Nyheter om Real Madrid


«Manchester United prøver fortsatt å reise seg – gi Mourinho tid»

Sir Alex Ferguson trente Manchester United i perioden 1986 – 2013. Etter en sånn æra, tar det tid å finne seg selv når en av tidenes beste trenere gir seg. Og det er nettopp dette United har jobbet med siden 2013. David Moyes, Ryan Giggs (midlertidig) Louis van Gaal og nå Jose Mourinho.

Barcelona har sluttet å utelukke verdens mest spektakulære overgang

Vi kjenner at det blir i drøyeste laget når ansiktsutrykkene til en fotballspiller skal tolkes til det uendelige, men litt nysgjerrige ble vi da Neymar fikk spørsmålet og smilte lurt.  Spanske Marca fikk fyrt av et spørsmål til Neymar på fredag etter Brasils 2-0-seier på fredag.

Real Madrid tilbudt tidligere Premier League-spiller

Han fikk prøve seg hos Manchester United og Chelsea. Etter noen få kamper bar det tilbake til Ligue 1 og moderklubben. Nå er han lagt på et sølvfat til Solari og Real Madrid. Thierry Henry ser ikke helt ut til å finne en plass til Radamel Falcao. Etter at Arsenal-legenden kom til fyrstedømmet, har columbianeren, som har vært i Monaco siden 2013, vært tilfeldig brukt i kamp. Det som ikke har fungert til nå, kommer ikke til å fungere.

Real Madrid-spiller på utlån skal hjem

Han kom ingen vei hos Real Madrid i første runde. På utlån til Bayern München, har James Rodriquez igjen vist verden hvorfor han bør regnes som en av de beste avslutterne. Helt til Bundesliga-klubben skiftet trener. For fornøyd er visst 27-åringen ikke.

Real Madrid kan miste sin Asensio

Alvaro Morata fikk sitt gjennombrudd der. Paul Pogba også. Dette skal ha fristet en ung Real Madrid-stjerne til å kaste lange blikk mot Juventus. Han spilte med Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Ifølge italienske Tuttosport er det bevegelser i Madrid som gir signaler om en mulig Asensio-overgang til Juventus. Marco Asensio, 22-åringen som denne sesongen er fast hos Real Madrid. Det har blitt 15 kamper denne sesongen, men som for resten av laget, blir det tynt med det som betyr noe i fotball: scoringer.

Real Madrid klar for å betale det som må til for midtbanespiller

Real Madrid trenger å stake ut kursen for det neste året. Nå ser det ut som en midtbanespiller, fra klubben som ligger rett over på tabellen, skal hentes til Madrid. Marc Roca. 21-åringen har spilt fast på Espanyol denne sesongen og har bidratt til at klubben nå bare ligger tre poeng bak Barclona på topp – og ett poeng foran Real Madrid. Ifølge Diario Sport var det samtaler i september om en fremtid overgang til Real. Ung og lovende. Roca har kontrakt frem til 2020, men skal ha en utkjøpsklausul på «bare»380 millioner kroner.
Les mer om:

Liverpool-spilleren som kan forsvinne allerede i januar

Brasilianeren kom til Real Madrid, ble sendt videre til Monaco, storspilte – og ble hentet til Premier League av Jürgen Klopp. Får Serie A-klubben viljen sin, mangler 25-åringen bare Bundesliga. The five big ones. Vi snakker ikke om usmakelig jakt på den afrikanske savannen, men de fem store ligaene i verden: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Fabinho kom til Liverpool denne sommeren, etter godt over 100 kamper for Monaco. Den defensive spilleren skulle bringes til toppen under Jürgen Klopps ledelse. Helt vanlig at det tar tid i Premier League, sier Klopp.

Fikk super melding av Real Madrid

- De gratulerte meg og sa det var bra, sier Martin Ødegaard etter klassescoring for Vitesse.

Glem Martin Ødegaards Real-merkelapp!

For rundt fire år siden ble Martin Ødegaard hentet til Real Madrid som 16-åring. Hele fotball-Norge stod på hodet. Noen forventet at dette kom til å gå til helvete for tenåringen, mens andre så for seg en fremtidig norsk vinner av Gullballen. Vi vil si at Ødegaard holder stø kurs mot et sted midt i mellom. Selv opplever Ødegaard forventningene som litt snodige. -Jeg tror folk forventer mer av meg siden det står Real Madrid i forbindelse med navnet mitt. Folk tror at jeg skal score 20 mål.

Real Madrid må (nesten) klare seg uten forsvarsrekke

Så ille er det selvfølgelig ikke, for en av verdens største klubber går ikke tom for spillere. Men når fem sentrale defensive spillere er ute, påvirker dette selvfølgelig også Real. Raphael Varane, Dani Carvajal, Jesus Vallejo og Nacho Fernandez er alle utilgjengelig for kamp. Denne helgen pådro Sergio Reguilon seg også en skade i 4-2-seieren over Celta Vigo. Den fordømte hamstringen.

Real Madrid har bestemt hvem som skal lede laget frem til 2021

Etter at Spanias landslagssjef Julen Lopetegui satte Real Madrid rekord i å være manager kort hentet de midlertidig inn Santiago Solari fra reservelaget Castilla. I løpet av to uker måtte en fast manager på plass, eller så måtte den midlertidige være sesongen ut.

Tidligere Real-stjerne får trenerjobben permanent

Real Madrid liker det Santiago Solari har vist som midlertidig trener. Solari har fått tillit som fast trener med treårskontrakt.
Les mer om:

Overtar Real Madrid permanent

Vikarmanager Santiago Solari overtar Real Madrid permanent. Klubben bekrefter at Solari har skrevet under på en kontrakt frem til 30. juni 2021.
Les mer om:

Agenten til Sanchez har banket på hos La Liga-klubb

Selv om vi ikke er flue på veggen hos Alexis Sanchez, nekter vi å tro at han er tilfreds med tilværelsene på Old Trafford. Fra superstjerne-status hos Arsenal til 1 mål på 11 kamper for United sier mye. Noe er på gang. Nå får chileneren riktignok muligheten til å vise seg frem på banen, men det er noe ved United (og Mourinho) som ikke er helt kompatibelt med 29-åringens styrker. Har virket litt stusselig på Old Trafford.

BBC: Real Madrid har bestemt seg for fast trener

Zinedine Zidane, Julen Lopetegui, Santiago Solari. Det er ikke mange månedene som har gått med de to skiftene. Nå har Real Madrid bestemt seg for veien videre. Og veien videre blir den midlertidige treneren Solari. Ifølge BBC har Real Madrid sendt papirene som kreves til det Spanske Fotballforbundet for å legge inn Solari som permanent hovedtrener. Les: Mourinho tviler på nøkkelspilleren sin 42-åringen har hatt en fin seiersrekke på 4 kamper etter at han ble kastet inn i manesjen.

Ny trener i Real Madrid

Hovedstadsklubben skal være klar til å ansette Santiago Solari på permanent basis for resten av sesongen. Det bekrefter det spanske fotballforbundet til ESPN mandag. Solari tok over etter at Julen Lopetegui fikk sparken i slutten av oktober.

Real Madrid tok innpå Barcelona

Real Madrid tok nye viktige poeng under ledelse av Santiago Solari. Med 4-2 borte mot Celta hentet hovedstadslaget poeng på serieleder Barcelona.

Real Madrid utnyttet Barcelonas poengtap og minsket forspranget

(Celta Vigo – Real Madrid 2–4) Etter at Barcelona avga poeng mot Real Betis, kunne Real Madrid knappe inn ledelsen til fire poeng i serien. Det gjorde de, blant annet etter mål fra Karim Benzema (30).

Suarez vurderer retur til Premier League

Luis Suarez er godt husket på Anfield. Kanskje ikke så rart med nesten 70 mål på litt over 100 kamper. Da er det lett å glemme biting og andre episoder som kjempet om fokus rundt overgangen til Barcelona. Nå ryktes det at han vurderer en retur til balløya. Etter tre scoringer i El Clasico, kan det være vanskelig å forestille seg at uruguayaneren ønsker seg bort fra Camp Nou. Men ifølge spanske Marca er fremtidsutsiktene til Suarez av en eller annen grunn ikke så lys i La Liga-klubben.

Real Madrid tar sats mot tre signeringer i januar

Real Madrid trenger sårt noe som kan skape håp for resten av sesongen. Om oppskriften er å utnytte potensialet i troppen bedre eller å hente inn nye spillere, er ikke godt å si. Ifølge spanske Marca satser  går klubben nå for det siste. Den spanske avisen hevder de har kjennskap til at Real skal ut på handletur allerede i januar. Mario Hermoso, forsvarsspiller fra Espanyol –  2 mål på 11 kamper.

Barcelona fikk igjen månedens pris for beste spiller i La Liga

Det måtte komme. Med tre scoringer i El Clasico, har det uasnett ikke så mye å si hva du gjør resten av måneden.  La Liga uttropte Luis Suarez til ligaens beste spiller i oktober. Barcelona-spilleren smalt inn fire scoringer, hvor hat-trick mot Real Madrid toppet det hele. Blir ikke bedre enn dette. (foto: suarez, twitter) Suarez vil få utdelt oppmersomheten før kampen mot Real Betis på søndag. Vi gratulerer! Tres amigos. (foto: suarez, twitter) Les: Mourinho: «Hvis det går bra – da er han klar for City  

Mislyktes i Liverpool – nå er han stjerne og Europas assistkonge

Suso forlot Liverpool for en slikk og ingenting. Nå er han AC Milans farligste offensive våpen, og kobles med en overgang til Real Madrid.

Real Madrid lekte seg borte mot Plzen

Regjerende mester Real Madrid og Roma tok begge et langt steg mot cupspillet i mesterligaen med 5-0 og 2-1 over Viktoria Plzen og CSKA Moskva i gruppe G onsdag.
Les mer om:

Blodig overkjøring av Real

Real Madrid hadde null problem med å slå Viktoria Plzen 5-0 i mesterligaen, men den vil nok bli husket best for Sergio Ramos sin albue på Milan Havel. Blodet fosset fra nesa til tsjekkeren som måtte gi seg noen minutter senere. Ramos slapp unna kort.
Les mer om:

Blodet fosset etter Sergio Ramos-albue

Real Madrid herjet med stakkars Viktoria Plzen. Men Sergio Ramos stjeler nok en gang overskriftene.
Les mer om: