Nyheter om Real Madrid


Liverpool planlegger å selge ung midtbanespiller i januar

Liverpool vil lytte til tilbud på den unge midtbanespilleren Herbie Kane i overgangsvinduet i januar.

Vincent Kompany gir Anderlecht trøbbel

Nå er det klubben selv som holdes ansvarlig for glippen, men likevel. Den hypre iveren etter å sikre seg legenden Kompany som spillende trener overstyrte god administrasjonsdrift. Ifølge Bold dømmes Anderlecht til å betale en bot på rundt 50 000 kroner for å bryte UEFAs Pro Licens regler. Les: Casemiro gjorde sitt livs beste valg – tok fri fra kulda hos Real Madrid For da Kompany ble hentet inn som trener i sommer, hadde ikke City-legenden den nødvendige Pro Licens som kreves i Belgia. Anderlecht skal ha prøvd seg på: Jammen, det er jo Simon Davies som er ansatt som trener.

Casemiro gjorde sitt livs beste valg – tok fri fra kulda hos Real Madrid

Denne sesongen er 27-åringen mer eller mindre bankers i Reals førsteellever – i en sesong der klubben troner øverst på La Liga-tabellen.

- Ikke smart

TV 2-ekspert Jesper Mathisen tror ikke Erling Braut Haaland skifter klubb med det første: - Å gå rett til Real Madrid nå er ikke smart, sier han.

Erling Haaland er nå en av de 20 største

Den italienske avisen Tuttosport startet det hele, og har senere involvert de største sportsavisene til å delta i jobben med å kåre årets unge fotballspiller i Europa. Det sier mye om hvor lenge de har holdt på med utdelingen, da 32-åringen Lionel Messi står som tidligere vinner.

Ukaina klar for EM samme kveld som Ronaldo når en utrolig milepæl

Tallet er 700!: Så mange ganger har Cristiano Ronaldo sendt ballen i mål som en profesjonell fotballspiller hvis du setter sammen scorede mål for både klubb og landslag. – De som argumenterer med at han ikke er en av verdens aller beste får stadig større problemer med å forsvare sitt ståsted.  Mandag rundet portugiseren den imponerende milepælen da han reduserte til 1-2 mot Ukraina i EM Kvalifiseringen.

Ajax-stjernen for dyr for Liverpool, droppes av Manchester United også

I sommer var den 22 år gamle Ajax-stjernen Donny van de Beek aktuell for en overgang til Liverpool, men han ble priset ut.  Den angripende midtbanespilleren var et mål for Liverpool manager Jurgen Klopp, ifølge FcInterNews, men interesse fra Tottenham Hotspur, Real Madrid, Barcelona og Inter Milan gjorde at den nederlandske klubben ikke ville fire på prisen på 80 millioner euro. Les: Daily Express: Har muntlig avtale med Mario Mandzukic Det var en strålende sesong for Donny som inkluderte 17 mål og 13 assist i alle konkurranser, ettersom det nederlandske laget nådde semifinalen i Champions Lea

Marca: Real Madrid passerte Barcelona i kampen om spansk landslagsspiller

Fabian Ruiz ble hentet til Napoli fra Real Betis sommeren 2018.

Manchester Uniteds Daniel James avslørt

At fotballspillere filmer, diver, eller vrir seg teatralsk i smerte er ikke noe nytt. Men når de simulerer bevisstløs – og så fortsetter å spille – blir det avslørt. For det var Wales-trener Ryan Giggs som ble sett på som «umenneskelig» der han lot James fortsette å spille etter et hardt sammenstøt med Domagoj Vida hos Kroatia med påfølgende ligge-bevistløs-på-bakken seanse. Jeg bare ligger her litt, jeg. Les: Balotelli tar 2 millioner kroner per scoring Det var ingen tvil om at smellen var reell og at James virket bevistløs for oss utenfor sidelinjen.

Mario Balotelli tar 2 millioner kroner per scoring

Super-Mario forlot gjesteopptredenen hos Marseille til fordel for Brescia og kampen om overlevelse i Serie A. Lykkes klubben og Balotelli, blir det et meget innbringende overgang. Det var flere tilbud fra større klubber, men 29-åringen lot hjemmelengselen styre. Dette betyr ikke at Balotelli har mistet troen på sine egne evner foran mål.
Les mer om:

Dette ser ikke bra ut, Alexis Sanchez

Vi ønsker virkelig Alexis Sanchez alt godt. Derfor var vi lettet og fornøyd da chileneren fikk muligheten til å revitalisere karrieren sin hos Inter Milan – og tilsvarende trist etter lørdagens landskamp som endte 0-0 mot Colombia. For det smalt i Sanchez´ankel, og ifølge Football-italia kan skaden komme til å kreve operasjon. Dermed ser det ut til at chileneren fortsetter sin serie med skadeavbrekk – også i sin nye klubb. Les: Robbie Fowler om hvorfor Klopp takket nei til United og Real Madrid Maks uflaks.
Les mer om:

Tottenham øker til 600 millioner for sommer mål som gikk i vasken

Tottenham var millimetere unna å få signert Sporting Lisboa midtbanespiller Bruno Fernandes, faktisk var de personlige vilkårene klare, men den portugisiske klubben blokkerte en overgang.  Nå er Tottenham om mulig enda opptatt av å få til en overgang. Ifølge det portugisiske mediet A Bola, har Mauricio Pochettinos side ikke gitt opp håpet om å bringe Fernandes til Nord-London.

Robbie Fowler om hvorfor Klopp takket nei til United og Real Madrid

Liverpool-legenden Robbie Fowler holder seg fortsatt inne i fotballsirkuset gjennom ulike oppgaver, og vet sin Liverpool-historie hentet fra innsiden.

Sergio Ramos satte imponerende rekord mot Norge

Mens Italia i går måtte slite en stund for å lage hull på Hellas sin forsvars-vegg, men etter pause med Jorginho og Federico Bernardeschi sørget for 2-0 og EM-billett, møtte Spania et Norge som var fast bestemt på å holde på drømmen om sluttspill.

Ramos lovpriser Ødegaards utvikling: – Håper han kommer tilbake til Real Madrid

Sergio Ramos (33) var full av lovord om Martin Ødegaard (20) etter at de to møttes på Ullevaal-gresset.

Ramos lovpriser Ødegaards utvikling: – Håper han kommer tilbake til Real Madrid

Sergio Ramos (33) var full av lovord om Martin Ødegaard (20) etter at de to møttes på Ullevaal-gresset.

Nok en gigant i samtaler med Christian Eriksen

Superdansken kan gå gratis til sommeren hvis Tottenham ikke får på plass noe lurt de kommende månedene. Det har hele tiden vært snakket om Real Madrid, men nå dukker en annen mulig destinasjon opp for Eriksen. Oktoberfest i München, Christian? Det er det tyske mediet Sport1 som hevder de har en kilde som har informasjon om at Bayern München er i dialog med Eriksen-leiren. Les: Fellaini legger ut om United, managere, krig og fred og sånn Den var ny – og spennende. Noe kan være på gang allerede i vinter.

Hjelper ikke å være stortalent hos Liverpool – nå vanker det straff

Du snakker ikke nedlatende om nasjonalskatten Harry Kane. 16-åringen Harvey Elliott får mulighet til å lære seg god oppførsel utenfor banen i 14 dager, etter å ha slengt dritt om Kane. Elliot står i historiebøkene som tidenes yngste spiller i Premier League etter debuten for Fulham som 16 og noen dager gammel. Nå blir han også tidenes yngste Premier League-spiller som får karantene av fotballforbundet FA. Les: OBOS-liga spiller på samling med verdens 17. beste landslag Igjen er det sosiale medier som gjør det altfor lett å publisere noe som virket kult i øyeblikket.

Millwall puster lettet ut etter «The Den» avgjørelse

Byrådet har sett på området rundt «The Den» i bydelen Southwark i London som spennende for utviklere og de har lenge ønsket å selge området.

OBOS-liga spiller på samling med verdens 17. beste landslag

Det startet med ni kamper for Vålerenga uten scoring, så kom et bedre opphold i Kongsvinger, for så å få betalt hos Aalesund. 15 scoringer og 10 assist på 24 kamper denne sesongen har gjort Niklas Castro aktuell for landslaget. Men ikke for Norge. Selv har 23-åringen, som er født og oppvokst i Norge, ventet på et én av to landslagstrenere skulle ringe. Les: Spansk avis: Real Madrid på hjulet til Haaland Nå blir det spill sammen med spillere som Alexis Sanchez for Chile, verdens 17.

City-spiller har allerede innsett at Liverpool er best i Premier League

Liverpool troner øverst i Premier League, men halter gjennom gruppespillet i Champions League. Dette hindrer ikke den senest ankomne City-spilleren å være en god dose starstruck når han prater om Liverpool. Nå tror vi ikke Pep Guardiola aksepterer at noen av sine spillere begynner å innstille seg på at Liverpool skal beholde førersetet i Premier League for resten av sesongen, men for nykomlingen Rodri, som kom fra Atletico Madrid i sommer, er det ikke unormalt å slenge ut noen superlativer om rivalen. Les: Spansk avis: Real Madrid er på hulet til Haaland -Liverpool er klubben man skal slå.

Spansk avis: Real Madrid er på hjulet til Haaland

Det er ikke første gangen den siste måneden at ryktet svirrer om Erling Braut Haalands snarlige overgang til en av de største klubbene.

Braut Haaland kobles til Real Madrid av spansk storavis

Real Madrid holder Erling Braut Haaland under tett oppsyn.
Les mer om:

- Kan havne i Real Madrid

Spansk storavis skriver at Real Madrid har øynene og ørene rettet mot Erling Braut Haaland (19).
Les mer om:

Goal: Ole Gunnar Solskjær ønsker å hente Mathias Normann

Mathias Normann er en meget god midtbanespiller noe Ole Gunnar Solskjær fikk erfare da han som hovedtrener for Molde møtte Bodø/Glimt, han rakk så vidt å hente han til et låneopphold fra Brighton før de begge dro videre.  Mathias Normann har virkelig funnet formen og har løftet seg etter det ekstremt korte oppholdet i Brighton hvor han egentlig ikke fikk sjansen til å vise noe.