Nyheter om Real Madrid


Bekreftet: Mourinho har sjekket ut spiller hos Steven Gerrard

Faren til Ianis Hagi er en av de få som har spilt både for Barcelona og Real Madrid og fikk kallenavnet Karpatenes Maradona. Nå har Mourinho sett potensiell storhet også hos junior. Vi tipper også Ianis Hagi er drittlei av å bli sammenlignet med faren Georghe, men for oss blir det en knagg å sortere informasjonen etter. Enn så lenge. Locked in. pic.twitter.com/AdP8LKARuP — Ianis Hagi (@IanisHagi10) June 9, 2019 Men gjør juniors agent jobben sin, kan Hagi-navnet få en ny betydning. -Jeg har personlig blitt spurt av Jose Mourinho.

Det brygger opp til kamp om Jesse Lingard

Bortsett fra noen utlån har 27 år gamle Jesse Lingard vært Manchester United spiller de siste 20 årene, til tross for det kommer ikke fansen til å felle noen tårer hvis The Athletic har rett. De få gangene han har vært på banen denne sesongen har han enten vært en fiasko eller usynlig, det har ført til lite spilletid, så langt denne sesongen har han ikke spilt 90 minutter i en eneste Premier League kamp. Les: Kasper Schmeichel er som de Gea, men kunne aldri spilt for United Av en eller annen grunn av Arsenal bestemt seg for at de ønsker midtbanespilleren.

Neymar setter press: Dere lovte, jo

Vi følger Neymar-saken med samme hoderystende interesse som før forrige sommer.

Marca: Everton planlegger to overganger som vil sette fyr på Premier League

Spanske Marca pleier å ha orden i sysakene sine når det kommer til mye av det som skjer på styrerommene i La Liga. Da syntes vi det er verdt å ta med ryktet om to overganger som kan sette Premier League on fire. James Rodriguez har de siste ukene vært linket til en overgang til sin tidligere sjef, Carlo Ancelotti. Har Everton finansene fortsatt i orden kan en avtale med Real være realistisk.

Real Madrid-legende Goyo Benito er død

Goyo Benito vant seks mesterskap i sine 13 sesonger i kongens klubb. – Real Madrid måtte ta farvel med et av klubbens store ikoner. I en alder av 73 år måtte den tidligere forsvareren Goyo Benito gi opp sin årelange kamp mot Alzheimers sykdom. Les: Tidligere VIF-spiller hentes til Champions League-klubb Goyo Benito perteneció a la generación de futbolistas que tomó el relevo del Real Madrid yeyé. Jugó 420 partidos oficiales con el Real Madrid y fue internacional con España en 22 ocasiones. #RealMadrid pic.twitter.com/5sl3GmLksI — Real Madrid C.F.

Spansk media: Raiola har startet ringerunden om Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt var forrige sommer den heiteste på overgangsmarkedet og agent Mino Raiola kunne mer eller mindre diktere betingelsene til budkamp-vinneren Juventus. Etter én nesten full sesong er verken klubb eller spiller helt fornøyd med forholdet. 20-åringen har vært på banen i 27 kamper for de stripete, men skal ikke være fornøyd med å statusen i troppen. Les: Italiensk media: Fru Icardi har gitt PSG klar beskjed Også Maurizio Sarri har vært litt småkjølig til den unge nederlenderen, som var vant til lederstillingen i forsvaret hos Ajax.

Storhamar Hockey tar farvel med begge de finske trenerne sine

Storhamar Hockey har valgt å avslutte samarbeidet med trenerduoen Miikka Elomo og Petteri Nummelin etter denne sesongen, skriver klubben i en pressemelding. – De to kom til klubben før forrige sesong og hadde ett år igjen av sine kontrakter, samt at de begge hadde mulighet til å forlenge med ytterligere en sesong.
Les mer om:

Bayern München har gitt vikaren tre års kontrakt

Da Niko Kovac fikk sparken i november fra Bayern München hentet de opp den evige assistenten Hansi Flick som manager, men tanken var at han skulle få jobben frem til de kunne få inn en «skikkelig» manager. Så begynte Bayern München å spille med selvtillit og resultatene på banen gjør dagens nyhet ikke spesielt overraskende.

Tenk hva denne goalgetteren får til med Liverpool-spillere rundt seg

Mens ligaer, klubber og spillere går rundt seg selv for å finne en løsning på arbeidssituasjonen, vet alle at neste sesong vil komme, uansett hvor uforberedt en klubb måtte være. Hos Liverpool er det snakk om å posisjonere seg for videre utvikling og suksess på balløya og i Champions League. Les: Solskjær vet han har den ultimate midtbanespilleren rett rundt hjørnet De siste måneden har Werder Bremen-spilleren Milot Rashica vært linket til en mulig overgang til Anfield. Den offensive midtbanespilleren har vært en av de få lyspunktene hos den nedrykkstruede Bundesliga-klubben.

Real Madrid kaster seg inn i kampen om Napoli-stjerne

Agent Alvaro Torres bekrefter at Real Madrid har om en litt sent kastet seg inn i kampen om Napoli-midtbanespiller Fabian Ruiz. – Napoli-sensasjonen har vært et mål for en rekke klubber over hele Europa, inkludert Liverpool, Manchester United og Manchester City. Ruiz har to imponerende sesonger i Napoli. El Desmarque skrev i januar at Liverpool manager Jurgen Klopp flyttet oppmerksomheten til Ruiz etter å forsøket å hente Isco til Anfield. – Den talentfulle 23 åringen er også en som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær kunne tenke seg å signere.

Har funnet perfekt erstatter for enten Mane eller Salah

Liverpool leter ikke utenfor Premier League når de skal erstatte enten Sadio Mane, eller Mohamed Salah. Mane regner mange med blir Real Madrid spiller etter en suveren sesong for de røde, han har scoret 16 mål og sørget åtte assist i alle konkurranser denne sesongen. – Så bra har Mane vært denne sesongen at han leder godt konkurransen om å være årets spiller. Les: Tilbake på sporet etter frustrert Liverpool-stjerne Liverpool fortsetter å være tett på Tyskland-spissen Timo Werner og Bayer Leverkusen-vingen Leon Bailey.

ESPN: Manchester United er i posisjon

Erling Haaland bærer Dortmund-drakt, har gjennomført tidenes debut og har fortsatt tilgode å følge 20-åringen Jadon Sancho over i «de voksnes rekker». Nå virker det som alle parter har innfunnet seg med at nordmannen skal utvikle seg og levere hos Dortmund. I det minste det neste året. Solskjær og United hadde samtaler med Haaland jr. og senior før valget falt på Dortmund og Champions League-spill.

«Hele verden» er ute etter Dayot Upamecano

Det som har skjedd med Dayot Upamencano denne sesongen må fremstå som fullstendig uvirkelig. Den franske 21 åringen har tatt fullstendig av for RB Leipzig og verdens største klubber står i kø. – Nå sist har Real Madrid i følge Daily Mail meldt seg på i det som blir et bikkjeslagsmål forsvarsspilleren. Så langt har Dayot kun spilt for aldersbestemte landslag, men landslagssjef Didier Deschamps har flere ganger pekt på unggutten og sagt han har et unikt talent som «snart» er på plass i den franske troppen.

Manchester City «vet» hvilken klubb som jobber for utestengelse

Manchester City er overbevist om at Arsenal jobber aktivt med at klubbens europeiske forbud opprettholdes hvis Covid-19 pandemien forhindrer behandlingen av deres anke. Sunday Mirror melder at City-sjef Ferran Soriano mener at Arsenal har sendt en appell til domstolen for voldgift for sport for å sikre at Pep Guardiolas menn ikke spiller i Europa neste sesong. Les: Kan tvinges til å velge Arsenal Ingen lojalitet å spore Tilsynelatende sjefene på Etihad «fått informasjon fra en rekke pålitelige kilder» om at det var Gunners som overbeviste 8 andre Premier League klubber om at Manc

Da United ringte fikk de beskjed om at prisen er 5,5 milliarder

Manchester United er opptatt av å signere Real Madrids 21 år gamle midtbanespiller Federico Valverde. – Fedrico har fotball i blodet, han er sønn av den «nysparkede» Barcelona manageren Ernesto Valverde som hadde mesteparten av sin aktive karrière i Athletic Bilbao. Nå skal den spanske storklubben ha avklart hva som gjelder hvis en overgang til Manchester United skal skje til sommeren. Diario Madridista skriver at Real Madrid bare vil selge spilleren hvis United matcher oppkjøpsklausulen. Prislappen ?

Prøver enda en gang å tilby superstjerne mot Pogba

Det er som «Groundhog day» hvor hver eneste dag starter som den forrige. Den franske superstjerner Paul Pogba er naturlig nok gjenstand for rykter, men nå er det så mye at vi skjønner det kan være vanskelig å følge med. For noen uker siden kom informasjon om at han var i ferd med å forlenge kontrakten sin med United – men de fleste forventer at han forlater i sommer.

Kan tvinges til å velge Arsenal

Colombianske James Rodriguez var en av verdens mest etterspurte stjerner etter VM i 2014. – Ikke spesielt rart, han var toppscorer og ikke enda på en av de aller største klubbene. (Monaco). Alle piler pekte oppover da han ble presentert som Galáctico rimelig rett etter VM.

Juventus styrer unna Barcelona-bråk

Mens Barcelona-spillerne har gått i clinch med klubben over tvungen lønnskutt, har Juventus løst det på en mer elegant måte. Det er ingen tvil om at verdens fotballklubber må kutte i sin største utgiftspost i en tid der inntektene blir strupet. I Torino kom meldingen på lørdag fra Juventus at spillere og trener har blitt enige med klubben om a redusere lønningene. Les: Liverpool venter ikke på Barcelona og Real Madrid Og når en tropp med superstjerner som Ronaldo og gjengen kutter, da monner det. Juventus melder på hjemmesiden at kuttene gir klubben en kostnadsredusjon på rundt

Spansk avis: Real Madrid vil ha Ødegaard og Haaland til neste sesong

Real Madrid ønsker å ha på plass både Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland til 2020/21-sesongen, hevder den spanske sportsavisen AS.

Avis: Real Madrid vil ha norsk duo

Real Madrid ønsker å ha på plass både Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland til 2020/21-sesongen, hevder den spanske sportsavisen AS. Real Madrid er i en prosess med å forynge stallen, og samtidig som klubben trenger å selge flere spillere når sommerens overgangsvindu åpner, ønsker den å hente Ødegaard tilbake fra lån, ifølge AS. Det samme skjer angivelig med backen Achraf Hakimi (21), som er på utlån til Borussia Dortmund. Med på følget skal Real Madrid-trener Zinedine Zidane også ønske seg Ødegaards landslagskompis og Hakimis lagkamerat i Dortmund, Erling Braut Haaland. (NTB)

Hevder Real Madrid vil ha Ødegaard og Haaland

Real Madrid ønsker å ha på plass både Martin Ødegaard og Erling Braut Haaland til 2020/21-sesongen, hevder den spanske sportsavisen AS.

Drar trolig videre etter 14 meget gode år i Real Madrid

Det er to år igjen av kontrakten til 31 år gamle Marcelo Vieira. Siden han kom til Real Madrid for 14 år siden har ting gått veldig bra for den brasilianske venstrebacken. Han har vunnet både La Liga og Champions League fire ganger. Den siste tiden har det ikke vært like rosenrødt, Marcelo blir oftere og oftere sittende på benken ettersom Ferland Mendy imponerer på venstresiden hver gang han får muligheten.

Dette blir spektakulært!

Selvfølgelig. Et Luis Suarez-comeback etter måneder utenfor treningsfeltet og kamparenaen kan ikke bli annet enn spektakulært. Forballspilleren Suarez er en av de få som kan «tjene» på noen måneder med spillepause i La Liga. Urugayaneren har vært ute med kneskade siden tidlig januar, men ser ut til å bli spilleklar mot slutten av mai.

Sport 1: Liverpool venter ikke på Barcelona og Real Madrid

Ferran Torres er en av de unge fremadstormende talentene i Spania. Interessen fra Liverpool, Barcelona og Real Madrid, sier det meste. Det er ikke et noe nytt på ryktebørsen at Liverpool har siktet seg inn mot den spanske angrepsspilleren.

ESPN: Endring i planene setter Paul Pogba på vent

«Should I stay or should I go?» I Paul Pogbas tilfelle virker det som dette spørsmålet stilles annenhver uke. Har ESPN rett, skal franskmannen slippe å gjennomføre denne rutinen de neste månedene. Selv om også Juventus har vært inne i bildet om en retur for Pogba til Torino, er det Real Madrid og Zidane som har jobbet mest målrettet mot en Pogba-overgang. Les: Nok et bevis på at Solskjærs valg var en genistrek ESPN hevder dette uansett ikke vil skje med det første.