Nyheter om Real Madrid


Derfor tror La Liga-eksperten at Haaland og Mbappé kan ende opp i Real Madrid

Få har bedre kjennskap til La Liga enn Guillem Balagué. Han mener Real Madrid har penger til å kjøpe to av verdens heteste fotballspillere.

Drømmemål av Vinicius Junior ga Real Madrid luke

Vinicius Junior avgjorde toppkampen i spansk fotball med et vakkert mål rett før slutt. Med 2-1 over Sevilla har Real Madrid fire poengs luke på tabelltopp.

Drømmemål ga Real Madrid luke

Vinicius Junior avgjorde toppkampen i spansk fotball med et vakkert mål rett før slutt. Med 2-1 over Sevilla har Real Madrid fire poengs luke til byrival Atlético, som vant 4-1 i Cádiz, og Real Sociedad. Sevilla er på fjerdeplass fire poeng bak. Sevilla scoret først i hovedstaden ved Rafa Mir, men Karim Benzema utlignet etter en drøy halvtime. I det 87. minutt avsluttet 21-årige Vinicius et raid på venstresiden med en suser i krysset, og dermed ble det hjemmeseier selv om gjestene i lange perioder var best.

Avgjorde toppkampen med perlemål

Real Madrid fikk luke på tabelltoppen etter 2-1-seier mot Sevilla. Vinicius Jr. scoret vinnermålet tre minutter før slutt.
Les mer om:

Sergio Ramos tilbake på kamparenaen!

Fire måneder og 20 dager etter at PSG bekreftet signeringen med Capitan Ramos ble det søndag endelig tid for debutkampen. Dette var 35-åringens tredje klubbdebutkamp i en periode som strekker seg fra 2004. Når vi først ramser opp tall og datoer, forrige kamp Ramos var på banen var for Real Madrid i den andre CL-semifinalen der mesterne Chelsea sendte kongeklubben ut av tittelkampen. Det blir 207 dager siden.

Kommer med et gigantisk takk for sist fra Paris

Rett før overgangsvinduet smalt igjen i sommer forsøkte Real Madrid med to desperate milliarder å hente Kylian Mbappe. – Det var allerede ikke noe tapt kjærlighet mellom de to klubbene (Superligaen ++) og temperaturen ble ikke akkurat noe lavere i sommer. Paris Saint-Germain sin sportsdirektør Leonardo som til tross for å være fra Brasil var herlig fransk arrogant ba folkene fra kongens klubb dra dit peppern gror. Heller la Kylian Mbappe gå gratis om et år, en å cashe inn to milliarder.

Manchester United tror Ralf Rangnick kan gjøre det igjen

Sjefene på Old Trafford trodde i sin tid manager Ole Gunnar Solskjær skulle være nøkkelen for å bringe Erling Braut Haaland til Manchester på grunn av deres relasjon fra tiden i Molde og felles statsborgerskap. – Nå tror de felles historikk skal gi den en fordel i den kommende overgangskampen, men denne gangen er det en annen som har «relasjonen». Ralf Rangnick var sportsdirektør i RB Salzburg og rekrutterte Erling Braut Haaland til klubben i 2019. Nordmannen dro deretter videre til Borussia Dortmund, mens Rangnick dro videre til RB Leipzig som også er i Red Bull systemet.

Toget har forlatt perrongen for Paul Pogbas drøm

Manchester United-midtbanespiller Paul Pogba har planlagt en overgang til Real Madrid en god stund, men det ser nå ut til å ha blitt tatt av tabellen ettersom Los Blancos har satt bremsene på farten. 28-åringen har holdt seg på Real Madrids radar en god stund, helt siden han ble kjent hos Juventus, og det ble antatt at han kunne være et levedyktig alternativ i nær fremtid ettersom kontrakten hans går ut 30. juni.

Totalt kaos på Bayern Münchens generalforsamling!

Ordnung muss sein. Vi vet ikke om det henger et skilt på styrerommet til Bundesliga giganten, men klubben har hele veien strebet etter å ha ting på stell. På fredagens årlige generalsforsamling var alt annet på stell. -Det er de verste scenene jeg noensinne har sett hos FC Bayern. Jeg skammer meg, sier tidligere klubbpresident Uli Hoeness.

Chelsea skjønner ingenting av Real Madrid rykter

Normalt, når en spiller ønsker seg bort fra en klubb er det på grunn av manglende spilletid, manglende suksess eller ønske om større lønninger. – Ingenting av det stemmer for Mason Mount, midtbanespilleren er fast inventar på Chelsea, han tjener godt og har suksess. De siste dagene har det dukket opp en rekke rykter om at han skal være på vei til Real Madrid. The Athletic skriver at dette har kommet overraskende på klubbledelsen på Stamford Bridge.

Real Madrid ønsker å rekruttere stjernetrio – kvitter seg med minst fem

I 2020 rekrutterte Real Madrid David Alaba som Bosman-spiller , og nå håper klubben å fullføre lignende avtaler i januar. Kylian Mbappe er fortsatt topp-prioritet, så kommer Paul Pogba og Antonio Rüdigers ifølge Marca. Alle kan flytte fra klubbene sine uten overgangssum neste sommer. Real Madrid som er vant til å kjøpe dyrt har funnet ut av med is i magen og fristende opplegg for spillere kan hente superstjerner uten å betale overgangssum.

Leonardo setter en stor propp i ryktene om Manchester United, Mauricio Pochettino og Zinedine Zidane

Den brasilianske sportsdirektøren i Paris Saint-Germain Leonardo er herlig frittalende, noe blant annet Real Madrid har fått merke hver gang de prøver seg på Kylian Mbappe. – Etter sparkingen av Ole Gunnar Solskjær som Manchester United manager har ideen om et trekantdrama tatt større og større plass i mediebildet.

Goal.com hevder de kan bekrefte hva som er Erling Haalands favorittklubb ved exit Dortmund

Selv om 21-åringen for tiden jobber seg gjennom en lei skade han pådro seg i oktober, stilner det ikke rundt hot shot Haaland med sine 79 scoringer på 69 kamper for Dortmund. Når vi har sett hvor stor betydning en skadefri Haaland har for Bundesliga-klubben skjønner vi hvorfor tyskerne er villig til å doble lønna for at han blir, når utkjøpsklausulen aktiveres i sommer. Men blir det exit, mener Goal.com at Haaland har en klar preferanse. Les: Seks måneder med Klopps læremester skal redde Manchester United Manchester United, Manchester City eller Chelsea? Ikke i følge Goal.

Jan Halvor Halvorsen skal lede Lyn opp i seriesystemet

En god stund har marsordren til hovedtrenerne til Lyn å få klubben opp til gamle høyder. – Opprykket kommer ikke i år, men det det ser bedre ut enn på lenge. – Nå har de hentet inn en med lang erfaring både som spiller og trener innenfor og utenfor Norges grenser. Ansettelsen av Jan Halvor Halvorsen som ny hovedtrener for Oslo-klubben Lyn er også omtalt i Danmark hvor de trekker frem hans heltestatus fra de to årene han spilte for AGF. – Selv om han kun spilte i AGF i to år fra 1992 til 1994, gjorde Jan Halvor Halvorsen stort inntrykk i smilets by.

The Athletic: Ralf Rangnick er på plass på Old Trafford

Vi har i mange omganger hørt at Ralf Rangnick var aktuell som sportsdirektør for Manchester United, men nå er han som har bygget opp Red Bull sin fotballsatsning klar som midlertid arvtager for Ole Gunnar Solskjær. The Athletic melder at tyske Ralf Rangnick er mannen som tar over for Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Han får jobben på midlertidig basis, noe som vil si at han har en kontrakt på et halvt år. – etter det vil han fortsette i klubben, men da som konsulent.

Le Parisien: Jo da, Zidane er i samtaler

På onsdag var en spansk avis som hevdet den tidligere Real-manageren hadde gitt beskjed til PSG om at det ikke var interessant å hoppe inn midt i sesongen hvis Pochettino ble overbevist av Manchester United. Ifølge Le Parisen forteller aktiviteten til Zidane om noe helt annet. Det er ikke noe nytt at PSG ønsker det franske ikonet til hovedstaden, ifølge Le Parisien var klubben i kontakt med Zidane da han forlot Real Madrid i sommer. Nå hevder den franske storavisen at det har vært møter mellom PSG og Zidane denne uken.

Sky Sports: Sheffield United inntar ikke en «vente og se holdning»

Sheffield United skal ifølge seg selv være et Premier League lag, derfor satte de rekord med spillerkjøp sist sommer. Det fungerte ikke og klubben rykket ned, mye på grunn av skader hos Sander Berge og i mai fikk Chris Wilder sparken. (Gikk rimelig sømløst over i jobben som manager for Middlesbrough som pr nå gjør det nøyaktig like dårlig som Sheffield United i Championship, begge har 34. poeng etter 19.kamper på en 15.og 16.

Conte dyrker frem en Tottenham-tropp med «Ronaldo´er»

Antonio Conte må se Champions League-sirkuset fra sofaen, men italieneren har ingen planer om å gjøre dette lenge. Da Conte tok over Inter Milan i i 2019, dyrket han frem superspillere som i 2021 ga Inter-supporterne det ekstremt etterlengtede Serie A-trofeet. Romelu Lukaku er kanskje det beste eksemplet på hvordan Conte kan forme en spiller. Nå er det Tottenham-spillerne sin tur. Og medisinen fra Dr. Conte er å trene med en intensitet du aldri før har kjent på, og la summen av detaljer skape spillere som opptrer som vinnere.

Thiago Alcantara tok endelig over hovedrollen!

Manchester City sendte PSG tilbake til Paris med 2-1 tap og seg selv videre i Champions League. Chelsea sendte Juventus ut av London med 4-0 tap og seg selv videre.

Pep Guardiola har dyrket frem det viktigste hos Manchester City

Før forrige kamp mot PSG fikk Pep Guardiola spørsmålet om hvordan City skulle stanse Messi og resten av superstjernene. Da kom det tørt fra City-manageren: «Det er ikke mulig». På onsdag var det igjen duket for kamp mellom gigantene, men denne gangen gjorde Manchester City det umulige mulig. Med angrepsrekka Neymar, Mbappé og Messi mot seg, viste City denne gangen at lagmaskinen trumfet enkeltspillerne hos PSG.

Martin Ødegaard hadde ikke nubbesjans hos Real Madrid

Ødegaard ble ferdig med Real Madrid i høst. «Endelig», vil noen kanskje si etter å ha fulgt den tidligere Strømsgodset-spillerens reise til alle andre steder enn San Bernabeu. Når vi hører Dani Carvajal skryte av Reals midtbane etter onsdagens Champions League-kamp, skjønner vi at timingen for Ødegaards exit var riktig. For Carlo Ancelotti har heller ingen planer om å gjennomføre generasjonsskiftet Zinedine Zidane strittet imot til det siste.

Real Madrid og Inter videre i mesterligaen

Med 3-0-seier over Sheriff Tiraspol sikret Real Madrid både seg selv og Inter plass mesterligaens cupspill. Inter slo Sjakhtar Donetsk 2-0 tidligere onsdag.
Les mer om:

Real Madrid og Inter videre

Real Madrids 3-0-seier over Sheriff Tiraspol sikret både seg selv og Inter plass i sluttspillet i mesterligaen. Etter Inters seier mot Sjakhtar trengte de Real Madrid-seier mot Sheriff for å sikre avansement. De hvitkledde skuffet ikke, og dermed er begge lag klare for sluttspillet og skal møtes til en ren gruppefinale i den siste runden. Onsdagens resultater sikret dessuten Sheriff plass i sluttspillet i europaligaen som gruppetreer.
Les mer om:

BBC: John Murtough har kontaktet Ernesto Valverde

Etter gårsdagens 2 – 0 seier mot Villarreal i Champions League dedikerte midlertidig manager Michael Carrick seieren til nysparkede Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær. «Det har vært tøffe dager for oss i klubben.

Endelig er Sergio Ramos klar

Det tok så lang tid fra 35 år gamle Sergio Ramos ble presentert for Paris Saint-Germain fansen til han nå er klar for spill at ryktene gikk om at han kontrakt var på vei til å kanselleres. – Den tidligere Real Madrid kaptein kom til Paris for fire måneder siden og med i flyttelasset en skade som ikke er skikkelig leget før nå. I morgen er Paris Saint-Germain i Manchester og spiller den femte kampen i gruppespillet i Champions League mot Manchester City og Sergio Ramos er med i troppen.