Nyheter om Real Madrid


Ronaldo ikke med da Juventus møter Real Madrid

Den portugisiske fotballstjernen Cristiano Ronaldo er ikke med på Juventus' treningsleir i USA.

Newcastle fikk en overraskende telefon fra Spania

VM er historie. Frankrike gikk av med seieren, England reiste hjem med fornyet selvtillit og Spanjolene måtte hjem sette seg i skammekroken. Noen dager før VM startet, skal Newcastle ha fått en interessant telefon. Ifølge Press Association Sport ble Premier League-klubben kontaktet direkte etter at den spanske landslagstreneren Julen Lopetegui ble sendt på dør, da han «glemte» å informere fotballforundet om at han hadde forhandlet med Real Madrid. Spørsmålet fra Spania var om mulighetene for å låne Newcastle sin spanske trener for noen få uker. Vi kan forstille oss forskrekkelsen på St.

Stolleken i Premier League når snart sitt klimaks

De fleste av oss har vært med på stolleken som barn. Et begrenset antall plasser er premissen, og konkurransen består i å kapre en ledig stol før de andre. I England er stolene byttet ut med keepere. Vi har sluttet å telle hvor mange ganger vi har skrevet om keeper-utfordringene til Liverpool og de andre toppklubbene. Noen få uker før overgangsvinduet lukkes og klubbene endelig skal få fokusere på fotballsparkingen, spisser det seg kraftig til. Nå jobbes det desperat i Chelsea.

Liverpool skal ha lagt inn bud på 665 millioner kroner

Når det gjelder Liverpools jakt på ny keeper har vi valgt å ta med det minste pust eller den minste fjert som kan si noe om denne prosessen.

Nå møter Manchester City døra også hos Real Madrid

Pep Guardiola og Manchester City jobbet steinhardt for å sikre seg overgangen til Napoli-spilleren Jorginho. Da midtbanespilleren endte på Stamford Bridge, skal City raskt ha snudd seg mot Madrid. Den kroatiske midtbanespilleren Mateo Kovacic kom til Real Madrid og har siden 2015 fått med seg tre Champions League-titler.

Fotballryktene: Juventus-stjernen på vei til England

Klopp har lagt inn bud på AS Roma-keeper og Gareth Bale blir i Real Madrid. Les tirsdagens fotballrykter her!
Les mer om:

Liverpool ser mot Barcelona for ny keeper

Det måtte komme. Selv om Liverpools trener nylig gikk ut og forsvarte Loris Karius og skyldte på hjernerystelsen for de to ekstreme tabbene i Champions League-finalen mot Real Madrid, ser det nå ut som nok er nok. Vi følger med Karius.

Har den største floppen og den største stjernen

Frankrike er verdensmestere etter de en en meget spennende finalekamp vant 4 – 2 over et Kroatia som har vokst på oss alle. Kroatia viser oss at hvis vi får vår «shit together» kan også et lite land som Norge nå en finale i VM.   Hvis jeg bare skal snakke om to ting i forbindelse med dette VM så vil det være skuffelsen vi egentlig alle så komme i Neymar, verdens dyreste spiller, som var mer forsiktig enn en førsteklassing på første skoledag.

Er dette slutten for Zidane familien i Real Madrid?

Zinedine Zidane er et gigantisk Real Madrid ikon. -Han regjerte midtbanen til Bordeaux, Juventus, Real Madrid og det franske landslaget.

Endelig kan Hazard prate om fremtidsplanene

Vi kommer til å huske nr. 10 lenge. Belgieren har virkelig vist verden at han har det som skal til for å avgjøre kamper. Da passet det godt at Eden Hazard fikk æren av å score Belgias siste mål i VM for denne gang. Etter 2-0-seieren i semifinalen i VM tuslet belgierne rundt på gressmatta mens de ventet på premieseremonien. Selv om bronsevinnerne sikkert var fornøyd med seier over England, bar ansiktene deres preg av at de burde ha spilt kampen på søndag med VM-trofeet på spill. Eden Hazard er sulten på suksess.

Vurdert og funnet for lett av Zinedine Zidane, får ny sjanse med ny sjef

Det er liten tvil om at stilen til Real Madrid sin nye manager Julen Lopetegui er veldig forskjellig fra den forrige Zinedine Zidane. – Mens Zidane var en superstjerne og var i flere år verdens beste midtbanespiller var Julen Lopetegui keeper i en periode da keepere ikke var så store stjerner som nå.  På mandag starter sesongoppkjøringen og med i troppen, blant 22 utvalgte befinner overraskende Martin Ødegaard seg. Julien Lopetegui er kjent for å være harmoni skapende i sin tid på landslaget og har en evne til å hente ut det absolutt beste.

Endelig kommer sjansen for James Rodriguez!

Vi må innrømme at James Rodriguez stårt høyt oppe på listen vår over spillere vi digger å se utfolde seg på fotballbanen. Derfor ble vi spesielt glade da colombianerens stefar kom med noen kommentarer om fremtiden. James Rodriguez vil tilbake til Real Madrid. Etter å ha vært en av de store profilene i Bundesliga for Bayern München forrige sesong, er nå utsiktene større for en retur – enn for en måned siden. Zinedine Zidane har forlatt skuta, Julen Lopetegui har overtatt og ikke minst: Ronaldo har laget  rom for flere spillere ved sin overgang til Juventus. Nå er det plass til Rodriguez.

Ødegaard med når Real Madrid starter sesongoppkjøringen

Julen Lopetegui har 22 spillere tilgjengelig når han starter sin første sesongoppkjøring som Real Madrid-trener mandag. Blant dem er Martin Ødegaard.

Ødegaard med når Real Madrid starter sesongoppkjøringen

Julen Lopetegui har 22 spillere tilgjengelig når han starter sin første sesongoppkjøring som Real Madrid-trener mandag. Blant dem er Martin Ødegaard.

Real Madrid stjeler ikke verdens største fotball-ego

Ronaldo i Real Madrid-drakt er historie. Mens «hele verden» har vært opptatt av hva dette betyr for portugiserens nye klubb Juventus, opplever vi det som mer interessant hva verdens beste klubb finner på før sesongstart. Da Real Madrid overraskende mistet Zinedine Zidene som trener i våres, holdt all verdens toppklubber pusten. De visste at verdens beste klubb kunne komme til å friste med seg deres trener. Men så falt valget på Julen Lopetegui.

Svarer på Neymar-ryktene

Real Madrid sendte sent fredag kveld ut en pressemelding der klubben svarer på ryktene som koblet Neymar til Bernabeu. Der benekter klubben at de vil kjøpe Neymar.
Les mer om:

Åtte som kan erstatte Cristiano Ronaldo i Real Madrid

ST. PETERSBURG/OSLO (VG) Cristiano Ronaldo har forlatt Real Madrid, men det er nok av spillere som kan være 33-åringens arvtager.

- Bør bli Ronaldos arvtaker i Real Madrid

Cristiano Ronaldos avskjed med Real Madrid kaster klubben ut i en liten krise. Løsningen kan være VM-sensasjonen Kylian Mbappé (19).
Les mer om:

Slik kan Ronaldo-overgangen sende sjokkbølger gjennom Fotball-Europa

TV 2s fotballeksperter er sikre i sin sak: Real Madrid kommer til å erstatte Ronaldo med en superstjerne. Det kan føre til ringvirkninger i Fotball-Europa.
Les mer om:

Real Madrid supertalent skal få tøffet seg i Bundesliga

Achraf Hakimi signerte for Real Madrid i 2016 og var nesten overlappende med Martin Ødegaard i rekruttklubben Castilla, men i motsetning til vårt norske supertalent, har det blitt noen kamper for den 19 år gamle høyrebacken i Real Madrid, før han nå gikk på en låneavtale til Borussia Dortmund.  Les: Klar for Manchester City etter 179 kamper for Leicester Nå starter hardkjøret Låneavtalen som varer i to år skal gi det marokkanske landslagsspilleren, som fikk være med til VM i Russland en tøffhet som bare Bundesliga kan gi.  Achraf Hakimi imponerte stort i Castilla og daværende manager i Real Ma

Storspilte i VM. Nå kan han erstatte Ronaldo

Eden Hazard seiler opp som en av kandidatene til å erstatte Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Solgt for småpenger

Man skulle tro at Cristiano Ronaldo som tross alt har vunnet gullballen hele 5 ganger og har en vanvittig scorings historikk i det miste ville nærme seg prisen til VMs veltepetter Neymar. Eneste måten til å stoppe Neymar fra å filme? Ronaldo solgt til Juventus for litt over 900 millioner kroner.

En overgang som passer alle parter

Cristiano Ronaldos overgang til Juventus gir mening for både ham, Real Madrid og italienerne.
Les mer om:

Les Ronaldos følelsesladde avskjedsbrev til Real Madrid-fansen

Cristiano Ronaldo takker Real Madrid for alt han oppnådde i hovedstadsklubben og ber fansen om å respektere hans avgjørelse om å signere for Juventus.

Real Madrid bekrefter av Ronaldo er solgt

Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid, opplyser den spanske storklubben. Portugiseren er i ferd med å fullføre en overgang til Juventus.