Nyheter om Ranheim


Godset-Flo: – Vi er i nedrykkskampen

RANHEIM (VG) (Ranheim-Strømsgodset 1–1) Kampens store spiller Tokmac Nguen reddet et viktig poeng for Strømsgodset. En medspiller mener han bør bli president. Selv håper 24-åringen på landslagsplass.
Les mer om:

Nguen reddet poeng på overtid for Strømsgodse

Ranheim var på vei mot seier mot Strømsgodset og for alvor videre medaljekamp i Eliteserien, men Tokmac Nguen reddet et viktig poeng med 1-1 på overtid søndag.
Les mer om:

Nguen reddet poeng på overtid for Strømsgodset

Ranheim var på vei mot seier mot Strømsgodset og for alvor videre medaljekamp i Eliteserien, men Tokmac Nguen reddet et viktig poeng med 1-1 på overtid søndag.
Les mer om:

Livsviktig poeng for Godset

Det ble 1-1 mellom Ranheim og Strømsgodset etter at dramenserne utlignet på overtid. Det er ett poeng som kan vise seg å bli livsviktig for å unngå nedrykk.
Les mer om:

Ranet på overtid: – Spillene er utrolig skuffet

RANHEIM (VG) (Ranheim-Strømsgodset 1–1) Med ett av de siste sparkene på ballen reddet Tokmac Nguen (24) poeng for Strømsgodset, og snudde glede til fortvilelse blant hjemmelagets spillere.
Les mer om:

Strømsgodset kapret poeng mot Ranheim på overtid

De er svære på sosiale medier, men har så langt vært anonyme. Nå står gutta bak Norgejodel og Norgehumor frem og forteller om planer de håper kaprer enda flere følgere.
Les mer om:

Kom fra PostNord til toppen av Eliteserien: «Har lyst å være med videre»

Ranheim har imponert alle etter opprykket til Eliteserien, det er bare å se i øyene at Trondheim nå har to toppklubber, mens Oslo har en. – Amatørklubbens oppskrift er en «sakte» profesjonalisering hvor stabile inntekter kommer først og spillerlønninger kommer senere. Det må være en av vinterens beste signeringer Les på F7: Øl-gigant fjerner plasten rundt ølboksene Det eneste som er rart ved at Eirik Valla Dønnem er Ranheim spiller er at ikke noen hentet han opp fra Byåsen og PostNord ligaen tidligere.

Brann, VIF, Molde og Ranheim kan gjøre høsten til et drama

Eliteserien trenger spenning og dramatikk for å hente folket hjem til fotballen. Denne helga kan fikse det og redde høsten.

Motorsykkelfører døde i ulykke i Trondheim

En MC-fører er konstatert død etter at han kjørte i autovernet på E6 nordover mot Ranheim i Trondheim.
Les mer om:

MC-fører omkom etter ulykke

En motorsyklist omkom da vedkommende kjørte inn i et autovern på E6 i Ranheim i Trondheim tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

Muhamed Keita er tilbake i Norge

Etter at Strømsgodset opplevde fritt fall i Eliteserien og nærmer seg nedrykksstreken hadde de ikke annet valg enn å lete høyt og lavt etter spillere som kan trekke dem opp av sumpen. For noen dager siden kom gladnyheten om av Strømsgodset veteran Martin Rønning Ovenstad var tilbake. Les: Tilbake for tredje gang, kommer til klubb i krise Dagens nyhet er meget god, ihvertfall hvis ikke Muhamed Keita har mistet mojoen sin i vinter.

Sommerens overganger i Eliteserien – Brann

Sommeren er over, og eliteserieklubbene har rigget for innspurten i kampen om medaljer, plasseringer – og ikke minst overlevelse. Her har du justeringene som er gjort hos Brann før «høstjakten». Brann Inn Kristoffer Løkberg (Ranheim, fra 1.1.2019) Thomas Grøgaard (Odd) Ruben Yttergård Jenssen (FC Groningen) Håkon Opdal (Start, fra 1.1.2019) Christian Eggen Rismark (Ranheim) Jesper Löfgren (Mjällby, fra 1.1.2019) Daouda Bamba (Kristiansund) (foto: brann) Ut Sivert Heltne Nilsen (Horsens) Vidar Ari Jónsson (FH, lån forlenget) Jonas Grønner (Aalesund) Heia Brann! 

Branns matchvinner kan bli erstattet av Ranheim-profil

Branns Peter Orry Larsen ble matchvinner mot Ranheim. Men Ranheims Kristoffer Løkberg kan fort bli hans erstatter neste sesong.
Les mer om:

Innbytter skjøt Brann til seier

Peter Orry Larsen fikk én omgang som innbytter mot Ranheim og svarte med å sikre tre viktige Brann-poeng i gullkampen i Eliteserien søndag. Kampen endte 1-0.

Gullkampen lever i Bergen

Nok en gang vinner Brann på en dødball fra Fredrik Haugen. Dermed henger bergenserne godt med i gullkampen. Men det var så vidt ikke Ranheim kapret ett poeng i Bergen.
Les mer om:

Brann kjempet til seg tre poeng mot Ranheim

Ingen endring i toppen av tabellen etter at både serieleder Rosenborg og utfordrer Brann tok tre poeng.
Les mer om:

Levi avgjorde toppkampen

Serieleder Rosenborg vant 1-0 mot tredjeplasserte Haugesund etter Jonathan Levis fulltreffer i førsteomgang. Rosenborg er to poeng foran Brann, som vant 1-0 over Ranheim.

Brann har tatt teten – Følg Brann-Ranheim direkte

Brann leiar 1–0 over Ranheim på Brann Stadion. Følg kampen direkte på nett og radio med NRK.
Les mer om:

Kristiansund ligg under

Brann leiar 1–0 over Ranheim på Brann Stadion. Følg kampen direkte på nett og radio med NRK.
Les mer om:

Odd har utlikna mot Molde

Brann leiar 1–0 over Ranheim på Brann Stadion. Følg kampen direkte på nett og radio med NRK.
Les mer om:

Rett fra fengsel til kamp mot Lionel Messi og Barcelona

Jeg er litt usikker på om vi skal kalle det en solskinnshistorie, men vi synes ihvertfall det er noe vi kan skrive om. Huesca rykket opp i La Liga denne sesongen til alle sin store overraskelse. – Det kan minne litt om Ranheim sitt opprykk til Eliteserien. Huesca ligger på en overraskende 6.plass i La Liga etter 2 kamper med 4.poeng. Sammenligner man Huesca med La Liga gigantene som Real Madrid, Atletico Madrid og Barcelona er de en hobbyklubb. Mens Huesca har 115 tusen følgere på Twitter er det 28,9 millioner som følger Barcelona sin hovedkanal på spansk.

Var bare noen måneder igjen av kontrakten

Daniel Kvande sin kontrakt strakk seg ut 2018, og han har stått fritt til å snakke med andre klubber siden juli. Nå har stopperkjempen valgt å forlenge kontrakten med Ranheim til ut 2020. Nå kan kan stopperen fortsette eliteseriekarrieren i egen hjemby og samtidig profesjonalisere hverdagen med jobb ved siden av fotballkarrieren. Les: Venstreving forlenger og får samtidig ekstrajobb – I Ranheim får jeg spille eliteseriefotball i egen hjemby, sammen med ambisiøse lagkamerater og være i et trivelig klubbmiljø med fantastiske ildsjeler.

Venstreving forlenger og får samtidig ekstrajobb

Ranheim var sist sesongs store overraskelse da de rykket opp fra OBOS-Ligaen, i år har de fortsatt å overraske ved å befinne seg på øverste del av tabellen og i perioder helt på topp. – For øyeblikket ligger de på fjerde plass.  For et par dager siden signerte Daniel Kvande med klubben ut 2020. I dag har Erik Tønne forlenget sin kontrakt. Hverdagen er i ferd med å forandre seg for hobbyklubben Ranheim, budsjettet for i år er 17 millioner kroner, noe som er nesten 200 millioner mindre enn Rosenborg.

Molde klappet sammen

Molde slurvet fælt i forsvarsspillet og måtte betale prisen for det i 2-3-tapet hjemme mot Ranheim i Eliteserien søndag. Er seriemedaljen i ferd med å glippe?
Les mer om:

Molde klappet sammen i sluttminuttene

Molde slurvet fælt i forsvarsspillet og måtte betale prisen for det i 2-3-tapet hjemme mot Ranheim i Eliteserien søndag. Er seriemedaljen i ferd med å glippe?
Les mer om: