Nyheter om Real Madrid


Tammy Abraham nekter å benkes av Haaland

Den observante leser av Sporten.com tenker sikkert, men de to spiller ikke på samme lag! – Hvordan kan Tammy Abraham som spiller for Chelsea benkes av Erling Braut Haaland som spiller i et helt annet land og lag.

Guardiola inviterer Messi

19 kamper på rad med seier, dette etter en heller tam sesongstart. Hva er oppskriften til Manchester City, er det Pep Guardiolas magi som styrer? Etter seieren mot Gladbach kom City-manageren med en ærlig forklaring. Det er ikke første gang det snakkes om hvordan pengene styrer fotballen, men det kommer nærmere når en av verdens beste managere selv trekker frem påvirkingen av mucho dineros. Les: Dropper Real Madrid for mye større penger City surfer 10 poeng foran Manchester United, og har mer eller mindre fått motstanderne til å gi opp kampen om Premier League-titlen.

Denne fortjente Zidane og Real Madrid

Kanskje med unntak av Liverpool, er det få andre som har vært rammet av skader den siste tiden som Real Madrid. På onsdag var det duket for første 8-delsfinalekamp mot Atalanta, der Madrid-klubben hadde et klart mål. Oppgaven for Zidane ble adskillig lettere da Atalanta måtte klare seg med ti mann fra etter 20 minutters spiller, men da også Serie A-klubben trakk seg tilbake for å redde kampen, ble det heller en langdryg affære for oss som hadde satt av noen timer til fotballens Mesternes Mester. Les: Zuccarello scorer fra død vinkel Først i det 86.

Zuccarello scorer fra død vinkel

13 minutter på isen holder for Zuccarello. Han startet målkalaset for villmennen fra Minnesota og bidro til at klubben har en streak som få andre i NHL. Det er bare syv klubber i NHL har vunnet fire kamper på rad denne sesongen.
Les mer om:

Dropper Real Madrid for mye større penger

Sporten.com skrev nettopp at det måtte være noe som var på gang i og med at David Alaba ikke skrev under for Real Madrid etter hans avgang fra Bayern München, vi tippet det var Chelsea som fristet med en litt fetere lønn, men nå vet vi bedre, det ligger enda større penger på bordet. Real Madrid har lenge vært klubben sett på som en favoritt for å rekruttere 28-åringen, med gjentagende rapporter at de var enige om lønn og andre betingelser, men nå melder Sky Sport Germany at en annen stor klubb virkelig har kastet seg inn i kampen om en av Europas aller beste forsvarsspillere.

Mendy ga tamt og skadeskutt Real Madrid CL-triumf på bortebane

Atalanta strittet imot motgangen og så ut til å holde Real Madrid til 0-0 i åttedelsfinalen i Champions League, men Ferland Mendys langskudd ga Real-seier.

City med kontrollert seier

Borussia Mönchengladbach fikk det veldig tøft i første kamp mot Manchester City i mesterligaens åttendedelsfinale. Kampen ble spilt i Ungarn, men var regnet som hjemmekamp for tyskerne. De klarte ikke skape noe press eller noen sjanser på «bortelaget», og Pep Guardiolas mannskap fikk tidlig kampens første mål da Cancelo dro seg inn og slo et presist innlegg på hodet til Bernardo Silva, som stanget inn 1-0. Etter pause fortsatte City presset, og nok en gang fikk Cancelo stå upresset og prikke et innlegg til Bernardo Silva.

Omdiskutert rødt kort

Da Real Madrid slo Atalanta i Champions League.

Real Madrid slet seg til seier mot ti mann: – Vi er på rett spor

Blir det nytt sprintgull til Klæbo?
Les mer om:

Real Madrid slet seg til seier mot ti mann: – Vi er på rett spor

(Atalanta – Real Madrid 0–1) Allerede etter 17 minutter ble Atalanta redusert til ti mann og lenge holdt de imponerende unna, men fem minutter før slutt kom avgjørelsen.
Les mer om:

Mendy sikret Real Madrid-seier

Real Madrid vant den første Champions League-åttedelsfinalen mot Atalanta 1-0 etter at Ferland Mendy avgjorde med et langskudd fem minutter før full tid.
Les mer om:

Fra rullestol til Real Madrid

Ferland Mendy fikk beskjed om at fotballkarrieren var over.
Les mer om:

Tottenham skal ha, penger er ikke noe tema

Et av de store ankepunktene til tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino var at til tross for suksess og Champions League finale fulgte det ikke tilstrekkelig med penger for å konkurrere med andre klubber med ekstreme budsjetter. Nå er London klubben i en sportslig krise som igjen vil føre til enorme inntektstap. Tap i fire av de fem siste kampene i Premier League og 9.plass, stadig lenger unna spill i Europa og pengesekken som følger av det.

Dortmund dro på seg en helt spesiell bot etter Schalke-seieren

For Dortmund var 4-0 seieren over Schalke og Haalands to scoringer gull verdt. Likevel løp det på seg en kostnad etter kampen. For etter lørdagens kamp deltok Haaland, Emre Can og noen andre spillere i en (i disse koronatider) utagerende feiring utenfor treningsfeltet hjemme i Dortmund.

Skrekkblandet fryd: Joey Barton er tilbake!

Den beste beskrivelsen jeg kan komme på av Joey Barton er Petter Northug på speed. Han fantastisk god, men har stor adferdsproblemet, men hva kan man forvente egentlig av broren til en øksemorder. Vi regner med at Joey, som har vært borti det meste, har rast i fra seg og kan benytte sin lange fartstid som midtbanespiller på toppnivå i sin nye jobb.

Ikke rart Eden Hazard tryner hos Real Madrid

Filipe Luis tilbringer for tiden arbeidshverdagene i Brasil, men hadde et kort opphold hos Chelsea i 2014/15 sesongen. Selv om det bare ble én sesong på Stamford Bridge, fikk brasilianeren med seg Premier League-tittel og innblikk i fenomenet Eden Hazard. -Han trente ikke ordentlig og fem minutter før kamp kunne han finne på å spile Mario Kart i garderoben. Han varmet opp uten å knyte skoene, begynner Luis til Daily Mail. Les: Hvis Todo Fichajes har rett, er David de Gea ferdig hos United Høres ikke helt lovende ut, eller? -Men likevel kunne ingen ta fra ham ballen.

Det er tydeligvis noe som frister mer enn Real Madrid

David Alaba som er en av verdens aller beste midtbacker fikk ikke igjennom sitt lønnskrav hos den tyske storklubben Bayern München. Han bestemte seg for å ikke fornye kontrakten som går ut til sommeren. – Det lå i kortene neste stopp skulle bli Real Madrid, dette til tross for at Liverpool og Chelsea var frempå. Real Madrid var klare til å øke lønna litt, men ikke en dobling som Alaba ønsket seg. Det som virket som en «done deal» lar vente på seg, det må være en grunn til at vi ikke har fått bekreftelse fra Real Madrid enda.

Første krav til en Haaland-overgang er sendt

Da sleipingen Mino Raiola fremforhandlet med Dortmund en utkjøpsklausul på Haaland som han visste kom til å være latterlig lav i 2022, visste italieneren at han hadde gjort en genistrek (for seg selv og sine honorarer). For selv om utkjøpsknappen først trykkes på sommeren 2022, skjønte agenten at gigantene ville oveby hverandre for å hente Haaland før tiden. Les: Null problem å hente Harry Kane for 1,8 milliarder Allerde i februar ser det ut som Raiola får rett. Haaland har selv med et skadefravær før jul fortsatt den ekstreme utviklingen foran motstandernes mål.

Diego Simeone takler det meste, men ikke motstanden fra «en liten filleklubb»

Vi vil med en gang unnskylde oss for merkelappen «filleklubb», men når mediaverden stort sett gidder å bry seg om de tradisjonelt største og beste klubbene i Europa, da faller Levante fort utenfor gruppa med de stooore gutta. United fikk smertelig erfare at bunnlagene i Premier League sparker godt fra seg. I La Liga har Real Madrid og Barcelona opplevd det samme. Det har stort sett bare vært Diego Simeone som har klart å lose Atletico Madrid unna poengtap mot antatt svake motstanderer.

Solskjær planlegger å sende Daniel James som læregutt hos en av verdens beste managere

På torsdag sto Daniel James for scoring i siste minutt mot Real Sociedad. Totalt har det blitt fire scoringer og én assist på 23-åringen i løpet av 617 minutter på banen. Småpent, men fortsatt har venstrevingen til gode å gjøre skikkelig nytte for seg for Solskjær. Selv om kritikere hevder James har farten, men ikke avslutningsevnen, holder Solskjær hardt på at spilleren han hentet sommeren 2019 har en plass på Old Trafford.

Arsenal kaster seg inn i kampen om Bryan Gil

Barcelona har i mange år fulgt venstrevingen Bryan Gil tett i mange år, men så langt har han «gått i skole» hos Sevilla. – Før årets sesong var han overbevist at det var på tide å tre inn på førstelaget, men istedenfor valgte manager Julen Lopetegui å sende han på utlån til Eibar. Barcelona tror det ligger et grunnlag for konflikt og misnøye og har fornyet tro på at de kan få til en overgang. Arsenal som allerede har hentet Martin Ødegaard på en låneavtale fra Real Madrid har også fått med seg det som skjer.

«Ut med det karakterløse svinet»

Jeg må ærlig innrømme at svin på tysk høres ekstremt mye kulere ut og jeg vil anbefale alle som er i krangel med noen i en hvilken som helst sammenheng å bare rope «Schwein» det føles godt. – Du kan også med fordel benytte det neste gang du ser på en pressekonferanse om coronapandemien. Plingeparty anno 2021: Jeg for min del roper «Schwein» og tar en snaps hver gang noen sier ordet dugnad eller advare. Marco Rose spilte for Jurgen Klopp på Mainz 05 … Nå vil han følge i hans fotspor som manager i Borussia Dortmund.

Er egentlig helt rått at Real Madrid leverer på dette nivået

Zinedine Zidane var ikke immun mot koronaviruset. Real Madrid har definitert ikke vært «immune» mot skader. Når vi ser på skadestatistikken i La Liga, forteller det hvorfor Madrid-klubben er en av de største i verden. For på La Liga-tabellen ligger gjengen til Zidane fortsatt på en foreløpig andreplass. Ganske imponerende når vi ser på hva som ligger bak tallene. Les: RBKs tidligere superdanske fikk sin første scoring! Det begynte før jul, de to siste ukene har det blitt prekært.

Ronaldo i ekstase over muligheten til å skape verdens råeste angrepstrio

Det har vært jobbet med en stund med noen vanvittige planer i den franske hovedstaden og på grunn av en coronaregel som ligger på bordet hos UEFA kan det nå bli mulig. Klubber som ellers har en god økonomi vil hvis de benytter egne eller eiernes penger i en periode på tre år kunne forrykke balansen mellom inntekter ut utgifter. Cristiano Ronaldo valgte å forlate Real Madrid for over to år siden. Da hadde han bagen full av bevis på nasjonale triumfer.

Ancelotti avkrefter nesten hele ryktet om James Rodriguez

Denne uken begynte et rykte fra en spansk avis som kretser rundt Real Madrid å sive ut. Påstanden var at James Rodriguez ikke fant seg til rette på balløya, og drømte om en varmere tilværelse i Madrid – hos Diego Simeone. Før Merseyside-derbyet på lørdag kom spørsmålet ikke overraskende til Carlo Ancelotti. For det var snakk om engelsk kultur, det ekstremt fysiske spillet i Premier League – og selvfølgelig det engelsk drittværet som skulle sende 29-åringen tilbake til varmere strøk. Les: PSG akter å gi Pochettino den beste troppen i verden -Han er ok og har ingen problemer.