Nyheter om Ranheim


Søndag kan du se Ranheims generalprøve på adressa.no

Ranheim møter GIF Sundsvall i treningskamp på Extra arena.
Les mer om:

Eneste toppklubb uten akademi: Derfor tenker Ranheim annerledes

Ranheim er eneste klubb i Eliteserien uten eget akademi. Daglig leder Frank Lidahl er tydelig på at det vil forbli slik, og at klubben må gå sin egen vei for å holde seg i toppen av norsk fotball.

Byggmester Ranheim AS satser på egne hyttemodeller

Det går så det koster for firmaet på Leira. Likevel satser de på videreutvikling og nye ben å stå på.
Les mer om:

Fortsetter å låne ut til Stjørdals-Blink

Stjørdals-Blink har ambisjoner og har funnet ut at å låne spillere lokalt er veien å gå i år.

Lånes ut til gamleklubben

Mats Lillebo, som pådro seg en skade i forkant av treningskampen mot Ventspils i Marbella forrige måned, er nå på god vei tilbake på banen igjen, men ikke i Eliteserien.  Bruker 2.divisjon som springbrett «Mats har slitt en del med skader i den perioden han har vært hos oss og med tanke på den konkurransesituasjonen som er på spissplass i Ranheim akkurat nå har begge parter blitt enige om dette er en god løsning for alle involverte. I tillegg er han sterkt ønsket i Blink», sier Ranheim-trener Svein Maalen.
Les mer om:

Ranheims nye grep: Lønnshopp og «five year plan»

Ranheim fjerner lønnstaket og øker budsjettet med 10 millioner kroner. En ny femårsplan skal sørge for at trønderne slår rot i Eliteserien.
Les mer om:

Søndag kan du se Ranheim mot Levanger på adressa.no

Det er duket for trønderderby når Ranheim og Levanger møtes på Extra Arena.
Les mer om:

Verken Ranheim eller Rosenborg vil gi slipp på grasrotpenger

Lotteritilsynet har ikke klart å fastslå om eliteserieklubber har brukt grasrotmidler i strid med regelverket. Samtidig er det kommet nye retningslinjer for hvordan toppklubbene kan bruke pengene.
Les mer om:

Plyndret godstog for øl og brus – nå er historien til de unge togrøverne blitt film

I to år herja ungdomsgjengen bydelen Ranheim i Trondheim på 90-tallet. Gjengen var berykta for sine pøbelstreker. 25 år etter møttes de i kinosalen for å se dokumentaren om seg selv.
Les mer om:

Til våren starter historisk liga i Norge: – Vi er veldig spente

I april skal Brann, Ranheim, Start og Vålerenga delta i en ny e-sportsliga.

Sjokkerte alle i fjor: Nå budsjetterer Ranheim med nedrykk

Ranheim toppfotball er i medvind. Den sportslige målsettinga er fortsatt spill i Eliteserien, men de budsjetterer med 16. plass.
Les mer om:

Ranheim-kamp innblandet i mulig kampfiksing: – Vi fikk veldig store rom å spille i

Ranheim-leder Frank Lidahl blir uvel av å tenke på at Ranheim kan ha blitt brukt av latvisk motstander i kampfiksingssak.
Les mer om:

NFF bekrefter: Mistanke om kampfiksing i Ranheim-kamp

For andre gang på få dager er det mistanke om at en kamp med et norsk lag involvert er fikset. Denne gangen gjelder det Ranheim.
Les mer om:

Også Ranheim-kamp blir etterforska

UEFA etterforskar mistankar om kampfiksing i kampen mellom Ranheim og latviske Ventspils i Marbella i 25. februar. Det stadfester NFF overfor TV 2. Ventspils vann kampen 3-1. I førre veke blei det avslørt at UEFA granska kampen mellom Ventspils og Jerv for kampfiksing. Den kampen blei spela 28. februar.
Les mer om:

Ranheim vil ha plass til 4500 trondhjemmere i fjæra

I 2023 skal Ranheim ha inntekter på 40 millioner kroner i året. De skal også ha kapasitet til over 1500 flere tilskuere enn i dag.
Les mer om:

Forlenger med førstekeeper som ikke var aktuell i november

Den danske keeperen Marco Priis Jørgensen har vært i Norge siden han i 2015 meldte overgang fra  FC Midtjylland til Mjøndalen. Etter å ha blitt utleid til Arendal ble han for litt over et år siden HamKam sin førstekeeper. – Nå har de forlenget med et år, det er overraskende for de fleste.  I november ga HamKam beskjed om at de ikke så på Jørgensen som en del av A-Laget fremover. samme beskjed ga klubben til alle sin store overraskelse til sin toppscorer Ivar Sollie Rønning som hadde små problemer med å rykke rett opp til Eliteserien.

Her er RBK-trenerens knallharde dom etter tap i byderbyet

Eirik Horneland er overrasket over at Rosenborg-prestasjonen ble såpass mye dårligere mot Ranheim enn mot GIF Sundsvall, og fant fint lite positivt etter 0-1-tapet mot lillebror.
Les mer om:

Spanjol ble den store helten da Ranheim tuktet RBK

Ranheim viste Rosenborg at de fortsatt har en del å jobbe med før sesongen starter om en måneds tid.
Les mer om:

Han vil overta når RBK-klippen legger fotballskoene på hylla

Torbjørn Heggem håper RBK-trenerne allerede har merket seg innsatsen hans i midtforsvaret for Ranheim.
Les mer om:

Her sliter Horneland i vinden på RBK-trening

Vindfull RBK-trening før treningskamp mot Ranheim.
Les mer om:

Målfarlig duo: Pål Alexander Kirkevold og Julian Kristoffersen

Hobro er litt som Ranheim i dansk fotball, liten klubb som gjør det bedre enn noen egentlig forventer. – Med seg på veien opp Pål Alexander Kirkevold.

Horneland med sin første RBK-seier

Rosenborg hadde få problemer mot svenske Sundsvall i lørdagens treningskamp i Abrahallen. I Eirik Hornelands første seier som RBK-trener ga ikke trønderne seg før det sto 5-1 på måltavla. Tidligere lørdag vant Stabæk 2-1 over Strømmen, mens Kristiansund slo Ranheim 3-2.

200 vil møte Nye Veier AS og Acciona: Rekordstor interesse for E6-utbyggingen(pluss)

Storbilverkstedet Ritek er blant de 200 som onsdag vil møte Nye Veier AS og den spanske utbyggeren av ny E6 mellom Ranheim og Værnes.
Les mer om:

Rekordstor interesse for leverandørkonferansen for E6-utbyggingen(pluss)

Storbilverkstedet Ritek er blant de 140 som onsdag vil møte Nye Veier AS og den spanske utbyggeren av ny E6 mellom Ranheim og Værnes.
Les mer om:

RBK betaler fire millioner for Åsen

Etter det NRK erfarer måtte Rosenborg ut med fire millioner kroner for å hente Gjermund Åsen fra Tromsø. Ranheim, som var klubben Tromsø i sin tid hentet Åsen fra, har i henhold til en videresalgsavtale krav på én million kroner av overgangssummen.