM. Les: Bendtner: “Det er jo ikke fo

Bayern München vil betale Liverpool en milliard for Lewandowski erstatter

Robert Lewandowski spiller trolig ikke i Bundesliga når sommeren er over, Real Madrid skal ønske å hente han, og skal etter sigene ha lagt 800 millioner kroner på bordet. Summen kan godt bli høyere eller det kan bli en annen klubb, Bayern München har allerede startet planleggingen av livet etter sin polske superstjerne. Les: Tottenhamfans gleder seg over Lewandowski forhandlinger De har rettet sitt blitt mot Liverpool brasilianske angrepsspiller Roberto Firmino og de skal være villige til å betale ca 1 milliard. Det er New York Times som skriver om dette av en eller annen grunn.Det er bare å s

Historien om spilleren som takket nei til Real Madrid

Det er ikke mange av verdens fotballspillere som blir spurt om å spille for Real Madrid. Da er det uforståelig at en litt hengslete 23-åring takket nei til spill med noen av de største stjernene. Eller er det faktisk fullt ut forståelig? I januar gjennomførte Atletico Bilbao-keeperen Kepa Arrizabalaga medisinsk test hos Real Madrid. Mange ventet på de uungåelige når en av verdens største klubber hadde fridd til spilleren. Men Kepa valgte Atletico Bilbao fremfor Real. -Det var en en “livspåvirkende” avgjørelse for meg å velge veien videre i karrieren.

Guardiola kunne ikke gi Emre Can det han ønsket

Liverpool-spilleren Emre Can spilte for Bayern München frem til 2013. Den daværende treneren Pep Guardiola var dønn ærlig med tyskeren. Dette førte til klubb-bytte. Hvor langt skal man strekke seg for å beholde “et av de største talentene i tysk fotball”? For Can dreide det seg mer om spilletid enn om penger da han staket ut kursen som tenåring i Bayern München. –Pep Guardiola  (daværende Bayern München-trener) sa at jeg spilte godt i oppstarten med ham som trener. Jeg var ung den gangen og hadde bruk for fast spilletid.

Både Real Madrid og Barcelona vil by over 2 milliarder for Liverpool sensasjon

Neymar og Philippe Coutinho sine prestasjoner på banen blekner i forhold til Liverpool sin lynraske sensasjon Mohamed Salah. Dette har La Liga rivalene Barcelona og Real Madrid funnet ut for lengst. Mens Salah bøtter inn mål og skaper sirkusstemning i Liverpool øker hans verdi på overgangsmarkedet i vannvittig tempo. Real Madrid og Barcelona skal begge være villige til å bruke over 2 milliarder kroner.

Til og med Gareth Bale scoret i målorgie

Selvom det smerter mange å måtte innrømme det, Cristiano Ronaldo er fantastisk god. La Liga kampen mellom Real Madrid og Girona minnet mest om innledende runder i Cupen.- Målene kom tett som hagl og det kunne kommet mange flere hvis ikke Real Madrid hadde brukt første omgang til å virkelig komme igang med målscoringen. Les: Selvsikker Ronaldo aksepterer kjøp av spisskollega til 2,3 milliarder Ronaldo var eksepsjonell i går, målfesten på Santiago Bernabeu ble startet av superstjernen i det 11 minutt på et innlegg fra Toni Kroos.

Cristiano Ronaldo i fyr og flamme: Scoret fire i nimålsfest

(Real Madrid - Girona 6–3) De fremmøtte på Santiago Bernabeu ble vitne til et skikkelig målshow, med Cristiano Ronaldo (33) i hovedrollen.

Fem grunner Jose Mourinho får sparken av Manchester United

Etter å ha blitt slått ut av Sevilla I Champions League økte trykket på Manchester United manager Jose Mourinho ytterligere. – Det er for å si det forsiktig ikke første gang denne sesongen han har mottatt kritikk. Manchester United ligger trygt på andreplass i Premier League har de ingen muligheter til å vinne, eneste som fortsatt står åpent igjen er FA Cupen. Alle kan se hva Pep Guardiola har fått til med naboklubben Manchester City og da blir det lett å sammenligne.

Montella lettet over å slippe Barcelona og Real Madrid

Sevilla manager Vincenzo Montella ser frem til å møte Bayern München og lettet for å unngå Barcelona og Real Madrid i Champions League-kvartfinalen. Sevilla trakk Bayern München på fredag ​​da Champions League-kvartfinalene ble trukket, og Vincenzo Montella pustet lettet ut. Han fryktet mest å møte Barcelona eller Real Madrid, men vet det blir tøft å møte Bundesligagitantene Vincenzo Montella har godt med selvtillit etter å han sendt Manchester United ut av Champions League. Les: Få med deg 12 minutters tirade av Jose Mourinho “Vi er glade for å møte Bayern München fordi vi ønsker å unngå å mø

Roma keeper smigret over interesse fra Real Madrid

Roma sin keeper Alisson Becker sier han er meget glad for å være der han er, samtidig er han smigret over interessen fra Real Madrid.  Roma hentet den brasilianske målvakten Alisson til klubben i 2015, og etter en kort innkjøringsperiode ble han meget viktig for klubben. – Han får mye av æren for at Roma har kommet så langt i Champions League og møter Barcelona i kvartfinalen.

– Real Madrid har satt i gang operasjon for å kuppe Neymar

Operasjon «NeyMadrid» er i gang. Real Madrid-spillere har begynt å flørte med en Neymar-overgang til den spanske hovedstaden.
Les mer om:

Enig med Real Madrid

Bayern München-angriperen Robert Lewandowski er enig med Real Madrid om en overgang til sommeren, skriver Mundo Deportivo. Robert Lewandowski er en av verdens mest attraktive spillere, så en overgang til Spania blir langt fra billig. Siden han gikk fra Borussia Dortmund til Bayern München 2014 har han 100 Bundesliga mål på 120 kamper. Les: Det står mellom Antonio Conte og Zinedine Zidane Men nå synes den polske supermannen å være på vei fra Bundesliga.

Tottenhamfans gleder seg over Lewandowski forhandlinger

Det som idag står i den spanske avisen Mundo Deportivo har fått Tottenhamfans til å puste med magen. De vet at selv for Real Madrid er det ikke mulig å hente både Bayern München stjerne Robert Lewandowski og deres egen toppscorer Harry Kane. Storscorer Robert Lewandowski (29) skal ha avtalt personlige vilkår med Real Madrid.

Tøft for Liverpool og knallbra for Barcelona

Kvartfinalistene er trukket, det er lenge siden det har vært like lett å tippe veien videre på dette nivået i Chamions League Barcelona er i form om dagen og vil få en lett match mot Roma, veien videre er også vid åpen for Bayern München som møter Sevilla.  For Liverpool ble dagens Champions League trekning langt fra enkel, de møter Manchester City. Jürgen Klopp VS Pep Guardiola Pep Guardiola som er verdens beste manager dominerer den ligaen han er i.

Helengelsk kvartfinale i mesterligaen

Godbitene står i kø etter at mesterligaens kvartfinaler ble trukket fredag. Liverpool møter serieleder Manchester City, mens Juventus må overgå Real Madrid.