Nyheter om Real Madrid


To sene mål sendte Real Madrid opp på tredjeplass

Real Madrid stanget og stanget i toppkampen mot Sevilla. Til slutt var det to midtbanespillere som måtte ta ansvar i de liljehvites 2-0-seier.
Les mer om:

Slik har VAR fungert i La Liga: – En illusjon om en maskin

Ifølge spanske medier skal Real Madrid-president Florentino Pérez (71) ha takket nei til en plass i styret i det spanske fotballforbundet fordi han føler Real Madrid blir forskjellsbehandlet av dommere og VAR. Det har han ingen grunn til, sier ekspert på spansk fotball.

Rodriguez lider samme skjebne som stakkars Morata

Alvaro Morata vil så gjerne, men under Maurizio Sarri ser det ut som et håpløst prosjekt. Bayern-spilleren Rodriguez ser nå ut til å være i samme båt. Rodriguez står fortsatt oppført som Real Madrids «eiendom». Til sommeren går låneavtalen med Bayern München ut, noe som får kolumbianeren til å lure på hva som skjer etter sesongslutt. Les: Morata får nok et slag i trynet Oppholdet hos Bayern München startet bra i 2017, der Real Madrids utleiesoldat ble en av de store profilene i Bundesliga.

Fotballryktene: – James Rodriguez på radaren til Premier League-tungvekter

Mens Christian Eriksen nærmer seg en overgang til Real Madrid. Få dagens rykter her!
Les mer om:

Slakter oppførselen til Real Madrids stjerneskudd: – Mye å lære

Vinicius Junior (18) er i ferd med å slå gjennom i Real Madrid, men får passet påskrevet etter helgens borteseier over Real Betis.
Les mer om:

Prislappen på Eden Hazard skal være satt

Chelsea kaver litt om dagen, Real Madrid kaver definitivt. Så hva gjør Eden Hazard? Vi har skrevet så ofte om Hazards overgang til Real Madrid at det nærmest har blitt et faktum.

Solskjær jobber bevisst for at United ikke mister historiens beste

Tottenham og Harry Kane jobber denne mandagen med å legge bak seg 1-0-tapet mot United. I Manchester er stemingen selvfølgelig en helt annen. David De Gea sto for 11 redninger og gav Solskjærs United seier. Nå mener Ole Gunnar at De Gea har noe historien på Old Trafford ikke kan vise til. I lengre tid året har den spanske keeperen vært linket til en overgang til La Liga. Etter at Thibaut Courtois til slutt endte hos Real Madrid, har trykket lettet noe, men De Gea er fortsatt ettertraktet hos de største klubbene. Stor, større, størst.

Leeds henter keeper fra verdens beste klubb!

Det er ikke hver dag vi kan skrive om en overgang fra (okay da: tidligere) verdens beste klubb til en Championship-klubb. Denne uken kan det ble en realitet. Kiko Casilla har vært trofast i Real Madrid siden 2015. Trofast, i form av at keeperen knapt har fått spilletid. 32-åringen står notert med litt over 20 kamper for klubben, og har fungert som sparringspartner for Keylor Navas og de andre keeperne foran i rekken. Har vært Keylor Navas sin støtte. Skal nå stå på egne ben.
Les mer om:

Messi med seriemål nummer 400, Real Madrid slet mot Betis

Lionel Messi scoret sitt 400. seriemål da Barcelona kom tilbake på vinnersporet etter torsdags cuptap. Samtidig var Real Madrid heldig som slo Betis

Real Madrid ligner ikke seg selv

Real Madrid har hatt en meget trøblete sesong. Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Real Betis.
Les mer om:

Real Madrid ligner ikke seg selv

Real Madrid har hatt en meget trøblete sesong. Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Real Betis.
Les mer om:

Real Madrid ligner ikke seg selv

Real Madrid har hatt en meget trøblete sesong. Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Real Betis.
Les mer om:

Real Madrid ligner ikke seg selv

Real Madrid har hatt en meget trøblete sesong. Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Real Betis.
Les mer om:

Real Madrid ligner ikke seg selv

Real Madrid har hatt en meget trøblete sesong. Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Real Betis.
Les mer om:

Fotballryktene: – Real Madrid raider Premier League

Stadig flere managere kobles til Manchester United-jobben, mens Tottenham har satt en pris på Harry Kane. Her er ukens siste rykter!

Real Madrid ligner ikke seg selv

Real Madrid har hatt en meget trøblete sesong. Søndag kveld venter en tøff bortekamp mot Real Betis.
Les mer om:

Ramos: «Dette er et komplisert forhold»

Vi kjenner at vi blir triste når vi gang på gang må skrive om Real Madrids fortsatte stup ned fra fotballtronen. Forholdet mellom Isco og Solari er betegnende for klubbens situasjon. Det er komplisert. Det er hvertfall disse ordene El Capitano Sergio Ramos bruker for å beskrive forholdet mellom benkesliter Isco og manager Santiago Solari. -Det er ikke alle forhold der partene er enige, og denne situasjonen er komplisert, sier Ramos ifølge AS. Selv Ramos kan ikke løse denne interne floken.

Glem grisetaklingene – Sergio Ramos fortjener vår hyllest!

Sergio Ramos er spilleren du enten elsker eller hater. Heier du på Liverpool eller Real Madrid, er sannsynligheten stor for at ikke kan fordra denne spilleren. For er det noe Real Madrid-spilleren har gjort seg bemerket for, er det et arsenal av triks for å stoppe motstanderne. Mohammed Salah er kanskje den som best husker nærkontakt med oksen Ramos. Les: Barcelona var i London for å bytte brasilianere For oss som digger denne fargerike spilleren, er det på tide med en hyllest.

Forlater Arsenal etter 10 år

Aaron Ramsey er 28 år og har en strålende 10 års karriere bak seg i Arsenal. – Han går til Juventus som gir han en meget hyggelig lønn i en avtale over fem år. – Det uten at Arsenal sitter igjen med noe annet enn de gode minnene.  Ramsey vil bli betalt rundt kr 1 500 000 i uken Det har vært klart en stund at landslagsspilleren fra Wales ville bytte klubb i sommer og at Juventus var en av interessentene. – Lønna viser hvor mye de ønsket han, bare Cristiano Ronaldo tjener mer.

Jose Mourinho forlot Old Trafford som en rik mann

Jose Mourinho er ikke helt ferdig med engelsk presse. Nå dreier det seg om portugugiserens godtgjørelse for å slippe til Solskjær som manager. For med Solskjær kom solen for United. Men hva kostet det klubben å fortelle Mourinho at han var fristilt på dagen? Ifølge Daily Mail dreier det seg om 164 millioner kroner. Vi tenker dette er et helt greit plaster på ego-såret til Mourinho. I tillegg står han fritt til å ta over som manager i ny klubb.

Derfor er det krise i Madrid: – Savner Ronaldo mer enn Ronaldo savner Madrid

Uten manager Zinédine Zidane og stjernespiller Cristiano Ronaldo sliter Real Madrid. Men La Liga-kjenner Petter Veland tror én ting kan redde Real Madrid fra en virkelig fiasko-sesong.

Manchester United får steintøff konkurranse om brasiliansk stjerneskudd

Brasilianeren har vært tungt linket til Manchester United de siste månedene. Nå skal Real Madrid sørge for at denne overgangen ikke skjer. Eder Militao kom fra brasilianske Sao Paulo forrige sommer og har i løpet av 22 kamper for Porto overbevist de store gutta (og jentene) om sine ekstreme kvaliteter som forsvarsspiller. 20-åringen har allerede det meste. (foto: militao, twitter) Les: United må smøre seg med tålmodighet – passer Solskjær perfekt Porto har gått ubeseiret de siste 18 kampene, hvor 20-åringen har spilt en viktig rolle som forsvarsvegg og offensiv kapasitet.

Real Madrid har fått vite prisen på Christian Eriksen

Real Madrid jobber med bygge opp en ny stamme i laget. Nå skal blikket heves og grunnlaget legges for at klubben igjen skal gjøre seg fortjent til merkelappen verdens beste klubb.  Men skal hovedstadsklubben hente spiller hos Tottenham, må de nå grave rimelig dypt.  Real Madrid ønsker seg Eden Hazard eller Christian Eriksen på midtbanen. På tirsdag skrev vi om at Eriksen vil være enklere å få ut enn Hazard, men nå må vi revurdere denne analysen. Les: Tottenham kan miste sin stjernedirigent Hvem blir det – og til hvilken pris. That s the question.

Ny klubb for norsk Bundesliga-spiller

Nielsen har hatt en aktiv reise siden han forlot Vålerenga i 2012 til fordel for Red Bull Salzburg. Nå bærer det igjen videre for 25-åringen, om enn bare på utlån. Det har blit tynt med spilletid hos Bundesliga-klubben Fortuna Düsseldorf, som ligger to plasser over nedrykksstriden. Derfor bærer det nå ned i 2. Bundesliga til MSV Diusburg for resten av sesongen. På plass i Duisburg «brakka». (foto: duisburg, twitter) Les: Tottenham kan miste sin stjernedirigent Duisburg ligger på  bunnen av ligaen, med 13 poeng etter 18 kamper.

Hvis det finnes en fotballgud, heies det ikke på Real Madrid om dagen

Real Madrid var verdens beste klubb. Selv om de er regjerende mestere i Champions League, sliter vi dette året med å bruke merkelappen Best. Nå fortsetter problemene å tårne seg opp for Madrid-klubben. Tilbakelagt er Ronaldos exit, Julen Lopeteguis gjesteopptreden og den seige starten i La liga.