Nyheter om Real Madrid


Gode nyheter for klubben som ender opp med Dembélé

Det er befriende å kunne skrive om noe annet enn skader, Playstation og uprofesjonell innstilling til jobben. Ousmane Dembélé har holdt seg på matta – og prestert ute på gressmatte. Ferencvaros hadde storfint besøk på onsdag, og hadde nok tenkt seg å vise at en Shakhtar Donetsk-seier mot giganten Real Madrid også kunne gjøres i Ungarn. Les: Sorry Fred, Michael Owen nekter deg å spille i United-drakt 0-5 senere var minnet om det storfine besøket, det eneste ungarerne satt igjen med.

Ronaldo lyder nå kallenavnet CR750

Dynamo Kiev klarte ikke å stanse Pirlos angrepsbølger på Juventus Stadium. Når Cristiano Ronaldo så utsiktene til å kunne notere seg milepælen CR750, som betyr mer fundament til en evigvarende legendestatusen, da blir det fort scoringer. Nå nøyde Ronaldo seg med én scoring denne kjølige CL-kveld, men nok til at portugiseren nådde sin 750. scoring i karrieren. Les: Sorry Fred, Michael Owen nekter deg å spille i United-drakt 750! 102 for Portugal, 5 for Sporting, 75 for Juventus, 118 for Manchester og 450 for Real Madrid.

Carlos Queiroz har fått sparken

Portugisiske Carlos Queiroz hadde en kort karriere som keeper før han tok fatt på sin trenergjerning. Den portugisiske treneren var i mange år assistent for Sir Alex Ferguson i Manchester United. – Han har også vært manager for Real Madrid og Sporting. Før han overtok for Colombia for nesten to år siden har han ledet en rekke landslag: Portugal (i to perioder), De forente Arabiske Emirater, Sør Afrika og Iran. Les: Klopp forklarer hvorfor Adrian ble forbigått av en 22-åring To tap på under en uke ble for mye for det colombianske fotballforbundet.

Marca: Pochettino leder over Raul som Zidane erstatter

Det er tøffe tider for Real Madrid for øyeblikket, og mange stiller spørsmål ved om Zinedine Zidane fortsatt er den rette mannen for jobben. Nederlaget i Kiev tirsdag kveld var deres femte på bare 16 kamper. Selv om hans omdømme er langt større enn de fleste som har ledet Los Blancos, er det klart at hvis ikke situasjonen forbedres dramatisk, vil Real Madrid søke andre alternativer. Å sparke Zidane er det siste de ønsker å gjøre, de vet hvor elsket franskmannen er blant supporterne.

Barcelona i samtaler om byttehandel med Dembélé

Nicklas Pepe måtte nylig ut med rødt i kampen mot Leeds. Måneder med frustrasjon hos Arsenal-manageren ble sluppet ut da Arteta ble spurt hva han mente om hendelsen: Unacceptable! Nå jobbes det med en byttehandel som forhåpentligvis, men ikke garantert, vil skape bedringer på vingen. Pepe ble hentet for solide 72 millioner pund sommeren 2019.

Pochettino får skikkelig brysom konkurranse om Real Madrid-jobben

Zinedine Zidane viste ingen tegn på at han ikke har tillit hos Real eller at han ikke kan lede CL-trofé grossisten videre fra gruppespillet. På banen viste Real Madrid alle tegn på at det ikke holder. Vi er ikke tilhenger av å kaste ut managere noen måneder ut i sesongen, men mislykkes Zidane med å lede Real videre til inntektspotten som fordeles etter gruppespillet i Champions League, da kan ikke Real fortsette med sin legende. Les: Zidane har full kontroll Mauricio Pochettino ventet utålmodig på jobben til Ole Gunnar Solskjær, den røyk.

Zidane under press - mener den neste uken kan avgjøre fremtiden

Real Madrid er på etterskudd i hjemlig liga, og i trøbbel i Champions League. Nå er trener Zinedine Zidane (48) for første gang under press.

Zidane under press - mener den neste uken kan avgjøre fremtiden

Real Madrid er på etterskudd i hjemlig liga, og i trøbbel i Champions League. Nå er trener Zinedine Zidane (48) for første gang under press.

Zidane har full kontroll

Shaktar Donetsk klarte kunststykket å lure Real Madrid to ganger på rad. All honnør for det! For Zinedine Zidane ble kampen nok en bekreftelse på at klubben han ledet til en sammenhengende suksesshistorie i Champions League nå er som alle andre «dødlige». Den kan virke som Real Madrid kvier seg for å følge fotballens tyngdelov der managere som ikke leverer kuttes løs. Zidane er klubblegenden på begge sidene av sidelinjen. Faller franskmannen, faller Real. Les: Le Parisien: Trekker seg fra kampen om verdens beste ving -Jeg trekker meg ikke, på ingen måte.

Mesterligaavansementet i fare for Ødegaard og Real Madrid – saken fortsatt i egne hender

Martin Ødegaard og hans Real Madrid fikk det aldri til å svinge mot Sjakhtar Donetsk, som vant 2-0. Fortsatt har Real sin mesterligaskjebne i egne hender.

Inter skaper spenning

Inter slo Borussia Mönchengladbach 3-2, og gjør det dermed veldig spennende i gruppe B i mesterligaen. I gruppen, som også inneholder Real Madrid og Shakhtar Donetsk, kan alle lag gå videre til sluttspillet. Inter-spiss Romelu Lukaku ble helten for bortelaget med sine to mål. I gruppespillets siste runde spiller Inter hjemme mot Shakhtar, mens Borussia Mönchengladbach må reise til Spania for å møte Martin Ødegaard sitt Real Madrid.

Real Madrid gjør Martin middels

Martin Ødegaard (21) er viktig for Real Madrid og får stadig mer tillit. Men det største steget han har tatt i karrieren kommer ikke uten voksesmerter.

Real i trøbbel etter Shakhtar-tap

Real Madrid, med Martin Ødegård fra start, tapte tirsdag 2-0 for Shakhtar Donetsk i Mesterliga-gruppespillet, noe som gjør at begge klubbene står på sju poeng før siste runde. Shakhtar vant kampen etter mål av innbytterne Dentinho og Solomon i andre omgang. Dermed kan den mestvinnende klubben i turneringens historie ryke ut i gruppespillet. Hvis Borussia Mönchengladbach vinner sin kamp mot Inter senere tirsdag, vil Shakhtar gå videre på bekostning av Real Madrid med seier i siste runde mot Inter, uansett hva det spanske hovedstadslaget gjør.
Les mer om:

Real Madrid i Champions League-trøbbel etter ny smell mot Sjakhtar Donetsk

(Sjakhtar Donetsk - Real Madrid 2–0) Martin Ødegaard (21) var med fra start, men klarte ikke å forhindre tap i Kiev. Nå er Real Madrid avhengige av hjelp for å ta seg videre fra gruppen.

Real Madrid i Champions League-trøbbel etter ny smell mot Sjakhtar Donetsk

(Sjakhtar Donetsk - Real Madrid 2–0) Martin Ødegaard (21) var med fra start, men klarte ikke å forhindre tap i Kiev. Nå er det plutselig helt åpent i gruppe B. Alle lagene har mulighet til å gå videre.

Fiasko

Martin Ødegaard åpnet bra for Real Madrid, men ble tatt av banen 13 minutter før slutt. Sjakhtar Donetsk vant 2-0 i Ukraina. - På grensa til katastrofe, skriver spansk storavis.

Ny flause for Real Madrid

Real Madrid med Martin Ødegaard i startoppstillingen gikk igjen på trynet mot Shakhtar Donetsk i Champions League med 0-2 i Ukraina tirsdag. Tapet gjør at avansementet er i fare.

Real Madrid i Champions League-trøbbel etter ny smell mot Sjakhtar Donetsk

(Sjakhtar Donetsk - Real Madrid 2–0) Martin Ødegaard (21) var med fra start, men klarte ikke å forhindre tap i Kiev. Nå er det plutselig helt åpent i gruppe B. Alle lagene har mulighet til å gå videre.

De 50 beste fotballspillerne i verden ifølge Football Manager 2021

Toppen av lista ser forholdsvis lik ut i år som i fjor, men lenger nede kommer Erling Braut Haaland inn som eneste norske. – Sett bort i fra Haaland er det dårlig med nordiske navn også. Football Manager 2021 har igjen plassert Barcelona-kaptein Lionel Messi og Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo høyt oppe på listen.

Le Parisien: Trekker seg fra kampen om verdens beste ving

Selv om Jürgen Klopp har pratet varmt om Kylian Mbappé, har det hele tiden gått mot en overgang til Real Madrid når 21-åringen blir klar for å forlate Paris. Spill for den franske legenden Zinedine Zidane skal stå øverst på ønskelista. Så kom virus nr. 19 og rotet til planene. Nå skal ikke virus nr.

Kalvin Phillips løftes opp som erstatteren til Liverpools ubestridte leder

Når noen begynner å nevne muligheten for at Kalvin Phillips en dag ikke skal spille for gjengen på Elland Road, murres det fra Leeds-supporterne. Mot Leicester og Crystal Palace ble det tydelig hva midtbanespilleren betyr for Bielsa. Da satt 24-åringen på skadebenken og Leeds gikk på to 1-4 smeller. Med Phillips tilbake, forlot Leeds Goodison Park forrige helg med knallsterke tre poeng.

Steve McManaman vet akkurat hvilken medisin Real Madrid trenger

Som vi husker Macca med det flagrende håret. Liverpool-vingen som ble hentet til Madrid i 1999 som den andre engelske spilleren verdig til å dra på seg Real-drakten. Når McManaman nå følger sin gamle klubb, klubben som regjerte i Champions League i en sammenhengende periode, hører vi en anelse smerte fra engelskmannen. Les: Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei Da det ble et hjemmetap mot Alaves i helgen, ble kniven vridd rundt i såret hos McManaman. Nå mener han noe drastisk må gjøres for å kunne gjenvinne posisjonen som verdens beste klubb.

Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren»

Martin Ødegaard spilte en nøkkelrolle i Real Madrids seier over Inter Milan i Italia, og han ble i følge den spanske sportsavisen Marca savnet i de første 70 minuttene av kampen mot Alaves av nøyaktig samme grunner. I Champions League-kampen bidro han både i oppbyggingen og lagets press i den midtre tredjedelen, noe Los Blancos manglet mot Pablo Machins lag sist lørdag. Martin Ødegaard fikk drøyt 25 minutter på banen for Real Madrid lørdag i 2 – 1 tapet mot Alaves Lagets fotballstil mellom de to kampene endret seg også.

Eden Hazard er sendt tilbake «der han kom fra»

Belgieren vil for alltid bli sammnelignet med storhetstiden i Premier League da han tok seg av jobben med å drible av halve Liverpool-forsvaret og score – blant annet. Hos Real har det dessverre blitt mest av his recovery will continue to be assessed. 110 scoringer og 92 assists på 352 Chelsea-kamper forteller om en gigant som sjelden forlot banen uten å ha produsert.

Thomas Tuchel slår fast Jese Rodriguez er ferdig

Den spanske vingen Jese Rodriguez kom fra Real Madrid i 2016, siden da har det blitt nesten like mange utlån som kamper for Paris Saint-Germain. På de fire årene som har gått har det bare blitt 18 kamper for PSG og hele fire utlån. (Las Palmas, Stoke, Real Betis og Sporting CP) Deportes Cuatro skriver at Paris Saint-Germain ikke lenger har tro på at de kan få Jese Rodriguez til å fungere og vil selge floppen i vinter. – Såpass negativt ser klubben på overgangen at etter kjøpet på 25 millioner euro at de bestemte seg for en ny strategi i overgangsmarked.