Nyheter om Ranheim


Slik er «nye» Ranheim: – Vi så et behov for å endre oss litt

Kraftsalve mot Smedvig fra Stavanger kommune
Les mer om:

Nær sjokkovergang: Gamsten forhandler med Ranheim

Tidligere landslags- og RBK-profil Morten Gamst Pedersen (39) er i forhandlinger med Ranheim, og skal langt på vei være enig om en overgang.
Les mer om:

Nær sjokkovergang: Gamsten forhandler med Ranheim

Sykehuset informerer om korona
Les mer om:

Tar med seg det han har lært i Bodø/Glimt

Han var en del av laget som ble suveren seriemester i Eliteserien i fjor, etter å ha kommet til klubben etter 2019-sesongen fra Ranheim. Der hadde han spilt fast for trønderklubben i Eliteserien. Men å ta opp kampen med Fredrik Bjørkan på Glimts venstreback ble ingen lett oppgave. Bjørkan startet samtlige seriekamper for rekordlaget, og Foosnæs måtte finne seg i å sitte mye på benken. Les: Ny organisasjon og Dembeles stigende form har gjort Martinez aktuell igjen– Stjørdals-Blink Fotball har en fin utfordring nå i sesong to. Det blir moro å være med på.

Henter ny hovedtrener hos Norges Fotballforbund

I begynnelsen av februar sluttet Grorud sin hovedtrener Eirik Kjønø etter syv år i klubben. – Han gikk inn som en del av trenerteamet til Jan Jönsson i Stabæk etter å ha først ledet den «lille» hovedstadsklubben opp til OBOS-Ligaen og så mot alle odds overlevde. Stabæk og Grorud har inngått et omfattende samarbeide om spillerutvikling og resurser, litt som vi har sett i Trøndelag mellom Rosenborg og Ranheim. – Nå har de funnet en erstatter for Eirik Kjønø i Norges Fotballforbund. Les: Schalke 04 i krise!

Glimt-spiss på vei til Ranheim

Elias Hoff Melkersen (18) nærmer seg et utlån til Ranheim.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Roar Stokke overvurderte seg selv, ikke så uvanlig for en fotballkommentator

For 24 dager siden gikk den profilerte sportskommentatoren Roas Stokke, kjent fra P4, TV 3 og Viasat inn i en 50% stilling i Ranheim sitt trenerteam. – Det samarbeidet ble avsluttet i dag, helt uten dramatikk, men akkompagnert med en innrømmelse fra Stokke. Roar Stokke skulle være konsulent for hovedtrener Svein Maalen noe som ikke lot seg gjøre i en 50% stilling. – Da Stokke ble ansatt for under en måned siden var det to ting Ranheim pekte på, hans glødende engasjement for fotball i Trøndelag og hans imponerende jobb med å løfte Nardo inn i førstedivisjon som spillende trener.

Roar Stokke ferdig i Ranheim

Etter 24 dager er samarbeidet slutt. - Det er udramatisk, sier Stokke.
Les mer om:

Adressa: Helland blir LSK-spiller

Rosenborg-spilleren Pål André Helland er klar for Lillestrøm, melder Adresseavisen. Helland har i flere år vært en viktig brikke i RBK mens de har tatt seriegull, cupgull og tatt seg til gruppespillet i Europaligaen. De siste sesongene har det imidlertid blitt mindre spilletid og flere skader for trønderen, som også har spilt i Hødd, Ranheim og Byåsen. Lillestrøms sportssjef Simon Mesfin vil ikke kommentere overgangen til VG.

Ranheim jubilerer - varsler storsmell

«Denne ser jeg veldig alvorlig på», skrev banemesteren da han varslet om setningsskader for flere år siden.
Les mer om:

RBKs treningskamp mot Ranheim avlyst

Det bekrefter Ranheim-leder Frank Lidahl overfor Eurosport.
Les mer om:

Henter Sogndals ettertraktede midtstopper Igoh Ogbu opp til Eliteserien

Lillestrøm fikk opp farten utover sesongen 2020 og rykket opp til Eliteserien sammen med Tromsø. Sogndal tapte sin kvalikkamp mot Mjøndalen og ble værende i OBOS-Ligaen. (Vi i Sporten.com tror Sogndal, Ranheim, Aalesund og HamKam vil kjempe om opprykk denne sesongen. Nedrykkede Start tror vi trenger minst et år før de er sterke nok til en retur til Eliteserien) Igoh Ogbu har et voksende talent, han fikk med seg 44 kamper og to mål for Sogndal, som han først kom til på lån fra Rosenborg i 2019. – 20 åringen har en unik kombinasjon mellom styrke og fart.

Ranheim spiller Ole Sæter får oppfylt sin drøm

Det er klart at når du vokser opp i Trøndelag finnes det ikke noe større enn på signere for Rosenborg. – Det her nettopp det som har skjedd med Ranheim spiller Ole Sæter. 24 åringen, som absolutt vet hvor målet står har skrevet under en kontrakt ut 2023. Overgangen er i boks, noe både Rosenborg og Ranheim bekrefter. Les: «Jeg har vært trener i Sevilla, PSG og Arsenal og jeg har aldri sett en midtstopper som Pau Torres» «En drøm som går i oppfyllelse» 24-åringen spilte 19 kamper for Ranheim i OBOS-ligaen og noterte seg for åtte mål og to assists.

Litj-Brattbakk: «Det blir tross alt et steg opp fra i høst»

Pappa Harald Martin Brattbakk både startet og stoppet sin karriere i Rosenborg og har lagt igjen en arv som det sikkert er krevende å følge opp. – Han hadde en unik evne til å dukke opp på riktig sted og tid og sørge for mål. 20 år gamle Filip Brattbakk er også en angrepsspiller og slik det ser ut har han arvet mye av sin fars målfarlige egenskaper. Les: Wayne Rooney legger opp og fikk drømmejobben samme dag Brattbakk er sønn av Rosenborgs mangeårige storscorer Harald Martin Brattbakk.

Ranheim låner RBK-back

Ranheim og Rosenborg er enige om en låneavtale for forsvarsspilleren Warren Kamanzi for 2021-sesongen. Det opplyser Ranheim på sine nettsider. Kamanzi hospiterte med Rosenborgs a-lag ved flere anledninger i fjor og signerte proffkontrakt med trønderklubben. Han spilte samtlige kamper i fjorårssesongen for RBK 2. Warren debuterte også for a-laget til RBK mot Breidablikk i kvalifiseringen til europaligaen i august.
Les mer om:

Ranheim ønsker Brann-spiss

Marcus Mehnerts neste stopp kan være hos Branns problemmotstander Ranheim.
Les mer om:

Sæter til Rosenborg

Rosenborg og Ranheim er enige om en overgang for Ole Hammerfjell Sæter. Det skriver klubben på sine hjemmesider. – Det er surrealistisk å sitte her i Rosenborg-drakta. Det er en følelse jeg ikke har kjent på noen gang tidligere. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier Ole Sæter til RBK.no. Kontraktslengden er ut 2023.
Les mer om:

Ranheim ønsker Rosenborg-ving

Filip Brattbakk (20) er ønsket i fjæra. Han var i fjor høst utlånt til Raufoss.
Les mer om:

Ranheim ønsker Rosenborg-ving

Filip Brattbakk (20) er ønsket i fjæra. Han var i fjor høst utlånt til Raufoss.
Les mer om:

Ranheim ønsker Rosenborg-ving

Supportere reagerer: – Jeg er ganske sjokkert
Les mer om:

Ranheim ønsker Rosenborg-ving

Supportere reagerer: – Jeg er ganske sjokkert
Les mer om:

RBK vurderer å kjøpe spiss fra Ranheim

RBK vurderer å legge inn bud på kometspissen Ole Sæter (24) i dette overgangsvinduet.
Les mer om:

RBK vurderer å kjøpe spiss fra Ranheim

RBK vurderer å legge inn bud på kometspissen Ole Sæter (24) i dette overgangsvinduet.
Les mer om:

Slutt etter 12 år i RBK - har erstatteren klar

Haakon Schwabe gir seg som medisinsk koordinator og fysioterapeut i RBK. Erstatteren hentes fra Ranheim.
Les mer om: