Nyheter om Rasmussen


eFotball: Uttak til privatlandskamp mot Spania

FIFA20-sesongen sparkes i gang fredag 11. oktober når Spania kommer på besøk i Ullevaal Panorama. Dette blir den første landskampen etter FIFA20-lansering 27. september.

Paret møttes på treningssenter og deler samme lidenskap: For den ene endte det i gledestårer, den andre gråt av skuffelse

Preben Dahl Pedersen (23) og Hanna Elisabeth Rasmussen (19) brenner for kroppsbygging, og mener det gir styrke både for forhold og fitness-satsingen å være to om den samme drømmen. 
Les mer om:

Har kjente investorer med på laget: - Jeg har aldri sett bedre mulighet i mitt liv

Med seg på laget har Sky of Norway kjente navn som Eli Sævareid, Helge Rasmussen og Trond Erik Jacobsen.

Tilsvar til Steinar Rasmussen, Leder i LO i Østre Agder

Steinar Rasmussen skriver på vegne av LO i sitt innlegg den 13. september at MDGs politikk undergraver vårt velferdssamfunn.
Les mer om:

Mannens demenssykdom forandret alt

HA var med demensrammede Jarl Rasmussen på golfbanen i fjor høst. Det siste året har han gradvis blitt dårligere, og er nå på institusjon. Kona Lajla K. Rasmussen brenner for åpenhet og å spre kunnskap om sykdommen.
Les mer om:

Serieanmeldelse: True crime-historien på Netflix du ikke vil gå glipp av

Noen historier fra virkeligheten er så drøye at man nesten ikke klarer å tro på dem. Den nye Netflix-serien Unbelievable skildrer to etterforskninger av voldtekt, hvor den ene går fryktelig galt. Tenåringsjenta Marie Adler har siden hun var liten vært inn og ut av forskjellige fosterhjem og barnevernsinstitusjoner. Så får Marie flytte for seg selv i et bokompleks for vanskeligstilte ungdommer, men det tar ikke lang tid før gleden er snudd om til et mareritt. Marie har ikke rukket å bo for seg selv mer enn i et halvt år før en ukjent, maskert mann entrer leiligheten hennes midt på natten.

Rednings­skøyter og Seaking-heli­kopter bistår fritidsbåt

Redningsskøytene Bendt R. Rasmussen og Inge Steensland bistår torsdag kveld en fritidsbåt med problemer utenfor Grimstad.
Les mer om:

Rednings­skøyter og Seaking-heli­kopter bisto fritidsbåt

Redningsskøytene Bendt R. Rasmussen og Inge Steensland bisto torsdag kveld en fritidsbåt med problemer utenfor Grimstad.
Les mer om:

Jaktet drapsmann i 20 år. Nå har velgerne sendt Hans Roar inn i lokalpolitikken

Mangeårig Salangen-lensmann Hans Roar Rasmussen er valgt inn i kommunestyret for Senterpartiet.
Les mer om:

– Det siste vi har igjen(pluss)

– Etter at skolen ble lagt ned i 2013 og butikken stengte i fjor, er samfunnshuset det siste vi har igjen, sier Karen Rasmussen (69) som er en dem som står på for å samle penger til drifta av Verrastranda samfunnshus.
Les mer om:

Stengte sentrumsgaten for biler og farget gatene: – Foreløpig har vi fått veldig mye ros

Biler og asfalt i Jessheim sentrum er byttet ut med sittestoler, sterke farger, planter og et fotballspill. – Vi tok selv og svingte malerkosten for å gjøre Jessheim mer fargerik, sier byplanlegger Maria Rasmussen og overarkitekt Jeta Andreassen fra Ullensaker kommune.

Se søkerlista: Nå vil Kari (37) ha sjefsjobb i kommunen

Prosjektleder for Omstillingsprogrammet i Kragerø, Kari Rasmussen Theting (37), er en av 16 søkere til den nye stillingen kommunalsjef for støtte og utvikling. Seks ønsker å bli kommunens nye økonomisjef.
Les mer om:

Trekker seg som partileder

Lars Løkke Rasmussen, partileder for danske Venstre, trekker seg etter uenigheter innad i partiet. Rasmussen ledet partiet i ti år, og har vært statsminister i to perioder.

Lars Løkke Rasmussen trekker seg som partileder for Venstre

Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen opplyser på sin Twitter-konto at han trekker seg som partileder i Venstre.

Anna Rasmussen selger huset sitt

Den populære bloggeren Anna Rasmussen, tidligere kjent som «MammaTilMichelle», selger huset sitt i Søgne.
Les mer om:

Beate har tre prosent syn og gjør stor suksess som kiropraktor: - Jeg har sett muligheter, fremfor begrensninger

BAMBLE: Mulighetene for å bli ung ufør ble tidlig lagt på bordet av hjelpeapparatet, men for Beate Søvde Rasmussen var det uaktuelt. I stedet startet jakten på et yrke hvor syn langt på vei er underordnet.
Les mer om:

Åkra fosser mot opprykk

Seiersrekken til Åkra fortsetter. 12 av 12 mulige trepoengere. Det lukter det opprykk av. Fredag ble Frøyland, trolig den største opprykksutfordreren, slått 2–0 på bortebane etter to scoringer av Jakob Rasmussen mot slutten av kampen.
Les mer om:

Charlotte (26) har draume-sommarjobben

Den 20. juni var Charlotte Rasmussen (26) ferdigutdanna politi. Dagen etter begynte ho i draumejobben ved Kvinnherad lensmannskontor.
Les mer om:

De nye ambulanseflyene kan lande i Sørkjosen(pluss)

Lufthavnsjef Tor Rasmussen forteller at de ikke har hatt noen problemer med Babcocks ambulansefly ved Sørkjosen lufthavn.
Les mer om:

Dette gjør de etter dopingskandalene i Tour de France

Visste du at tidligere Tour de France-vinner Floyd Landis har startet cannabisbedrift? Eller at danske Michael Rasmussen fikk seg jobb som lærer?

– Vi har ingen stor business i Reisaelva (pluss)

Kåre Rasmussen avviser at Statskog har vært en pådriver for vedtaket.
Les mer om:

Rasmussen: – Naivt å tro at doping forsvinner fra sykkelsporten

ALBI (VG) Antall dopingsaker i sykkelsporten har sunket de siste årene. Ekspertene mener at det alene ikke gir grunn til å juble.
Les mer om:

Tidligere doper tror ikke touren er ren: – Det har vært doping siden det første Tour de France

ALBI/OSLO (NRK): Verken Amund Grøndahl Jansen eller Alexander Kristoff tror sykkelsporten er ren. Tidligere toppsyklist og doper, Michael Rasmussen, mener man fortsatt kan dope seg uten å bli avslørt.

Vinneren forsvarer omdiskutert svømmekonkurranse: – Ekstremsport er ment å være ekstrem

Årets utgave av Open Water Horten-Moss ble heftig kritisert. Den seksdobbelte vinneren Knut Ivan Rasmussen mener mange stilte uforberedt.
Les mer om:

Vinneren forsvarer omdiskutert svømmekonkurranse: – Ekstremsport er ment å være ekstrem

Årets utgave av Open Water Horten-Moss ble heftig kritisert. Den seksdobbelte vinneren Knut Ivan Rasmussen mener mange stilte uforberedt.
Les mer om: