Nyheter om Rasmussen


– Å stoppe norsk oljeproduksjon er galskap

Anders Fogh Rasmussen er bekymret for det han mener er økt russisk innflytelse og makt over andre europeiske land.

DNBs nye toppsjef om butikkoppveksten i Lillestrøm: – Det lærte meg at det eneste som gjelder er å stå på. Det har jeg tatt med meg videre

Jobbkarrieren startet som 11-åring i pappas smått legandariske damemotebutikk, Rasmussen på Torvet, i Lillestrøm. Nå topper Kjerstin Braathen karrieren med å overta som konserndirektør for Nordens største finanskonsern.

– Å stoppe norsk oljeproduksjon er galskap

Anders Fogh Rasmussen er bekymret for det han mener er økt russisk innflytelse og makt over andre europeiske land.

– Å stoppe norsk oljeproduksjon er galskap

Anders Fogh Rasmussen er bekymret for det han mener er økt russisk innflytelse og makt over andre europeiske land.

– Jeg har fått drømmejobben

Mona Rasmussen Sævik (48) feiret ny jobb med tur til Frankrike for å se datteren delta i fotball-VM i Frankrike.

Valget i Danmark: Lars Løkke Rasmussen har søkt avskjed hos dronningen - nå er det opp til Mette Frederiksen

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har søkt avskjed. Den røde blokken har rent flertall, og Mette Frederiksen (S) vil ha en sosialdemokratisk regjering.

Valget i Danmark: Mette Frederiksen innkaller alle partiene til forhandlinger

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har søkt avskjed. Den røde blokken har rent flertall, og Mette Frederiksen (S) vil ha en sosialdemokratisk regjering, men holder døren på gløtt for andre løsninger.

De røde har vunnet valget i Danmark

Rød blokk vant onsdagens valg i Danmark. Mette Frederiksen blir etter alle solemerker ny statsminister etter Lars Løkke Rasmussen.

De røde har vunnet valget i Danmark

Rød blokk har vunnet valget i Danmark. Mette Frederiksen blir etter alle solemerker ny statsminister etter Lars Løkke Rasmussen.

Lars Løkke Rasmussen: - Makten skifter

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) foreslår at det dannes en ny regjering over midten av dansk politikk, men den røde blokken har rent flertall og Mette Frederiksen (S) vil lede en sosialdemokratisk regjering.

Løkke Rasmussen erkjenner valgnederlag

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (Venstre) erkjenner valgnederlag, men gleder seg over partiets framgang.

Statsministeren med bombe dagen før valget

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen oppløser den blå alliansen dagen før valget. - Et svik, sier hans egen utenriksminister.

Ny Løkke-bombe dagen før valget

København (TV 2): Dagen før valget vraker statsminister Lars Løkke Rasmussen sine samarbeidspartnere og går ikke lenger til valg for å danne en borgerlig-liberal regering.

Vestager får etterlengtet støtte fra hjemlandet

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen mener Margrethe Vestager er den sterkeste kandidaten til å bli ny president for EU-kommisjonen.

Tapte nær én milliard på aksjer i fjor

– Et stygt tap. Slik karakteriserer Dag Rasmussen fjoråret på børsen for Kristiansand-familien. Selskapet tapte nær én milliard kroner på sin finansportefølje i fjor.
Les mer om:

- En tragedie for elever i Saltdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- For meg betyr det at jeg må ta et nytt valg nå i eksamenstida, jeg er stresset nå. Jeg må nå enten pendle til Fauske eller velge et annet fag, sier Eli Synnøve Asphjell (16) som går på Rognan ungdomsskole.- Jeg fikk ikke fokusert så mye på eksamen jeg skulle ha dagen etter.Etter fullført norskeksamen tirsdag tikket det inn en melding på telefonen hennes. Det blir ikke TIP i Saltdal i år.

Det danske Folketinget må prioritere Grønland

Statsministrer Lars Løkke Rasmussen (v) stilte seg for få dager siden åpen for å samarbeide med Socialdemokratiet som foreløpig ligger høyest på meningsmålingene og anses som selve erkerivalen til nettopp Venstre.
Les mer om:

Dette vet vi om dødsalgen

Giftige alger har ført til store skader og milliontap for oppdrettsnæringen i Nordland den siste tiden. – Giften ødelegger cellene på gjellene som transporterer oksygen inn til fisken, sier marinbiolog Tone Rasmussen.
Les mer om:

Sverige til kvartfinale

Det ble dramatisk da Sverige slo Latvia 5-4 og tok seg til kvartfinale i ishockey-VM. Storfavorittene avgjorde nemlig ikke før 30 sekunder gjensto. Da satte Dennis Rasmussen inn den avgjørende scoringen i åpent mål.
Les mer om:

Spilte med gutta på Kringsjå: Nordbergjenta skal til Barcelona

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er TV 2 som mandag melder at omsider er Caroline Graham Hansen klar for Barcelona. Overgangen skal ha blitt signert mandag formiddag:- Det er veldig stort. Det har vært en fantastisk dag til nå. Å få være en del av og kunne si at man har spilt for Barcelona er noe jeg er stolt av. De har virkelig vist at de satser stort og de ønsker å vise at det ikke spiller noen rolle om du er kvinne eller mann.

Snur dansk valgkamp på hodet

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen har snudd valgkampen på hodet med sitt frieri til den politiske erkerivalen Socialdemokratiet.

Latteren sitter løst når damene på Udland har klubb

– Husker dere butikken til han Per Frank på Sørhaug? Og snopehytta? Ei hånd i været hvis dere har handlet der, sier Sissel Rasmussen, aktivitør på Udland omsorgssenter.
Les mer om:

17. mai fest i Spira

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nærmere 200 fikk oppleve et innholdsrikt program satt sammen av korets dirigent Thor Kristian Rasmussen. Det var skjemt og alvor i skjønn forening formidlet av koret og flere gjesteartister. Svein Tang Wa fra Stavanger er godt kjent i Flekkefjord. Flere av byens musikere har vært med på Wa sine mange plater. Foto: Alf Sverre Torgersen Svein Tang Wa fra Stavanger er godt kjent i Flekkefjord.

Asplan Viak kjøper Sandvika-selskap

Rådgiverkjempen Asplan Viak har kjøpt alle aksjene i ingeniør- og elektronikkselskapet Per Rasmussen AS i Sandvika.
Les mer om:

Se video: Fauskerussen slo politiet i tett prestisjeoppgjør på fotballbanen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var akkurat som storhetstiden til Fauske/Sprint var tilbake da dommer Tom Gunnar Rasmussen blåste i gang det uhøytidelige oppgjøret mellom russen og politiet på Fauske stadion.Flere av spillerne på politilaget var med og spilte selv på Sprint for mange år siden, og det var lite å si på innsatsen.- Men jeg tror banen må ha vokst betraktelig gjennom årenes løp, sa en sliten, men lattermild Bjørn Tore Rønning.