Nyheter om Real Madrid


Tidligere Ajax, Real Madrid og Tottenham-spiller overrasker

Det er slettes ikke dårlig å bytte idrett og umiddelbart få et nytt kallenavn. Rafael van der Vaart var sentral på Nederland sin midtbane og tok med seg to totalt 109 landskamper, inkludert VM finale i 2010. – I fjor var det slutt på en imponerende karriere som spill for storklubber som Ajax, Real Madrid og Tottenham. Langt bedre enn å gå langt på ski, som John Arne Riise valgte å gjøre en stund etter han la fotballskoene på hylla. Når vi nå forteller hans nye kallenavn skjønner du sikkert hvilken idrett det dreier seg om.

Koulibaly-beskjeden Solskjær ikke vil høre

Manchester United og Real Madrid skal angivelig ligge langflate etter Kalidou Koulibaly (27). Selv er midtstopperen fokusert på Napoli og muligheten til å vinne sitt første trofé med Serie A-klubben.

ESPN: Solskjær har fått klarsignal- kjøpsfest til sommeren

Når vi lukker øynene, ser vi fortsatt bildene av Lionel Messi og de andre som smålekte med United og de Gea.

Kjøper ut supertalent som skal selges svinedyrt

Bundesligaklubben Eintracht Frankfurt har allerede gjort det som blir årets aller beste deal, en kjøpsavtale gjør at de kan en av Europas største angreps-suksesser og så snu seg rundt og selge han for 12 gangeren. Den serbiske angrepsspilleren Luka Jovic har gjort seg kraftig bemerket i Europeisk fotball som leiesoldat i Eintracht Frankfurt på en leieavtale med Benfica.

Verdens beste keeper for øyeblikket har bestemt seg

Slovenske Jan Oblak er bare 26 år, men har en aura som en vis gammel trollmann, Atlético Madrid fans og ledelse kan puste lettet ut etter at de har fått signert en ny kontrakt med stjernekeeperen frem til juli 2023. Det finnes ikke en klubb (med tilstrekkelig økonomi) som ville sagt nei takk til en keeper som har holdt nullen i over halvparten av alle kamper han har spilt. Jan Oblak tjente «bare» 25 000 euro i uka, noe som er milevis unna den best betalte spilleren i klubben, Antoine Griezmann har en ukelønn på 342,307 euro.

Har allerede startet jakten på en Isco erstatter

Francisco Román Alarcón Suárez bedre kjent som Isco har vært i Real Madrid siden 2013 og skal være på vei bort. – Mye tyder på at han «følger etter» Christiano Ronaldo til Juventus, men mange Premier League klubber har ikke gitt opp håpet om å kapre en av de midtbanespillerne som bare leverer og leverer på høyt  nivå år ut og år inn.  Don Balon skriver at Real Madrid har startet jakten på en erstatter og at de har fått øynene opp for Sevilla spiller Pablo Sarabia som har blitt en tydelig profil i La Liga denne sesongen.

Ny klubb gir overraskende Liverpool konkurranse om Lewandowski

Liverpool er fast bestemt på å signe Bayern München-stjernen Robert Lewandowski, de har «kontroll» på konkurransen fra Real Madrid men skal være meget overrasket over at MLS laget Chicago Fire har meldt seg på med seriøs kjøpekraft.  Prisen som før Chicago Fire ble estimert til å ligge rundt 70 millioner pund er nå trolig på vei oppover i og med at det nå er tre lag som er interessert i samme spiller. Les: Utleid Barcelona spiller «tråkket» seg til Premier League karantene Den polske angriperen ble nylig Bundesligaens all-time utenlandske toppscorer.  Han har scoret over 200 ligamål i de siste

Juventus aksjer i fritt fall etter Ajax tap

Det var veldig få som forventet at Ajax skulle klare å sende Real Madrid ut av Champions League og enda færre som forventet det unge nederlandske laget skulle klare å gjenta bragden mot Juventus. I går skjedde det, Ajax vant 3 – 2 sammenlagt og er klare for sin første semifinale på 22 år. – Vi vet det er store penger i deltagelse i Champions League og på børsen i Milano i dag fikk vi svar på hvor mye. Det norske oljefondet var som medeier i Juventus med å «tape» 21.9 % da børsen åpnet i dag.

Var med på å gruse PSG – nå venter Premier League

Eden Hazard forsvinner til Real Madrid. End of story. Nå skal Chelsea ha funnet en ving som skal erstatte det belgiske lyntoget. Men de er ikke alene. Hadde det ikke vært for at Chelsea er utestengt fra overgangsmarkedet de neste to vinduene, hadde alt vært greit for London-klubben. Chelseas advokater har likevel ikke gitt seg, og jobber innbitt for å «løse opp» på karantenen. Lykkes Chelsea, er det ifølge Daily Mirror en ivoriansk spiller som står på toppen av listen.

Ajax senket Juventus og Ronaldo

Som vi digger denne gjengen med unge Ajax-spillere. Eventyret fortsetter! Manchester United prøvde, men måtte gi tapt for Barcelona. Ajax var fryktesløse i sitt returoppgjør mot Juventus og nektet å tape. Halvannen måned etter at de sjokkerte Real Madrid på Santiago Bernabeu, la den nederlandske storklubben en ny gigant under seg. – Vi vet at vi har spillere med gode tekniske ferdigheter. Vi frykter ikke noen lag. Vi vet at vi kan spille.

Martin Ødegaard «Jeg er klar for det neste steget»

Etter å ha vært noen år i nederlandsk fotball fikk Martin Ødegaard en kraftig opptur i Vitesse denne sesongen. Før årets sesong ble det raskt klart av det ville bli nok et år som på utlån til Nederland, det var få som så noen særlig forskjell mellom å spille for Heerenveen eller Vitesse, men for Martin Ødegaard har forskjellen vært enorm. Med det han har vist frem den siste tiden er det faktisk en mulighet for at Real Madrid kan velge å gjøre han til ordinær spiller, spesielt etter at Ajax, som slo dem ut av Champions League har vært åpne om sin interesse for Ødegaard, ikke som leiesoldat, men

Kjøper fri argentinsk Paris Saint-Germain midtbanespiller

La Liga klubben Real Betis, som for øyeblikket befinner seg på 9.plass har hatt glede av en låneavtale med Giovani Lo Celso. Nå har de benyttet seg en av kjøpsopsjon med Paris Saint-Germain og gitt den argentinske midtbanespilleren en kontrakt frem til sommeren 2023.

Tidligere Real Madrid-president: Pogba mangler noe viktig

Alle har rett til en mening om Paul Pogba. Jorge Valdano er en vi lytter til. Når du har vært spiller, trener og klubbpresident hos Real Madrid, har du en viss tyngde i uttalelsene. Og igjen er det Paul Pogba som er temaet.

Real Madrid med nytt poengtap

Real Madrid klarte kun 1–1 borte mot Leganés i La Liga Santander. Dermed ligger hovedstadsklubben hele 13 poeng bak tabelleder Barcelona.

Real Madrid vet de må betale skjorta for Sadio Mane

Zinedine Zidane og Real Madrid har kontaktet Liverpool med sitt ønske om å signere Sadio Mane i sommer og kommet med et åpningsbud på 150 millioner euro. Mane har gjennomført et løft og har trolig vært Liverpools mest konsistente spiller denne sesongen og vært med på å føre klubben nærmere en ligatittel enn på 29 år. Les: Dette er manageren Red Bull elsker! Zidane har alltid vært en fan av Mane og ville ha lagt inn et tilbud i fjor sommer hadde franskmannen sluttet som Real Madrid sjef.

Real Madrid med nytt poengtap

Ligger 13 poeng bak Barcelona.
Les mer om:

Real Madrid med nytt poengtap

Ligger 13 poeng bak Barcelona.
Les mer om:

Real Madrid med nytt poengtap

Real Madrid klarte kun 1–1 borte mot Leganés i La Liga Santander. Dermed ligger hovedstadsklubben hele 13 poeng bak tabelleder Barcelona.

«Suksess har hjulpet meg med jenter, de sender meg nakenbilder»

Den unge Benfica spilleren Joao Felix er en av de mest etterspurte spillere på planeten akkurat nå, nå forteller han i et åpenhjertig intervju gjengitt av Calciomercato at det er mer en fotballklubber som er ute etter han.  Den 19 år gamle angrepsspilleren som omtaler som den nye Ronaldo forteller: «Suksessen hjalp meg mye med jentene. På sosiale medier sender de meg ofte bilder, til og med nakenbilder.» «Jeg tenker ikke på å finne en kjæreste, jeg er fortsatt ung.

Zinédine Zidane «Vi har mange spillere som kan gi klubben inntekter»

Det er hevet over enhver tvil at Real Madrid kommer til å gjøre store endringer i sommer og helt sikkert kjøpe for mer enn de selger. – Real Madrid manager Zinédine Zidane snakket om det i et intervju i går.  «Alle mine spillere er viktige og gode, men vi kommer til å gjøre endringer.

Zidane sender midtbanespiller på utlån

Marcos Llorente fikk muligheten til å spille seg inn hos Real Madrid da han ble hentet tilbake etter utlån til Alaves. Nå bærer det igjen ut på «adecco-oppdrag». Det sier en del om 24-åringen at Zinedine Zidane fortsatt har troen på at han har en plass hos Real Madrid. Oppfostret i Reals akademi, ble han sendt til Alaves i 2016 for å skaffe seg spilletid. Her fikk han virkelig vist seg frem, og var blinket ut som en kommende spiller på Reals midtbane. Spesielt da Casemiro ble skadet og Llorente fikk sin sjanse. Martin Ødegaard's goal! Marcos Llorente with the assist.

Usikkerhet rundt Frenkie de Jong før Juventus-kamp

Ajax fikk Juventus-shortsene til å skjelve i Champions League. Etter 1-1 i Amsterdam kan alt skje i returkampen. Dette er så innlysende at vi slipper å spørre PSG og Real Madrid. Med Frenkie de Jong med i tropppen, slipper Serie A-klubben ikke lett unna. Men blir det med Ajax´s største stjerne? I returkampen mot Real Madrid var de Jong like god som det man forventer av en spiller som blir hentet til Camp Nou. I helgen så det en stund ut til at 21-åringen måtte bli igjen i Amsterdam ved klubbens avreise til Torino. Hot, hottere hottest.

Real Madrid venter bare på neste sesong

Real Madrid er ute av Champions League og ute av kampen om ligagullet i Spania. Lille Leganes kan ta en ny storskalp i kveld.

Real Madrid venter bare på neste sesong

Real Madrid er ute av Champions League og ute av kampen om ligagullet i Spania. Lille Leganes kan ta en ny storskalp i kveld.

Real Madrid venter bare på neste sesong

Real Madrid er ute av Champions League og ute av kampen om ligagullet i Spania. Lille Leganes kan ta en ny storskalp i kveld.