Nyheter om Real Madrid


Inter Milan har bare råd til Romelu Lukaku hvis de selger Mauro Icardi

Den belgiske landslagssjefen Roberto Martinez mener det er en fordel for Romelu Lukaku å spille for andre klubber enn Manchester United. – Han peker på for lite spilletid og en dalende formkurve og en ikke inspirerende situasjon for angriperen på Old Trafford.  En overgang til Inter Milan og manager Antonio Conte er å foretrekke og Romelu Lukaku er med på ideen.

David Brooks: Nok en 21-åring på blokka til Manchester United

21-åringen Daniel James er allerede «i hus» hos United. Nå trappes det opp for å hente inn nok en up and coming. Solskjær bygger for fremtiden.

Da har Martin Ødegaard tatt flyet til Tyskland

Ifølge TV2 har Martin Ødegaard og agenten satt seg på flyet til Düsseldorf på torsdag. Når Bayer Leverkusens hjemmearena er en halvtimes kjøring unna flyplassen, da er det bare å forestille seg hva som kan skje. Egentlig er det ikke noe hast med å vite før det faktisk skjer, men litt spennende er det sikkert for TV2 å få lekt seg som detektiv. I tillegg: når «vår» Martin Ødegaard jobber med å få på plass en ny arbeidgiver før sesongstart, er det meste av bevegelsene av interesse. Martin Ødegaard has just landed in Düsseldorf, accompanied by his father and agent.

Atlético henter fra byrivalen – baner vei for storovergang til Premier League

Marcos Llorente (24) går fra Real Madrid til Atlético Madrid. Det åpner opp for at midtbanestjernen Rodri Hernandez (22) kan dra til Premier League.

Ferland Mendy: Satt i rullestol – nå kjøpt av Real Madrid

Som 15-åring ble Mendy fortalt at han aldri kom til å spille fotball igjen. Etter en hofteoperasjon ventet tilværelsen i rullestol. På onsdag beviste den franske landslagsspilleren en gang for alle at mye er mulig. Rundt 470 millioner kroner betaler nå Real Madrid for Lyon-spilleren. Når Real i tillegg gir 24-åringen seksårs-kontrakt, da jobbes det langsiktig. Ferland Mendy – Press resistance and the ability to go past players. Some rare clips in there, there's a reason why Real considers him to be M12's heir. pic.twitter.com/QJLK0ixxzs — A.

Spania må ut å lete etter ny landslagssjef

Vi husker alle dramaet som utspant seg i dagene før VM i Russland i sommer hvor Spanias landslagssjef Julen Lopetegui fortalte på en pressekonferanse at han etter VM hadde akseptert å overta Real Madrid etter Zinedine Zidane.

Jose Mourinho har et helt nytt prosjekt på gang

Portugiseren har ikke hatt managerjobb siden desember. Ikke på grunn av at det har manglet tilbud, men kjenner vi Mourinho rett, forventer han at «nøkkelen til klubben» overlates i hans varetekt – hvis han nå skal takke ja til jobben. Med det menes alt annet enn situasjonen han opplevde hos Manchester United. Jose Mourinho on the three qualities that makes a manager.

Rodrygo, Real Madrids nye brasilianer: «Jeg er en bit Neymar»

Han er 18, brasilianer, spiss og spiller nå for en av verdens beste klubber. Ikke rart når du ser på deg selv som en bit Neymar – men med potensialet for mer. Her er igjen et bevis på at når en nasjon har sine stjerner, har kidsa noe å se opp til og strekke seg etter.

Marcos Llorente: Ødegaards tidligere lagkamerat går til erkerivalen

Det blir bråk av dette, for vi har sett det før. Forlater du en klubb, blir fortsatt boende i byen og starter hos erke/byrivalen, da skal du enten være ekstremt hardhudet, desperat, eller dum. Men for Marcos Llorente, blir det kanskje anderledes?  Real Madrid-spilleren har knapt vært på banen denne sesongen, og har verken produsert assist eller scoringer i La Liga.

Rafael Benitez har fått jobbtilbud: Årslønn på over 100 millioner kroner!

Rafael Benitez er lei av alle feidene med Newcastle eier -og ledelse. Om to uker løper kontrakten hans ut med klubben, og ikke uventet har han vurdert ulike alternativer. Ett kan bringe ham en «bekymringsløs» pensjonisttilværelse.

Marca: Manchester United må bestemme seg før 1. juli

Det bølger frem og tilbake disse ukene. Men om Paul Pogba skylles med av tidevannet over kanalen og ned til Madrid, eller blir skylt inn på tørt Old Trafford-land, det er vanskelig å spå. Uansett, en avgjørelse må tas før 1. juli. For ifølge Marca har Real Madrid satt deadline når kalenderen skifter fra -ni til -ly.

«Jeg har hatt tre gode år i Manchester»

Stort tydeligere enn de siste uttalelsene til Paul Pogba går det nesten ikke an å si det. Den franske midtbanespilleren har et sterkt ønske om å forlate Old Trafford nå i sommer.  Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær har forsøkt hardt å holde på Paul Pogba, men de siste ukene har de skjønt de var i ferd med å tape. Les: Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder «Jeg har hatt tre gode år i Manchester. Det har vært gode øyeblikk og dårlige øyeblikk. Som det skjer for alle.

«Ikke slik vi ønsket å innlede turneringen»

Argentina gikk direkte på en mine i Copa América. Laget tapte 2-0 i sin første kamp mot Colombia i Salvador. – Det lover ikke godt for Argentina som har et dårlig VM å se tilbake på også. «Det var ikke slik vi ønsket å starte turneringen», sa Lionel Messi etter kampen. Les: Keylor Navas vil bort fra Real Madrid – men gjør det vanskelig Med en offensiv rekke styrt av Lionel Messi, sammen med Sergio Agüero og Ángel Di María skulle man tro at det ville bli mål mot Colombia.

Pogba hinter om exit: – En god tid for en ny utfordring

Ifølge spanske medier skal Paul Pogba desperat ønske seg en overgang til Real Madrid. Manchester Uniteds franske superstjerne legger ingen demper på ryktene.
Les mer om:

Manchester United tilbyr gigantlønn for å holde på Marcus Rashford

En av de som Ole Gunnar Solskjær virkelig ønsker å beholde på Old Trafford er Marcus Rashford.

Keylor Navas vil bort fra Real Madrid – men gjør det vanskelig

Den costaricanske landslagsspilleren har lenge vært på vei bort fra den spanske hovedstaden. Etter fem sesonger hos Real har han nå fått bekreftet at han må finne seg i å bli andrevalget etter Thibaut Courtois også i 2019/20-sesongen. Dette er ikke en levelig situasjon for Navas, som fortsatt regnes som en av de beste med i bransjen.

Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder

Den spanske Liverpool spilleren Alberto Moreno som snart reiser fra Anfield sa for et par uker siden at han ikke tror Liverpool lar Mohamed Salah gå for under 150 millioner euro, nå har to klubber allerede kommet med bud som passerer det.  The Mirror skriver at det har kommet to gigantbud på bordet, fra La Liga og Serie A.

Ajax-spilleren David Neres droppet 500 millioners-overgangen og fikk ALT!

Den brasilianske vingen ble hentet til Ajax i 2017 fra Sao Paulo. To år senere var han på vei ut igjen, men ett ben i Kina etter en traurig start på sesongen. Nå takker 22-åringen fotballgudene for at han ikke lot seg friste. Manger Erik ten Hag mente Neres ikke var førstevalget og holdt brasilianeren utenfor på starten av sesongen. Dette bragte Guangzhou Evergrande på banen, som ifølge Football-oranje la inn et bud på rundt 500 millioner kroner i januar. Neres valgte å takke nei, og ble i Amsterdam. Etter dette skjedde det mye.

Noen vil endelig betale ukelønna til Gareth Bale – går mot utleie

Uansett hvor mye vi vil at Gareth Bale skal fortsette hos Real Madrid og klubben han helst spiller for, går det unektelig mot en slutt i La Liga for waliseren.

Paul Pogba villig til å gå ut i streik

Statistikken lyver ikke, men det føles ikke helt slik med hensyn til Paul Pogba sine prestasjoner denne sesongen for Manchester United. Sesongen 2018/2019 var faktisk Pogbas aller beste hva angår målpoeng på klubbnivå.

Fotballryktene: – Pogba er fast bestemt på en overgang til Real Madrid

Manchester United vil ikke selge sin franske verdensmester, men selv vil Paul Pogba til Real Madrid, ifølge spanske medier. Les dagens fotballrykter!

Ronaldo’s ville krav: ønskeliste til milliarder

Cristiano Ronaldo har levert en svinedyr innkjøpsliste til Juventus-ledelsen og det var egentlig bare å forvente. Da Juventus plukket opp Cristiano Ronaldo fra Real Madrid før forrige sesong, var det selvfølgelig på grunn av hans evner på fotballbanen, inkludert hans ukuelige vinnermentalitet. Ifølge German Bild har Juventus ledelsen tatt stjernespilleren til råds når det gjelder sommerkjøp. Les: Tottenham knuser egen overgangsrekord Cristiano Ronaldo har alltid plass til flere pokaler. Nå krever han store kjøp i Juventus for å vinne Champions League.

To AC Milan legender tilbake på San Siro

Ofte slenger også vi her i Sporten begrepet legende litt lett rund når vi snakker om gamle spillere som kommer tilbake til klubben sin, men denne gangen er vi langt inne på trygg grunn. AC Milan legende Paolo Maldini er ansatt som teknisk direktør og AC Milan legende Zvonomir Boban er ansatt for fotballdirektør. Les: Har åpnet opp portene på Parc des Princes for Leonardo AC Milan skal finne tilbake til gammel storhet etter å ha vært igjennom en rekke tunge år som begynte med at Silvio Berlusconi i 2006 ble «gjenvalgt» som president i klubben som han eide i noen år. Målsetningen er at de igjen

Emilie Haavi drar hjem fra VM

VM er over for Emilie Haavi etter at fremre korsbånd er røket. Etter nærmere undersøkelser viser det seg at skaden Emilie Haavi pådro seg under torsdagens trening i Nice er mer alvorlig enn først antatt. Haavi har røket fremre korsbånd på høyre kne, og vil derfor dra hjem til Oslo for å få best mulig oppfølging på Idrettens Helsesenter. Les: Independent: Liverpool avlyser en gang for alle jakten på angrepsspilleren – Jeg er veldig skuffet og lei meg. Det er utrolig tungt å skulle forlate den gjengen som er her nede, men jeg ønsker jentene masse lykke til videre i mesterskapet.

Keeper «vidunderbarn» Markus Schubert på vei til Premier League

Bare for å ta det med en eneste gang, keepere regnes som «barn» lenger enn utespillere fordi en meget viktig faktor for dem er erfaring. Det 21 år gamle vidunderbarnet Markus Schubert har stått i mål for Dynamo Dresden og vist han har talent til å blande seg inn blant de aller beste keeperne som finnes der ute. Les: «Japans Messi» Real Madrid har kapret tidligere Barcelona spiller Arsenal closing in on Markus Schubert from Dynamo Dresden. 21-year-old keeper. Already lining up a loan for him. Mislintat identified before leaving.