Nyheter om Ranheim


Nei takk, har allerede prøvd Rosenborg

Før årets sesong var det ikke en eneste fotballekspert i Norge som ikke tippet Rosenborg som vinner av Eliteserien også i år. -Isteden leder Brann med god margin foran nykommerne Ranheim.  Jeg skal villig innrømme jeg tippet Brann lenger ned på tabellen og Ranheim rett ned i OBOS-Ligaen igjen. Rosenborg prøvde nylig å hente tilbake fjorårets stjerneskudd på venstrekanten Milan Jevtovic, etter han fikk et mislykket opphold i tyrkiske Antalyaspor, etter bare 6, starter og noen innhopp ble han for litt siden frigitt.

Eliteserieklubb i trøbbel mister landslagsspiller

De to siste kampene til Strømsgodset har vært forholdsvis enkle, seier mot Sandefjord og uavgjort mot start har gitt litt distanse ned til nedrykksstreken.

Før dro spillere Rosenborg ikke ville ha til Ranheim, nå er alt snudd på hodet

Serieleder Brann ser på til serietoer Ranheim når de nå i sommer skal styrke laget. Ranheim har overrasket absolutt alle, inkludert dem selv med en fantastisk sesong.

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

VIF og Godset til kvartfinale

Vålerenga slo Tromsø på bortebane på straffer, mens Strømsgodset slo Ranheim 2-0 hjemme. Dermed er de begge klare for kvartfinale i cupen.

Vålerenga videre i cupen etter straffedrama - Godset slo ut Ranheim

(Tromsø - Vålerenga 3–3, 7–8 etter straffer) (Strømsgodset - Ranheim 2–0) Mens Strømsgodset sendte Ranheim på hodet ut av cupen, måtte Vålerenga og Tromsø avgjøre kampen om kvartfinaleplass fra straffemerket. Og i kvartfinalen er det duket for en skikkelig storkamp på Lerkendal.
Les mer om:

Ulland Andersens perle sikret cupavansement for Godset

Strømsgodset har fått en tøff start på årets eliteserie. Torsdag sikret drammenserne seg plass i cupkvartfinalene da Ranheim ble beseiret 2-0 på Marienlyst.
Les mer om:

NÅ: Følg Strømsgodset - Ranheim i cupen

Søsknene Småkasin nektes fortsatt å dele gården de arvet fra foreldrene i Hjartdal. – Får vi ikke dele gården, ender den opp som en fritidseiendom, sier Solvor Mowinckel Småkasin.
Les mer om:

Ranheim vil forlenge lån av talent fra «lillebror» Rosenborg

Det kommer ikke som en stor overraskelse at Ranheim ønsker å sikre seg Andreas Helmersens tjenester resten av sesongen. Unggutten kom til Ranheim før sesongen på en låneavtale fra Rosenborg som strekker seg frem til 19. juli. Overfor Adresseavisen forteller daglig leder Frank Lidahl at de vil ha 20-åringen ut sesongen. «Det jeg kan si er at vi har et ønske om at Andreas skal være i Ranheim ut sesongen.

"Mush" sjokkerte lagkameratene på banen. Nå setter han en heftig målsetting for "Gutan"

Inspirert av Ranheim så vil Mushaga Bakenga se "Gutan" på medaljejakt i høst.
Les mer om:

Ranheim-oppskriften: – Vi jakter tre poeng, så får vi heller drite oss ut én gang

RANHEIM (VG) (Ranheim-Sarpsborg 08 2–1) At Ranheim kommer tilbake og tar poeng etter å ha ligget under, begynner å bli mer regelen enn unntaket. Etter seieren over en ny medaljekandidat, forklarer tre av heltene hvordan det er mulig.
Les mer om:

Løkberg avgjorde med volleyperle

Sarpsborg hadde ikke tapt på seks kamper i Eliteserien. Søndag ble det imidlertid 1–2 mot Ranheim etter at Kristoffer Løkberg ble matchvinner i sluttminuttene.

Løkberg ble helten for Ranheim

Sarpsborg ga fra seg poeng for første gang siden 7. mai med 1-2 for Ranheim i Eliteserien i fotball søndag.

Løkbergs perle stoppet Sarpsborgs fine rekke

Sarpsborg hadde ikke tapt på seks kamper i Eliteserien. Søndag ble det imidlertid 1-2 mot Ranheim etter at Kristoffer Løkberg ble matchvinner i sluttminuttene.

Selvsikker straffeskytter: – Jeg sa til guttene at de bare kunne stille seg opp på egen halvdel

RANHEIM (VG) (Ranheim-Sarpsborg 08 2–1) Eliteseriens to mestscorende lag nøytraliserte hverandre offensivt, og leverte sjansefattige 70 minutter i fjæra. Så våknet Michael Karlsen og Kristoffer Løkberg.
Les mer om:

Ampert da Ranheim brøt Sarpsborgs seiersrekke

Ranheim snudde 0-1 til 2-1.
Les mer om:

Ledet, men tapte til slutt

Sarpsborg 08 ledet kampen mot Ranheim på bortebane helt til det var tjue minutter igjen. Men derfra var det trønderne som overtok føringen og sikret seier.
Les mer om:

Løkberg-kanon senket Sarpsborg: – Det var magisk

Ranheim kom tidlig under mot Sarpsborg 08, men snudde kampen i 2. omgang takket være Kristoffer Løkbergs strake venstrefot.
Les mer om:

Løkberg-kanon senket Sarpsborg: – Det var magisk

Ranheim kom tidlig under mot Sarpsborg 08, men snudde kampen i 2. omgang takket være Kristoffer Løkbergs strake venstrefot.
Les mer om:

Sandefjord har klart å hente inn ny hovedtrener

Helt nederst der de fleste før Eliteserien ble sparket igang regnet med at Ranheim ville være ligger Sandefjord. – De har på 12 kamper bare samlet sammen fem poeng.  De elendige resultatene gjorde at de kvittet seg med Magnus Powell og i den siste tiden har de vært uten hovedtrener.

Bodø/Glimt kjørte over Ranheim

Bodø/Glimt satte eliteseriens overraskelseslag Ranheim på plass og vant 4–0 på Aspmyra søndag.
Les mer om:

Målfest da Glimt endelig vant på Aspmyra

Glimt- Ranheim: 4-0
Les mer om:

Fikk slakt av Glimt - nekter for «Nord-Norge»-kompleks

(Bodø/Glimt - Ranheim 4–0) Etter fem kamper uten tap gikk Ranheim på en skikkelig smell borte mot Bodø/Glimt. Nord for Trondheim står overraskelseslaget med 0–8 i målforskjell.