Nyheter om Rasmussen


Skolestreveren som ble superlærer

Einar Rasmussen ber elevene legge vekk læreboken. – Den bare forvirrer og er full av støy, mener han. Og elevene hans er best i landet.
Les mer om:

Einar Rasmussen hovedintervju

Les mer om:

Skandalesyklisten: - Jeg var utro med min kones venninne

Mens dopingsaken sto på for fullt, dro Michael Rasmussen til Mexico for å kunne fortsette å sykle. I selvbiografien forteller den tidligere syklisten at han var utro mot kona.
Les mer om:

Søderlund-dobbel i Haugesund

Alexander Søderlund scoret begge målene da RBK slo Haugesund 2-1 borte mandag. Kristoffer Velde reduserte etter at RBKs Jacob Rasmussen ble utvist, men det ble bare nesten for FKH.
Les mer om:

Hovedtrener Erik Rasmussen ønsket å slutte

Som regel får trenere sparken, men det er ikke tilfelle for hovedtrener Erik Rasmussen som selv ønsket å kansellere kontrakten med Vendsyssel FF. Det skriver klubben i en pressemelding. Assistent trener Jens Berthel Askou tar over. Ifølge styreleder har Jacob Andersen, Erik Rasmussen, ønsket å si opp kontrakten. Vi har i dag sagt farvel til cheftræner Erik Rasmussen. Nuværende assistenttræner Jens Berthel Askou tager over.
Les mer om:

Karl stupte i døden Bankgata for å unngå å angi kameratene sine under tortur - ble hedret i dag

Karl Halvdan Rasmussen ofret livet ved å hoppe ut av andre etasje i Bankgata 13 i Tromsø 16. juni 1944. Han fryktet å sprekke under Gestapos tortur. I dag ble han hedret med kransnedleggelse i Vadsø på 8. mai, dagen for frigjøringen og heder til veteranene.
Les mer om:

Innvandringskritisk nordmann nektet innreise til London

Tore Rasmussen er en lederskikkelse i en innvandringsfiendtlig gruppe. I helgen ble han nektet innreise til Storbritannia, som mener han utgjør en trussel. 

Dansk Folkeparti raser over ny minister

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen bytter ut tre av sine ministre, til støttepartiet Dansk Folkepartis store skuffelse. Blant de nye ministrene er en forretningsmann uten politisk bakgrunn og en tidligere minister som for drøyt to år siden måtte gå av.

To ministre forlater Danmarks regjering

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen må sette sammen regjeringen på nytt etter at to statsråder fra hans eget parti kunngjorde sin avgang.

Ny smell for Vea: - I dag var det fryktelig tungt

Vea gikk på sitt fjerde strake tap. Igjen med stygge siffer. – Fryktelig tungt, sier en skuffet trener David Rasmussen.
Les mer om:

Tidligere Nato-sjef tilsynelatende hacket av Erdogan-tilhengere

En «innrømmelse» om at «Nato bør unnskylde overfor Erdogan» ble søndag kveld lagt ut på den hackede twitterkontoen til tidligere Nato-sjef Anders Fogh Rasmussen.

Anna Rasmussen ut - «Fotballfrue» ny i «Bloggerne»

Mens Anna Rasmussen ikke får være med i neste sesong av «Bloggerne», satser TV 2 i stedet på nye bloggere i høstens sesong. En av dem er «Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen.
Les mer om:

Anna Rasmussen ferdig i «Bloggerne»

Toppblogger Anna Rasmussen sier hun er vraket til TV-serien «Bloggerne» uten å ha fått beskjed av TV 2.
Les mer om:

Tinas mor: - Kanskje en dag er det noen som ikke klarer å holde på hemmeligheten

Tina Jørgensens mor, Torunn Austdal Rasmussen, er fornøyd med at politiet setter i gang en ny etterforskning av drapet på dattera.
Les mer om:

Spør om "grove feil" i byggesaker

Jostein Rasmussen (Frp) er bekymret for byggesaksbehandlingen i Harstad kommune.
Les mer om:

Gullsmed-sønnen fikk tomt på Kalvetangen i gave av pappa. Nå har han bygget luksusbolig.

Til vanlig er Vetle W. Rasmussen advokat for fagforeningen Parat. Privat eier han en flunkende ny villa bygget på tomten han fikk som gave av sin far.
Les mer om:

Skrekktunnelen stengt igjen: – Jeg er glad jeg er uskadd

Både Lill-Grethe Rasmussen og Jorunn Enoksen er avhengig av å kjøre gjennom Ørnfjordtunnelen på Senja. Men det gjør det med hjerte i halsen.

Jens tilbake fra Carnegie Hall

Jens Bang Rasmussen har nettopp kommet tilbake fra en solid suksess i Carnegie Hall i New York.

Løkke: – Brexit får en prislapp

Det koster å gå ut av det indre marked, advarer Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen etter møtet med sin britiske kollega Theresa May.

Løkke: – Brexit får en prislapp 

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen håper på et så tett forhold til Storbritannia som mulig etter brexit, men legger til at det vil koste. 

EIK låner Ekeland fra Sandnes Ulf

EIK har inngått låneavtale med Sandnes Ulf for spissen Roger Ekeland. Det har sammenheng med at Kristoffer Rasmussen er langtidsskadet.

– Om jeg skulle velge et siste måltid, hadde det blitt kompe

Kjetil Nordhus, Kenneth Mayer, Andreas Nielsen og Kristian Rasmussen er samlet på Husholdningskjøkkenet i Lillemarkens for å nyte det aller beste de vet: komper.
Les mer om:

Danser på verdens viktigste scene

Julie Rasmussen fra Kristiansand danser på en av verdens tre viktigste operascener, La Scala i Milano.
Les mer om: